Unseen skygge Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unseen skygge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.218 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 20:48 Ο Unseen skygge: #61 21-05-20 20:48 Δεν είμαι σίγουρος ποιος είναι τρολ πλέον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 468119 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαΐου 2020 στις 20:50 Ο Guest 468119: #62 21-05-20 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Katerinaev: Πού βασιζεις τις απόψεις σου για τον Θεό; Στα λόγια και τις διδαχές των παππούδων μας; Click για ανάπτυξη... Οι απόψεις μου για Τον Θεό Βασίζονται φυσικά στα γραπτά των Αγίων πατέρων της εκκλησίας. Φυσικά, θα μου πεις αυτά μπορεί να είχαν τέτοια δομή που προέβαλε και τα στερεότυπα της τότε εποχής. Αυτό δεν αλλάζει την ιερωσύνη των γραπτών αυτών Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 21 Μαΐου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Unseen skygge: Δεν είμαι σίγουρος ποιος είναι τρολ πλέον Click για ανάπτυξη... Θα σου πω ποιος είναι τρολ για την ψεκασμένη πλειοψηφία: αυτόν που δεν μπορούμε να φτάσουμε ούτε να κατανοήσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerinaev Δραστήριο μέλος Η Katerinaev δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 568 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 21:23 Η Katerinaev: #63 21-05-20 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος999: Οι απόψεις μου για Τον Θεό Βασίζονται φυσικά στα γραπτά των Αγίων πατέρων της εκκλησίας. Φυσικά, θα μου πεις αυτά μπορεί να είχαν τέτοια δομή που προέβαλε και τα στερεότυπα της τότε εποχής. Αυτό δεν αλλάζει την ιερωσύνη των γραπτών αυτών Click για ανάπτυξη... Και μιλούσαν αυτα τα γραπτά για τα κλαμπς και για τα παντελόνια; Να μιλάει για προκλητική ενδυμασία το δεχομαι.. αλλά για παντελόνια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 468119 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαΐου 2020 στις 21:24 Ο Guest 468119: #64 21-05-20 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Katerinaev: Και μιλούσαν αυτα τα γραπτά για τα κλαμπς και για τα παντελόνια; Να μιλάει για προκλητική ενδυμασία το δεχομαι.. αλλά για παντελόνια; Click για ανάπτυξη... Τα παντελόνια προκλητική ενδυμασία θεωρείται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στέφανος-Ιάσωνας Νεοφερμένο μέλος Ο Στέφανος-Ιάσωνας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 21:26 Ο Στέφανος-Ιάσωνας: #65 21-05-20 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος999: Μια συμβουλή από έναν μικρότερο σου. Σε ψεκασμένο να λες ότι θέλει να ακούσει, σε έναν με μεγάλο iq να κανεις σοβαρές συζητήσεις με επιχειρήματα κτλ. Θα το καταλάβεις κι μόνος σου αυτό με τα χρόνια διαφορετικά θα τρελαθείς με αυτούς εκεί έξω Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 21 Μαΐου 2020 Ναι ναι έχεις δικιο έτσι είναι. Παίρνε μαθήματα φιλε Click για ανάπτυξη... Καλά δεν συναναστρέφομαι και με τέτοιους ανθρώπους μην νομίζεις. Χάσιμο χρόνου είναι. Ντουβαρια που δεν μπορείς να τα μετακινήσεις.Πρώτη φορά κάνω εγγραφή σε φόρουμ. Αρχικά νόμιζα ότι ήταν του Υπουργείο κάτι, όπως υπάρχει στο εξωτερικό για τους μαθητές. Φίλε χάρηκα που σε γνώρισα, εγω δεν έχω σκοπό να ξαναμπώ στο site. Γύρισα κάθε πέτρα δεν άλλαξε κάτι. Καλά να είσαι, καλή δύναμη με την σχολή, γρήγορα να τελειώσεις και καλό γιατρός! Είναι δύσκολη αλλά για αυτούς που την αγαπάνε αποδίδει πιστεύω η δουλειά. Αρχική Δημοσίευση από Νίκος999: Τα παντελόνια προκλητική ενδυμασία θεωρείται Click για ανάπτυξη... Τίποτα δεν είναι από μόνο του προκλητικό. Το μυαλό μας είναι προκλητικό. Παλιά το να έβλεπες γυναικεία γάμπα θεωρούνταν ότι την έβλεπες γυμνή.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 468119 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαΐου 2020 στις 21:29 Ο Guest 468119: #66 21-05-20 21:29 Αρχική Δημοσίευση από Στέφανος-Ιάσωνας: Καλά δεν συναναστρέφομαι και με τέτοιους ανθρώπους μην νομίζεις. Χάσιμο χρόνου είναι. Ντουβαρια που δεν μπορείς να τα μετακινήσεις.Πρώτη φορά κάνω εγγραφή σε φόρουμ. Αρχικά νόμιζα ότι ήταν του Υπουργείο κάτι, όπως υπάρχει στο εξωτερικό για τους μαθητές. Φίλε χάρηκα που σε γνώρισα, εγω δεν έχω σκοπό να ξαναμπώ στο site. Γύρισα κάθε πέτρα δεν άλλαξε κάτι. Καλά να είσαι, καλή δύναμη με την σχολή, γρήγορα να τελειώσεις και καλό γιατρός! Είναι δύσκολη αλλά για αυτούς που την αγαπάνε αποδίδει πιστεύω η δουλειά. Τίποτα δεν είναι από μόνο του προκλητικό. Το μυαλό μας είναι προκλητικό. Παλιά το να έβλεπες γυναικεία γάμπα θεωρούνταν ότι την έβλεπες γυμνή.. Click για ανάπτυξη... Τελως πάντων το ντύσιμο είναι το λιγότερο, εδώ πάνε με τον ένα και με τον άλλο κάθε μέρα στο ντύσιμο θα κολλήσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unseen skygge Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unseen skygge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.218 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 21:43 Ο Unseen skygge: #67 21-05-20 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος999: Θα σου πω ποιος είναι τρολ για την ψεκασμένη πλειοψηφία: αυτόν που δεν μπορούμε να φτάσουμε ούτε να κατανοήσουμε Click για ανάπτυξη... Μπορεί και καλύτερα με αυτά που βλέπω να γράφονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στέφανος-Ιάσωνας Νεοφερμένο μέλος Ο Στέφανος-Ιάσωνας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 21:46 Ο Στέφανος-Ιάσωνας: #68 21-05-20 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Unseen skygge: Μπορεί και καλύτερα με αυτά που βλέπω να γράφονται Click για ανάπτυξη... Άντε δε θα ανοίξεις θέμα! Έχω περιέργεια να μάθω τι κάνετε εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerinaev Δραστήριο μέλος Η Katerinaev δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 568 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:31 Η Katerinaev: #69 21-05-20 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος999: Τα παντελόνια προκλητική ενδυμασία θεωρείται Click για ανάπτυξη... Προκλητικό είναι κάτι που διαγραφεί ή αποκαλύπτει κάποια συγκεκριμένα σημεία του σώματος. Αν μια γυναίκα φοράει μια παντελονα ας πούμε πού είναι το προκλητικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 468119 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαΐου 2020 στις 22:32 Ο Guest 468119: #70 21-05-20 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Katerinaev: Προκλητικό είναι κάτι που διαγραφεί ή αποκαλύπτει κάποια συγκεκριμένα σημεία του σώματος. Αν μια γυναίκα φοράει μια παντελονα ας πούμε πού είναι το προκλητικό Click για ανάπτυξη... Συνήθως δεν φοράνε παντελόνα αλλά κολλητά τζιν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jimis2001 Εκκολαπτόμενο μέλος Η jimis2001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Βιολογίας ΑΠΘ και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 226 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:37 Η jimis2001: #71 21-05-20 22:37 Γνωρίζει κάποιος για κάποιο βίντεο ή κανάλι στο Yt που σχετίζεται με αντιπαραθέσεις και debate ορθόδοξων χριστιανών και άθεων; Στον δυτικό κόσμο υπάρχουν πολλά άτομα και οργανισμοί που διοργανώνουν ποιοτικά (και μη) debate μεταξύ άλλων κλάδων του Χριστιανισμού ή Ισλάμ αλλά για τον ορθόδοξο Χριστιανισμό δεν μπορώ να βρω αντίστοιχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerinaev Δραστήριο μέλος Η Katerinaev δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 568 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:38 Η Katerinaev: #72 21-05-20 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος999: Συνήθως δεν φοράνε παντελόνα αλλά κολλητά τζιν Click για ανάπτυξη... Άρα το πρόβλημα σου δεν είναι με το παντελόνι αυτό καθ’αυτο αλλά με το κολλητό παντελονι. Όπως προκλητική μπορεί να θεωρηθεί και μια φούστα η οποία είναι κοντή και στενή. Γενικά όμως η φούστα είναι αποδεκτή. Άρα πού η διαφορά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:40 Ο Viedo έγραψε: #73 21-05-20 22:40 Αρχική Δημοσίευση από jimis2001: Γνωρίζει κάποιος για κάποιο βίντεο ή κανάλι στο Yt που σχετίζεται με αντιπαραθέσεις και debate ορθόδοξων χριστιανών και άθεων; Στον δυτικό κόσμο υπάρχουν πολλά άτομα και οργανισμοί που διοργανώνουν ποιοτικά (και μη) debate μεταξύ άλλων κλάδων του Χριστιανισμού ή Ισλάμ αλλά για τον ορθόδοξο Χριστιανισμό δεν μπορώ να βρω αντίστοιχα. Click για ανάπτυξη... Δεν γνωρίζω αν σε βοηθάει απλώς αυτό μου ήρθε στο μυαλό και γνωρίζω, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 468119 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαΐου 2020 στις 22:40 Ο Guest 468119: #74 21-05-20 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Katerinaev: Άρα το πρόβλημα σου δεν είναι με το παντελόνι αυτό καθ’αυτο αλλά με το κολλητό παντελονι. Όπως προκλητική μπορεί να θεωρηθεί και μια φούστα η οποία είναι κοντή και στενή. Γενικά όμως η φούστα είναι αποδεκτή. Άρα πού η διαφορά; Click για ανάπτυξη... Αποδεκτή είναι η φούστα κάτω από το γόνατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerinaev Δραστήριο μέλος Η Katerinaev δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 568 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:42 Η Katerinaev: #75 21-05-20 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος999: Αποδεκτή είναι η φούστα κάτω από το γόνατο Click για ανάπτυξη... Όπως αποδεκτό είναι και ένα σεμνό παντελόνι. Και για να μη παρεξηγηθώ όταν λέω αποδεκτό εννοω από τους Αγίους πατέρες υποτίθεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 468119 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαΐου 2020 στις 22:42 Ο Guest 468119: #76 21-05-20 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Katerinaev: Όπως αποδεκτό είναι και ένα σεμνό παντελόνι Click για ανάπτυξη... Αποδεκτό αλλά αντιαισθητικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στέφανος-Ιάσωνας Νεοφερμένο μέλος Ο Στέφανος-Ιάσωνας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:50 Ο Στέφανος-Ιάσωνας: #77 21-05-20 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος999: Αποδεκτό αλλά αντιαισθητικό Click για ανάπτυξη... Ρε Νίκο και εσύ τώρα αλήθεια τα λες αυτά; Αν το πάρουμε από άποψη φύσης και ιατρικής που σπουδάζεις κιόλας το ανθρώπινο σώμα απλά ΕΙΝΑΙ. Τώρα το τι είναι. Το καθορίζουν οι κοινωνίες. Τα προϊστορικά χρόνια γυμνοί ήταν οι άνθρωποι αυτοί ήταν η φυσική κατάσταση. Με τα χρόνια άλλαξε αυτό, για τους λάθος λόγους, κυρίως για να καταπιέζουν τον κόσμο. Γιγαντώθηκε και η βιομηχανία του πορνό, και πλέον το ανθρώπινο σώμα έχει γίνεται σεξουαλικό αντικείμενο, γιατί βγάζουν χρήματα από αυτό. Σαν φοιτητής ιατρικής, δεν θα έπρεπε να έχεις θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 468119 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαΐου 2020 στις 22:53 Ο Guest 468119: #78 21-05-20 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Στέφανος-Ιάσωνας: Ρε Νίκο και εσύ τώρα αλήθεια τα λες αυτά; Αν το πάρουμε από άποψη φύσης και ιατρικής που σπουδάζεις κιόλας το ανθρώπινο σώμα απλά ΕΙΝΑΙ. Τώρα το τι είναι. Το καθορίζουν οι κοινωνίες. Τα προϊστορικά χρόνια γυμνοί ήταν οι άνθρωποι αυτοί ήταν η φυσική κατάσταση. Με τα χρόνια άλλαξε αυτό, για τους λάθος λόγους, κυρίως για να καταπιέζουν τον κόσμο. Γιγαντώθηκε και η βιομηχανία του πορνό, και πλέον το ανθρώπινο σώμα έχει γίνεται σεξουαλικό αντικείμενο, γιατί βγάζουν χρήματα από αυτό. Σαν φοιτητής ιατρικής, δεν θα έπρεπε να έχεις θέμα. Click για ανάπτυξη... δεν έχω κανένα θέμα όπως το είπα. Αλλά το ντύσιμο μιας γυναίκας αντιπροσωπεύει την ηθική της και εν μέρη και την προσωπικότητα της. Τουλάχιστον στην δίκη μου γυναίκα έχω κάποια στάνταρ, για να κάνω σπίτι και όχι να το χαλάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unseen skygge Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unseen skygge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.218 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:54 Ο Unseen skygge: #79 21-05-20 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Στέφανος-Ιάσωνας: Άντε δε θα ανοίξεις θέμα! Έχω περιέργεια να μάθω τι κάνετε εκεί. Click για ανάπτυξη... Θέμα για ποιο πράγμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:57 Ο eukleidhs1821: #80 21-05-20 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Unseen skygge: Δεν είμαι σίγουρος ποιος είναι τρολ πλέον Click για ανάπτυξη... ο νικος ε συγγνωμη ο ιασωνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 121 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kzaro tomftw Eirinakiii8 Sofos Gerontas thenutritionist oups Ioanna98 ggl Nasia2433266 barkos MarcoReus eri548 Lathy Αλκης Κ. Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous MariaAdamantia Μαρία234 ag97 DonaeB Scandal Libertus Viedo Thodwris98 Ryuzaki Ststst02 χημεια4λαιφ jimis2001 Μάρκος Βασίλης Unseen skygge the purge Γατόπαρδος. Memetchi louminis Jocaste Thoba19 T C johnsala uni77 SweetGirl Tommy_civil tonyler Panagiotis849 !georgitsa! eukleidhs1821 Trolling Stones hirasawayui chris2799 gregory nub fmarulezkd don_vito ΘανάσοςG4 Άρτεμις Α. tymvorixos tslef8 toolooboom Revekka EiriniS20 D.a.i.s.y tsiobieman Papachrist nucomer Serotonin Έμμα Earendil Elama On Peli Vold Neffii Dreamer_SW gwgw_5 charmander tasost TigerHunt E. Venizelos The Official Catherine3 PanosCh002 johnsiak Adolfo valencia Meow ioannaion Steffie88 Cpt.Philips Makis7 Vasilis25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν είμαι σίγουρος ποιος είναι τρολ πλέον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 468119 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαΐου 2020 στις 20:50 Ο Guest 468119: #62 21-05-20 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Katerinaev: Πού βασιζεις τις απόψεις σου για τον Θεό; Στα λόγια και τις διδαχές των παππούδων μας; Click για ανάπτυξη... Οι απόψεις μου για Τον Θεό Βασίζονται φυσικά στα γραπτά των Αγίων πατέρων της εκκλησίας. Φυσικά, θα μου πεις αυτά μπορεί να είχαν τέτοια δομή που προέβαλε και τα στερεότυπα της τότε εποχής. Αυτό δεν αλλάζει την ιερωσύνη των γραπτών αυτών Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 21 Μαΐου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Unseen skygge: Δεν είμαι σίγουρος ποιος είναι τρολ πλέον Click για ανάπτυξη... Θα σου πω ποιος είναι τρολ για την ψεκασμένη πλειοψηφία: αυτόν που δεν μπορούμε να φτάσουμε ούτε να κατανοήσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerinaev Δραστήριο μέλος Η Katerinaev δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 568 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 21:23 Η Katerinaev: #63 21-05-20 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος999: Οι απόψεις μου για Τον Θεό Βασίζονται φυσικά στα γραπτά των Αγίων πατέρων της εκκλησίας. Φυσικά, θα μου πεις αυτά μπορεί να είχαν τέτοια δομή που προέβαλε και τα στερεότυπα της τότε εποχής. Αυτό δεν αλλάζει την ιερωσύνη των γραπτών αυτών Click για ανάπτυξη... Και μιλούσαν αυτα τα γραπτά για τα κλαμπς και για τα παντελόνια; Να μιλάει για προκλητική ενδυμασία το δεχομαι.. αλλά για παντελόνια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 468119 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαΐου 2020 στις 21:24 Ο Guest 468119: #64 21-05-20 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Katerinaev: Και μιλούσαν αυτα τα γραπτά για τα κλαμπς και για τα παντελόνια; Να μιλάει για προκλητική ενδυμασία το δεχομαι.. αλλά για παντελόνια; Click για ανάπτυξη... Τα παντελόνια προκλητική ενδυμασία θεωρείται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στέφανος-Ιάσωνας Νεοφερμένο μέλος Ο Στέφανος-Ιάσωνας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 21:26 Ο Στέφανος-Ιάσωνας: #65 21-05-20 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος999: Μια συμβουλή από έναν μικρότερο σου. Σε ψεκασμένο να λες ότι θέλει να ακούσει, σε έναν με μεγάλο iq να κανεις σοβαρές συζητήσεις με επιχειρήματα κτλ. Θα το καταλάβεις κι μόνος σου αυτό με τα χρόνια διαφορετικά θα τρελαθείς με αυτούς εκεί έξω Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 21 Μαΐου 2020 Ναι ναι έχεις δικιο έτσι είναι. Παίρνε μαθήματα φιλε Click για ανάπτυξη... Καλά δεν συναναστρέφομαι και με τέτοιους ανθρώπους μην νομίζεις. Χάσιμο χρόνου είναι. Ντουβαρια που δεν μπορείς να τα μετακινήσεις.Πρώτη φορά κάνω εγγραφή σε φόρουμ. Αρχικά νόμιζα ότι ήταν του Υπουργείο κάτι, όπως υπάρχει στο εξωτερικό για τους μαθητές. Φίλε χάρηκα που σε γνώρισα, εγω δεν έχω σκοπό να ξαναμπώ στο site. Γύρισα κάθε πέτρα δεν άλλαξε κάτι. Καλά να είσαι, καλή δύναμη με την σχολή, γρήγορα να τελειώσεις και καλό γιατρός! Είναι δύσκολη αλλά για αυτούς που την αγαπάνε αποδίδει πιστεύω η δουλειά. Αρχική Δημοσίευση από Νίκος999: Τα παντελόνια προκλητική ενδυμασία θεωρείται Click για ανάπτυξη... Τίποτα δεν είναι από μόνο του προκλητικό. Το μυαλό μας είναι προκλητικό. Παλιά το να έβλεπες γυναικεία γάμπα θεωρούνταν ότι την έβλεπες γυμνή.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 468119 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαΐου 2020 στις 21:29 Ο Guest 468119: #66 21-05-20 21:29 Αρχική Δημοσίευση από Στέφανος-Ιάσωνας: Καλά δεν συναναστρέφομαι και με τέτοιους ανθρώπους μην νομίζεις. Χάσιμο χρόνου είναι. Ντουβαρια που δεν μπορείς να τα μετακινήσεις.Πρώτη φορά κάνω εγγραφή σε φόρουμ. Αρχικά νόμιζα ότι ήταν του Υπουργείο κάτι, όπως υπάρχει στο εξωτερικό για τους μαθητές. Φίλε χάρηκα που σε γνώρισα, εγω δεν έχω σκοπό να ξαναμπώ στο site. Γύρισα κάθε πέτρα δεν άλλαξε κάτι. Καλά να είσαι, καλή δύναμη με την σχολή, γρήγορα να τελειώσεις και καλό γιατρός! Είναι δύσκολη αλλά για αυτούς που την αγαπάνε αποδίδει πιστεύω η δουλειά. Τίποτα δεν είναι από μόνο του προκλητικό. Το μυαλό μας είναι προκλητικό. Παλιά το να έβλεπες γυναικεία γάμπα θεωρούνταν ότι την έβλεπες γυμνή.. Click για ανάπτυξη... Τελως πάντων το ντύσιμο είναι το λιγότερο, εδώ πάνε με τον ένα και με τον άλλο κάθε μέρα στο ντύσιμο θα κολλήσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unseen skygge Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unseen skygge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.218 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 21:43 Ο Unseen skygge: #67 21-05-20 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος999: Θα σου πω ποιος είναι τρολ για την ψεκασμένη πλειοψηφία: αυτόν που δεν μπορούμε να φτάσουμε ούτε να κατανοήσουμε Click για ανάπτυξη... Μπορεί και καλύτερα με αυτά που βλέπω να γράφονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στέφανος-Ιάσωνας Νεοφερμένο μέλος Ο Στέφανος-Ιάσωνας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 21:46 Ο Στέφανος-Ιάσωνας: #68 21-05-20 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Unseen skygge: Μπορεί και καλύτερα με αυτά που βλέπω να γράφονται Click για ανάπτυξη... Άντε δε θα ανοίξεις θέμα! Έχω περιέργεια να μάθω τι κάνετε εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerinaev Δραστήριο μέλος Η Katerinaev δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 568 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:31 Η Katerinaev: #69 21-05-20 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος999: Τα παντελόνια προκλητική ενδυμασία θεωρείται Click για ανάπτυξη... Προκλητικό είναι κάτι που διαγραφεί ή αποκαλύπτει κάποια συγκεκριμένα σημεία του σώματος. Αν μια γυναίκα φοράει μια παντελονα ας πούμε πού είναι το προκλητικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 468119 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαΐου 2020 στις 22:32 Ο Guest 468119: #70 21-05-20 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Katerinaev: Προκλητικό είναι κάτι που διαγραφεί ή αποκαλύπτει κάποια συγκεκριμένα σημεία του σώματος. Αν μια γυναίκα φοράει μια παντελονα ας πούμε πού είναι το προκλητικό Click για ανάπτυξη... Συνήθως δεν φοράνε παντελόνα αλλά κολλητά τζιν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jimis2001 Εκκολαπτόμενο μέλος Η jimis2001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Βιολογίας ΑΠΘ και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 226 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:37 Η jimis2001: #71 21-05-20 22:37 Γνωρίζει κάποιος για κάποιο βίντεο ή κανάλι στο Yt που σχετίζεται με αντιπαραθέσεις και debate ορθόδοξων χριστιανών και άθεων; Στον δυτικό κόσμο υπάρχουν πολλά άτομα και οργανισμοί που διοργανώνουν ποιοτικά (και μη) debate μεταξύ άλλων κλάδων του Χριστιανισμού ή Ισλάμ αλλά για τον ορθόδοξο Χριστιανισμό δεν μπορώ να βρω αντίστοιχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerinaev Δραστήριο μέλος Η Katerinaev δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 568 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:38 Η Katerinaev: #72 21-05-20 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος999: Συνήθως δεν φοράνε παντελόνα αλλά κολλητά τζιν Click για ανάπτυξη... Άρα το πρόβλημα σου δεν είναι με το παντελόνι αυτό καθ’αυτο αλλά με το κολλητό παντελονι. Όπως προκλητική μπορεί να θεωρηθεί και μια φούστα η οποία είναι κοντή και στενή. Γενικά όμως η φούστα είναι αποδεκτή. Άρα πού η διαφορά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:40 Ο Viedo έγραψε: #73 21-05-20 22:40 Αρχική Δημοσίευση από jimis2001: Γνωρίζει κάποιος για κάποιο βίντεο ή κανάλι στο Yt που σχετίζεται με αντιπαραθέσεις και debate ορθόδοξων χριστιανών και άθεων; Στον δυτικό κόσμο υπάρχουν πολλά άτομα και οργανισμοί που διοργανώνουν ποιοτικά (και μη) debate μεταξύ άλλων κλάδων του Χριστιανισμού ή Ισλάμ αλλά για τον ορθόδοξο Χριστιανισμό δεν μπορώ να βρω αντίστοιχα. Click για ανάπτυξη... Δεν γνωρίζω αν σε βοηθάει απλώς αυτό μου ήρθε στο μυαλό και γνωρίζω, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 468119 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαΐου 2020 στις 22:40 Ο Guest 468119: #74 21-05-20 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Katerinaev: Άρα το πρόβλημα σου δεν είναι με το παντελόνι αυτό καθ’αυτο αλλά με το κολλητό παντελονι. Όπως προκλητική μπορεί να θεωρηθεί και μια φούστα η οποία είναι κοντή και στενή. Γενικά όμως η φούστα είναι αποδεκτή. Άρα πού η διαφορά; Click για ανάπτυξη... Αποδεκτή είναι η φούστα κάτω από το γόνατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerinaev Δραστήριο μέλος Η Katerinaev δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 568 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:42 Η Katerinaev: #75 21-05-20 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος999: Αποδεκτή είναι η φούστα κάτω από το γόνατο Click για ανάπτυξη... Όπως αποδεκτό είναι και ένα σεμνό παντελόνι. Και για να μη παρεξηγηθώ όταν λέω αποδεκτό εννοω από τους Αγίους πατέρες υποτίθεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 468119 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαΐου 2020 στις 22:42 Ο Guest 468119: #76 21-05-20 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Katerinaev: Όπως αποδεκτό είναι και ένα σεμνό παντελόνι Click για ανάπτυξη... Αποδεκτό αλλά αντιαισθητικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στέφανος-Ιάσωνας Νεοφερμένο μέλος Ο Στέφανος-Ιάσωνας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:50 Ο Στέφανος-Ιάσωνας: #77 21-05-20 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος999: Αποδεκτό αλλά αντιαισθητικό Click για ανάπτυξη... Ρε Νίκο και εσύ τώρα αλήθεια τα λες αυτά; Αν το πάρουμε από άποψη φύσης και ιατρικής που σπουδάζεις κιόλας το ανθρώπινο σώμα απλά ΕΙΝΑΙ. Τώρα το τι είναι. Το καθορίζουν οι κοινωνίες. Τα προϊστορικά χρόνια γυμνοί ήταν οι άνθρωποι αυτοί ήταν η φυσική κατάσταση. Με τα χρόνια άλλαξε αυτό, για τους λάθος λόγους, κυρίως για να καταπιέζουν τον κόσμο. Γιγαντώθηκε και η βιομηχανία του πορνό, και πλέον το ανθρώπινο σώμα έχει γίνεται σεξουαλικό αντικείμενο, γιατί βγάζουν χρήματα από αυτό. Σαν φοιτητής ιατρικής, δεν θα έπρεπε να έχεις θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 468119 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαΐου 2020 στις 22:53 Ο Guest 468119: #78 21-05-20 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Στέφανος-Ιάσωνας: Ρε Νίκο και εσύ τώρα αλήθεια τα λες αυτά; Αν το πάρουμε από άποψη φύσης και ιατρικής που σπουδάζεις κιόλας το ανθρώπινο σώμα απλά ΕΙΝΑΙ. Τώρα το τι είναι. Το καθορίζουν οι κοινωνίες. Τα προϊστορικά χρόνια γυμνοί ήταν οι άνθρωποι αυτοί ήταν η φυσική κατάσταση. Με τα χρόνια άλλαξε αυτό, για τους λάθος λόγους, κυρίως για να καταπιέζουν τον κόσμο. Γιγαντώθηκε και η βιομηχανία του πορνό, και πλέον το ανθρώπινο σώμα έχει γίνεται σεξουαλικό αντικείμενο, γιατί βγάζουν χρήματα από αυτό. Σαν φοιτητής ιατρικής, δεν θα έπρεπε να έχεις θέμα. Click για ανάπτυξη... δεν έχω κανένα θέμα όπως το είπα. Αλλά το ντύσιμο μιας γυναίκας αντιπροσωπεύει την ηθική της και εν μέρη και την προσωπικότητα της. Τουλάχιστον στην δίκη μου γυναίκα έχω κάποια στάνταρ, για να κάνω σπίτι και όχι να το χαλάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unseen skygge Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unseen skygge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.218 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:54 Ο Unseen skygge: #79 21-05-20 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Στέφανος-Ιάσωνας: Άντε δε θα ανοίξεις θέμα! Έχω περιέργεια να μάθω τι κάνετε εκεί. Click για ανάπτυξη... Θέμα για ποιο πράγμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:57 Ο eukleidhs1821: #80 21-05-20 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Unseen skygge: Δεν είμαι σίγουρος ποιος είναι τρολ πλέον Click για ανάπτυξη... ο νικος ε συγγνωμη ο ιασωνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 121 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kzaro tomftw Eirinakiii8 Sofos Gerontas thenutritionist oups Ioanna98 ggl Nasia2433266 barkos MarcoReus eri548 Lathy Αλκης Κ. Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous MariaAdamantia Μαρία234 ag97 DonaeB Scandal Libertus Viedo Thodwris98 Ryuzaki Ststst02 χημεια4λαιφ jimis2001 Μάρκος Βασίλης Unseen skygge the purge Γατόπαρδος. Memetchi louminis Jocaste Thoba19 T C johnsala uni77 SweetGirl Tommy_civil tonyler Panagiotis849 !georgitsa! eukleidhs1821 Trolling Stones hirasawayui chris2799 gregory nub fmarulezkd don_vito ΘανάσοςG4 Άρτεμις Α. tymvorixos tslef8 toolooboom Revekka EiriniS20 D.a.i.s.y tsiobieman Papachrist nucomer Serotonin Έμμα Earendil Elama On Peli Vold Neffii Dreamer_SW gwgw_5 charmander tasost TigerHunt E. Venizelos The Official Catherine3 PanosCh002 johnsiak Adolfo valencia Meow ioannaion Steffie88 Cpt.Philips Makis7 Vasilis25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Katerinaev: Πού βασιζεις τις απόψεις σου για τον Θεό; Στα λόγια και τις διδαχές των παππούδων μας; Click για ανάπτυξη... Οι απόψεις μου για Τον Θεό Βασίζονται φυσικά στα γραπτά των Αγίων πατέρων της εκκλησίας. Φυσικά, θα μου πεις αυτά μπορεί να είχαν τέτοια δομή που προέβαλε και τα στερεότυπα της τότε εποχής. Αυτό δεν αλλάζει την ιερωσύνη των γραπτών αυτών Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 21 Μαΐου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Unseen skygge: Δεν είμαι σίγουρος ποιος είναι τρολ πλέον Click για ανάπτυξη... Θα σου πω ποιος είναι τρολ για την ψεκασμένη πλειοψηφία: αυτόν που δεν μπορούμε να φτάσουμε ούτε να κατανοήσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Katerinaev Δραστήριο μέλος Η Katerinaev δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 568 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 21:23 Η Katerinaev: #63 21-05-20 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος999: Οι απόψεις μου για Τον Θεό Βασίζονται φυσικά στα γραπτά των Αγίων πατέρων της εκκλησίας. Φυσικά, θα μου πεις αυτά μπορεί να είχαν τέτοια δομή που προέβαλε και τα στερεότυπα της τότε εποχής. Αυτό δεν αλλάζει την ιερωσύνη των γραπτών αυτών Click για ανάπτυξη... Και μιλούσαν αυτα τα γραπτά για τα κλαμπς και για τα παντελόνια; Να μιλάει για προκλητική ενδυμασία το δεχομαι.. αλλά για παντελόνια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 468119 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαΐου 2020 στις 21:24 Ο Guest 468119: #64 21-05-20 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Katerinaev: Και μιλούσαν αυτα τα γραπτά για τα κλαμπς και για τα παντελόνια; Να μιλάει για προκλητική ενδυμασία το δεχομαι.. αλλά για παντελόνια; Click για ανάπτυξη... Τα παντελόνια προκλητική ενδυμασία θεωρείται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στέφανος-Ιάσωνας Νεοφερμένο μέλος Ο Στέφανος-Ιάσωνας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 21:26 Ο Στέφανος-Ιάσωνας: #65 21-05-20 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος999: Μια συμβουλή από έναν μικρότερο σου. Σε ψεκασμένο να λες ότι θέλει να ακούσει, σε έναν με μεγάλο iq να κανεις σοβαρές συζητήσεις με επιχειρήματα κτλ. Θα το καταλάβεις κι μόνος σου αυτό με τα χρόνια διαφορετικά θα τρελαθείς με αυτούς εκεί έξω Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 21 Μαΐου 2020 Ναι ναι έχεις δικιο έτσι είναι. Παίρνε μαθήματα φιλε Click για ανάπτυξη... Καλά δεν συναναστρέφομαι και με τέτοιους ανθρώπους μην νομίζεις. Χάσιμο χρόνου είναι. Ντουβαρια που δεν μπορείς να τα μετακινήσεις.Πρώτη φορά κάνω εγγραφή σε φόρουμ. Αρχικά νόμιζα ότι ήταν του Υπουργείο κάτι, όπως υπάρχει στο εξωτερικό για τους μαθητές. Φίλε χάρηκα που σε γνώρισα, εγω δεν έχω σκοπό να ξαναμπώ στο site. Γύρισα κάθε πέτρα δεν άλλαξε κάτι. Καλά να είσαι, καλή δύναμη με την σχολή, γρήγορα να τελειώσεις και καλό γιατρός! Είναι δύσκολη αλλά για αυτούς που την αγαπάνε αποδίδει πιστεύω η δουλειά. Αρχική Δημοσίευση από Νίκος999: Τα παντελόνια προκλητική ενδυμασία θεωρείται Click για ανάπτυξη... Τίποτα δεν είναι από μόνο του προκλητικό. Το μυαλό μας είναι προκλητικό. Παλιά το να έβλεπες γυναικεία γάμπα θεωρούνταν ότι την έβλεπες γυμνή.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 468119 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαΐου 2020 στις 21:29 Ο Guest 468119: #66 21-05-20 21:29 Αρχική Δημοσίευση από Στέφανος-Ιάσωνας: Καλά δεν συναναστρέφομαι και με τέτοιους ανθρώπους μην νομίζεις. Χάσιμο χρόνου είναι. Ντουβαρια που δεν μπορείς να τα μετακινήσεις.Πρώτη φορά κάνω εγγραφή σε φόρουμ. Αρχικά νόμιζα ότι ήταν του Υπουργείο κάτι, όπως υπάρχει στο εξωτερικό για τους μαθητές. Φίλε χάρηκα που σε γνώρισα, εγω δεν έχω σκοπό να ξαναμπώ στο site. Γύρισα κάθε πέτρα δεν άλλαξε κάτι. Καλά να είσαι, καλή δύναμη με την σχολή, γρήγορα να τελειώσεις και καλό γιατρός! Είναι δύσκολη αλλά για αυτούς που την αγαπάνε αποδίδει πιστεύω η δουλειά. Τίποτα δεν είναι από μόνο του προκλητικό. Το μυαλό μας είναι προκλητικό. Παλιά το να έβλεπες γυναικεία γάμπα θεωρούνταν ότι την έβλεπες γυμνή.. Click για ανάπτυξη... Τελως πάντων το ντύσιμο είναι το λιγότερο, εδώ πάνε με τον ένα και με τον άλλο κάθε μέρα στο ντύσιμο θα κολλήσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unseen skygge Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unseen skygge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.218 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 21:43 Ο Unseen skygge: #67 21-05-20 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος999: Θα σου πω ποιος είναι τρολ για την ψεκασμένη πλειοψηφία: αυτόν που δεν μπορούμε να φτάσουμε ούτε να κατανοήσουμε Click για ανάπτυξη... Μπορεί και καλύτερα με αυτά που βλέπω να γράφονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στέφανος-Ιάσωνας Νεοφερμένο μέλος Ο Στέφανος-Ιάσωνας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 21:46 Ο Στέφανος-Ιάσωνας: #68 21-05-20 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Unseen skygge: Μπορεί και καλύτερα με αυτά που βλέπω να γράφονται Click για ανάπτυξη... Άντε δε θα ανοίξεις θέμα! Έχω περιέργεια να μάθω τι κάνετε εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerinaev Δραστήριο μέλος Η Katerinaev δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 568 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:31 Η Katerinaev: #69 21-05-20 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος999: Τα παντελόνια προκλητική ενδυμασία θεωρείται Click για ανάπτυξη... Προκλητικό είναι κάτι που διαγραφεί ή αποκαλύπτει κάποια συγκεκριμένα σημεία του σώματος. Αν μια γυναίκα φοράει μια παντελονα ας πούμε πού είναι το προκλητικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 468119 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαΐου 2020 στις 22:32 Ο Guest 468119: #70 21-05-20 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Katerinaev: Προκλητικό είναι κάτι που διαγραφεί ή αποκαλύπτει κάποια συγκεκριμένα σημεία του σώματος. Αν μια γυναίκα φοράει μια παντελονα ας πούμε πού είναι το προκλητικό Click για ανάπτυξη... Συνήθως δεν φοράνε παντελόνα αλλά κολλητά τζιν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jimis2001 Εκκολαπτόμενο μέλος Η jimis2001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Βιολογίας ΑΠΘ και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 226 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:37 Η jimis2001: #71 21-05-20 22:37 Γνωρίζει κάποιος για κάποιο βίντεο ή κανάλι στο Yt που σχετίζεται με αντιπαραθέσεις και debate ορθόδοξων χριστιανών και άθεων; Στον δυτικό κόσμο υπάρχουν πολλά άτομα και οργανισμοί που διοργανώνουν ποιοτικά (και μη) debate μεταξύ άλλων κλάδων του Χριστιανισμού ή Ισλάμ αλλά για τον ορθόδοξο Χριστιανισμό δεν μπορώ να βρω αντίστοιχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerinaev Δραστήριο μέλος Η Katerinaev δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 568 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:38 Η Katerinaev: #72 21-05-20 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος999: Συνήθως δεν φοράνε παντελόνα αλλά κολλητά τζιν Click για ανάπτυξη... Άρα το πρόβλημα σου δεν είναι με το παντελόνι αυτό καθ’αυτο αλλά με το κολλητό παντελονι. Όπως προκλητική μπορεί να θεωρηθεί και μια φούστα η οποία είναι κοντή και στενή. Γενικά όμως η φούστα είναι αποδεκτή. Άρα πού η διαφορά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:40 Ο Viedo έγραψε: #73 21-05-20 22:40 Αρχική Δημοσίευση από jimis2001: Γνωρίζει κάποιος για κάποιο βίντεο ή κανάλι στο Yt που σχετίζεται με αντιπαραθέσεις και debate ορθόδοξων χριστιανών και άθεων; Στον δυτικό κόσμο υπάρχουν πολλά άτομα και οργανισμοί που διοργανώνουν ποιοτικά (και μη) debate μεταξύ άλλων κλάδων του Χριστιανισμού ή Ισλάμ αλλά για τον ορθόδοξο Χριστιανισμό δεν μπορώ να βρω αντίστοιχα. Click για ανάπτυξη... Δεν γνωρίζω αν σε βοηθάει απλώς αυτό μου ήρθε στο μυαλό και γνωρίζω, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 468119 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαΐου 2020 στις 22:40 Ο Guest 468119: #74 21-05-20 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Katerinaev: Άρα το πρόβλημα σου δεν είναι με το παντελόνι αυτό καθ’αυτο αλλά με το κολλητό παντελονι. Όπως προκλητική μπορεί να θεωρηθεί και μια φούστα η οποία είναι κοντή και στενή. Γενικά όμως η φούστα είναι αποδεκτή. Άρα πού η διαφορά; Click για ανάπτυξη... Αποδεκτή είναι η φούστα κάτω από το γόνατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerinaev Δραστήριο μέλος Η Katerinaev δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 568 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:42 Η Katerinaev: #75 21-05-20 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος999: Αποδεκτή είναι η φούστα κάτω από το γόνατο Click για ανάπτυξη... Όπως αποδεκτό είναι και ένα σεμνό παντελόνι. Και για να μη παρεξηγηθώ όταν λέω αποδεκτό εννοω από τους Αγίους πατέρες υποτίθεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 468119 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαΐου 2020 στις 22:42 Ο Guest 468119: #76 21-05-20 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Katerinaev: Όπως αποδεκτό είναι και ένα σεμνό παντελόνι Click για ανάπτυξη... Αποδεκτό αλλά αντιαισθητικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στέφανος-Ιάσωνας Νεοφερμένο μέλος Ο Στέφανος-Ιάσωνας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:50 Ο Στέφανος-Ιάσωνας: #77 21-05-20 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος999: Αποδεκτό αλλά αντιαισθητικό Click για ανάπτυξη... Ρε Νίκο και εσύ τώρα αλήθεια τα λες αυτά; Αν το πάρουμε από άποψη φύσης και ιατρικής που σπουδάζεις κιόλας το ανθρώπινο σώμα απλά ΕΙΝΑΙ. Τώρα το τι είναι. Το καθορίζουν οι κοινωνίες. Τα προϊστορικά χρόνια γυμνοί ήταν οι άνθρωποι αυτοί ήταν η φυσική κατάσταση. Με τα χρόνια άλλαξε αυτό, για τους λάθος λόγους, κυρίως για να καταπιέζουν τον κόσμο. Γιγαντώθηκε και η βιομηχανία του πορνό, και πλέον το ανθρώπινο σώμα έχει γίνεται σεξουαλικό αντικείμενο, γιατί βγάζουν χρήματα από αυτό. Σαν φοιτητής ιατρικής, δεν θα έπρεπε να έχεις θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 468119 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαΐου 2020 στις 22:53 Ο Guest 468119: #78 21-05-20 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Στέφανος-Ιάσωνας: Ρε Νίκο και εσύ τώρα αλήθεια τα λες αυτά; Αν το πάρουμε από άποψη φύσης και ιατρικής που σπουδάζεις κιόλας το ανθρώπινο σώμα απλά ΕΙΝΑΙ. Τώρα το τι είναι. Το καθορίζουν οι κοινωνίες. Τα προϊστορικά χρόνια γυμνοί ήταν οι άνθρωποι αυτοί ήταν η φυσική κατάσταση. Με τα χρόνια άλλαξε αυτό, για τους λάθος λόγους, κυρίως για να καταπιέζουν τον κόσμο. Γιγαντώθηκε και η βιομηχανία του πορνό, και πλέον το ανθρώπινο σώμα έχει γίνεται σεξουαλικό αντικείμενο, γιατί βγάζουν χρήματα από αυτό. Σαν φοιτητής ιατρικής, δεν θα έπρεπε να έχεις θέμα. Click για ανάπτυξη... δεν έχω κανένα θέμα όπως το είπα. Αλλά το ντύσιμο μιας γυναίκας αντιπροσωπεύει την ηθική της και εν μέρη και την προσωπικότητα της. Τουλάχιστον στην δίκη μου γυναίκα έχω κάποια στάνταρ, για να κάνω σπίτι και όχι να το χαλάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unseen skygge Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unseen skygge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.218 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:54 Ο Unseen skygge: #79 21-05-20 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Στέφανος-Ιάσωνας: Άντε δε θα ανοίξεις θέμα! Έχω περιέργεια να μάθω τι κάνετε εκεί. Click για ανάπτυξη... Θέμα για ποιο πράγμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:57 Ο eukleidhs1821: #80 21-05-20 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Unseen skygge: Δεν είμαι σίγουρος ποιος είναι τρολ πλέον Click για ανάπτυξη... ο νικος ε συγγνωμη ο ιασωνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 121 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kzaro tomftw Eirinakiii8 Sofos Gerontas thenutritionist oups Ioanna98 ggl Nasia2433266 barkos MarcoReus eri548 Lathy Αλκης Κ. Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous MariaAdamantia Μαρία234 ag97 DonaeB Scandal Libertus Viedo Thodwris98 Ryuzaki Ststst02 χημεια4λαιφ jimis2001 Μάρκος Βασίλης Unseen skygge the purge Γατόπαρδος. Memetchi louminis Jocaste Thoba19 T C johnsala uni77 SweetGirl Tommy_civil tonyler Panagiotis849 !georgitsa! eukleidhs1821 Trolling Stones hirasawayui chris2799 gregory nub fmarulezkd don_vito ΘανάσοςG4 Άρτεμις Α. tymvorixos tslef8 toolooboom Revekka EiriniS20 D.a.i.s.y tsiobieman Papachrist nucomer Serotonin Έμμα Earendil Elama On Peli Vold Neffii Dreamer_SW gwgw_5 charmander tasost TigerHunt E. Venizelos The Official Catherine3 PanosCh002 johnsiak Adolfo valencia Meow ioannaion Steffie88 Cpt.Philips Makis7 Vasilis25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νίκος999: Οι απόψεις μου για Τον Θεό Βασίζονται φυσικά στα γραπτά των Αγίων πατέρων της εκκλησίας. Φυσικά, θα μου πεις αυτά μπορεί να είχαν τέτοια δομή που προέβαλε και τα στερεότυπα της τότε εποχής. Αυτό δεν αλλάζει την ιερωσύνη των γραπτών αυτών Click για ανάπτυξη... Και μιλούσαν αυτα τα γραπτά για τα κλαμπς και για τα παντελόνια; Να μιλάει για προκλητική ενδυμασία το δεχομαι.. αλλά για παντελόνια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 468119 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαΐου 2020 στις 21:24 Ο Guest 468119: #64 21-05-20 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Katerinaev: Και μιλούσαν αυτα τα γραπτά για τα κλαμπς και για τα παντελόνια; Να μιλάει για προκλητική ενδυμασία το δεχομαι.. αλλά για παντελόνια; Click για ανάπτυξη... Τα παντελόνια προκλητική ενδυμασία θεωρείται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στέφανος-Ιάσωνας Νεοφερμένο μέλος Ο Στέφανος-Ιάσωνας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 21:26 Ο Στέφανος-Ιάσωνας: #65 21-05-20 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος999: Μια συμβουλή από έναν μικρότερο σου. Σε ψεκασμένο να λες ότι θέλει να ακούσει, σε έναν με μεγάλο iq να κανεις σοβαρές συζητήσεις με επιχειρήματα κτλ. Θα το καταλάβεις κι μόνος σου αυτό με τα χρόνια διαφορετικά θα τρελαθείς με αυτούς εκεί έξω Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 21 Μαΐου 2020 Ναι ναι έχεις δικιο έτσι είναι. Παίρνε μαθήματα φιλε Click για ανάπτυξη... Καλά δεν συναναστρέφομαι και με τέτοιους ανθρώπους μην νομίζεις. Χάσιμο χρόνου είναι. Ντουβαρια που δεν μπορείς να τα μετακινήσεις.Πρώτη φορά κάνω εγγραφή σε φόρουμ. Αρχικά νόμιζα ότι ήταν του Υπουργείο κάτι, όπως υπάρχει στο εξωτερικό για τους μαθητές. Φίλε χάρηκα που σε γνώρισα, εγω δεν έχω σκοπό να ξαναμπώ στο site. Γύρισα κάθε πέτρα δεν άλλαξε κάτι. Καλά να είσαι, καλή δύναμη με την σχολή, γρήγορα να τελειώσεις και καλό γιατρός! Είναι δύσκολη αλλά για αυτούς που την αγαπάνε αποδίδει πιστεύω η δουλειά. Αρχική Δημοσίευση από Νίκος999: Τα παντελόνια προκλητική ενδυμασία θεωρείται Click για ανάπτυξη... Τίποτα δεν είναι από μόνο του προκλητικό. Το μυαλό μας είναι προκλητικό. Παλιά το να έβλεπες γυναικεία γάμπα θεωρούνταν ότι την έβλεπες γυμνή.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 468119 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαΐου 2020 στις 21:29 Ο Guest 468119: #66 21-05-20 21:29 Αρχική Δημοσίευση από Στέφανος-Ιάσωνας: Καλά δεν συναναστρέφομαι και με τέτοιους ανθρώπους μην νομίζεις. Χάσιμο χρόνου είναι. Ντουβαρια που δεν μπορείς να τα μετακινήσεις.Πρώτη φορά κάνω εγγραφή σε φόρουμ. Αρχικά νόμιζα ότι ήταν του Υπουργείο κάτι, όπως υπάρχει στο εξωτερικό για τους μαθητές. Φίλε χάρηκα που σε γνώρισα, εγω δεν έχω σκοπό να ξαναμπώ στο site. Γύρισα κάθε πέτρα δεν άλλαξε κάτι. Καλά να είσαι, καλή δύναμη με την σχολή, γρήγορα να τελειώσεις και καλό γιατρός! Είναι δύσκολη αλλά για αυτούς που την αγαπάνε αποδίδει πιστεύω η δουλειά. Τίποτα δεν είναι από μόνο του προκλητικό. Το μυαλό μας είναι προκλητικό. Παλιά το να έβλεπες γυναικεία γάμπα θεωρούνταν ότι την έβλεπες γυμνή.. Click για ανάπτυξη... Τελως πάντων το ντύσιμο είναι το λιγότερο, εδώ πάνε με τον ένα και με τον άλλο κάθε μέρα στο ντύσιμο θα κολλήσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unseen skygge Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unseen skygge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.218 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 21:43 Ο Unseen skygge: #67 21-05-20 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος999: Θα σου πω ποιος είναι τρολ για την ψεκασμένη πλειοψηφία: αυτόν που δεν μπορούμε να φτάσουμε ούτε να κατανοήσουμε Click για ανάπτυξη... Μπορεί και καλύτερα με αυτά που βλέπω να γράφονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στέφανος-Ιάσωνας Νεοφερμένο μέλος Ο Στέφανος-Ιάσωνας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 21:46 Ο Στέφανος-Ιάσωνας: #68 21-05-20 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Unseen skygge: Μπορεί και καλύτερα με αυτά που βλέπω να γράφονται Click για ανάπτυξη... Άντε δε θα ανοίξεις θέμα! Έχω περιέργεια να μάθω τι κάνετε εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerinaev Δραστήριο μέλος Η Katerinaev δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 568 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:31 Η Katerinaev: #69 21-05-20 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος999: Τα παντελόνια προκλητική ενδυμασία θεωρείται Click για ανάπτυξη... Προκλητικό είναι κάτι που διαγραφεί ή αποκαλύπτει κάποια συγκεκριμένα σημεία του σώματος. Αν μια γυναίκα φοράει μια παντελονα ας πούμε πού είναι το προκλητικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 468119 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαΐου 2020 στις 22:32 Ο Guest 468119: #70 21-05-20 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Katerinaev: Προκλητικό είναι κάτι που διαγραφεί ή αποκαλύπτει κάποια συγκεκριμένα σημεία του σώματος. Αν μια γυναίκα φοράει μια παντελονα ας πούμε πού είναι το προκλητικό Click για ανάπτυξη... Συνήθως δεν φοράνε παντελόνα αλλά κολλητά τζιν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jimis2001 Εκκολαπτόμενο μέλος Η jimis2001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Βιολογίας ΑΠΘ και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 226 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:37 Η jimis2001: #71 21-05-20 22:37 Γνωρίζει κάποιος για κάποιο βίντεο ή κανάλι στο Yt που σχετίζεται με αντιπαραθέσεις και debate ορθόδοξων χριστιανών και άθεων; Στον δυτικό κόσμο υπάρχουν πολλά άτομα και οργανισμοί που διοργανώνουν ποιοτικά (και μη) debate μεταξύ άλλων κλάδων του Χριστιανισμού ή Ισλάμ αλλά για τον ορθόδοξο Χριστιανισμό δεν μπορώ να βρω αντίστοιχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerinaev Δραστήριο μέλος Η Katerinaev δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 568 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:38 Η Katerinaev: #72 21-05-20 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος999: Συνήθως δεν φοράνε παντελόνα αλλά κολλητά τζιν Click για ανάπτυξη... Άρα το πρόβλημα σου δεν είναι με το παντελόνι αυτό καθ’αυτο αλλά με το κολλητό παντελονι. Όπως προκλητική μπορεί να θεωρηθεί και μια φούστα η οποία είναι κοντή και στενή. Γενικά όμως η φούστα είναι αποδεκτή. Άρα πού η διαφορά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:40 Ο Viedo έγραψε: #73 21-05-20 22:40 Αρχική Δημοσίευση από jimis2001: Γνωρίζει κάποιος για κάποιο βίντεο ή κανάλι στο Yt που σχετίζεται με αντιπαραθέσεις και debate ορθόδοξων χριστιανών και άθεων; Στον δυτικό κόσμο υπάρχουν πολλά άτομα και οργανισμοί που διοργανώνουν ποιοτικά (και μη) debate μεταξύ άλλων κλάδων του Χριστιανισμού ή Ισλάμ αλλά για τον ορθόδοξο Χριστιανισμό δεν μπορώ να βρω αντίστοιχα. Click για ανάπτυξη... Δεν γνωρίζω αν σε βοηθάει απλώς αυτό μου ήρθε στο μυαλό και γνωρίζω, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 468119 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαΐου 2020 στις 22:40 Ο Guest 468119: #74 21-05-20 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Katerinaev: Άρα το πρόβλημα σου δεν είναι με το παντελόνι αυτό καθ’αυτο αλλά με το κολλητό παντελονι. Όπως προκλητική μπορεί να θεωρηθεί και μια φούστα η οποία είναι κοντή και στενή. Γενικά όμως η φούστα είναι αποδεκτή. Άρα πού η διαφορά; Click για ανάπτυξη... Αποδεκτή είναι η φούστα κάτω από το γόνατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerinaev Δραστήριο μέλος Η Katerinaev δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 568 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:42 Η Katerinaev: #75 21-05-20 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος999: Αποδεκτή είναι η φούστα κάτω από το γόνατο Click για ανάπτυξη... Όπως αποδεκτό είναι και ένα σεμνό παντελόνι. Και για να μη παρεξηγηθώ όταν λέω αποδεκτό εννοω από τους Αγίους πατέρες υποτίθεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 468119 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαΐου 2020 στις 22:42 Ο Guest 468119: #76 21-05-20 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Katerinaev: Όπως αποδεκτό είναι και ένα σεμνό παντελόνι Click για ανάπτυξη... Αποδεκτό αλλά αντιαισθητικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στέφανος-Ιάσωνας Νεοφερμένο μέλος Ο Στέφανος-Ιάσωνας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:50 Ο Στέφανος-Ιάσωνας: #77 21-05-20 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος999: Αποδεκτό αλλά αντιαισθητικό Click για ανάπτυξη... Ρε Νίκο και εσύ τώρα αλήθεια τα λες αυτά; Αν το πάρουμε από άποψη φύσης και ιατρικής που σπουδάζεις κιόλας το ανθρώπινο σώμα απλά ΕΙΝΑΙ. Τώρα το τι είναι. Το καθορίζουν οι κοινωνίες. Τα προϊστορικά χρόνια γυμνοί ήταν οι άνθρωποι αυτοί ήταν η φυσική κατάσταση. Με τα χρόνια άλλαξε αυτό, για τους λάθος λόγους, κυρίως για να καταπιέζουν τον κόσμο. Γιγαντώθηκε και η βιομηχανία του πορνό, και πλέον το ανθρώπινο σώμα έχει γίνεται σεξουαλικό αντικείμενο, γιατί βγάζουν χρήματα από αυτό. Σαν φοιτητής ιατρικής, δεν θα έπρεπε να έχεις θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 468119 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαΐου 2020 στις 22:53 Ο Guest 468119: #78 21-05-20 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Στέφανος-Ιάσωνας: Ρε Νίκο και εσύ τώρα αλήθεια τα λες αυτά; Αν το πάρουμε από άποψη φύσης και ιατρικής που σπουδάζεις κιόλας το ανθρώπινο σώμα απλά ΕΙΝΑΙ. Τώρα το τι είναι. Το καθορίζουν οι κοινωνίες. Τα προϊστορικά χρόνια γυμνοί ήταν οι άνθρωποι αυτοί ήταν η φυσική κατάσταση. Με τα χρόνια άλλαξε αυτό, για τους λάθος λόγους, κυρίως για να καταπιέζουν τον κόσμο. Γιγαντώθηκε και η βιομηχανία του πορνό, και πλέον το ανθρώπινο σώμα έχει γίνεται σεξουαλικό αντικείμενο, γιατί βγάζουν χρήματα από αυτό. Σαν φοιτητής ιατρικής, δεν θα έπρεπε να έχεις θέμα. Click για ανάπτυξη... δεν έχω κανένα θέμα όπως το είπα. Αλλά το ντύσιμο μιας γυναίκας αντιπροσωπεύει την ηθική της και εν μέρη και την προσωπικότητα της. Τουλάχιστον στην δίκη μου γυναίκα έχω κάποια στάνταρ, για να κάνω σπίτι και όχι να το χαλάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unseen skygge Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unseen skygge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.218 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:54 Ο Unseen skygge: #79 21-05-20 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Στέφανος-Ιάσωνας: Άντε δε θα ανοίξεις θέμα! Έχω περιέργεια να μάθω τι κάνετε εκεί. Click για ανάπτυξη... Θέμα για ποιο πράγμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:57 Ο eukleidhs1821: #80 21-05-20 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Unseen skygge: Δεν είμαι σίγουρος ποιος είναι τρολ πλέον Click για ανάπτυξη... ο νικος ε συγγνωμη ο ιασωνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 121 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kzaro tomftw Eirinakiii8 Sofos Gerontas thenutritionist oups Ioanna98 ggl Nasia2433266 barkos MarcoReus eri548 Lathy Αλκης Κ. Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous MariaAdamantia Μαρία234 ag97 DonaeB Scandal Libertus Viedo Thodwris98 Ryuzaki Ststst02 χημεια4λαιφ jimis2001 Μάρκος Βασίλης Unseen skygge the purge Γατόπαρδος. Memetchi louminis Jocaste Thoba19 T C johnsala uni77 SweetGirl Tommy_civil tonyler Panagiotis849 !georgitsa! eukleidhs1821 Trolling Stones hirasawayui chris2799 gregory nub fmarulezkd don_vito ΘανάσοςG4 Άρτεμις Α. tymvorixos tslef8 toolooboom Revekka EiriniS20 D.a.i.s.y tsiobieman Papachrist nucomer Serotonin Έμμα Earendil Elama On Peli Vold Neffii Dreamer_SW gwgw_5 charmander tasost TigerHunt E. Venizelos The Official Catherine3 PanosCh002 johnsiak Adolfo valencia Meow ioannaion Steffie88 Cpt.Philips Makis7 Vasilis25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Katerinaev: Και μιλούσαν αυτα τα γραπτά για τα κλαμπς και για τα παντελόνια; Να μιλάει για προκλητική ενδυμασία το δεχομαι.. αλλά για παντελόνια; Click για ανάπτυξη... Τα παντελόνια προκλητική ενδυμασία θεωρείται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Στέφανος-Ιάσωνας Νεοφερμένο μέλος Ο Στέφανος-Ιάσωνας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 21:26 Ο Στέφανος-Ιάσωνας: #65 21-05-20 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος999: Μια συμβουλή από έναν μικρότερο σου. Σε ψεκασμένο να λες ότι θέλει να ακούσει, σε έναν με μεγάλο iq να κανεις σοβαρές συζητήσεις με επιχειρήματα κτλ. Θα το καταλάβεις κι μόνος σου αυτό με τα χρόνια διαφορετικά θα τρελαθείς με αυτούς εκεί έξω Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 21 Μαΐου 2020 Ναι ναι έχεις δικιο έτσι είναι. Παίρνε μαθήματα φιλε Click για ανάπτυξη... Καλά δεν συναναστρέφομαι και με τέτοιους ανθρώπους μην νομίζεις. Χάσιμο χρόνου είναι. Ντουβαρια που δεν μπορείς να τα μετακινήσεις.Πρώτη φορά κάνω εγγραφή σε φόρουμ. Αρχικά νόμιζα ότι ήταν του Υπουργείο κάτι, όπως υπάρχει στο εξωτερικό για τους μαθητές. Φίλε χάρηκα που σε γνώρισα, εγω δεν έχω σκοπό να ξαναμπώ στο site. Γύρισα κάθε πέτρα δεν άλλαξε κάτι. Καλά να είσαι, καλή δύναμη με την σχολή, γρήγορα να τελειώσεις και καλό γιατρός! Είναι δύσκολη αλλά για αυτούς που την αγαπάνε αποδίδει πιστεύω η δουλειά. Αρχική Δημοσίευση από Νίκος999: Τα παντελόνια προκλητική ενδυμασία θεωρείται Click για ανάπτυξη... Τίποτα δεν είναι από μόνο του προκλητικό. Το μυαλό μας είναι προκλητικό. Παλιά το να έβλεπες γυναικεία γάμπα θεωρούνταν ότι την έβλεπες γυμνή.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 468119 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαΐου 2020 στις 21:29 Ο Guest 468119: #66 21-05-20 21:29 Αρχική Δημοσίευση από Στέφανος-Ιάσωνας: Καλά δεν συναναστρέφομαι και με τέτοιους ανθρώπους μην νομίζεις. Χάσιμο χρόνου είναι. Ντουβαρια που δεν μπορείς να τα μετακινήσεις.Πρώτη φορά κάνω εγγραφή σε φόρουμ. Αρχικά νόμιζα ότι ήταν του Υπουργείο κάτι, όπως υπάρχει στο εξωτερικό για τους μαθητές. Φίλε χάρηκα που σε γνώρισα, εγω δεν έχω σκοπό να ξαναμπώ στο site. Γύρισα κάθε πέτρα δεν άλλαξε κάτι. Καλά να είσαι, καλή δύναμη με την σχολή, γρήγορα να τελειώσεις και καλό γιατρός! Είναι δύσκολη αλλά για αυτούς που την αγαπάνε αποδίδει πιστεύω η δουλειά. Τίποτα δεν είναι από μόνο του προκλητικό. Το μυαλό μας είναι προκλητικό. Παλιά το να έβλεπες γυναικεία γάμπα θεωρούνταν ότι την έβλεπες γυμνή.. Click για ανάπτυξη... Τελως πάντων το ντύσιμο είναι το λιγότερο, εδώ πάνε με τον ένα και με τον άλλο κάθε μέρα στο ντύσιμο θα κολλήσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unseen skygge Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unseen skygge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.218 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 21:43 Ο Unseen skygge: #67 21-05-20 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος999: Θα σου πω ποιος είναι τρολ για την ψεκασμένη πλειοψηφία: αυτόν που δεν μπορούμε να φτάσουμε ούτε να κατανοήσουμε Click για ανάπτυξη... Μπορεί και καλύτερα με αυτά που βλέπω να γράφονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στέφανος-Ιάσωνας Νεοφερμένο μέλος Ο Στέφανος-Ιάσωνας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 21:46 Ο Στέφανος-Ιάσωνας: #68 21-05-20 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Unseen skygge: Μπορεί και καλύτερα με αυτά που βλέπω να γράφονται Click για ανάπτυξη... Άντε δε θα ανοίξεις θέμα! Έχω περιέργεια να μάθω τι κάνετε εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerinaev Δραστήριο μέλος Η Katerinaev δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 568 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:31 Η Katerinaev: #69 21-05-20 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος999: Τα παντελόνια προκλητική ενδυμασία θεωρείται Click για ανάπτυξη... Προκλητικό είναι κάτι που διαγραφεί ή αποκαλύπτει κάποια συγκεκριμένα σημεία του σώματος. Αν μια γυναίκα φοράει μια παντελονα ας πούμε πού είναι το προκλητικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 468119 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαΐου 2020 στις 22:32 Ο Guest 468119: #70 21-05-20 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Katerinaev: Προκλητικό είναι κάτι που διαγραφεί ή αποκαλύπτει κάποια συγκεκριμένα σημεία του σώματος. Αν μια γυναίκα φοράει μια παντελονα ας πούμε πού είναι το προκλητικό Click για ανάπτυξη... Συνήθως δεν φοράνε παντελόνα αλλά κολλητά τζιν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jimis2001 Εκκολαπτόμενο μέλος Η jimis2001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Βιολογίας ΑΠΘ και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 226 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:37 Η jimis2001: #71 21-05-20 22:37 Γνωρίζει κάποιος για κάποιο βίντεο ή κανάλι στο Yt που σχετίζεται με αντιπαραθέσεις και debate ορθόδοξων χριστιανών και άθεων; Στον δυτικό κόσμο υπάρχουν πολλά άτομα και οργανισμοί που διοργανώνουν ποιοτικά (και μη) debate μεταξύ άλλων κλάδων του Χριστιανισμού ή Ισλάμ αλλά για τον ορθόδοξο Χριστιανισμό δεν μπορώ να βρω αντίστοιχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerinaev Δραστήριο μέλος Η Katerinaev δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 568 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:38 Η Katerinaev: #72 21-05-20 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος999: Συνήθως δεν φοράνε παντελόνα αλλά κολλητά τζιν Click για ανάπτυξη... Άρα το πρόβλημα σου δεν είναι με το παντελόνι αυτό καθ’αυτο αλλά με το κολλητό παντελονι. Όπως προκλητική μπορεί να θεωρηθεί και μια φούστα η οποία είναι κοντή και στενή. Γενικά όμως η φούστα είναι αποδεκτή. Άρα πού η διαφορά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:40 Ο Viedo έγραψε: #73 21-05-20 22:40 Αρχική Δημοσίευση από jimis2001: Γνωρίζει κάποιος για κάποιο βίντεο ή κανάλι στο Yt που σχετίζεται με αντιπαραθέσεις και debate ορθόδοξων χριστιανών και άθεων; Στον δυτικό κόσμο υπάρχουν πολλά άτομα και οργανισμοί που διοργανώνουν ποιοτικά (και μη) debate μεταξύ άλλων κλάδων του Χριστιανισμού ή Ισλάμ αλλά για τον ορθόδοξο Χριστιανισμό δεν μπορώ να βρω αντίστοιχα. Click για ανάπτυξη... Δεν γνωρίζω αν σε βοηθάει απλώς αυτό μου ήρθε στο μυαλό και γνωρίζω, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 468119 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαΐου 2020 στις 22:40 Ο Guest 468119: #74 21-05-20 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Katerinaev: Άρα το πρόβλημα σου δεν είναι με το παντελόνι αυτό καθ’αυτο αλλά με το κολλητό παντελονι. Όπως προκλητική μπορεί να θεωρηθεί και μια φούστα η οποία είναι κοντή και στενή. Γενικά όμως η φούστα είναι αποδεκτή. Άρα πού η διαφορά; Click για ανάπτυξη... Αποδεκτή είναι η φούστα κάτω από το γόνατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerinaev Δραστήριο μέλος Η Katerinaev δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 568 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:42 Η Katerinaev: #75 21-05-20 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος999: Αποδεκτή είναι η φούστα κάτω από το γόνατο Click για ανάπτυξη... Όπως αποδεκτό είναι και ένα σεμνό παντελόνι. Και για να μη παρεξηγηθώ όταν λέω αποδεκτό εννοω από τους Αγίους πατέρες υποτίθεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 468119 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαΐου 2020 στις 22:42 Ο Guest 468119: #76 21-05-20 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Katerinaev: Όπως αποδεκτό είναι και ένα σεμνό παντελόνι Click για ανάπτυξη... Αποδεκτό αλλά αντιαισθητικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στέφανος-Ιάσωνας Νεοφερμένο μέλος Ο Στέφανος-Ιάσωνας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:50 Ο Στέφανος-Ιάσωνας: #77 21-05-20 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος999: Αποδεκτό αλλά αντιαισθητικό Click για ανάπτυξη... Ρε Νίκο και εσύ τώρα αλήθεια τα λες αυτά; Αν το πάρουμε από άποψη φύσης και ιατρικής που σπουδάζεις κιόλας το ανθρώπινο σώμα απλά ΕΙΝΑΙ. Τώρα το τι είναι. Το καθορίζουν οι κοινωνίες. Τα προϊστορικά χρόνια γυμνοί ήταν οι άνθρωποι αυτοί ήταν η φυσική κατάσταση. Με τα χρόνια άλλαξε αυτό, για τους λάθος λόγους, κυρίως για να καταπιέζουν τον κόσμο. Γιγαντώθηκε και η βιομηχανία του πορνό, και πλέον το ανθρώπινο σώμα έχει γίνεται σεξουαλικό αντικείμενο, γιατί βγάζουν χρήματα από αυτό. Σαν φοιτητής ιατρικής, δεν θα έπρεπε να έχεις θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 468119 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαΐου 2020 στις 22:53 Ο Guest 468119: #78 21-05-20 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Στέφανος-Ιάσωνας: Ρε Νίκο και εσύ τώρα αλήθεια τα λες αυτά; Αν το πάρουμε από άποψη φύσης και ιατρικής που σπουδάζεις κιόλας το ανθρώπινο σώμα απλά ΕΙΝΑΙ. Τώρα το τι είναι. Το καθορίζουν οι κοινωνίες. Τα προϊστορικά χρόνια γυμνοί ήταν οι άνθρωποι αυτοί ήταν η φυσική κατάσταση. Με τα χρόνια άλλαξε αυτό, για τους λάθος λόγους, κυρίως για να καταπιέζουν τον κόσμο. Γιγαντώθηκε και η βιομηχανία του πορνό, και πλέον το ανθρώπινο σώμα έχει γίνεται σεξουαλικό αντικείμενο, γιατί βγάζουν χρήματα από αυτό. Σαν φοιτητής ιατρικής, δεν θα έπρεπε να έχεις θέμα. Click για ανάπτυξη... δεν έχω κανένα θέμα όπως το είπα. Αλλά το ντύσιμο μιας γυναίκας αντιπροσωπεύει την ηθική της και εν μέρη και την προσωπικότητα της. Τουλάχιστον στην δίκη μου γυναίκα έχω κάποια στάνταρ, για να κάνω σπίτι και όχι να το χαλάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unseen skygge Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unseen skygge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.218 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:54 Ο Unseen skygge: #79 21-05-20 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Στέφανος-Ιάσωνας: Άντε δε θα ανοίξεις θέμα! Έχω περιέργεια να μάθω τι κάνετε εκεί. Click για ανάπτυξη... Θέμα για ποιο πράγμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:57 Ο eukleidhs1821: #80 21-05-20 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Unseen skygge: Δεν είμαι σίγουρος ποιος είναι τρολ πλέον Click για ανάπτυξη... ο νικος ε συγγνωμη ο ιασωνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 121 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kzaro tomftw Eirinakiii8 Sofos Gerontas thenutritionist oups Ioanna98 ggl Nasia2433266 barkos MarcoReus eri548 Lathy Αλκης Κ. Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous MariaAdamantia Μαρία234 ag97 DonaeB Scandal Libertus Viedo Thodwris98 Ryuzaki Ststst02 χημεια4λαιφ jimis2001 Μάρκος Βασίλης Unseen skygge the purge Γατόπαρδος. Memetchi louminis Jocaste Thoba19 T C johnsala uni77 SweetGirl Tommy_civil tonyler Panagiotis849 !georgitsa! eukleidhs1821 Trolling Stones hirasawayui chris2799 gregory nub fmarulezkd don_vito ΘανάσοςG4 Άρτεμις Α. tymvorixos tslef8 toolooboom Revekka EiriniS20 D.a.i.s.y tsiobieman Papachrist nucomer Serotonin Έμμα Earendil Elama On Peli Vold Neffii Dreamer_SW gwgw_5 charmander tasost TigerHunt E. Venizelos The Official Catherine3 PanosCh002 johnsiak Adolfo valencia Meow ioannaion Steffie88 Cpt.Philips Makis7 Vasilis25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νίκος999: Μια συμβουλή από έναν μικρότερο σου. Σε ψεκασμένο να λες ότι θέλει να ακούσει, σε έναν με μεγάλο iq να κανεις σοβαρές συζητήσεις με επιχειρήματα κτλ. Θα το καταλάβεις κι μόνος σου αυτό με τα χρόνια διαφορετικά θα τρελαθείς με αυτούς εκεί έξω Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 21 Μαΐου 2020 Ναι ναι έχεις δικιο έτσι είναι. Παίρνε μαθήματα φιλε Click για ανάπτυξη... Καλά δεν συναναστρέφομαι και με τέτοιους ανθρώπους μην νομίζεις. Χάσιμο χρόνου είναι. Ντουβαρια που δεν μπορείς να τα μετακινήσεις.Πρώτη φορά κάνω εγγραφή σε φόρουμ. Αρχικά νόμιζα ότι ήταν του Υπουργείο κάτι, όπως υπάρχει στο εξωτερικό για τους μαθητές. Φίλε χάρηκα που σε γνώρισα, εγω δεν έχω σκοπό να ξαναμπώ στο site. Γύρισα κάθε πέτρα δεν άλλαξε κάτι. Καλά να είσαι, καλή δύναμη με την σχολή, γρήγορα να τελειώσεις και καλό γιατρός! Είναι δύσκολη αλλά για αυτούς που την αγαπάνε αποδίδει πιστεύω η δουλειά. Αρχική Δημοσίευση από Νίκος999: Τα παντελόνια προκλητική ενδυμασία θεωρείται Click για ανάπτυξη... Τίποτα δεν είναι από μόνο του προκλητικό. Το μυαλό μας είναι προκλητικό. Παλιά το να έβλεπες γυναικεία γάμπα θεωρούνταν ότι την έβλεπες γυμνή.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 468119 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαΐου 2020 στις 21:29 Ο Guest 468119: #66 21-05-20 21:29 Αρχική Δημοσίευση από Στέφανος-Ιάσωνας: Καλά δεν συναναστρέφομαι και με τέτοιους ανθρώπους μην νομίζεις. Χάσιμο χρόνου είναι. Ντουβαρια που δεν μπορείς να τα μετακινήσεις.Πρώτη φορά κάνω εγγραφή σε φόρουμ. Αρχικά νόμιζα ότι ήταν του Υπουργείο κάτι, όπως υπάρχει στο εξωτερικό για τους μαθητές. Φίλε χάρηκα που σε γνώρισα, εγω δεν έχω σκοπό να ξαναμπώ στο site. Γύρισα κάθε πέτρα δεν άλλαξε κάτι. Καλά να είσαι, καλή δύναμη με την σχολή, γρήγορα να τελειώσεις και καλό γιατρός! Είναι δύσκολη αλλά για αυτούς που την αγαπάνε αποδίδει πιστεύω η δουλειά. Τίποτα δεν είναι από μόνο του προκλητικό. Το μυαλό μας είναι προκλητικό. Παλιά το να έβλεπες γυναικεία γάμπα θεωρούνταν ότι την έβλεπες γυμνή.. Click για ανάπτυξη... Τελως πάντων το ντύσιμο είναι το λιγότερο, εδώ πάνε με τον ένα και με τον άλλο κάθε μέρα στο ντύσιμο θα κολλήσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unseen skygge Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unseen skygge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.218 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 21:43 Ο Unseen skygge: #67 21-05-20 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος999: Θα σου πω ποιος είναι τρολ για την ψεκασμένη πλειοψηφία: αυτόν που δεν μπορούμε να φτάσουμε ούτε να κατανοήσουμε Click για ανάπτυξη... Μπορεί και καλύτερα με αυτά που βλέπω να γράφονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στέφανος-Ιάσωνας Νεοφερμένο μέλος Ο Στέφανος-Ιάσωνας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 21:46 Ο Στέφανος-Ιάσωνας: #68 21-05-20 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Unseen skygge: Μπορεί και καλύτερα με αυτά που βλέπω να γράφονται Click για ανάπτυξη... Άντε δε θα ανοίξεις θέμα! Έχω περιέργεια να μάθω τι κάνετε εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerinaev Δραστήριο μέλος Η Katerinaev δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 568 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:31 Η Katerinaev: #69 21-05-20 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος999: Τα παντελόνια προκλητική ενδυμασία θεωρείται Click για ανάπτυξη... Προκλητικό είναι κάτι που διαγραφεί ή αποκαλύπτει κάποια συγκεκριμένα σημεία του σώματος. Αν μια γυναίκα φοράει μια παντελονα ας πούμε πού είναι το προκλητικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 468119 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαΐου 2020 στις 22:32 Ο Guest 468119: #70 21-05-20 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Katerinaev: Προκλητικό είναι κάτι που διαγραφεί ή αποκαλύπτει κάποια συγκεκριμένα σημεία του σώματος. Αν μια γυναίκα φοράει μια παντελονα ας πούμε πού είναι το προκλητικό Click για ανάπτυξη... Συνήθως δεν φοράνε παντελόνα αλλά κολλητά τζιν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jimis2001 Εκκολαπτόμενο μέλος Η jimis2001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Βιολογίας ΑΠΘ και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 226 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:37 Η jimis2001: #71 21-05-20 22:37 Γνωρίζει κάποιος για κάποιο βίντεο ή κανάλι στο Yt που σχετίζεται με αντιπαραθέσεις και debate ορθόδοξων χριστιανών και άθεων; Στον δυτικό κόσμο υπάρχουν πολλά άτομα και οργανισμοί που διοργανώνουν ποιοτικά (και μη) debate μεταξύ άλλων κλάδων του Χριστιανισμού ή Ισλάμ αλλά για τον ορθόδοξο Χριστιανισμό δεν μπορώ να βρω αντίστοιχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerinaev Δραστήριο μέλος Η Katerinaev δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 568 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:38 Η Katerinaev: #72 21-05-20 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος999: Συνήθως δεν φοράνε παντελόνα αλλά κολλητά τζιν Click για ανάπτυξη... Άρα το πρόβλημα σου δεν είναι με το παντελόνι αυτό καθ’αυτο αλλά με το κολλητό παντελονι. Όπως προκλητική μπορεί να θεωρηθεί και μια φούστα η οποία είναι κοντή και στενή. Γενικά όμως η φούστα είναι αποδεκτή. Άρα πού η διαφορά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:40 Ο Viedo έγραψε: #73 21-05-20 22:40 Αρχική Δημοσίευση από jimis2001: Γνωρίζει κάποιος για κάποιο βίντεο ή κανάλι στο Yt που σχετίζεται με αντιπαραθέσεις και debate ορθόδοξων χριστιανών και άθεων; Στον δυτικό κόσμο υπάρχουν πολλά άτομα και οργανισμοί που διοργανώνουν ποιοτικά (και μη) debate μεταξύ άλλων κλάδων του Χριστιανισμού ή Ισλάμ αλλά για τον ορθόδοξο Χριστιανισμό δεν μπορώ να βρω αντίστοιχα. Click για ανάπτυξη... Δεν γνωρίζω αν σε βοηθάει απλώς αυτό μου ήρθε στο μυαλό και γνωρίζω, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 468119 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαΐου 2020 στις 22:40 Ο Guest 468119: #74 21-05-20 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Katerinaev: Άρα το πρόβλημα σου δεν είναι με το παντελόνι αυτό καθ’αυτο αλλά με το κολλητό παντελονι. Όπως προκλητική μπορεί να θεωρηθεί και μια φούστα η οποία είναι κοντή και στενή. Γενικά όμως η φούστα είναι αποδεκτή. Άρα πού η διαφορά; Click για ανάπτυξη... Αποδεκτή είναι η φούστα κάτω από το γόνατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerinaev Δραστήριο μέλος Η Katerinaev δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 568 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:42 Η Katerinaev: #75 21-05-20 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος999: Αποδεκτή είναι η φούστα κάτω από το γόνατο Click για ανάπτυξη... Όπως αποδεκτό είναι και ένα σεμνό παντελόνι. Και για να μη παρεξηγηθώ όταν λέω αποδεκτό εννοω από τους Αγίους πατέρες υποτίθεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 468119 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαΐου 2020 στις 22:42 Ο Guest 468119: #76 21-05-20 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Katerinaev: Όπως αποδεκτό είναι και ένα σεμνό παντελόνι Click για ανάπτυξη... Αποδεκτό αλλά αντιαισθητικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στέφανος-Ιάσωνας Νεοφερμένο μέλος Ο Στέφανος-Ιάσωνας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:50 Ο Στέφανος-Ιάσωνας: #77 21-05-20 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος999: Αποδεκτό αλλά αντιαισθητικό Click για ανάπτυξη... Ρε Νίκο και εσύ τώρα αλήθεια τα λες αυτά; Αν το πάρουμε από άποψη φύσης και ιατρικής που σπουδάζεις κιόλας το ανθρώπινο σώμα απλά ΕΙΝΑΙ. Τώρα το τι είναι. Το καθορίζουν οι κοινωνίες. Τα προϊστορικά χρόνια γυμνοί ήταν οι άνθρωποι αυτοί ήταν η φυσική κατάσταση. Με τα χρόνια άλλαξε αυτό, για τους λάθος λόγους, κυρίως για να καταπιέζουν τον κόσμο. Γιγαντώθηκε και η βιομηχανία του πορνό, και πλέον το ανθρώπινο σώμα έχει γίνεται σεξουαλικό αντικείμενο, γιατί βγάζουν χρήματα από αυτό. Σαν φοιτητής ιατρικής, δεν θα έπρεπε να έχεις θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 468119 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαΐου 2020 στις 22:53 Ο Guest 468119: #78 21-05-20 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Στέφανος-Ιάσωνας: Ρε Νίκο και εσύ τώρα αλήθεια τα λες αυτά; Αν το πάρουμε από άποψη φύσης και ιατρικής που σπουδάζεις κιόλας το ανθρώπινο σώμα απλά ΕΙΝΑΙ. Τώρα το τι είναι. Το καθορίζουν οι κοινωνίες. Τα προϊστορικά χρόνια γυμνοί ήταν οι άνθρωποι αυτοί ήταν η φυσική κατάσταση. Με τα χρόνια άλλαξε αυτό, για τους λάθος λόγους, κυρίως για να καταπιέζουν τον κόσμο. Γιγαντώθηκε και η βιομηχανία του πορνό, και πλέον το ανθρώπινο σώμα έχει γίνεται σεξουαλικό αντικείμενο, γιατί βγάζουν χρήματα από αυτό. Σαν φοιτητής ιατρικής, δεν θα έπρεπε να έχεις θέμα. Click για ανάπτυξη... δεν έχω κανένα θέμα όπως το είπα. Αλλά το ντύσιμο μιας γυναίκας αντιπροσωπεύει την ηθική της και εν μέρη και την προσωπικότητα της. Τουλάχιστον στην δίκη μου γυναίκα έχω κάποια στάνταρ, για να κάνω σπίτι και όχι να το χαλάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unseen skygge Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unseen skygge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.218 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:54 Ο Unseen skygge: #79 21-05-20 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Στέφανος-Ιάσωνας: Άντε δε θα ανοίξεις θέμα! Έχω περιέργεια να μάθω τι κάνετε εκεί. Click για ανάπτυξη... Θέμα για ποιο πράγμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:57 Ο eukleidhs1821: #80 21-05-20 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Unseen skygge: Δεν είμαι σίγουρος ποιος είναι τρολ πλέον Click για ανάπτυξη... ο νικος ε συγγνωμη ο ιασωνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 121 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kzaro tomftw Eirinakiii8 Sofos Gerontas thenutritionist oups Ioanna98 ggl Nasia2433266 barkos MarcoReus eri548 Lathy Αλκης Κ. Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous MariaAdamantia Μαρία234 ag97 DonaeB Scandal Libertus Viedo Thodwris98 Ryuzaki Ststst02 χημεια4λαιφ jimis2001 Μάρκος Βασίλης Unseen skygge the purge Γατόπαρδος. Memetchi louminis Jocaste Thoba19 T C johnsala uni77 SweetGirl Tommy_civil tonyler Panagiotis849 !georgitsa! eukleidhs1821 Trolling Stones hirasawayui chris2799 gregory nub fmarulezkd don_vito ΘανάσοςG4 Άρτεμις Α. tymvorixos tslef8 toolooboom Revekka EiriniS20 D.a.i.s.y tsiobieman Papachrist nucomer Serotonin Έμμα Earendil Elama On Peli Vold Neffii Dreamer_SW gwgw_5 charmander tasost TigerHunt E. Venizelos The Official Catherine3 PanosCh002 johnsiak Adolfo valencia Meow ioannaion Steffie88 Cpt.Philips Makis7 Vasilis25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Στέφανος-Ιάσωνας: Καλά δεν συναναστρέφομαι και με τέτοιους ανθρώπους μην νομίζεις. Χάσιμο χρόνου είναι. Ντουβαρια που δεν μπορείς να τα μετακινήσεις.Πρώτη φορά κάνω εγγραφή σε φόρουμ. Αρχικά νόμιζα ότι ήταν του Υπουργείο κάτι, όπως υπάρχει στο εξωτερικό για τους μαθητές. Φίλε χάρηκα που σε γνώρισα, εγω δεν έχω σκοπό να ξαναμπώ στο site. Γύρισα κάθε πέτρα δεν άλλαξε κάτι. Καλά να είσαι, καλή δύναμη με την σχολή, γρήγορα να τελειώσεις και καλό γιατρός! Είναι δύσκολη αλλά για αυτούς που την αγαπάνε αποδίδει πιστεύω η δουλειά. Τίποτα δεν είναι από μόνο του προκλητικό. Το μυαλό μας είναι προκλητικό. Παλιά το να έβλεπες γυναικεία γάμπα θεωρούνταν ότι την έβλεπες γυμνή.. Click για ανάπτυξη... Τελως πάντων το ντύσιμο είναι το λιγότερο, εδώ πάνε με τον ένα και με τον άλλο κάθε μέρα στο ντύσιμο θα κολλήσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Unseen skygge Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unseen skygge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.218 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 21:43 Ο Unseen skygge: #67 21-05-20 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος999: Θα σου πω ποιος είναι τρολ για την ψεκασμένη πλειοψηφία: αυτόν που δεν μπορούμε να φτάσουμε ούτε να κατανοήσουμε Click για ανάπτυξη... Μπορεί και καλύτερα με αυτά που βλέπω να γράφονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στέφανος-Ιάσωνας Νεοφερμένο μέλος Ο Στέφανος-Ιάσωνας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 21:46 Ο Στέφανος-Ιάσωνας: #68 21-05-20 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Unseen skygge: Μπορεί και καλύτερα με αυτά που βλέπω να γράφονται Click για ανάπτυξη... Άντε δε θα ανοίξεις θέμα! Έχω περιέργεια να μάθω τι κάνετε εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerinaev Δραστήριο μέλος Η Katerinaev δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 568 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:31 Η Katerinaev: #69 21-05-20 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος999: Τα παντελόνια προκλητική ενδυμασία θεωρείται Click για ανάπτυξη... Προκλητικό είναι κάτι που διαγραφεί ή αποκαλύπτει κάποια συγκεκριμένα σημεία του σώματος. Αν μια γυναίκα φοράει μια παντελονα ας πούμε πού είναι το προκλητικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 468119 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαΐου 2020 στις 22:32 Ο Guest 468119: #70 21-05-20 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Katerinaev: Προκλητικό είναι κάτι που διαγραφεί ή αποκαλύπτει κάποια συγκεκριμένα σημεία του σώματος. Αν μια γυναίκα φοράει μια παντελονα ας πούμε πού είναι το προκλητικό Click για ανάπτυξη... Συνήθως δεν φοράνε παντελόνα αλλά κολλητά τζιν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jimis2001 Εκκολαπτόμενο μέλος Η jimis2001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Βιολογίας ΑΠΘ και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 226 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:37 Η jimis2001: #71 21-05-20 22:37 Γνωρίζει κάποιος για κάποιο βίντεο ή κανάλι στο Yt που σχετίζεται με αντιπαραθέσεις και debate ορθόδοξων χριστιανών και άθεων; Στον δυτικό κόσμο υπάρχουν πολλά άτομα και οργανισμοί που διοργανώνουν ποιοτικά (και μη) debate μεταξύ άλλων κλάδων του Χριστιανισμού ή Ισλάμ αλλά για τον ορθόδοξο Χριστιανισμό δεν μπορώ να βρω αντίστοιχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerinaev Δραστήριο μέλος Η Katerinaev δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 568 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:38 Η Katerinaev: #72 21-05-20 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος999: Συνήθως δεν φοράνε παντελόνα αλλά κολλητά τζιν Click για ανάπτυξη... Άρα το πρόβλημα σου δεν είναι με το παντελόνι αυτό καθ’αυτο αλλά με το κολλητό παντελονι. Όπως προκλητική μπορεί να θεωρηθεί και μια φούστα η οποία είναι κοντή και στενή. Γενικά όμως η φούστα είναι αποδεκτή. Άρα πού η διαφορά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:40 Ο Viedo έγραψε: #73 21-05-20 22:40 Αρχική Δημοσίευση από jimis2001: Γνωρίζει κάποιος για κάποιο βίντεο ή κανάλι στο Yt που σχετίζεται με αντιπαραθέσεις και debate ορθόδοξων χριστιανών και άθεων; Στον δυτικό κόσμο υπάρχουν πολλά άτομα και οργανισμοί που διοργανώνουν ποιοτικά (και μη) debate μεταξύ άλλων κλάδων του Χριστιανισμού ή Ισλάμ αλλά για τον ορθόδοξο Χριστιανισμό δεν μπορώ να βρω αντίστοιχα. Click για ανάπτυξη... Δεν γνωρίζω αν σε βοηθάει απλώς αυτό μου ήρθε στο μυαλό και γνωρίζω, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 468119 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαΐου 2020 στις 22:40 Ο Guest 468119: #74 21-05-20 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Katerinaev: Άρα το πρόβλημα σου δεν είναι με το παντελόνι αυτό καθ’αυτο αλλά με το κολλητό παντελονι. Όπως προκλητική μπορεί να θεωρηθεί και μια φούστα η οποία είναι κοντή και στενή. Γενικά όμως η φούστα είναι αποδεκτή. Άρα πού η διαφορά; Click για ανάπτυξη... Αποδεκτή είναι η φούστα κάτω από το γόνατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerinaev Δραστήριο μέλος Η Katerinaev δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 568 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:42 Η Katerinaev: #75 21-05-20 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος999: Αποδεκτή είναι η φούστα κάτω από το γόνατο Click για ανάπτυξη... Όπως αποδεκτό είναι και ένα σεμνό παντελόνι. Και για να μη παρεξηγηθώ όταν λέω αποδεκτό εννοω από τους Αγίους πατέρες υποτίθεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 468119 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαΐου 2020 στις 22:42 Ο Guest 468119: #76 21-05-20 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Katerinaev: Όπως αποδεκτό είναι και ένα σεμνό παντελόνι Click για ανάπτυξη... Αποδεκτό αλλά αντιαισθητικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στέφανος-Ιάσωνας Νεοφερμένο μέλος Ο Στέφανος-Ιάσωνας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:50 Ο Στέφανος-Ιάσωνας: #77 21-05-20 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος999: Αποδεκτό αλλά αντιαισθητικό Click για ανάπτυξη... Ρε Νίκο και εσύ τώρα αλήθεια τα λες αυτά; Αν το πάρουμε από άποψη φύσης και ιατρικής που σπουδάζεις κιόλας το ανθρώπινο σώμα απλά ΕΙΝΑΙ. Τώρα το τι είναι. Το καθορίζουν οι κοινωνίες. Τα προϊστορικά χρόνια γυμνοί ήταν οι άνθρωποι αυτοί ήταν η φυσική κατάσταση. Με τα χρόνια άλλαξε αυτό, για τους λάθος λόγους, κυρίως για να καταπιέζουν τον κόσμο. Γιγαντώθηκε και η βιομηχανία του πορνό, και πλέον το ανθρώπινο σώμα έχει γίνεται σεξουαλικό αντικείμενο, γιατί βγάζουν χρήματα από αυτό. Σαν φοιτητής ιατρικής, δεν θα έπρεπε να έχεις θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 468119 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαΐου 2020 στις 22:53 Ο Guest 468119: #78 21-05-20 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Στέφανος-Ιάσωνας: Ρε Νίκο και εσύ τώρα αλήθεια τα λες αυτά; Αν το πάρουμε από άποψη φύσης και ιατρικής που σπουδάζεις κιόλας το ανθρώπινο σώμα απλά ΕΙΝΑΙ. Τώρα το τι είναι. Το καθορίζουν οι κοινωνίες. Τα προϊστορικά χρόνια γυμνοί ήταν οι άνθρωποι αυτοί ήταν η φυσική κατάσταση. Με τα χρόνια άλλαξε αυτό, για τους λάθος λόγους, κυρίως για να καταπιέζουν τον κόσμο. Γιγαντώθηκε και η βιομηχανία του πορνό, και πλέον το ανθρώπινο σώμα έχει γίνεται σεξουαλικό αντικείμενο, γιατί βγάζουν χρήματα από αυτό. Σαν φοιτητής ιατρικής, δεν θα έπρεπε να έχεις θέμα. Click για ανάπτυξη... δεν έχω κανένα θέμα όπως το είπα. Αλλά το ντύσιμο μιας γυναίκας αντιπροσωπεύει την ηθική της και εν μέρη και την προσωπικότητα της. Τουλάχιστον στην δίκη μου γυναίκα έχω κάποια στάνταρ, για να κάνω σπίτι και όχι να το χαλάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unseen skygge Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unseen skygge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.218 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:54 Ο Unseen skygge: #79 21-05-20 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Στέφανος-Ιάσωνας: Άντε δε θα ανοίξεις θέμα! Έχω περιέργεια να μάθω τι κάνετε εκεί. Click για ανάπτυξη... Θέμα για ποιο πράγμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:57 Ο eukleidhs1821: #80 21-05-20 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Unseen skygge: Δεν είμαι σίγουρος ποιος είναι τρολ πλέον Click για ανάπτυξη... ο νικος ε συγγνωμη ο ιασωνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 121 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kzaro tomftw Eirinakiii8 Sofos Gerontas thenutritionist oups Ioanna98 ggl Nasia2433266 barkos MarcoReus eri548 Lathy Αλκης Κ. Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous MariaAdamantia Μαρία234 ag97 DonaeB Scandal Libertus Viedo Thodwris98 Ryuzaki Ststst02 χημεια4λαιφ jimis2001 Μάρκος Βασίλης Unseen skygge the purge Γατόπαρδος. Memetchi louminis Jocaste Thoba19 T C johnsala uni77 SweetGirl Tommy_civil tonyler Panagiotis849 !georgitsa! eukleidhs1821 Trolling Stones hirasawayui chris2799 gregory nub fmarulezkd don_vito ΘανάσοςG4 Άρτεμις Α. tymvorixos tslef8 toolooboom Revekka EiriniS20 D.a.i.s.y tsiobieman Papachrist nucomer Serotonin Έμμα Earendil Elama On Peli Vold Neffii Dreamer_SW gwgw_5 charmander tasost TigerHunt E. Venizelos The Official Catherine3 PanosCh002 johnsiak Adolfo valencia Meow ioannaion Steffie88 Cpt.Philips Makis7 Vasilis25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νίκος999: Θα σου πω ποιος είναι τρολ για την ψεκασμένη πλειοψηφία: αυτόν που δεν μπορούμε να φτάσουμε ούτε να κατανοήσουμε Click για ανάπτυξη... Μπορεί και καλύτερα με αυτά που βλέπω να γράφονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Στέφανος-Ιάσωνας Νεοφερμένο μέλος Ο Στέφανος-Ιάσωνας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 21:46 Ο Στέφανος-Ιάσωνας: #68 21-05-20 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Unseen skygge: Μπορεί και καλύτερα με αυτά που βλέπω να γράφονται Click για ανάπτυξη... Άντε δε θα ανοίξεις θέμα! Έχω περιέργεια να μάθω τι κάνετε εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerinaev Δραστήριο μέλος Η Katerinaev δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 568 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:31 Η Katerinaev: #69 21-05-20 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος999: Τα παντελόνια προκλητική ενδυμασία θεωρείται Click για ανάπτυξη... Προκλητικό είναι κάτι που διαγραφεί ή αποκαλύπτει κάποια συγκεκριμένα σημεία του σώματος. Αν μια γυναίκα φοράει μια παντελονα ας πούμε πού είναι το προκλητικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 468119 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαΐου 2020 στις 22:32 Ο Guest 468119: #70 21-05-20 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Katerinaev: Προκλητικό είναι κάτι που διαγραφεί ή αποκαλύπτει κάποια συγκεκριμένα σημεία του σώματος. Αν μια γυναίκα φοράει μια παντελονα ας πούμε πού είναι το προκλητικό Click για ανάπτυξη... Συνήθως δεν φοράνε παντελόνα αλλά κολλητά τζιν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jimis2001 Εκκολαπτόμενο μέλος Η jimis2001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Βιολογίας ΑΠΘ και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 226 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:37 Η jimis2001: #71 21-05-20 22:37 Γνωρίζει κάποιος για κάποιο βίντεο ή κανάλι στο Yt που σχετίζεται με αντιπαραθέσεις και debate ορθόδοξων χριστιανών και άθεων; Στον δυτικό κόσμο υπάρχουν πολλά άτομα και οργανισμοί που διοργανώνουν ποιοτικά (και μη) debate μεταξύ άλλων κλάδων του Χριστιανισμού ή Ισλάμ αλλά για τον ορθόδοξο Χριστιανισμό δεν μπορώ να βρω αντίστοιχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerinaev Δραστήριο μέλος Η Katerinaev δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 568 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:38 Η Katerinaev: #72 21-05-20 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος999: Συνήθως δεν φοράνε παντελόνα αλλά κολλητά τζιν Click για ανάπτυξη... Άρα το πρόβλημα σου δεν είναι με το παντελόνι αυτό καθ’αυτο αλλά με το κολλητό παντελονι. Όπως προκλητική μπορεί να θεωρηθεί και μια φούστα η οποία είναι κοντή και στενή. Γενικά όμως η φούστα είναι αποδεκτή. Άρα πού η διαφορά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:40 Ο Viedo έγραψε: #73 21-05-20 22:40 Αρχική Δημοσίευση από jimis2001: Γνωρίζει κάποιος για κάποιο βίντεο ή κανάλι στο Yt που σχετίζεται με αντιπαραθέσεις και debate ορθόδοξων χριστιανών και άθεων; Στον δυτικό κόσμο υπάρχουν πολλά άτομα και οργανισμοί που διοργανώνουν ποιοτικά (και μη) debate μεταξύ άλλων κλάδων του Χριστιανισμού ή Ισλάμ αλλά για τον ορθόδοξο Χριστιανισμό δεν μπορώ να βρω αντίστοιχα. Click για ανάπτυξη... Δεν γνωρίζω αν σε βοηθάει απλώς αυτό μου ήρθε στο μυαλό και γνωρίζω, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 468119 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαΐου 2020 στις 22:40 Ο Guest 468119: #74 21-05-20 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Katerinaev: Άρα το πρόβλημα σου δεν είναι με το παντελόνι αυτό καθ’αυτο αλλά με το κολλητό παντελονι. Όπως προκλητική μπορεί να θεωρηθεί και μια φούστα η οποία είναι κοντή και στενή. Γενικά όμως η φούστα είναι αποδεκτή. Άρα πού η διαφορά; Click για ανάπτυξη... Αποδεκτή είναι η φούστα κάτω από το γόνατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerinaev Δραστήριο μέλος Η Katerinaev δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 568 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:42 Η Katerinaev: #75 21-05-20 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος999: Αποδεκτή είναι η φούστα κάτω από το γόνατο Click για ανάπτυξη... Όπως αποδεκτό είναι και ένα σεμνό παντελόνι. Και για να μη παρεξηγηθώ όταν λέω αποδεκτό εννοω από τους Αγίους πατέρες υποτίθεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 468119 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαΐου 2020 στις 22:42 Ο Guest 468119: #76 21-05-20 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Katerinaev: Όπως αποδεκτό είναι και ένα σεμνό παντελόνι Click για ανάπτυξη... Αποδεκτό αλλά αντιαισθητικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στέφανος-Ιάσωνας Νεοφερμένο μέλος Ο Στέφανος-Ιάσωνας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:50 Ο Στέφανος-Ιάσωνας: #77 21-05-20 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος999: Αποδεκτό αλλά αντιαισθητικό Click για ανάπτυξη... Ρε Νίκο και εσύ τώρα αλήθεια τα λες αυτά; Αν το πάρουμε από άποψη φύσης και ιατρικής που σπουδάζεις κιόλας το ανθρώπινο σώμα απλά ΕΙΝΑΙ. Τώρα το τι είναι. Το καθορίζουν οι κοινωνίες. Τα προϊστορικά χρόνια γυμνοί ήταν οι άνθρωποι αυτοί ήταν η φυσική κατάσταση. Με τα χρόνια άλλαξε αυτό, για τους λάθος λόγους, κυρίως για να καταπιέζουν τον κόσμο. Γιγαντώθηκε και η βιομηχανία του πορνό, και πλέον το ανθρώπινο σώμα έχει γίνεται σεξουαλικό αντικείμενο, γιατί βγάζουν χρήματα από αυτό. Σαν φοιτητής ιατρικής, δεν θα έπρεπε να έχεις θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 468119 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαΐου 2020 στις 22:53 Ο Guest 468119: #78 21-05-20 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Στέφανος-Ιάσωνας: Ρε Νίκο και εσύ τώρα αλήθεια τα λες αυτά; Αν το πάρουμε από άποψη φύσης και ιατρικής που σπουδάζεις κιόλας το ανθρώπινο σώμα απλά ΕΙΝΑΙ. Τώρα το τι είναι. Το καθορίζουν οι κοινωνίες. Τα προϊστορικά χρόνια γυμνοί ήταν οι άνθρωποι αυτοί ήταν η φυσική κατάσταση. Με τα χρόνια άλλαξε αυτό, για τους λάθος λόγους, κυρίως για να καταπιέζουν τον κόσμο. Γιγαντώθηκε και η βιομηχανία του πορνό, και πλέον το ανθρώπινο σώμα έχει γίνεται σεξουαλικό αντικείμενο, γιατί βγάζουν χρήματα από αυτό. Σαν φοιτητής ιατρικής, δεν θα έπρεπε να έχεις θέμα. Click για ανάπτυξη... δεν έχω κανένα θέμα όπως το είπα. Αλλά το ντύσιμο μιας γυναίκας αντιπροσωπεύει την ηθική της και εν μέρη και την προσωπικότητα της. Τουλάχιστον στην δίκη μου γυναίκα έχω κάποια στάνταρ, για να κάνω σπίτι και όχι να το χαλάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unseen skygge Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unseen skygge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.218 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:54 Ο Unseen skygge: #79 21-05-20 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Στέφανος-Ιάσωνας: Άντε δε θα ανοίξεις θέμα! Έχω περιέργεια να μάθω τι κάνετε εκεί. Click για ανάπτυξη... Θέμα για ποιο πράγμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:57 Ο eukleidhs1821: #80 21-05-20 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Unseen skygge: Δεν είμαι σίγουρος ποιος είναι τρολ πλέον Click για ανάπτυξη... ο νικος ε συγγνωμη ο ιασωνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 121 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kzaro tomftw Eirinakiii8 Sofos Gerontas thenutritionist oups Ioanna98 ggl Nasia2433266 barkos MarcoReus eri548 Lathy Αλκης Κ. Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous MariaAdamantia Μαρία234 ag97 DonaeB Scandal Libertus Viedo Thodwris98 Ryuzaki Ststst02 χημεια4λαιφ jimis2001 Μάρκος Βασίλης Unseen skygge the purge Γατόπαρδος. Memetchi louminis Jocaste Thoba19 T C johnsala uni77 SweetGirl Tommy_civil tonyler Panagiotis849 !georgitsa! eukleidhs1821 Trolling Stones hirasawayui chris2799 gregory nub fmarulezkd don_vito ΘανάσοςG4 Άρτεμις Α. tymvorixos tslef8 toolooboom Revekka EiriniS20 D.a.i.s.y tsiobieman Papachrist nucomer Serotonin Έμμα Earendil Elama On Peli Vold Neffii Dreamer_SW gwgw_5 charmander tasost TigerHunt E. Venizelos The Official Catherine3 PanosCh002 johnsiak Adolfo valencia Meow ioannaion Steffie88 Cpt.Philips Makis7 Vasilis25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Unseen skygge: Μπορεί και καλύτερα με αυτά που βλέπω να γράφονται Click για ανάπτυξη... Άντε δε θα ανοίξεις θέμα! Έχω περιέργεια να μάθω τι κάνετε εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Katerinaev Δραστήριο μέλος Η Katerinaev δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 568 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:31 Η Katerinaev: #69 21-05-20 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος999: Τα παντελόνια προκλητική ενδυμασία θεωρείται Click για ανάπτυξη... Προκλητικό είναι κάτι που διαγραφεί ή αποκαλύπτει κάποια συγκεκριμένα σημεία του σώματος. Αν μια γυναίκα φοράει μια παντελονα ας πούμε πού είναι το προκλητικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 468119 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαΐου 2020 στις 22:32 Ο Guest 468119: #70 21-05-20 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Katerinaev: Προκλητικό είναι κάτι που διαγραφεί ή αποκαλύπτει κάποια συγκεκριμένα σημεία του σώματος. Αν μια γυναίκα φοράει μια παντελονα ας πούμε πού είναι το προκλητικό Click για ανάπτυξη... Συνήθως δεν φοράνε παντελόνα αλλά κολλητά τζιν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jimis2001 Εκκολαπτόμενο μέλος Η jimis2001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Βιολογίας ΑΠΘ και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 226 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:37 Η jimis2001: #71 21-05-20 22:37 Γνωρίζει κάποιος για κάποιο βίντεο ή κανάλι στο Yt που σχετίζεται με αντιπαραθέσεις και debate ορθόδοξων χριστιανών και άθεων; Στον δυτικό κόσμο υπάρχουν πολλά άτομα και οργανισμοί που διοργανώνουν ποιοτικά (και μη) debate μεταξύ άλλων κλάδων του Χριστιανισμού ή Ισλάμ αλλά για τον ορθόδοξο Χριστιανισμό δεν μπορώ να βρω αντίστοιχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerinaev Δραστήριο μέλος Η Katerinaev δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 568 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:38 Η Katerinaev: #72 21-05-20 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος999: Συνήθως δεν φοράνε παντελόνα αλλά κολλητά τζιν Click για ανάπτυξη... Άρα το πρόβλημα σου δεν είναι με το παντελόνι αυτό καθ’αυτο αλλά με το κολλητό παντελονι. Όπως προκλητική μπορεί να θεωρηθεί και μια φούστα η οποία είναι κοντή και στενή. Γενικά όμως η φούστα είναι αποδεκτή. Άρα πού η διαφορά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:40 Ο Viedo έγραψε: #73 21-05-20 22:40 Αρχική Δημοσίευση από jimis2001: Γνωρίζει κάποιος για κάποιο βίντεο ή κανάλι στο Yt που σχετίζεται με αντιπαραθέσεις και debate ορθόδοξων χριστιανών και άθεων; Στον δυτικό κόσμο υπάρχουν πολλά άτομα και οργανισμοί που διοργανώνουν ποιοτικά (και μη) debate μεταξύ άλλων κλάδων του Χριστιανισμού ή Ισλάμ αλλά για τον ορθόδοξο Χριστιανισμό δεν μπορώ να βρω αντίστοιχα. Click για ανάπτυξη... Δεν γνωρίζω αν σε βοηθάει απλώς αυτό μου ήρθε στο μυαλό και γνωρίζω, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 468119 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαΐου 2020 στις 22:40 Ο Guest 468119: #74 21-05-20 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Katerinaev: Άρα το πρόβλημα σου δεν είναι με το παντελόνι αυτό καθ’αυτο αλλά με το κολλητό παντελονι. Όπως προκλητική μπορεί να θεωρηθεί και μια φούστα η οποία είναι κοντή και στενή. Γενικά όμως η φούστα είναι αποδεκτή. Άρα πού η διαφορά; Click για ανάπτυξη... Αποδεκτή είναι η φούστα κάτω από το γόνατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerinaev Δραστήριο μέλος Η Katerinaev δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 568 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:42 Η Katerinaev: #75 21-05-20 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος999: Αποδεκτή είναι η φούστα κάτω από το γόνατο Click για ανάπτυξη... Όπως αποδεκτό είναι και ένα σεμνό παντελόνι. Και για να μη παρεξηγηθώ όταν λέω αποδεκτό εννοω από τους Αγίους πατέρες υποτίθεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 468119 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαΐου 2020 στις 22:42 Ο Guest 468119: #76 21-05-20 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Katerinaev: Όπως αποδεκτό είναι και ένα σεμνό παντελόνι Click για ανάπτυξη... Αποδεκτό αλλά αντιαισθητικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στέφανος-Ιάσωνας Νεοφερμένο μέλος Ο Στέφανος-Ιάσωνας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:50 Ο Στέφανος-Ιάσωνας: #77 21-05-20 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος999: Αποδεκτό αλλά αντιαισθητικό Click για ανάπτυξη... Ρε Νίκο και εσύ τώρα αλήθεια τα λες αυτά; Αν το πάρουμε από άποψη φύσης και ιατρικής που σπουδάζεις κιόλας το ανθρώπινο σώμα απλά ΕΙΝΑΙ. Τώρα το τι είναι. Το καθορίζουν οι κοινωνίες. Τα προϊστορικά χρόνια γυμνοί ήταν οι άνθρωποι αυτοί ήταν η φυσική κατάσταση. Με τα χρόνια άλλαξε αυτό, για τους λάθος λόγους, κυρίως για να καταπιέζουν τον κόσμο. Γιγαντώθηκε και η βιομηχανία του πορνό, και πλέον το ανθρώπινο σώμα έχει γίνεται σεξουαλικό αντικείμενο, γιατί βγάζουν χρήματα από αυτό. Σαν φοιτητής ιατρικής, δεν θα έπρεπε να έχεις θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 468119 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαΐου 2020 στις 22:53 Ο Guest 468119: #78 21-05-20 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Στέφανος-Ιάσωνας: Ρε Νίκο και εσύ τώρα αλήθεια τα λες αυτά; Αν το πάρουμε από άποψη φύσης και ιατρικής που σπουδάζεις κιόλας το ανθρώπινο σώμα απλά ΕΙΝΑΙ. Τώρα το τι είναι. Το καθορίζουν οι κοινωνίες. Τα προϊστορικά χρόνια γυμνοί ήταν οι άνθρωποι αυτοί ήταν η φυσική κατάσταση. Με τα χρόνια άλλαξε αυτό, για τους λάθος λόγους, κυρίως για να καταπιέζουν τον κόσμο. Γιγαντώθηκε και η βιομηχανία του πορνό, και πλέον το ανθρώπινο σώμα έχει γίνεται σεξουαλικό αντικείμενο, γιατί βγάζουν χρήματα από αυτό. Σαν φοιτητής ιατρικής, δεν θα έπρεπε να έχεις θέμα. Click για ανάπτυξη... δεν έχω κανένα θέμα όπως το είπα. Αλλά το ντύσιμο μιας γυναίκας αντιπροσωπεύει την ηθική της και εν μέρη και την προσωπικότητα της. Τουλάχιστον στην δίκη μου γυναίκα έχω κάποια στάνταρ, για να κάνω σπίτι και όχι να το χαλάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unseen skygge Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unseen skygge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.218 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:54 Ο Unseen skygge: #79 21-05-20 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Στέφανος-Ιάσωνας: Άντε δε θα ανοίξεις θέμα! Έχω περιέργεια να μάθω τι κάνετε εκεί. Click για ανάπτυξη... Θέμα για ποιο πράγμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:57 Ο eukleidhs1821: #80 21-05-20 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Unseen skygge: Δεν είμαι σίγουρος ποιος είναι τρολ πλέον Click για ανάπτυξη... ο νικος ε συγγνωμη ο ιασωνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 121 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kzaro tomftw Eirinakiii8 Sofos Gerontas thenutritionist oups Ioanna98 ggl Nasia2433266 barkos MarcoReus eri548 Lathy Αλκης Κ. Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous MariaAdamantia Μαρία234 ag97 DonaeB Scandal Libertus Viedo Thodwris98 Ryuzaki Ststst02 χημεια4λαιφ jimis2001 Μάρκος Βασίλης Unseen skygge the purge Γατόπαρδος. Memetchi louminis Jocaste Thoba19 T C johnsala uni77 SweetGirl Tommy_civil tonyler Panagiotis849 !georgitsa! eukleidhs1821 Trolling Stones hirasawayui chris2799 gregory nub fmarulezkd don_vito ΘανάσοςG4 Άρτεμις Α. tymvorixos tslef8 toolooboom Revekka EiriniS20 D.a.i.s.y tsiobieman Papachrist nucomer Serotonin Έμμα Earendil Elama On Peli Vold Neffii Dreamer_SW gwgw_5 charmander tasost TigerHunt E. Venizelos The Official Catherine3 PanosCh002 johnsiak Adolfo valencia Meow ioannaion Steffie88 Cpt.Philips Makis7 Vasilis25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νίκος999: Τα παντελόνια προκλητική ενδυμασία θεωρείται Click για ανάπτυξη... Προκλητικό είναι κάτι που διαγραφεί ή αποκαλύπτει κάποια συγκεκριμένα σημεία του σώματος. Αν μια γυναίκα φοράει μια παντελονα ας πούμε πού είναι το προκλητικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 468119 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαΐου 2020 στις 22:32 Ο Guest 468119: #70 21-05-20 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Katerinaev: Προκλητικό είναι κάτι που διαγραφεί ή αποκαλύπτει κάποια συγκεκριμένα σημεία του σώματος. Αν μια γυναίκα φοράει μια παντελονα ας πούμε πού είναι το προκλητικό Click για ανάπτυξη... Συνήθως δεν φοράνε παντελόνα αλλά κολλητά τζιν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jimis2001 Εκκολαπτόμενο μέλος Η jimis2001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Βιολογίας ΑΠΘ και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 226 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:37 Η jimis2001: #71 21-05-20 22:37 Γνωρίζει κάποιος για κάποιο βίντεο ή κανάλι στο Yt που σχετίζεται με αντιπαραθέσεις και debate ορθόδοξων χριστιανών και άθεων; Στον δυτικό κόσμο υπάρχουν πολλά άτομα και οργανισμοί που διοργανώνουν ποιοτικά (και μη) debate μεταξύ άλλων κλάδων του Χριστιανισμού ή Ισλάμ αλλά για τον ορθόδοξο Χριστιανισμό δεν μπορώ να βρω αντίστοιχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerinaev Δραστήριο μέλος Η Katerinaev δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 568 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:38 Η Katerinaev: #72 21-05-20 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος999: Συνήθως δεν φοράνε παντελόνα αλλά κολλητά τζιν Click για ανάπτυξη... Άρα το πρόβλημα σου δεν είναι με το παντελόνι αυτό καθ’αυτο αλλά με το κολλητό παντελονι. Όπως προκλητική μπορεί να θεωρηθεί και μια φούστα η οποία είναι κοντή και στενή. Γενικά όμως η φούστα είναι αποδεκτή. Άρα πού η διαφορά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:40 Ο Viedo έγραψε: #73 21-05-20 22:40 Αρχική Δημοσίευση από jimis2001: Γνωρίζει κάποιος για κάποιο βίντεο ή κανάλι στο Yt που σχετίζεται με αντιπαραθέσεις και debate ορθόδοξων χριστιανών και άθεων; Στον δυτικό κόσμο υπάρχουν πολλά άτομα και οργανισμοί που διοργανώνουν ποιοτικά (και μη) debate μεταξύ άλλων κλάδων του Χριστιανισμού ή Ισλάμ αλλά για τον ορθόδοξο Χριστιανισμό δεν μπορώ να βρω αντίστοιχα. Click για ανάπτυξη... Δεν γνωρίζω αν σε βοηθάει απλώς αυτό μου ήρθε στο μυαλό και γνωρίζω, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 468119 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαΐου 2020 στις 22:40 Ο Guest 468119: #74 21-05-20 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Katerinaev: Άρα το πρόβλημα σου δεν είναι με το παντελόνι αυτό καθ’αυτο αλλά με το κολλητό παντελονι. Όπως προκλητική μπορεί να θεωρηθεί και μια φούστα η οποία είναι κοντή και στενή. Γενικά όμως η φούστα είναι αποδεκτή. Άρα πού η διαφορά; Click για ανάπτυξη... Αποδεκτή είναι η φούστα κάτω από το γόνατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerinaev Δραστήριο μέλος Η Katerinaev δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 568 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:42 Η Katerinaev: #75 21-05-20 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος999: Αποδεκτή είναι η φούστα κάτω από το γόνατο Click για ανάπτυξη... Όπως αποδεκτό είναι και ένα σεμνό παντελόνι. Και για να μη παρεξηγηθώ όταν λέω αποδεκτό εννοω από τους Αγίους πατέρες υποτίθεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 468119 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαΐου 2020 στις 22:42 Ο Guest 468119: #76 21-05-20 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Katerinaev: Όπως αποδεκτό είναι και ένα σεμνό παντελόνι Click για ανάπτυξη... Αποδεκτό αλλά αντιαισθητικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στέφανος-Ιάσωνας Νεοφερμένο μέλος Ο Στέφανος-Ιάσωνας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:50 Ο Στέφανος-Ιάσωνας: #77 21-05-20 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος999: Αποδεκτό αλλά αντιαισθητικό Click για ανάπτυξη... Ρε Νίκο και εσύ τώρα αλήθεια τα λες αυτά; Αν το πάρουμε από άποψη φύσης και ιατρικής που σπουδάζεις κιόλας το ανθρώπινο σώμα απλά ΕΙΝΑΙ. Τώρα το τι είναι. Το καθορίζουν οι κοινωνίες. Τα προϊστορικά χρόνια γυμνοί ήταν οι άνθρωποι αυτοί ήταν η φυσική κατάσταση. Με τα χρόνια άλλαξε αυτό, για τους λάθος λόγους, κυρίως για να καταπιέζουν τον κόσμο. Γιγαντώθηκε και η βιομηχανία του πορνό, και πλέον το ανθρώπινο σώμα έχει γίνεται σεξουαλικό αντικείμενο, γιατί βγάζουν χρήματα από αυτό. Σαν φοιτητής ιατρικής, δεν θα έπρεπε να έχεις θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 468119 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαΐου 2020 στις 22:53 Ο Guest 468119: #78 21-05-20 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Στέφανος-Ιάσωνας: Ρε Νίκο και εσύ τώρα αλήθεια τα λες αυτά; Αν το πάρουμε από άποψη φύσης και ιατρικής που σπουδάζεις κιόλας το ανθρώπινο σώμα απλά ΕΙΝΑΙ. Τώρα το τι είναι. Το καθορίζουν οι κοινωνίες. Τα προϊστορικά χρόνια γυμνοί ήταν οι άνθρωποι αυτοί ήταν η φυσική κατάσταση. Με τα χρόνια άλλαξε αυτό, για τους λάθος λόγους, κυρίως για να καταπιέζουν τον κόσμο. Γιγαντώθηκε και η βιομηχανία του πορνό, και πλέον το ανθρώπινο σώμα έχει γίνεται σεξουαλικό αντικείμενο, γιατί βγάζουν χρήματα από αυτό. Σαν φοιτητής ιατρικής, δεν θα έπρεπε να έχεις θέμα. Click για ανάπτυξη... δεν έχω κανένα θέμα όπως το είπα. Αλλά το ντύσιμο μιας γυναίκας αντιπροσωπεύει την ηθική της και εν μέρη και την προσωπικότητα της. Τουλάχιστον στην δίκη μου γυναίκα έχω κάποια στάνταρ, για να κάνω σπίτι και όχι να το χαλάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unseen skygge Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unseen skygge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.218 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:54 Ο Unseen skygge: #79 21-05-20 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Στέφανος-Ιάσωνας: Άντε δε θα ανοίξεις θέμα! Έχω περιέργεια να μάθω τι κάνετε εκεί. Click για ανάπτυξη... Θέμα για ποιο πράγμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:57 Ο eukleidhs1821: #80 21-05-20 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Unseen skygge: Δεν είμαι σίγουρος ποιος είναι τρολ πλέον Click για ανάπτυξη... ο νικος ε συγγνωμη ο ιασωνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 121 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kzaro tomftw Eirinakiii8 Sofos Gerontas thenutritionist oups Ioanna98 ggl Nasia2433266 barkos MarcoReus eri548 Lathy Αλκης Κ. Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous MariaAdamantia Μαρία234 ag97 DonaeB Scandal Libertus Viedo Thodwris98 Ryuzaki Ststst02 χημεια4λαιφ jimis2001 Μάρκος Βασίλης Unseen skygge the purge Γατόπαρδος. Memetchi louminis Jocaste Thoba19 T C johnsala uni77 SweetGirl Tommy_civil tonyler Panagiotis849 !georgitsa! eukleidhs1821 Trolling Stones hirasawayui chris2799 gregory nub fmarulezkd don_vito ΘανάσοςG4 Άρτεμις Α. tymvorixos tslef8 toolooboom Revekka EiriniS20 D.a.i.s.y tsiobieman Papachrist nucomer Serotonin Έμμα Earendil Elama On Peli Vold Neffii Dreamer_SW gwgw_5 charmander tasost TigerHunt E. Venizelos The Official Catherine3 PanosCh002 johnsiak Adolfo valencia Meow ioannaion Steffie88 Cpt.Philips Makis7 Vasilis25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Katerinaev: Προκλητικό είναι κάτι που διαγραφεί ή αποκαλύπτει κάποια συγκεκριμένα σημεία του σώματος. Αν μια γυναίκα φοράει μια παντελονα ας πούμε πού είναι το προκλητικό Click για ανάπτυξη... Συνήθως δεν φοράνε παντελόνα αλλά κολλητά τζιν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jimis2001 Εκκολαπτόμενο μέλος Η jimis2001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Βιολογίας ΑΠΘ και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 226 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:37 Η jimis2001: #71 21-05-20 22:37 Γνωρίζει κάποιος για κάποιο βίντεο ή κανάλι στο Yt που σχετίζεται με αντιπαραθέσεις και debate ορθόδοξων χριστιανών και άθεων; Στον δυτικό κόσμο υπάρχουν πολλά άτομα και οργανισμοί που διοργανώνουν ποιοτικά (και μη) debate μεταξύ άλλων κλάδων του Χριστιανισμού ή Ισλάμ αλλά για τον ορθόδοξο Χριστιανισμό δεν μπορώ να βρω αντίστοιχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerinaev Δραστήριο μέλος Η Katerinaev δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 568 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:38 Η Katerinaev: #72 21-05-20 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος999: Συνήθως δεν φοράνε παντελόνα αλλά κολλητά τζιν Click για ανάπτυξη... Άρα το πρόβλημα σου δεν είναι με το παντελόνι αυτό καθ’αυτο αλλά με το κολλητό παντελονι. Όπως προκλητική μπορεί να θεωρηθεί και μια φούστα η οποία είναι κοντή και στενή. Γενικά όμως η φούστα είναι αποδεκτή. Άρα πού η διαφορά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:40 Ο Viedo έγραψε: #73 21-05-20 22:40 Αρχική Δημοσίευση από jimis2001: Γνωρίζει κάποιος για κάποιο βίντεο ή κανάλι στο Yt που σχετίζεται με αντιπαραθέσεις και debate ορθόδοξων χριστιανών και άθεων; Στον δυτικό κόσμο υπάρχουν πολλά άτομα και οργανισμοί που διοργανώνουν ποιοτικά (και μη) debate μεταξύ άλλων κλάδων του Χριστιανισμού ή Ισλάμ αλλά για τον ορθόδοξο Χριστιανισμό δεν μπορώ να βρω αντίστοιχα. Click για ανάπτυξη... Δεν γνωρίζω αν σε βοηθάει απλώς αυτό μου ήρθε στο μυαλό και γνωρίζω, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 468119 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαΐου 2020 στις 22:40 Ο Guest 468119: #74 21-05-20 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Katerinaev: Άρα το πρόβλημα σου δεν είναι με το παντελόνι αυτό καθ’αυτο αλλά με το κολλητό παντελονι. Όπως προκλητική μπορεί να θεωρηθεί και μια φούστα η οποία είναι κοντή και στενή. Γενικά όμως η φούστα είναι αποδεκτή. Άρα πού η διαφορά; Click για ανάπτυξη... Αποδεκτή είναι η φούστα κάτω από το γόνατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerinaev Δραστήριο μέλος Η Katerinaev δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 568 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:42 Η Katerinaev: #75 21-05-20 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος999: Αποδεκτή είναι η φούστα κάτω από το γόνατο Click για ανάπτυξη... Όπως αποδεκτό είναι και ένα σεμνό παντελόνι. Και για να μη παρεξηγηθώ όταν λέω αποδεκτό εννοω από τους Αγίους πατέρες υποτίθεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 468119 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαΐου 2020 στις 22:42 Ο Guest 468119: #76 21-05-20 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Katerinaev: Όπως αποδεκτό είναι και ένα σεμνό παντελόνι Click για ανάπτυξη... Αποδεκτό αλλά αντιαισθητικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στέφανος-Ιάσωνας Νεοφερμένο μέλος Ο Στέφανος-Ιάσωνας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:50 Ο Στέφανος-Ιάσωνας: #77 21-05-20 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος999: Αποδεκτό αλλά αντιαισθητικό Click για ανάπτυξη... Ρε Νίκο και εσύ τώρα αλήθεια τα λες αυτά; Αν το πάρουμε από άποψη φύσης και ιατρικής που σπουδάζεις κιόλας το ανθρώπινο σώμα απλά ΕΙΝΑΙ. Τώρα το τι είναι. Το καθορίζουν οι κοινωνίες. Τα προϊστορικά χρόνια γυμνοί ήταν οι άνθρωποι αυτοί ήταν η φυσική κατάσταση. Με τα χρόνια άλλαξε αυτό, για τους λάθος λόγους, κυρίως για να καταπιέζουν τον κόσμο. Γιγαντώθηκε και η βιομηχανία του πορνό, και πλέον το ανθρώπινο σώμα έχει γίνεται σεξουαλικό αντικείμενο, γιατί βγάζουν χρήματα από αυτό. Σαν φοιτητής ιατρικής, δεν θα έπρεπε να έχεις θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 468119 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαΐου 2020 στις 22:53 Ο Guest 468119: #78 21-05-20 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Στέφανος-Ιάσωνας: Ρε Νίκο και εσύ τώρα αλήθεια τα λες αυτά; Αν το πάρουμε από άποψη φύσης και ιατρικής που σπουδάζεις κιόλας το ανθρώπινο σώμα απλά ΕΙΝΑΙ. Τώρα το τι είναι. Το καθορίζουν οι κοινωνίες. Τα προϊστορικά χρόνια γυμνοί ήταν οι άνθρωποι αυτοί ήταν η φυσική κατάσταση. Με τα χρόνια άλλαξε αυτό, για τους λάθος λόγους, κυρίως για να καταπιέζουν τον κόσμο. Γιγαντώθηκε και η βιομηχανία του πορνό, και πλέον το ανθρώπινο σώμα έχει γίνεται σεξουαλικό αντικείμενο, γιατί βγάζουν χρήματα από αυτό. Σαν φοιτητής ιατρικής, δεν θα έπρεπε να έχεις θέμα. Click για ανάπτυξη... δεν έχω κανένα θέμα όπως το είπα. Αλλά το ντύσιμο μιας γυναίκας αντιπροσωπεύει την ηθική της και εν μέρη και την προσωπικότητα της. Τουλάχιστον στην δίκη μου γυναίκα έχω κάποια στάνταρ, για να κάνω σπίτι και όχι να το χαλάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unseen skygge Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unseen skygge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.218 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:54 Ο Unseen skygge: #79 21-05-20 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Στέφανος-Ιάσωνας: Άντε δε θα ανοίξεις θέμα! Έχω περιέργεια να μάθω τι κάνετε εκεί. Click για ανάπτυξη... Θέμα για ποιο πράγμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:57 Ο eukleidhs1821: #80 21-05-20 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Unseen skygge: Δεν είμαι σίγουρος ποιος είναι τρολ πλέον Click για ανάπτυξη... ο νικος ε συγγνωμη ο ιασωνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 121 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kzaro tomftw Eirinakiii8 Sofos Gerontas thenutritionist oups Ioanna98 ggl Nasia2433266 barkos MarcoReus eri548 Lathy Αλκης Κ. Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous MariaAdamantia Μαρία234 ag97 DonaeB Scandal Libertus Viedo Thodwris98 Ryuzaki Ststst02 χημεια4λαιφ jimis2001 Μάρκος Βασίλης Unseen skygge the purge Γατόπαρδος. Memetchi louminis Jocaste Thoba19 T C johnsala uni77 SweetGirl Tommy_civil tonyler Panagiotis849 !georgitsa! eukleidhs1821 Trolling Stones hirasawayui chris2799 gregory nub fmarulezkd don_vito ΘανάσοςG4 Άρτεμις Α. tymvorixos tslef8 toolooboom Revekka EiriniS20 D.a.i.s.y tsiobieman Papachrist nucomer Serotonin Έμμα Earendil Elama On Peli Vold Neffii Dreamer_SW gwgw_5 charmander tasost TigerHunt E. Venizelos The Official Catherine3 PanosCh002 johnsiak Adolfo valencia Meow ioannaion Steffie88 Cpt.Philips Makis7 Vasilis25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γνωρίζει κάποιος για κάποιο βίντεο ή κανάλι στο Yt που σχετίζεται με αντιπαραθέσεις και debate ορθόδοξων χριστιανών και άθεων; Στον δυτικό κόσμο υπάρχουν πολλά άτομα και οργανισμοί που διοργανώνουν ποιοτικά (και μη) debate μεταξύ άλλων κλάδων του Χριστιανισμού ή Ισλάμ αλλά για τον ορθόδοξο Χριστιανισμό δεν μπορώ να βρω αντίστοιχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Katerinaev Δραστήριο μέλος Η Katerinaev δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 568 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:38 Η Katerinaev: #72 21-05-20 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος999: Συνήθως δεν φοράνε παντελόνα αλλά κολλητά τζιν Click για ανάπτυξη... Άρα το πρόβλημα σου δεν είναι με το παντελόνι αυτό καθ’αυτο αλλά με το κολλητό παντελονι. Όπως προκλητική μπορεί να θεωρηθεί και μια φούστα η οποία είναι κοντή και στενή. Γενικά όμως η φούστα είναι αποδεκτή. Άρα πού η διαφορά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:40 Ο Viedo έγραψε: #73 21-05-20 22:40 Αρχική Δημοσίευση από jimis2001: Γνωρίζει κάποιος για κάποιο βίντεο ή κανάλι στο Yt που σχετίζεται με αντιπαραθέσεις και debate ορθόδοξων χριστιανών και άθεων; Στον δυτικό κόσμο υπάρχουν πολλά άτομα και οργανισμοί που διοργανώνουν ποιοτικά (και μη) debate μεταξύ άλλων κλάδων του Χριστιανισμού ή Ισλάμ αλλά για τον ορθόδοξο Χριστιανισμό δεν μπορώ να βρω αντίστοιχα. Click για ανάπτυξη... Δεν γνωρίζω αν σε βοηθάει απλώς αυτό μου ήρθε στο μυαλό και γνωρίζω, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 468119 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαΐου 2020 στις 22:40 Ο Guest 468119: #74 21-05-20 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Katerinaev: Άρα το πρόβλημα σου δεν είναι με το παντελόνι αυτό καθ’αυτο αλλά με το κολλητό παντελονι. Όπως προκλητική μπορεί να θεωρηθεί και μια φούστα η οποία είναι κοντή και στενή. Γενικά όμως η φούστα είναι αποδεκτή. Άρα πού η διαφορά; Click για ανάπτυξη... Αποδεκτή είναι η φούστα κάτω από το γόνατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerinaev Δραστήριο μέλος Η Katerinaev δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 568 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:42 Η Katerinaev: #75 21-05-20 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος999: Αποδεκτή είναι η φούστα κάτω από το γόνατο Click για ανάπτυξη... Όπως αποδεκτό είναι και ένα σεμνό παντελόνι. Και για να μη παρεξηγηθώ όταν λέω αποδεκτό εννοω από τους Αγίους πατέρες υποτίθεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 468119 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαΐου 2020 στις 22:42 Ο Guest 468119: #76 21-05-20 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Katerinaev: Όπως αποδεκτό είναι και ένα σεμνό παντελόνι Click για ανάπτυξη... Αποδεκτό αλλά αντιαισθητικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στέφανος-Ιάσωνας Νεοφερμένο μέλος Ο Στέφανος-Ιάσωνας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:50 Ο Στέφανος-Ιάσωνας: #77 21-05-20 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος999: Αποδεκτό αλλά αντιαισθητικό Click για ανάπτυξη... Ρε Νίκο και εσύ τώρα αλήθεια τα λες αυτά; Αν το πάρουμε από άποψη φύσης και ιατρικής που σπουδάζεις κιόλας το ανθρώπινο σώμα απλά ΕΙΝΑΙ. Τώρα το τι είναι. Το καθορίζουν οι κοινωνίες. Τα προϊστορικά χρόνια γυμνοί ήταν οι άνθρωποι αυτοί ήταν η φυσική κατάσταση. Με τα χρόνια άλλαξε αυτό, για τους λάθος λόγους, κυρίως για να καταπιέζουν τον κόσμο. Γιγαντώθηκε και η βιομηχανία του πορνό, και πλέον το ανθρώπινο σώμα έχει γίνεται σεξουαλικό αντικείμενο, γιατί βγάζουν χρήματα από αυτό. Σαν φοιτητής ιατρικής, δεν θα έπρεπε να έχεις θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 468119 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαΐου 2020 στις 22:53 Ο Guest 468119: #78 21-05-20 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Στέφανος-Ιάσωνας: Ρε Νίκο και εσύ τώρα αλήθεια τα λες αυτά; Αν το πάρουμε από άποψη φύσης και ιατρικής που σπουδάζεις κιόλας το ανθρώπινο σώμα απλά ΕΙΝΑΙ. Τώρα το τι είναι. Το καθορίζουν οι κοινωνίες. Τα προϊστορικά χρόνια γυμνοί ήταν οι άνθρωποι αυτοί ήταν η φυσική κατάσταση. Με τα χρόνια άλλαξε αυτό, για τους λάθος λόγους, κυρίως για να καταπιέζουν τον κόσμο. Γιγαντώθηκε και η βιομηχανία του πορνό, και πλέον το ανθρώπινο σώμα έχει γίνεται σεξουαλικό αντικείμενο, γιατί βγάζουν χρήματα από αυτό. Σαν φοιτητής ιατρικής, δεν θα έπρεπε να έχεις θέμα. Click για ανάπτυξη... δεν έχω κανένα θέμα όπως το είπα. Αλλά το ντύσιμο μιας γυναίκας αντιπροσωπεύει την ηθική της και εν μέρη και την προσωπικότητα της. Τουλάχιστον στην δίκη μου γυναίκα έχω κάποια στάνταρ, για να κάνω σπίτι και όχι να το χαλάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unseen skygge Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unseen skygge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.218 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:54 Ο Unseen skygge: #79 21-05-20 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Στέφανος-Ιάσωνας: Άντε δε θα ανοίξεις θέμα! Έχω περιέργεια να μάθω τι κάνετε εκεί. Click για ανάπτυξη... Θέμα για ποιο πράγμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:57 Ο eukleidhs1821: #80 21-05-20 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Unseen skygge: Δεν είμαι σίγουρος ποιος είναι τρολ πλέον Click για ανάπτυξη... ο νικος ε συγγνωμη ο ιασωνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 121 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kzaro tomftw Eirinakiii8 Sofos Gerontas thenutritionist oups Ioanna98 ggl Nasia2433266 barkos MarcoReus eri548 Lathy Αλκης Κ. Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous MariaAdamantia Μαρία234 ag97 DonaeB Scandal Libertus Viedo Thodwris98 Ryuzaki Ststst02 χημεια4λαιφ jimis2001 Μάρκος Βασίλης Unseen skygge the purge Γατόπαρδος. Memetchi louminis Jocaste Thoba19 T C johnsala uni77 SweetGirl Tommy_civil tonyler Panagiotis849 !georgitsa! eukleidhs1821 Trolling Stones hirasawayui chris2799 gregory nub fmarulezkd don_vito ΘανάσοςG4 Άρτεμις Α. tymvorixos tslef8 toolooboom Revekka EiriniS20 D.a.i.s.y tsiobieman Papachrist nucomer Serotonin Έμμα Earendil Elama On Peli Vold Neffii Dreamer_SW gwgw_5 charmander tasost TigerHunt E. Venizelos The Official Catherine3 PanosCh002 johnsiak Adolfo valencia Meow ioannaion Steffie88 Cpt.Philips Makis7 Vasilis25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νίκος999: Συνήθως δεν φοράνε παντελόνα αλλά κολλητά τζιν Click για ανάπτυξη... Άρα το πρόβλημα σου δεν είναι με το παντελόνι αυτό καθ’αυτο αλλά με το κολλητό παντελονι. Όπως προκλητική μπορεί να θεωρηθεί και μια φούστα η οποία είναι κοντή και στενή. Γενικά όμως η φούστα είναι αποδεκτή. Άρα πού η διαφορά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:40 Ο Viedo έγραψε: #73 21-05-20 22:40 Αρχική Δημοσίευση από jimis2001: Γνωρίζει κάποιος για κάποιο βίντεο ή κανάλι στο Yt που σχετίζεται με αντιπαραθέσεις και debate ορθόδοξων χριστιανών και άθεων; Στον δυτικό κόσμο υπάρχουν πολλά άτομα και οργανισμοί που διοργανώνουν ποιοτικά (και μη) debate μεταξύ άλλων κλάδων του Χριστιανισμού ή Ισλάμ αλλά για τον ορθόδοξο Χριστιανισμό δεν μπορώ να βρω αντίστοιχα. Click για ανάπτυξη... Δεν γνωρίζω αν σε βοηθάει απλώς αυτό μου ήρθε στο μυαλό και γνωρίζω, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 468119 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαΐου 2020 στις 22:40 Ο Guest 468119: #74 21-05-20 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Katerinaev: Άρα το πρόβλημα σου δεν είναι με το παντελόνι αυτό καθ’αυτο αλλά με το κολλητό παντελονι. Όπως προκλητική μπορεί να θεωρηθεί και μια φούστα η οποία είναι κοντή και στενή. Γενικά όμως η φούστα είναι αποδεκτή. Άρα πού η διαφορά; Click για ανάπτυξη... Αποδεκτή είναι η φούστα κάτω από το γόνατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerinaev Δραστήριο μέλος Η Katerinaev δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 568 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:42 Η Katerinaev: #75 21-05-20 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος999: Αποδεκτή είναι η φούστα κάτω από το γόνατο Click για ανάπτυξη... Όπως αποδεκτό είναι και ένα σεμνό παντελόνι. Και για να μη παρεξηγηθώ όταν λέω αποδεκτό εννοω από τους Αγίους πατέρες υποτίθεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 468119 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαΐου 2020 στις 22:42 Ο Guest 468119: #76 21-05-20 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Katerinaev: Όπως αποδεκτό είναι και ένα σεμνό παντελόνι Click για ανάπτυξη... Αποδεκτό αλλά αντιαισθητικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στέφανος-Ιάσωνας Νεοφερμένο μέλος Ο Στέφανος-Ιάσωνας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:50 Ο Στέφανος-Ιάσωνας: #77 21-05-20 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος999: Αποδεκτό αλλά αντιαισθητικό Click για ανάπτυξη... Ρε Νίκο και εσύ τώρα αλήθεια τα λες αυτά; Αν το πάρουμε από άποψη φύσης και ιατρικής που σπουδάζεις κιόλας το ανθρώπινο σώμα απλά ΕΙΝΑΙ. Τώρα το τι είναι. Το καθορίζουν οι κοινωνίες. Τα προϊστορικά χρόνια γυμνοί ήταν οι άνθρωποι αυτοί ήταν η φυσική κατάσταση. Με τα χρόνια άλλαξε αυτό, για τους λάθος λόγους, κυρίως για να καταπιέζουν τον κόσμο. Γιγαντώθηκε και η βιομηχανία του πορνό, και πλέον το ανθρώπινο σώμα έχει γίνεται σεξουαλικό αντικείμενο, γιατί βγάζουν χρήματα από αυτό. Σαν φοιτητής ιατρικής, δεν θα έπρεπε να έχεις θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 468119 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαΐου 2020 στις 22:53 Ο Guest 468119: #78 21-05-20 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Στέφανος-Ιάσωνας: Ρε Νίκο και εσύ τώρα αλήθεια τα λες αυτά; Αν το πάρουμε από άποψη φύσης και ιατρικής που σπουδάζεις κιόλας το ανθρώπινο σώμα απλά ΕΙΝΑΙ. Τώρα το τι είναι. Το καθορίζουν οι κοινωνίες. Τα προϊστορικά χρόνια γυμνοί ήταν οι άνθρωποι αυτοί ήταν η φυσική κατάσταση. Με τα χρόνια άλλαξε αυτό, για τους λάθος λόγους, κυρίως για να καταπιέζουν τον κόσμο. Γιγαντώθηκε και η βιομηχανία του πορνό, και πλέον το ανθρώπινο σώμα έχει γίνεται σεξουαλικό αντικείμενο, γιατί βγάζουν χρήματα από αυτό. Σαν φοιτητής ιατρικής, δεν θα έπρεπε να έχεις θέμα. Click για ανάπτυξη... δεν έχω κανένα θέμα όπως το είπα. Αλλά το ντύσιμο μιας γυναίκας αντιπροσωπεύει την ηθική της και εν μέρη και την προσωπικότητα της. Τουλάχιστον στην δίκη μου γυναίκα έχω κάποια στάνταρ, για να κάνω σπίτι και όχι να το χαλάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unseen skygge Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unseen skygge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.218 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:54 Ο Unseen skygge: #79 21-05-20 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Στέφανος-Ιάσωνας: Άντε δε θα ανοίξεις θέμα! Έχω περιέργεια να μάθω τι κάνετε εκεί. Click για ανάπτυξη... Θέμα για ποιο πράγμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:57 Ο eukleidhs1821: #80 21-05-20 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Unseen skygge: Δεν είμαι σίγουρος ποιος είναι τρολ πλέον Click για ανάπτυξη... ο νικος ε συγγνωμη ο ιασωνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 121 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kzaro tomftw Eirinakiii8 Sofos Gerontas thenutritionist oups Ioanna98 ggl Nasia2433266 barkos MarcoReus eri548 Lathy Αλκης Κ. Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous MariaAdamantia Μαρία234 ag97 DonaeB Scandal Libertus Viedo Thodwris98 Ryuzaki Ststst02 χημεια4λαιφ jimis2001 Μάρκος Βασίλης Unseen skygge the purge Γατόπαρδος. Memetchi louminis Jocaste Thoba19 T C johnsala uni77 SweetGirl Tommy_civil tonyler Panagiotis849 !georgitsa! eukleidhs1821 Trolling Stones hirasawayui chris2799 gregory nub fmarulezkd don_vito ΘανάσοςG4 Άρτεμις Α. tymvorixos tslef8 toolooboom Revekka EiriniS20 D.a.i.s.y tsiobieman Papachrist nucomer Serotonin Έμμα Earendil Elama On Peli Vold Neffii Dreamer_SW gwgw_5 charmander tasost TigerHunt E. Venizelos The Official Catherine3 PanosCh002 johnsiak Adolfo valencia Meow ioannaion Steffie88 Cpt.Philips Makis7 Vasilis25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από jimis2001: Γνωρίζει κάποιος για κάποιο βίντεο ή κανάλι στο Yt που σχετίζεται με αντιπαραθέσεις και debate ορθόδοξων χριστιανών και άθεων; Στον δυτικό κόσμο υπάρχουν πολλά άτομα και οργανισμοί που διοργανώνουν ποιοτικά (και μη) debate μεταξύ άλλων κλάδων του Χριστιανισμού ή Ισλάμ αλλά για τον ορθόδοξο Χριστιανισμό δεν μπορώ να βρω αντίστοιχα. Click για ανάπτυξη... Δεν γνωρίζω αν σε βοηθάει απλώς αυτό μου ήρθε στο μυαλό και γνωρίζω, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 468119 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαΐου 2020 στις 22:40 Ο Guest 468119: #74 21-05-20 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Katerinaev: Άρα το πρόβλημα σου δεν είναι με το παντελόνι αυτό καθ’αυτο αλλά με το κολλητό παντελονι. Όπως προκλητική μπορεί να θεωρηθεί και μια φούστα η οποία είναι κοντή και στενή. Γενικά όμως η φούστα είναι αποδεκτή. Άρα πού η διαφορά; Click για ανάπτυξη... Αποδεκτή είναι η φούστα κάτω από το γόνατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerinaev Δραστήριο μέλος Η Katerinaev δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 568 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:42 Η Katerinaev: #75 21-05-20 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος999: Αποδεκτή είναι η φούστα κάτω από το γόνατο Click για ανάπτυξη... Όπως αποδεκτό είναι και ένα σεμνό παντελόνι. Και για να μη παρεξηγηθώ όταν λέω αποδεκτό εννοω από τους Αγίους πατέρες υποτίθεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 468119 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαΐου 2020 στις 22:42 Ο Guest 468119: #76 21-05-20 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Katerinaev: Όπως αποδεκτό είναι και ένα σεμνό παντελόνι Click για ανάπτυξη... Αποδεκτό αλλά αντιαισθητικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στέφανος-Ιάσωνας Νεοφερμένο μέλος Ο Στέφανος-Ιάσωνας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:50 Ο Στέφανος-Ιάσωνας: #77 21-05-20 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος999: Αποδεκτό αλλά αντιαισθητικό Click για ανάπτυξη... Ρε Νίκο και εσύ τώρα αλήθεια τα λες αυτά; Αν το πάρουμε από άποψη φύσης και ιατρικής που σπουδάζεις κιόλας το ανθρώπινο σώμα απλά ΕΙΝΑΙ. Τώρα το τι είναι. Το καθορίζουν οι κοινωνίες. Τα προϊστορικά χρόνια γυμνοί ήταν οι άνθρωποι αυτοί ήταν η φυσική κατάσταση. Με τα χρόνια άλλαξε αυτό, για τους λάθος λόγους, κυρίως για να καταπιέζουν τον κόσμο. Γιγαντώθηκε και η βιομηχανία του πορνό, και πλέον το ανθρώπινο σώμα έχει γίνεται σεξουαλικό αντικείμενο, γιατί βγάζουν χρήματα από αυτό. Σαν φοιτητής ιατρικής, δεν θα έπρεπε να έχεις θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 468119 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαΐου 2020 στις 22:53 Ο Guest 468119: #78 21-05-20 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Στέφανος-Ιάσωνας: Ρε Νίκο και εσύ τώρα αλήθεια τα λες αυτά; Αν το πάρουμε από άποψη φύσης και ιατρικής που σπουδάζεις κιόλας το ανθρώπινο σώμα απλά ΕΙΝΑΙ. Τώρα το τι είναι. Το καθορίζουν οι κοινωνίες. Τα προϊστορικά χρόνια γυμνοί ήταν οι άνθρωποι αυτοί ήταν η φυσική κατάσταση. Με τα χρόνια άλλαξε αυτό, για τους λάθος λόγους, κυρίως για να καταπιέζουν τον κόσμο. Γιγαντώθηκε και η βιομηχανία του πορνό, και πλέον το ανθρώπινο σώμα έχει γίνεται σεξουαλικό αντικείμενο, γιατί βγάζουν χρήματα από αυτό. Σαν φοιτητής ιατρικής, δεν θα έπρεπε να έχεις θέμα. Click για ανάπτυξη... δεν έχω κανένα θέμα όπως το είπα. Αλλά το ντύσιμο μιας γυναίκας αντιπροσωπεύει την ηθική της και εν μέρη και την προσωπικότητα της. Τουλάχιστον στην δίκη μου γυναίκα έχω κάποια στάνταρ, για να κάνω σπίτι και όχι να το χαλάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unseen skygge Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unseen skygge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.218 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:54 Ο Unseen skygge: #79 21-05-20 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Στέφανος-Ιάσωνας: Άντε δε θα ανοίξεις θέμα! Έχω περιέργεια να μάθω τι κάνετε εκεί. Click για ανάπτυξη... Θέμα για ποιο πράγμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:57 Ο eukleidhs1821: #80 21-05-20 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Unseen skygge: Δεν είμαι σίγουρος ποιος είναι τρολ πλέον Click για ανάπτυξη... ο νικος ε συγγνωμη ο ιασωνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 121 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kzaro tomftw Eirinakiii8 Sofos Gerontas thenutritionist oups Ioanna98 ggl Nasia2433266 barkos MarcoReus eri548 Lathy Αλκης Κ. Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous MariaAdamantia Μαρία234 ag97 DonaeB Scandal Libertus Viedo Thodwris98 Ryuzaki Ststst02 χημεια4λαιφ jimis2001 Μάρκος Βασίλης Unseen skygge the purge Γατόπαρδος. Memetchi louminis Jocaste Thoba19 T C johnsala uni77 SweetGirl Tommy_civil tonyler Panagiotis849 !georgitsa! eukleidhs1821 Trolling Stones hirasawayui chris2799 gregory nub fmarulezkd don_vito ΘανάσοςG4 Άρτεμις Α. tymvorixos tslef8 toolooboom Revekka EiriniS20 D.a.i.s.y tsiobieman Papachrist nucomer Serotonin Έμμα Earendil Elama On Peli Vold Neffii Dreamer_SW gwgw_5 charmander tasost TigerHunt E. Venizelos The Official Catherine3 PanosCh002 johnsiak Adolfo valencia Meow ioannaion Steffie88 Cpt.Philips Makis7 Vasilis25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Katerinaev: Άρα το πρόβλημα σου δεν είναι με το παντελόνι αυτό καθ’αυτο αλλά με το κολλητό παντελονι. Όπως προκλητική μπορεί να θεωρηθεί και μια φούστα η οποία είναι κοντή και στενή. Γενικά όμως η φούστα είναι αποδεκτή. Άρα πού η διαφορά; Click για ανάπτυξη... Αποδεκτή είναι η φούστα κάτω από το γόνατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Katerinaev Δραστήριο μέλος Η Katerinaev δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 568 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:42 Η Katerinaev: #75 21-05-20 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος999: Αποδεκτή είναι η φούστα κάτω από το γόνατο Click για ανάπτυξη... Όπως αποδεκτό είναι και ένα σεμνό παντελόνι. Και για να μη παρεξηγηθώ όταν λέω αποδεκτό εννοω από τους Αγίους πατέρες υποτίθεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 468119 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαΐου 2020 στις 22:42 Ο Guest 468119: #76 21-05-20 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Katerinaev: Όπως αποδεκτό είναι και ένα σεμνό παντελόνι Click για ανάπτυξη... Αποδεκτό αλλά αντιαισθητικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στέφανος-Ιάσωνας Νεοφερμένο μέλος Ο Στέφανος-Ιάσωνας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:50 Ο Στέφανος-Ιάσωνας: #77 21-05-20 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος999: Αποδεκτό αλλά αντιαισθητικό Click για ανάπτυξη... Ρε Νίκο και εσύ τώρα αλήθεια τα λες αυτά; Αν το πάρουμε από άποψη φύσης και ιατρικής που σπουδάζεις κιόλας το ανθρώπινο σώμα απλά ΕΙΝΑΙ. Τώρα το τι είναι. Το καθορίζουν οι κοινωνίες. Τα προϊστορικά χρόνια γυμνοί ήταν οι άνθρωποι αυτοί ήταν η φυσική κατάσταση. Με τα χρόνια άλλαξε αυτό, για τους λάθος λόγους, κυρίως για να καταπιέζουν τον κόσμο. Γιγαντώθηκε και η βιομηχανία του πορνό, και πλέον το ανθρώπινο σώμα έχει γίνεται σεξουαλικό αντικείμενο, γιατί βγάζουν χρήματα από αυτό. Σαν φοιτητής ιατρικής, δεν θα έπρεπε να έχεις θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 468119 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαΐου 2020 στις 22:53 Ο Guest 468119: #78 21-05-20 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Στέφανος-Ιάσωνας: Ρε Νίκο και εσύ τώρα αλήθεια τα λες αυτά; Αν το πάρουμε από άποψη φύσης και ιατρικής που σπουδάζεις κιόλας το ανθρώπινο σώμα απλά ΕΙΝΑΙ. Τώρα το τι είναι. Το καθορίζουν οι κοινωνίες. Τα προϊστορικά χρόνια γυμνοί ήταν οι άνθρωποι αυτοί ήταν η φυσική κατάσταση. Με τα χρόνια άλλαξε αυτό, για τους λάθος λόγους, κυρίως για να καταπιέζουν τον κόσμο. Γιγαντώθηκε και η βιομηχανία του πορνό, και πλέον το ανθρώπινο σώμα έχει γίνεται σεξουαλικό αντικείμενο, γιατί βγάζουν χρήματα από αυτό. Σαν φοιτητής ιατρικής, δεν θα έπρεπε να έχεις θέμα. Click για ανάπτυξη... δεν έχω κανένα θέμα όπως το είπα. Αλλά το ντύσιμο μιας γυναίκας αντιπροσωπεύει την ηθική της και εν μέρη και την προσωπικότητα της. Τουλάχιστον στην δίκη μου γυναίκα έχω κάποια στάνταρ, για να κάνω σπίτι και όχι να το χαλάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unseen skygge Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unseen skygge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.218 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:54 Ο Unseen skygge: #79 21-05-20 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Στέφανος-Ιάσωνας: Άντε δε θα ανοίξεις θέμα! Έχω περιέργεια να μάθω τι κάνετε εκεί. Click για ανάπτυξη... Θέμα για ποιο πράγμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:57 Ο eukleidhs1821: #80 21-05-20 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Unseen skygge: Δεν είμαι σίγουρος ποιος είναι τρολ πλέον Click για ανάπτυξη... ο νικος ε συγγνωμη ο ιασωνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 121 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kzaro tomftw Eirinakiii8 Sofos Gerontas thenutritionist oups Ioanna98 ggl Nasia2433266 barkos MarcoReus eri548 Lathy Αλκης Κ. Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous MariaAdamantia Μαρία234 ag97 DonaeB Scandal Libertus Viedo Thodwris98 Ryuzaki Ststst02 χημεια4λαιφ jimis2001 Μάρκος Βασίλης Unseen skygge the purge Γατόπαρδος. Memetchi louminis Jocaste Thoba19 T C johnsala uni77 SweetGirl Tommy_civil tonyler Panagiotis849 !georgitsa! eukleidhs1821 Trolling Stones hirasawayui chris2799 gregory nub fmarulezkd don_vito ΘανάσοςG4 Άρτεμις Α. tymvorixos tslef8 toolooboom Revekka EiriniS20 D.a.i.s.y tsiobieman Papachrist nucomer Serotonin Έμμα Earendil Elama On Peli Vold Neffii Dreamer_SW gwgw_5 charmander tasost TigerHunt E. Venizelos The Official Catherine3 PanosCh002 johnsiak Adolfo valencia Meow ioannaion Steffie88 Cpt.Philips Makis7 Vasilis25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νίκος999: Αποδεκτή είναι η φούστα κάτω από το γόνατο Click για ανάπτυξη... Όπως αποδεκτό είναι και ένα σεμνό παντελόνι. Και για να μη παρεξηγηθώ όταν λέω αποδεκτό εννοω από τους Αγίους πατέρες υποτίθεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 468119 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαΐου 2020 στις 22:42 Ο Guest 468119: #76 21-05-20 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Katerinaev: Όπως αποδεκτό είναι και ένα σεμνό παντελόνι Click για ανάπτυξη... Αποδεκτό αλλά αντιαισθητικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στέφανος-Ιάσωνας Νεοφερμένο μέλος Ο Στέφανος-Ιάσωνας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:50 Ο Στέφανος-Ιάσωνας: #77 21-05-20 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος999: Αποδεκτό αλλά αντιαισθητικό Click για ανάπτυξη... Ρε Νίκο και εσύ τώρα αλήθεια τα λες αυτά; Αν το πάρουμε από άποψη φύσης και ιατρικής που σπουδάζεις κιόλας το ανθρώπινο σώμα απλά ΕΙΝΑΙ. Τώρα το τι είναι. Το καθορίζουν οι κοινωνίες. Τα προϊστορικά χρόνια γυμνοί ήταν οι άνθρωποι αυτοί ήταν η φυσική κατάσταση. Με τα χρόνια άλλαξε αυτό, για τους λάθος λόγους, κυρίως για να καταπιέζουν τον κόσμο. Γιγαντώθηκε και η βιομηχανία του πορνό, και πλέον το ανθρώπινο σώμα έχει γίνεται σεξουαλικό αντικείμενο, γιατί βγάζουν χρήματα από αυτό. Σαν φοιτητής ιατρικής, δεν θα έπρεπε να έχεις θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 468119 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαΐου 2020 στις 22:53 Ο Guest 468119: #78 21-05-20 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Στέφανος-Ιάσωνας: Ρε Νίκο και εσύ τώρα αλήθεια τα λες αυτά; Αν το πάρουμε από άποψη φύσης και ιατρικής που σπουδάζεις κιόλας το ανθρώπινο σώμα απλά ΕΙΝΑΙ. Τώρα το τι είναι. Το καθορίζουν οι κοινωνίες. Τα προϊστορικά χρόνια γυμνοί ήταν οι άνθρωποι αυτοί ήταν η φυσική κατάσταση. Με τα χρόνια άλλαξε αυτό, για τους λάθος λόγους, κυρίως για να καταπιέζουν τον κόσμο. Γιγαντώθηκε και η βιομηχανία του πορνό, και πλέον το ανθρώπινο σώμα έχει γίνεται σεξουαλικό αντικείμενο, γιατί βγάζουν χρήματα από αυτό. Σαν φοιτητής ιατρικής, δεν θα έπρεπε να έχεις θέμα. Click για ανάπτυξη... δεν έχω κανένα θέμα όπως το είπα. Αλλά το ντύσιμο μιας γυναίκας αντιπροσωπεύει την ηθική της και εν μέρη και την προσωπικότητα της. Τουλάχιστον στην δίκη μου γυναίκα έχω κάποια στάνταρ, για να κάνω σπίτι και όχι να το χαλάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unseen skygge Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unseen skygge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.218 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:54 Ο Unseen skygge: #79 21-05-20 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Στέφανος-Ιάσωνας: Άντε δε θα ανοίξεις θέμα! Έχω περιέργεια να μάθω τι κάνετε εκεί. Click για ανάπτυξη... Θέμα για ποιο πράγμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:57 Ο eukleidhs1821: #80 21-05-20 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Unseen skygge: Δεν είμαι σίγουρος ποιος είναι τρολ πλέον Click για ανάπτυξη... ο νικος ε συγγνωμη ο ιασωνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 121 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kzaro tomftw Eirinakiii8 Sofos Gerontas thenutritionist oups Ioanna98 ggl Nasia2433266 barkos MarcoReus eri548 Lathy Αλκης Κ. Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous MariaAdamantia Μαρία234 ag97 DonaeB Scandal Libertus Viedo Thodwris98 Ryuzaki Ststst02 χημεια4λαιφ jimis2001 Μάρκος Βασίλης Unseen skygge the purge Γατόπαρδος. Memetchi louminis Jocaste Thoba19 T C johnsala uni77 SweetGirl Tommy_civil tonyler Panagiotis849 !georgitsa! eukleidhs1821 Trolling Stones hirasawayui chris2799 gregory nub fmarulezkd don_vito ΘανάσοςG4 Άρτεμις Α. tymvorixos tslef8 toolooboom Revekka EiriniS20 D.a.i.s.y tsiobieman Papachrist nucomer Serotonin Έμμα Earendil Elama On Peli Vold Neffii Dreamer_SW gwgw_5 charmander tasost TigerHunt E. Venizelos The Official Catherine3 PanosCh002 johnsiak Adolfo valencia Meow ioannaion Steffie88 Cpt.Philips Makis7 Vasilis25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Katerinaev: Όπως αποδεκτό είναι και ένα σεμνό παντελόνι Click για ανάπτυξη... Αποδεκτό αλλά αντιαισθητικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Στέφανος-Ιάσωνας Νεοφερμένο μέλος Ο Στέφανος-Ιάσωνας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:50 Ο Στέφανος-Ιάσωνας: #77 21-05-20 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος999: Αποδεκτό αλλά αντιαισθητικό Click για ανάπτυξη... Ρε Νίκο και εσύ τώρα αλήθεια τα λες αυτά; Αν το πάρουμε από άποψη φύσης και ιατρικής που σπουδάζεις κιόλας το ανθρώπινο σώμα απλά ΕΙΝΑΙ. Τώρα το τι είναι. Το καθορίζουν οι κοινωνίες. Τα προϊστορικά χρόνια γυμνοί ήταν οι άνθρωποι αυτοί ήταν η φυσική κατάσταση. Με τα χρόνια άλλαξε αυτό, για τους λάθος λόγους, κυρίως για να καταπιέζουν τον κόσμο. Γιγαντώθηκε και η βιομηχανία του πορνό, και πλέον το ανθρώπινο σώμα έχει γίνεται σεξουαλικό αντικείμενο, γιατί βγάζουν χρήματα από αυτό. Σαν φοιτητής ιατρικής, δεν θα έπρεπε να έχεις θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 468119 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαΐου 2020 στις 22:53 Ο Guest 468119: #78 21-05-20 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Στέφανος-Ιάσωνας: Ρε Νίκο και εσύ τώρα αλήθεια τα λες αυτά; Αν το πάρουμε από άποψη φύσης και ιατρικής που σπουδάζεις κιόλας το ανθρώπινο σώμα απλά ΕΙΝΑΙ. Τώρα το τι είναι. Το καθορίζουν οι κοινωνίες. Τα προϊστορικά χρόνια γυμνοί ήταν οι άνθρωποι αυτοί ήταν η φυσική κατάσταση. Με τα χρόνια άλλαξε αυτό, για τους λάθος λόγους, κυρίως για να καταπιέζουν τον κόσμο. Γιγαντώθηκε και η βιομηχανία του πορνό, και πλέον το ανθρώπινο σώμα έχει γίνεται σεξουαλικό αντικείμενο, γιατί βγάζουν χρήματα από αυτό. Σαν φοιτητής ιατρικής, δεν θα έπρεπε να έχεις θέμα. Click για ανάπτυξη... δεν έχω κανένα θέμα όπως το είπα. Αλλά το ντύσιμο μιας γυναίκας αντιπροσωπεύει την ηθική της και εν μέρη και την προσωπικότητα της. Τουλάχιστον στην δίκη μου γυναίκα έχω κάποια στάνταρ, για να κάνω σπίτι και όχι να το χαλάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unseen skygge Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unseen skygge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.218 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:54 Ο Unseen skygge: #79 21-05-20 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Στέφανος-Ιάσωνας: Άντε δε θα ανοίξεις θέμα! Έχω περιέργεια να μάθω τι κάνετε εκεί. Click για ανάπτυξη... Θέμα για ποιο πράγμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:57 Ο eukleidhs1821: #80 21-05-20 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Unseen skygge: Δεν είμαι σίγουρος ποιος είναι τρολ πλέον Click για ανάπτυξη... ο νικος ε συγγνωμη ο ιασωνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 121 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kzaro tomftw Eirinakiii8 Sofos Gerontas thenutritionist oups Ioanna98 ggl Nasia2433266 barkos MarcoReus eri548 Lathy Αλκης Κ. Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous MariaAdamantia Μαρία234 ag97 DonaeB Scandal Libertus Viedo Thodwris98 Ryuzaki Ststst02 χημεια4λαιφ jimis2001 Μάρκος Βασίλης Unseen skygge the purge Γατόπαρδος. Memetchi louminis Jocaste Thoba19 T C johnsala uni77 SweetGirl Tommy_civil tonyler Panagiotis849 !georgitsa! eukleidhs1821 Trolling Stones hirasawayui chris2799 gregory nub fmarulezkd don_vito ΘανάσοςG4 Άρτεμις Α. tymvorixos tslef8 toolooboom Revekka EiriniS20 D.a.i.s.y tsiobieman Papachrist nucomer Serotonin Έμμα Earendil Elama On Peli Vold Neffii Dreamer_SW gwgw_5 charmander tasost TigerHunt E. Venizelos The Official Catherine3 PanosCh002 johnsiak Adolfo valencia Meow ioannaion Steffie88 Cpt.Philips Makis7 Vasilis25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νίκος999: Αποδεκτό αλλά αντιαισθητικό Click για ανάπτυξη... Ρε Νίκο και εσύ τώρα αλήθεια τα λες αυτά; Αν το πάρουμε από άποψη φύσης και ιατρικής που σπουδάζεις κιόλας το ανθρώπινο σώμα απλά ΕΙΝΑΙ. Τώρα το τι είναι. Το καθορίζουν οι κοινωνίες. Τα προϊστορικά χρόνια γυμνοί ήταν οι άνθρωποι αυτοί ήταν η φυσική κατάσταση. Με τα χρόνια άλλαξε αυτό, για τους λάθος λόγους, κυρίως για να καταπιέζουν τον κόσμο. Γιγαντώθηκε και η βιομηχανία του πορνό, και πλέον το ανθρώπινο σώμα έχει γίνεται σεξουαλικό αντικείμενο, γιατί βγάζουν χρήματα από αυτό. Σαν φοιτητής ιατρικής, δεν θα έπρεπε να έχεις θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 468119 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαΐου 2020 στις 22:53 Ο Guest 468119: #78 21-05-20 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Στέφανος-Ιάσωνας: Ρε Νίκο και εσύ τώρα αλήθεια τα λες αυτά; Αν το πάρουμε από άποψη φύσης και ιατρικής που σπουδάζεις κιόλας το ανθρώπινο σώμα απλά ΕΙΝΑΙ. Τώρα το τι είναι. Το καθορίζουν οι κοινωνίες. Τα προϊστορικά χρόνια γυμνοί ήταν οι άνθρωποι αυτοί ήταν η φυσική κατάσταση. Με τα χρόνια άλλαξε αυτό, για τους λάθος λόγους, κυρίως για να καταπιέζουν τον κόσμο. Γιγαντώθηκε και η βιομηχανία του πορνό, και πλέον το ανθρώπινο σώμα έχει γίνεται σεξουαλικό αντικείμενο, γιατί βγάζουν χρήματα από αυτό. Σαν φοιτητής ιατρικής, δεν θα έπρεπε να έχεις θέμα. Click για ανάπτυξη... δεν έχω κανένα θέμα όπως το είπα. Αλλά το ντύσιμο μιας γυναίκας αντιπροσωπεύει την ηθική της και εν μέρη και την προσωπικότητα της. Τουλάχιστον στην δίκη μου γυναίκα έχω κάποια στάνταρ, για να κάνω σπίτι και όχι να το χαλάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unseen skygge Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unseen skygge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.218 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:54 Ο Unseen skygge: #79 21-05-20 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Στέφανος-Ιάσωνας: Άντε δε θα ανοίξεις θέμα! Έχω περιέργεια να μάθω τι κάνετε εκεί. Click για ανάπτυξη... Θέμα για ποιο πράγμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:57 Ο eukleidhs1821: #80 21-05-20 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Unseen skygge: Δεν είμαι σίγουρος ποιος είναι τρολ πλέον Click για ανάπτυξη... ο νικος ε συγγνωμη ο ιασωνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 121 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kzaro tomftw Eirinakiii8 Sofos Gerontas thenutritionist oups Ioanna98 ggl Nasia2433266 barkos MarcoReus eri548 Lathy Αλκης Κ. Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous MariaAdamantia Μαρία234 ag97 DonaeB Scandal Libertus Viedo Thodwris98 Ryuzaki Ststst02 χημεια4λαιφ jimis2001 Μάρκος Βασίλης Unseen skygge the purge Γατόπαρδος. Memetchi louminis Jocaste Thoba19 T C johnsala uni77 SweetGirl Tommy_civil tonyler Panagiotis849 !georgitsa! eukleidhs1821 Trolling Stones hirasawayui chris2799 gregory nub fmarulezkd don_vito ΘανάσοςG4 Άρτεμις Α. tymvorixos tslef8 toolooboom Revekka EiriniS20 D.a.i.s.y tsiobieman Papachrist nucomer Serotonin Έμμα Earendil Elama On Peli Vold Neffii Dreamer_SW gwgw_5 charmander tasost TigerHunt E. Venizelos The Official Catherine3 PanosCh002 johnsiak Adolfo valencia Meow ioannaion Steffie88 Cpt.Philips Makis7 Vasilis25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Στέφανος-Ιάσωνας: Ρε Νίκο και εσύ τώρα αλήθεια τα λες αυτά; Αν το πάρουμε από άποψη φύσης και ιατρικής που σπουδάζεις κιόλας το ανθρώπινο σώμα απλά ΕΙΝΑΙ. Τώρα το τι είναι. Το καθορίζουν οι κοινωνίες. Τα προϊστορικά χρόνια γυμνοί ήταν οι άνθρωποι αυτοί ήταν η φυσική κατάσταση. Με τα χρόνια άλλαξε αυτό, για τους λάθος λόγους, κυρίως για να καταπιέζουν τον κόσμο. Γιγαντώθηκε και η βιομηχανία του πορνό, και πλέον το ανθρώπινο σώμα έχει γίνεται σεξουαλικό αντικείμενο, γιατί βγάζουν χρήματα από αυτό. Σαν φοιτητής ιατρικής, δεν θα έπρεπε να έχεις θέμα. Click για ανάπτυξη... δεν έχω κανένα θέμα όπως το είπα. Αλλά το ντύσιμο μιας γυναίκας αντιπροσωπεύει την ηθική της και εν μέρη και την προσωπικότητα της. Τουλάχιστον στην δίκη μου γυναίκα έχω κάποια στάνταρ, για να κάνω σπίτι και όχι να το χαλάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Unseen skygge Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unseen skygge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.218 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:54 Ο Unseen skygge: #79 21-05-20 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Στέφανος-Ιάσωνας: Άντε δε θα ανοίξεις θέμα! Έχω περιέργεια να μάθω τι κάνετε εκεί. Click για ανάπτυξη... Θέμα για ποιο πράγμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:57 Ο eukleidhs1821: #80 21-05-20 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Unseen skygge: Δεν είμαι σίγουρος ποιος είναι τρολ πλέον Click για ανάπτυξη... ο νικος ε συγγνωμη ο ιασωνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Στέφανος-Ιάσωνας: Άντε δε θα ανοίξεις θέμα! Έχω περιέργεια να μάθω τι κάνετε εκεί. Click για ανάπτυξη... Θέμα για ποιο πράγμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 21 Μαΐου 2020 στις 22:57 Ο eukleidhs1821: #80 21-05-20 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Unseen skygge: Δεν είμαι σίγουρος ποιος είναι τρολ πλέον Click για ανάπτυξη... ο νικος ε συγγνωμη ο ιασωνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Unseen skygge: Δεν είμαι σίγουρος ποιος είναι τρολ πλέον Click για ανάπτυξη... ο νικος ε συγγνωμη ο ιασωνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.