Δεν λέω ψέμματα όμως. Παίζω ότι μου δώσεις. Το θέμα δεν είναι αυτό όμως.
Εγώ δεν είπα ότι ο Satrianni δεν παίζει καλή κιθάρα. Ίσα ίσα το αντίθετο, είναι μεγάλος guitar hero. Αυτό που είπα, είναι ότι μου μοστράρεις τον Satrianni που ουσιαστικά δεν κολάει πουθενά και είμαι σίγουρος πως δεν έχεις ιδέα για την θεωρία πίσω από αυτά που παίζει γιατί δεν σε ενδιαφέρει.
Την κουβέντα με τα συγκροτήματα, εσύ την άρχησες, λέγοντας να αλλάξει τα συγκροτήματα που ακούει. Ναι έκανα επίδειξη, ναι δεν φάνηκες να έχεις απάντηση παρα μόνο να μου πεις για 2 γνωστά ονόματα που τα ξέρει και η μάνα μου.
Είμαι ξερόλας, sorry
Μπορώ να καταλάβω για κιθάρα, όσο καταλαβαίνω για μουσική, και μουσική παίζω 14 χρόνια, όχι 4. Όπως είπα δεν έχω τα improvisation skills του Vai και το Precision του Malmsteen, αλλά και αυτό δεν αφορά τις γνώσεις μου. Αφορά το πόσο εξάσκηση κάνω κάθε μέρα. Και τα 3 από τα 4 χρόνια που έπαιζα κιθάρα, έπαιζα 8-9 ώρες την ημέρα, κάθε μέρα, με τον μετρονόμο τικ τικ, χωρίς υπερβολές. (γιαυτό έδωσα και δεύτερη φορά πανελλήνιες

). Αν το κάνεις και εσύ, θα μπορείς να παίξεις ότι σου δώσουν, χωρίς πολλά πολλά.
Και να το αρνούμαι, δεν πειράζει. Αλλιώς δεν θα είμουν αυτός που είμαι

, nothing else matters
Το thread ουσιαστικά έχει τελειώσει, ότι ήταν να πούμε το είπαμε. Αν κάποιος θέλει να προσθέσει κάτι, ας το κάνει. Αλλά θα είναι λεπτομέριες, άστο να υπάρχει να κάνουμε χαβαλέ.