Σχέδιο Μόδας: Ποια σχολή είναι η καλύτερη;

Ματίνα στ

Νεοφερμένος

Η Ματίνα στ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Α' λυκείου. Έχει γράψει 16 μηνύματα.
Η καλών Τεχνών εμπεριέχει πολλά τμήματα,δεν είναι ΜΟΝΟ ζωγραφική όπως πολλοί νομίζουν. Η ζωγραφική είναι ένα από αυτά τα τμήματα.

Και εγώ επιμένω για Υψηλή ραπτική την σχολή στο Κιλκίς, αλλά αν τον ενδιαφέρει κάτι σε Σκηνογραφία-Ενδυνστολογία υπάρχει και το αντίστοιχο τμήμα στην Καλών Τεχνών. Πάλι θα μάθει τα βασικά της ραπτικής απλά προσανατολισμένα σε τομείς παραστατικών τεχνών. Μπορείς βέβαια σαν απόφοιτος να ανοίξεις και δικό σου ατελιέ.

Το θέμα είναι ότι μάλλον ακόμη δεν ξέρει τι ακριβώς θέλει, άρα καλό είναι να γνωρίζει και αυτήν την εναλλακτική.
Δηλαδή απο την καλών τεχνών μαθαίνω και σχεδιο μόδας/ραπτική..κλπ; Θα παω λύκειο και δεν ξέρω που να κατευθυνθώ... Ή θα παω καλλιτεχνικό λύκειο ή επαλ
 

ClaudiaZ

Νεοφερμένος

Η ClaudiaZ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Παιδιά τον έχω ρωτήσει τον κ.Γαβαλα και μου είχε πει για εδώ σε σχολή την pansik(είναι και καθηγητής εκεί )και για εξωτερικό μου είδε πει το Instituto Maragoni στο μιλανο !
Παιδιά, μην μπερδευεστε, ο Γαβαλάς είναι επιτυχημενος showman και πρώην κακος επιχειρηματίας. Δεν είναι ουτε σχεδιαστής ουτε καθηγητής.
Παιιδιά καλησπέρα!κατεληξα να ξεκινήσω να παω να σπουδάσω σχέδιο στην Αγγλία ξεκινάω μαθήματα για προετοιμασία για το ielts και για το portfolio....έχετε κάποια άποψη για σχολές εκεί ;είχα κοιτάξει για saint martins,marangoni αλλά δεν δέχονται κόσμο εύκολα εκεί .....και θέλω για να εξηγήσω....υψηλή ραπτική θα ήθελα να κάνω και παπούτσια.....έχετε να μου προτείνετε κάποια σχολή να κοιτάξω ;
Να πας να δεις τα Portfolio στην σχολή AthensFashionClub και να πάθεις πλάκα! Εκεί σε προετοιμάζουν για Central Saint Martins, έχουν πολλές επιτυχίες, θα στα εξηγήσουν όλα .. Εγώ τελείωσα εκεί Fashion Marketing and Business και τώρα δουλευω ως Digital Marketeer σε eshops.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top