gregory nub
Διάσημο μέλος
Εγω μεχρι τωρα ουτε καφε δεν πινω(ετσι και αλλιως ποτε δεν επινα) μονο πορτοκαλαδες(φυσικες) και χυμους και ακομα δεν εχω κουραστει!!![]()
Σοβαρά δεν πίνεις καφέ; Δεν σ' αρέσει;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gregory nub
Διάσημο μέλος
Ουτε εγω πινω καφεδες! Δεν μου αρεσουν...
Εμένα μ' αρέσουν πολύ

carpe_nochtem
Πολύ δραστήριο μέλος

Jeanjean
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βλέπω πάντως διαφορά.
einsteinoprotos
Νεοφερμένο μέλος
petroslegal
Νεοφερμένο μέλος
ελεος για τα παιδια της γ'λυκειου
magician2000
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση συντονιστή : Τα μηνύματα 108-112 προήλθαν από το thread με τίτλο "Πανελλήνιες 2013".
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 712911
Επισκέπτης
Εν τω μεταξυ χρησιμοποιειτε βιταμινες;;
Προσωπικά, όχι.
Αντί για βιταμίνες προτιμώ φυσικούς χυμούς φρούτων κτλ 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος
Εν τω μεταξυ χρησιμοποιειτε βιταμινες;;
Ναι, τις vital plus q10 μαζί με φρούτα και χυμούς καθημερινά.

gregory nub
Διάσημο μέλος

antonisd95
Δραστήριο μέλος

υ.γ.
Η συνέχεια στο επόμενο ποστ.
Τι βιταμίνες λέτε, πιείτε καφέ, κάνει την ίδια δουλειά και φθηνότερα.![]()
Θα συμφωνήσω με το μωρό.
έλπις20
Εκκολαπτόμενο μέλος
Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος
έλπις20
Εκκολαπτόμενο μέλος
cha0s
Περιβόητο μέλος
αμα παρω 2 vital plus q10 την ημερα θα παθω τπτ?
Ναι, θα πεθάνεις.

Δοσολογία Ενήλικες & παιδιά άνω των 15 ετών 1κάψουλα/δισκίο ημερησίως μετά το πρωινό για 3 μήνες.[
Αφού λέει 1 κάθε μέρα, εσύ γιατί να πάρεις 2; Αν πάρεις παραπάνω απο τη συνιστώμενη δόση, ενδέχεται να πάθεις υπερβιταμίνωση, η οποία παρουσιάζει ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα απ' αυτά που θα είχες αν επαιρνες 1 χαπάκι
Αν θες για διάβασμα, πάρε καλύτερα το epresat. Γενικότερα για αντοχή έχω ακούσει οτι η σπιρουλίνα βοηθαει.
Το καλύτερο όμως που μπορείς να κάνεις είναι να πίνεις φυσικό χυμό πορτοκάλι

έλπις20
Εκκολαπτόμενο μέλος
κανει δουλεια εσυ εχεις δει διαφορα??Ναι, θα πεθάνεις.
https://www.vital.gr/category/initial/vitalplusq10/
Δοσολογία Ενήλικες & παιδιά άνω των 15 ετών 1κάψουλα/δισκίο ημερησίως μετά το πρωινό για 3 μήνες.[
Αφού λέει 1 κάθε μέρα, εσύ γιατί να πάρεις 2; Αν πάρεις παραπάνω απο τη συνιστώμενη δόση, ενδέχεται να πάθεις υπερβιταμίνωση, η οποία παρουσιάζει ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα απ' αυτά που θα είχες αν επαιρνες 1 χαπάκι
Αν θες για διάβασμα, πάρε καλύτερα το epresat. Γενικότερα για αντοχή έχω ακούσει οτι η σπιρουλίνα βοηθαει.
Το καλύτερο όμως που μπορείς να κάνεις είναι να πίνεις φυσικό χυμό πορτοκάλι![]()
Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος
cha0s
Περιβόητο μέλος
κανει δουλεια εσυ εχεις δει διαφορα??
Εσύ παίρνεις epresat; Έχεις δει διαφορά;
Εγώ δυστυχώς παίρνω χάπια για ακμή φέτος και δε μπορώ να παίρνω συμπληρώματα που περιέχουν βιταμίνη Α (όπως το epresat)
Εγώ αυτό παίρνω φέτος.
Πέρσι έπαιρνα αυτό και ήταν αρκετά καλό. Δηλαδή με βοήθησε αρκετά. Οταν τελειώσω τα χάπια για την ακμή, θα πάρω ή το epresat ή το geriatric.
Η φαρμακοποιός και η παθολόγος μου μ είπε πάντως οτι το επρεσατ το παίρνουν αρκετοί και τους βοηθάει αρκετά.
Δείτε και αυτό:
https://www.otc.gr/product_info.php?products_id=640
Περιέχει Βιταμίνη Β που είναι αρκετά σημαντική για συγκέντρωση και μνήμη
Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Ρωτήστε κάτι
Προσωπικές Συζητήσεις
Πανελλαδικές
Αγγελίες
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki