Εχμ, δηλαδη τι;
Δεν μπορει καποιος να ξεκινησει κατευθειαν ηλικτρικη;
Εσυ δηλαδη ξεκινησες κλασικη, και μετα απο 2 χρονια σταματησες για να πας ηλεκτρικη;
Δεν σε πιανω.
Γενικα ειναι μια αποψη που κυκλοφορει πολυ,οτι και καλα πρεπει να ξεκινισεις απο κλασικη για να μαθεις πιο σωστα, να μαθεις καλη θεωρια κλπ.
Αποψη μου; Μπαρμπουτσαλα! Αν αυτο που θες να κανεις ειναι να παιζεις ηλεκτιρκη, μονο χρονο και χρημα θα χασεις με την κλασικη, αφου δεν εχουν ιδιετερη σχεση μεταξυ τους, και τα περισσοτερα απο αυτα που θα μαθεις θα σου ειναι αχρηστα οταν πας στην ηλεκτρικη. Αλλωστε, καλητερα να μαθεις τα παντα κατευθειαν πανω στην ηλεκτικη.
Εγω ξεκινισα κατευθειαν με ηλεκτικη, και δεν υστερω σε τιποτα σε σχεση με αλλα παιδια που κανανε για χρονια κλασικη... Μαλιστα καθαρα σε θεμα ηλεκτρικης ειμαι πιο "ανετος" λογο του οτι παντα ηλεκτιρκη επαιζα, εξ αρχης χρησιμοποιουσα τεχνικες ηλεκτιρκης κλπ Μπορει να μην εχω τις ιδιες γνωσεις θεριας, αλλα αυτο ειναι επειδη μετα απο 2 χρονια μαθηματων θεωρισα οτι ολα αυτα δεν μου χρειαζονται, και σταματισα, και παιζω πλεων μονος μου.
Επισης, λογο της φυσης της ηλεκτρικης, σε "κλεινει" αρκετα, και μετα θα αργισεις να μπεις στο πνευμα της ηλεκτρικης.
Ασε που αμα ξεκινισεις κλασικη, και δεν σου αρεσει αυτου του ειδους η κιθαρα, θα χασεις καθε ενδιαφερων...