Iliaki
Πολύ δραστήριο μέλος

ΤσουκΕπίσης τηλεφωνηματακια του στυλ "μωρό μου μ'αγαπάς?" όλη την ωρα είναι βαρετά

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος

Υπάρχει και η άλλη επιλογή βέβαια: καθόλου σχέση!![]()
ή οι επιλογές:
- σχέση για τα μάτια του κόσμου (και των συγγενών ή και των φίλων μας)
- σχέση μέσω sms / κλήση με απόκριψη / αναπάντητες κλήσεις
- σχέση μέσω facebook ή msn
- σχέση αναμονή στο ακουστικό (Μήτσο είμαι κρυωμένη)
- σχέση ρουτίνας λόγω ρουτίνας ===> βραδυές μοναξιάς σε ψηφιακά μέσα κοινωνικής δικτύωσης
- σχέση-δικαιολογία ή σχέση-ψέμα: σχέση με φαντάρο (μόνο για κοπέλες)
- σχέση από αυτή που πουλάει η αγορά (ένας νέος, μια νέα,..και τα υπόλοιπα μέσω συναισθήματος
)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

για μενα ισχύει ακριβώς το αντίθετο δεν αντέχω τη σταθερή σχέση γιατί φέρνει υποχρεωσεις και νιώθω πως πνίγομαι!!!δεν μπορω να εχω τον άλλο πάνω από το κεφάλι μου όσο και αν τον αγαπάω
commitment issues my friend
Ceres Victoria
Πολύ δραστήριο μέλος

Shadowfax
Διάσημο μέλος

κάτι δικό μου![]()
Ρε μαλάκες γιατί είμαστε μόνο 3 στη δημοσκόπηση, δείτε τι γράφουν.

Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

Προς το παρόν σταθερή.
Στο μέλλον, θα δείξει![]()
Αυτό, ακριβώς το αντίθετο όμως.

Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

απο ποτε η σχεση με φανταρο ειναι σχεση-ψεμα?ή οι επιλογές:
- σχέση για τα μάτια του κόσμου (και των συγγενών ή και των φίλων μας)
- σχέση μέσω sms / κλήση με απόκριψη / αναπάντητες κλήσεις
- σχέση μέσω facebook ή msn
- σχέση αναμονή στο ακουστικό (Μήτσο είμαι κρυωμένη)
- σχέση ρουτίνας λόγω ρουτίνας ===> βραδυές μοναξιάς σε ψηφιακά μέσα κοινωνικής δικτύωσης
- σχέση-δικαιολογία ή σχέση-ψέμα: σχέση με φαντάρο (μόνο για κοπέλες)
- σχέση από αυτή που πουλάει η αγορά (ένας νέος, μια νέα,..και τα υπόλοιπα μέσω συναισθήματος
)

απο ποτε η σχεση με φανταρο ειναι σχεση-ψεμα?
Στην σημερινή εποχή,γιατί εμείς οι κοπέλες το μόνο που κοιτάμε είναι το σεξ. Για αυτό και δεν υπάρχουν δεκαεξάχρονες παρθένες. Οπότε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τον απατάμε. Άρα είναι σχέση-ψέμα.

Έλα nPb,σε βγάζω και από τον κόπο να απαντήσεις.

Athinoul@91
Δραστήριο μέλος

Speak for yourself Γιοχανούλα!Στην σημερινή εποχή,γιατί εμείς οι κοπέλες το μόνο που κοιτάμε είναι το σεξ. Για αυτό και δεν υπάρχουν δεκαεξάχρονες παρθένες. Οπότε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τον απατάμε. Άρα είναι σχέση-ψέμα.
Έλα nPb,σε βγάζω και από τον κόπο να απαντήσεις.![]()

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Speak for yourself Γιοχανούλα!![]()
Ειρωνεία μαρή.

Athinoul@91
Δραστήριο μέλος

i knowΕιρωνεία μαρή.![]()

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

MetalChest
Δραστήριο μέλος

ας μου εξηγησει καποιος πως γινεται ελευθερη σχεση
Είσαι σε σχέση με κάποια,την απατάς,σε απατάει,αλλά δεν έχετε καθόλου τύψεις.

Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Ελεύθερη σχέση είναι ότι συνάπτεις μια σχέση με κάποιων και υπάρχει αυτό το συναισθηματικό δέσιμο, αλλά δεν υπάρχουν περιορισμοί ως προς την σεξουαλική ζωή του καθενός. Αυτά τα δυο δηλαδή διαχωρίζονται και μπορούν αυτοί που την συνάπτουν να κάνουν ONS με άλλους ... παρτενέρ - απλά, δεν σημαίνει τίποτα.ας μου εξηγησει καποιος πως γινεται ελευθερη σχεση
fAzR
Νεοφερμένο μέλος

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

ε αρα μου παρουσιαζεις κατι που δεν ειναι σχεσηΕλεύθερη σχέση είναι ότι συνάπτεις μια σχέση με κάποιων και υπάρχει αυτό το συναισθηματικό δέσιμο, αλλά δεν υπάρχουν περιορισμοί ως προς την σεξουαλική ζωή του καθενός. Αυτά τα δυο δηλαδή διαχωρίζονται και μπορούν αυτοί που την συνάπτουν να κάνουν ONS με άλλους ... παρτενέρ - απλά, δεν σημαίνει τίποτα.

fAzR
Νεοφερμένο μέλος

Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

τοτε δεν ειναι σχεσηΕλεύθερη σχέση είναι ότι συνάπτεις μια σχέση με κάποιων και υπάρχει αυτό το συναισθηματικό δέσιμο, αλλά δεν υπάρχουν περιορισμοί ως προς την σεξουαλική ζωή του καθενός. Αυτά τα δυο δηλαδή διαχωρίζονται και μπορούν αυτοί που την συνάπτουν να κάνουν ONS με άλλους ... παρτενέρ - απλά, δεν σημαίνει τίποτα.

βσκο καθενας μας οριζει καπως αλλιως τη σχεση.
αλλα κατα τη γνωμη μου δεν ειναι σχεση αυτο το πραμα,εναλλαγη συντροφων θα ελεγα πως ειναι και ενα σταθερο μπαλαμουτι.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.