κατα τη γνωμη μου ειναι σοβαρο λαθος να μην δινονται μαθηματικα γενικης εστω και για τους θεωρητικους και της ιατρικης.δηλαδη γτ της ιατρικης να μην μαθουν πιθανοτητες.χρησιμοποιουν στην ιατρικη ταλαντωσεις και ελατηρια και δεν χρησιμοποιουν πιθανοτητες??ειναι απαραδεκτο και σε αυτο φταινε οι μαθηματικοι που δεν πατησανε ποδι.οκ να μην δωσουν ολοκληρωματα,ομως ειναι απαραδεκτο να μην ξερουν τι ειναι η μεση τιμη,η διασπορα,η πιθανοτητα της τομης 2 ενδεχομενων κτλπ
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Αυγούστου 2020
οχι φιλε μου αμα θελουν μπορουν να βαλουν καποια ασκηση και στατιστικη να μην ειναι απλη.ο στοχος δεν ειναι να ναι δυσκολα.αλλα να μπαινουν στη σχολη ξεροντας πραγματα που πρεπει να ξερουνε.δεν μπορει ο αλλος να το παιζει γιατρος και να του λεει ο τσοδρας εχουμε ταδε πιθανοτητα τα κρουσματα να ναι τοσο και να τον κοιταζει σαν χανος.αυτο εννοω
και κατα τα αλλα νομικη μουρη κτλπ.αν ισχυουν αυτα που λες ειναι απλα ντροπη.
οπως το ειπες.δεν καταλαβαινω γτ τα τμηματα δεν λενε θελω 100 ατομα.να λεει η καθε σχολη θελω 100 ατομα αυστηρα.να δειτε οτι τοτε θα μπαινανε αυτοι που πραγματικα το θελανε.δηλαδη απο 2100 ατομα τα 8 μαθηματικα τμηματα να πανε στα 800 το πολυ.τι τους απαγορευει να κανουνε κατι τετοιο??ας πανε σε αλλες σχολες.υπαρχουν 1000 τμηματα σε ολη την ελλαδα.800 φοιτητες μαθηματικου απο 2100 θα σου πω εγω αν θα μπαινουν με 3