Viedo
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Στεφανος56
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 699855
Επισκέπτης

Η καλών Τεχνών εμπεριέχει πολλά τμήματα,δεν είναι ΜΟΝΟ ζωγραφική όπως πολλοί νομίζουν. Η ζωγραφική είναι ένα από αυτά τα τμήματα.
Και εγώ επιμένω για Υψηλή ραπτική την σχολή στο Κιλκίς, αλλά αν τον ενδιαφέρει κάτι σε Σκηνογραφία-Ενδυνστολογία υπάρχει και το αντίστοιχο τμήμα στην Καλών Τεχνών. Πάλι θα μάθει τα βασικά της ραπτικής απλά προσανατολισμένα σε τομείς παραστατικών τεχνών. Μπορείς βέβαια σαν απόφοιτος να ανοίξεις και δικό σου ατελιέ.
Το θέμα είναι ότι μάλλον ακόμη δεν ξέρει τι ακριβώς θέλει, άρα καλό είναι να γνωρίζει και αυτήν την εναλλακτική.
Δεν καταλαβαίνω γιατί έκανες παράθεση το μήνυμά μου.
Από ο,τι βλέπω συμφωνούμε!
Κι εγώ το ίδιο πρότεινα!
Την ΑΣΚΤ την ξέρω σαν την παλάμη του χεριού μου! Ξέρω πάρα πολύ καλά ποια τμήματα έχει!
Στεφανος56
Πολύ δραστήριο μέλος

Viedo
Διάσημο μέλος

Ευχάριστα νέα αυτά που διαβάζουμε, συγχαρητήρια για την επιλογή σου καταρχάς και την προετοιμασία.
Κλασικά Royal College of Art, UAL (University of the Arts London) κορυφαία επιλογή, The Glasgow School of Art, University for the Creative Arts, University of Leeds.
Αναφέρω μερικά, πανεπιστήμια/κολλέγια που αξίζει να δοκιμάσεις αίτηση για haute couture

Στεφανος56
Πολύ δραστήριο μέλος

Viedo
Διάσημο μέλος

Φυσιολογικό και αναμενόμενο το άγχος, θα συνηθίσεις και να εναρμοστείς με το περιβάλλον γρήγορα . Κάθε αρχή και δύσκολη λένε.
Ό,τι απορία υπάρχει και μπορούμε να βοηθήσουμε την αναφέρεις.

Στεφανος56
Πολύ δραστήριο μέλος

Viedo
Διάσημο μέλος

Στεφανος56
Πολύ δραστήριο μέλος

Viedo
Διάσημο μέλος

Στεφανος56
Πολύ δραστήριο μέλος

Στεφανος56
Πολύ δραστήριο μέλος

methexys
Τιμώμενο Μέλος

Όπου και να πας, τέτοια μαθήματα θα έχεις περίπου. Λογικό άλλωστε γιατί για να φτάσεις σε σημείο να σχεδιάζεις και να ράβεις ένα ρούχο, πρέπει να περάσεις από κάποια αλλά στάδια πρώτα, κατά τα οποία κανεις έρευνες, δοκιμάζεις διαφορα στυλ κτλ. Μην κολλάς στο όνομα, διάβασε τις περιγραφές των μαθημάτων. Και εκτός Λονδίνου να κοιτάξεις, πάλι παρόμοιους τίτλους θα έχουν τα μαθηματα, τι περιμένεις να καταλάβεις έτσι;καλησπέρα και πάλι!θα γίνω κουραστικός....κοιταω τα πανεπιστήμια που μου προτείνατε,,,έχω μια γενική απορία,,,,βλέπω ότι τα μαθήματα τους είναι λίγο πολύ τα ίδια δηλαδή στο fashion design γράφουν cut fabric,creative identity,developing research κτλ δηλαδή είναι λίγο γενικά....μπερδεύτηκα περισσότερο τώρα,,,,έχετε κάτι να μου προτείνετε εκτόσ λονδίνου?

Να έχεις και στο νου σου τα φοιτητικά δάνεια που δίνουν οι Άγγλοι. Κανε μια έρευνα. Το κόστος ζωής είναι αρκετά υψηλό, δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά τα σπίτια (ή μάλλον το..δωμάτιο στο οποίο θα μείνεις) έχουν υψηλό ενοίκιο και απ’οσο ξέρω, συνήθως δεν είναι σε καλή κατάσταση. Οποτε αν πχ έπαιρνες δάνειο και έμενες και στην εστία, πιστεύω θα ήσουν πολύ καλά.
Στεφανος56
Πολύ δραστήριο μέλος

Στεφανος56
Πολύ δραστήριο μέλος

methexys
Τιμώμενο Μέλος

Οντως μαλλον δεν θα δινουν πλεον φοιτητικά δάνεια... :/ Κοιτα και στην Ευρώπη, υπάρχουν αξιόλογες σχολές... ίσως και Ιταλία που φημίζεται για την μόδα!Καλημερααα ελπίζω να είστε όλοι καλααβγήκε πριν λίγες μέρες ανακοίνωση από την αγκλικη κυβέρνηση για το τι περίπου θα γίνει του χρόνου με την Αγγλία....χαμουλης και μάλλον δεν θα δίνουν τα δάνεια όπως μέχρι πρότινος (ημιεπισημη ανακοίνωση βέβαια )και δεν ξέρω τι να κάνω ....αλλάζουν πολύ τε πράγματα με ενημερώσει αχολη που θα ξεκινούσα ....θα έχουν με βάση αυτά που διάβασα πολλές διευκολύνσεις αλλά δρν θα δίνονται τόσο εύκολα τα δάνεια και δεν ξέρω τι να κάνω τώρα ....να στραφώ αλλου ;μάλλον αυτό θα κάνω ....
Στεφανος56
Πολύ δραστήριο μέλος

Ναι το έχω κοιτάξει σε ευχαριστώ πολυυΟντως μαλλον δεν θα δινουν πλεον φοιτητικά δάνεια... :/ Κοιτα και στην Ευρώπη, υπάρχουν αξιόλογες σχολές... ίσως και Ιταλία που φημίζεται για την μόδα!

Viedo
Διάσημο μέλος

Οι καλύτερες Σχολές Μόδας στον κόσμο για το 2017
Εδώ έχει μία λίστα με καλές σχολές για μόδα.
Στεφανος56
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 119 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- tomftw
- monika20
- Ken
- patatosalata22
- Andromeda
- frida217
- Hased Babis
- Catwoman-exams
- ClaudiaZ
- Philologist
- baffledpotato
- Kitana
- johnsala
- Αννα1
- george777
- xakounaamatata
- eukleidhs1821
- argy
- Scandal
- calliope
- Annu
- constansn
- tsiobieman
- KingOfPop
- Αναστασία197
- Panos_02
- Dionyshs1
- An_uknown_world
- SlimShady
- globglogabgalab
- kiyoshi
- Sense
- Ziekr
- Manolo165
- Nala
- lnesb
- vetas
- manos1234567
- azula
- desna
- LenaElf
- Cassano
- St11
- Rene2004
- EiriniS20
- KaterinaL
- Meow
- Memetchi
- Ggpg
- Στεφανος56
- Kostakis45
- Viedo
- Κλημεντίνη
- Marianna35
- jimnikol21
- uni77
- Makis7
- jimis2001
- Keeell
- charmander
- Kostis-Palamas
- jj!
- tasost
- MarcoReus
- stamoul1s
- cel123
- Yiorgosk
- tymvorixos
- ioannaion
- Thanos_D
- the purge
- MarilynSt
- Libertus
- barkos
- Ryuzaki
- Jocaste
- Dimitris9
- Άρτεμις Α.
- Revekka
- louminis
- JohnGreek
- Αλκης Κ.
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.