Αρκ
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τελευταια ακουω πολλα απο διαφορους φιλους και παροτι εχουν γινει πολλες συζητησεις, δεν υπαρχει τετοιο θεμα...
Ποιοι πιστευουν στην αναγκαιοτητα της;
Ποιοι τη θεωρουν αχρηστη;
Προσεκτικα για να μην μας το κλεισουν οι διαχειριστες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orestes
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος

miv
Επιφανές μέλος

Orestes
Δραστήριο μέλος

m3Lt3D
Πολύ δραστήριο μέλος

Γιατι εγω να αναγκαστω να χασω καποιους απο τους πιο παραγωγικους και απο καθε αποψη καλυτερους μηνες της ζωης και καριερας μου για να παω να υπηρετω τον καθε μπουλη;Η αναγκαιότητα της νομίζω δεν μπορεί να κριθεί εκ των προτέρων. Άχρηστη σε καμία περίπτωση δεν είναι... Πιστεύω πως μετά το στρατό διαμορφώνεται σημαντικά η προσωπικότητα του κάθε άνδρα και αποκτά βιώματα και εμπειρίες που μόνο θετικά μπορούν να επηρεάσουν τη μετέπειτα ζωή του. Πρώτα απ'όλα κοινωνικοποιείται.
tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος

Απ την άλλη πρέπει να σφίξουν λίγο οι κόλοι

paparounas
Νεοφερμένο μέλος

Επισης ειναι κατι παρομοιο με φυλακη, αρα χωρις να εχεις κανει κατι ουσιαστικα σε φυλακιζουν. Και τελος δινει "δικαιωμα" σε καποιους "αρρωστους" απο ψυχολογικης αποψης να "βασανιζουν" τους νεους...
Και επισης χανεις πολυτιμο χρονο απο τη ζωη σου και δεν κανεις κατι ουσιαστικο ωστε να καλυτερευσεις ειτε τον εαυτο σου ειτε την κοινωνια.
puma1991
Εκκολαπτόμενο μέλος

mi3s
Εκκολαπτόμενο μέλος

gregory nub
Διάσημο μέλος

Απλως πιστευω πως πρεπει να εχουν κ οι γυναικες θυτεια, αφου παιρνουν ενα προβαδισμα στην δουλεια γιατι οι αντρες λοιπουν απο την κοινωνια για ενα χρονο για να ξερουν να ακολουθουν διαταγες αμα γινει πολεμος και να τους στειλουν σαν προβατα να πεθανουν. Τα φανταρια για κρεας τα χουν...
fockos
Επιφανές μέλος

για να παίρνουν κάποιοι εύκολα χρήματα
Iliaso
Περιβόητο μέλος

Εννοείται πως δεν θα πρεπε να είναι υποχρεωτική η θητεία.Γουστάρεις να έχεις συνέχεια κάποιον πάνω απτό κεφάλι σου για εναν χρόνο με το πρόσχημα την προστασία της μαμάς πατρίδας?Όχι βεβαία.Ή τουλάχιστον εγώ.Προτιμώ μέσα από τα έργα και την εργασία να προσφέρω στην χώρα μου.
:no1::no1:
lazaros13
Νεοφερμένο μέλος

Luis
Εκκολαπτόμενο μέλος

nPb
Επιφανές μέλος

ρε μαγκες τι δηλωσατε στο περιοδευον? τι σωμα στρατου ενοω!!!
αεροπορία...
αλλά δεν ξέρω να θα πάω εκεί με την νέα ρύθμιση όταν λήξει ή λήξω την αναβολή μου
johngreek_mad
Δραστήριο μέλος

Εννοείται πως δεν θα πρεπε να είναι υποχρεωτική η θητεία.Γουστάρεις να έχεις συνέχεια κάποιον πάνω απτό κεφάλι σου για εναν χρόνο με το πρόσχημα την προστασία της μαμάς πατρίδας?Όχι βεβαία.Ή τουλάχιστον εγώ.Προτιμώ μέσα από τα έργα και την εργασία να προσφέρω στην χώρα μου.
Ακριβως
Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Γιατι οχι;
Απλως πιστευω πως πρεπει να εχουν κ οι γυναικες θυτεια, αφου παιρνουν ενα προβαδισμα στην δουλεια γιατι οι αντρες λοιπουν απο την κοινωνια για ενα χρονο για να ξερουν να ακολουθουν διαταγες αμα γινει πολεμος και να τους στειλουν σαν προβατα να πεθανουν. Τα φανταρια για κρεας τα χουν...
Ναι, αλλά η γυναίκα μένει πίσω στην δουλειά για άλλους λόγους...
nPb
Επιφανές μέλος

Ναι, αλλά η γυναίκα μένει πίσω στην δουλειά για άλλους λόγους...
όπως;

garch
Πολύ δραστήριο μέλος

όπως;![]()
Όπως, εγκυμοσύνη ας πούμε?
Από τη μία οι γυναίκες έχουνε προβάδισμα με την έννοια ότι μπορούν να βρουν άμεσα δουλειά, από την άλλη, ο εργοδότης -και ειδικά σε τέτοιες περιόδους όπως αυτή που περνάμε- υπολογίζει ότι μια γυναίκα μπορεί να μείνει έγκυος και να χρειαστεί να διακόψει την εργασία της κι αυτός να ψάχνει αντικαταστάτη, όταν σκέφτεται αν θα την προσλάβει ή όχι...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.