Athinoul@91
Δραστήριο μέλος

δεν θα υπάρχουν αληθινά συναισθήματα κατ' εμέ.
Εγώ ΦΥΣΙΚΑ και θέλω κάτι σταθερό, το οποίο όμως θα μου προσφέρει την "ελευθερία" που χρειάζομαι για να μην βαρεθώ και στο τέλος "ρουστινιάσω" κιόλας. με την έννοια ελευθερία εννοώ ελευθερία στην σκέψη, στα συναισθήματά μου, να βάζω ωστόσο όρια σε μια σχέση αλλά και να μπορώ κάθε μέρα να την κάνω ξεχωριστή. Να δείχνω αυτό που είμαι βρε αδερφέ...!!!
το ξενοκοίταγμα δεν το θεωρώ ελευθερία, το θεωρώ έλλειψη αγάπης και σεβασμού προς τον άλλον!
και στο κάτω κάτω...ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΠΟΙΟΝ...ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

Για να επιθυμεί κάποιος την ΕΛΕΥΘΕΡΗ σχέση σημαίνει ότι προφανώς το άλλο του "μισό " δεν του προσφέρει αυτά που θέλει!!! όταν ο άλλος σε κάνει να αισθάνεσαι ΚΑΙ ασφάλεια αλλά ΚΑΙ ανεξαρτησία τότε μπορείς να έχεις μια σταθερή σχέση που μέσα σε αυτή ΕΣΥ νιώθεις ελεύθερος. αν δεν τότε καλύτερα να το συαλύσεις...πόοοοοοοοοοοσοοο πια μπορεί να κρατήσει αυτή η σχέση????
δεν θα υπάρχουν αληθινά συναισθήματα κατ' εμέ.
Εγώ ΦΥΣΙΚΑ και θέλω κάτι σταθερό, το οποίο όμως θα μου προσφέρει την "ελευθερία" που χρειάζομαι για να μην βαρεθώ και στο τέλος "ρουστινιάσω" κιόλας. με την έννοια ελευθερία εννοώ ελευθερία στην σκέψη, στα συναισθήματά μου, να βάζω ωστόσο όρια σε μια σχέση αλλά και να μπορώ κάθε μέρα να την κάνω ξεχωριστή. Να δείχνω αυτό που είμαι βρε αδερφέ...!!!
το ξενοκοίταγμα δεν το θεωρώ ελευθερία, το θεωρώ έλλειψη αγάπης και σεβασμού προς τον άλλον!
και στο κάτω κάτω...ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΠΟΙΟΝ...ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ?![]()
Κάποιοι νομίζουν ότι είναι passé η σταθερή σχέση.
Κατ'εμέ φοβούνται τη δέσμευση και τα συναισθήματα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Shadowfax
Διάσημο μέλος

Gina54
Εκκολαπτόμενο μέλος

rainbow.
Εκκολαπτόμενο μέλος

Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

ο καθένας όπως νιώθει..κατα τη γνώμη μου μια σταθερή σχέση σε πάει πίσω! προσωπικά δεν αντέχω πάνω από μια εβδομάδα σε μια σχέση!
Αναλογα το χαρακτηρα ειναι αυτο,προσωπικα οποτε ειχα ασταθη σχεση παντα με πηγαινε πισω στη ζωη μου,δεν μπορουσα να συγκεντρωθω ουτε στα μαθηματα μου,ουτε ετρρωγα,ουτε κοιμομουν,γενικοτερα σκεφτομουν συνεχια μαλακιες.
Shadowfax
Διάσημο μέλος

Ή ελευθερος είσαι ή σε σχέση και τα δύο μαζί δε γίνεται..Τώρα αν κάποιοι τη βρίσκουν περιστασιακά και περνάνε καλά..τότε αυτό δε λέγεται σχέση..ούτε καν ελευθερη-υπάρχουν αλλες εκφρασεις να το χαρακτηρισεις και δεν περιλανβάνουν σίγουρα την έννοια της σχέσης!
Για ακόμα μια φορά βροχή οι ορισμοί εκεί που δεν υπάρχουν. Και καταντάει ηλίθιο από ένα σημείο και μετά. Δε σκέφτονται όλοι με τον ίδιο τρόπο και, well, δε θα απαγορευτεί και η λέξη απλά επειδή για κάποιους σημαίνει κάτι άλλο.
rainbow.
Εκκολαπτόμενο μέλος

για μενα ισχύει ακριβώς το αντίθετο δεν αντέχω τη σταθερή σχέση γιατί φέρνει υποχρεωσεις και νιώθω πως πνίγομαι!!!δεν μπορω να εχω τον άλλο πάνω από το κεφάλι μου όσο και αν τον αγαπάωΑναλογα το χαρακτηρα ειναι αυτο,προσωπικα οποτε ειχα ασταθη σχεση παντα με πηγαινε πισω στη ζωη μου,δεν μπορουσα να συγκεντρωθω ουτε στα μαθηματα μου,ουτε ετρρωγα,ουτε κοιμομουν,γενικοτερα σκεφτομουν συνεχια μαλακιες.
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

για μενα ισχύει ακριβώς το αντίθετο δεν αντέχω τη σταθερή σχέση γιατί φέρνει υποχρεωσεις και νιώθω πως πνίγομαι!!!δεν μπορω να εχω τον άλλο πάνω από το κεφάλι μου όσο και αν τον αγαπάω
σταθερη σχεση δεν σημαινει απαραιτητα σιαμαιοι με το αλλο σου μισο

μπορειτε να ειστε και μαζι και χωρια!τι εννοω;να εχετε εναν κοινο χρονο μαζι,καθε μερα,μερα παρα μερα,οπως σας βολευει,αλλα ταυτοχρονα στις ωρες που δεν θα ειστε μαζι να κανετε και αλλα πραγματα,να βλεπετε και αλλους ανθρωπους κλπ
Athinoul@91
Δραστήριο μέλος

Συμφωνώ...Κάποιοι νομίζουν ότι είναι passé η σταθερή σχέση.
Κατ'εμέ φοβούνται τη δέσμευση και τα συναισθήματα.
Για να υπάρξει μια σχέση σημαίνει ότι ανάμεσα σε αυτούς τους ανθρώπους έχει δημιουργηθεί κάτι...ότι υπάρχουν συναισθήματα. όταν είναι γερά και ΑΛΗΘΙΝΑ τότε δεν σου επιτρέπει η καρδιά σου και το μυαλό σου να βρίσκεσαι σε μια ελέυθερη σχέση!!!Γενικεύσεις. Μπορεί να υπάρχουν κι αυτοί δεν ξέρω, δε με νοιάζει. Αλλά δε φοβούνται όλοι, χαλαρώστε. Απλά ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ.
rainbow.
Εκκολαπτόμενο μέλος

ουτε αυτο αντέχω καθόλου.απ'τη στιγμη που θα ξεκινησω να εχω σχέση με κάποιον νιώθω ότι έχω μια θηλιά στο λαιμό!σταθερη σχεση δεν σημαινει απαραιτητα σιαμαιοι με το αλλο σου μισο
μπορειτε να ειστε και μαζι και χωρια!τι εννοω;να εχετε εναν κοινο χρονο μαζι,καθε μερα,μερα παρα μερα,οπως σας βολευει,αλλα ταυτοχρονα στις ωρες που δεν θα ειστε μαζι να κανετε και αλλα πραγματα,να βλεπετε και αλλους ανθρωπους κλπ
Shadowfax
Διάσημο μέλος

Για να υπάρξει μια σχέση σημαίνει ότι ανάμεσα σε αυτούς τους ανθρώπους έχει δημιουργηθεί κάτι...ότι υπάρχουν συναισθήματα. όταν είναι γερά και ΑΛΗΘΙΝΑ τότε δεν σου επιτρέπει η καρδιά σου και το μυαλό σου να βρίσκεσαι σε μια ελέυθερη σχέση!!!
ΟΚ no problem, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι εγώ που ΕΠΙΛΕΓΩ να ζήσω κάτι διαφορετικό φοβάμαι αυτά τα συναισθήματα. A break in the end.

rainbow.
Εκκολαπτόμενο μέλος

shadowfax συμφωνώ μαζί σου απόλυτα!!!ΟΚ no problem, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι εγώ που ΕΠΙΛΕΓΩ να ζήσω κάτι διαφορετικό φοβάμαι αυτά τα συναισθήματα. A break in the end.![]()

Iliaki
Πολύ δραστήριο μέλος

nPb
Επιφανές μέλος

και το μεσημέρι;;; το απόγευμα τι;;![]()
εργένης

απεχθάνομαι τις σχέσεις «βδέλλα» που σου πίνουν το αίμα και τις σχέσεις «θηλιά» που σε σφίγγουν και δεν αφήνουν να πάρεις ανάσα
μου αρέσει το μέτρο και η λογική στον έρωτα..ας λένε κάποιοι ότι στον έρωτα δεν υπάρχει λογική (μάλλον εννοούν ότι δεν υπάρχει λογική στο σεξ με το οποίο συμφωνώ, αλλά το έχουν μπλέξει, γιατί άλλο πράγμα ο έρωτας και άλλο πράγμα το σεξ)
fayy_22
Νεοφερμένο μέλος

για μενα ισχύει ακριβώς το αντίθετο δεν αντέχω τη σταθερή σχέση γιατί φέρνει υποχρεωσεις και νιώθω πως πνίγομαι!!!δεν μπορω να εχω τον άλλο πάνω από το κεφάλι μου όσο και αν τον αγαπάω
Ακριβως!!! ειναι πολυ κουραστικο ολο αυτο που γινεται...! Βεβαια ενταξει ισως δν θ επρεπε ν εκφερω αποψη πανω σ αυτο τ θεμα γτ πρεπει ν ομολογησω οτι μεχρι τωρα δν εχω νιωσει κτ δυνατο γ καποιον αλλο..σ ολες μου τις σχεσεις (που δν ηταν και πολλες) ενιωθα πολυ πιεσμενη και απο αισθηματα πολυ ψιλα πραγματα..καλο κακο?? who knows! αλλα πολλες φορες αισθανομαι καπως αδεια οταν ακουω τς φιλες μ ν μ λενε ποσο θελουν καποιον..αλλα οσο και αν επιδιωκω ν ερωτευτω δν...μου καθεται..!!
kaleidoscope
Επιφανές μέλος

Iliaki
Πολύ δραστήριο μέλος

Μην επιδιώκεις να ερωτευτείς, δεν θα ερωτευτείς ποτέαλλα οσο και αν επιδιωκω ν ερωτευτω δν...μου καθεται..!!
Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος

Ενώ σε μια ελεύθερη σχέση, μπορεί ανα πάσα στιγμή να πληγωθείς ζητώντας περισσότερα από τον άλλον.=\
Gina54
Εκκολαπτόμενο μέλος

εργένης![]()
απεχθάνομαι τις σχέσεις «βδέλλα» που σου πίνουν το αίμα και τις σχέσεις «θηλιά» που σε σφίγγουν και δεν αφήνουν να πάρεις ανάσα
μου αρέσει το μέτρο και η λογική στον έρωτα..ας λένε κάποιοι ότι στον έρωτα δεν υπάρχει λογική (μάλλον εννοούν ότι δεν υπάρχει λογική στο σεξ με το οποίο συμφωνώ, αλλά το έχουν μπλέξει, γιατί άλλο πράγμα ο έρωτας και άλλο πράγμα το σεξ)
Πράγματι έχεις δίκιο.Στην καθημερινή ζωή έχει τυχει να δω καταστάσεις που αγγίζουν τα όρια της παράνοιας..Το να παίρνεις τηλέφωνο τον άλλο κάθε λεπτό για να τσεκάρεις,που βρίσκεται,τί κάνει με ποιον ή ποια μίλησε κτλ είναι φριχτο!Οι σκηνές ζηλοτυπίας όλη την ώρα για το παραμικρό πχ "γιατί σε κοίταξε αυτός?" ή "γιατί δεν απαντουσες πριν στο τηλέφωνο?Πού ήσουν?" ή "γιατί ξέχασες να με φιλήσεις το πρωί?" μόνο γελίες μπορούν να χαρακτηριστούν. Όταν κάνεις μία σχέση δεν απαιτείς από τον αλλον να διαγράψει τη μέχρι τότε ζωή του,τις φιλίες του,τις κοινωνικές του υποχρεώσεις..Δεν μπορείς να τον κλείσεις σε ένα κλουβί να τον παρακολουθεις όλοι την ώρα!Ούτε να τον παίρνεις από πίσω και να τον παρακολουθείς.Επίσης τηλεφωνηματακια του στυλ "μωρό μου μ'αγαπάς?" όλη την ωρα είναι βαρετά και όχι τιποτα αλλο αλλά οι λέξεις χάνουν και το νόημα τους από ένα σημείο και μετά βρε παιδιάα-καταντούν συνήθεια!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.