maria....
Πολύ δραστήριο μέλος

1ο: Ιδιαιτερα χαρακτηριστικα και ικανοτητες που πρεπει να εχει ο μαθητης για να ακολουθησει μεσω της εκπαιδευσης την πορεια για το συγκεκριμενο επαγγελμα.
2ο: Τα ιδιαιτερα χαρακτηριστικα και ικανοτητες που πρεπει να εχει ο επαγγελματιας στο συγκεκριμενο επαγγελμα για να εχει μια επιτυχημενη πορεια.
Αυτα πρεπει να γραψω σε καθε κεφαλαιο.Αλλα που μπορω να βρω πληροφοριες ωστε να γινει μια αριστη εργασια;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν είναι τόσο δύσκολο, ειδικά το 2ο, το 1ο είναι λίγο φλου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria....
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν έχω κάνει.
Δεν ξέρω αν είναι δύσκολο αλλά δεν ξέρω τι θα έγραφα. Ίσως για αυτό να έβαζα κάποιο άλλο επάγγελμα. Οικολόγος και έτσι για να έγραφα τίποτα και στο 1ο.
:P:P:P
Νεοφερμένο μέλος

Αν υπάρχει κάποιος που πάει πρώτη λυκείου και έχει κάνει την εργασία της τεχνολογίας (ή κάποιος μεγαλύτερος που του έχει μείνει από παλιά τέλος πάντων) και έχει όρεξη να μου τη στείλει θα του δώσω το mail μου αν μπορεί να κάνει αυτή την καλή πράξη..θα με γλυτώσει από κόπο..και θα το εκτιμήσω ιδιέταιρα..

Icy Ice
Νεοφερμένο μέλος

Εάν αυτή η εργασία δεν είναι υλοποιήσημη μήπως έχετε να μου προτείνετε κάποια άλλη;

UPDATE: Η εργασία θα πρέπει να περιλαμβάνει πείραμα.

Κάνε κάτι με θερμοκρασίες και ανάπτυξη κάποιου φυτού.
αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος

ταχυτητα πτωσης καθε σωματος....παρε ενα μπαλονι στερεωσε το αντικειμενο με σπαγκο ριχτο απο ενα υψος και με την χρηση της αγαπημενης μας φιλης της φυσικης μπουαλα!!!ετοιμο το θεματακι!!
μπορεις να αναφερεις τη μαζα,να υπολογισεις το βαρος,να δεις αν κανει ελευεθερη πτωση ή κατακορυφη βολη κλπ κλπ κλπ κλπ
θελεις να παιξεις με την χημεια....παρε διαφορα υδατικα διαλυματα και παιξε με το ph.(πεχα)ποσο οξινο ειναι,ποσο βασικο....κοινες ιδιοτητες κλπ κλπ
ελπιζω να βοηθησα!!

Αμπελοφιλόσοφος
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μαζεψε και μερικες σελιδες με πληροφοριες για τη φωτογραφικη μηχανη (ιστορια, πώς λειτουργει κ.λπ.) και εισαι ενταξει.
Ακομα μπορεις να ασχοληθεις με το DNA. Αν ψαξεις στο Youtube μπορεις να βρεις ενα σωρο βιντεο με τροπους για να αφαιρεσεις τα μορια του DNA της φραουλας.
Π.χ.:
(Ειναι αγγλικα ομως

Καλη δουλεια και καλη επιτυχια!
Icy Ice
Νεοφερμένο μέλος

Επίσης, δεν με πειράζει καθόλου να είναι κάτι στα αγγλικά. Ότι βρείτε μου το δείχνετε, δεν έχω πρόβλημα.
Αμπελοφιλόσοφος
Εκκολαπτόμενο μέλος

Icy Ice
Νεοφερμένο μέλος

Τι εννοεις δυο μεταβλητες;
Δηλαδη, πάχος ξύλου(πρώτη μεταβλητή) και αντοχή στο βάρος(δεύτερη)
Αμπελοφιλόσοφος
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δηλαδη, πάχος ξύλου(πρώτη μεταβλητή) και αντοχή στο βάρος(δεύτερη)
Αααα

Ε τοτε αυτα που σου προτεινα ειναι ντιπ αχρηστα

Εκτος κι αν βρεις τροπο, χρησιμοποιωντας φακους να καθορισεις την ευκρινεια της εικονας στη φωτογραφικη μηχανη (τυπος φακου-ευκρινεια)

Αλλα θα ειναι δυσκολουτσικο...

Θερμοκρασία και ανάπτυξη;
element skate
Πολύ δραστήριο μέλος

Icy Ice
Νεοφερμένο μέλος

Αααα
Ε τοτε αυτα που σου προτεινα ειναι ντιπ αχρηστα
Εκτος κι αν βρεις τροπο, χρησιμοποιωντας φακους να καθορισεις την ευκρινεια της εικονας στη φωτογραφικη μηχανη (τυπος φακου-ευκρινεια)
Αλλα θα ειναι δυσκολουτσικο...![]()
Καθόλου άχρηστα. Γι'αυτό που ζητάω τώρα, είναι λίγο αλλά σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου!
Αυτό που είπα εγώ;
Θερμοκρασία και ανάπτυξη;
Ναι, αυτό μου κάνει και ευχαριστώ πολύ. Ψάχνω όμως κάτι άλλο διότι το έχει ήδη ένας μαθητής από την τάξη μου αυτό!
σε εμας παντως η εργασια ( το πειραμα ) πρεπει να εχει ανεξαρτητες εξαρτημενες μεταβ. ,ελεγχομενες μεταβλητες επιπεδα μεταβλητων ψαχνω για εργασια και αυτο που σκεφτηκα ειναι η εξασθενηση του σηματος ενος δεκτη οσο μεγαλυτερη ειναι η απομακρυνση απο τον πομπο
Ενδιαφέρον... Εμένα μ'αρέσει πολύ. Εάν την έκανες φαντάζομαι θα έβγαινε ωραία εργασία!
element skate
Πολύ δραστήριο μέλος

μαλλον αυτη θα κανω αφου ειναι σχετικα ευκολη και μπορω να βρω ευκολα πληροφοριες

Icy Ice
Νεοφερμένο μέλος

Βοήθησε πολύ! Χίλια ευχαριστώ!

Πες μας ποιο θα πάρεις, να έχουμε ιδέες.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.