Επειδή η ανικανότητα αλλά και η κοροϊδία έχουν τα όρια τους θέλω να κάνω μία πρόταση.
Να γίνει μαζική αποστολή μηνυμάτων προς το υπουργείο μπας και καταλάβουν ότι σε αυτήν τη χώρα δεν ζουν χαϊβάνια.
Αν στείλουμε όλοι μαζί ένα απλό e-mail (χωρίς βρισιές και χαρακτηρισμούς) ίσως καταλάβουν ότι δεν μπορούν να παίζουν άλλο με τα νεύρα μας.
Σε τελική ανάλυση το να καθόμαστε παθητικά και να περιμένουμε το τι θα μας σερβίρουν είναι πολύ χειρότερο.
Όχι κομματικές κορώνες, όχι βρισιές απλά μηνύματα αγανάκτησης.
Επειδή το φοβερό υπουργείο δεν έχει επίσημο e-mail εγώ ήδη έστειλα εδώ :
https://www.minedu.gov.gr/contact-forms.html
(στο τέλος της σελίδας θα βρείτε την φόρμα επικοινωνίας)
Παραθέτω παρακάτω το δικό μου μήνυμα που τους έστειλα και ελπίζω να κινηθούν όλοι μαζικά :
Το γεγονός ότι θα ανακοινώσετε τις βάσεις εισαγωγής την 29/8/2011 τουλάχιστον σας καθιστά αστείους. Η υφυπουργός είχε ανακοινώσει επίσημα στα ΜΜΕ τέλη Ιουλίου, ο Γενικός γραμματέας μίλησε επίσης για την 25/8 και η Υπουργός τελικά λέει για 29/8. Είναι κρίμα σε μια χρονιά που όλα κινήθηκαν πολύ ποιο γρήγορα να βγάζετε τα αποτελέσματα τόσο αργά παίζοντας με τα νεύρα χιλιάδων υποψήφιων και γονέων. Ειλικρινά δεν ξέρω αν έχει μείνει ίχνος ευθιξίας σε αυτόν τον τόπο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.