Σχολή Αστυφυλάκων

Εκεί που τελειώνει η βαλβίδα θέλω να πιστεύω από το σημείο που βάζεις το πόδι σου όχι μπροστά από το τσιμέντο 😂 σωστά ;
Ναι από εκεί που βάζεις το πόδι εννοώ το τέλος της βαλβίδας 😉 Θεσσαλονίκη ή Αθήνα δίνεις;

Το 1000αρι πως σου φάνηκε?
Εγώ δεν είχα πρόβλημα 3:40 το έβγαζα στις προπονήσεις αλλά με τον ανταγωνισμό που ειχε το πήγα 3:28...αλλοι πάλι που είχαν πρόβλημα κατάφεραν επίσης και το πέρασαν λόγω του ανταγωνισμού όπως σε είπα και της έντασης που έχεις εκείνη την ώρα. Πόσο το βγάζεις στις προπονήσεις;

Εγώ δεν είχα πρόβλημα 3:40 το έβγαζα στις προπονήσεις αλλά με τον ανταγωνισμό που ειχε το πήγα 3:28...αλλοι πάλι που είχαν πρόβλημα κατάφεραν επίσης και το πέρασαν λόγω του ανταγωνισμού όπως σε είπα και της έντασης που έχεις εκείνη την ώρα. Πόσο το βγάζεις στις προπονήσεις;
Σου επιτρέπουν να εχεις ρολόι μαζί;

Γεια σας και απο εμενα,μια ερωτηση, αν καποιος ειναι πιο αδυνατος απο τα ορια του ΔΜΣ υπαρχει περιπτωση να περασει τα υγειονομικα?

Παιδιά πως πάνε τα ψυχομετρικα είναι αρκετά δύσκολα τα τεστ η όχι ,επίσης στην συνέντευξη πώς είναι οι εξεταστές

Παιδιά πως πάνε τα ψυχομετρικα είναι αρκετά δύσκολα τα τεστ η όχι ,επίσης στην συνέντευξη πώς είναι οι εξεταστές
Εντάξει τώρα να σε πω ότι είναι εύκολα δνε είναι.. είναι τσιμπημένα μην σε αγχώνουν όμως δεν κρίνονται πολλά από τα τεστακια.. εγώ στην αστυνομία που έδωσα πκε στην συνέντευξη ήταν μια ψυχολόγος και δυο αστυνομικοί μέσα πολύ καλά ήταν

Παιδιά στην πρακτική γνωρίζετε αν δουλεύουμε πέρα του πενθημέρου ;

Καλησπέρα !
Έχω γράψει 15.800 το 2021!
Έχω πιθανότητες για σχολή αστυφυλάκων με το 10% του 2021;

Καλησπέρα !

Καλησπέρα !
Εχεις αρκετές

Παιδιά υγειονομικές τι γιατρούς περνάμε;