Grabeel Lucas
Εκκολαπτόμενο μέλος
αν κ φετος ειμαι απουσιολογος, τι να κανω????ελεγα να μην δεχτω το απουσιολογιο,αλλα δεν ξερω αν αυτο θα τους αλλαξει συμπεριφορα...πειτε μου μια συμβουλη.....οσο+να μην τους δεινς σημασια, με πληγωνει πολυ να γελουν μαζι μουακμη κι αν μη τους εχω δωσει καμια αφορμη
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
happy i
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Grabeel Lucas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Kaim
Νεοφερμένος
Θα ηθελα να απαντησω στον προβληματισμο σου αυτο καθως απ' οτι φαινεται
πρεπει να βρισκεσαι σε εξαιρετικα δεινη ψυχολογικα θεση...
Κατα τη διαρκεια της φοιτησης μου στο Γυμνασιο, ειχα κι εγω το απουσιολογιο
αλλες φορες μονος και αλλες μαζι με αλλα παιδια (δεν το αναφερω για να παινευτω.Απλα για να σου δειξω πως εχω βρεθει κι εγω σε αυτη τη θεση αρα εχω μια σχετικη εμπειρια).Η αντιμετωπιση που ειχα φυσικα απο τους συμμαθητες μου ηταν παρομοια με αυτη που ειχες κι εσυ εκ μερους των δικων
σου συμμαθητων.Φυτο, σπασικλας και αλλα τετοια ηταν οι ''προσδιορισμοι''
που ακουγα καθημερινως.Στην αρχη, το ειχα παρει κατακαρδα.Ηθελα οπωσδηποτε να αποδειξω πως δεν ημουν φυτο...πως ημουν σαν κι αυτους...
Μεγαλωνοντας ομως, αλλαξα αρδην αντιληψεις...να αποδειξω τί και σε ποιόν?
...χα χα...σε παιδια που δεν ξερουν αν η λεξη ''Ελλαδα'' γραφεται με ενα η με
δυο ''λ''...σε παιδια που ξημεροβραδιαζονται σε καφετεριες και οταν ερθει η
ωρα της εξετασης ειναι αυτα τα οποια ''γλυφουν'' τους καθηγητες...σε παιδια των οποιων το μελλον φανταζει αβεβαιο...(στον επαγγελματικο τομεα παντα)...σε παιδια τα οποια γεματα φθονο ηθελαν να υποβιβασουν
τοσο εμενα οσο και τους διατελεσαντες απουσιολογους γιατι εχασαν το εν
λογω εγγραφο για 1 μοναδα...
Αποφασισα λοιπον να μη ξαναδωσω σημασια σε αυτους...μπορει να φανταζει
δυσκολο αλλα εχει εξαιρετικο αποτελεσμα...Ειδα πλεον πως δεν εχει νοημα
να ασχολουμαι με τετοια παιδια...αλλωστε στις Πανελληνιες, ο εξεταστης δε
θα δει αν ο Kaim και ο καθε Kaim ειναι καλος στο να πηγαινει απο δω και
απο κει αγνοωντας τα μαθηματα...αυτος θα δει ενα γραπτο...τιποτα αλλο...
Οσον αφορα λοιπον εσενα, νομιζω πως διαβαζοντας το παραπανω θα εχεις ηδη καταλαβει τι θα σε συμβουλεβα να κανεις...αστους...μην ασχολεισαι...
ειπαμε ειναι δυσκολο αλλα σκεψου λιγο...ποιος ειναι ο λογος που σε κοροιδευουν?...αν απαντησεις σε αυτην την ερωτηση θα καταλαβεις γιατι
ειναι χασιμο χρονου να ασχολεισαι μαζι τους....
Και κατι τελευταιο...προς Θεου μη κανεις καμμια βλακεια και δε παρεις το απουσιολογιο αν εισαι εσυ η απουσιολογος...Ειναι χαζο να προσπαθεις να
αποδειξεις κατι σε ανθρωπους που και λογικα να τους μιλησεις θα σε αποπαρουν...Συνεχισε λοιπον οσο καλυτερα μπορεις και ασε ολους αυτους...
Ελπιζω να βοηθησα και να μη σε εφερα σε μια κατασταση - :s
Φιλικα,
Kaim
Grabeel Lucas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Kaim
Νεοφερμένος
Επισης μη ξεχασω, γραψε ανετα το προβλημα σου (αν φυσικα θες κι εσυ αλλα μαλλον θες αφου το λες η ιδια).Ολοι απο το ischool ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε...
Farewell
miv
Επιφανές μέλος
Αν ήμουν εγώ στη θέση σου τι θα έκανα;
α) Σε καμία περίπτωση δεν θα παρέβαινα τον κανονισμό για χάρη κάποιου που με θάβει και με βρίζει. Δεν εξαγοράζεται η εκτίμηση. Ο άλλος, με τον τρόπο αυτό, ίσα-ίσα που σε πιάνει κορόιδο. Δείξτου λοιπόν οτι δεν είσαι του χεριού του.
β) Εξήγησε, σε όσους παίρνουν χαμπάρι κι εκτιμάς κι εσύ, ότι δεν είσαι αυτό που νομίζουν κι ότι ξέρεις για όλα όσα, αδίκως, σου φορτώνουν. Αν, λοιπόν, εχουν κάποιο πρόβλημα μαζί σου, ας σου το πουν κατάμουτρα για να τους διαψεύσεις.
γ) Μην τσακωθείς με κάποιον, απλά γράψε τους κάφρους που δεν καταλαβαίνουν απο λόγια. Μακριά κι αγαπημένοι. Όποτε σου ζητούν χάρες να κρατάς επίπεδο και να μην τις κάνεις, δείχνοντας οτι δεν είναι άξιοι να σε πιάσουν μαλάκα και μόνο αν γουστάρεις εσύ, θα τους βοηθήσεις.
Το κυριότερο είναι να παλέψεις ν'αποκαταστήσεις τις σχέσεις σου μονο με όσους εκτιμάς πραγματικά και ειναι ΟΚ άτομα. Οι υπόλοιποι, ακόμη κι αν αφήσεις το απουσιολόγιο, θα συνεχίσουν να σου κολλούν τη "ρετσινιά" και να σου φέρονται έτσι. Στην τελική, take it easy. Άνθρωποι που μετράνε ανθρώπους με βάση τον τίτλο τους, είναι άνθρωποι κομπλεξικοί κι ανάξιοι λόγου. Πραγματικά, λοιπόν, θεωρείς οτι αξίζει να κάτσεις ν'ασχοληθείς με τέτοια άτομα; Στη θέση σου δεν θα με τιμούσε.
+1Αρχική Δημοσίευση από miv:Όποτε σου ζητούν χάρες να κρατάς επίπεδο και να μην τις κάνεις, δείχνοντας οτι δεν είναι άξιοι να σε πιάσουν μαλάκα και μόνο αν γουστάρεις εσύ, θα τους βοηθήσεις.
Και εγώ δε βρισκόμουν σε καλύτερη θέση από εσένα, αλλά εγώ ευχόμουν να έρθει έστω και ένας να μου πει κάτι... Θα έτρωγε τόσο πολύ ξύλο που θα το θυμόταν σε όλη του τη ζωή!:mad2: Προς γνώση και συμμόρφωση των υπολοίπων...
MITSOSSSS
Νεοφερμένος
εχεις σκεφτει οτι μπορουν να ζηλεύουν????
chris_90
Διάσημο μέλος
Devina
Τιμώμενο Μέλος
Μπορεί να πιστεύεις ότι σιγά μην ζηλεύουν εμένα,αλλά αυτό γίνεται γιατί έχουν μάθει να σνομπάρουν αυτούς που τα πάνε καλύτερα από εκείνους και τους κάνουν ψυχολογικό πόλεμο μόνο και μόνο για να περάσει το δικό τους και να νιώσουν ότι ''σε έχουν''!!
Μην μασάς λοιπόν και προχώρα άσε τους άλλους να χτυπιούνται που δεν είναι στην θέση σου! Εσύ είσαι αυτή που είσαι και δεν εχεις αν αποδείξεις τίποτα και σε κανέναν!!!
P.S Συγνώμη για το μεγάλο κείμενο...
Sulfur
Νεοφερμένος
miv
Επιφανές μέλος
Kaim
Νεοφερμένος
Απλως το απουσιολογιο αποδιδεται ως ελαχιστος φορος τιμης στον καλυτερο
παπαγαλο...
*επαναλαμβανω πως δε μιλω για ολους τους αριστουχους....να μη παρεξηγηθω κιολας απο πολλους.....
Devina
Τιμώμενο Μέλος
miv
Επιφανές μέλος
chris_90
Διάσημο μέλος
Grabeel Lucas
Εκκολαπτόμενο μέλος
και παλι σ'ευχαριστω πολυ!θα'θελα πολυ να το πω το προβλημα που ανεφερα, αλλα δεν εχω ορεξη να το γραψω ακομη....αν ειχα εγγραφει εκεινη την ημερα που το εμαθα σιγουρα θα'χα γεμισει μια ολοκληρη σελιδα.....κ παλι σ'ευχαριστω καιμ+τα ξαναλεμε.!Looking forward λοιπον να δουμε πως θα εισαι την πρωτη εβδομαδα στο σχολειο ως περηφανη απουσιολογος!
Επισης μη ξεχασω, γραψε ανετα το προβλημα σου (αν φυσικα θες κι εσυ αλλα μαλλον θες αφου το λες η ιδια).Ολοι απο το ischool ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε...
Farewell
miv,kaim,exc,chris_90,despoina,maριa chem σασ υπερ_ευχαριστω για τα τελεια μνμτα σασ!πραγματικα θα'θελα ν'απαντησω στον καθενα ξεχωριστα, αλλα βλεπω οτι ειστε πολλοι.νοιωθω τοσο καλα που με στηριζετε.ισωσ η λυση του "προβληματοσ" μου να'ναι μπροστα μου κ να μην τη βλεπω.ισωσ+να μν υπαρχει καθαρη λυση, απλα πρεπει να δειξω αδιαφορια κ ουσια στα πραγματα που το αξιζουν.ολοι με γεμισατε με απεραντο κουραγιο κ δυναμη.νομιζω οτι μπορω να δειξω δυναμικη κ περιφρονηση στην καθε αννοητη προσβολη κ κακια, αλλα το κακο με μενα ειναι οτι ειμαι ευκολοπιστη κ οταν μου ζητουν χαρεσ για τισ απουσιεσ.λυγιζω...παντωσ θα παλεψω φετοσ για την ψυχικη μου ηρεμια..
οσον αφορα το απουσιολογιο, ποτε δεν το ειδα ωσ κατι που με καθιστα ανωτερη των υπολοιπων.στο γυμνασιο το ειδα ωσ κατι καινουριο+σαν μια δικαιωση.με τον καιρο κατανοησα οτι δεν εχει καμια στην ουσια αξια.αφηστε που εχω δεχτει απειρεσ παρατηρησεισ+φωνεσ απο καθηγητεσ, επειδη δεν τελεσα καλα τη δουλεια μου.ποια δουλεια?μου'πε κανεισ οταν εγγραφομουν στο σχολειο οτι θα'χω κι αυτο?κουραστηκα πλεον κυριωσ ψυχικα να το'χω.η πιο ψυχοφθορα δουλεια μοιαζει.τελοσπαντων..παντωσ ποτε,κ το τονιζω αυτο, δεν υπηρξα ψωνιο+ατομο που υπερηφανευοταν στουσ αλλουσ οτι ειχε αυτο το μεσαιου μεγεθουσ μπλοκακι...για μενα αυτο ειναι το απουσιολογιο....δεν μετραει καθολου στη ζωη μου+τελικα δε το θεωρω "βραβειο", αλλα ενα βαροσ των μαθητων που περνουν καλυτερουσ βαθμουσ απ'τουσ αλλουσ.δλδ θελω να πω οτι δε με παρηγορει που το εχω, γιατι αν κατσει ο καθενασ κ σκεφτει τι πραγματικα ειναι το απουσιολογιο, θα βρει οτι ειναι ενα προβλημα.χωρισ απαραιτητα αυτη η αποψη να ειναι ευρεωσ αποδεκτη.ξερετε ποτε νοιωθω τιμη?οταν μεσα μου αισθανομαι χαρουμενη+κανω κατι που με κανει να ειμαι καλα.....
κ παλι 1000 ευχαριστω ειναι λιγα να σασ πω για οσα μου ειπατε.......αληθεια....!
Kaim
Νεοφερμένος
Ποοοο πως το μιλαω το αγγλικο!
kidding...
haroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
να αποδειξω τί και σε ποιόν?
...χα χα...σε παιδια που δεν ξερουν αν η λεξη ''Ελλαδα'' γραφεται με ενα η με
δυο ''λ''...σε παιδια που ξημεροβραδιαζονται σε καφετεριες και οταν ερθει η
ωρα της εξετασης ειναι αυτα τα οποια ''γλυφουν'' τους καθηγητες...σε παιδια των οποιων το μελλον φανταζει αβεβαιο...(στον επαγγελματικο τομεα παντα)...σε παιδια τα οποια γεματα φθονο ηθελαν να υποβιβασουν
Άνθρωποι που μετράνε ανθρώπους με βάση τον τίτλο τους, είναι άνθρωποι κομπλεξικοί κι ανάξιοι λόγου.
μην δίνεις σημασία σε παιδάκια που προσπαθούν να το παίξουν ξύπνια, που στην πραγματικότητα δεν είναι και πολύ απλά ζηλεύουν!!
Μπορεί να πιστεύεις ότι σιγά μην ζηλεύουν εμένα,αλλά αυτό γίνεται γιατί έχουν μάθει να σνομπάρουν αυτούς που τα πάνε καλύτερα από εκείνους και τους κάνουν ψυχολογικό πόλεμο μόνο και μόνο για να περάσει το δικό τους και να νιώσουν ότι ''σε έχουν''!!
Κατά τη διάρκεια της χρονιάς είδα παιδιά να κάνουν καθημερινά κοπάνες και να μη νοιάζονται καθόλου για τις απουσίες. Στο τέλος της χρονιάς, όταν έπεσε η πεντηκοστή απουσία, σαν τα κατακαημένα βάλθηκαν να παρακαλούν τον απουσιολόγο να μην τους βάζει τις απουσίες. Κάτι τέτοια παιδιά νομίζω είναι άξια περιφρόνησης.πολλα παιδια νομιζουν οτι επειδη εχουν το απουσιολογιο ειναι "καποιοι" και αναπτυσσουν μια ακρως υπεροπτικη συμπεριφορα.
Και εν μέρει σε καταλαβαίνω γιατί πολλές φορές μ'έχουν κοροϊδέψει και μ'έχουν φέρει σε δύσκολη θέση όμως δε με αγγίζει πια γιατί ξέρω ότι πραγματικά δεν αξίζουν δεκάρα αυτοί οι βλάκες. Και δεν έχω πρόβλημα να με λένε φυτό γιατί ξέρω ότι δεν είμαι. Και δε θα καθίσω να τους το αποδείξω.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.