ginak Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 00:57 Η ginak έγραψε: #281 02-01-09 00:57 Δεν έχω σκεφτεί ακόμα θέμα! Η καθηγήτρια είπε ότι πρέπει να είναι σύγχρονο! Μάλιστα πρέπει να επιλέξω 3 θέματα! Για να έχω εναλλακτικές σε περίπτωση που έχω το ίδιο θέμα με άλλους!Any ideas? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christos4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 12:08 Ο christos4: #282 02-01-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: εγω πηρα 20!!! ζηλεια,ζηλεια,πλακα κανω και εγω ειχα κανει τρομερη εργασιαεγω πηρα 20!!! ζηλεια,ζηλεια,πλακα κανω και εγω ειχα κανει τρομερη εργασια Click για ανάπτυξη... σας τρώω όλους, πήρα 20 σε τρεις εργασίες, βοήθησα και κάτι φίλους(aka τους έκανα τις εργασίες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. markip Εκκολαπτόμενο μέλος Η markip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 199 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 12:29 Η markip έγραψε: #283 02-01-09 12:29 Αρχική Δημοσίευση από ginak: Δεν έχω σκεφτεί ακόμα θέμα! Η καθηγήτρια είπε ότι πρέπει να είναι σύγχρονο! Μάλιστα πρέπει να επιλέξω 3 θέματα! Για να έχω εναλλακτικές σε περίπτωση που έχω το ίδιο θέμα με άλλους!Any ideas? Click για ανάπτυξη... θα σου προτεινα μια εργασια για τα κινητα, οχι ομως τετοια που κανουν οι αλλοι, ιστοριες και απλα πραγματα που τα ξερουμε λιγο πολλοι ολοι, για τα απλα κινητα, αλλα θα σου προτεινα μια εργασια για τα λειτουργικα συστηματα που τρεχουν σε κινητα. Ηδη πολλα κινητα τρεχουν Symbian OS, Linux, Windows Mobile, και το τελευταιο που δεν εχει παρα μονο λιγους μηνες που κυκλοφορησε ειναι το Android της Google. Με λιγα λογια η εργασια δεν θα ειναι μονο για mobile phones αλλα για smart phones!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nantia m Νεοφερμένο μέλος Η Αντωνία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 22:15 Η nantia m έγραψε: #284 02-01-09 22:15 Ποια είναι η σχέση σας με τους υπολογιστές; Πόσες ώρες αφιερώνετε στο PC; Με τι ασχολείστε περισσότερο στο computer(σερφάρισμα, μουσική,παιχνίδια,ενημέρωση,κτλ...); Συγκεντρώνω απόψεις για την εργασία της τεχνολογίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 23:45 Η Χριστιάννα ^^: #285 02-01-09 23:45 Η σχέση μου με τους υπολογιστές είναι πολύ καλή, ως εθιστική μπορώ να πω () Κάθομαι ένα 3ωρο τη μέρα πάνω - κάτω. Ασχολούμαι σχεδόν με τα πάντα.. Εννοείται ψάχνω/ακούω μουσική, επικοινωνώ με φίλους/γνωστούς, γράφω εδώ όλες τις εργασίες για το σχολείο και φρεσκάρω τα γαλλικά μου μπαίνοντας σε καμια le monde/le figaro για να ενημερωθώ en meme temps.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 23:48 Η Devina έγραψε: #286 02-01-09 23:48 https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=42575 Αυτό το θέμα ίσως σε βοηθήσει :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mike19930 Νεοφερμένο μέλος Ο mike19930 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 10:17 Ο mike19930: #287 04-01-09 10:17 τι ενοεις φιλε μου ζυταει 12 βηματα.. Εμας ο καθηγητης μας ειναι φελος και δεν μας εδοσε λεπτομεριες για την εργασια (δεν δεν εχω και βιβλιο ) Αν γινετε να μου πειτε που ειναι αυτα τα βηματα για να ξεκινησω και εγω καμια μερα γιατι βαρεθηκα να ψαχνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairh.c.p Νεοφερμένο μέλος Η Μαίρη Χ.Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 20:51 Η mairh.c.p: #288 04-01-09 20:51 Αφού πρώτα με χιλιο παρακάλεσε, μετά βοήθησα ένα μαθητή μου της Α Λυκείου να κάνει την εργασία της Τεχνολογίας.. Αποφασίσαμε το θέμα να είναι "Μαθηματικά και Poker"... Τελικά, αποθεώθηκε!!!!!!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitris_salonik Νεοφερμένο μέλος Ο dimitris_salonik αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 21:50 Ο dimitris_salonik: #289 04-01-09 21:50 έχω θέμα ''κοινωνικοποίηση των νέων στα fast food''και δεν βρίκα σχεδόν τίποτα.πλζ χρειάζομαι βοήθεια.αν κάποιος ξερει κάτι να μου πει για τι που έψαξε πληροφορίες και τέτοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christos4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:42 Ο christos4: #290 05-01-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από mairh.c.p: Αφού πρώτα με χιλιο παρακάλεσε, μετά βοήθησα ένα μαθητή μου της Α Λυκείου να κάνει την εργασία της Τεχνολογίας.. Αποφασίσαμε το θέμα να είναι "Μαθηματικά και Poker"... Τελικά, αποθεώθηκε!!!!!!... Click για ανάπτυξη... wow!:wow::wow::wow: τρομερό θέμα και μάλλον αρκετά δύσκολο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairh.c.p Νεοφερμένο μέλος Η Μαίρη Χ.Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:41 Η mairh.c.p: #291 05-01-09 18:41 Αρχική Δημοσίευση από christos4: wow!:wow::wow::wow: τρομερό θέμα και μάλλον αρκετά δύσκολο.... Click για ανάπτυξη... Δύσκολο θέμα όταν παίζεις πόκερ χρόνια, δεν είναι..!.. Ε εντάξει, στο τέλος το κλέισαμε με τον εθισμό στο τζόγο... γιατί όπως πήγαινε η εργασία, θα τους κάναμε όλους χαρτόμουτρα!... Πόκερ = απίστευτες πιθανότητες!.. Ό,τι πρέπει για εξάσκηση μαθηματικών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.998 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:44 Ο Chris1993: #292 05-01-09 18:44 Α εγω εχω θεμα στην Τεχνολογια " Το Ιντερνετ και οι νεοι " (Σε ποιο βαθμο επιδρα το Ιντερνετ τους νεους ) !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairh.c.p Νεοφερμένο μέλος Η Μαίρη Χ.Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 19:36 Η mairh.c.p: #293 05-01-09 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Α εγω εχω θεμα στην Τεχνολογια " Το Ιντερνετ και οι νεοι " (Σε ποιο βαθμο επιδρα το Ιντερνετ τους νεους ) !! Click για ανάπτυξη... Αυτο είναι όντως μεγάλο θέμα...!!!!... :no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.998 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 19:41 Ο Chris1993: #294 05-01-09 19:41 Αρχική Δημοσίευση από mairh.c.p: Αυτο είναι όντως μεγάλο θέμα...!!!!... :no1::no1: Click για ανάπτυξη... Πολυ μεγαλο θεμα και δν ξερω ακομα τι να πρωτοβαλω.....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dodos-7 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dodos-7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 21:36 Ο Dodos-7 έγραψε: #295 05-01-09 21:36 δυστυχως δεν ξερω τιποτα ισως οτι προσφερουν ευχαριστω κλιμα σε προσιτες τιμες και τοι ολοι οι νεοι πηγαινουν στ fast food λογω ελλειψης χρονου αλλα που το ξετρυπωσες αυτο το θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 22:00 Ο papas έγραψε: #296 05-01-09 22:00 Κανε μια δημοσκοπιση και ρωτα τους συμμαθητες του αν συχναζουν στα fast-foodαδικα,και αν ναι,τι τρωνε συνηθως και γτ πανε εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 22:09 Η Χριστιάννα ^^: #297 05-01-09 22:09 Βάλε και τα mac στο Σύνταγμα ως πρώην σημείο συγκέντρωσης των emo και της κηφισιάς των trendy *μ'αυτό το θέμα λογικό που δεν βρήκες τίποτα* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 11:16 Η X-FILER έγραψε: #298 06-01-09 11:16 τρωνε μαζι τις πατατες πεινασμενοι ειμαστε αγαπη μου κι οι 2 ελα να μοιρασουμε ενα χαμπουργκερ στα 2 :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:40 Ο Crookshanks: #299 06-01-09 20:40 Συνδύασε τη λίγδα από τις πατάτες και τη μυρωδιά του καμμένου λίπους με σάλτσες κοινωνικότητας και ιδού η τέλεια συνταγή. Μπορείς να γράψεις τα κλασσικά σχετικά με την κοινωνικοποίηση και να τα συνδέσεις με τα ταχυφαγεία. Λίγη φαντασία βάλε, μια μέρα που έχεις έμπνευση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 21:05 Ο Σπυρακος (^^): #300 06-01-09 21:05 οι νεοι αναγκαζονται να συχναζουν στα φαστφουν. επειδη ειναι γρηγορα και πολλα αρκετοι βεβαια πανε επειδη τους αρεσει το ανθυγειυνο φαγητο κ.α. ....γραψε και αλλα τετοια ανεπτυξε τα και βγαλε κατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: JoannaVas Lathy _Aggelos123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν έχω σκεφτεί ακόμα θέμα! Η καθηγήτρια είπε ότι πρέπει να είναι σύγχρονο! Μάλιστα πρέπει να επιλέξω 3 θέματα! Για να έχω εναλλακτικές σε περίπτωση που έχω το ίδιο θέμα με άλλους!Any ideas? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christos4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 12:08 Ο christos4: #282 02-01-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: εγω πηρα 20!!! ζηλεια,ζηλεια,πλακα κανω και εγω ειχα κανει τρομερη εργασιαεγω πηρα 20!!! ζηλεια,ζηλεια,πλακα κανω και εγω ειχα κανει τρομερη εργασια Click για ανάπτυξη... σας τρώω όλους, πήρα 20 σε τρεις εργασίες, βοήθησα και κάτι φίλους(aka τους έκανα τις εργασίες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. markip Εκκολαπτόμενο μέλος Η markip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 199 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 12:29 Η markip έγραψε: #283 02-01-09 12:29 Αρχική Δημοσίευση από ginak: Δεν έχω σκεφτεί ακόμα θέμα! Η καθηγήτρια είπε ότι πρέπει να είναι σύγχρονο! Μάλιστα πρέπει να επιλέξω 3 θέματα! Για να έχω εναλλακτικές σε περίπτωση που έχω το ίδιο θέμα με άλλους!Any ideas? Click για ανάπτυξη... θα σου προτεινα μια εργασια για τα κινητα, οχι ομως τετοια που κανουν οι αλλοι, ιστοριες και απλα πραγματα που τα ξερουμε λιγο πολλοι ολοι, για τα απλα κινητα, αλλα θα σου προτεινα μια εργασια για τα λειτουργικα συστηματα που τρεχουν σε κινητα. Ηδη πολλα κινητα τρεχουν Symbian OS, Linux, Windows Mobile, και το τελευταιο που δεν εχει παρα μονο λιγους μηνες που κυκλοφορησε ειναι το Android της Google. Με λιγα λογια η εργασια δεν θα ειναι μονο για mobile phones αλλα για smart phones!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nantia m Νεοφερμένο μέλος Η Αντωνία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 22:15 Η nantia m έγραψε: #284 02-01-09 22:15 Ποια είναι η σχέση σας με τους υπολογιστές; Πόσες ώρες αφιερώνετε στο PC; Με τι ασχολείστε περισσότερο στο computer(σερφάρισμα, μουσική,παιχνίδια,ενημέρωση,κτλ...); Συγκεντρώνω απόψεις για την εργασία της τεχνολογίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 23:45 Η Χριστιάννα ^^: #285 02-01-09 23:45 Η σχέση μου με τους υπολογιστές είναι πολύ καλή, ως εθιστική μπορώ να πω () Κάθομαι ένα 3ωρο τη μέρα πάνω - κάτω. Ασχολούμαι σχεδόν με τα πάντα.. Εννοείται ψάχνω/ακούω μουσική, επικοινωνώ με φίλους/γνωστούς, γράφω εδώ όλες τις εργασίες για το σχολείο και φρεσκάρω τα γαλλικά μου μπαίνοντας σε καμια le monde/le figaro για να ενημερωθώ en meme temps.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 23:48 Η Devina έγραψε: #286 02-01-09 23:48 https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=42575 Αυτό το θέμα ίσως σε βοηθήσει :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mike19930 Νεοφερμένο μέλος Ο mike19930 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 10:17 Ο mike19930: #287 04-01-09 10:17 τι ενοεις φιλε μου ζυταει 12 βηματα.. Εμας ο καθηγητης μας ειναι φελος και δεν μας εδοσε λεπτομεριες για την εργασια (δεν δεν εχω και βιβλιο ) Αν γινετε να μου πειτε που ειναι αυτα τα βηματα για να ξεκινησω και εγω καμια μερα γιατι βαρεθηκα να ψαχνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairh.c.p Νεοφερμένο μέλος Η Μαίρη Χ.Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 20:51 Η mairh.c.p: #288 04-01-09 20:51 Αφού πρώτα με χιλιο παρακάλεσε, μετά βοήθησα ένα μαθητή μου της Α Λυκείου να κάνει την εργασία της Τεχνολογίας.. Αποφασίσαμε το θέμα να είναι "Μαθηματικά και Poker"... Τελικά, αποθεώθηκε!!!!!!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitris_salonik Νεοφερμένο μέλος Ο dimitris_salonik αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 21:50 Ο dimitris_salonik: #289 04-01-09 21:50 έχω θέμα ''κοινωνικοποίηση των νέων στα fast food''και δεν βρίκα σχεδόν τίποτα.πλζ χρειάζομαι βοήθεια.αν κάποιος ξερει κάτι να μου πει για τι που έψαξε πληροφορίες και τέτοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christos4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:42 Ο christos4: #290 05-01-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από mairh.c.p: Αφού πρώτα με χιλιο παρακάλεσε, μετά βοήθησα ένα μαθητή μου της Α Λυκείου να κάνει την εργασία της Τεχνολογίας.. Αποφασίσαμε το θέμα να είναι "Μαθηματικά και Poker"... Τελικά, αποθεώθηκε!!!!!!... Click για ανάπτυξη... wow!:wow::wow::wow: τρομερό θέμα και μάλλον αρκετά δύσκολο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairh.c.p Νεοφερμένο μέλος Η Μαίρη Χ.Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:41 Η mairh.c.p: #291 05-01-09 18:41 Αρχική Δημοσίευση από christos4: wow!:wow::wow::wow: τρομερό θέμα και μάλλον αρκετά δύσκολο.... Click για ανάπτυξη... Δύσκολο θέμα όταν παίζεις πόκερ χρόνια, δεν είναι..!.. Ε εντάξει, στο τέλος το κλέισαμε με τον εθισμό στο τζόγο... γιατί όπως πήγαινε η εργασία, θα τους κάναμε όλους χαρτόμουτρα!... Πόκερ = απίστευτες πιθανότητες!.. Ό,τι πρέπει για εξάσκηση μαθηματικών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.998 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:44 Ο Chris1993: #292 05-01-09 18:44 Α εγω εχω θεμα στην Τεχνολογια " Το Ιντερνετ και οι νεοι " (Σε ποιο βαθμο επιδρα το Ιντερνετ τους νεους ) !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairh.c.p Νεοφερμένο μέλος Η Μαίρη Χ.Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 19:36 Η mairh.c.p: #293 05-01-09 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Α εγω εχω θεμα στην Τεχνολογια " Το Ιντερνετ και οι νεοι " (Σε ποιο βαθμο επιδρα το Ιντερνετ τους νεους ) !! Click για ανάπτυξη... Αυτο είναι όντως μεγάλο θέμα...!!!!... :no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.998 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 19:41 Ο Chris1993: #294 05-01-09 19:41 Αρχική Δημοσίευση από mairh.c.p: Αυτο είναι όντως μεγάλο θέμα...!!!!... :no1::no1: Click για ανάπτυξη... Πολυ μεγαλο θεμα και δν ξερω ακομα τι να πρωτοβαλω.....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dodos-7 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dodos-7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 21:36 Ο Dodos-7 έγραψε: #295 05-01-09 21:36 δυστυχως δεν ξερω τιποτα ισως οτι προσφερουν ευχαριστω κλιμα σε προσιτες τιμες και τοι ολοι οι νεοι πηγαινουν στ fast food λογω ελλειψης χρονου αλλα που το ξετρυπωσες αυτο το θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 22:00 Ο papas έγραψε: #296 05-01-09 22:00 Κανε μια δημοσκοπιση και ρωτα τους συμμαθητες του αν συχναζουν στα fast-foodαδικα,και αν ναι,τι τρωνε συνηθως και γτ πανε εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 22:09 Η Χριστιάννα ^^: #297 05-01-09 22:09 Βάλε και τα mac στο Σύνταγμα ως πρώην σημείο συγκέντρωσης των emo και της κηφισιάς των trendy *μ'αυτό το θέμα λογικό που δεν βρήκες τίποτα* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 11:16 Η X-FILER έγραψε: #298 06-01-09 11:16 τρωνε μαζι τις πατατες πεινασμενοι ειμαστε αγαπη μου κι οι 2 ελα να μοιρασουμε ενα χαμπουργκερ στα 2 :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:40 Ο Crookshanks: #299 06-01-09 20:40 Συνδύασε τη λίγδα από τις πατάτες και τη μυρωδιά του καμμένου λίπους με σάλτσες κοινωνικότητας και ιδού η τέλεια συνταγή. Μπορείς να γράψεις τα κλασσικά σχετικά με την κοινωνικοποίηση και να τα συνδέσεις με τα ταχυφαγεία. Λίγη φαντασία βάλε, μια μέρα που έχεις έμπνευση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 21:05 Ο Σπυρακος (^^): #300 06-01-09 21:05 οι νεοι αναγκαζονται να συχναζουν στα φαστφουν. επειδη ειναι γρηγορα και πολλα αρκετοι βεβαια πανε επειδη τους αρεσει το ανθυγειυνο φαγητο κ.α. ....γραψε και αλλα τετοια ανεπτυξε τα και βγαλε κατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: JoannaVas Lathy _Aggelos123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από SoZi: εγω πηρα 20!!! ζηλεια,ζηλεια,πλακα κανω και εγω ειχα κανει τρομερη εργασιαεγω πηρα 20!!! ζηλεια,ζηλεια,πλακα κανω και εγω ειχα κανει τρομερη εργασια Click για ανάπτυξη... σας τρώω όλους, πήρα 20 σε τρεις εργασίες, βοήθησα και κάτι φίλους(aka τους έκανα τις εργασίες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
markip Εκκολαπτόμενο μέλος Η markip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 199 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 12:29 Η markip έγραψε: #283 02-01-09 12:29 Αρχική Δημοσίευση από ginak: Δεν έχω σκεφτεί ακόμα θέμα! Η καθηγήτρια είπε ότι πρέπει να είναι σύγχρονο! Μάλιστα πρέπει να επιλέξω 3 θέματα! Για να έχω εναλλακτικές σε περίπτωση που έχω το ίδιο θέμα με άλλους!Any ideas? Click για ανάπτυξη... θα σου προτεινα μια εργασια για τα κινητα, οχι ομως τετοια που κανουν οι αλλοι, ιστοριες και απλα πραγματα που τα ξερουμε λιγο πολλοι ολοι, για τα απλα κινητα, αλλα θα σου προτεινα μια εργασια για τα λειτουργικα συστηματα που τρεχουν σε κινητα. Ηδη πολλα κινητα τρεχουν Symbian OS, Linux, Windows Mobile, και το τελευταιο που δεν εχει παρα μονο λιγους μηνες που κυκλοφορησε ειναι το Android της Google. Με λιγα λογια η εργασια δεν θα ειναι μονο για mobile phones αλλα για smart phones!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nantia m Νεοφερμένο μέλος Η Αντωνία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 22:15 Η nantia m έγραψε: #284 02-01-09 22:15 Ποια είναι η σχέση σας με τους υπολογιστές; Πόσες ώρες αφιερώνετε στο PC; Με τι ασχολείστε περισσότερο στο computer(σερφάρισμα, μουσική,παιχνίδια,ενημέρωση,κτλ...); Συγκεντρώνω απόψεις για την εργασία της τεχνολογίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 23:45 Η Χριστιάννα ^^: #285 02-01-09 23:45 Η σχέση μου με τους υπολογιστές είναι πολύ καλή, ως εθιστική μπορώ να πω () Κάθομαι ένα 3ωρο τη μέρα πάνω - κάτω. Ασχολούμαι σχεδόν με τα πάντα.. Εννοείται ψάχνω/ακούω μουσική, επικοινωνώ με φίλους/γνωστούς, γράφω εδώ όλες τις εργασίες για το σχολείο και φρεσκάρω τα γαλλικά μου μπαίνοντας σε καμια le monde/le figaro για να ενημερωθώ en meme temps.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 23:48 Η Devina έγραψε: #286 02-01-09 23:48 https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=42575 Αυτό το θέμα ίσως σε βοηθήσει :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mike19930 Νεοφερμένο μέλος Ο mike19930 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 10:17 Ο mike19930: #287 04-01-09 10:17 τι ενοεις φιλε μου ζυταει 12 βηματα.. Εμας ο καθηγητης μας ειναι φελος και δεν μας εδοσε λεπτομεριες για την εργασια (δεν δεν εχω και βιβλιο ) Αν γινετε να μου πειτε που ειναι αυτα τα βηματα για να ξεκινησω και εγω καμια μερα γιατι βαρεθηκα να ψαχνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairh.c.p Νεοφερμένο μέλος Η Μαίρη Χ.Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 20:51 Η mairh.c.p: #288 04-01-09 20:51 Αφού πρώτα με χιλιο παρακάλεσε, μετά βοήθησα ένα μαθητή μου της Α Λυκείου να κάνει την εργασία της Τεχνολογίας.. Αποφασίσαμε το θέμα να είναι "Μαθηματικά και Poker"... Τελικά, αποθεώθηκε!!!!!!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitris_salonik Νεοφερμένο μέλος Ο dimitris_salonik αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 21:50 Ο dimitris_salonik: #289 04-01-09 21:50 έχω θέμα ''κοινωνικοποίηση των νέων στα fast food''και δεν βρίκα σχεδόν τίποτα.πλζ χρειάζομαι βοήθεια.αν κάποιος ξερει κάτι να μου πει για τι που έψαξε πληροφορίες και τέτοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christos4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:42 Ο christos4: #290 05-01-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από mairh.c.p: Αφού πρώτα με χιλιο παρακάλεσε, μετά βοήθησα ένα μαθητή μου της Α Λυκείου να κάνει την εργασία της Τεχνολογίας.. Αποφασίσαμε το θέμα να είναι "Μαθηματικά και Poker"... Τελικά, αποθεώθηκε!!!!!!... Click για ανάπτυξη... wow!:wow::wow::wow: τρομερό θέμα και μάλλον αρκετά δύσκολο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairh.c.p Νεοφερμένο μέλος Η Μαίρη Χ.Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:41 Η mairh.c.p: #291 05-01-09 18:41 Αρχική Δημοσίευση από christos4: wow!:wow::wow::wow: τρομερό θέμα και μάλλον αρκετά δύσκολο.... Click για ανάπτυξη... Δύσκολο θέμα όταν παίζεις πόκερ χρόνια, δεν είναι..!.. Ε εντάξει, στο τέλος το κλέισαμε με τον εθισμό στο τζόγο... γιατί όπως πήγαινε η εργασία, θα τους κάναμε όλους χαρτόμουτρα!... Πόκερ = απίστευτες πιθανότητες!.. Ό,τι πρέπει για εξάσκηση μαθηματικών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.998 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:44 Ο Chris1993: #292 05-01-09 18:44 Α εγω εχω θεμα στην Τεχνολογια " Το Ιντερνετ και οι νεοι " (Σε ποιο βαθμο επιδρα το Ιντερνετ τους νεους ) !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairh.c.p Νεοφερμένο μέλος Η Μαίρη Χ.Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 19:36 Η mairh.c.p: #293 05-01-09 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Α εγω εχω θεμα στην Τεχνολογια " Το Ιντερνετ και οι νεοι " (Σε ποιο βαθμο επιδρα το Ιντερνετ τους νεους ) !! Click για ανάπτυξη... Αυτο είναι όντως μεγάλο θέμα...!!!!... :no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.998 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 19:41 Ο Chris1993: #294 05-01-09 19:41 Αρχική Δημοσίευση από mairh.c.p: Αυτο είναι όντως μεγάλο θέμα...!!!!... :no1::no1: Click για ανάπτυξη... Πολυ μεγαλο θεμα και δν ξερω ακομα τι να πρωτοβαλω.....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dodos-7 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dodos-7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 21:36 Ο Dodos-7 έγραψε: #295 05-01-09 21:36 δυστυχως δεν ξερω τιποτα ισως οτι προσφερουν ευχαριστω κλιμα σε προσιτες τιμες και τοι ολοι οι νεοι πηγαινουν στ fast food λογω ελλειψης χρονου αλλα που το ξετρυπωσες αυτο το θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 22:00 Ο papas έγραψε: #296 05-01-09 22:00 Κανε μια δημοσκοπιση και ρωτα τους συμμαθητες του αν συχναζουν στα fast-foodαδικα,και αν ναι,τι τρωνε συνηθως και γτ πανε εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 22:09 Η Χριστιάννα ^^: #297 05-01-09 22:09 Βάλε και τα mac στο Σύνταγμα ως πρώην σημείο συγκέντρωσης των emo και της κηφισιάς των trendy *μ'αυτό το θέμα λογικό που δεν βρήκες τίποτα* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 11:16 Η X-FILER έγραψε: #298 06-01-09 11:16 τρωνε μαζι τις πατατες πεινασμενοι ειμαστε αγαπη μου κι οι 2 ελα να μοιρασουμε ενα χαμπουργκερ στα 2 :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:40 Ο Crookshanks: #299 06-01-09 20:40 Συνδύασε τη λίγδα από τις πατάτες και τη μυρωδιά του καμμένου λίπους με σάλτσες κοινωνικότητας και ιδού η τέλεια συνταγή. Μπορείς να γράψεις τα κλασσικά σχετικά με την κοινωνικοποίηση και να τα συνδέσεις με τα ταχυφαγεία. Λίγη φαντασία βάλε, μια μέρα που έχεις έμπνευση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 21:05 Ο Σπυρακος (^^): #300 06-01-09 21:05 οι νεοι αναγκαζονται να συχναζουν στα φαστφουν. επειδη ειναι γρηγορα και πολλα αρκετοι βεβαια πανε επειδη τους αρεσει το ανθυγειυνο φαγητο κ.α. ....γραψε και αλλα τετοια ανεπτυξε τα και βγαλε κατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: JoannaVas Lathy _Aggelos123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ginak: Δεν έχω σκεφτεί ακόμα θέμα! Η καθηγήτρια είπε ότι πρέπει να είναι σύγχρονο! Μάλιστα πρέπει να επιλέξω 3 θέματα! Για να έχω εναλλακτικές σε περίπτωση που έχω το ίδιο θέμα με άλλους!Any ideas? Click για ανάπτυξη... θα σου προτεινα μια εργασια για τα κινητα, οχι ομως τετοια που κανουν οι αλλοι, ιστοριες και απλα πραγματα που τα ξερουμε λιγο πολλοι ολοι, για τα απλα κινητα, αλλα θα σου προτεινα μια εργασια για τα λειτουργικα συστηματα που τρεχουν σε κινητα. Ηδη πολλα κινητα τρεχουν Symbian OS, Linux, Windows Mobile, και το τελευταιο που δεν εχει παρα μονο λιγους μηνες που κυκλοφορησε ειναι το Android της Google. Με λιγα λογια η εργασια δεν θα ειναι μονο για mobile phones αλλα για smart phones!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nantia m Νεοφερμένο μέλος Η Αντωνία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 22:15 Η nantia m έγραψε: #284 02-01-09 22:15 Ποια είναι η σχέση σας με τους υπολογιστές; Πόσες ώρες αφιερώνετε στο PC; Με τι ασχολείστε περισσότερο στο computer(σερφάρισμα, μουσική,παιχνίδια,ενημέρωση,κτλ...); Συγκεντρώνω απόψεις για την εργασία της τεχνολογίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 23:45 Η Χριστιάννα ^^: #285 02-01-09 23:45 Η σχέση μου με τους υπολογιστές είναι πολύ καλή, ως εθιστική μπορώ να πω () Κάθομαι ένα 3ωρο τη μέρα πάνω - κάτω. Ασχολούμαι σχεδόν με τα πάντα.. Εννοείται ψάχνω/ακούω μουσική, επικοινωνώ με φίλους/γνωστούς, γράφω εδώ όλες τις εργασίες για το σχολείο και φρεσκάρω τα γαλλικά μου μπαίνοντας σε καμια le monde/le figaro για να ενημερωθώ en meme temps.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 23:48 Η Devina έγραψε: #286 02-01-09 23:48 https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=42575 Αυτό το θέμα ίσως σε βοηθήσει :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mike19930 Νεοφερμένο μέλος Ο mike19930 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 10:17 Ο mike19930: #287 04-01-09 10:17 τι ενοεις φιλε μου ζυταει 12 βηματα.. Εμας ο καθηγητης μας ειναι φελος και δεν μας εδοσε λεπτομεριες για την εργασια (δεν δεν εχω και βιβλιο ) Αν γινετε να μου πειτε που ειναι αυτα τα βηματα για να ξεκινησω και εγω καμια μερα γιατι βαρεθηκα να ψαχνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairh.c.p Νεοφερμένο μέλος Η Μαίρη Χ.Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 20:51 Η mairh.c.p: #288 04-01-09 20:51 Αφού πρώτα με χιλιο παρακάλεσε, μετά βοήθησα ένα μαθητή μου της Α Λυκείου να κάνει την εργασία της Τεχνολογίας.. Αποφασίσαμε το θέμα να είναι "Μαθηματικά και Poker"... Τελικά, αποθεώθηκε!!!!!!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitris_salonik Νεοφερμένο μέλος Ο dimitris_salonik αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 21:50 Ο dimitris_salonik: #289 04-01-09 21:50 έχω θέμα ''κοινωνικοποίηση των νέων στα fast food''και δεν βρίκα σχεδόν τίποτα.πλζ χρειάζομαι βοήθεια.αν κάποιος ξερει κάτι να μου πει για τι που έψαξε πληροφορίες και τέτοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christos4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:42 Ο christos4: #290 05-01-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από mairh.c.p: Αφού πρώτα με χιλιο παρακάλεσε, μετά βοήθησα ένα μαθητή μου της Α Λυκείου να κάνει την εργασία της Τεχνολογίας.. Αποφασίσαμε το θέμα να είναι "Μαθηματικά και Poker"... Τελικά, αποθεώθηκε!!!!!!... Click για ανάπτυξη... wow!:wow::wow::wow: τρομερό θέμα και μάλλον αρκετά δύσκολο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairh.c.p Νεοφερμένο μέλος Η Μαίρη Χ.Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:41 Η mairh.c.p: #291 05-01-09 18:41 Αρχική Δημοσίευση από christos4: wow!:wow::wow::wow: τρομερό θέμα και μάλλον αρκετά δύσκολο.... Click για ανάπτυξη... Δύσκολο θέμα όταν παίζεις πόκερ χρόνια, δεν είναι..!.. Ε εντάξει, στο τέλος το κλέισαμε με τον εθισμό στο τζόγο... γιατί όπως πήγαινε η εργασία, θα τους κάναμε όλους χαρτόμουτρα!... Πόκερ = απίστευτες πιθανότητες!.. Ό,τι πρέπει για εξάσκηση μαθηματικών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.998 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:44 Ο Chris1993: #292 05-01-09 18:44 Α εγω εχω θεμα στην Τεχνολογια " Το Ιντερνετ και οι νεοι " (Σε ποιο βαθμο επιδρα το Ιντερνετ τους νεους ) !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairh.c.p Νεοφερμένο μέλος Η Μαίρη Χ.Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 19:36 Η mairh.c.p: #293 05-01-09 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Α εγω εχω θεμα στην Τεχνολογια " Το Ιντερνετ και οι νεοι " (Σε ποιο βαθμο επιδρα το Ιντερνετ τους νεους ) !! Click για ανάπτυξη... Αυτο είναι όντως μεγάλο θέμα...!!!!... :no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.998 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 19:41 Ο Chris1993: #294 05-01-09 19:41 Αρχική Δημοσίευση από mairh.c.p: Αυτο είναι όντως μεγάλο θέμα...!!!!... :no1::no1: Click για ανάπτυξη... Πολυ μεγαλο θεμα και δν ξερω ακομα τι να πρωτοβαλω.....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dodos-7 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dodos-7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 21:36 Ο Dodos-7 έγραψε: #295 05-01-09 21:36 δυστυχως δεν ξερω τιποτα ισως οτι προσφερουν ευχαριστω κλιμα σε προσιτες τιμες και τοι ολοι οι νεοι πηγαινουν στ fast food λογω ελλειψης χρονου αλλα που το ξετρυπωσες αυτο το θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 22:00 Ο papas έγραψε: #296 05-01-09 22:00 Κανε μια δημοσκοπιση και ρωτα τους συμμαθητες του αν συχναζουν στα fast-foodαδικα,και αν ναι,τι τρωνε συνηθως και γτ πανε εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 22:09 Η Χριστιάννα ^^: #297 05-01-09 22:09 Βάλε και τα mac στο Σύνταγμα ως πρώην σημείο συγκέντρωσης των emo και της κηφισιάς των trendy *μ'αυτό το θέμα λογικό που δεν βρήκες τίποτα* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 11:16 Η X-FILER έγραψε: #298 06-01-09 11:16 τρωνε μαζι τις πατατες πεινασμενοι ειμαστε αγαπη μου κι οι 2 ελα να μοιρασουμε ενα χαμπουργκερ στα 2 :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:40 Ο Crookshanks: #299 06-01-09 20:40 Συνδύασε τη λίγδα από τις πατάτες και τη μυρωδιά του καμμένου λίπους με σάλτσες κοινωνικότητας και ιδού η τέλεια συνταγή. Μπορείς να γράψεις τα κλασσικά σχετικά με την κοινωνικοποίηση και να τα συνδέσεις με τα ταχυφαγεία. Λίγη φαντασία βάλε, μια μέρα που έχεις έμπνευση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 21:05 Ο Σπυρακος (^^): #300 06-01-09 21:05 οι νεοι αναγκαζονται να συχναζουν στα φαστφουν. επειδη ειναι γρηγορα και πολλα αρκετοι βεβαια πανε επειδη τους αρεσει το ανθυγειυνο φαγητο κ.α. ....γραψε και αλλα τετοια ανεπτυξε τα και βγαλε κατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: JoannaVas Lathy _Aggelos123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ποια είναι η σχέση σας με τους υπολογιστές; Πόσες ώρες αφιερώνετε στο PC; Με τι ασχολείστε περισσότερο στο computer(σερφάρισμα, μουσική,παιχνίδια,ενημέρωση,κτλ...); Συγκεντρώνω απόψεις για την εργασία της τεχνολογίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 23:45 Η Χριστιάννα ^^: #285 02-01-09 23:45 Η σχέση μου με τους υπολογιστές είναι πολύ καλή, ως εθιστική μπορώ να πω () Κάθομαι ένα 3ωρο τη μέρα πάνω - κάτω. Ασχολούμαι σχεδόν με τα πάντα.. Εννοείται ψάχνω/ακούω μουσική, επικοινωνώ με φίλους/γνωστούς, γράφω εδώ όλες τις εργασίες για το σχολείο και φρεσκάρω τα γαλλικά μου μπαίνοντας σε καμια le monde/le figaro για να ενημερωθώ en meme temps.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 23:48 Η Devina έγραψε: #286 02-01-09 23:48 https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=42575 Αυτό το θέμα ίσως σε βοηθήσει :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mike19930 Νεοφερμένο μέλος Ο mike19930 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 10:17 Ο mike19930: #287 04-01-09 10:17 τι ενοεις φιλε μου ζυταει 12 βηματα.. Εμας ο καθηγητης μας ειναι φελος και δεν μας εδοσε λεπτομεριες για την εργασια (δεν δεν εχω και βιβλιο ) Αν γινετε να μου πειτε που ειναι αυτα τα βηματα για να ξεκινησω και εγω καμια μερα γιατι βαρεθηκα να ψαχνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairh.c.p Νεοφερμένο μέλος Η Μαίρη Χ.Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 20:51 Η mairh.c.p: #288 04-01-09 20:51 Αφού πρώτα με χιλιο παρακάλεσε, μετά βοήθησα ένα μαθητή μου της Α Λυκείου να κάνει την εργασία της Τεχνολογίας.. Αποφασίσαμε το θέμα να είναι "Μαθηματικά και Poker"... Τελικά, αποθεώθηκε!!!!!!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitris_salonik Νεοφερμένο μέλος Ο dimitris_salonik αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 21:50 Ο dimitris_salonik: #289 04-01-09 21:50 έχω θέμα ''κοινωνικοποίηση των νέων στα fast food''και δεν βρίκα σχεδόν τίποτα.πλζ χρειάζομαι βοήθεια.αν κάποιος ξερει κάτι να μου πει για τι που έψαξε πληροφορίες και τέτοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christos4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:42 Ο christos4: #290 05-01-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από mairh.c.p: Αφού πρώτα με χιλιο παρακάλεσε, μετά βοήθησα ένα μαθητή μου της Α Λυκείου να κάνει την εργασία της Τεχνολογίας.. Αποφασίσαμε το θέμα να είναι "Μαθηματικά και Poker"... Τελικά, αποθεώθηκε!!!!!!... Click για ανάπτυξη... wow!:wow::wow::wow: τρομερό θέμα και μάλλον αρκετά δύσκολο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairh.c.p Νεοφερμένο μέλος Η Μαίρη Χ.Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:41 Η mairh.c.p: #291 05-01-09 18:41 Αρχική Δημοσίευση από christos4: wow!:wow::wow::wow: τρομερό θέμα και μάλλον αρκετά δύσκολο.... Click για ανάπτυξη... Δύσκολο θέμα όταν παίζεις πόκερ χρόνια, δεν είναι..!.. Ε εντάξει, στο τέλος το κλέισαμε με τον εθισμό στο τζόγο... γιατί όπως πήγαινε η εργασία, θα τους κάναμε όλους χαρτόμουτρα!... Πόκερ = απίστευτες πιθανότητες!.. Ό,τι πρέπει για εξάσκηση μαθηματικών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.998 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:44 Ο Chris1993: #292 05-01-09 18:44 Α εγω εχω θεμα στην Τεχνολογια " Το Ιντερνετ και οι νεοι " (Σε ποιο βαθμο επιδρα το Ιντερνετ τους νεους ) !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairh.c.p Νεοφερμένο μέλος Η Μαίρη Χ.Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 19:36 Η mairh.c.p: #293 05-01-09 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Α εγω εχω θεμα στην Τεχνολογια " Το Ιντερνετ και οι νεοι " (Σε ποιο βαθμο επιδρα το Ιντερνετ τους νεους ) !! Click για ανάπτυξη... Αυτο είναι όντως μεγάλο θέμα...!!!!... :no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.998 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 19:41 Ο Chris1993: #294 05-01-09 19:41 Αρχική Δημοσίευση από mairh.c.p: Αυτο είναι όντως μεγάλο θέμα...!!!!... :no1::no1: Click για ανάπτυξη... Πολυ μεγαλο θεμα και δν ξερω ακομα τι να πρωτοβαλω.....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dodos-7 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dodos-7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 21:36 Ο Dodos-7 έγραψε: #295 05-01-09 21:36 δυστυχως δεν ξερω τιποτα ισως οτι προσφερουν ευχαριστω κλιμα σε προσιτες τιμες και τοι ολοι οι νεοι πηγαινουν στ fast food λογω ελλειψης χρονου αλλα που το ξετρυπωσες αυτο το θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 22:00 Ο papas έγραψε: #296 05-01-09 22:00 Κανε μια δημοσκοπιση και ρωτα τους συμμαθητες του αν συχναζουν στα fast-foodαδικα,και αν ναι,τι τρωνε συνηθως και γτ πανε εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 22:09 Η Χριστιάννα ^^: #297 05-01-09 22:09 Βάλε και τα mac στο Σύνταγμα ως πρώην σημείο συγκέντρωσης των emo και της κηφισιάς των trendy *μ'αυτό το θέμα λογικό που δεν βρήκες τίποτα* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 11:16 Η X-FILER έγραψε: #298 06-01-09 11:16 τρωνε μαζι τις πατατες πεινασμενοι ειμαστε αγαπη μου κι οι 2 ελα να μοιρασουμε ενα χαμπουργκερ στα 2 :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:40 Ο Crookshanks: #299 06-01-09 20:40 Συνδύασε τη λίγδα από τις πατάτες και τη μυρωδιά του καμμένου λίπους με σάλτσες κοινωνικότητας και ιδού η τέλεια συνταγή. Μπορείς να γράψεις τα κλασσικά σχετικά με την κοινωνικοποίηση και να τα συνδέσεις με τα ταχυφαγεία. Λίγη φαντασία βάλε, μια μέρα που έχεις έμπνευση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 21:05 Ο Σπυρακος (^^): #300 06-01-09 21:05 οι νεοι αναγκαζονται να συχναζουν στα φαστφουν. επειδη ειναι γρηγορα και πολλα αρκετοι βεβαια πανε επειδη τους αρεσει το ανθυγειυνο φαγητο κ.α. ....γραψε και αλλα τετοια ανεπτυξε τα και βγαλε κατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: JoannaVas Lathy _Aggelos123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η σχέση μου με τους υπολογιστές είναι πολύ καλή, ως εθιστική μπορώ να πω () Κάθομαι ένα 3ωρο τη μέρα πάνω - κάτω. Ασχολούμαι σχεδόν με τα πάντα.. Εννοείται ψάχνω/ακούω μουσική, επικοινωνώ με φίλους/γνωστούς, γράφω εδώ όλες τις εργασίες για το σχολείο και φρεσκάρω τα γαλλικά μου μπαίνοντας σε καμια le monde/le figaro για να ενημερωθώ en meme temps.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 23:48 Η Devina έγραψε: #286 02-01-09 23:48 https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=42575 Αυτό το θέμα ίσως σε βοηθήσει :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mike19930 Νεοφερμένο μέλος Ο mike19930 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 10:17 Ο mike19930: #287 04-01-09 10:17 τι ενοεις φιλε μου ζυταει 12 βηματα.. Εμας ο καθηγητης μας ειναι φελος και δεν μας εδοσε λεπτομεριες για την εργασια (δεν δεν εχω και βιβλιο ) Αν γινετε να μου πειτε που ειναι αυτα τα βηματα για να ξεκινησω και εγω καμια μερα γιατι βαρεθηκα να ψαχνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairh.c.p Νεοφερμένο μέλος Η Μαίρη Χ.Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 20:51 Η mairh.c.p: #288 04-01-09 20:51 Αφού πρώτα με χιλιο παρακάλεσε, μετά βοήθησα ένα μαθητή μου της Α Λυκείου να κάνει την εργασία της Τεχνολογίας.. Αποφασίσαμε το θέμα να είναι "Μαθηματικά και Poker"... Τελικά, αποθεώθηκε!!!!!!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitris_salonik Νεοφερμένο μέλος Ο dimitris_salonik αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 21:50 Ο dimitris_salonik: #289 04-01-09 21:50 έχω θέμα ''κοινωνικοποίηση των νέων στα fast food''και δεν βρίκα σχεδόν τίποτα.πλζ χρειάζομαι βοήθεια.αν κάποιος ξερει κάτι να μου πει για τι που έψαξε πληροφορίες και τέτοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christos4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:42 Ο christos4: #290 05-01-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από mairh.c.p: Αφού πρώτα με χιλιο παρακάλεσε, μετά βοήθησα ένα μαθητή μου της Α Λυκείου να κάνει την εργασία της Τεχνολογίας.. Αποφασίσαμε το θέμα να είναι "Μαθηματικά και Poker"... Τελικά, αποθεώθηκε!!!!!!... Click για ανάπτυξη... wow!:wow::wow::wow: τρομερό θέμα και μάλλον αρκετά δύσκολο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairh.c.p Νεοφερμένο μέλος Η Μαίρη Χ.Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:41 Η mairh.c.p: #291 05-01-09 18:41 Αρχική Δημοσίευση από christos4: wow!:wow::wow::wow: τρομερό θέμα και μάλλον αρκετά δύσκολο.... Click για ανάπτυξη... Δύσκολο θέμα όταν παίζεις πόκερ χρόνια, δεν είναι..!.. Ε εντάξει, στο τέλος το κλέισαμε με τον εθισμό στο τζόγο... γιατί όπως πήγαινε η εργασία, θα τους κάναμε όλους χαρτόμουτρα!... Πόκερ = απίστευτες πιθανότητες!.. Ό,τι πρέπει για εξάσκηση μαθηματικών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.998 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:44 Ο Chris1993: #292 05-01-09 18:44 Α εγω εχω θεμα στην Τεχνολογια " Το Ιντερνετ και οι νεοι " (Σε ποιο βαθμο επιδρα το Ιντερνετ τους νεους ) !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairh.c.p Νεοφερμένο μέλος Η Μαίρη Χ.Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 19:36 Η mairh.c.p: #293 05-01-09 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Α εγω εχω θεμα στην Τεχνολογια " Το Ιντερνετ και οι νεοι " (Σε ποιο βαθμο επιδρα το Ιντερνετ τους νεους ) !! Click για ανάπτυξη... Αυτο είναι όντως μεγάλο θέμα...!!!!... :no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.998 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 19:41 Ο Chris1993: #294 05-01-09 19:41 Αρχική Δημοσίευση από mairh.c.p: Αυτο είναι όντως μεγάλο θέμα...!!!!... :no1::no1: Click για ανάπτυξη... Πολυ μεγαλο θεμα και δν ξερω ακομα τι να πρωτοβαλω.....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dodos-7 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dodos-7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 21:36 Ο Dodos-7 έγραψε: #295 05-01-09 21:36 δυστυχως δεν ξερω τιποτα ισως οτι προσφερουν ευχαριστω κλιμα σε προσιτες τιμες και τοι ολοι οι νεοι πηγαινουν στ fast food λογω ελλειψης χρονου αλλα που το ξετρυπωσες αυτο το θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 22:00 Ο papas έγραψε: #296 05-01-09 22:00 Κανε μια δημοσκοπιση και ρωτα τους συμμαθητες του αν συχναζουν στα fast-foodαδικα,και αν ναι,τι τρωνε συνηθως και γτ πανε εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 22:09 Η Χριστιάννα ^^: #297 05-01-09 22:09 Βάλε και τα mac στο Σύνταγμα ως πρώην σημείο συγκέντρωσης των emo και της κηφισιάς των trendy *μ'αυτό το θέμα λογικό που δεν βρήκες τίποτα* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 11:16 Η X-FILER έγραψε: #298 06-01-09 11:16 τρωνε μαζι τις πατατες πεινασμενοι ειμαστε αγαπη μου κι οι 2 ελα να μοιρασουμε ενα χαμπουργκερ στα 2 :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:40 Ο Crookshanks: #299 06-01-09 20:40 Συνδύασε τη λίγδα από τις πατάτες και τη μυρωδιά του καμμένου λίπους με σάλτσες κοινωνικότητας και ιδού η τέλεια συνταγή. Μπορείς να γράψεις τα κλασσικά σχετικά με την κοινωνικοποίηση και να τα συνδέσεις με τα ταχυφαγεία. Λίγη φαντασία βάλε, μια μέρα που έχεις έμπνευση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 21:05 Ο Σπυρακος (^^): #300 06-01-09 21:05 οι νεοι αναγκαζονται να συχναζουν στα φαστφουν. επειδη ειναι γρηγορα και πολλα αρκετοι βεβαια πανε επειδη τους αρεσει το ανθυγειυνο φαγητο κ.α. ....γραψε και αλλα τετοια ανεπτυξε τα και βγαλε κατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: JoannaVas Lathy _Aggelos123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=42575 Αυτό το θέμα ίσως σε βοηθήσει :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mike19930 Νεοφερμένο μέλος Ο mike19930 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 10:17 Ο mike19930: #287 04-01-09 10:17 τι ενοεις φιλε μου ζυταει 12 βηματα.. Εμας ο καθηγητης μας ειναι φελος και δεν μας εδοσε λεπτομεριες για την εργασια (δεν δεν εχω και βιβλιο ) Αν γινετε να μου πειτε που ειναι αυτα τα βηματα για να ξεκινησω και εγω καμια μερα γιατι βαρεθηκα να ψαχνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairh.c.p Νεοφερμένο μέλος Η Μαίρη Χ.Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 20:51 Η mairh.c.p: #288 04-01-09 20:51 Αφού πρώτα με χιλιο παρακάλεσε, μετά βοήθησα ένα μαθητή μου της Α Λυκείου να κάνει την εργασία της Τεχνολογίας.. Αποφασίσαμε το θέμα να είναι "Μαθηματικά και Poker"... Τελικά, αποθεώθηκε!!!!!!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitris_salonik Νεοφερμένο μέλος Ο dimitris_salonik αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 21:50 Ο dimitris_salonik: #289 04-01-09 21:50 έχω θέμα ''κοινωνικοποίηση των νέων στα fast food''και δεν βρίκα σχεδόν τίποτα.πλζ χρειάζομαι βοήθεια.αν κάποιος ξερει κάτι να μου πει για τι που έψαξε πληροφορίες και τέτοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christos4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:42 Ο christos4: #290 05-01-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από mairh.c.p: Αφού πρώτα με χιλιο παρακάλεσε, μετά βοήθησα ένα μαθητή μου της Α Λυκείου να κάνει την εργασία της Τεχνολογίας.. Αποφασίσαμε το θέμα να είναι "Μαθηματικά και Poker"... Τελικά, αποθεώθηκε!!!!!!... Click για ανάπτυξη... wow!:wow::wow::wow: τρομερό θέμα και μάλλον αρκετά δύσκολο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairh.c.p Νεοφερμένο μέλος Η Μαίρη Χ.Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:41 Η mairh.c.p: #291 05-01-09 18:41 Αρχική Δημοσίευση από christos4: wow!:wow::wow::wow: τρομερό θέμα και μάλλον αρκετά δύσκολο.... Click για ανάπτυξη... Δύσκολο θέμα όταν παίζεις πόκερ χρόνια, δεν είναι..!.. Ε εντάξει, στο τέλος το κλέισαμε με τον εθισμό στο τζόγο... γιατί όπως πήγαινε η εργασία, θα τους κάναμε όλους χαρτόμουτρα!... Πόκερ = απίστευτες πιθανότητες!.. Ό,τι πρέπει για εξάσκηση μαθηματικών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.998 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:44 Ο Chris1993: #292 05-01-09 18:44 Α εγω εχω θεμα στην Τεχνολογια " Το Ιντερνετ και οι νεοι " (Σε ποιο βαθμο επιδρα το Ιντερνετ τους νεους ) !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairh.c.p Νεοφερμένο μέλος Η Μαίρη Χ.Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 19:36 Η mairh.c.p: #293 05-01-09 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Α εγω εχω θεμα στην Τεχνολογια " Το Ιντερνετ και οι νεοι " (Σε ποιο βαθμο επιδρα το Ιντερνετ τους νεους ) !! Click για ανάπτυξη... Αυτο είναι όντως μεγάλο θέμα...!!!!... :no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.998 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 19:41 Ο Chris1993: #294 05-01-09 19:41 Αρχική Δημοσίευση από mairh.c.p: Αυτο είναι όντως μεγάλο θέμα...!!!!... :no1::no1: Click για ανάπτυξη... Πολυ μεγαλο θεμα και δν ξερω ακομα τι να πρωτοβαλω.....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dodos-7 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dodos-7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 21:36 Ο Dodos-7 έγραψε: #295 05-01-09 21:36 δυστυχως δεν ξερω τιποτα ισως οτι προσφερουν ευχαριστω κλιμα σε προσιτες τιμες και τοι ολοι οι νεοι πηγαινουν στ fast food λογω ελλειψης χρονου αλλα που το ξετρυπωσες αυτο το θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 22:00 Ο papas έγραψε: #296 05-01-09 22:00 Κανε μια δημοσκοπιση και ρωτα τους συμμαθητες του αν συχναζουν στα fast-foodαδικα,και αν ναι,τι τρωνε συνηθως και γτ πανε εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 22:09 Η Χριστιάννα ^^: #297 05-01-09 22:09 Βάλε και τα mac στο Σύνταγμα ως πρώην σημείο συγκέντρωσης των emo και της κηφισιάς των trendy *μ'αυτό το θέμα λογικό που δεν βρήκες τίποτα* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 11:16 Η X-FILER έγραψε: #298 06-01-09 11:16 τρωνε μαζι τις πατατες πεινασμενοι ειμαστε αγαπη μου κι οι 2 ελα να μοιρασουμε ενα χαμπουργκερ στα 2 :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:40 Ο Crookshanks: #299 06-01-09 20:40 Συνδύασε τη λίγδα από τις πατάτες και τη μυρωδιά του καμμένου λίπους με σάλτσες κοινωνικότητας και ιδού η τέλεια συνταγή. Μπορείς να γράψεις τα κλασσικά σχετικά με την κοινωνικοποίηση και να τα συνδέσεις με τα ταχυφαγεία. Λίγη φαντασία βάλε, μια μέρα που έχεις έμπνευση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 21:05 Ο Σπυρακος (^^): #300 06-01-09 21:05 οι νεοι αναγκαζονται να συχναζουν στα φαστφουν. επειδη ειναι γρηγορα και πολλα αρκετοι βεβαια πανε επειδη τους αρεσει το ανθυγειυνο φαγητο κ.α. ....γραψε και αλλα τετοια ανεπτυξε τα και βγαλε κατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: JoannaVas Lathy _Aggelos123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τι ενοεις φιλε μου ζυταει 12 βηματα.. Εμας ο καθηγητης μας ειναι φελος και δεν μας εδοσε λεπτομεριες για την εργασια (δεν δεν εχω και βιβλιο ) Αν γινετε να μου πειτε που ειναι αυτα τα βηματα για να ξεκινησω και εγω καμια μερα γιατι βαρεθηκα να ψαχνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mairh.c.p Νεοφερμένο μέλος Η Μαίρη Χ.Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 20:51 Η mairh.c.p: #288 04-01-09 20:51 Αφού πρώτα με χιλιο παρακάλεσε, μετά βοήθησα ένα μαθητή μου της Α Λυκείου να κάνει την εργασία της Τεχνολογίας.. Αποφασίσαμε το θέμα να είναι "Μαθηματικά και Poker"... Τελικά, αποθεώθηκε!!!!!!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitris_salonik Νεοφερμένο μέλος Ο dimitris_salonik αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 21:50 Ο dimitris_salonik: #289 04-01-09 21:50 έχω θέμα ''κοινωνικοποίηση των νέων στα fast food''και δεν βρίκα σχεδόν τίποτα.πλζ χρειάζομαι βοήθεια.αν κάποιος ξερει κάτι να μου πει για τι που έψαξε πληροφορίες και τέτοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christos4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:42 Ο christos4: #290 05-01-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από mairh.c.p: Αφού πρώτα με χιλιο παρακάλεσε, μετά βοήθησα ένα μαθητή μου της Α Λυκείου να κάνει την εργασία της Τεχνολογίας.. Αποφασίσαμε το θέμα να είναι "Μαθηματικά και Poker"... Τελικά, αποθεώθηκε!!!!!!... Click για ανάπτυξη... wow!:wow::wow::wow: τρομερό θέμα και μάλλον αρκετά δύσκολο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairh.c.p Νεοφερμένο μέλος Η Μαίρη Χ.Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:41 Η mairh.c.p: #291 05-01-09 18:41 Αρχική Δημοσίευση από christos4: wow!:wow::wow::wow: τρομερό θέμα και μάλλον αρκετά δύσκολο.... Click για ανάπτυξη... Δύσκολο θέμα όταν παίζεις πόκερ χρόνια, δεν είναι..!.. Ε εντάξει, στο τέλος το κλέισαμε με τον εθισμό στο τζόγο... γιατί όπως πήγαινε η εργασία, θα τους κάναμε όλους χαρτόμουτρα!... Πόκερ = απίστευτες πιθανότητες!.. Ό,τι πρέπει για εξάσκηση μαθηματικών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.998 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:44 Ο Chris1993: #292 05-01-09 18:44 Α εγω εχω θεμα στην Τεχνολογια " Το Ιντερνετ και οι νεοι " (Σε ποιο βαθμο επιδρα το Ιντερνετ τους νεους ) !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairh.c.p Νεοφερμένο μέλος Η Μαίρη Χ.Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 19:36 Η mairh.c.p: #293 05-01-09 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Α εγω εχω θεμα στην Τεχνολογια " Το Ιντερνετ και οι νεοι " (Σε ποιο βαθμο επιδρα το Ιντερνετ τους νεους ) !! Click για ανάπτυξη... Αυτο είναι όντως μεγάλο θέμα...!!!!... :no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.998 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 19:41 Ο Chris1993: #294 05-01-09 19:41 Αρχική Δημοσίευση από mairh.c.p: Αυτο είναι όντως μεγάλο θέμα...!!!!... :no1::no1: Click για ανάπτυξη... Πολυ μεγαλο θεμα και δν ξερω ακομα τι να πρωτοβαλω.....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dodos-7 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dodos-7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 21:36 Ο Dodos-7 έγραψε: #295 05-01-09 21:36 δυστυχως δεν ξερω τιποτα ισως οτι προσφερουν ευχαριστω κλιμα σε προσιτες τιμες και τοι ολοι οι νεοι πηγαινουν στ fast food λογω ελλειψης χρονου αλλα που το ξετρυπωσες αυτο το θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 22:00 Ο papas έγραψε: #296 05-01-09 22:00 Κανε μια δημοσκοπιση και ρωτα τους συμμαθητες του αν συχναζουν στα fast-foodαδικα,και αν ναι,τι τρωνε συνηθως και γτ πανε εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 22:09 Η Χριστιάννα ^^: #297 05-01-09 22:09 Βάλε και τα mac στο Σύνταγμα ως πρώην σημείο συγκέντρωσης των emo και της κηφισιάς των trendy *μ'αυτό το θέμα λογικό που δεν βρήκες τίποτα* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 11:16 Η X-FILER έγραψε: #298 06-01-09 11:16 τρωνε μαζι τις πατατες πεινασμενοι ειμαστε αγαπη μου κι οι 2 ελα να μοιρασουμε ενα χαμπουργκερ στα 2 :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:40 Ο Crookshanks: #299 06-01-09 20:40 Συνδύασε τη λίγδα από τις πατάτες και τη μυρωδιά του καμμένου λίπους με σάλτσες κοινωνικότητας και ιδού η τέλεια συνταγή. Μπορείς να γράψεις τα κλασσικά σχετικά με την κοινωνικοποίηση και να τα συνδέσεις με τα ταχυφαγεία. Λίγη φαντασία βάλε, μια μέρα που έχεις έμπνευση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 21:05 Ο Σπυρακος (^^): #300 06-01-09 21:05 οι νεοι αναγκαζονται να συχναζουν στα φαστφουν. επειδη ειναι γρηγορα και πολλα αρκετοι βεβαια πανε επειδη τους αρεσει το ανθυγειυνο φαγητο κ.α. ....γραψε και αλλα τετοια ανεπτυξε τα και βγαλε κατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: JoannaVas Lathy _Aggelos123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αφού πρώτα με χιλιο παρακάλεσε, μετά βοήθησα ένα μαθητή μου της Α Λυκείου να κάνει την εργασία της Τεχνολογίας.. Αποφασίσαμε το θέμα να είναι "Μαθηματικά και Poker"... Τελικά, αποθεώθηκε!!!!!!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimitris_salonik Νεοφερμένο μέλος Ο dimitris_salonik αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 21:50 Ο dimitris_salonik: #289 04-01-09 21:50 έχω θέμα ''κοινωνικοποίηση των νέων στα fast food''και δεν βρίκα σχεδόν τίποτα.πλζ χρειάζομαι βοήθεια.αν κάποιος ξερει κάτι να μου πει για τι που έψαξε πληροφορίες και τέτοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christos4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:42 Ο christos4: #290 05-01-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από mairh.c.p: Αφού πρώτα με χιλιο παρακάλεσε, μετά βοήθησα ένα μαθητή μου της Α Λυκείου να κάνει την εργασία της Τεχνολογίας.. Αποφασίσαμε το θέμα να είναι "Μαθηματικά και Poker"... Τελικά, αποθεώθηκε!!!!!!... Click για ανάπτυξη... wow!:wow::wow::wow: τρομερό θέμα και μάλλον αρκετά δύσκολο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairh.c.p Νεοφερμένο μέλος Η Μαίρη Χ.Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:41 Η mairh.c.p: #291 05-01-09 18:41 Αρχική Δημοσίευση από christos4: wow!:wow::wow::wow: τρομερό θέμα και μάλλον αρκετά δύσκολο.... Click για ανάπτυξη... Δύσκολο θέμα όταν παίζεις πόκερ χρόνια, δεν είναι..!.. Ε εντάξει, στο τέλος το κλέισαμε με τον εθισμό στο τζόγο... γιατί όπως πήγαινε η εργασία, θα τους κάναμε όλους χαρτόμουτρα!... Πόκερ = απίστευτες πιθανότητες!.. Ό,τι πρέπει για εξάσκηση μαθηματικών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.998 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:44 Ο Chris1993: #292 05-01-09 18:44 Α εγω εχω θεμα στην Τεχνολογια " Το Ιντερνετ και οι νεοι " (Σε ποιο βαθμο επιδρα το Ιντερνετ τους νεους ) !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairh.c.p Νεοφερμένο μέλος Η Μαίρη Χ.Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 19:36 Η mairh.c.p: #293 05-01-09 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Α εγω εχω θεμα στην Τεχνολογια " Το Ιντερνετ και οι νεοι " (Σε ποιο βαθμο επιδρα το Ιντερνετ τους νεους ) !! Click για ανάπτυξη... Αυτο είναι όντως μεγάλο θέμα...!!!!... :no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.998 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 19:41 Ο Chris1993: #294 05-01-09 19:41 Αρχική Δημοσίευση από mairh.c.p: Αυτο είναι όντως μεγάλο θέμα...!!!!... :no1::no1: Click για ανάπτυξη... Πολυ μεγαλο θεμα και δν ξερω ακομα τι να πρωτοβαλω.....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dodos-7 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dodos-7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 21:36 Ο Dodos-7 έγραψε: #295 05-01-09 21:36 δυστυχως δεν ξερω τιποτα ισως οτι προσφερουν ευχαριστω κλιμα σε προσιτες τιμες και τοι ολοι οι νεοι πηγαινουν στ fast food λογω ελλειψης χρονου αλλα που το ξετρυπωσες αυτο το θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 22:00 Ο papas έγραψε: #296 05-01-09 22:00 Κανε μια δημοσκοπιση και ρωτα τους συμμαθητες του αν συχναζουν στα fast-foodαδικα,και αν ναι,τι τρωνε συνηθως και γτ πανε εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 22:09 Η Χριστιάννα ^^: #297 05-01-09 22:09 Βάλε και τα mac στο Σύνταγμα ως πρώην σημείο συγκέντρωσης των emo και της κηφισιάς των trendy *μ'αυτό το θέμα λογικό που δεν βρήκες τίποτα* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 11:16 Η X-FILER έγραψε: #298 06-01-09 11:16 τρωνε μαζι τις πατατες πεινασμενοι ειμαστε αγαπη μου κι οι 2 ελα να μοιρασουμε ενα χαμπουργκερ στα 2 :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:40 Ο Crookshanks: #299 06-01-09 20:40 Συνδύασε τη λίγδα από τις πατάτες και τη μυρωδιά του καμμένου λίπους με σάλτσες κοινωνικότητας και ιδού η τέλεια συνταγή. Μπορείς να γράψεις τα κλασσικά σχετικά με την κοινωνικοποίηση και να τα συνδέσεις με τα ταχυφαγεία. Λίγη φαντασία βάλε, μια μέρα που έχεις έμπνευση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 21:05 Ο Σπυρακος (^^): #300 06-01-09 21:05 οι νεοι αναγκαζονται να συχναζουν στα φαστφουν. επειδη ειναι γρηγορα και πολλα αρκετοι βεβαια πανε επειδη τους αρεσει το ανθυγειυνο φαγητο κ.α. ....γραψε και αλλα τετοια ανεπτυξε τα και βγαλε κατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: JoannaVas Lathy _Aggelos123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
έχω θέμα ''κοινωνικοποίηση των νέων στα fast food''και δεν βρίκα σχεδόν τίποτα.πλζ χρειάζομαι βοήθεια.αν κάποιος ξερει κάτι να μου πει για τι που έψαξε πληροφορίες και τέτοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christos4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:42 Ο christos4: #290 05-01-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από mairh.c.p: Αφού πρώτα με χιλιο παρακάλεσε, μετά βοήθησα ένα μαθητή μου της Α Λυκείου να κάνει την εργασία της Τεχνολογίας.. Αποφασίσαμε το θέμα να είναι "Μαθηματικά και Poker"... Τελικά, αποθεώθηκε!!!!!!... Click για ανάπτυξη... wow!:wow::wow::wow: τρομερό θέμα και μάλλον αρκετά δύσκολο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairh.c.p Νεοφερμένο μέλος Η Μαίρη Χ.Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:41 Η mairh.c.p: #291 05-01-09 18:41 Αρχική Δημοσίευση από christos4: wow!:wow::wow::wow: τρομερό θέμα και μάλλον αρκετά δύσκολο.... Click για ανάπτυξη... Δύσκολο θέμα όταν παίζεις πόκερ χρόνια, δεν είναι..!.. Ε εντάξει, στο τέλος το κλέισαμε με τον εθισμό στο τζόγο... γιατί όπως πήγαινε η εργασία, θα τους κάναμε όλους χαρτόμουτρα!... Πόκερ = απίστευτες πιθανότητες!.. Ό,τι πρέπει για εξάσκηση μαθηματικών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.998 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:44 Ο Chris1993: #292 05-01-09 18:44 Α εγω εχω θεμα στην Τεχνολογια " Το Ιντερνετ και οι νεοι " (Σε ποιο βαθμο επιδρα το Ιντερνετ τους νεους ) !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairh.c.p Νεοφερμένο μέλος Η Μαίρη Χ.Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 19:36 Η mairh.c.p: #293 05-01-09 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Α εγω εχω θεμα στην Τεχνολογια " Το Ιντερνετ και οι νεοι " (Σε ποιο βαθμο επιδρα το Ιντερνετ τους νεους ) !! Click για ανάπτυξη... Αυτο είναι όντως μεγάλο θέμα...!!!!... :no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.998 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 19:41 Ο Chris1993: #294 05-01-09 19:41 Αρχική Δημοσίευση από mairh.c.p: Αυτο είναι όντως μεγάλο θέμα...!!!!... :no1::no1: Click για ανάπτυξη... Πολυ μεγαλο θεμα και δν ξερω ακομα τι να πρωτοβαλω.....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dodos-7 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dodos-7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 21:36 Ο Dodos-7 έγραψε: #295 05-01-09 21:36 δυστυχως δεν ξερω τιποτα ισως οτι προσφερουν ευχαριστω κλιμα σε προσιτες τιμες και τοι ολοι οι νεοι πηγαινουν στ fast food λογω ελλειψης χρονου αλλα που το ξετρυπωσες αυτο το θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 22:00 Ο papas έγραψε: #296 05-01-09 22:00 Κανε μια δημοσκοπιση και ρωτα τους συμμαθητες του αν συχναζουν στα fast-foodαδικα,και αν ναι,τι τρωνε συνηθως και γτ πανε εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 22:09 Η Χριστιάννα ^^: #297 05-01-09 22:09 Βάλε και τα mac στο Σύνταγμα ως πρώην σημείο συγκέντρωσης των emo και της κηφισιάς των trendy *μ'αυτό το θέμα λογικό που δεν βρήκες τίποτα* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 11:16 Η X-FILER έγραψε: #298 06-01-09 11:16 τρωνε μαζι τις πατατες πεινασμενοι ειμαστε αγαπη μου κι οι 2 ελα να μοιρασουμε ενα χαμπουργκερ στα 2 :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:40 Ο Crookshanks: #299 06-01-09 20:40 Συνδύασε τη λίγδα από τις πατάτες και τη μυρωδιά του καμμένου λίπους με σάλτσες κοινωνικότητας και ιδού η τέλεια συνταγή. Μπορείς να γράψεις τα κλασσικά σχετικά με την κοινωνικοποίηση και να τα συνδέσεις με τα ταχυφαγεία. Λίγη φαντασία βάλε, μια μέρα που έχεις έμπνευση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 21:05 Ο Σπυρακος (^^): #300 06-01-09 21:05 οι νεοι αναγκαζονται να συχναζουν στα φαστφουν. επειδη ειναι γρηγορα και πολλα αρκετοι βεβαια πανε επειδη τους αρεσει το ανθυγειυνο φαγητο κ.α. ....γραψε και αλλα τετοια ανεπτυξε τα και βγαλε κατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: JoannaVas Lathy _Aggelos123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mairh.c.p: Αφού πρώτα με χιλιο παρακάλεσε, μετά βοήθησα ένα μαθητή μου της Α Λυκείου να κάνει την εργασία της Τεχνολογίας.. Αποφασίσαμε το θέμα να είναι "Μαθηματικά και Poker"... Τελικά, αποθεώθηκε!!!!!!... Click για ανάπτυξη... wow!:wow::wow::wow: τρομερό θέμα και μάλλον αρκετά δύσκολο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mairh.c.p Νεοφερμένο μέλος Η Μαίρη Χ.Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:41 Η mairh.c.p: #291 05-01-09 18:41 Αρχική Δημοσίευση από christos4: wow!:wow::wow::wow: τρομερό θέμα και μάλλον αρκετά δύσκολο.... Click για ανάπτυξη... Δύσκολο θέμα όταν παίζεις πόκερ χρόνια, δεν είναι..!.. Ε εντάξει, στο τέλος το κλέισαμε με τον εθισμό στο τζόγο... γιατί όπως πήγαινε η εργασία, θα τους κάναμε όλους χαρτόμουτρα!... Πόκερ = απίστευτες πιθανότητες!.. Ό,τι πρέπει για εξάσκηση μαθηματικών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.998 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:44 Ο Chris1993: #292 05-01-09 18:44 Α εγω εχω θεμα στην Τεχνολογια " Το Ιντερνετ και οι νεοι " (Σε ποιο βαθμο επιδρα το Ιντερνετ τους νεους ) !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairh.c.p Νεοφερμένο μέλος Η Μαίρη Χ.Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 19:36 Η mairh.c.p: #293 05-01-09 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Α εγω εχω θεμα στην Τεχνολογια " Το Ιντερνετ και οι νεοι " (Σε ποιο βαθμο επιδρα το Ιντερνετ τους νεους ) !! Click για ανάπτυξη... Αυτο είναι όντως μεγάλο θέμα...!!!!... :no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.998 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 19:41 Ο Chris1993: #294 05-01-09 19:41 Αρχική Δημοσίευση από mairh.c.p: Αυτο είναι όντως μεγάλο θέμα...!!!!... :no1::no1: Click για ανάπτυξη... Πολυ μεγαλο θεμα και δν ξερω ακομα τι να πρωτοβαλω.....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dodos-7 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dodos-7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 21:36 Ο Dodos-7 έγραψε: #295 05-01-09 21:36 δυστυχως δεν ξερω τιποτα ισως οτι προσφερουν ευχαριστω κλιμα σε προσιτες τιμες και τοι ολοι οι νεοι πηγαινουν στ fast food λογω ελλειψης χρονου αλλα που το ξετρυπωσες αυτο το θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 22:00 Ο papas έγραψε: #296 05-01-09 22:00 Κανε μια δημοσκοπιση και ρωτα τους συμμαθητες του αν συχναζουν στα fast-foodαδικα,και αν ναι,τι τρωνε συνηθως και γτ πανε εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 22:09 Η Χριστιάννα ^^: #297 05-01-09 22:09 Βάλε και τα mac στο Σύνταγμα ως πρώην σημείο συγκέντρωσης των emo και της κηφισιάς των trendy *μ'αυτό το θέμα λογικό που δεν βρήκες τίποτα* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 11:16 Η X-FILER έγραψε: #298 06-01-09 11:16 τρωνε μαζι τις πατατες πεινασμενοι ειμαστε αγαπη μου κι οι 2 ελα να μοιρασουμε ενα χαμπουργκερ στα 2 :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:40 Ο Crookshanks: #299 06-01-09 20:40 Συνδύασε τη λίγδα από τις πατάτες και τη μυρωδιά του καμμένου λίπους με σάλτσες κοινωνικότητας και ιδού η τέλεια συνταγή. Μπορείς να γράψεις τα κλασσικά σχετικά με την κοινωνικοποίηση και να τα συνδέσεις με τα ταχυφαγεία. Λίγη φαντασία βάλε, μια μέρα που έχεις έμπνευση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 21:05 Ο Σπυρακος (^^): #300 06-01-09 21:05 οι νεοι αναγκαζονται να συχναζουν στα φαστφουν. επειδη ειναι γρηγορα και πολλα αρκετοι βεβαια πανε επειδη τους αρεσει το ανθυγειυνο φαγητο κ.α. ....γραψε και αλλα τετοια ανεπτυξε τα και βγαλε κατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: JoannaVas Lathy _Aggelos123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από christos4: wow!:wow::wow::wow: τρομερό θέμα και μάλλον αρκετά δύσκολο.... Click για ανάπτυξη... Δύσκολο θέμα όταν παίζεις πόκερ χρόνια, δεν είναι..!.. Ε εντάξει, στο τέλος το κλέισαμε με τον εθισμό στο τζόγο... γιατί όπως πήγαινε η εργασία, θα τους κάναμε όλους χαρτόμουτρα!... Πόκερ = απίστευτες πιθανότητες!.. Ό,τι πρέπει για εξάσκηση μαθηματικών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.998 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:44 Ο Chris1993: #292 05-01-09 18:44 Α εγω εχω θεμα στην Τεχνολογια " Το Ιντερνετ και οι νεοι " (Σε ποιο βαθμο επιδρα το Ιντερνετ τους νεους ) !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairh.c.p Νεοφερμένο μέλος Η Μαίρη Χ.Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 19:36 Η mairh.c.p: #293 05-01-09 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Α εγω εχω θεμα στην Τεχνολογια " Το Ιντερνετ και οι νεοι " (Σε ποιο βαθμο επιδρα το Ιντερνετ τους νεους ) !! Click για ανάπτυξη... Αυτο είναι όντως μεγάλο θέμα...!!!!... :no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.998 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 19:41 Ο Chris1993: #294 05-01-09 19:41 Αρχική Δημοσίευση από mairh.c.p: Αυτο είναι όντως μεγάλο θέμα...!!!!... :no1::no1: Click για ανάπτυξη... Πολυ μεγαλο θεμα και δν ξερω ακομα τι να πρωτοβαλω.....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dodos-7 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dodos-7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 21:36 Ο Dodos-7 έγραψε: #295 05-01-09 21:36 δυστυχως δεν ξερω τιποτα ισως οτι προσφερουν ευχαριστω κλιμα σε προσιτες τιμες και τοι ολοι οι νεοι πηγαινουν στ fast food λογω ελλειψης χρονου αλλα που το ξετρυπωσες αυτο το θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 22:00 Ο papas έγραψε: #296 05-01-09 22:00 Κανε μια δημοσκοπιση και ρωτα τους συμμαθητες του αν συχναζουν στα fast-foodαδικα,και αν ναι,τι τρωνε συνηθως και γτ πανε εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 22:09 Η Χριστιάννα ^^: #297 05-01-09 22:09 Βάλε και τα mac στο Σύνταγμα ως πρώην σημείο συγκέντρωσης των emo και της κηφισιάς των trendy *μ'αυτό το θέμα λογικό που δεν βρήκες τίποτα* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 11:16 Η X-FILER έγραψε: #298 06-01-09 11:16 τρωνε μαζι τις πατατες πεινασμενοι ειμαστε αγαπη μου κι οι 2 ελα να μοιρασουμε ενα χαμπουργκερ στα 2 :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:40 Ο Crookshanks: #299 06-01-09 20:40 Συνδύασε τη λίγδα από τις πατάτες και τη μυρωδιά του καμμένου λίπους με σάλτσες κοινωνικότητας και ιδού η τέλεια συνταγή. Μπορείς να γράψεις τα κλασσικά σχετικά με την κοινωνικοποίηση και να τα συνδέσεις με τα ταχυφαγεία. Λίγη φαντασία βάλε, μια μέρα που έχεις έμπνευση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 21:05 Ο Σπυρακος (^^): #300 06-01-09 21:05 οι νεοι αναγκαζονται να συχναζουν στα φαστφουν. επειδη ειναι γρηγορα και πολλα αρκετοι βεβαια πανε επειδη τους αρεσει το ανθυγειυνο φαγητο κ.α. ....γραψε και αλλα τετοια ανεπτυξε τα και βγαλε κατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: JoannaVas Lathy _Aggelos123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Α εγω εχω θεμα στην Τεχνολογια " Το Ιντερνετ και οι νεοι " (Σε ποιο βαθμο επιδρα το Ιντερνετ τους νεους ) !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mairh.c.p Νεοφερμένο μέλος Η Μαίρη Χ.Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 19:36 Η mairh.c.p: #293 05-01-09 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Α εγω εχω θεμα στην Τεχνολογια " Το Ιντερνετ και οι νεοι " (Σε ποιο βαθμο επιδρα το Ιντερνετ τους νεους ) !! Click για ανάπτυξη... Αυτο είναι όντως μεγάλο θέμα...!!!!... :no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.998 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 19:41 Ο Chris1993: #294 05-01-09 19:41 Αρχική Δημοσίευση από mairh.c.p: Αυτο είναι όντως μεγάλο θέμα...!!!!... :no1::no1: Click για ανάπτυξη... Πολυ μεγαλο θεμα και δν ξερω ακομα τι να πρωτοβαλω.....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dodos-7 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dodos-7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 21:36 Ο Dodos-7 έγραψε: #295 05-01-09 21:36 δυστυχως δεν ξερω τιποτα ισως οτι προσφερουν ευχαριστω κλιμα σε προσιτες τιμες και τοι ολοι οι νεοι πηγαινουν στ fast food λογω ελλειψης χρονου αλλα που το ξετρυπωσες αυτο το θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 22:00 Ο papas έγραψε: #296 05-01-09 22:00 Κανε μια δημοσκοπιση και ρωτα τους συμμαθητες του αν συχναζουν στα fast-foodαδικα,και αν ναι,τι τρωνε συνηθως και γτ πανε εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 22:09 Η Χριστιάννα ^^: #297 05-01-09 22:09 Βάλε και τα mac στο Σύνταγμα ως πρώην σημείο συγκέντρωσης των emo και της κηφισιάς των trendy *μ'αυτό το θέμα λογικό που δεν βρήκες τίποτα* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 11:16 Η X-FILER έγραψε: #298 06-01-09 11:16 τρωνε μαζι τις πατατες πεινασμενοι ειμαστε αγαπη μου κι οι 2 ελα να μοιρασουμε ενα χαμπουργκερ στα 2 :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:40 Ο Crookshanks: #299 06-01-09 20:40 Συνδύασε τη λίγδα από τις πατάτες και τη μυρωδιά του καμμένου λίπους με σάλτσες κοινωνικότητας και ιδού η τέλεια συνταγή. Μπορείς να γράψεις τα κλασσικά σχετικά με την κοινωνικοποίηση και να τα συνδέσεις με τα ταχυφαγεία. Λίγη φαντασία βάλε, μια μέρα που έχεις έμπνευση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 21:05 Ο Σπυρακος (^^): #300 06-01-09 21:05 οι νεοι αναγκαζονται να συχναζουν στα φαστφουν. επειδη ειναι γρηγορα και πολλα αρκετοι βεβαια πανε επειδη τους αρεσει το ανθυγειυνο φαγητο κ.α. ....γραψε και αλλα τετοια ανεπτυξε τα και βγαλε κατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: JoannaVas Lathy _Aggelos123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Α εγω εχω θεμα στην Τεχνολογια " Το Ιντερνετ και οι νεοι " (Σε ποιο βαθμο επιδρα το Ιντερνετ τους νεους ) !! Click για ανάπτυξη... Αυτο είναι όντως μεγάλο θέμα...!!!!... :no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.998 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 19:41 Ο Chris1993: #294 05-01-09 19:41 Αρχική Δημοσίευση από mairh.c.p: Αυτο είναι όντως μεγάλο θέμα...!!!!... :no1::no1: Click για ανάπτυξη... Πολυ μεγαλο θεμα και δν ξερω ακομα τι να πρωτοβαλω.....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dodos-7 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dodos-7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 21:36 Ο Dodos-7 έγραψε: #295 05-01-09 21:36 δυστυχως δεν ξερω τιποτα ισως οτι προσφερουν ευχαριστω κλιμα σε προσιτες τιμες και τοι ολοι οι νεοι πηγαινουν στ fast food λογω ελλειψης χρονου αλλα που το ξετρυπωσες αυτο το θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 22:00 Ο papas έγραψε: #296 05-01-09 22:00 Κανε μια δημοσκοπιση και ρωτα τους συμμαθητες του αν συχναζουν στα fast-foodαδικα,και αν ναι,τι τρωνε συνηθως και γτ πανε εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 22:09 Η Χριστιάννα ^^: #297 05-01-09 22:09 Βάλε και τα mac στο Σύνταγμα ως πρώην σημείο συγκέντρωσης των emo και της κηφισιάς των trendy *μ'αυτό το θέμα λογικό που δεν βρήκες τίποτα* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 11:16 Η X-FILER έγραψε: #298 06-01-09 11:16 τρωνε μαζι τις πατατες πεινασμενοι ειμαστε αγαπη μου κι οι 2 ελα να μοιρασουμε ενα χαμπουργκερ στα 2 :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:40 Ο Crookshanks: #299 06-01-09 20:40 Συνδύασε τη λίγδα από τις πατάτες και τη μυρωδιά του καμμένου λίπους με σάλτσες κοινωνικότητας και ιδού η τέλεια συνταγή. Μπορείς να γράψεις τα κλασσικά σχετικά με την κοινωνικοποίηση και να τα συνδέσεις με τα ταχυφαγεία. Λίγη φαντασία βάλε, μια μέρα που έχεις έμπνευση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 21:05 Ο Σπυρακος (^^): #300 06-01-09 21:05 οι νεοι αναγκαζονται να συχναζουν στα φαστφουν. επειδη ειναι γρηγορα και πολλα αρκετοι βεβαια πανε επειδη τους αρεσει το ανθυγειυνο φαγητο κ.α. ....γραψε και αλλα τετοια ανεπτυξε τα και βγαλε κατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: JoannaVas Lathy _Aggelos123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mairh.c.p: Αυτο είναι όντως μεγάλο θέμα...!!!!... :no1::no1: Click για ανάπτυξη... Πολυ μεγαλο θεμα και δν ξερω ακομα τι να πρωτοβαλω.....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dodos-7 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dodos-7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 21:36 Ο Dodos-7 έγραψε: #295 05-01-09 21:36 δυστυχως δεν ξερω τιποτα ισως οτι προσφερουν ευχαριστω κλιμα σε προσιτες τιμες και τοι ολοι οι νεοι πηγαινουν στ fast food λογω ελλειψης χρονου αλλα που το ξετρυπωσες αυτο το θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 22:00 Ο papas έγραψε: #296 05-01-09 22:00 Κανε μια δημοσκοπιση και ρωτα τους συμμαθητες του αν συχναζουν στα fast-foodαδικα,και αν ναι,τι τρωνε συνηθως και γτ πανε εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 22:09 Η Χριστιάννα ^^: #297 05-01-09 22:09 Βάλε και τα mac στο Σύνταγμα ως πρώην σημείο συγκέντρωσης των emo και της κηφισιάς των trendy *μ'αυτό το θέμα λογικό που δεν βρήκες τίποτα* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 11:16 Η X-FILER έγραψε: #298 06-01-09 11:16 τρωνε μαζι τις πατατες πεινασμενοι ειμαστε αγαπη μου κι οι 2 ελα να μοιρασουμε ενα χαμπουργκερ στα 2 :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:40 Ο Crookshanks: #299 06-01-09 20:40 Συνδύασε τη λίγδα από τις πατάτες και τη μυρωδιά του καμμένου λίπους με σάλτσες κοινωνικότητας και ιδού η τέλεια συνταγή. Μπορείς να γράψεις τα κλασσικά σχετικά με την κοινωνικοποίηση και να τα συνδέσεις με τα ταχυφαγεία. Λίγη φαντασία βάλε, μια μέρα που έχεις έμπνευση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 21:05 Ο Σπυρακος (^^): #300 06-01-09 21:05 οι νεοι αναγκαζονται να συχναζουν στα φαστφουν. επειδη ειναι γρηγορα και πολλα αρκετοι βεβαια πανε επειδη τους αρεσει το ανθυγειυνο φαγητο κ.α. ....γραψε και αλλα τετοια ανεπτυξε τα και βγαλε κατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: JoannaVas Lathy _Aggelos123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
δυστυχως δεν ξερω τιποτα ισως οτι προσφερουν ευχαριστω κλιμα σε προσιτες τιμες και τοι ολοι οι νεοι πηγαινουν στ fast food λογω ελλειψης χρονου αλλα που το ξετρυπωσες αυτο το θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 22:00 Ο papas έγραψε: #296 05-01-09 22:00 Κανε μια δημοσκοπιση και ρωτα τους συμμαθητες του αν συχναζουν στα fast-foodαδικα,και αν ναι,τι τρωνε συνηθως και γτ πανε εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 22:09 Η Χριστιάννα ^^: #297 05-01-09 22:09 Βάλε και τα mac στο Σύνταγμα ως πρώην σημείο συγκέντρωσης των emo και της κηφισιάς των trendy *μ'αυτό το θέμα λογικό που δεν βρήκες τίποτα* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 11:16 Η X-FILER έγραψε: #298 06-01-09 11:16 τρωνε μαζι τις πατατες πεινασμενοι ειμαστε αγαπη μου κι οι 2 ελα να μοιρασουμε ενα χαμπουργκερ στα 2 :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:40 Ο Crookshanks: #299 06-01-09 20:40 Συνδύασε τη λίγδα από τις πατάτες και τη μυρωδιά του καμμένου λίπους με σάλτσες κοινωνικότητας και ιδού η τέλεια συνταγή. Μπορείς να γράψεις τα κλασσικά σχετικά με την κοινωνικοποίηση και να τα συνδέσεις με τα ταχυφαγεία. Λίγη φαντασία βάλε, μια μέρα που έχεις έμπνευση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 21:05 Ο Σπυρακος (^^): #300 06-01-09 21:05 οι νεοι αναγκαζονται να συχναζουν στα φαστφουν. επειδη ειναι γρηγορα και πολλα αρκετοι βεβαια πανε επειδη τους αρεσει το ανθυγειυνο φαγητο κ.α. ....γραψε και αλλα τετοια ανεπτυξε τα και βγαλε κατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: JoannaVas Lathy _Aggelos123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κανε μια δημοσκοπιση και ρωτα τους συμμαθητες του αν συχναζουν στα fast-foodαδικα,και αν ναι,τι τρωνε συνηθως και γτ πανε εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 22:09 Η Χριστιάννα ^^: #297 05-01-09 22:09 Βάλε και τα mac στο Σύνταγμα ως πρώην σημείο συγκέντρωσης των emo και της κηφισιάς των trendy *μ'αυτό το θέμα λογικό που δεν βρήκες τίποτα* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 11:16 Η X-FILER έγραψε: #298 06-01-09 11:16 τρωνε μαζι τις πατατες πεινασμενοι ειμαστε αγαπη μου κι οι 2 ελα να μοιρασουμε ενα χαμπουργκερ στα 2 :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:40 Ο Crookshanks: #299 06-01-09 20:40 Συνδύασε τη λίγδα από τις πατάτες και τη μυρωδιά του καμμένου λίπους με σάλτσες κοινωνικότητας και ιδού η τέλεια συνταγή. Μπορείς να γράψεις τα κλασσικά σχετικά με την κοινωνικοποίηση και να τα συνδέσεις με τα ταχυφαγεία. Λίγη φαντασία βάλε, μια μέρα που έχεις έμπνευση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 21:05 Ο Σπυρακος (^^): #300 06-01-09 21:05 οι νεοι αναγκαζονται να συχναζουν στα φαστφουν. επειδη ειναι γρηγορα και πολλα αρκετοι βεβαια πανε επειδη τους αρεσει το ανθυγειυνο φαγητο κ.α. ....γραψε και αλλα τετοια ανεπτυξε τα και βγαλε κατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: JoannaVas Lathy _Aggelos123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βάλε και τα mac στο Σύνταγμα ως πρώην σημείο συγκέντρωσης των emo και της κηφισιάς των trendy *μ'αυτό το θέμα λογικό που δεν βρήκες τίποτα* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 11:16 Η X-FILER έγραψε: #298 06-01-09 11:16 τρωνε μαζι τις πατατες πεινασμενοι ειμαστε αγαπη μου κι οι 2 ελα να μοιρασουμε ενα χαμπουργκερ στα 2 :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:40 Ο Crookshanks: #299 06-01-09 20:40 Συνδύασε τη λίγδα από τις πατάτες και τη μυρωδιά του καμμένου λίπους με σάλτσες κοινωνικότητας και ιδού η τέλεια συνταγή. Μπορείς να γράψεις τα κλασσικά σχετικά με την κοινωνικοποίηση και να τα συνδέσεις με τα ταχυφαγεία. Λίγη φαντασία βάλε, μια μέρα που έχεις έμπνευση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 21:05 Ο Σπυρακος (^^): #300 06-01-09 21:05 οι νεοι αναγκαζονται να συχναζουν στα φαστφουν. επειδη ειναι γρηγορα και πολλα αρκετοι βεβαια πανε επειδη τους αρεσει το ανθυγειυνο φαγητο κ.α. ....γραψε και αλλα τετοια ανεπτυξε τα και βγαλε κατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: JoannaVas Lathy _Aggelos123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
τρωνε μαζι τις πατατες πεινασμενοι ειμαστε αγαπη μου κι οι 2 ελα να μοιρασουμε ενα χαμπουργκερ στα 2 :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:40 Ο Crookshanks: #299 06-01-09 20:40 Συνδύασε τη λίγδα από τις πατάτες και τη μυρωδιά του καμμένου λίπους με σάλτσες κοινωνικότητας και ιδού η τέλεια συνταγή. Μπορείς να γράψεις τα κλασσικά σχετικά με την κοινωνικοποίηση και να τα συνδέσεις με τα ταχυφαγεία. Λίγη φαντασία βάλε, μια μέρα που έχεις έμπνευση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 21:05 Ο Σπυρακος (^^): #300 06-01-09 21:05 οι νεοι αναγκαζονται να συχναζουν στα φαστφουν. επειδη ειναι γρηγορα και πολλα αρκετοι βεβαια πανε επειδη τους αρεσει το ανθυγειυνο φαγητο κ.α. ....γραψε και αλλα τετοια ανεπτυξε τα και βγαλε κατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Συνδύασε τη λίγδα από τις πατάτες και τη μυρωδιά του καμμένου λίπους με σάλτσες κοινωνικότητας και ιδού η τέλεια συνταγή. Μπορείς να γράψεις τα κλασσικά σχετικά με την κοινωνικοποίηση και να τα συνδέσεις με τα ταχυφαγεία. Λίγη φαντασία βάλε, μια μέρα που έχεις έμπνευση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 21:05 Ο Σπυρακος (^^): #300 06-01-09 21:05 οι νεοι αναγκαζονται να συχναζουν στα φαστφουν. επειδη ειναι γρηγορα και πολλα αρκετοι βεβαια πανε επειδη τους αρεσει το ανθυγειυνο φαγητο κ.α. ....γραψε και αλλα τετοια ανεπτυξε τα και βγαλε κατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
οι νεοι αναγκαζονται να συχναζουν στα φαστφουν. επειδη ειναι γρηγορα και πολλα αρκετοι βεβαια πανε επειδη τους αρεσει το ανθυγειυνο φαγητο κ.α. ....γραψε και αλλα τετοια ανεπτυξε τα και βγαλε κατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.