Δηλαδή να μην ακούει τους γονείς της και να ακούει εσένα στο φόρουμ.
Ουτε το ενα ουτε το αλλο. Καταρχας, απο τη στιγμη που γραφει καποιος σε ενα φορουμ ζητωντας συμβουλες δε βλεπω γιατι δεν πρεπει να απαντησουμε. Δηλαδη καθε φορα που θα γραφει καποιος θα λεμε '' Αχ ειμαι ανωνυμος μην με ακους παρολο που ζητησες τη συμβουλη μου αναγνωριζοντας πως εδω ειναι το ιντερνετ και ειμαστε ολοι (

ανωνυμοι''. Το τι θα πουμε εμεις και πως θα το εκλαβει και αξιοποιησει ο αρχικος γραφων δεν ειναι δικο μας προβλημα. Αυτο βεβαια δε σημαινει πως πρεπει να γραφουμε επιπολαια, απλως εκφραζουμε την αποψη μας ή τουλαχιστον ετσι το εκλαμβανω τοσα χρονια. Δεν εχω την αξιωση αυτα που λεω να τα ακολουθησει κανεις ως κανονα απαραβατο σε αντιθεση ισως με εναν γονεα που ηθελημενα ή οχι τα λογια του εχουν βαρυνουσα σημασια λογω της θεσης που κατεχει στη ζωη του παιδιου του.
Αυτο ομως δε σημαινει πως αυτοματως οταν μας λενε οι γονεις μας τι να κανουμε εχουν παντα δικιο. Και ναι, υπαρχουν παμπολλες περιπτωσεις που μπορει ενα ατομο να ζητα συμβουλες για το ιδιο θεμα τοσο απ' τους γονεις του οσο και απο ενα φορουμ (και μαλιστα συχνα μπορει να παραλειψει τους γονεις λογω ντροπης, επειδη γνωριζει τι θα πουν, επειδη ισως ειναι οπισθοδρομικοι/συντηρητικοι) και ειτε συνταιριαζει τα δυο για να βγαλει πορισμα ειτε ακολουθει τις συμβουλες των ανθρωπων στο φορουμ ειτε τιποτα. Το οτι προκειται για απολυτως ανωνυμα και αγνωστα ατομα εχει τα ασχημα του αλλα εχει και πολλα καλα ξερεις. Επισης, στο επιχειρημα γνωμη των γονιων > πολλων αλλων μπορω να σου βρω παμπολλα επιχειρηματα γιατι αυτο δεν ευσταθει αλλα ας αναφερουμε ενα. Οι γονεις σου ειναι κατα των προγαμιαιων σχεσεων και εσυ θελεις συμβουλες για το σεξ χωρις να εχεις παντρευτεις ακομη. Πας στους γονεις σου για να σε βαλουν στο σωστο δρομο; Ή το συζητας με αδερφια/φιλους/σκυλους;
Πολύ εύκολα να ξεχωρίσει ο άντρας-playboy;
Πόσα λίγα ξέρεις....
Διαφωτισε με μεγαλε γκουρου των σχεσεων εμενα που ειμαι παρα μονο μια νεαρα, διχως επαρκεις εμπειριεςμ διχως γνωση!
Κοινως, ναι το καταλαβαμε πως εισαι γνωστης του ειδους αλλα δε σημαινει πως πρεπει αυτοματως να απορριπτεις τις αποψεις ολων των αλλων. Αν ειναι ετσι, κακως μας απαντας κιολας χανεις το χρονο σου.
Συνηθως, ο αντρας που δε θελει πολλα πολλα ξεχωριζει απο καποιες κινησεις του χωρις αυτο να σημαινει οτι ειναι πανευκολο να καταστει αυτο αντιληπτο. Εξαρταται και απο τον ανθρωπο. Αναλογως τις ανασφαλειες μας, τις προτιμησεις στην εξωτερικη εμφανιση, απωθημενα και και και μπορει να παραλειψουμε καποια σημαδια που μας χτυπουν το καμπανακι οτι το ταδε αγορακι ισως μας θελει γι'αυτο που βρισκεται στο βρακακι μας αλλα εμεις ηθελημενα ή αθελα, δεν ακουμε το καμπανακι. Νομιζω ειναι αρκετα συχνο φαινομενο να πληγωνονται κοπελες απο αντρες ενω απο την αρχη ισως ειχαν καποιες αμφιβολιες οι οποιες ειτε ηταν καθαρα προσωπικες ειτε προεκυψαν σε συζητησεις με αλλους.
Ωστοσο, στις περισοτερες περιπτωσεις δε νομιζω οτι φταιει μονο ο αντρας-γουρουνι, για να κρατησουμε τους προηγουμενους ορους. Σε μια σχεση και οι δυο εχουν ευθυνη. Εαν εγω για παραδειγμα εξαρχης ειχα αμφιβολιες για σενα και παρολα αυτα πηγα μαζι σου, φταις κι εσυ αλλα τα ηθελε κι εμενα ο πωπος μου. Υπαρχουν ωστοσο και καποια πραγματα που παραειναι ασχημα αλλα αλλο αυτο.
Δηλαδή ένας άντρας - playboy που δεν αντιμετωπίζει σοβαρά τις σχέσεις του είναι γουρούνι?

Ξέρεις αν οι γυναίκες που ήθελαν σοβαρές σχέσεις σταματούσαν να πηγαίνουν από το πρώτο ή το τρίτο βράδυ με τους άντρες που αποκαλείς γουρούνια, τότε ίσως να έβρισκαν τους υπόλοιπους άντρες που θέλουν σοβαρές σχέσεις, πρωτού τα ψυχολογικά τους τραύματα τις καταστήσουν ανίκανες να αγαπήσουν και να αφοσιωθούν στους άντρες αυτούς.
Οχι δεν ειπα αυτο. Αντρα-γουρουνι αποκαλεσα τον τυπο που αντρα που περιεγραψε ο kluader αναφερομενος στον εαυτο του και δεν περιοριζοταν μονο στο ''δεν αντιμετωπιζει σοβαρα τις σχεσεις του''. Επισης, το αντρας-γουρουνι ειναι πιο πολυ αποτυχημενο αστειο παρα σοβαρος αξιολογικος χαρακτηρισμος αν και ενεχει αξιολογησεως αφου τουλαχιστον εγω δε θα τον προτιμουσα.
Δε θελω λοιπον να πω πως οποιοδηποτε ατομο δεν αντιμετωπιζει σοβαρα τις σχεσεις του, να παει να πεσει απο τον Καιαδα. Επισης, νομιζω πως συχνα το ''σοβαρα'' οταν παει μαζι με τη λεξη ''σχεση'' παρεξηγειται πολυ, τουλαχιστον στην Ελλαδα. Οταν λεω ''σοβαρα'' για μια σχεση δεν εννοω ουτε το παμε για παντρεια, ουτε συμπεθερια ουτε τιποτα. Αντιθετως, το γεγονος και μονο οτι καποιος τα 'χει 10 χρονια με καποιον αλλο ή οτι ετοιμαζονται να παντρευτουν και γνωριζονται τα συμπεθερια δινει μεν ενα κυρος στη σχεση (περισσοτερο για τη διαρκεια της) αλλα μπορει να υπαρχουν παραγοντες που αγννοουμε οπως ο αντρας να φερεται πολυ υποτιμητικα στην κοπελα και εκεινη για λογους ανασφαλειας να το δεχεται. Βεβαια μπορει να της φερεται υποτιμητικα σε εναν τομεα αλλα γενικοτερα να ειναι τρυφερο ζευγαρι, οποτε να μη μπορουμε να πουμε πως ο αντρας γενικοτερα δεν αντιμετωπιζει σοβαρα τη γυναικα. Γενικα, οπως καταλαβατε δεν ειναι απλο πραμα να οριστει η ''σοβαρη σχεση''. Ισως ειναι προτιμοτερος ο ορος ''σοβαρη αντιμετωπιση στη σχεση'';
Εννοω απλα να αντιμετωπιζεις τον αλλο σοβαρα και οχι σαν παιχνιδι, σα σκουπιδι, σα μεσο εκμεταλλευσης για δικη σου ευχαριστηση/ για να δειχτεις σε φιλους και η λιστα συνεχιζεται. Σοβαρα μπορεις να αντιμετωπισεις και ενα ατομο με το οποιο δε συναπτεις συμβατικη σχεση παρα μονο βρισκεστε για λογους σεξουαλικης ανακουφισης.