yiannis123
Νεοφερμένο μέλος

Εγώ αυτό που θα ήθελα είναι να μου πείτε κάποιες ιδέες, σκέψεις , αν έχετε υπόψη σας κάποια ανάλογα σχέδια μπορείτε να μου τα στείλετε ή αν έχετε κάνει κάτι ανάλογο να μου πείτε ή και ό,τι άλλο θα μπορούσε να μου φανεί χρήσιμο…

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!:no1:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos93
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ioanna1993
Εκκολαπτόμενο μέλος

djimmakos
Διάσημο μέλος

iasonsea
Νεοφερμένο μέλος

yiannis123
Νεοφερμένο μέλος

εγώ έκανα πέρυσι εργασία για την τεχνολογία με θέμα το βιοκλιματικό σπίτι. προσδιόρισε τι ακριβώς ζητάς για να βοηθήσουμε!
Δεν καταλαβα τι ακριβως θες , ιδεες /καινοτομιες για ενα οικολογικο σπιτι ?
ένα λογότυπο για ένα πρόγραμμα που έχει το πάνω θέμα
-----------------------------------------
Μπορείς να κάνεις την καταπράσινη γη και ένα μοναδικό σπιτάκι πάνω μέσα από το οποίο βγαίνουνε πράσινα βέλη που περιτριγυρίζουν τη γη.
Hmm...interesting:no1:

iasonsea
Νεοφερμένο μέλος

michael92
Πολύ δραστήριο μέλος

yiannis123
Νεοφερμένο μέλος

Δηλαδή η μόνη σου αρμοδιότητα είναι η κατασκευή του λογότυπου και όχι ολόκληρου του σπιτιού;
ακριβώς

θα δω αν μπορώ να στο κάνω εγώ αν βρω χρόνο
ευχαριστώ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.