Στη Sozi απαντάω ότι τη θαυμάζω για τον αγώνα που πέτυχε στην Ιατρική,γιατί από παλιά που παρακολουθούσα το site ως επισκέπτρια θυμάμαι ότι είχε ξαναδώσει. Αυτό που γράφω ως γνώμη μου δεν πάει απαραίτητα στη Sozi,αλλά είναι μια άποψη που σε κάθε επιστημονικό κλάδο ''στέκει'',ότι δηλαδή,αν κάποιος δεν το αγαπάει το αντικείμενο και δεν είναι το μυαλό του ''κομμένο και ραμμένο''γι'αυτό,δύσκολο να τα βγάλει πέρα.Γενικό ήταν
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Μαρτίου 2022
Άψογη η απάντησή σου.Έτσι ακριβώς είναι.Και όχι μόνο αυτό,αλλά θεωρώ ότι πρέπει σε κάθε ασθένεια να το ψάχνεις πολύ που λένε να αποκλείσεις το χειρότερο σενάριο πρώτα και να μην επαναπαύεσαι στο ότι''έλα μωρέ τίποτα δεν έχεις,πάρε ένα depon,είναι ψυχολογικό''που ακούω να λένε κάποιοι που μάλλον βαριούνται το λειτούργημά τους.Πιστεύω ότι θα είσαι καλή γιατρός.(Είμαι και εγώ γεννημένη το 1992(γραία,χαχαχαα).'Ημουν θετική κ/θνση,έδωσα το 2010 και μπήκα νοσηλευτική εκπα(την έβγαλα με άριστα),την ιατρική δεν την έπιανα τότε,γιατί,αν και πήγαινα στην Ώθηση,ήμουν στούρνος στη Φυσική κ/θνσης.Το ακριβώς αντίθετο από τα μαθηματικά δηλαδή.Το πάθος μου όμως ήταν η Νευροψυχολογία,δηλαδή πτυχίο εκεί και μεταπτυχιακό στην ιατρική,οπότε ξαναέδωσα πανελλαδικές το 2020 από...θεωρητική κ/θνση.Έφτυσα αίμα,όπως σίγουρα έκανες κι εσύ).Και να πω και κάτι από τον αείμνηστο Κωστή Παπαγιώργη :<<Όσο και αν καταγίνεται κανείς με κάτι,αν δεν τό'χει, ποτέ δεν γίνεται.Με την επιμονή έχουμε άθλους εργατικότητας, όχι όμως δημιουργήματα''.Γι'αυτό,λοιπόν,να καραγουστάρετε την επιστήμη σας και όλα θα'ρθουν!...
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Μαρτίου 2022
''Αγκύλωση σκέψης'' βλέπω... Έκανα εγγραφή,πράγματι, το 2020.Έλα,όμως,που παρακολουθώ το site του ischool εδώ και χρόνια ως επισκέπτρια!! Και δεν είχα γραφτεί ποτέ ως μέλος.Συγκεκριμένα,από όταν ήμουν στη Β'Λυκείου.Ως επισκέπτρια μπαίνω κάπου κάπου και σε άλλα forums,όπως το parents.org.gr.(Θυμάμαι τον Dias που από τότε ήταν αστέρι στη Φυσική και κάποιον qwertyκάτι μαθητή γυμνασίου τότε.Φυσικά,θυμάμαι και τη Sozi και τον αγώνα που έκανε για να πάρει αυτό που ήθελε,την Ιατρική). {{{ Αυτό δεν το σκέφτηκες ως σενάριο,βρε Ευκλείδη??!}}}