Sotiris_Toumpa
Νεοφερμένο μέλος

εγω με την ομαδα μου θα κανουμε ερωτηματολογιο με θεμα ''πως η μουσικη επηρεαζει την ψυχολογια των ανθρωπων'' εχω σκεφτει καποιες ερωτησεις αλλα κολλησα!!!
μπορειτε να μου προτεινετε καποιες?
Στην α' λυκείου κάνουμε ατιμική εργασία και όχι ομαδική!Άρα αυτό που λές δέν στέκει με τίποτα:nono:...άν θέλεις μπορώ να σου προτείνω ερωτίσεις για ατομική εργασία.!!
Φιλικά πάντα:iagree:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marilyn
Νεοφερμένο μέλος

Στην α' λυκείου κάνουμε ατιμική εργασία και όχι ομαδική!Άρα αυτό που λές δέν στέκει με τίποτα:nono:...άν θέλεις μπορώ να σου προτείνω ερωτίσεις για ατομική εργασία.!!
είναι και καποιοι καθηγητές που θελουν ομαδικές εργασίες..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias
Επιφανές μέλος

Στην Αθήνα έχει στο μοναστηράκι σίγουρα. Έκανα μια αναζήτηση στο google και είδα ότι μπορείς να βρεις εύκολα ακόμα και με παραγγελία από internet. Μη βάλω Link και θεωρηθεί διαφήμηση. Ψάξτο κι εσύ.και που μπορώ να προμηθευτώ αυτό τον αποστακτήρα???? πες μου

marilyn
Νεοφερμένο μέλος

εγω δεν εχω καταλαβει καν τι πρεπει να γραψουμε στισ μεταβλητες. Επισης ουτε πια ειναι τα επιπεδα τους.![]()
ποιο είναι το θέμα της εργασίας σου? εμένα π.χ ήταν "ΑΛΚΟΟΛ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΙ ' .
μεταβλητή: βαθμός κατανάλωσης αλκοόλ από τους εφήβους.
σταθερά: : Κατά πόσο οι έφηβοι του χου Γενικού Λυκείου καταναλώνουν αλκοόλ.

Sotiris_Toumpa
Νεοφερμένο μέλος

ποιο είναι το θέμα της εργασίας σου? εμένα π.χ ήταν "ΑΛΚΟΟΛ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΙ ' .
μεταβλητή: βαθμός κατανάλωσης αλκοόλ από τους εφήβους.
σταθερά: : Κατά πόσο οι έφηβοι του χου Γενικού Λυκείου καταναλώνουν αλκοόλ.
![]()
Φαντάζομαι ανώνιμα το συμπληρόνουμε ετσι??
Μπορει ας πούμε κάποιος να πίνει που κανονικά δέν κάνει και να μην θέλει να το μάθει ο περίγερός του!

marilyn
Νεοφερμένο μέλος

Φαντάζομαι ανώνιμα το συμπληρόνουμε ετσι??
Μπορει ας πούμε κάποιος να πίνει που κανονικά δέν κάνει και να μην θέλει να το μάθει ο περίγερός του!![]()
:iagree: ναι βρε ανώνιμα !!!!!!
Sentimental
Νεοφερμένο μέλος

επ παιδιά και εμάς σε ομάδες μας έβαλε αλλά μας είπε αν είμαστε 4 να κάνουμε δύο εργασίες!!!!άρα καλά λέει το παιδί!Στην α' λυκείου κάνουμε ατιμική εργασία και όχι ομαδική!Άρα αυτό που λές δέν στέκει με τίποτα:nono:...άν θέλεις μπορώ να σου προτείνω ερωτίσεις για ατομική εργασία.!!
SIMON44
Νεοφερμένο μέλος

-----------------------------------------
Γεια σας. Μόλις γράφτηκα στο Forum γιατί το θεωρώ πολύ χρήσιμο. Μέσα στις διακοπές των Χριστουγέννων έπρεπε να διαλέξω μόνο το θέμα της έρευνας , αλλά δεν ξέρω τι?Αν μπορείτε αναφέρετε κάποιο πρωτότυπο (αν είναι δυνατόν) αλλά και πραγματοποιήσιμο θέμα.

Sentimental
Νεοφερμένο μέλος

μεταβλητή: το μέγεθος της παραγωγής των φασολιών πχ σε συνάρτηση με το λίπασμα που χρησιμοποιείς!!ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων...
Sotiris_Toumpa
Νεοφερμένο μέλος

επ παιδιά και εμάς σε ομάδες μας έβαλε αλλά μας είπε αν είμαστε 4 να κάνουμε δύο εργασίες!!!!άρα καλά λέει το παιδί!

SIMON44
Νεοφερμένο μέλος

Sentimental
Νεοφερμένο μέλος

ioannafl
Νεοφερμένο μέλος

λοιπόν, αποφασίσαμε να κάνουμε μια εργασία με θέμα το ψωμί. Μεταβλητές?
ελάτε... χρειαζόμαστε την βοήθειά σας...
blinky
Νεοφερμένο μέλος

Marilia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ποια ανάγκη ώθησε τον άνθρωπο να ορίσει τη μονάδα χρόνου....... και
πώς έφτασε στο σημείο να ορίσει σήμερα ως μονάδα το 1 sec.... Εστω σε ενα απο τα δυο βοηθήστε με κάποιος.............

Δεν υπάρχει κατι στο Ιντρενετ...Εψαχνα για πολυ ώρα

Βοηθήστε με λίγο
Σας παρακαλώ :thanks: :thanks:
marilyn
Νεοφερμένο μέλος

Αυτο είναι όντως ένα μεγάλο μπέρδεμα........Ασε εγώ με τίποτα δε βρίσκω κάτι που να με βοηθησει να απαντήσω στα παρακάτω ερωτηματα
Ποια ανάγκη ώθησε τον άνθρωπο να ορίσει τη μονάδα χρόνου....... και
πώς έφτασε στο σημείο να ορίσει σήμερα ως μονάδα το 1 sec.... Εστω σε ενα απο τα δυο βοηθήστε με κάποιος.............![]()
![]()
![]()
Δεν υπάρχει κατι στο Ιντρενετ...Εψαχνα για πολυ ώραΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑΑΑΑ
Βοηθήστε με λίγο
Σας παρακαλώ :thanks: :thanks:
marilia σου έδωσα καποια ling στην σελίδα 41...
και κάτι ακόμα..
https://www.survey.ntua.gr/main/courses/hisatgeodesy/geoastro/lectures/astro_lect5a.pdf
και
https://www.physics4u.gr/articles/2002/whatistime.html
Marilia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Παντως σε ευχαριστώ:thanks: Αν δεν ήσουν και εσυ δε θα είχα τίποτα τώρα
Μου φαίνεται δύσκολο το θεμα
marilyn
Νεοφερμένο μέλος

Χιλια Ευχαριστώ ! ! ! ! ! ! Βρηκα αρκετα πράγματα για το πώς μετρούσαν παλιά οι άνθρωποι αλλα δεν είχε κάπου απάντηση στα δυο βασικά ερωτήματα που λεω παραπάνω που μας είπε οπωσδήποτε να δώσουμε απάντηση.......... γι αυτο....Κατάλαβες????!!!!
Παντως σε ευχαριστώ:thanks: Αν δεν ήσουν και εσυ δε θα είχα τίποτα τώρα
Μου φαίνεται δύσκολο το θεμα
και είναι δύσκολο...εγώ πέρυσι είχα για το αλκοόλ κ ήταν πολύ εύκολο να βρω πληροφορίες.... καλή επιτυχία μια χαρά θα τα καταφέρεις!

Marilia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Απο Τρίκαλα εισαι??
marilyn
Νεοφερμένο μέλος

εγω δν εχω καταλάβει ακόμα αν φέτος η εργασία τεχνολογίας θα είναι μια έρευνα ή μια ανάπτυξη ενος θέματος...
είναι κάτι σαν έρευνα..θα πρέπει να κάνεις ένα ερωτηματολόγιο και πανω σε αυτο θα στηρίξεις την ερευνά σου και να βγάλεις συμπεράσματα ωστόσο σε μια άλλη περιπτωση η ερευνα σου θα στηριχτεί σε πειράματα... αν ελεγες το θέμα της εργασίας σου ίσως θα μπορούσα να βοηθήσω περισσότερο.

Και παλι ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!!! Μακαρι..........!!!!!!!!!
Απο Τρίκαλα εισαι??
ναι!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.