Snoopy_has_ticks
Νεοφερμένο μέλος

Ισως ειναι το κλιμα των ημερων...(ποιών ημερών?)που με εκανε να ψαξω σε κατι ξεχασμενους σκληρους καποιες εργασιες μου.Και βρηκα την περσινη μου εργασια τεχνολογιας.Σκεφτηκα οτι αποτελει καλη πηγη για οσους θελουν να κανουν εργασια.Χρησιμοποιειστε την ελευθερα σαν πηγη και συλλεξτε οτισηποτε στοιχεια θελετε.
Την ειχα κανει μεσα σε 9 μερες συνεχομενες(διοτι λογω βηχα ημουν 9 μερες αυπνη - ημουν οπως ο τυπος στο insomnia!!).Αλλα στο τελος αξιζε τον κοπο,μιας και η καθηγητρια μου την ζητησε σε cd για να την εχει.
Ειναι μεταφρασμενη και εχει και λιστα με links.
Το θεμα της ειναι Η προπαγανδα των ΜΜΕ κατα τον Β' Παγκοσμιο Πολεμο
Ειναι παρουσιαση pps (82 διαφανειες),και περιλαμβανει υλικο οπως φωτογραφιες,βιντεο,καρτουν και ηχητικα αποσπασματα.
Εχω ανεβασει την original εργασια μου,αλλα μπορει κανεις ευκολα να την τροποποιησει αλλαζοντας τα ονοματα.
Επισης,οποιον τον ενδιαφερει το θεμα,μπορει να την κατεβασει.Κριτικες και σχολια ευπροσδεκτα...(ελπιζω οχι πολυ αυστηρα,δεδομενης της καταστασης που βρισκομουν τοτε)
Ελπιζω να βολεψει μερικους...
Keep walking...

https://rapidshare.com/files/227260756/Ergasia.part1.rar
https://rapidshare.com/files/227262393/Ergasia.part2.rar
https://rapidshare.com/files/227271486/Ergasia.part3.rar
https://rapidshare.com/files/227278249/Ergasia.part4.rar
https://rapidshare.com/files/227280780/Ergasia.part5.rar
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
c2<3lla
Νεοφερμένο μέλος

εχει τιτλο ο ελεθ8εροσ χρονοσ τςν νεςν σμρ κ η αξιοποιηση το0
αν 8εσ, ζητα τη στο mail m allstar_stella@hotmail.com ν στη στειλω..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LiLoOkOzz
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σας παρακαλώ απαντήστε μου γιατί δεν την βρίσκω την απάντηση...
A_myrto
Νεοφερμένο μέλος

Eukleidis
Πολύ δραστήριο μέλος

:thanks:
zoelufe
Νεοφερμένο μέλος

Άννα-Μαρία...!
Νεοφερμένο μέλος

roulitca94
Νεοφερμένο μέλος

Giorgio-PD
Εκκολαπτόμενο μέλος

Άννα-Μαρία...!
Νεοφερμένο μέλος

Ψαχνω σχετικα με τον τροπο που χαρτογραφηθηκε το dna και τις διαφορες τεχνολογικες διαδικασιες που ακολουθηθηκαν απο τους επιστημονεσ!
-----------------------------------------
Εψαξα αλλα εγω θελω συγκεκριμενα για την τεχνολογια που χρησιμοποιηθηκε στην χαρτογραφηση!
melinor
Νεοφερμένο μέλος

Αερόσακοι αυτοκινήτου. Όποιος έχει να μου προτείνει κάποιο site θα το εκτιμούσα πολύ. Ιδιαίτερα για την ιστορική τους αναδρομή.

Ρε παιδιά. Όταν φτιάχνουμε ένα θέμα, η ΥΠΟΘΕΣΗ που μας είπε ο καθηγητής μας τι είναι?
Κάνεις μια υπόθεση για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της εργασίας (του πειράματος/της δημοσκόπησης).
ΕΨΑΞΑ ΗΔΗ, ΑΛΛΑ ΔΝ ΒΡΗΚΑ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΩ...
ΨΑΧΝΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΘΗΚΕ ΤΟ DNA ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ!
ΕΨΑΞΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ!
Α, δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Μη γράφεις με κεφαλαία.

frantzeska_st
Νεοφερμένο μέλος

και κτ ακόμα...πώς από απλός επισκέπτης θα γίνω μέλος??
than0s
Νεοφερμένο μέλος

~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.