evris7 + miv με πολυ ενδιαφερον διαβασα τα μνμτα σας.Εσενα miv, πρεπει να σου πω οτι μ'αρεσει πολυ ο τροπος που γραφεις+οι σκεψεις σου γενικοτερα επειδη εχω διαβασει πολλα θεματα που λες την αποψη σου+φανταζομαι οτι εισαι πολυ ενδιαφερον τυπος.βεβαια, ολα τα μελη τα θεωρω "φιλους" μου, απλα ετυχε να διαβαζω θεματα που γραφεις περισσοτερο εσυ.Οσον αφορα, τα.........περι λαθους+σωστου...,εχω να πω οτι αυτο το θεμα ειναι μπερδεψιαρικο, γιατι ο 1 μπορει να πιστευει οτι υπαρχουν κατα γενικη ομολογια standart πραγματα που'ναι σωστα, κι ο 2 να θεωρει πως τα σωστα+τα λαθος δεν ειναι καθορισμενα.......Εγω, δεν εχω "καθαρη" αποψη περι αυτου του θεματος.....Απλα, τιποτα στη ζωη δεν ειναι σιγουρο κ γι'αυτο δεν πρεπει να'μαστε απολυτοι..Ο καθενας βαζει τους δικους του στοχους, κ κινειται συμφωνα με τα δικα του πιστευω....Δν ειναι standareee οτι αυτος που διαβαζει τρελα θα περασει, κι αυτος που διαβαζει λιγοτερο οχι..Μν τρελαθουμε....Απλα, στα ματια της κοινωνιας αυτο ισχυει.....Το καλο+το κακο ειναι personnal υποθεσεις του καθενος, οταν αντιστοιχα κανει αυτο το καλο+αυτο το κακο στον εαυτο του...Γιατι αν πεφτει κ στον αλλον, τοτε αφορα+τον αλλον
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.