Θα σε συμβουλευα να ρωτησεις τον διευθυντη σου ή τον καθηγητη που σας κανει ΑΟΘ για αυτο. Σε εμας ο διευθυντης μας μας τονισε οτι καλο ειναι να δηλωσουμε και αστυνομικες και στρατιωτικες, ακομα και αν δεν σκοπευουμε να παμε και στις 2, γιατι "αμα δεν τα δηλωσετε τωρα, μετα δεν μπορειτε να πειτε: αντε ας δηλωσω και στρατιωτικες", οπως χαρακτηριστικα ειπε. Δεν ξερω αν ισχυει, αλλα καλυτερα να το τσεκαρεις.
H Αξιωματικών Ελλ. Αστυνομίας (Αστυνομικοί) ειναι για αστυφυλακες που ειναι ηδη στο τμημα και θελουν να περασουν στην Αξιωματικων μεσω πανελληνιων.
Η σφαιρα δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολη. Κυριως τα κοριτσια δυσκολευονται γιατι απαιτει μυικη δυναμη. Αλλα και βαρη να μην εχεις κανει, αμα μαθεις την τεχνικη μπορεις να φτασεις το επιθυμητο αποτελεσμα. Σαφως λιγη εξασκηση δεν βλαπετει.
Το θεμα στα αθληματα ειναι να περασεις τα ορια. Το πως θα το κανεις αυτο ειναι δικο σου θεμα. Οποτε ειτε μπρουμυτα περασεις το 1,05μ ειτε ανασκελα ειναι με τουμπα στον αερα ειναι το ιδιο.

Πιστευω το υψος ειναι απο τα πιο γελεια, εγω το πηδαω και χωρις φορα.
Οσον αφορα το μηκος, αυτο που θελει ειναι καλη γνωση της τεχνικης. Πρεπει να μαθεις την λεγομενη "πεταλουδα" που κανεις ενω πηδας ωστε να μεγιστοποιησεις το μηκος που θα πηδηξεις, αλλα και να υπολογισεις τα βηματα, ωστε να ειναι εγκυρη η προσπαθεια. Γενικα τα αθληματα ειναι αρκετα ευκολα, εγω μονο στο 1000αρι δυσκολευομαι.
Εγω προσωπικα για Αξιωματικων δεν το βλεπω γιατι η βαση ειναι στον Θεο. Ελπιζω μονο σε μια πτωση της βασης ,ισως λογω του οτι με την κατασταση που επικρατει πολλοι παιρνουν συνταξη, οποτε μπορει να ζητησουν περισσοτερους. Απο την αλλη μπορει να περικοπουν οι θεσεις λογω του μνημονιου. Ετυχως εχω την εναλλακτικη να περασω Αστυφυλακων και να ξαναδωσω για Αξιωματικων με χαμηλοτερη βαση.