Σκέψου πως μέχρι και αυτό έκανα αναλυτικά. Αλλά πάλι συνεχίζουν.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 21 Μαΐου 2020
Ξάνθη πέρασα και για μένα δεν είναι λάθος. Το ίδιο πτυχίο παίρνω. Μετσόβιο δεν μπαίνεις τόσο εύκολα, θέλει να γράψεις παρά πολύ καλά εδώ δεν γράφουν τόσο παιδιά που προετοιμάζονται 2.5 χρόνια, σε 1 χρόνο πως θα το έκανα εγώ; Πάντως είμαι ευχαριστημένος από τη σχολή. Και έχει πίεση αλλά αντέχεται. Στο Μετσόβιο δεν ξέρω πως έχουν τα πράγματα, υποθέτω ότι τους πιέζουν ακόμη πιο πολύ.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 21 Μαΐου 2020
Η ιστορία μου δεν είναι καθόλου τέλεια. Εσείς όπως καταλάβα την βλέπετε τέλεια. Και συνέβησαν πράγματα παρασκηνιακά, που δεν γνωρίζετε και ούτε φυσικά πρόκειται να αναφέρω. Γιατί είναι εύκολο όλοι να θέλουμε την νίκη, αλλά λίγοι θέλουν να παλέψουν.Καλά, δεν σας έχουν μάθει οι γονείς σας ότι τα όρια τα βάζετε εσείς στον εαυτό σας; Κάτι είναι αδύνατο μέχρι να το πετύχει κάποιος. Αυτή τη στιγμή, μειώνεις την προσπάθεια μου και τις κατακτήσεις μου, γιατί προφανώς θεωρείς ότι εσύ δεν θα μπορούσες ποτέ να πετύχεις κάτι τέτοιο και άρα κανένας άλλος δεν μπορεί. Στη. ιατρική βρε παιδιά ποιοί μπαίνουν; Όσοι στρώνουν κώλο. Δεν έχει άλλο μυστικό. Ποιό εύκολα μπαίνεις παρά βγαίνεις.