Ήμουν αγαπημένο παιδί καθηγητών χωρίς να γλύφω, να κλαίγομαι κ.ο.κ ( κυρίως λόγω των γνώσεών μου και της άριστης συμπεριφοράς μου )αλλά είχα και άριστες σχέσεις με τους συμμαθητές μου. Εννοείται πως βοήθαγα στα διαγωνίσματα (ο λόγος που έχω κάποιες μηδενισμένες κόλλες στη συλλογή μου

), έκρυβα απουσίες όταν μπορούσα ,παρότι λανθασμένη κίνηση εφόσον ήμουν υπεύθυνη κ.λ.π Δεν ήμουν ποτέ η μαθήτρια που άρχιζε σταδιακά να διαβάζει στο Λύκειο ή στις Πανελλαδικές καθώς αυτό το έκανα σε όλη μου τη ζωή. Είχα πάντα όμως χρόνο για δραστηριότητες όπως μουσική(κιθάρα) , κολύμβηση , σκάκι, και αργότερα γυμναστήριο. Οι γονείς μου πάντα ανησυχούσαν και με πίεζαν να σταματήσω ή να περιορίσω το διάβασμα ( οι φίλοι μου χαρακτηριστικά με δούλευαν και έλεγαν πως ήθελαν τους γονείς μου ! ), ενώ εγώ ποτέ δεν μετάνιωσα για αυτή μου την μαθητική λειτουργία. Ίσως να έκοβα κάποιες ώρες από περιττά μαθήματα και να τις αφιέρωνα στη φυσική αν γυρνούσα πίσω το χρόνο.
Συμπερασματικά θεωρώ πως ουδέποτε ήμουν φυτό, καθώς μου άρεσε ότι έκανα, δεν κυνηγούσα βαθμούς ( απλά αυτοί ήταν λογικό επακόλουθο . Μάλιστα είμαι κατά της βαθμολογίας με τον τρόπο που αυτή επιβάλλεται σήμερα), και είχα και πολλά άλλα ενδιαφέροντα.
Συγγνώμη αν κούρασα,