prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 17:18 Η prinCess.: #121 03-10-09 17:18 Αρχική Δημοσίευση από kokkinoskrofitsa: γιατι?? Οι ευκολες ειναι οι καλυτερες εκτος αν προκειται για σχεση που τοτε τα πραγματα χαλανε... Click για ανάπτυξη... καλυτερες ως προς τι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 17:20 Ο Nickname έγραψε: #122 03-10-09 17:20 ε, κι εσύ, ερωτήσεις που κάνεις ως προς τα one night's stand Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 17:29 Η prinCess.: #123 03-10-09 17:29 Αρχική Δημοσίευση από Nickname: ε, κι εσύ, ερωτήσεις που κάνεις ως προς τα one night's stand Click για ανάπτυξη... μωρε απλα ηθελα να ακουσω τι θα πει παντως λαθος επιθετο διαλεξε, το "ευκολες" ειναι αρκετο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 01:22 Η Χριστιάννα ^^: #124 05-10-09 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Nickname: Ναι, εντάξει, κι εμένα μου τη δίνουν οι "εύκολες", αλλά αν μιμα γυναίκα θέλει έναν άντρα γιατί να μην κάνιε κάτι και αυτή? Κι αν είναι και ο άλλος δειλός? Click για ανάπτυξη... Η ζωή ευνοεί τους τολμηρούς. (Βαριέμαι να διαβάσω όλο το θρεντ κι είπα να πω την εξυπνάδα μου. i) Όποιος και να την κάνει την 1η κίνηση το ίδιο μου φαίνεται ii) την εξυπνάδα μου; ε, την πιστεύω.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angela1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αγγελικη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 13:18 Η angela1 έγραψε: #125 05-10-09 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Όοοοοοοοχι! Όοοοοοοχι, Νικολάκη!!! Η πρώτη κίνηση ήταν, είναι και θα είναι των ανδρών κανονικά. Εννοείται όταν δίνει το πράσινο φως η γυναίκα. Θα έρθει η στιγμή που θα το επιθυμήσεις σφόδρα να κατακτήσεις μια γυναίκα και να μη σου δίνεται στο πιάτο. Τα ίδια έλεγα κι εγώ παλιά. Τι να πεις. Μειράκιο.[/quo ετσιιιιιιιιι συμφωνω..... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 23:42 Η Alessandra: #126 06-10-09 23:42 Την 1η κίνηση την κάνει ο προξενητής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tazoulini Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θάσος (Καβάλα). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 23:51 Η tazoulini: #127 06-10-09 23:51 Αντε ρε παιδια η κατασταση ειναι τραγικη εδω που μενω δεν φτανει που τα αγορια ειναι λιγα δεν κανουν και κινηση.. Τιποτα η κατασταση ειναι απελπιστικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 23:58 Η Alessandra: #128 06-10-09 23:58 ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 00:05 Ο napstor έγραψε: #129 07-10-09 00:05 Αρχική Δημοσίευση από tazoulini: Αντε ρε παιδια η κατασταση ειναι τραγικη εδω που μενω δεν φτανει που τα αγορια ειναι λιγα δεν κανουν και κινηση.. Τιποτα η κατασταση ειναι απελπιστικη Click για ανάπτυξη... εσυ γιατι δεν κανεις?θα σου πεσει η μυτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tazoulini Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θάσος (Καβάλα). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 00:10 Η tazoulini: #130 07-10-09 00:10 Αρχική Δημοσίευση από napstor: εσυ γιατι δεν κανεις?θα σου πεσει η μυτη? Click για ανάπτυξη... δεν εχει νοημα να κανω εγω την κινηση.. εχω κανει 2 φορες κινηση οκ πηγαν καλα τα πραγματα αλλα δεν ειμαι σε θεση να ξανα αρχιζω αυτην την διαδικασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 00:55 Ο napstor έγραψε: #131 07-10-09 00:55 Αρχική Δημοσίευση από tazoulini: δεν εχει νοημα να κανω εγω την κινηση Click για ανάπτυξη... πραγματικα,δεν μπορω να καταλαβω τον λογο.αν μπορεις εξηγησε τον μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. laraska Εκκολαπτόμενο μέλος Ο laraska αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 04:18 Ο laraska έγραψε: #132 07-10-09 04:18 εγω ειμαι τυχερος ( μεχρι τωρα ) ... γενικα κανουν την πρωτη κινηση ! κανα δυο φορες που προσπαθησα για την πλακα ... κομπλαρα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tazoulini Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θάσος (Καβάλα). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 14:14 Η tazoulini: #133 07-10-09 14:14 Αρχική Δημοσίευση από napstor: πραγματικα,δεν μπορω να καταλαβω τον λογο.αν μπορεις εξηγησε τον μου. Click για ανάπτυξη... εννοω οτι μονο που σκεφτομαι την διαδικασια του "ψησιματος" κουραζομαι...Δεν μπορω να ζηταω αριθμους κ να καθομαι να χαμογελαω σαν το χαζο...Αν θελει καποιος ας με πιασει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 16:03 Ο Anarki έγραψε: #134 07-10-09 16:03 Θέλεις να έχεις κάποιον απλά για να τον έχεις δηλαδή; Γιατί αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι για κάποιον, βγαίνει κάπως αυτόματα όλο αυτό το φλερτ και μόνο κουραστικό δε σου φαίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poppy91 Νεοφερμένο μέλος Η ποπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 16:11 Η poppy91 έγραψε: #135 07-10-09 16:11 νομιζω πως εννοει απλα πως αν αρεσει σε καποιον να της το πει κατευθειαν ε?και οχι να κανει κινηση εκεινη...φυσικα το να δειχνεις στον αλλο πως σ'αρεσει και να φλερταρεις μαζι του εχει καποια γοητεια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 18:18 Η Vampi έγραψε: #136 07-10-09 18:18 Αρχική Δημοσίευση από tazoulini: εννοω οτι μονο που σκεφτομαι την διαδικασια του "ψησιματος" κουραζομαι...Δεν μπορω να ζηταω αριθμους κ να καθομαι να χαμογελαω σαν το χαζο...Αν θελει καποιος ας με πιασει.... Click για ανάπτυξη... Αυτός δηλαδη γιατί μπορεί; Αν όντως σου αρέσει, θα χαμογελάς και σα χαζό και τούμπες θα κάνεις. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι απλά θέλεις κάποιον, έτσι, για να λες ότι έχεις σχέση. Διότι αν ήταν αλλιώς θα τα έκανες αυτά που ανέφερες.^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tazoulini Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θάσος (Καβάλα). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 20:12 Η tazoulini: #137 07-10-09 20:12 ποτε δεν σκεφτηκα να εχω καποιον μονο και μονο για να εχω σχεση και κατι τετοια κοριτσια τα συχαινομαι...Απλα δεν μου αρεσει να το παιζω χαζογκομενα...Θα συμφωνησω με την Ποπη οτι το φλερτ εχει γοητεια, αλλα δεν υπαρχει καποιος αυτην την στιγμη που να μου το βγαζει.. Το φλερτ απεχει απο την πρωτη κινηση... Μπορει να κοιτιεμαι με οποιον θελω αλλα δεν θα πηγαινω να του την πεφτω κιολας...πιστευω οτι αυτο το κομματι ανηκει στους αντρες... Στο κατω κατω το πως χειριζομαι μια σχεση ειναι δικο μου θεμα και δεν μου αρεσει μου ασκουν κριτικη ως αναφορα τα προσωπικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poppy91 Νεοφερμένο μέλος Η ποπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 20:20 Η poppy91 έγραψε: #138 07-10-09 20:20 Αρχική Δημοσίευση από tazoulini: ποτε δεν σκεφτηκα να εχω καποιον μονο και μονο για να εχω σχεση και κατι τετοια κοριτσια τα συχαινομαι...Απλα δεν μου αρεσει να το παιζω χαζογκομενα...Θα συμφωνησω με την Ποπη οτι το φλερτ εχει γοητεια, αλλα δεν υπαρχει καποιος αυτην την στιγμη που να μου το βγαζει.. Το φλερτ απεχει απο την πρωτη κινηση... Μπορει να κοιτιεμαι με οποιον θελω αλλα δεν θα πηγαινω να του την πεφτω κιολας...πιστευω οτι αυτο το κομματι ανηκει στους αντρες... Στο κατω κατω το πως χειριζομαι μια σχεση ειναι δικο μου θεμα και δεν μου αρεσει μου ασκουν κριτικη ως αναφορα τα προσωπικα Click για ανάπτυξη... α μπραβο αυτο ακριβως εννοω!!! ειναι δικαιωμα του καθενα να του αρεσει καποιος και ειτε να το δειχνει ειτε οχι...οχι επειδη εχουν οι αλλοι να σκεφτομαι ''πρεπει κι εγω να εχω καποιον''...αν σ'αρεσει πραγματικα τοτε μπορεις να το δειξεις και να φλερταρεις (παντα για μενα διακριτικα) ή μπορεις να περιμενεις να δεις τι νιωθει ο αλλος για σενα...ουτε να τον ταλαιπωρεις χωρις λογο ουτε εσυ να ταλαιπωρεισαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tazoulini Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θάσος (Καβάλα). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 22:52 Η tazoulini: #139 07-10-09 22:52 Αρχική Δημοσίευση από poppy91: α μπραβο αυτο ακριβως εννοω!!! ειναι δικαιωμα του καθενα να του αρεσει καποιος και ειτε να το δειχνει ειτε οχι...οχι επειδη εχουν οι αλλοι να σκεφτομαι ''πρεπει κι εγω να εχω καποιον''...αν σ'αρεσει πραγματικα τοτε μπορεις να το δειξεις και να φλερταρεις (παντα για μενα διακριτικα) ή μπορεις να περιμενεις να δεις τι νιωθει ο αλλος για σενα...ουτε να τον ταλαιπωρεις χωρις λογο ουτε εσυ να ταλαιπωρεισαι... Click για ανάπτυξη... Επιτελους καποιος που συμφωνησε μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poppy91 Νεοφερμένο μέλος Η ποπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 20:24 Η poppy91 έγραψε: #140 08-10-09 20:24 Αρχική Δημοσίευση από tazoulini: Επιτελους καποιος που συμφωνησε μαζι μου Click για ανάπτυξη... αφου αυτα που λες ειναι οντως πολυ σωστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eirinakiii8 JasonPap GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kokkinoskrofitsa: γιατι?? Οι ευκολες ειναι οι καλυτερες εκτος αν προκειται για σχεση που τοτε τα πραγματα χαλανε... Click για ανάπτυξη... καλυτερες ως προς τι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 17:20 Ο Nickname έγραψε: #122 03-10-09 17:20 ε, κι εσύ, ερωτήσεις που κάνεις ως προς τα one night's stand Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 17:29 Η prinCess.: #123 03-10-09 17:29 Αρχική Δημοσίευση από Nickname: ε, κι εσύ, ερωτήσεις που κάνεις ως προς τα one night's stand Click για ανάπτυξη... μωρε απλα ηθελα να ακουσω τι θα πει παντως λαθος επιθετο διαλεξε, το "ευκολες" ειναι αρκετο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 01:22 Η Χριστιάννα ^^: #124 05-10-09 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Nickname: Ναι, εντάξει, κι εμένα μου τη δίνουν οι "εύκολες", αλλά αν μιμα γυναίκα θέλει έναν άντρα γιατί να μην κάνιε κάτι και αυτή? Κι αν είναι και ο άλλος δειλός? Click για ανάπτυξη... Η ζωή ευνοεί τους τολμηρούς. (Βαριέμαι να διαβάσω όλο το θρεντ κι είπα να πω την εξυπνάδα μου. i) Όποιος και να την κάνει την 1η κίνηση το ίδιο μου φαίνεται ii) την εξυπνάδα μου; ε, την πιστεύω.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angela1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αγγελικη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 13:18 Η angela1 έγραψε: #125 05-10-09 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Όοοοοοοοχι! Όοοοοοοχι, Νικολάκη!!! Η πρώτη κίνηση ήταν, είναι και θα είναι των ανδρών κανονικά. Εννοείται όταν δίνει το πράσινο φως η γυναίκα. Θα έρθει η στιγμή που θα το επιθυμήσεις σφόδρα να κατακτήσεις μια γυναίκα και να μη σου δίνεται στο πιάτο. Τα ίδια έλεγα κι εγώ παλιά. Τι να πεις. Μειράκιο.[/quo ετσιιιιιιιιι συμφωνω..... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 23:42 Η Alessandra: #126 06-10-09 23:42 Την 1η κίνηση την κάνει ο προξενητής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tazoulini Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θάσος (Καβάλα). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 23:51 Η tazoulini: #127 06-10-09 23:51 Αντε ρε παιδια η κατασταση ειναι τραγικη εδω που μενω δεν φτανει που τα αγορια ειναι λιγα δεν κανουν και κινηση.. Τιποτα η κατασταση ειναι απελπιστικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 23:58 Η Alessandra: #128 06-10-09 23:58 ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 00:05 Ο napstor έγραψε: #129 07-10-09 00:05 Αρχική Δημοσίευση από tazoulini: Αντε ρε παιδια η κατασταση ειναι τραγικη εδω που μενω δεν φτανει που τα αγορια ειναι λιγα δεν κανουν και κινηση.. Τιποτα η κατασταση ειναι απελπιστικη Click για ανάπτυξη... εσυ γιατι δεν κανεις?θα σου πεσει η μυτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tazoulini Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θάσος (Καβάλα). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 00:10 Η tazoulini: #130 07-10-09 00:10 Αρχική Δημοσίευση από napstor: εσυ γιατι δεν κανεις?θα σου πεσει η μυτη? Click για ανάπτυξη... δεν εχει νοημα να κανω εγω την κινηση.. εχω κανει 2 φορες κινηση οκ πηγαν καλα τα πραγματα αλλα δεν ειμαι σε θεση να ξανα αρχιζω αυτην την διαδικασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 00:55 Ο napstor έγραψε: #131 07-10-09 00:55 Αρχική Δημοσίευση από tazoulini: δεν εχει νοημα να κανω εγω την κινηση Click για ανάπτυξη... πραγματικα,δεν μπορω να καταλαβω τον λογο.αν μπορεις εξηγησε τον μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. laraska Εκκολαπτόμενο μέλος Ο laraska αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 04:18 Ο laraska έγραψε: #132 07-10-09 04:18 εγω ειμαι τυχερος ( μεχρι τωρα ) ... γενικα κανουν την πρωτη κινηση ! κανα δυο φορες που προσπαθησα για την πλακα ... κομπλαρα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tazoulini Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θάσος (Καβάλα). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 14:14 Η tazoulini: #133 07-10-09 14:14 Αρχική Δημοσίευση από napstor: πραγματικα,δεν μπορω να καταλαβω τον λογο.αν μπορεις εξηγησε τον μου. Click για ανάπτυξη... εννοω οτι μονο που σκεφτομαι την διαδικασια του "ψησιματος" κουραζομαι...Δεν μπορω να ζηταω αριθμους κ να καθομαι να χαμογελαω σαν το χαζο...Αν θελει καποιος ας με πιασει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 16:03 Ο Anarki έγραψε: #134 07-10-09 16:03 Θέλεις να έχεις κάποιον απλά για να τον έχεις δηλαδή; Γιατί αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι για κάποιον, βγαίνει κάπως αυτόματα όλο αυτό το φλερτ και μόνο κουραστικό δε σου φαίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poppy91 Νεοφερμένο μέλος Η ποπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 16:11 Η poppy91 έγραψε: #135 07-10-09 16:11 νομιζω πως εννοει απλα πως αν αρεσει σε καποιον να της το πει κατευθειαν ε?και οχι να κανει κινηση εκεινη...φυσικα το να δειχνεις στον αλλο πως σ'αρεσει και να φλερταρεις μαζι του εχει καποια γοητεια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 18:18 Η Vampi έγραψε: #136 07-10-09 18:18 Αρχική Δημοσίευση από tazoulini: εννοω οτι μονο που σκεφτομαι την διαδικασια του "ψησιματος" κουραζομαι...Δεν μπορω να ζηταω αριθμους κ να καθομαι να χαμογελαω σαν το χαζο...Αν θελει καποιος ας με πιασει.... Click για ανάπτυξη... Αυτός δηλαδη γιατί μπορεί; Αν όντως σου αρέσει, θα χαμογελάς και σα χαζό και τούμπες θα κάνεις. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι απλά θέλεις κάποιον, έτσι, για να λες ότι έχεις σχέση. Διότι αν ήταν αλλιώς θα τα έκανες αυτά που ανέφερες.^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tazoulini Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θάσος (Καβάλα). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 20:12 Η tazoulini: #137 07-10-09 20:12 ποτε δεν σκεφτηκα να εχω καποιον μονο και μονο για να εχω σχεση και κατι τετοια κοριτσια τα συχαινομαι...Απλα δεν μου αρεσει να το παιζω χαζογκομενα...Θα συμφωνησω με την Ποπη οτι το φλερτ εχει γοητεια, αλλα δεν υπαρχει καποιος αυτην την στιγμη που να μου το βγαζει.. Το φλερτ απεχει απο την πρωτη κινηση... Μπορει να κοιτιεμαι με οποιον θελω αλλα δεν θα πηγαινω να του την πεφτω κιολας...πιστευω οτι αυτο το κομματι ανηκει στους αντρες... Στο κατω κατω το πως χειριζομαι μια σχεση ειναι δικο μου θεμα και δεν μου αρεσει μου ασκουν κριτικη ως αναφορα τα προσωπικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poppy91 Νεοφερμένο μέλος Η ποπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 20:20 Η poppy91 έγραψε: #138 07-10-09 20:20 Αρχική Δημοσίευση από tazoulini: ποτε δεν σκεφτηκα να εχω καποιον μονο και μονο για να εχω σχεση και κατι τετοια κοριτσια τα συχαινομαι...Απλα δεν μου αρεσει να το παιζω χαζογκομενα...Θα συμφωνησω με την Ποπη οτι το φλερτ εχει γοητεια, αλλα δεν υπαρχει καποιος αυτην την στιγμη που να μου το βγαζει.. Το φλερτ απεχει απο την πρωτη κινηση... Μπορει να κοιτιεμαι με οποιον θελω αλλα δεν θα πηγαινω να του την πεφτω κιολας...πιστευω οτι αυτο το κομματι ανηκει στους αντρες... Στο κατω κατω το πως χειριζομαι μια σχεση ειναι δικο μου θεμα και δεν μου αρεσει μου ασκουν κριτικη ως αναφορα τα προσωπικα Click για ανάπτυξη... α μπραβο αυτο ακριβως εννοω!!! ειναι δικαιωμα του καθενα να του αρεσει καποιος και ειτε να το δειχνει ειτε οχι...οχι επειδη εχουν οι αλλοι να σκεφτομαι ''πρεπει κι εγω να εχω καποιον''...αν σ'αρεσει πραγματικα τοτε μπορεις να το δειξεις και να φλερταρεις (παντα για μενα διακριτικα) ή μπορεις να περιμενεις να δεις τι νιωθει ο αλλος για σενα...ουτε να τον ταλαιπωρεις χωρις λογο ουτε εσυ να ταλαιπωρεισαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tazoulini Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θάσος (Καβάλα). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 22:52 Η tazoulini: #139 07-10-09 22:52 Αρχική Δημοσίευση από poppy91: α μπραβο αυτο ακριβως εννοω!!! ειναι δικαιωμα του καθενα να του αρεσει καποιος και ειτε να το δειχνει ειτε οχι...οχι επειδη εχουν οι αλλοι να σκεφτομαι ''πρεπει κι εγω να εχω καποιον''...αν σ'αρεσει πραγματικα τοτε μπορεις να το δειξεις και να φλερταρεις (παντα για μενα διακριτικα) ή μπορεις να περιμενεις να δεις τι νιωθει ο αλλος για σενα...ουτε να τον ταλαιπωρεις χωρις λογο ουτε εσυ να ταλαιπωρεισαι... Click για ανάπτυξη... Επιτελους καποιος που συμφωνησε μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poppy91 Νεοφερμένο μέλος Η ποπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 20:24 Η poppy91 έγραψε: #140 08-10-09 20:24 Αρχική Δημοσίευση από tazoulini: Επιτελους καποιος που συμφωνησε μαζι μου Click για ανάπτυξη... αφου αυτα που λες ειναι οντως πολυ σωστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eirinakiii8 JasonPap GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ε, κι εσύ, ερωτήσεις που κάνεις ως προς τα one night's stand Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 17:29 Η prinCess.: #123 03-10-09 17:29 Αρχική Δημοσίευση από Nickname: ε, κι εσύ, ερωτήσεις που κάνεις ως προς τα one night's stand Click για ανάπτυξη... μωρε απλα ηθελα να ακουσω τι θα πει παντως λαθος επιθετο διαλεξε, το "ευκολες" ειναι αρκετο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 01:22 Η Χριστιάννα ^^: #124 05-10-09 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Nickname: Ναι, εντάξει, κι εμένα μου τη δίνουν οι "εύκολες", αλλά αν μιμα γυναίκα θέλει έναν άντρα γιατί να μην κάνιε κάτι και αυτή? Κι αν είναι και ο άλλος δειλός? Click για ανάπτυξη... Η ζωή ευνοεί τους τολμηρούς. (Βαριέμαι να διαβάσω όλο το θρεντ κι είπα να πω την εξυπνάδα μου. i) Όποιος και να την κάνει την 1η κίνηση το ίδιο μου φαίνεται ii) την εξυπνάδα μου; ε, την πιστεύω.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angela1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αγγελικη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 13:18 Η angela1 έγραψε: #125 05-10-09 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Όοοοοοοοχι! Όοοοοοοχι, Νικολάκη!!! Η πρώτη κίνηση ήταν, είναι και θα είναι των ανδρών κανονικά. Εννοείται όταν δίνει το πράσινο φως η γυναίκα. Θα έρθει η στιγμή που θα το επιθυμήσεις σφόδρα να κατακτήσεις μια γυναίκα και να μη σου δίνεται στο πιάτο. Τα ίδια έλεγα κι εγώ παλιά. Τι να πεις. Μειράκιο.[/quo ετσιιιιιιιιι συμφωνω..... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 23:42 Η Alessandra: #126 06-10-09 23:42 Την 1η κίνηση την κάνει ο προξενητής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tazoulini Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θάσος (Καβάλα). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 23:51 Η tazoulini: #127 06-10-09 23:51 Αντε ρε παιδια η κατασταση ειναι τραγικη εδω που μενω δεν φτανει που τα αγορια ειναι λιγα δεν κανουν και κινηση.. Τιποτα η κατασταση ειναι απελπιστικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 23:58 Η Alessandra: #128 06-10-09 23:58 ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 00:05 Ο napstor έγραψε: #129 07-10-09 00:05 Αρχική Δημοσίευση από tazoulini: Αντε ρε παιδια η κατασταση ειναι τραγικη εδω που μενω δεν φτανει που τα αγορια ειναι λιγα δεν κανουν και κινηση.. Τιποτα η κατασταση ειναι απελπιστικη Click για ανάπτυξη... εσυ γιατι δεν κανεις?θα σου πεσει η μυτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tazoulini Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θάσος (Καβάλα). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 00:10 Η tazoulini: #130 07-10-09 00:10 Αρχική Δημοσίευση από napstor: εσυ γιατι δεν κανεις?θα σου πεσει η μυτη? Click για ανάπτυξη... δεν εχει νοημα να κανω εγω την κινηση.. εχω κανει 2 φορες κινηση οκ πηγαν καλα τα πραγματα αλλα δεν ειμαι σε θεση να ξανα αρχιζω αυτην την διαδικασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 00:55 Ο napstor έγραψε: #131 07-10-09 00:55 Αρχική Δημοσίευση από tazoulini: δεν εχει νοημα να κανω εγω την κινηση Click για ανάπτυξη... πραγματικα,δεν μπορω να καταλαβω τον λογο.αν μπορεις εξηγησε τον μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. laraska Εκκολαπτόμενο μέλος Ο laraska αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 04:18 Ο laraska έγραψε: #132 07-10-09 04:18 εγω ειμαι τυχερος ( μεχρι τωρα ) ... γενικα κανουν την πρωτη κινηση ! κανα δυο φορες που προσπαθησα για την πλακα ... κομπλαρα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tazoulini Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θάσος (Καβάλα). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 14:14 Η tazoulini: #133 07-10-09 14:14 Αρχική Δημοσίευση από napstor: πραγματικα,δεν μπορω να καταλαβω τον λογο.αν μπορεις εξηγησε τον μου. Click για ανάπτυξη... εννοω οτι μονο που σκεφτομαι την διαδικασια του "ψησιματος" κουραζομαι...Δεν μπορω να ζηταω αριθμους κ να καθομαι να χαμογελαω σαν το χαζο...Αν θελει καποιος ας με πιασει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 16:03 Ο Anarki έγραψε: #134 07-10-09 16:03 Θέλεις να έχεις κάποιον απλά για να τον έχεις δηλαδή; Γιατί αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι για κάποιον, βγαίνει κάπως αυτόματα όλο αυτό το φλερτ και μόνο κουραστικό δε σου φαίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poppy91 Νεοφερμένο μέλος Η ποπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 16:11 Η poppy91 έγραψε: #135 07-10-09 16:11 νομιζω πως εννοει απλα πως αν αρεσει σε καποιον να της το πει κατευθειαν ε?και οχι να κανει κινηση εκεινη...φυσικα το να δειχνεις στον αλλο πως σ'αρεσει και να φλερταρεις μαζι του εχει καποια γοητεια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 18:18 Η Vampi έγραψε: #136 07-10-09 18:18 Αρχική Δημοσίευση από tazoulini: εννοω οτι μονο που σκεφτομαι την διαδικασια του "ψησιματος" κουραζομαι...Δεν μπορω να ζηταω αριθμους κ να καθομαι να χαμογελαω σαν το χαζο...Αν θελει καποιος ας με πιασει.... Click για ανάπτυξη... Αυτός δηλαδη γιατί μπορεί; Αν όντως σου αρέσει, θα χαμογελάς και σα χαζό και τούμπες θα κάνεις. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι απλά θέλεις κάποιον, έτσι, για να λες ότι έχεις σχέση. Διότι αν ήταν αλλιώς θα τα έκανες αυτά που ανέφερες.^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tazoulini Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θάσος (Καβάλα). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 20:12 Η tazoulini: #137 07-10-09 20:12 ποτε δεν σκεφτηκα να εχω καποιον μονο και μονο για να εχω σχεση και κατι τετοια κοριτσια τα συχαινομαι...Απλα δεν μου αρεσει να το παιζω χαζογκομενα...Θα συμφωνησω με την Ποπη οτι το φλερτ εχει γοητεια, αλλα δεν υπαρχει καποιος αυτην την στιγμη που να μου το βγαζει.. Το φλερτ απεχει απο την πρωτη κινηση... Μπορει να κοιτιεμαι με οποιον θελω αλλα δεν θα πηγαινω να του την πεφτω κιολας...πιστευω οτι αυτο το κομματι ανηκει στους αντρες... Στο κατω κατω το πως χειριζομαι μια σχεση ειναι δικο μου θεμα και δεν μου αρεσει μου ασκουν κριτικη ως αναφορα τα προσωπικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poppy91 Νεοφερμένο μέλος Η ποπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 20:20 Η poppy91 έγραψε: #138 07-10-09 20:20 Αρχική Δημοσίευση από tazoulini: ποτε δεν σκεφτηκα να εχω καποιον μονο και μονο για να εχω σχεση και κατι τετοια κοριτσια τα συχαινομαι...Απλα δεν μου αρεσει να το παιζω χαζογκομενα...Θα συμφωνησω με την Ποπη οτι το φλερτ εχει γοητεια, αλλα δεν υπαρχει καποιος αυτην την στιγμη που να μου το βγαζει.. Το φλερτ απεχει απο την πρωτη κινηση... Μπορει να κοιτιεμαι με οποιον θελω αλλα δεν θα πηγαινω να του την πεφτω κιολας...πιστευω οτι αυτο το κομματι ανηκει στους αντρες... Στο κατω κατω το πως χειριζομαι μια σχεση ειναι δικο μου θεμα και δεν μου αρεσει μου ασκουν κριτικη ως αναφορα τα προσωπικα Click για ανάπτυξη... α μπραβο αυτο ακριβως εννοω!!! ειναι δικαιωμα του καθενα να του αρεσει καποιος και ειτε να το δειχνει ειτε οχι...οχι επειδη εχουν οι αλλοι να σκεφτομαι ''πρεπει κι εγω να εχω καποιον''...αν σ'αρεσει πραγματικα τοτε μπορεις να το δειξεις και να φλερταρεις (παντα για μενα διακριτικα) ή μπορεις να περιμενεις να δεις τι νιωθει ο αλλος για σενα...ουτε να τον ταλαιπωρεις χωρις λογο ουτε εσυ να ταλαιπωρεισαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tazoulini Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θάσος (Καβάλα). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 22:52 Η tazoulini: #139 07-10-09 22:52 Αρχική Δημοσίευση από poppy91: α μπραβο αυτο ακριβως εννοω!!! ειναι δικαιωμα του καθενα να του αρεσει καποιος και ειτε να το δειχνει ειτε οχι...οχι επειδη εχουν οι αλλοι να σκεφτομαι ''πρεπει κι εγω να εχω καποιον''...αν σ'αρεσει πραγματικα τοτε μπορεις να το δειξεις και να φλερταρεις (παντα για μενα διακριτικα) ή μπορεις να περιμενεις να δεις τι νιωθει ο αλλος για σενα...ουτε να τον ταλαιπωρεις χωρις λογο ουτε εσυ να ταλαιπωρεισαι... Click για ανάπτυξη... Επιτελους καποιος που συμφωνησε μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poppy91 Νεοφερμένο μέλος Η ποπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 20:24 Η poppy91 έγραψε: #140 08-10-09 20:24 Αρχική Δημοσίευση από tazoulini: Επιτελους καποιος που συμφωνησε μαζι μου Click για ανάπτυξη... αφου αυτα που λες ειναι οντως πολυ σωστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eirinakiii8 JasonPap GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nickname: ε, κι εσύ, ερωτήσεις που κάνεις ως προς τα one night's stand Click για ανάπτυξη... μωρε απλα ηθελα να ακουσω τι θα πει παντως λαθος επιθετο διαλεξε, το "ευκολες" ειναι αρκετο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 01:22 Η Χριστιάννα ^^: #124 05-10-09 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Nickname: Ναι, εντάξει, κι εμένα μου τη δίνουν οι "εύκολες", αλλά αν μιμα γυναίκα θέλει έναν άντρα γιατί να μην κάνιε κάτι και αυτή? Κι αν είναι και ο άλλος δειλός? Click για ανάπτυξη... Η ζωή ευνοεί τους τολμηρούς. (Βαριέμαι να διαβάσω όλο το θρεντ κι είπα να πω την εξυπνάδα μου. i) Όποιος και να την κάνει την 1η κίνηση το ίδιο μου φαίνεται ii) την εξυπνάδα μου; ε, την πιστεύω.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angela1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αγγελικη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 13:18 Η angela1 έγραψε: #125 05-10-09 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Όοοοοοοοχι! Όοοοοοοχι, Νικολάκη!!! Η πρώτη κίνηση ήταν, είναι και θα είναι των ανδρών κανονικά. Εννοείται όταν δίνει το πράσινο φως η γυναίκα. Θα έρθει η στιγμή που θα το επιθυμήσεις σφόδρα να κατακτήσεις μια γυναίκα και να μη σου δίνεται στο πιάτο. Τα ίδια έλεγα κι εγώ παλιά. Τι να πεις. Μειράκιο.[/quo ετσιιιιιιιιι συμφωνω..... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 23:42 Η Alessandra: #126 06-10-09 23:42 Την 1η κίνηση την κάνει ο προξενητής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tazoulini Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θάσος (Καβάλα). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 23:51 Η tazoulini: #127 06-10-09 23:51 Αντε ρε παιδια η κατασταση ειναι τραγικη εδω που μενω δεν φτανει που τα αγορια ειναι λιγα δεν κανουν και κινηση.. Τιποτα η κατασταση ειναι απελπιστικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 23:58 Η Alessandra: #128 06-10-09 23:58 ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 00:05 Ο napstor έγραψε: #129 07-10-09 00:05 Αρχική Δημοσίευση από tazoulini: Αντε ρε παιδια η κατασταση ειναι τραγικη εδω που μενω δεν φτανει που τα αγορια ειναι λιγα δεν κανουν και κινηση.. Τιποτα η κατασταση ειναι απελπιστικη Click για ανάπτυξη... εσυ γιατι δεν κανεις?θα σου πεσει η μυτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tazoulini Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θάσος (Καβάλα). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 00:10 Η tazoulini: #130 07-10-09 00:10 Αρχική Δημοσίευση από napstor: εσυ γιατι δεν κανεις?θα σου πεσει η μυτη? Click για ανάπτυξη... δεν εχει νοημα να κανω εγω την κινηση.. εχω κανει 2 φορες κινηση οκ πηγαν καλα τα πραγματα αλλα δεν ειμαι σε θεση να ξανα αρχιζω αυτην την διαδικασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 00:55 Ο napstor έγραψε: #131 07-10-09 00:55 Αρχική Δημοσίευση από tazoulini: δεν εχει νοημα να κανω εγω την κινηση Click για ανάπτυξη... πραγματικα,δεν μπορω να καταλαβω τον λογο.αν μπορεις εξηγησε τον μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. laraska Εκκολαπτόμενο μέλος Ο laraska αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 04:18 Ο laraska έγραψε: #132 07-10-09 04:18 εγω ειμαι τυχερος ( μεχρι τωρα ) ... γενικα κανουν την πρωτη κινηση ! κανα δυο φορες που προσπαθησα για την πλακα ... κομπλαρα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tazoulini Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θάσος (Καβάλα). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 14:14 Η tazoulini: #133 07-10-09 14:14 Αρχική Δημοσίευση από napstor: πραγματικα,δεν μπορω να καταλαβω τον λογο.αν μπορεις εξηγησε τον μου. Click για ανάπτυξη... εννοω οτι μονο που σκεφτομαι την διαδικασια του "ψησιματος" κουραζομαι...Δεν μπορω να ζηταω αριθμους κ να καθομαι να χαμογελαω σαν το χαζο...Αν θελει καποιος ας με πιασει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 16:03 Ο Anarki έγραψε: #134 07-10-09 16:03 Θέλεις να έχεις κάποιον απλά για να τον έχεις δηλαδή; Γιατί αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι για κάποιον, βγαίνει κάπως αυτόματα όλο αυτό το φλερτ και μόνο κουραστικό δε σου φαίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poppy91 Νεοφερμένο μέλος Η ποπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 16:11 Η poppy91 έγραψε: #135 07-10-09 16:11 νομιζω πως εννοει απλα πως αν αρεσει σε καποιον να της το πει κατευθειαν ε?και οχι να κανει κινηση εκεινη...φυσικα το να δειχνεις στον αλλο πως σ'αρεσει και να φλερταρεις μαζι του εχει καποια γοητεια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 18:18 Η Vampi έγραψε: #136 07-10-09 18:18 Αρχική Δημοσίευση από tazoulini: εννοω οτι μονο που σκεφτομαι την διαδικασια του "ψησιματος" κουραζομαι...Δεν μπορω να ζηταω αριθμους κ να καθομαι να χαμογελαω σαν το χαζο...Αν θελει καποιος ας με πιασει.... Click για ανάπτυξη... Αυτός δηλαδη γιατί μπορεί; Αν όντως σου αρέσει, θα χαμογελάς και σα χαζό και τούμπες θα κάνεις. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι απλά θέλεις κάποιον, έτσι, για να λες ότι έχεις σχέση. Διότι αν ήταν αλλιώς θα τα έκανες αυτά που ανέφερες.^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tazoulini Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θάσος (Καβάλα). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 20:12 Η tazoulini: #137 07-10-09 20:12 ποτε δεν σκεφτηκα να εχω καποιον μονο και μονο για να εχω σχεση και κατι τετοια κοριτσια τα συχαινομαι...Απλα δεν μου αρεσει να το παιζω χαζογκομενα...Θα συμφωνησω με την Ποπη οτι το φλερτ εχει γοητεια, αλλα δεν υπαρχει καποιος αυτην την στιγμη που να μου το βγαζει.. Το φλερτ απεχει απο την πρωτη κινηση... Μπορει να κοιτιεμαι με οποιον θελω αλλα δεν θα πηγαινω να του την πεφτω κιολας...πιστευω οτι αυτο το κομματι ανηκει στους αντρες... Στο κατω κατω το πως χειριζομαι μια σχεση ειναι δικο μου θεμα και δεν μου αρεσει μου ασκουν κριτικη ως αναφορα τα προσωπικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poppy91 Νεοφερμένο μέλος Η ποπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 20:20 Η poppy91 έγραψε: #138 07-10-09 20:20 Αρχική Δημοσίευση από tazoulini: ποτε δεν σκεφτηκα να εχω καποιον μονο και μονο για να εχω σχεση και κατι τετοια κοριτσια τα συχαινομαι...Απλα δεν μου αρεσει να το παιζω χαζογκομενα...Θα συμφωνησω με την Ποπη οτι το φλερτ εχει γοητεια, αλλα δεν υπαρχει καποιος αυτην την στιγμη που να μου το βγαζει.. Το φλερτ απεχει απο την πρωτη κινηση... Μπορει να κοιτιεμαι με οποιον θελω αλλα δεν θα πηγαινω να του την πεφτω κιολας...πιστευω οτι αυτο το κομματι ανηκει στους αντρες... Στο κατω κατω το πως χειριζομαι μια σχεση ειναι δικο μου θεμα και δεν μου αρεσει μου ασκουν κριτικη ως αναφορα τα προσωπικα Click για ανάπτυξη... α μπραβο αυτο ακριβως εννοω!!! ειναι δικαιωμα του καθενα να του αρεσει καποιος και ειτε να το δειχνει ειτε οχι...οχι επειδη εχουν οι αλλοι να σκεφτομαι ''πρεπει κι εγω να εχω καποιον''...αν σ'αρεσει πραγματικα τοτε μπορεις να το δειξεις και να φλερταρεις (παντα για μενα διακριτικα) ή μπορεις να περιμενεις να δεις τι νιωθει ο αλλος για σενα...ουτε να τον ταλαιπωρεις χωρις λογο ουτε εσυ να ταλαιπωρεισαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tazoulini Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θάσος (Καβάλα). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 22:52 Η tazoulini: #139 07-10-09 22:52 Αρχική Δημοσίευση από poppy91: α μπραβο αυτο ακριβως εννοω!!! ειναι δικαιωμα του καθενα να του αρεσει καποιος και ειτε να το δειχνει ειτε οχι...οχι επειδη εχουν οι αλλοι να σκεφτομαι ''πρεπει κι εγω να εχω καποιον''...αν σ'αρεσει πραγματικα τοτε μπορεις να το δειξεις και να φλερταρεις (παντα για μενα διακριτικα) ή μπορεις να περιμενεις να δεις τι νιωθει ο αλλος για σενα...ουτε να τον ταλαιπωρεις χωρις λογο ουτε εσυ να ταλαιπωρεισαι... Click για ανάπτυξη... Επιτελους καποιος που συμφωνησε μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poppy91 Νεοφερμένο μέλος Η ποπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 20:24 Η poppy91 έγραψε: #140 08-10-09 20:24 Αρχική Δημοσίευση από tazoulini: Επιτελους καποιος που συμφωνησε μαζι μου Click για ανάπτυξη... αφου αυτα που λες ειναι οντως πολυ σωστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eirinakiii8 JasonPap GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nickname: Ναι, εντάξει, κι εμένα μου τη δίνουν οι "εύκολες", αλλά αν μιμα γυναίκα θέλει έναν άντρα γιατί να μην κάνιε κάτι και αυτή? Κι αν είναι και ο άλλος δειλός? Click για ανάπτυξη... Η ζωή ευνοεί τους τολμηρούς. (Βαριέμαι να διαβάσω όλο το θρεντ κι είπα να πω την εξυπνάδα μου. i) Όποιος και να την κάνει την 1η κίνηση το ίδιο μου φαίνεται ii) την εξυπνάδα μου; ε, την πιστεύω.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
angela1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αγγελικη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 13:18 Η angela1 έγραψε: #125 05-10-09 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Όοοοοοοοχι! Όοοοοοοχι, Νικολάκη!!! Η πρώτη κίνηση ήταν, είναι και θα είναι των ανδρών κανονικά. Εννοείται όταν δίνει το πράσινο φως η γυναίκα. Θα έρθει η στιγμή που θα το επιθυμήσεις σφόδρα να κατακτήσεις μια γυναίκα και να μη σου δίνεται στο πιάτο. Τα ίδια έλεγα κι εγώ παλιά. Τι να πεις. Μειράκιο.[/quo ετσιιιιιιιιι συμφωνω..... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 23:42 Η Alessandra: #126 06-10-09 23:42 Την 1η κίνηση την κάνει ο προξενητής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tazoulini Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θάσος (Καβάλα). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 23:51 Η tazoulini: #127 06-10-09 23:51 Αντε ρε παιδια η κατασταση ειναι τραγικη εδω που μενω δεν φτανει που τα αγορια ειναι λιγα δεν κανουν και κινηση.. Τιποτα η κατασταση ειναι απελπιστικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 23:58 Η Alessandra: #128 06-10-09 23:58 ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 00:05 Ο napstor έγραψε: #129 07-10-09 00:05 Αρχική Δημοσίευση από tazoulini: Αντε ρε παιδια η κατασταση ειναι τραγικη εδω που μενω δεν φτανει που τα αγορια ειναι λιγα δεν κανουν και κινηση.. Τιποτα η κατασταση ειναι απελπιστικη Click για ανάπτυξη... εσυ γιατι δεν κανεις?θα σου πεσει η μυτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tazoulini Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θάσος (Καβάλα). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 00:10 Η tazoulini: #130 07-10-09 00:10 Αρχική Δημοσίευση από napstor: εσυ γιατι δεν κανεις?θα σου πεσει η μυτη? Click για ανάπτυξη... δεν εχει νοημα να κανω εγω την κινηση.. εχω κανει 2 φορες κινηση οκ πηγαν καλα τα πραγματα αλλα δεν ειμαι σε θεση να ξανα αρχιζω αυτην την διαδικασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 00:55 Ο napstor έγραψε: #131 07-10-09 00:55 Αρχική Δημοσίευση από tazoulini: δεν εχει νοημα να κανω εγω την κινηση Click για ανάπτυξη... πραγματικα,δεν μπορω να καταλαβω τον λογο.αν μπορεις εξηγησε τον μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. laraska Εκκολαπτόμενο μέλος Ο laraska αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 04:18 Ο laraska έγραψε: #132 07-10-09 04:18 εγω ειμαι τυχερος ( μεχρι τωρα ) ... γενικα κανουν την πρωτη κινηση ! κανα δυο φορες που προσπαθησα για την πλακα ... κομπλαρα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tazoulini Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θάσος (Καβάλα). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 14:14 Η tazoulini: #133 07-10-09 14:14 Αρχική Δημοσίευση από napstor: πραγματικα,δεν μπορω να καταλαβω τον λογο.αν μπορεις εξηγησε τον μου. Click για ανάπτυξη... εννοω οτι μονο που σκεφτομαι την διαδικασια του "ψησιματος" κουραζομαι...Δεν μπορω να ζηταω αριθμους κ να καθομαι να χαμογελαω σαν το χαζο...Αν θελει καποιος ας με πιασει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 16:03 Ο Anarki έγραψε: #134 07-10-09 16:03 Θέλεις να έχεις κάποιον απλά για να τον έχεις δηλαδή; Γιατί αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι για κάποιον, βγαίνει κάπως αυτόματα όλο αυτό το φλερτ και μόνο κουραστικό δε σου φαίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poppy91 Νεοφερμένο μέλος Η ποπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 16:11 Η poppy91 έγραψε: #135 07-10-09 16:11 νομιζω πως εννοει απλα πως αν αρεσει σε καποιον να της το πει κατευθειαν ε?και οχι να κανει κινηση εκεινη...φυσικα το να δειχνεις στον αλλο πως σ'αρεσει και να φλερταρεις μαζι του εχει καποια γοητεια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 18:18 Η Vampi έγραψε: #136 07-10-09 18:18 Αρχική Δημοσίευση από tazoulini: εννοω οτι μονο που σκεφτομαι την διαδικασια του "ψησιματος" κουραζομαι...Δεν μπορω να ζηταω αριθμους κ να καθομαι να χαμογελαω σαν το χαζο...Αν θελει καποιος ας με πιασει.... Click για ανάπτυξη... Αυτός δηλαδη γιατί μπορεί; Αν όντως σου αρέσει, θα χαμογελάς και σα χαζό και τούμπες θα κάνεις. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι απλά θέλεις κάποιον, έτσι, για να λες ότι έχεις σχέση. Διότι αν ήταν αλλιώς θα τα έκανες αυτά που ανέφερες.^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tazoulini Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θάσος (Καβάλα). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 20:12 Η tazoulini: #137 07-10-09 20:12 ποτε δεν σκεφτηκα να εχω καποιον μονο και μονο για να εχω σχεση και κατι τετοια κοριτσια τα συχαινομαι...Απλα δεν μου αρεσει να το παιζω χαζογκομενα...Θα συμφωνησω με την Ποπη οτι το φλερτ εχει γοητεια, αλλα δεν υπαρχει καποιος αυτην την στιγμη που να μου το βγαζει.. Το φλερτ απεχει απο την πρωτη κινηση... Μπορει να κοιτιεμαι με οποιον θελω αλλα δεν θα πηγαινω να του την πεφτω κιολας...πιστευω οτι αυτο το κομματι ανηκει στους αντρες... Στο κατω κατω το πως χειριζομαι μια σχεση ειναι δικο μου θεμα και δεν μου αρεσει μου ασκουν κριτικη ως αναφορα τα προσωπικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poppy91 Νεοφερμένο μέλος Η ποπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 20:20 Η poppy91 έγραψε: #138 07-10-09 20:20 Αρχική Δημοσίευση από tazoulini: ποτε δεν σκεφτηκα να εχω καποιον μονο και μονο για να εχω σχεση και κατι τετοια κοριτσια τα συχαινομαι...Απλα δεν μου αρεσει να το παιζω χαζογκομενα...Θα συμφωνησω με την Ποπη οτι το φλερτ εχει γοητεια, αλλα δεν υπαρχει καποιος αυτην την στιγμη που να μου το βγαζει.. Το φλερτ απεχει απο την πρωτη κινηση... Μπορει να κοιτιεμαι με οποιον θελω αλλα δεν θα πηγαινω να του την πεφτω κιολας...πιστευω οτι αυτο το κομματι ανηκει στους αντρες... Στο κατω κατω το πως χειριζομαι μια σχεση ειναι δικο μου θεμα και δεν μου αρεσει μου ασκουν κριτικη ως αναφορα τα προσωπικα Click για ανάπτυξη... α μπραβο αυτο ακριβως εννοω!!! ειναι δικαιωμα του καθενα να του αρεσει καποιος και ειτε να το δειχνει ειτε οχι...οχι επειδη εχουν οι αλλοι να σκεφτομαι ''πρεπει κι εγω να εχω καποιον''...αν σ'αρεσει πραγματικα τοτε μπορεις να το δειξεις και να φλερταρεις (παντα για μενα διακριτικα) ή μπορεις να περιμενεις να δεις τι νιωθει ο αλλος για σενα...ουτε να τον ταλαιπωρεις χωρις λογο ουτε εσυ να ταλαιπωρεισαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tazoulini Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θάσος (Καβάλα). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 22:52 Η tazoulini: #139 07-10-09 22:52 Αρχική Δημοσίευση από poppy91: α μπραβο αυτο ακριβως εννοω!!! ειναι δικαιωμα του καθενα να του αρεσει καποιος και ειτε να το δειχνει ειτε οχι...οχι επειδη εχουν οι αλλοι να σκεφτομαι ''πρεπει κι εγω να εχω καποιον''...αν σ'αρεσει πραγματικα τοτε μπορεις να το δειξεις και να φλερταρεις (παντα για μενα διακριτικα) ή μπορεις να περιμενεις να δεις τι νιωθει ο αλλος για σενα...ουτε να τον ταλαιπωρεις χωρις λογο ουτε εσυ να ταλαιπωρεισαι... Click για ανάπτυξη... Επιτελους καποιος που συμφωνησε μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poppy91 Νεοφερμένο μέλος Η ποπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 20:24 Η poppy91 έγραψε: #140 08-10-09 20:24 Αρχική Δημοσίευση από tazoulini: Επιτελους καποιος που συμφωνησε μαζι μου Click για ανάπτυξη... αφου αυτα που λες ειναι οντως πολυ σωστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eirinakiii8 JasonPap GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Όοοοοοοοχι! Όοοοοοοχι, Νικολάκη!!! Η πρώτη κίνηση ήταν, είναι και θα είναι των ανδρών κανονικά. Εννοείται όταν δίνει το πράσινο φως η γυναίκα. Θα έρθει η στιγμή που θα το επιθυμήσεις σφόδρα να κατακτήσεις μια γυναίκα και να μη σου δίνεται στο πιάτο. Τα ίδια έλεγα κι εγώ παλιά. Τι να πεις. Μειράκιο.[/quo ετσιιιιιιιιι συμφωνω..... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 23:42 Η Alessandra: #126 06-10-09 23:42 Την 1η κίνηση την κάνει ο προξενητής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tazoulini Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θάσος (Καβάλα). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 23:51 Η tazoulini: #127 06-10-09 23:51 Αντε ρε παιδια η κατασταση ειναι τραγικη εδω που μενω δεν φτανει που τα αγορια ειναι λιγα δεν κανουν και κινηση.. Τιποτα η κατασταση ειναι απελπιστικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 23:58 Η Alessandra: #128 06-10-09 23:58 ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 00:05 Ο napstor έγραψε: #129 07-10-09 00:05 Αρχική Δημοσίευση από tazoulini: Αντε ρε παιδια η κατασταση ειναι τραγικη εδω που μενω δεν φτανει που τα αγορια ειναι λιγα δεν κανουν και κινηση.. Τιποτα η κατασταση ειναι απελπιστικη Click για ανάπτυξη... εσυ γιατι δεν κανεις?θα σου πεσει η μυτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tazoulini Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θάσος (Καβάλα). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 00:10 Η tazoulini: #130 07-10-09 00:10 Αρχική Δημοσίευση από napstor: εσυ γιατι δεν κανεις?θα σου πεσει η μυτη? Click για ανάπτυξη... δεν εχει νοημα να κανω εγω την κινηση.. εχω κανει 2 φορες κινηση οκ πηγαν καλα τα πραγματα αλλα δεν ειμαι σε θεση να ξανα αρχιζω αυτην την διαδικασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 00:55 Ο napstor έγραψε: #131 07-10-09 00:55 Αρχική Δημοσίευση από tazoulini: δεν εχει νοημα να κανω εγω την κινηση Click για ανάπτυξη... πραγματικα,δεν μπορω να καταλαβω τον λογο.αν μπορεις εξηγησε τον μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. laraska Εκκολαπτόμενο μέλος Ο laraska αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 04:18 Ο laraska έγραψε: #132 07-10-09 04:18 εγω ειμαι τυχερος ( μεχρι τωρα ) ... γενικα κανουν την πρωτη κινηση ! κανα δυο φορες που προσπαθησα για την πλακα ... κομπλαρα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tazoulini Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θάσος (Καβάλα). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 14:14 Η tazoulini: #133 07-10-09 14:14 Αρχική Δημοσίευση από napstor: πραγματικα,δεν μπορω να καταλαβω τον λογο.αν μπορεις εξηγησε τον μου. Click για ανάπτυξη... εννοω οτι μονο που σκεφτομαι την διαδικασια του "ψησιματος" κουραζομαι...Δεν μπορω να ζηταω αριθμους κ να καθομαι να χαμογελαω σαν το χαζο...Αν θελει καποιος ας με πιασει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 16:03 Ο Anarki έγραψε: #134 07-10-09 16:03 Θέλεις να έχεις κάποιον απλά για να τον έχεις δηλαδή; Γιατί αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι για κάποιον, βγαίνει κάπως αυτόματα όλο αυτό το φλερτ και μόνο κουραστικό δε σου φαίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poppy91 Νεοφερμένο μέλος Η ποπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 16:11 Η poppy91 έγραψε: #135 07-10-09 16:11 νομιζω πως εννοει απλα πως αν αρεσει σε καποιον να της το πει κατευθειαν ε?και οχι να κανει κινηση εκεινη...φυσικα το να δειχνεις στον αλλο πως σ'αρεσει και να φλερταρεις μαζι του εχει καποια γοητεια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 18:18 Η Vampi έγραψε: #136 07-10-09 18:18 Αρχική Δημοσίευση από tazoulini: εννοω οτι μονο που σκεφτομαι την διαδικασια του "ψησιματος" κουραζομαι...Δεν μπορω να ζηταω αριθμους κ να καθομαι να χαμογελαω σαν το χαζο...Αν θελει καποιος ας με πιασει.... Click για ανάπτυξη... Αυτός δηλαδη γιατί μπορεί; Αν όντως σου αρέσει, θα χαμογελάς και σα χαζό και τούμπες θα κάνεις. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι απλά θέλεις κάποιον, έτσι, για να λες ότι έχεις σχέση. Διότι αν ήταν αλλιώς θα τα έκανες αυτά που ανέφερες.^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tazoulini Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θάσος (Καβάλα). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 20:12 Η tazoulini: #137 07-10-09 20:12 ποτε δεν σκεφτηκα να εχω καποιον μονο και μονο για να εχω σχεση και κατι τετοια κοριτσια τα συχαινομαι...Απλα δεν μου αρεσει να το παιζω χαζογκομενα...Θα συμφωνησω με την Ποπη οτι το φλερτ εχει γοητεια, αλλα δεν υπαρχει καποιος αυτην την στιγμη που να μου το βγαζει.. Το φλερτ απεχει απο την πρωτη κινηση... Μπορει να κοιτιεμαι με οποιον θελω αλλα δεν θα πηγαινω να του την πεφτω κιολας...πιστευω οτι αυτο το κομματι ανηκει στους αντρες... Στο κατω κατω το πως χειριζομαι μια σχεση ειναι δικο μου θεμα και δεν μου αρεσει μου ασκουν κριτικη ως αναφορα τα προσωπικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poppy91 Νεοφερμένο μέλος Η ποπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 20:20 Η poppy91 έγραψε: #138 07-10-09 20:20 Αρχική Δημοσίευση από tazoulini: ποτε δεν σκεφτηκα να εχω καποιον μονο και μονο για να εχω σχεση και κατι τετοια κοριτσια τα συχαινομαι...Απλα δεν μου αρεσει να το παιζω χαζογκομενα...Θα συμφωνησω με την Ποπη οτι το φλερτ εχει γοητεια, αλλα δεν υπαρχει καποιος αυτην την στιγμη που να μου το βγαζει.. Το φλερτ απεχει απο την πρωτη κινηση... Μπορει να κοιτιεμαι με οποιον θελω αλλα δεν θα πηγαινω να του την πεφτω κιολας...πιστευω οτι αυτο το κομματι ανηκει στους αντρες... Στο κατω κατω το πως χειριζομαι μια σχεση ειναι δικο μου θεμα και δεν μου αρεσει μου ασκουν κριτικη ως αναφορα τα προσωπικα Click για ανάπτυξη... α μπραβο αυτο ακριβως εννοω!!! ειναι δικαιωμα του καθενα να του αρεσει καποιος και ειτε να το δειχνει ειτε οχι...οχι επειδη εχουν οι αλλοι να σκεφτομαι ''πρεπει κι εγω να εχω καποιον''...αν σ'αρεσει πραγματικα τοτε μπορεις να το δειξεις και να φλερταρεις (παντα για μενα διακριτικα) ή μπορεις να περιμενεις να δεις τι νιωθει ο αλλος για σενα...ουτε να τον ταλαιπωρεις χωρις λογο ουτε εσυ να ταλαιπωρεισαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tazoulini Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θάσος (Καβάλα). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 22:52 Η tazoulini: #139 07-10-09 22:52 Αρχική Δημοσίευση από poppy91: α μπραβο αυτο ακριβως εννοω!!! ειναι δικαιωμα του καθενα να του αρεσει καποιος και ειτε να το δειχνει ειτε οχι...οχι επειδη εχουν οι αλλοι να σκεφτομαι ''πρεπει κι εγω να εχω καποιον''...αν σ'αρεσει πραγματικα τοτε μπορεις να το δειξεις και να φλερταρεις (παντα για μενα διακριτικα) ή μπορεις να περιμενεις να δεις τι νιωθει ο αλλος για σενα...ουτε να τον ταλαιπωρεις χωρις λογο ουτε εσυ να ταλαιπωρεισαι... Click για ανάπτυξη... Επιτελους καποιος που συμφωνησε μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poppy91 Νεοφερμένο μέλος Η ποπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 20:24 Η poppy91 έγραψε: #140 08-10-09 20:24 Αρχική Δημοσίευση από tazoulini: Επιτελους καποιος που συμφωνησε μαζι μου Click για ανάπτυξη... αφου αυτα που λες ειναι οντως πολυ σωστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eirinakiii8 JasonPap GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Την 1η κίνηση την κάνει ο προξενητής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tazoulini Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θάσος (Καβάλα). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 23:51 Η tazoulini: #127 06-10-09 23:51 Αντε ρε παιδια η κατασταση ειναι τραγικη εδω που μενω δεν φτανει που τα αγορια ειναι λιγα δεν κανουν και κινηση.. Τιποτα η κατασταση ειναι απελπιστικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 23:58 Η Alessandra: #128 06-10-09 23:58 ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 00:05 Ο napstor έγραψε: #129 07-10-09 00:05 Αρχική Δημοσίευση από tazoulini: Αντε ρε παιδια η κατασταση ειναι τραγικη εδω που μενω δεν φτανει που τα αγορια ειναι λιγα δεν κανουν και κινηση.. Τιποτα η κατασταση ειναι απελπιστικη Click για ανάπτυξη... εσυ γιατι δεν κανεις?θα σου πεσει η μυτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tazoulini Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θάσος (Καβάλα). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 00:10 Η tazoulini: #130 07-10-09 00:10 Αρχική Δημοσίευση από napstor: εσυ γιατι δεν κανεις?θα σου πεσει η μυτη? Click για ανάπτυξη... δεν εχει νοημα να κανω εγω την κινηση.. εχω κανει 2 φορες κινηση οκ πηγαν καλα τα πραγματα αλλα δεν ειμαι σε θεση να ξανα αρχιζω αυτην την διαδικασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 00:55 Ο napstor έγραψε: #131 07-10-09 00:55 Αρχική Δημοσίευση από tazoulini: δεν εχει νοημα να κανω εγω την κινηση Click για ανάπτυξη... πραγματικα,δεν μπορω να καταλαβω τον λογο.αν μπορεις εξηγησε τον μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. laraska Εκκολαπτόμενο μέλος Ο laraska αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 04:18 Ο laraska έγραψε: #132 07-10-09 04:18 εγω ειμαι τυχερος ( μεχρι τωρα ) ... γενικα κανουν την πρωτη κινηση ! κανα δυο φορες που προσπαθησα για την πλακα ... κομπλαρα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tazoulini Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θάσος (Καβάλα). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 14:14 Η tazoulini: #133 07-10-09 14:14 Αρχική Δημοσίευση από napstor: πραγματικα,δεν μπορω να καταλαβω τον λογο.αν μπορεις εξηγησε τον μου. Click για ανάπτυξη... εννοω οτι μονο που σκεφτομαι την διαδικασια του "ψησιματος" κουραζομαι...Δεν μπορω να ζηταω αριθμους κ να καθομαι να χαμογελαω σαν το χαζο...Αν θελει καποιος ας με πιασει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 16:03 Ο Anarki έγραψε: #134 07-10-09 16:03 Θέλεις να έχεις κάποιον απλά για να τον έχεις δηλαδή; Γιατί αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι για κάποιον, βγαίνει κάπως αυτόματα όλο αυτό το φλερτ και μόνο κουραστικό δε σου φαίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poppy91 Νεοφερμένο μέλος Η ποπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 16:11 Η poppy91 έγραψε: #135 07-10-09 16:11 νομιζω πως εννοει απλα πως αν αρεσει σε καποιον να της το πει κατευθειαν ε?και οχι να κανει κινηση εκεινη...φυσικα το να δειχνεις στον αλλο πως σ'αρεσει και να φλερταρεις μαζι του εχει καποια γοητεια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 18:18 Η Vampi έγραψε: #136 07-10-09 18:18 Αρχική Δημοσίευση από tazoulini: εννοω οτι μονο που σκεφτομαι την διαδικασια του "ψησιματος" κουραζομαι...Δεν μπορω να ζηταω αριθμους κ να καθομαι να χαμογελαω σαν το χαζο...Αν θελει καποιος ας με πιασει.... Click για ανάπτυξη... Αυτός δηλαδη γιατί μπορεί; Αν όντως σου αρέσει, θα χαμογελάς και σα χαζό και τούμπες θα κάνεις. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι απλά θέλεις κάποιον, έτσι, για να λες ότι έχεις σχέση. Διότι αν ήταν αλλιώς θα τα έκανες αυτά που ανέφερες.^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tazoulini Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θάσος (Καβάλα). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 20:12 Η tazoulini: #137 07-10-09 20:12 ποτε δεν σκεφτηκα να εχω καποιον μονο και μονο για να εχω σχεση και κατι τετοια κοριτσια τα συχαινομαι...Απλα δεν μου αρεσει να το παιζω χαζογκομενα...Θα συμφωνησω με την Ποπη οτι το φλερτ εχει γοητεια, αλλα δεν υπαρχει καποιος αυτην την στιγμη που να μου το βγαζει.. Το φλερτ απεχει απο την πρωτη κινηση... Μπορει να κοιτιεμαι με οποιον θελω αλλα δεν θα πηγαινω να του την πεφτω κιολας...πιστευω οτι αυτο το κομματι ανηκει στους αντρες... Στο κατω κατω το πως χειριζομαι μια σχεση ειναι δικο μου θεμα και δεν μου αρεσει μου ασκουν κριτικη ως αναφορα τα προσωπικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poppy91 Νεοφερμένο μέλος Η ποπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 20:20 Η poppy91 έγραψε: #138 07-10-09 20:20 Αρχική Δημοσίευση από tazoulini: ποτε δεν σκεφτηκα να εχω καποιον μονο και μονο για να εχω σχεση και κατι τετοια κοριτσια τα συχαινομαι...Απλα δεν μου αρεσει να το παιζω χαζογκομενα...Θα συμφωνησω με την Ποπη οτι το φλερτ εχει γοητεια, αλλα δεν υπαρχει καποιος αυτην την στιγμη που να μου το βγαζει.. Το φλερτ απεχει απο την πρωτη κινηση... Μπορει να κοιτιεμαι με οποιον θελω αλλα δεν θα πηγαινω να του την πεφτω κιολας...πιστευω οτι αυτο το κομματι ανηκει στους αντρες... Στο κατω κατω το πως χειριζομαι μια σχεση ειναι δικο μου θεμα και δεν μου αρεσει μου ασκουν κριτικη ως αναφορα τα προσωπικα Click για ανάπτυξη... α μπραβο αυτο ακριβως εννοω!!! ειναι δικαιωμα του καθενα να του αρεσει καποιος και ειτε να το δειχνει ειτε οχι...οχι επειδη εχουν οι αλλοι να σκεφτομαι ''πρεπει κι εγω να εχω καποιον''...αν σ'αρεσει πραγματικα τοτε μπορεις να το δειξεις και να φλερταρεις (παντα για μενα διακριτικα) ή μπορεις να περιμενεις να δεις τι νιωθει ο αλλος για σενα...ουτε να τον ταλαιπωρεις χωρις λογο ουτε εσυ να ταλαιπωρεισαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tazoulini Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θάσος (Καβάλα). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 22:52 Η tazoulini: #139 07-10-09 22:52 Αρχική Δημοσίευση από poppy91: α μπραβο αυτο ακριβως εννοω!!! ειναι δικαιωμα του καθενα να του αρεσει καποιος και ειτε να το δειχνει ειτε οχι...οχι επειδη εχουν οι αλλοι να σκεφτομαι ''πρεπει κι εγω να εχω καποιον''...αν σ'αρεσει πραγματικα τοτε μπορεις να το δειξεις και να φλερταρεις (παντα για μενα διακριτικα) ή μπορεις να περιμενεις να δεις τι νιωθει ο αλλος για σενα...ουτε να τον ταλαιπωρεις χωρις λογο ουτε εσυ να ταλαιπωρεισαι... Click για ανάπτυξη... Επιτελους καποιος που συμφωνησε μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poppy91 Νεοφερμένο μέλος Η ποπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 20:24 Η poppy91 έγραψε: #140 08-10-09 20:24 Αρχική Δημοσίευση από tazoulini: Επιτελους καποιος που συμφωνησε μαζι μου Click για ανάπτυξη... αφου αυτα που λες ειναι οντως πολυ σωστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eirinakiii8 JasonPap GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αντε ρε παιδια η κατασταση ειναι τραγικη εδω που μενω δεν φτανει που τα αγορια ειναι λιγα δεν κανουν και κινηση.. Τιποτα η κατασταση ειναι απελπιστικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 23:58 Η Alessandra: #128 06-10-09 23:58 ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 00:05 Ο napstor έγραψε: #129 07-10-09 00:05 Αρχική Δημοσίευση από tazoulini: Αντε ρε παιδια η κατασταση ειναι τραγικη εδω που μενω δεν φτανει που τα αγορια ειναι λιγα δεν κανουν και κινηση.. Τιποτα η κατασταση ειναι απελπιστικη Click για ανάπτυξη... εσυ γιατι δεν κανεις?θα σου πεσει η μυτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tazoulini Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θάσος (Καβάλα). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 00:10 Η tazoulini: #130 07-10-09 00:10 Αρχική Δημοσίευση από napstor: εσυ γιατι δεν κανεις?θα σου πεσει η μυτη? Click για ανάπτυξη... δεν εχει νοημα να κανω εγω την κινηση.. εχω κανει 2 φορες κινηση οκ πηγαν καλα τα πραγματα αλλα δεν ειμαι σε θεση να ξανα αρχιζω αυτην την διαδικασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 00:55 Ο napstor έγραψε: #131 07-10-09 00:55 Αρχική Δημοσίευση από tazoulini: δεν εχει νοημα να κανω εγω την κινηση Click για ανάπτυξη... πραγματικα,δεν μπορω να καταλαβω τον λογο.αν μπορεις εξηγησε τον μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. laraska Εκκολαπτόμενο μέλος Ο laraska αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 04:18 Ο laraska έγραψε: #132 07-10-09 04:18 εγω ειμαι τυχερος ( μεχρι τωρα ) ... γενικα κανουν την πρωτη κινηση ! κανα δυο φορες που προσπαθησα για την πλακα ... κομπλαρα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tazoulini Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θάσος (Καβάλα). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 14:14 Η tazoulini: #133 07-10-09 14:14 Αρχική Δημοσίευση από napstor: πραγματικα,δεν μπορω να καταλαβω τον λογο.αν μπορεις εξηγησε τον μου. Click για ανάπτυξη... εννοω οτι μονο που σκεφτομαι την διαδικασια του "ψησιματος" κουραζομαι...Δεν μπορω να ζηταω αριθμους κ να καθομαι να χαμογελαω σαν το χαζο...Αν θελει καποιος ας με πιασει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 16:03 Ο Anarki έγραψε: #134 07-10-09 16:03 Θέλεις να έχεις κάποιον απλά για να τον έχεις δηλαδή; Γιατί αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι για κάποιον, βγαίνει κάπως αυτόματα όλο αυτό το φλερτ και μόνο κουραστικό δε σου φαίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poppy91 Νεοφερμένο μέλος Η ποπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 16:11 Η poppy91 έγραψε: #135 07-10-09 16:11 νομιζω πως εννοει απλα πως αν αρεσει σε καποιον να της το πει κατευθειαν ε?και οχι να κανει κινηση εκεινη...φυσικα το να δειχνεις στον αλλο πως σ'αρεσει και να φλερταρεις μαζι του εχει καποια γοητεια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 18:18 Η Vampi έγραψε: #136 07-10-09 18:18 Αρχική Δημοσίευση από tazoulini: εννοω οτι μονο που σκεφτομαι την διαδικασια του "ψησιματος" κουραζομαι...Δεν μπορω να ζηταω αριθμους κ να καθομαι να χαμογελαω σαν το χαζο...Αν θελει καποιος ας με πιασει.... Click για ανάπτυξη... Αυτός δηλαδη γιατί μπορεί; Αν όντως σου αρέσει, θα χαμογελάς και σα χαζό και τούμπες θα κάνεις. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι απλά θέλεις κάποιον, έτσι, για να λες ότι έχεις σχέση. Διότι αν ήταν αλλιώς θα τα έκανες αυτά που ανέφερες.^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tazoulini Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θάσος (Καβάλα). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 20:12 Η tazoulini: #137 07-10-09 20:12 ποτε δεν σκεφτηκα να εχω καποιον μονο και μονο για να εχω σχεση και κατι τετοια κοριτσια τα συχαινομαι...Απλα δεν μου αρεσει να το παιζω χαζογκομενα...Θα συμφωνησω με την Ποπη οτι το φλερτ εχει γοητεια, αλλα δεν υπαρχει καποιος αυτην την στιγμη που να μου το βγαζει.. Το φλερτ απεχει απο την πρωτη κινηση... Μπορει να κοιτιεμαι με οποιον θελω αλλα δεν θα πηγαινω να του την πεφτω κιολας...πιστευω οτι αυτο το κομματι ανηκει στους αντρες... Στο κατω κατω το πως χειριζομαι μια σχεση ειναι δικο μου θεμα και δεν μου αρεσει μου ασκουν κριτικη ως αναφορα τα προσωπικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poppy91 Νεοφερμένο μέλος Η ποπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 20:20 Η poppy91 έγραψε: #138 07-10-09 20:20 Αρχική Δημοσίευση από tazoulini: ποτε δεν σκεφτηκα να εχω καποιον μονο και μονο για να εχω σχεση και κατι τετοια κοριτσια τα συχαινομαι...Απλα δεν μου αρεσει να το παιζω χαζογκομενα...Θα συμφωνησω με την Ποπη οτι το φλερτ εχει γοητεια, αλλα δεν υπαρχει καποιος αυτην την στιγμη που να μου το βγαζει.. Το φλερτ απεχει απο την πρωτη κινηση... Μπορει να κοιτιεμαι με οποιον θελω αλλα δεν θα πηγαινω να του την πεφτω κιολας...πιστευω οτι αυτο το κομματι ανηκει στους αντρες... Στο κατω κατω το πως χειριζομαι μια σχεση ειναι δικο μου θεμα και δεν μου αρεσει μου ασκουν κριτικη ως αναφορα τα προσωπικα Click για ανάπτυξη... α μπραβο αυτο ακριβως εννοω!!! ειναι δικαιωμα του καθενα να του αρεσει καποιος και ειτε να το δειχνει ειτε οχι...οχι επειδη εχουν οι αλλοι να σκεφτομαι ''πρεπει κι εγω να εχω καποιον''...αν σ'αρεσει πραγματικα τοτε μπορεις να το δειξεις και να φλερταρεις (παντα για μενα διακριτικα) ή μπορεις να περιμενεις να δεις τι νιωθει ο αλλος για σενα...ουτε να τον ταλαιπωρεις χωρις λογο ουτε εσυ να ταλαιπωρεισαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tazoulini Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θάσος (Καβάλα). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 22:52 Η tazoulini: #139 07-10-09 22:52 Αρχική Δημοσίευση από poppy91: α μπραβο αυτο ακριβως εννοω!!! ειναι δικαιωμα του καθενα να του αρεσει καποιος και ειτε να το δειχνει ειτε οχι...οχι επειδη εχουν οι αλλοι να σκεφτομαι ''πρεπει κι εγω να εχω καποιον''...αν σ'αρεσει πραγματικα τοτε μπορεις να το δειξεις και να φλερταρεις (παντα για μενα διακριτικα) ή μπορεις να περιμενεις να δεις τι νιωθει ο αλλος για σενα...ουτε να τον ταλαιπωρεις χωρις λογο ουτε εσυ να ταλαιπωρεισαι... Click για ανάπτυξη... Επιτελους καποιος που συμφωνησε μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poppy91 Νεοφερμένο μέλος Η ποπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 20:24 Η poppy91 έγραψε: #140 08-10-09 20:24 Αρχική Δημοσίευση από tazoulini: Επιτελους καποιος που συμφωνησε μαζι μου Click για ανάπτυξη... αφου αυτα που λες ειναι οντως πολυ σωστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eirinakiii8 JasonPap GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 00:05 Ο napstor έγραψε: #129 07-10-09 00:05 Αρχική Δημοσίευση από tazoulini: Αντε ρε παιδια η κατασταση ειναι τραγικη εδω που μενω δεν φτανει που τα αγορια ειναι λιγα δεν κανουν και κινηση.. Τιποτα η κατασταση ειναι απελπιστικη Click για ανάπτυξη... εσυ γιατι δεν κανεις?θα σου πεσει η μυτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tazoulini Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θάσος (Καβάλα). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 00:10 Η tazoulini: #130 07-10-09 00:10 Αρχική Δημοσίευση από napstor: εσυ γιατι δεν κανεις?θα σου πεσει η μυτη? Click για ανάπτυξη... δεν εχει νοημα να κανω εγω την κινηση.. εχω κανει 2 φορες κινηση οκ πηγαν καλα τα πραγματα αλλα δεν ειμαι σε θεση να ξανα αρχιζω αυτην την διαδικασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 00:55 Ο napstor έγραψε: #131 07-10-09 00:55 Αρχική Δημοσίευση από tazoulini: δεν εχει νοημα να κανω εγω την κινηση Click για ανάπτυξη... πραγματικα,δεν μπορω να καταλαβω τον λογο.αν μπορεις εξηγησε τον μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. laraska Εκκολαπτόμενο μέλος Ο laraska αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 04:18 Ο laraska έγραψε: #132 07-10-09 04:18 εγω ειμαι τυχερος ( μεχρι τωρα ) ... γενικα κανουν την πρωτη κινηση ! κανα δυο φορες που προσπαθησα για την πλακα ... κομπλαρα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tazoulini Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θάσος (Καβάλα). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 14:14 Η tazoulini: #133 07-10-09 14:14 Αρχική Δημοσίευση από napstor: πραγματικα,δεν μπορω να καταλαβω τον λογο.αν μπορεις εξηγησε τον μου. Click για ανάπτυξη... εννοω οτι μονο που σκεφτομαι την διαδικασια του "ψησιματος" κουραζομαι...Δεν μπορω να ζηταω αριθμους κ να καθομαι να χαμογελαω σαν το χαζο...Αν θελει καποιος ας με πιασει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 16:03 Ο Anarki έγραψε: #134 07-10-09 16:03 Θέλεις να έχεις κάποιον απλά για να τον έχεις δηλαδή; Γιατί αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι για κάποιον, βγαίνει κάπως αυτόματα όλο αυτό το φλερτ και μόνο κουραστικό δε σου φαίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poppy91 Νεοφερμένο μέλος Η ποπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 16:11 Η poppy91 έγραψε: #135 07-10-09 16:11 νομιζω πως εννοει απλα πως αν αρεσει σε καποιον να της το πει κατευθειαν ε?και οχι να κανει κινηση εκεινη...φυσικα το να δειχνεις στον αλλο πως σ'αρεσει και να φλερταρεις μαζι του εχει καποια γοητεια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 18:18 Η Vampi έγραψε: #136 07-10-09 18:18 Αρχική Δημοσίευση από tazoulini: εννοω οτι μονο που σκεφτομαι την διαδικασια του "ψησιματος" κουραζομαι...Δεν μπορω να ζηταω αριθμους κ να καθομαι να χαμογελαω σαν το χαζο...Αν θελει καποιος ας με πιασει.... Click για ανάπτυξη... Αυτός δηλαδη γιατί μπορεί; Αν όντως σου αρέσει, θα χαμογελάς και σα χαζό και τούμπες θα κάνεις. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι απλά θέλεις κάποιον, έτσι, για να λες ότι έχεις σχέση. Διότι αν ήταν αλλιώς θα τα έκανες αυτά που ανέφερες.^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tazoulini Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θάσος (Καβάλα). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 20:12 Η tazoulini: #137 07-10-09 20:12 ποτε δεν σκεφτηκα να εχω καποιον μονο και μονο για να εχω σχεση και κατι τετοια κοριτσια τα συχαινομαι...Απλα δεν μου αρεσει να το παιζω χαζογκομενα...Θα συμφωνησω με την Ποπη οτι το φλερτ εχει γοητεια, αλλα δεν υπαρχει καποιος αυτην την στιγμη που να μου το βγαζει.. Το φλερτ απεχει απο την πρωτη κινηση... Μπορει να κοιτιεμαι με οποιον θελω αλλα δεν θα πηγαινω να του την πεφτω κιολας...πιστευω οτι αυτο το κομματι ανηκει στους αντρες... Στο κατω κατω το πως χειριζομαι μια σχεση ειναι δικο μου θεμα και δεν μου αρεσει μου ασκουν κριτικη ως αναφορα τα προσωπικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poppy91 Νεοφερμένο μέλος Η ποπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 20:20 Η poppy91 έγραψε: #138 07-10-09 20:20 Αρχική Δημοσίευση από tazoulini: ποτε δεν σκεφτηκα να εχω καποιον μονο και μονο για να εχω σχεση και κατι τετοια κοριτσια τα συχαινομαι...Απλα δεν μου αρεσει να το παιζω χαζογκομενα...Θα συμφωνησω με την Ποπη οτι το φλερτ εχει γοητεια, αλλα δεν υπαρχει καποιος αυτην την στιγμη που να μου το βγαζει.. Το φλερτ απεχει απο την πρωτη κινηση... Μπορει να κοιτιεμαι με οποιον θελω αλλα δεν θα πηγαινω να του την πεφτω κιολας...πιστευω οτι αυτο το κομματι ανηκει στους αντρες... Στο κατω κατω το πως χειριζομαι μια σχεση ειναι δικο μου θεμα και δεν μου αρεσει μου ασκουν κριτικη ως αναφορα τα προσωπικα Click για ανάπτυξη... α μπραβο αυτο ακριβως εννοω!!! ειναι δικαιωμα του καθενα να του αρεσει καποιος και ειτε να το δειχνει ειτε οχι...οχι επειδη εχουν οι αλλοι να σκεφτομαι ''πρεπει κι εγω να εχω καποιον''...αν σ'αρεσει πραγματικα τοτε μπορεις να το δειξεις και να φλερταρεις (παντα για μενα διακριτικα) ή μπορεις να περιμενεις να δεις τι νιωθει ο αλλος για σενα...ουτε να τον ταλαιπωρεις χωρις λογο ουτε εσυ να ταλαιπωρεισαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tazoulini Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θάσος (Καβάλα). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 22:52 Η tazoulini: #139 07-10-09 22:52 Αρχική Δημοσίευση από poppy91: α μπραβο αυτο ακριβως εννοω!!! ειναι δικαιωμα του καθενα να του αρεσει καποιος και ειτε να το δειχνει ειτε οχι...οχι επειδη εχουν οι αλλοι να σκεφτομαι ''πρεπει κι εγω να εχω καποιον''...αν σ'αρεσει πραγματικα τοτε μπορεις να το δειξεις και να φλερταρεις (παντα για μενα διακριτικα) ή μπορεις να περιμενεις να δεις τι νιωθει ο αλλος για σενα...ουτε να τον ταλαιπωρεις χωρις λογο ουτε εσυ να ταλαιπωρεισαι... Click για ανάπτυξη... Επιτελους καποιος που συμφωνησε μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poppy91 Νεοφερμένο μέλος Η ποπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 20:24 Η poppy91 έγραψε: #140 08-10-09 20:24 Αρχική Δημοσίευση από tazoulini: Επιτελους καποιος που συμφωνησε μαζι μου Click για ανάπτυξη... αφου αυτα που λες ειναι οντως πολυ σωστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eirinakiii8 JasonPap GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tazoulini: Αντε ρε παιδια η κατασταση ειναι τραγικη εδω που μενω δεν φτανει που τα αγορια ειναι λιγα δεν κανουν και κινηση.. Τιποτα η κατασταση ειναι απελπιστικη Click για ανάπτυξη... εσυ γιατι δεν κανεις?θα σου πεσει η μυτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tazoulini Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θάσος (Καβάλα). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 00:10 Η tazoulini: #130 07-10-09 00:10 Αρχική Δημοσίευση από napstor: εσυ γιατι δεν κανεις?θα σου πεσει η μυτη? Click για ανάπτυξη... δεν εχει νοημα να κανω εγω την κινηση.. εχω κανει 2 φορες κινηση οκ πηγαν καλα τα πραγματα αλλα δεν ειμαι σε θεση να ξανα αρχιζω αυτην την διαδικασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 00:55 Ο napstor έγραψε: #131 07-10-09 00:55 Αρχική Δημοσίευση από tazoulini: δεν εχει νοημα να κανω εγω την κινηση Click για ανάπτυξη... πραγματικα,δεν μπορω να καταλαβω τον λογο.αν μπορεις εξηγησε τον μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. laraska Εκκολαπτόμενο μέλος Ο laraska αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 04:18 Ο laraska έγραψε: #132 07-10-09 04:18 εγω ειμαι τυχερος ( μεχρι τωρα ) ... γενικα κανουν την πρωτη κινηση ! κανα δυο φορες που προσπαθησα για την πλακα ... κομπλαρα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tazoulini Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θάσος (Καβάλα). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 14:14 Η tazoulini: #133 07-10-09 14:14 Αρχική Δημοσίευση από napstor: πραγματικα,δεν μπορω να καταλαβω τον λογο.αν μπορεις εξηγησε τον μου. Click για ανάπτυξη... εννοω οτι μονο που σκεφτομαι την διαδικασια του "ψησιματος" κουραζομαι...Δεν μπορω να ζηταω αριθμους κ να καθομαι να χαμογελαω σαν το χαζο...Αν θελει καποιος ας με πιασει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 16:03 Ο Anarki έγραψε: #134 07-10-09 16:03 Θέλεις να έχεις κάποιον απλά για να τον έχεις δηλαδή; Γιατί αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι για κάποιον, βγαίνει κάπως αυτόματα όλο αυτό το φλερτ και μόνο κουραστικό δε σου φαίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poppy91 Νεοφερμένο μέλος Η ποπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 16:11 Η poppy91 έγραψε: #135 07-10-09 16:11 νομιζω πως εννοει απλα πως αν αρεσει σε καποιον να της το πει κατευθειαν ε?και οχι να κανει κινηση εκεινη...φυσικα το να δειχνεις στον αλλο πως σ'αρεσει και να φλερταρεις μαζι του εχει καποια γοητεια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 18:18 Η Vampi έγραψε: #136 07-10-09 18:18 Αρχική Δημοσίευση από tazoulini: εννοω οτι μονο που σκεφτομαι την διαδικασια του "ψησιματος" κουραζομαι...Δεν μπορω να ζηταω αριθμους κ να καθομαι να χαμογελαω σαν το χαζο...Αν θελει καποιος ας με πιασει.... Click για ανάπτυξη... Αυτός δηλαδη γιατί μπορεί; Αν όντως σου αρέσει, θα χαμογελάς και σα χαζό και τούμπες θα κάνεις. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι απλά θέλεις κάποιον, έτσι, για να λες ότι έχεις σχέση. Διότι αν ήταν αλλιώς θα τα έκανες αυτά που ανέφερες.^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tazoulini Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θάσος (Καβάλα). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 20:12 Η tazoulini: #137 07-10-09 20:12 ποτε δεν σκεφτηκα να εχω καποιον μονο και μονο για να εχω σχεση και κατι τετοια κοριτσια τα συχαινομαι...Απλα δεν μου αρεσει να το παιζω χαζογκομενα...Θα συμφωνησω με την Ποπη οτι το φλερτ εχει γοητεια, αλλα δεν υπαρχει καποιος αυτην την στιγμη που να μου το βγαζει.. Το φλερτ απεχει απο την πρωτη κινηση... Μπορει να κοιτιεμαι με οποιον θελω αλλα δεν θα πηγαινω να του την πεφτω κιολας...πιστευω οτι αυτο το κομματι ανηκει στους αντρες... Στο κατω κατω το πως χειριζομαι μια σχεση ειναι δικο μου θεμα και δεν μου αρεσει μου ασκουν κριτικη ως αναφορα τα προσωπικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poppy91 Νεοφερμένο μέλος Η ποπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 20:20 Η poppy91 έγραψε: #138 07-10-09 20:20 Αρχική Δημοσίευση από tazoulini: ποτε δεν σκεφτηκα να εχω καποιον μονο και μονο για να εχω σχεση και κατι τετοια κοριτσια τα συχαινομαι...Απλα δεν μου αρεσει να το παιζω χαζογκομενα...Θα συμφωνησω με την Ποπη οτι το φλερτ εχει γοητεια, αλλα δεν υπαρχει καποιος αυτην την στιγμη που να μου το βγαζει.. Το φλερτ απεχει απο την πρωτη κινηση... Μπορει να κοιτιεμαι με οποιον θελω αλλα δεν θα πηγαινω να του την πεφτω κιολας...πιστευω οτι αυτο το κομματι ανηκει στους αντρες... Στο κατω κατω το πως χειριζομαι μια σχεση ειναι δικο μου θεμα και δεν μου αρεσει μου ασκουν κριτικη ως αναφορα τα προσωπικα Click για ανάπτυξη... α μπραβο αυτο ακριβως εννοω!!! ειναι δικαιωμα του καθενα να του αρεσει καποιος και ειτε να το δειχνει ειτε οχι...οχι επειδη εχουν οι αλλοι να σκεφτομαι ''πρεπει κι εγω να εχω καποιον''...αν σ'αρεσει πραγματικα τοτε μπορεις να το δειξεις και να φλερταρεις (παντα για μενα διακριτικα) ή μπορεις να περιμενεις να δεις τι νιωθει ο αλλος για σενα...ουτε να τον ταλαιπωρεις χωρις λογο ουτε εσυ να ταλαιπωρεισαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tazoulini Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θάσος (Καβάλα). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 22:52 Η tazoulini: #139 07-10-09 22:52 Αρχική Δημοσίευση από poppy91: α μπραβο αυτο ακριβως εννοω!!! ειναι δικαιωμα του καθενα να του αρεσει καποιος και ειτε να το δειχνει ειτε οχι...οχι επειδη εχουν οι αλλοι να σκεφτομαι ''πρεπει κι εγω να εχω καποιον''...αν σ'αρεσει πραγματικα τοτε μπορεις να το δειξεις και να φλερταρεις (παντα για μενα διακριτικα) ή μπορεις να περιμενεις να δεις τι νιωθει ο αλλος για σενα...ουτε να τον ταλαιπωρεις χωρις λογο ουτε εσυ να ταλαιπωρεισαι... Click για ανάπτυξη... Επιτελους καποιος που συμφωνησε μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poppy91 Νεοφερμένο μέλος Η ποπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 20:24 Η poppy91 έγραψε: #140 08-10-09 20:24 Αρχική Δημοσίευση από tazoulini: Επιτελους καποιος που συμφωνησε μαζι μου Click για ανάπτυξη... αφου αυτα που λες ειναι οντως πολυ σωστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eirinakiii8 JasonPap GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από napstor: εσυ γιατι δεν κανεις?θα σου πεσει η μυτη? Click για ανάπτυξη... δεν εχει νοημα να κανω εγω την κινηση.. εχω κανει 2 φορες κινηση οκ πηγαν καλα τα πραγματα αλλα δεν ειμαι σε θεση να ξανα αρχιζω αυτην την διαδικασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 00:55 Ο napstor έγραψε: #131 07-10-09 00:55 Αρχική Δημοσίευση από tazoulini: δεν εχει νοημα να κανω εγω την κινηση Click για ανάπτυξη... πραγματικα,δεν μπορω να καταλαβω τον λογο.αν μπορεις εξηγησε τον μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. laraska Εκκολαπτόμενο μέλος Ο laraska αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 04:18 Ο laraska έγραψε: #132 07-10-09 04:18 εγω ειμαι τυχερος ( μεχρι τωρα ) ... γενικα κανουν την πρωτη κινηση ! κανα δυο φορες που προσπαθησα για την πλακα ... κομπλαρα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tazoulini Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θάσος (Καβάλα). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 14:14 Η tazoulini: #133 07-10-09 14:14 Αρχική Δημοσίευση από napstor: πραγματικα,δεν μπορω να καταλαβω τον λογο.αν μπορεις εξηγησε τον μου. Click για ανάπτυξη... εννοω οτι μονο που σκεφτομαι την διαδικασια του "ψησιματος" κουραζομαι...Δεν μπορω να ζηταω αριθμους κ να καθομαι να χαμογελαω σαν το χαζο...Αν θελει καποιος ας με πιασει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 16:03 Ο Anarki έγραψε: #134 07-10-09 16:03 Θέλεις να έχεις κάποιον απλά για να τον έχεις δηλαδή; Γιατί αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι για κάποιον, βγαίνει κάπως αυτόματα όλο αυτό το φλερτ και μόνο κουραστικό δε σου φαίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poppy91 Νεοφερμένο μέλος Η ποπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 16:11 Η poppy91 έγραψε: #135 07-10-09 16:11 νομιζω πως εννοει απλα πως αν αρεσει σε καποιον να της το πει κατευθειαν ε?και οχι να κανει κινηση εκεινη...φυσικα το να δειχνεις στον αλλο πως σ'αρεσει και να φλερταρεις μαζι του εχει καποια γοητεια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 18:18 Η Vampi έγραψε: #136 07-10-09 18:18 Αρχική Δημοσίευση από tazoulini: εννοω οτι μονο που σκεφτομαι την διαδικασια του "ψησιματος" κουραζομαι...Δεν μπορω να ζηταω αριθμους κ να καθομαι να χαμογελαω σαν το χαζο...Αν θελει καποιος ας με πιασει.... Click για ανάπτυξη... Αυτός δηλαδη γιατί μπορεί; Αν όντως σου αρέσει, θα χαμογελάς και σα χαζό και τούμπες θα κάνεις. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι απλά θέλεις κάποιον, έτσι, για να λες ότι έχεις σχέση. Διότι αν ήταν αλλιώς θα τα έκανες αυτά που ανέφερες.^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tazoulini Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θάσος (Καβάλα). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 20:12 Η tazoulini: #137 07-10-09 20:12 ποτε δεν σκεφτηκα να εχω καποιον μονο και μονο για να εχω σχεση και κατι τετοια κοριτσια τα συχαινομαι...Απλα δεν μου αρεσει να το παιζω χαζογκομενα...Θα συμφωνησω με την Ποπη οτι το φλερτ εχει γοητεια, αλλα δεν υπαρχει καποιος αυτην την στιγμη που να μου το βγαζει.. Το φλερτ απεχει απο την πρωτη κινηση... Μπορει να κοιτιεμαι με οποιον θελω αλλα δεν θα πηγαινω να του την πεφτω κιολας...πιστευω οτι αυτο το κομματι ανηκει στους αντρες... Στο κατω κατω το πως χειριζομαι μια σχεση ειναι δικο μου θεμα και δεν μου αρεσει μου ασκουν κριτικη ως αναφορα τα προσωπικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poppy91 Νεοφερμένο μέλος Η ποπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 20:20 Η poppy91 έγραψε: #138 07-10-09 20:20 Αρχική Δημοσίευση από tazoulini: ποτε δεν σκεφτηκα να εχω καποιον μονο και μονο για να εχω σχεση και κατι τετοια κοριτσια τα συχαινομαι...Απλα δεν μου αρεσει να το παιζω χαζογκομενα...Θα συμφωνησω με την Ποπη οτι το φλερτ εχει γοητεια, αλλα δεν υπαρχει καποιος αυτην την στιγμη που να μου το βγαζει.. Το φλερτ απεχει απο την πρωτη κινηση... Μπορει να κοιτιεμαι με οποιον θελω αλλα δεν θα πηγαινω να του την πεφτω κιολας...πιστευω οτι αυτο το κομματι ανηκει στους αντρες... Στο κατω κατω το πως χειριζομαι μια σχεση ειναι δικο μου θεμα και δεν μου αρεσει μου ασκουν κριτικη ως αναφορα τα προσωπικα Click για ανάπτυξη... α μπραβο αυτο ακριβως εννοω!!! ειναι δικαιωμα του καθενα να του αρεσει καποιος και ειτε να το δειχνει ειτε οχι...οχι επειδη εχουν οι αλλοι να σκεφτομαι ''πρεπει κι εγω να εχω καποιον''...αν σ'αρεσει πραγματικα τοτε μπορεις να το δειξεις και να φλερταρεις (παντα για μενα διακριτικα) ή μπορεις να περιμενεις να δεις τι νιωθει ο αλλος για σενα...ουτε να τον ταλαιπωρεις χωρις λογο ουτε εσυ να ταλαιπωρεισαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tazoulini Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θάσος (Καβάλα). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 22:52 Η tazoulini: #139 07-10-09 22:52 Αρχική Δημοσίευση από poppy91: α μπραβο αυτο ακριβως εννοω!!! ειναι δικαιωμα του καθενα να του αρεσει καποιος και ειτε να το δειχνει ειτε οχι...οχι επειδη εχουν οι αλλοι να σκεφτομαι ''πρεπει κι εγω να εχω καποιον''...αν σ'αρεσει πραγματικα τοτε μπορεις να το δειξεις και να φλερταρεις (παντα για μενα διακριτικα) ή μπορεις να περιμενεις να δεις τι νιωθει ο αλλος για σενα...ουτε να τον ταλαιπωρεις χωρις λογο ουτε εσυ να ταλαιπωρεισαι... Click για ανάπτυξη... Επιτελους καποιος που συμφωνησε μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poppy91 Νεοφερμένο μέλος Η ποπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 20:24 Η poppy91 έγραψε: #140 08-10-09 20:24 Αρχική Δημοσίευση από tazoulini: Επιτελους καποιος που συμφωνησε μαζι μου Click για ανάπτυξη... αφου αυτα που λες ειναι οντως πολυ σωστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eirinakiii8 JasonPap GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tazoulini: δεν εχει νοημα να κανω εγω την κινηση Click για ανάπτυξη... πραγματικα,δεν μπορω να καταλαβω τον λογο.αν μπορεις εξηγησε τον μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
laraska Εκκολαπτόμενο μέλος Ο laraska αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 04:18 Ο laraska έγραψε: #132 07-10-09 04:18 εγω ειμαι τυχερος ( μεχρι τωρα ) ... γενικα κανουν την πρωτη κινηση ! κανα δυο φορες που προσπαθησα για την πλακα ... κομπλαρα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tazoulini Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θάσος (Καβάλα). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 14:14 Η tazoulini: #133 07-10-09 14:14 Αρχική Δημοσίευση από napstor: πραγματικα,δεν μπορω να καταλαβω τον λογο.αν μπορεις εξηγησε τον μου. Click για ανάπτυξη... εννοω οτι μονο που σκεφτομαι την διαδικασια του "ψησιματος" κουραζομαι...Δεν μπορω να ζηταω αριθμους κ να καθομαι να χαμογελαω σαν το χαζο...Αν θελει καποιος ας με πιασει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 16:03 Ο Anarki έγραψε: #134 07-10-09 16:03 Θέλεις να έχεις κάποιον απλά για να τον έχεις δηλαδή; Γιατί αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι για κάποιον, βγαίνει κάπως αυτόματα όλο αυτό το φλερτ και μόνο κουραστικό δε σου φαίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poppy91 Νεοφερμένο μέλος Η ποπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 16:11 Η poppy91 έγραψε: #135 07-10-09 16:11 νομιζω πως εννοει απλα πως αν αρεσει σε καποιον να της το πει κατευθειαν ε?και οχι να κανει κινηση εκεινη...φυσικα το να δειχνεις στον αλλο πως σ'αρεσει και να φλερταρεις μαζι του εχει καποια γοητεια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 18:18 Η Vampi έγραψε: #136 07-10-09 18:18 Αρχική Δημοσίευση από tazoulini: εννοω οτι μονο που σκεφτομαι την διαδικασια του "ψησιματος" κουραζομαι...Δεν μπορω να ζηταω αριθμους κ να καθομαι να χαμογελαω σαν το χαζο...Αν θελει καποιος ας με πιασει.... Click για ανάπτυξη... Αυτός δηλαδη γιατί μπορεί; Αν όντως σου αρέσει, θα χαμογελάς και σα χαζό και τούμπες θα κάνεις. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι απλά θέλεις κάποιον, έτσι, για να λες ότι έχεις σχέση. Διότι αν ήταν αλλιώς θα τα έκανες αυτά που ανέφερες.^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tazoulini Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θάσος (Καβάλα). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 20:12 Η tazoulini: #137 07-10-09 20:12 ποτε δεν σκεφτηκα να εχω καποιον μονο και μονο για να εχω σχεση και κατι τετοια κοριτσια τα συχαινομαι...Απλα δεν μου αρεσει να το παιζω χαζογκομενα...Θα συμφωνησω με την Ποπη οτι το φλερτ εχει γοητεια, αλλα δεν υπαρχει καποιος αυτην την στιγμη που να μου το βγαζει.. Το φλερτ απεχει απο την πρωτη κινηση... Μπορει να κοιτιεμαι με οποιον θελω αλλα δεν θα πηγαινω να του την πεφτω κιολας...πιστευω οτι αυτο το κομματι ανηκει στους αντρες... Στο κατω κατω το πως χειριζομαι μια σχεση ειναι δικο μου θεμα και δεν μου αρεσει μου ασκουν κριτικη ως αναφορα τα προσωπικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poppy91 Νεοφερμένο μέλος Η ποπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 20:20 Η poppy91 έγραψε: #138 07-10-09 20:20 Αρχική Δημοσίευση από tazoulini: ποτε δεν σκεφτηκα να εχω καποιον μονο και μονο για να εχω σχεση και κατι τετοια κοριτσια τα συχαινομαι...Απλα δεν μου αρεσει να το παιζω χαζογκομενα...Θα συμφωνησω με την Ποπη οτι το φλερτ εχει γοητεια, αλλα δεν υπαρχει καποιος αυτην την στιγμη που να μου το βγαζει.. Το φλερτ απεχει απο την πρωτη κινηση... Μπορει να κοιτιεμαι με οποιον θελω αλλα δεν θα πηγαινω να του την πεφτω κιολας...πιστευω οτι αυτο το κομματι ανηκει στους αντρες... Στο κατω κατω το πως χειριζομαι μια σχεση ειναι δικο μου θεμα και δεν μου αρεσει μου ασκουν κριτικη ως αναφορα τα προσωπικα Click για ανάπτυξη... α μπραβο αυτο ακριβως εννοω!!! ειναι δικαιωμα του καθενα να του αρεσει καποιος και ειτε να το δειχνει ειτε οχι...οχι επειδη εχουν οι αλλοι να σκεφτομαι ''πρεπει κι εγω να εχω καποιον''...αν σ'αρεσει πραγματικα τοτε μπορεις να το δειξεις και να φλερταρεις (παντα για μενα διακριτικα) ή μπορεις να περιμενεις να δεις τι νιωθει ο αλλος για σενα...ουτε να τον ταλαιπωρεις χωρις λογο ουτε εσυ να ταλαιπωρεισαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tazoulini Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θάσος (Καβάλα). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 22:52 Η tazoulini: #139 07-10-09 22:52 Αρχική Δημοσίευση από poppy91: α μπραβο αυτο ακριβως εννοω!!! ειναι δικαιωμα του καθενα να του αρεσει καποιος και ειτε να το δειχνει ειτε οχι...οχι επειδη εχουν οι αλλοι να σκεφτομαι ''πρεπει κι εγω να εχω καποιον''...αν σ'αρεσει πραγματικα τοτε μπορεις να το δειξεις και να φλερταρεις (παντα για μενα διακριτικα) ή μπορεις να περιμενεις να δεις τι νιωθει ο αλλος για σενα...ουτε να τον ταλαιπωρεις χωρις λογο ουτε εσυ να ταλαιπωρεισαι... Click για ανάπτυξη... Επιτελους καποιος που συμφωνησε μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poppy91 Νεοφερμένο μέλος Η ποπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 20:24 Η poppy91 έγραψε: #140 08-10-09 20:24 Αρχική Δημοσίευση από tazoulini: Επιτελους καποιος που συμφωνησε μαζι μου Click για ανάπτυξη... αφου αυτα που λες ειναι οντως πολυ σωστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eirinakiii8 JasonPap GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω ειμαι τυχερος ( μεχρι τωρα ) ... γενικα κανουν την πρωτη κινηση ! κανα δυο φορες που προσπαθησα για την πλακα ... κομπλαρα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tazoulini Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θάσος (Καβάλα). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 14:14 Η tazoulini: #133 07-10-09 14:14 Αρχική Δημοσίευση από napstor: πραγματικα,δεν μπορω να καταλαβω τον λογο.αν μπορεις εξηγησε τον μου. Click για ανάπτυξη... εννοω οτι μονο που σκεφτομαι την διαδικασια του "ψησιματος" κουραζομαι...Δεν μπορω να ζηταω αριθμους κ να καθομαι να χαμογελαω σαν το χαζο...Αν θελει καποιος ας με πιασει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 16:03 Ο Anarki έγραψε: #134 07-10-09 16:03 Θέλεις να έχεις κάποιον απλά για να τον έχεις δηλαδή; Γιατί αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι για κάποιον, βγαίνει κάπως αυτόματα όλο αυτό το φλερτ και μόνο κουραστικό δε σου φαίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poppy91 Νεοφερμένο μέλος Η ποπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 16:11 Η poppy91 έγραψε: #135 07-10-09 16:11 νομιζω πως εννοει απλα πως αν αρεσει σε καποιον να της το πει κατευθειαν ε?και οχι να κανει κινηση εκεινη...φυσικα το να δειχνεις στον αλλο πως σ'αρεσει και να φλερταρεις μαζι του εχει καποια γοητεια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 18:18 Η Vampi έγραψε: #136 07-10-09 18:18 Αρχική Δημοσίευση από tazoulini: εννοω οτι μονο που σκεφτομαι την διαδικασια του "ψησιματος" κουραζομαι...Δεν μπορω να ζηταω αριθμους κ να καθομαι να χαμογελαω σαν το χαζο...Αν θελει καποιος ας με πιασει.... Click για ανάπτυξη... Αυτός δηλαδη γιατί μπορεί; Αν όντως σου αρέσει, θα χαμογελάς και σα χαζό και τούμπες θα κάνεις. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι απλά θέλεις κάποιον, έτσι, για να λες ότι έχεις σχέση. Διότι αν ήταν αλλιώς θα τα έκανες αυτά που ανέφερες.^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tazoulini Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θάσος (Καβάλα). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 20:12 Η tazoulini: #137 07-10-09 20:12 ποτε δεν σκεφτηκα να εχω καποιον μονο και μονο για να εχω σχεση και κατι τετοια κοριτσια τα συχαινομαι...Απλα δεν μου αρεσει να το παιζω χαζογκομενα...Θα συμφωνησω με την Ποπη οτι το φλερτ εχει γοητεια, αλλα δεν υπαρχει καποιος αυτην την στιγμη που να μου το βγαζει.. Το φλερτ απεχει απο την πρωτη κινηση... Μπορει να κοιτιεμαι με οποιον θελω αλλα δεν θα πηγαινω να του την πεφτω κιολας...πιστευω οτι αυτο το κομματι ανηκει στους αντρες... Στο κατω κατω το πως χειριζομαι μια σχεση ειναι δικο μου θεμα και δεν μου αρεσει μου ασκουν κριτικη ως αναφορα τα προσωπικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poppy91 Νεοφερμένο μέλος Η ποπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 20:20 Η poppy91 έγραψε: #138 07-10-09 20:20 Αρχική Δημοσίευση από tazoulini: ποτε δεν σκεφτηκα να εχω καποιον μονο και μονο για να εχω σχεση και κατι τετοια κοριτσια τα συχαινομαι...Απλα δεν μου αρεσει να το παιζω χαζογκομενα...Θα συμφωνησω με την Ποπη οτι το φλερτ εχει γοητεια, αλλα δεν υπαρχει καποιος αυτην την στιγμη που να μου το βγαζει.. Το φλερτ απεχει απο την πρωτη κινηση... Μπορει να κοιτιεμαι με οποιον θελω αλλα δεν θα πηγαινω να του την πεφτω κιολας...πιστευω οτι αυτο το κομματι ανηκει στους αντρες... Στο κατω κατω το πως χειριζομαι μια σχεση ειναι δικο μου θεμα και δεν μου αρεσει μου ασκουν κριτικη ως αναφορα τα προσωπικα Click για ανάπτυξη... α μπραβο αυτο ακριβως εννοω!!! ειναι δικαιωμα του καθενα να του αρεσει καποιος και ειτε να το δειχνει ειτε οχι...οχι επειδη εχουν οι αλλοι να σκεφτομαι ''πρεπει κι εγω να εχω καποιον''...αν σ'αρεσει πραγματικα τοτε μπορεις να το δειξεις και να φλερταρεις (παντα για μενα διακριτικα) ή μπορεις να περιμενεις να δεις τι νιωθει ο αλλος για σενα...ουτε να τον ταλαιπωρεις χωρις λογο ουτε εσυ να ταλαιπωρεισαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tazoulini Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θάσος (Καβάλα). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 22:52 Η tazoulini: #139 07-10-09 22:52 Αρχική Δημοσίευση από poppy91: α μπραβο αυτο ακριβως εννοω!!! ειναι δικαιωμα του καθενα να του αρεσει καποιος και ειτε να το δειχνει ειτε οχι...οχι επειδη εχουν οι αλλοι να σκεφτομαι ''πρεπει κι εγω να εχω καποιον''...αν σ'αρεσει πραγματικα τοτε μπορεις να το δειξεις και να φλερταρεις (παντα για μενα διακριτικα) ή μπορεις να περιμενεις να δεις τι νιωθει ο αλλος για σενα...ουτε να τον ταλαιπωρεις χωρις λογο ουτε εσυ να ταλαιπωρεισαι... Click για ανάπτυξη... Επιτελους καποιος που συμφωνησε μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poppy91 Νεοφερμένο μέλος Η ποπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 20:24 Η poppy91 έγραψε: #140 08-10-09 20:24 Αρχική Δημοσίευση από tazoulini: Επιτελους καποιος που συμφωνησε μαζι μου Click για ανάπτυξη... αφου αυτα που λες ειναι οντως πολυ σωστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eirinakiii8 JasonPap GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από napstor: πραγματικα,δεν μπορω να καταλαβω τον λογο.αν μπορεις εξηγησε τον μου. Click για ανάπτυξη... εννοω οτι μονο που σκεφτομαι την διαδικασια του "ψησιματος" κουραζομαι...Δεν μπορω να ζηταω αριθμους κ να καθομαι να χαμογελαω σαν το χαζο...Αν θελει καποιος ας με πιασει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 16:03 Ο Anarki έγραψε: #134 07-10-09 16:03 Θέλεις να έχεις κάποιον απλά για να τον έχεις δηλαδή; Γιατί αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι για κάποιον, βγαίνει κάπως αυτόματα όλο αυτό το φλερτ και μόνο κουραστικό δε σου φαίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poppy91 Νεοφερμένο μέλος Η ποπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 16:11 Η poppy91 έγραψε: #135 07-10-09 16:11 νομιζω πως εννοει απλα πως αν αρεσει σε καποιον να της το πει κατευθειαν ε?και οχι να κανει κινηση εκεινη...φυσικα το να δειχνεις στον αλλο πως σ'αρεσει και να φλερταρεις μαζι του εχει καποια γοητεια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 18:18 Η Vampi έγραψε: #136 07-10-09 18:18 Αρχική Δημοσίευση από tazoulini: εννοω οτι μονο που σκεφτομαι την διαδικασια του "ψησιματος" κουραζομαι...Δεν μπορω να ζηταω αριθμους κ να καθομαι να χαμογελαω σαν το χαζο...Αν θελει καποιος ας με πιασει.... Click για ανάπτυξη... Αυτός δηλαδη γιατί μπορεί; Αν όντως σου αρέσει, θα χαμογελάς και σα χαζό και τούμπες θα κάνεις. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι απλά θέλεις κάποιον, έτσι, για να λες ότι έχεις σχέση. Διότι αν ήταν αλλιώς θα τα έκανες αυτά που ανέφερες.^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tazoulini Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θάσος (Καβάλα). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 20:12 Η tazoulini: #137 07-10-09 20:12 ποτε δεν σκεφτηκα να εχω καποιον μονο και μονο για να εχω σχεση και κατι τετοια κοριτσια τα συχαινομαι...Απλα δεν μου αρεσει να το παιζω χαζογκομενα...Θα συμφωνησω με την Ποπη οτι το φλερτ εχει γοητεια, αλλα δεν υπαρχει καποιος αυτην την στιγμη που να μου το βγαζει.. Το φλερτ απεχει απο την πρωτη κινηση... Μπορει να κοιτιεμαι με οποιον θελω αλλα δεν θα πηγαινω να του την πεφτω κιολας...πιστευω οτι αυτο το κομματι ανηκει στους αντρες... Στο κατω κατω το πως χειριζομαι μια σχεση ειναι δικο μου θεμα και δεν μου αρεσει μου ασκουν κριτικη ως αναφορα τα προσωπικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poppy91 Νεοφερμένο μέλος Η ποπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 20:20 Η poppy91 έγραψε: #138 07-10-09 20:20 Αρχική Δημοσίευση από tazoulini: ποτε δεν σκεφτηκα να εχω καποιον μονο και μονο για να εχω σχεση και κατι τετοια κοριτσια τα συχαινομαι...Απλα δεν μου αρεσει να το παιζω χαζογκομενα...Θα συμφωνησω με την Ποπη οτι το φλερτ εχει γοητεια, αλλα δεν υπαρχει καποιος αυτην την στιγμη που να μου το βγαζει.. Το φλερτ απεχει απο την πρωτη κινηση... Μπορει να κοιτιεμαι με οποιον θελω αλλα δεν θα πηγαινω να του την πεφτω κιολας...πιστευω οτι αυτο το κομματι ανηκει στους αντρες... Στο κατω κατω το πως χειριζομαι μια σχεση ειναι δικο μου θεμα και δεν μου αρεσει μου ασκουν κριτικη ως αναφορα τα προσωπικα Click για ανάπτυξη... α μπραβο αυτο ακριβως εννοω!!! ειναι δικαιωμα του καθενα να του αρεσει καποιος και ειτε να το δειχνει ειτε οχι...οχι επειδη εχουν οι αλλοι να σκεφτομαι ''πρεπει κι εγω να εχω καποιον''...αν σ'αρεσει πραγματικα τοτε μπορεις να το δειξεις και να φλερταρεις (παντα για μενα διακριτικα) ή μπορεις να περιμενεις να δεις τι νιωθει ο αλλος για σενα...ουτε να τον ταλαιπωρεις χωρις λογο ουτε εσυ να ταλαιπωρεισαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tazoulini Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θάσος (Καβάλα). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 22:52 Η tazoulini: #139 07-10-09 22:52 Αρχική Δημοσίευση από poppy91: α μπραβο αυτο ακριβως εννοω!!! ειναι δικαιωμα του καθενα να του αρεσει καποιος και ειτε να το δειχνει ειτε οχι...οχι επειδη εχουν οι αλλοι να σκεφτομαι ''πρεπει κι εγω να εχω καποιον''...αν σ'αρεσει πραγματικα τοτε μπορεις να το δειξεις και να φλερταρεις (παντα για μενα διακριτικα) ή μπορεις να περιμενεις να δεις τι νιωθει ο αλλος για σενα...ουτε να τον ταλαιπωρεις χωρις λογο ουτε εσυ να ταλαιπωρεισαι... Click για ανάπτυξη... Επιτελους καποιος που συμφωνησε μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poppy91 Νεοφερμένο μέλος Η ποπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 20:24 Η poppy91 έγραψε: #140 08-10-09 20:24 Αρχική Δημοσίευση από tazoulini: Επιτελους καποιος που συμφωνησε μαζι μου Click για ανάπτυξη... αφου αυτα που λες ειναι οντως πολυ σωστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eirinakiii8 JasonPap GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θέλεις να έχεις κάποιον απλά για να τον έχεις δηλαδή; Γιατί αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι για κάποιον, βγαίνει κάπως αυτόματα όλο αυτό το φλερτ και μόνο κουραστικό δε σου φαίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
poppy91 Νεοφερμένο μέλος Η ποπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 16:11 Η poppy91 έγραψε: #135 07-10-09 16:11 νομιζω πως εννοει απλα πως αν αρεσει σε καποιον να της το πει κατευθειαν ε?και οχι να κανει κινηση εκεινη...φυσικα το να δειχνεις στον αλλο πως σ'αρεσει και να φλερταρεις μαζι του εχει καποια γοητεια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 18:18 Η Vampi έγραψε: #136 07-10-09 18:18 Αρχική Δημοσίευση από tazoulini: εννοω οτι μονο που σκεφτομαι την διαδικασια του "ψησιματος" κουραζομαι...Δεν μπορω να ζηταω αριθμους κ να καθομαι να χαμογελαω σαν το χαζο...Αν θελει καποιος ας με πιασει.... Click για ανάπτυξη... Αυτός δηλαδη γιατί μπορεί; Αν όντως σου αρέσει, θα χαμογελάς και σα χαζό και τούμπες θα κάνεις. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι απλά θέλεις κάποιον, έτσι, για να λες ότι έχεις σχέση. Διότι αν ήταν αλλιώς θα τα έκανες αυτά που ανέφερες.^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tazoulini Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θάσος (Καβάλα). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 20:12 Η tazoulini: #137 07-10-09 20:12 ποτε δεν σκεφτηκα να εχω καποιον μονο και μονο για να εχω σχεση και κατι τετοια κοριτσια τα συχαινομαι...Απλα δεν μου αρεσει να το παιζω χαζογκομενα...Θα συμφωνησω με την Ποπη οτι το φλερτ εχει γοητεια, αλλα δεν υπαρχει καποιος αυτην την στιγμη που να μου το βγαζει.. Το φλερτ απεχει απο την πρωτη κινηση... Μπορει να κοιτιεμαι με οποιον θελω αλλα δεν θα πηγαινω να του την πεφτω κιολας...πιστευω οτι αυτο το κομματι ανηκει στους αντρες... Στο κατω κατω το πως χειριζομαι μια σχεση ειναι δικο μου θεμα και δεν μου αρεσει μου ασκουν κριτικη ως αναφορα τα προσωπικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poppy91 Νεοφερμένο μέλος Η ποπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 20:20 Η poppy91 έγραψε: #138 07-10-09 20:20 Αρχική Δημοσίευση από tazoulini: ποτε δεν σκεφτηκα να εχω καποιον μονο και μονο για να εχω σχεση και κατι τετοια κοριτσια τα συχαινομαι...Απλα δεν μου αρεσει να το παιζω χαζογκομενα...Θα συμφωνησω με την Ποπη οτι το φλερτ εχει γοητεια, αλλα δεν υπαρχει καποιος αυτην την στιγμη που να μου το βγαζει.. Το φλερτ απεχει απο την πρωτη κινηση... Μπορει να κοιτιεμαι με οποιον θελω αλλα δεν θα πηγαινω να του την πεφτω κιολας...πιστευω οτι αυτο το κομματι ανηκει στους αντρες... Στο κατω κατω το πως χειριζομαι μια σχεση ειναι δικο μου θεμα και δεν μου αρεσει μου ασκουν κριτικη ως αναφορα τα προσωπικα Click για ανάπτυξη... α μπραβο αυτο ακριβως εννοω!!! ειναι δικαιωμα του καθενα να του αρεσει καποιος και ειτε να το δειχνει ειτε οχι...οχι επειδη εχουν οι αλλοι να σκεφτομαι ''πρεπει κι εγω να εχω καποιον''...αν σ'αρεσει πραγματικα τοτε μπορεις να το δειξεις και να φλερταρεις (παντα για μενα διακριτικα) ή μπορεις να περιμενεις να δεις τι νιωθει ο αλλος για σενα...ουτε να τον ταλαιπωρεις χωρις λογο ουτε εσυ να ταλαιπωρεισαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tazoulini Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θάσος (Καβάλα). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 22:52 Η tazoulini: #139 07-10-09 22:52 Αρχική Δημοσίευση από poppy91: α μπραβο αυτο ακριβως εννοω!!! ειναι δικαιωμα του καθενα να του αρεσει καποιος και ειτε να το δειχνει ειτε οχι...οχι επειδη εχουν οι αλλοι να σκεφτομαι ''πρεπει κι εγω να εχω καποιον''...αν σ'αρεσει πραγματικα τοτε μπορεις να το δειξεις και να φλερταρεις (παντα για μενα διακριτικα) ή μπορεις να περιμενεις να δεις τι νιωθει ο αλλος για σενα...ουτε να τον ταλαιπωρεις χωρις λογο ουτε εσυ να ταλαιπωρεισαι... Click για ανάπτυξη... Επιτελους καποιος που συμφωνησε μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poppy91 Νεοφερμένο μέλος Η ποπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 20:24 Η poppy91 έγραψε: #140 08-10-09 20:24 Αρχική Δημοσίευση από tazoulini: Επιτελους καποιος που συμφωνησε μαζι μου Click για ανάπτυξη... αφου αυτα που λες ειναι οντως πολυ σωστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eirinakiii8 JasonPap GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
νομιζω πως εννοει απλα πως αν αρεσει σε καποιον να της το πει κατευθειαν ε?και οχι να κανει κινηση εκεινη...φυσικα το να δειχνεις στον αλλο πως σ'αρεσει και να φλερταρεις μαζι του εχει καποια γοητεια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 18:18 Η Vampi έγραψε: #136 07-10-09 18:18 Αρχική Δημοσίευση από tazoulini: εννοω οτι μονο που σκεφτομαι την διαδικασια του "ψησιματος" κουραζομαι...Δεν μπορω να ζηταω αριθμους κ να καθομαι να χαμογελαω σαν το χαζο...Αν θελει καποιος ας με πιασει.... Click για ανάπτυξη... Αυτός δηλαδη γιατί μπορεί; Αν όντως σου αρέσει, θα χαμογελάς και σα χαζό και τούμπες θα κάνεις. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι απλά θέλεις κάποιον, έτσι, για να λες ότι έχεις σχέση. Διότι αν ήταν αλλιώς θα τα έκανες αυτά που ανέφερες.^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tazoulini Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θάσος (Καβάλα). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 20:12 Η tazoulini: #137 07-10-09 20:12 ποτε δεν σκεφτηκα να εχω καποιον μονο και μονο για να εχω σχεση και κατι τετοια κοριτσια τα συχαινομαι...Απλα δεν μου αρεσει να το παιζω χαζογκομενα...Θα συμφωνησω με την Ποπη οτι το φλερτ εχει γοητεια, αλλα δεν υπαρχει καποιος αυτην την στιγμη που να μου το βγαζει.. Το φλερτ απεχει απο την πρωτη κινηση... Μπορει να κοιτιεμαι με οποιον θελω αλλα δεν θα πηγαινω να του την πεφτω κιολας...πιστευω οτι αυτο το κομματι ανηκει στους αντρες... Στο κατω κατω το πως χειριζομαι μια σχεση ειναι δικο μου θεμα και δεν μου αρεσει μου ασκουν κριτικη ως αναφορα τα προσωπικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poppy91 Νεοφερμένο μέλος Η ποπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 20:20 Η poppy91 έγραψε: #138 07-10-09 20:20 Αρχική Δημοσίευση από tazoulini: ποτε δεν σκεφτηκα να εχω καποιον μονο και μονο για να εχω σχεση και κατι τετοια κοριτσια τα συχαινομαι...Απλα δεν μου αρεσει να το παιζω χαζογκομενα...Θα συμφωνησω με την Ποπη οτι το φλερτ εχει γοητεια, αλλα δεν υπαρχει καποιος αυτην την στιγμη που να μου το βγαζει.. Το φλερτ απεχει απο την πρωτη κινηση... Μπορει να κοιτιεμαι με οποιον θελω αλλα δεν θα πηγαινω να του την πεφτω κιολας...πιστευω οτι αυτο το κομματι ανηκει στους αντρες... Στο κατω κατω το πως χειριζομαι μια σχεση ειναι δικο μου θεμα και δεν μου αρεσει μου ασκουν κριτικη ως αναφορα τα προσωπικα Click για ανάπτυξη... α μπραβο αυτο ακριβως εννοω!!! ειναι δικαιωμα του καθενα να του αρεσει καποιος και ειτε να το δειχνει ειτε οχι...οχι επειδη εχουν οι αλλοι να σκεφτομαι ''πρεπει κι εγω να εχω καποιον''...αν σ'αρεσει πραγματικα τοτε μπορεις να το δειξεις και να φλερταρεις (παντα για μενα διακριτικα) ή μπορεις να περιμενεις να δεις τι νιωθει ο αλλος για σενα...ουτε να τον ταλαιπωρεις χωρις λογο ουτε εσυ να ταλαιπωρεισαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tazoulini Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θάσος (Καβάλα). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 22:52 Η tazoulini: #139 07-10-09 22:52 Αρχική Δημοσίευση από poppy91: α μπραβο αυτο ακριβως εννοω!!! ειναι δικαιωμα του καθενα να του αρεσει καποιος και ειτε να το δειχνει ειτε οχι...οχι επειδη εχουν οι αλλοι να σκεφτομαι ''πρεπει κι εγω να εχω καποιον''...αν σ'αρεσει πραγματικα τοτε μπορεις να το δειξεις και να φλερταρεις (παντα για μενα διακριτικα) ή μπορεις να περιμενεις να δεις τι νιωθει ο αλλος για σενα...ουτε να τον ταλαιπωρεις χωρις λογο ουτε εσυ να ταλαιπωρεισαι... Click για ανάπτυξη... Επιτελους καποιος που συμφωνησε μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poppy91 Νεοφερμένο μέλος Η ποπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 20:24 Η poppy91 έγραψε: #140 08-10-09 20:24 Αρχική Δημοσίευση από tazoulini: Επιτελους καποιος που συμφωνησε μαζι μου Click για ανάπτυξη... αφου αυτα που λες ειναι οντως πολυ σωστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eirinakiii8 JasonPap GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από tazoulini: εννοω οτι μονο που σκεφτομαι την διαδικασια του "ψησιματος" κουραζομαι...Δεν μπορω να ζηταω αριθμους κ να καθομαι να χαμογελαω σαν το χαζο...Αν θελει καποιος ας με πιασει.... Click για ανάπτυξη... Αυτός δηλαδη γιατί μπορεί; Αν όντως σου αρέσει, θα χαμογελάς και σα χαζό και τούμπες θα κάνεις. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι απλά θέλεις κάποιον, έτσι, για να λες ότι έχεις σχέση. Διότι αν ήταν αλλιώς θα τα έκανες αυτά που ανέφερες.^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tazoulini Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θάσος (Καβάλα). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 20:12 Η tazoulini: #137 07-10-09 20:12 ποτε δεν σκεφτηκα να εχω καποιον μονο και μονο για να εχω σχεση και κατι τετοια κοριτσια τα συχαινομαι...Απλα δεν μου αρεσει να το παιζω χαζογκομενα...Θα συμφωνησω με την Ποπη οτι το φλερτ εχει γοητεια, αλλα δεν υπαρχει καποιος αυτην την στιγμη που να μου το βγαζει.. Το φλερτ απεχει απο την πρωτη κινηση... Μπορει να κοιτιεμαι με οποιον θελω αλλα δεν θα πηγαινω να του την πεφτω κιολας...πιστευω οτι αυτο το κομματι ανηκει στους αντρες... Στο κατω κατω το πως χειριζομαι μια σχεση ειναι δικο μου θεμα και δεν μου αρεσει μου ασκουν κριτικη ως αναφορα τα προσωπικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poppy91 Νεοφερμένο μέλος Η ποπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 20:20 Η poppy91 έγραψε: #138 07-10-09 20:20 Αρχική Δημοσίευση από tazoulini: ποτε δεν σκεφτηκα να εχω καποιον μονο και μονο για να εχω σχεση και κατι τετοια κοριτσια τα συχαινομαι...Απλα δεν μου αρεσει να το παιζω χαζογκομενα...Θα συμφωνησω με την Ποπη οτι το φλερτ εχει γοητεια, αλλα δεν υπαρχει καποιος αυτην την στιγμη που να μου το βγαζει.. Το φλερτ απεχει απο την πρωτη κινηση... Μπορει να κοιτιεμαι με οποιον θελω αλλα δεν θα πηγαινω να του την πεφτω κιολας...πιστευω οτι αυτο το κομματι ανηκει στους αντρες... Στο κατω κατω το πως χειριζομαι μια σχεση ειναι δικο μου θεμα και δεν μου αρεσει μου ασκουν κριτικη ως αναφορα τα προσωπικα Click για ανάπτυξη... α μπραβο αυτο ακριβως εννοω!!! ειναι δικαιωμα του καθενα να του αρεσει καποιος και ειτε να το δειχνει ειτε οχι...οχι επειδη εχουν οι αλλοι να σκεφτομαι ''πρεπει κι εγω να εχω καποιον''...αν σ'αρεσει πραγματικα τοτε μπορεις να το δειξεις και να φλερταρεις (παντα για μενα διακριτικα) ή μπορεις να περιμενεις να δεις τι νιωθει ο αλλος για σενα...ουτε να τον ταλαιπωρεις χωρις λογο ουτε εσυ να ταλαιπωρεισαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tazoulini Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θάσος (Καβάλα). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 22:52 Η tazoulini: #139 07-10-09 22:52 Αρχική Δημοσίευση από poppy91: α μπραβο αυτο ακριβως εννοω!!! ειναι δικαιωμα του καθενα να του αρεσει καποιος και ειτε να το δειχνει ειτε οχι...οχι επειδη εχουν οι αλλοι να σκεφτομαι ''πρεπει κι εγω να εχω καποιον''...αν σ'αρεσει πραγματικα τοτε μπορεις να το δειξεις και να φλερταρεις (παντα για μενα διακριτικα) ή μπορεις να περιμενεις να δεις τι νιωθει ο αλλος για σενα...ουτε να τον ταλαιπωρεις χωρις λογο ουτε εσυ να ταλαιπωρεισαι... Click για ανάπτυξη... Επιτελους καποιος που συμφωνησε μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poppy91 Νεοφερμένο μέλος Η ποπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 20:24 Η poppy91 έγραψε: #140 08-10-09 20:24 Αρχική Δημοσίευση από tazoulini: Επιτελους καποιος που συμφωνησε μαζι μου Click για ανάπτυξη... αφου αυτα που λες ειναι οντως πολυ σωστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eirinakiii8 JasonPap GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ποτε δεν σκεφτηκα να εχω καποιον μονο και μονο για να εχω σχεση και κατι τετοια κοριτσια τα συχαινομαι...Απλα δεν μου αρεσει να το παιζω χαζογκομενα...Θα συμφωνησω με την Ποπη οτι το φλερτ εχει γοητεια, αλλα δεν υπαρχει καποιος αυτην την στιγμη που να μου το βγαζει.. Το φλερτ απεχει απο την πρωτη κινηση... Μπορει να κοιτιεμαι με οποιον θελω αλλα δεν θα πηγαινω να του την πεφτω κιολας...πιστευω οτι αυτο το κομματι ανηκει στους αντρες... Στο κατω κατω το πως χειριζομαι μια σχεση ειναι δικο μου θεμα και δεν μου αρεσει μου ασκουν κριτικη ως αναφορα τα προσωπικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
poppy91 Νεοφερμένο μέλος Η ποπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 20:20 Η poppy91 έγραψε: #138 07-10-09 20:20 Αρχική Δημοσίευση από tazoulini: ποτε δεν σκεφτηκα να εχω καποιον μονο και μονο για να εχω σχεση και κατι τετοια κοριτσια τα συχαινομαι...Απλα δεν μου αρεσει να το παιζω χαζογκομενα...Θα συμφωνησω με την Ποπη οτι το φλερτ εχει γοητεια, αλλα δεν υπαρχει καποιος αυτην την στιγμη που να μου το βγαζει.. Το φλερτ απεχει απο την πρωτη κινηση... Μπορει να κοιτιεμαι με οποιον θελω αλλα δεν θα πηγαινω να του την πεφτω κιολας...πιστευω οτι αυτο το κομματι ανηκει στους αντρες... Στο κατω κατω το πως χειριζομαι μια σχεση ειναι δικο μου θεμα και δεν μου αρεσει μου ασκουν κριτικη ως αναφορα τα προσωπικα Click για ανάπτυξη... α μπραβο αυτο ακριβως εννοω!!! ειναι δικαιωμα του καθενα να του αρεσει καποιος και ειτε να το δειχνει ειτε οχι...οχι επειδη εχουν οι αλλοι να σκεφτομαι ''πρεπει κι εγω να εχω καποιον''...αν σ'αρεσει πραγματικα τοτε μπορεις να το δειξεις και να φλερταρεις (παντα για μενα διακριτικα) ή μπορεις να περιμενεις να δεις τι νιωθει ο αλλος για σενα...ουτε να τον ταλαιπωρεις χωρις λογο ουτε εσυ να ταλαιπωρεισαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tazoulini Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θάσος (Καβάλα). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 22:52 Η tazoulini: #139 07-10-09 22:52 Αρχική Δημοσίευση από poppy91: α μπραβο αυτο ακριβως εννοω!!! ειναι δικαιωμα του καθενα να του αρεσει καποιος και ειτε να το δειχνει ειτε οχι...οχι επειδη εχουν οι αλλοι να σκεφτομαι ''πρεπει κι εγω να εχω καποιον''...αν σ'αρεσει πραγματικα τοτε μπορεις να το δειξεις και να φλερταρεις (παντα για μενα διακριτικα) ή μπορεις να περιμενεις να δεις τι νιωθει ο αλλος για σενα...ουτε να τον ταλαιπωρεις χωρις λογο ουτε εσυ να ταλαιπωρεισαι... Click για ανάπτυξη... Επιτελους καποιος που συμφωνησε μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poppy91 Νεοφερμένο μέλος Η ποπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 20:24 Η poppy91 έγραψε: #140 08-10-09 20:24 Αρχική Δημοσίευση από tazoulini: Επιτελους καποιος που συμφωνησε μαζι μου Click για ανάπτυξη... αφου αυτα που λες ειναι οντως πολυ σωστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eirinakiii8 JasonPap GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από tazoulini: ποτε δεν σκεφτηκα να εχω καποιον μονο και μονο για να εχω σχεση και κατι τετοια κοριτσια τα συχαινομαι...Απλα δεν μου αρεσει να το παιζω χαζογκομενα...Θα συμφωνησω με την Ποπη οτι το φλερτ εχει γοητεια, αλλα δεν υπαρχει καποιος αυτην την στιγμη που να μου το βγαζει.. Το φλερτ απεχει απο την πρωτη κινηση... Μπορει να κοιτιεμαι με οποιον θελω αλλα δεν θα πηγαινω να του την πεφτω κιολας...πιστευω οτι αυτο το κομματι ανηκει στους αντρες... Στο κατω κατω το πως χειριζομαι μια σχεση ειναι δικο μου θεμα και δεν μου αρεσει μου ασκουν κριτικη ως αναφορα τα προσωπικα Click για ανάπτυξη... α μπραβο αυτο ακριβως εννοω!!! ειναι δικαιωμα του καθενα να του αρεσει καποιος και ειτε να το δειχνει ειτε οχι...οχι επειδη εχουν οι αλλοι να σκεφτομαι ''πρεπει κι εγω να εχω καποιον''...αν σ'αρεσει πραγματικα τοτε μπορεις να το δειξεις και να φλερταρεις (παντα για μενα διακριτικα) ή μπορεις να περιμενεις να δεις τι νιωθει ο αλλος για σενα...ουτε να τον ταλαιπωρεις χωρις λογο ουτε εσυ να ταλαιπωρεισαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tazoulini Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θάσος (Καβάλα). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 22:52 Η tazoulini: #139 07-10-09 22:52 Αρχική Δημοσίευση από poppy91: α μπραβο αυτο ακριβως εννοω!!! ειναι δικαιωμα του καθενα να του αρεσει καποιος και ειτε να το δειχνει ειτε οχι...οχι επειδη εχουν οι αλλοι να σκεφτομαι ''πρεπει κι εγω να εχω καποιον''...αν σ'αρεσει πραγματικα τοτε μπορεις να το δειξεις και να φλερταρεις (παντα για μενα διακριτικα) ή μπορεις να περιμενεις να δεις τι νιωθει ο αλλος για σενα...ουτε να τον ταλαιπωρεις χωρις λογο ουτε εσυ να ταλαιπωρεισαι... Click για ανάπτυξη... Επιτελους καποιος που συμφωνησε μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poppy91 Νεοφερμένο μέλος Η ποπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 20:24 Η poppy91 έγραψε: #140 08-10-09 20:24 Αρχική Δημοσίευση από tazoulini: Επιτελους καποιος που συμφωνησε μαζι μου Click για ανάπτυξη... αφου αυτα που λες ειναι οντως πολυ σωστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από poppy91: α μπραβο αυτο ακριβως εννοω!!! ειναι δικαιωμα του καθενα να του αρεσει καποιος και ειτε να το δειχνει ειτε οχι...οχι επειδη εχουν οι αλλοι να σκεφτομαι ''πρεπει κι εγω να εχω καποιον''...αν σ'αρεσει πραγματικα τοτε μπορεις να το δειξεις και να φλερταρεις (παντα για μενα διακριτικα) ή μπορεις να περιμενεις να δεις τι νιωθει ο αλλος για σενα...ουτε να τον ταλαιπωρεις χωρις λογο ουτε εσυ να ταλαιπωρεισαι... Click για ανάπτυξη... Επιτελους καποιος που συμφωνησε μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
poppy91 Νεοφερμένο μέλος Η ποπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 20:24 Η poppy91 έγραψε: #140 08-10-09 20:24 Αρχική Δημοσίευση από tazoulini: Επιτελους καποιος που συμφωνησε μαζι μου Click για ανάπτυξη... αφου αυτα που λες ειναι οντως πολυ σωστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από tazoulini: Επιτελους καποιος που συμφωνησε μαζι μου Click για ανάπτυξη... αφου αυτα που λες ειναι οντως πολυ σωστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.