Συμπληρώματα διατροφής στην Γ' Λυκείου

Εσείς παίρνετε/παίρνατε συμπληρώματα διατροφής και γιατί;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 144)
  • Ναι, όλη τη χρονιά.

Ψήφοι: 8 5,6%
  • Ναι, περιστασιακά.

Ψήφοι: 43 29,9%
  • Δοκίμασα αλλά σταμάτησα γρήγορα.

Ψήφοι: 9 6,3%
  • Όχι και δεν θέλω.

Ψήφοι: 76 52,8%
  • Όχι αλλά θέλω, ομως για κάποιους λόγους δεν παίρνω.

Ψήφοι: 8 5,6%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 0 0,0%

• Σύνολο ψηφοφόρων
    144
Εγω μεχρι τωρα ουτε καφε δεν πινω(ετσι και αλλιως ποτε δεν επινα) μονο πορτοκαλαδες(φυσικες) και χυμους και ακομα δεν εχω κουραστει!!:spasiklas::alljumpy::bounce:

Σοβαρά δεν πίνεις καφέ; Δεν σ' αρέσει;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ουτε εγω πινω καφεδες! Δεν μου αρεσουν...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμένα ο καφές αντιθέτως με στέλνει για ύπνο. Τι γίνεται; :redface:

Vital plus ανα δύο μήνες παίρνω και τώρα ένα Ginko.
Βλέπω πάντως διαφορά.

Εγω λεω να παρετε κανενα συμπληρωμα πρωτεϊνης και καμια κρεατινη για να γινετε και τουμπανα!!!

ποοοο μεγάλη βλακεία στα παιδιά

ελεος για τα παιδια της γ'λυκειου

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Εν τω μεταξυ χρησιμοποιειτε βιταμινες;;

Σημείωση συντονιστή : Τα μηνύματα 108-112 προήλθαν από το thread με τίτλο "Πανελλήνιες 2013".

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Εν τω μεταξυ χρησιμοποιειτε βιταμινες;;

Προσωπικά, όχι. :P Αντί για βιταμίνες προτιμώ φυσικούς χυμούς φρούτων κτλ :P

Τι βιταμίνες λέτε, πιείτε καφέ, κάνει την ίδια δουλειά και φθηνότερα. :P

Βιταμίνες προσωπικά δεν παίρνω.Φοβάμαι μην μου ξυπνήσουν άγριες διαθέσεις.:P

υ.γ.
Η συνέχεια στο επόμενο ποστ.

Τι βιταμίνες λέτε, πιείτε καφέ, κάνει την ίδια δουλειά και φθηνότερα. :P

Θα συμφωνήσω με το μωρό.

αμα παρω 2 vital plus q10 την ημερα θα παθω τπτ?

γιατί 2; το ένα σε καλύπτει. και εγώ αυτές τις βιταμίνες παίρνω.

καθολου τι τις παιρνω τι οχι παλι ιδια νιωθω

αμα παρω 2 vital plus q10 την ημερα θα παθω τπτ?

Ναι, θα πεθάνεις. :P

https://www.vital.gr/category/initial/vitalplusq10/
Δοσολογία Ενήλικες & παιδιά άνω των 15 ετών 1κάψουλα/δισκίο ημερησίως μετά το πρωινό για 3 μήνες.[

Αφού λέει 1 κάθε μέρα, εσύ γιατί να πάρεις 2; Αν πάρεις παραπάνω απο τη συνιστώμενη δόση, ενδέχεται να πάθεις υπερβιταμίνωση, η οποία παρουσιάζει ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα απ' αυτά που θα είχες αν επαιρνες 1 χαπάκι

Αν θες για διάβασμα, πάρε καλύτερα το epresat. Γενικότερα για αντοχή έχω ακούσει οτι η σπιρουλίνα βοηθαει.
Το καλύτερο όμως που μπορείς να κάνεις είναι να πίνεις φυσικό χυμό πορτοκάλι :)

Ναι, θα πεθάνεις. :P

https://www.vital.gr/category/initial/vitalplusq10/
Δοσολογία Ενήλικες & παιδιά άνω των 15 ετών 1κάψουλα/δισκίο ημερησίως μετά το πρωινό για 3 μήνες.[

Αφού λέει 1 κάθε μέρα, εσύ γιατί να πάρεις 2; Αν πάρεις παραπάνω απο τη συνιστώμενη δόση, ενδέχεται να πάθεις υπερβιταμίνωση, η οποία παρουσιάζει ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα απ' αυτά που θα είχες αν επαιρνες 1 χαπάκι

Αν θες για διάβασμα, πάρε καλύτερα το epresat. Γενικότερα για αντοχή έχω ακούσει οτι η σπιρουλίνα βοηθαει.
Το καλύτερο όμως που μπορείς να κάνεις είναι να πίνεις φυσικό χυμό πορτοκάλι :)
κανει δουλεια εσυ εχεις δει διαφορα??

Εσύ παίρνεις epresat; Έχεις δει διαφορά;

κανει δουλεια εσυ εχεις δει διαφορα??

Εσύ παίρνεις epresat; Έχεις δει διαφορά;

Εγώ δυστυχώς παίρνω χάπια για ακμή φέτος και δε μπορώ να παίρνω συμπληρώματα που περιέχουν βιταμίνη Α (όπως το epresat)
Εγώ αυτό παίρνω φέτος.
Πέρσι έπαιρνα αυτό και ήταν αρκετά καλό. Δηλαδή με βοήθησε αρκετά. Οταν τελειώσω τα χάπια για την ακμή, θα πάρω ή το epresat ή το geriatric.
Η φαρμακοποιός και η παθολόγος μου μ είπε πάντως οτι το επρεσατ το παίρνουν αρκετοί και τους βοηθάει αρκετά.

Δείτε και αυτό:
https://www.otc.gr/product_info.php?products_id=640

Περιέχει Βιταμίνη Β που είναι αρκετά σημαντική για συγκέντρωση και μνήμη

ευχαριστουμε :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back