[Σχέση] Σταθερή ή ελεύθερη;

Προτιμάτε σταθερή ή ελεύθερη σχέση;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 146)
  • Σταθερή

Ψήφοι: 113 77,4%
  • Ελεύθερη

Ψήφοι: 9 6,2%
  • Και τα δύο, ανάλογα με τον άνθρωπο και τις συνθήκες

Ψήφοι: 24 16,4%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 0 0,0%

• Σύνολο ψηφοφόρων
    146
Μια σταθερά ελεύθερη σχέση με σταθερό κορμό αποτελούμενο από ελεύθερα άτομα με σταθερή προσωπικότητα. Η σταθερότητα τούτη, όμως δεν θα επηρεάζει την ελεύθερη σταθερο-σχέση, η οποία θα παραμείνει αλώβητη από την αστάθια της σταθερής κοινωνικής ανελευθερίας.

Edit: Μαλακίες δεν μου βγήκε... Παω για καμιά σταθερή σχέση.

Δε μπορώ να το καταλάβω :P Πάντος φαίνεσαι λίγο in between να πω...
αα είναι αστάθεια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πόσες φορές στραμπούλιξες τον εγκέφαλό σου για να το γράψεις;

Κι όμως βγάζει νόημα τελικά.

Shadowfax, τώρα με την αποποινικοποίηση θα γράφω πολλά αυτού του είδους - στραμπουληγμένα...

αα είναι αστάθεια
Τώρα τι κατάλαβες tsoufou; Για πες μου! Ικανοποιήθηκες που ξεφτιλίστηκα ενώπιον εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων και ξένων μέλων;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Good enough. Δε βαριέσαι κιόλας μέχρι να βγάλεις νόημα, όλα έτοιμα δε λέει. :P

Σίγουρα σταθερή σχέση.Είναι διαφορετίκα να ξέρεις και να εμπιστεύεσαι τον άλλον, να γνωρίζεις τα συναισθηματά του! Η ελεύθερη σχέση δεν προσφέρει τίποτα !!

Τώρα τι κατάλαβες tsoufou; Για πες μου! Ικανοποιήθηκες που ξεφτιλίστηκα ενώπιον εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων και ξένων μέλων;

:cry_x::cry_x::cry_x:
didn't mean to hurt you

Έχω κάνει μια σοβαρή σ΄χεση στη ζωή μου, από εκεί και πέρα πληγώθηκα πολύ, οπότε επέλεξα να μη ξανακάνω και είμαι πλέον με άτομα που δε θέλουν κάτι σοβαρό.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
θα διαλεγα ελευθερη σχεση γιατι στη συγκεκριμενη φαση της ζωης μου με ενδιαφερει μονο το σεξ , αντε και καμια κουβεντα παραπανω αλλα μεχρι εκει....μια φορα επιχειρησα με μια κοπελα να κανω κατι σοβαρο αλλα καταπιεζομουνα ...... ειμαι ελευθερο πουλι εγω....!!!!!!

Αν και όπως είπα είμαι υπέρ της σταθερής σχέσης έχω ιεραρχήσει κάπως τα πράγματα στο μυαλό μου και κατέληξα ότι αυτή την περίοδο είναι η 4η προτεραιότητα μου.Οπότε ελεύθερη.

Παντα εξαρταται απο το ατομο με το οποιο επιλεγεις να κανεις κατι τετοιο...αν πιστευεις οτι δεν ειναι για κατι τετοιο ετοιμο και συ το ιδιο...τοτε παμε για κατι πιο ελευθερο για ''δοκιμη''...αν ομως νιωθεις καποια πραγματακια για το συγκεκριμενο ατομο...κ εξακρυβωσεις οτι κ εκεινο νιωθει τοτε σταθερη...αλλα μια σχεση σταθερη ειναι οσο ναναι βασανο...εχει τα πολυ ωραια του..αλλα εχει και τις εννοιες του...θελει σκεψη...

Προτιμω γενικα τις σταθερες σχεσεις,εχουν πολλα να σου προσφερουν!! :)

προτιμω τη σταθερη αλλα δεν ειμαι και εντελως αντιθετος σε μια ελευθερη σχεση

Αναλόγως...αν θες τον άλλον μόνο για να περνάς καλά η ελεύθερη σχέση είναι το ιδανικό.Αν όμως έχεις αισθήματα τότε δεν υπάρχει λόγος να μη γίνει σταθερή η σχέση.

Σταθερή ή ελεύθερη?

Εγώ προτιμάω Κινητή , όπως η κινητή τηλεφωνία. Αν έχεις και broadband internet ακόμα καλύτερα.

Sarcasm?

Nooooooooo, whatever that is, you're doing it wrong.

Really? Teach me master!

Τελευταία επεξεργασία:
And again, sarcasm?

Hell yea, now you're talking.

close_enough.png

I'll go then.

inb4 'i forgot how to talk in greek' :wacko:

Όσο για μένα, σταθερότητα και πάλι σταθερότητα...

οι ελευθερες σχεσεις δεν ειναι σχεσεις ειναι ξεπετες απλα γινονται με το ιδιο ατομο. Δηλαδη βρισκομαστε και **μιομαστε.Τωρα αν καποιος θελει να του λεει η δικια του για το χτεσινο γκομενο μαγκια του εγω αν ηταν ετσι δε θα ελεγα εχω σχεση. Να πω απο δω η κοπελα μου να πεσω και σε κανεναν που ξερει τπτ κ να ξεφτιλιστω κιολας :P :P Ετσι κ αλλιως η σχεση εχει κ ενα δεσιμο που εκ των πραγματων δεν την κανει ελευθερη.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back