kaliorova Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 53 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 21:00 Η kaliorova: #1 15-06-09 21:00 Στο σχολείο μας οι καθηγήτριες που διδάσκουν Αρχές Φιλοσοφίας δεν είναι και πολύ καλές απο ό,τι μου έχουν πει τα υπόλοιπα παιδιά.. Χρειάζεται να κάνω φροντηστίριο ή όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 21:02 Ο Οδυσσέας έγραψε: #2 15-06-09 21:02 Αρχική Δημοσίευση από kaliorova: Στο σχολείο μας οι καθηγήτριες που διδάσκουν Αρχές Φιλοσοφίας δεν είναι και πολύ καλές απο ό,τι μου έχουν πει τα υπόλοιπα παιδιά.. Χρειάζεται να κάνω φροντηστίριο ή όχι; Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται.Δεν έχει σχέση με τις πανελλήνιες και δεν είναι ανάγκη να φορτωθείς κιάλο διάβασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 21:03 Ο Iliaso έγραψε: #3 15-06-09 21:03 Το μόνο που μπορεί να σου χρειαστεί ως γενικές γνώσεις γιατί τα κείμενα της Γ στα αρχαία έχουν σχέση με φιλοσοφία(όχι ότι άμα δεν έχεις τρέχει κάτι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 23:45 Η Angelique.: #4 15-06-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από kaliorova: Στο σχολείο μας οι καθηγήτριες που διδάσκουν Αρχές Φιλοσοφίας δεν είναι και πολύ καλές απο ό,τι μου έχουν πει τα υπόλοιπα παιδιά.. Χρειάζεται να κάνω φροντηστίριο ή όχι; Click για ανάπτυξη... Οχι, οπως ειπαν και οι προηγουμενοι δεν ειναι απαραιτητο. Θεωρητικη ειμαι και εκανα το μαθημα της Φιλοσοφιας φετος, δεν ειναι αναγκη να κανεις φροντιστηριο. Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Το μόνο που μπορεί να σου χρειαστεί ως γενικές γνώσεις γιατί τα κείμενα της Γ στα αρχαία έχουν σχέση με φιλοσοφία(όχι ότι άμα δεν έχεις τρέχει κάτι) Click για ανάπτυξη... Και παλι οχι ολα τα κειμενα. Καποια πραγματα για τον Αριστοτελη εχουν σχεση με τα Αρχαια στη Γ' Λυκειου. Παντως τσεκαρε και αυτο το θεμα: https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=38772 Θα σε βοηθησει αρκετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roilCall Νεοφερμένο μέλος Η Γλυκερία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 00:14 Η roilCall έγραψε: #5 16-06-09 00:14 Δε νομίζω καν πως διδάσκεται φροντιστηριακά. Είναι εύκολο μάθημα, ανοίγεις συζήτηση με τον καθηγητή και στις εξετάσεις γράφεις σωστό λάθος, παραθέματα, άντε και καμιά ανάπτυξη του νομιναλισμού (που με έφαγε...) Οι περισσότεροι ούτε που ασχολούνται, μην το σκέφτεσαι για φροντιστήρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 15:05 Ο johngreek_mad: #6 16-06-09 15:05 Δεν εχω ακουσει κανεναν να κανει φροντιστηριο στη Φιλοσοφια, νομιζω κι εγω πως δε διδασκεται καν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheClash Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 375 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:07 Ο TheClash έγραψε: #7 16-06-09 16:07 Μήπως να κάνουμε και φροντιστήριο στην γυμναστική; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:17 Η Angelique.: #8 16-06-09 16:17 Αρχική Δημοσίευση από TheClash: Μήπως να κάνουμε και φροντιστήριο στην γυμναστική; Click για ανάπτυξη... Παντως η αληθεια ειναι πως εχω μια φιλη που σπουδαζει και απο οτι μου ειχε πει εκανε φροντιστηριο και στη Φιλοσοφια οταν ηταν Β' Λυκειου. :what: Ειλικρινα ομως δεν χρειαζεται και οπως ειπε και η roilCall δεν διδασκεται πλεον και φροντιστηριακα. :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:19 Ο Οδυσσέας έγραψε: #9 16-06-09 16:19 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Παντως η αληθεια ειναι πως εχω μια φιλη που σπουδαζει και απο οτι μου ειχε πει εκανε φροντιστηριο και στη Φιλοσοφια οταν ηταν Β' Λυκειου. :what: Ειλικρινα ομως δεν χρειαζεται και οπως ειπε και η roilCall δεν διδασκεται πλεον και φροντιστηριακα. :iagree: Click για ανάπτυξη... Mήπως έδιναν πανελλήνιες στη β τότε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:23 Η Angelique.: #10 16-06-09 16:23 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Mήπως έδιναν πανελλήνιες στη β τότε; Click για ανάπτυξη... Εχμ νομιζω πως οχι. :emm: Και για αυτο μου φανηκε και τοσο περιεργο οταν μου το ειχε πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaliorova Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 53 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:24 Η kaliorova: #11 16-06-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από TheClash: Μήπως να κάνουμε και φροντιστήριο στην γυμναστική; Click για ανάπτυξη... Ναι το ψήνω! :iagree: Τι λες πάμε μαζί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheClash Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 375 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 20:50 Ο TheClash έγραψε: #12 16-06-09 20:50 Και δεν πάμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαφ Νεοφερμένο μέλος Η Δάφνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 18:09 Η Δαφ έγραψε: #13 17-06-09 18:09 Ούτε εγώ νομίζω να υπάρχει σαν μάθημα σε φροντιστήριο, αλλά και να υπάρχει θα είναι τσάμπα χρόνος και κόπος..Μην τρελένεσαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. helena_16_kolin Νεοφερμένο μέλος Η helena_16_kolin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 19:44 Η helena_16_kolin: #14 17-06-09 19:44 Σε καμία περιπτωση μην κάνεις το λάθος να κάνεις φροντιστήριο στη Φιλοσοφία...το μάθημα είναι πολύ εύκολο και δεν θα σου χρειαστεί ιδιαιτέρως για τις Παννελαδικές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. haroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η haroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 353 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 19:50 Η haroula έγραψε: #15 17-06-09 19:50 Όχι δε χρειάζεται να κουραστείς επιπλέον. Μια ή δυο ωρες την εβδομαδα διαβασμα είναι τελεια. Κι αν δεν τα πας πολύ καλα, δεν πειράζει και τι έγινε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andromeda Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 198 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 13:59 Η Andromeda: #16 18-06-09 13:59 οχι...ελεος.εγω ουτε αρχαια δεν εκανα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιουνίου 2009 στις 18:45 Ο Guest 045911: #17 18-06-09 18:45 Μηπως να καναμε φροντηστηρια και στα θρησκευτικά??>>??...>? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roilCall Νεοφερμένο μέλος Η Γλυκερία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 20:01 Η roilCall έγραψε: #18 18-06-09 20:01 Αρχική Δημοσίευση από mdgr: Μηπως να καναμε φροντηστηρια και στα θρησκευτικά??>>??...>? Click για ανάπτυξη... Αυτό θα ήταν το κατηχητικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos45 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 19:56 Ο nikos45 έγραψε: #19 03-07-09 19:56 Αρχική Δημοσίευση από mdgr: Μηπως να καναμε φροντηστηρια και στα θρησκευτικά??>>??...> Click για ανάπτυξη... Πειτε τα ρε παιδια.Εχουμε φτασει στο σημειο να κανουμε φροντιστηριο σε ολα τα μαθηματα.Κι αν μας πουνε οτι σε ενα μαθημα οτι δν χρειαζεται να κανουμε παραξενευομαστε και λεμε γιατι οχι???Και πως θα τα παω καλα χωρις το φροντιστηριο??Μας εχουν κανει να πιστευουμε οτι χωρις το φροντιστηριο δν παμε πουθενα.Επειδη πανε ολοι φροντιστηριο πρεπει οπωσδηποτε να παμε κι εμεις κι ας μην εχουμε προβλημα σε κανενα μαθημα.Ενταξει δν λεω το φροντιστηριο με το υπαρχον εκπαιδευτικο συστημα ειναι απαραιτητο σε μαθηματα οπως τα Αρχαια.Εκει βεβαιως και χρειαζεται να κανεις φροτιστηριο(και παλι οχι παντα βεβαια.Υπαρχουν και καπιοιοι που δν χρειαζονται φροντιστηριο ουτε σε αυτο το μαθημα).Στη Φιλοσοφια ομως οπως πολυ σωστα ανεφεραν παραπανω ολα τα παιδια δν χρειαζεται να κανεις φρντιστηριο.Ειναι εντελως περιτο.Χαμενος χρονος και χαμενα λεφτα.Η φιλοσοφια ειναι θεμα διαβασματος απο τη πλευρα του μαθητη.Αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Ιουλίου 2011 rock93panos Νεοφερμένο μέλος Ο rock93panos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:55 Ο rock93panos: #20 14-09-09 14:55 κοιτα το μονο που χρειαζεται ειναι στοιχειωδης αντιληψη... παντως φροντιστηριο με τιποτα ... δν ξερω γιατι αλλα μου φενεται αδιανοητο...ειναι σαν να κανεις φροντηστηριο θρησκευτικα ή κατι παρομοιο δεν αξιζει...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στο σχολείο μας οι καθηγήτριες που διδάσκουν Αρχές Φιλοσοφίας δεν είναι και πολύ καλές απο ό,τι μου έχουν πει τα υπόλοιπα παιδιά.. Χρειάζεται να κάνω φροντηστίριο ή όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 21:02 Ο Οδυσσέας έγραψε: #2 15-06-09 21:02 Αρχική Δημοσίευση από kaliorova: Στο σχολείο μας οι καθηγήτριες που διδάσκουν Αρχές Φιλοσοφίας δεν είναι και πολύ καλές απο ό,τι μου έχουν πει τα υπόλοιπα παιδιά.. Χρειάζεται να κάνω φροντηστίριο ή όχι; Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται.Δεν έχει σχέση με τις πανελλήνιες και δεν είναι ανάγκη να φορτωθείς κιάλο διάβασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 21:03 Ο Iliaso έγραψε: #3 15-06-09 21:03 Το μόνο που μπορεί να σου χρειαστεί ως γενικές γνώσεις γιατί τα κείμενα της Γ στα αρχαία έχουν σχέση με φιλοσοφία(όχι ότι άμα δεν έχεις τρέχει κάτι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 23:45 Η Angelique.: #4 15-06-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από kaliorova: Στο σχολείο μας οι καθηγήτριες που διδάσκουν Αρχές Φιλοσοφίας δεν είναι και πολύ καλές απο ό,τι μου έχουν πει τα υπόλοιπα παιδιά.. Χρειάζεται να κάνω φροντηστίριο ή όχι; Click για ανάπτυξη... Οχι, οπως ειπαν και οι προηγουμενοι δεν ειναι απαραιτητο. Θεωρητικη ειμαι και εκανα το μαθημα της Φιλοσοφιας φετος, δεν ειναι αναγκη να κανεις φροντιστηριο. Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Το μόνο που μπορεί να σου χρειαστεί ως γενικές γνώσεις γιατί τα κείμενα της Γ στα αρχαία έχουν σχέση με φιλοσοφία(όχι ότι άμα δεν έχεις τρέχει κάτι) Click για ανάπτυξη... Και παλι οχι ολα τα κειμενα. Καποια πραγματα για τον Αριστοτελη εχουν σχεση με τα Αρχαια στη Γ' Λυκειου. Παντως τσεκαρε και αυτο το θεμα: https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=38772 Θα σε βοηθησει αρκετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roilCall Νεοφερμένο μέλος Η Γλυκερία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 00:14 Η roilCall έγραψε: #5 16-06-09 00:14 Δε νομίζω καν πως διδάσκεται φροντιστηριακά. Είναι εύκολο μάθημα, ανοίγεις συζήτηση με τον καθηγητή και στις εξετάσεις γράφεις σωστό λάθος, παραθέματα, άντε και καμιά ανάπτυξη του νομιναλισμού (που με έφαγε...) Οι περισσότεροι ούτε που ασχολούνται, μην το σκέφτεσαι για φροντιστήρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 15:05 Ο johngreek_mad: #6 16-06-09 15:05 Δεν εχω ακουσει κανεναν να κανει φροντιστηριο στη Φιλοσοφια, νομιζω κι εγω πως δε διδασκεται καν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheClash Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 375 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:07 Ο TheClash έγραψε: #7 16-06-09 16:07 Μήπως να κάνουμε και φροντιστήριο στην γυμναστική; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:17 Η Angelique.: #8 16-06-09 16:17 Αρχική Δημοσίευση από TheClash: Μήπως να κάνουμε και φροντιστήριο στην γυμναστική; Click για ανάπτυξη... Παντως η αληθεια ειναι πως εχω μια φιλη που σπουδαζει και απο οτι μου ειχε πει εκανε φροντιστηριο και στη Φιλοσοφια οταν ηταν Β' Λυκειου. :what: Ειλικρινα ομως δεν χρειαζεται και οπως ειπε και η roilCall δεν διδασκεται πλεον και φροντιστηριακα. :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:19 Ο Οδυσσέας έγραψε: #9 16-06-09 16:19 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Παντως η αληθεια ειναι πως εχω μια φιλη που σπουδαζει και απο οτι μου ειχε πει εκανε φροντιστηριο και στη Φιλοσοφια οταν ηταν Β' Λυκειου. :what: Ειλικρινα ομως δεν χρειαζεται και οπως ειπε και η roilCall δεν διδασκεται πλεον και φροντιστηριακα. :iagree: Click για ανάπτυξη... Mήπως έδιναν πανελλήνιες στη β τότε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:23 Η Angelique.: #10 16-06-09 16:23 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Mήπως έδιναν πανελλήνιες στη β τότε; Click για ανάπτυξη... Εχμ νομιζω πως οχι. :emm: Και για αυτο μου φανηκε και τοσο περιεργο οταν μου το ειχε πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaliorova Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 53 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:24 Η kaliorova: #11 16-06-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από TheClash: Μήπως να κάνουμε και φροντιστήριο στην γυμναστική; Click για ανάπτυξη... Ναι το ψήνω! :iagree: Τι λες πάμε μαζί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheClash Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 375 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 20:50 Ο TheClash έγραψε: #12 16-06-09 20:50 Και δεν πάμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαφ Νεοφερμένο μέλος Η Δάφνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 18:09 Η Δαφ έγραψε: #13 17-06-09 18:09 Ούτε εγώ νομίζω να υπάρχει σαν μάθημα σε φροντιστήριο, αλλά και να υπάρχει θα είναι τσάμπα χρόνος και κόπος..Μην τρελένεσαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. helena_16_kolin Νεοφερμένο μέλος Η helena_16_kolin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 19:44 Η helena_16_kolin: #14 17-06-09 19:44 Σε καμία περιπτωση μην κάνεις το λάθος να κάνεις φροντιστήριο στη Φιλοσοφία...το μάθημα είναι πολύ εύκολο και δεν θα σου χρειαστεί ιδιαιτέρως για τις Παννελαδικές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. haroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η haroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 353 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 19:50 Η haroula έγραψε: #15 17-06-09 19:50 Όχι δε χρειάζεται να κουραστείς επιπλέον. Μια ή δυο ωρες την εβδομαδα διαβασμα είναι τελεια. Κι αν δεν τα πας πολύ καλα, δεν πειράζει και τι έγινε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andromeda Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 198 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 13:59 Η Andromeda: #16 18-06-09 13:59 οχι...ελεος.εγω ουτε αρχαια δεν εκανα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιουνίου 2009 στις 18:45 Ο Guest 045911: #17 18-06-09 18:45 Μηπως να καναμε φροντηστηρια και στα θρησκευτικά??>>??...>? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roilCall Νεοφερμένο μέλος Η Γλυκερία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 20:01 Η roilCall έγραψε: #18 18-06-09 20:01 Αρχική Δημοσίευση από mdgr: Μηπως να καναμε φροντηστηρια και στα θρησκευτικά??>>??...>? Click για ανάπτυξη... Αυτό θα ήταν το κατηχητικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos45 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 19:56 Ο nikos45 έγραψε: #19 03-07-09 19:56 Αρχική Δημοσίευση από mdgr: Μηπως να καναμε φροντηστηρια και στα θρησκευτικά??>>??...> Click για ανάπτυξη... Πειτε τα ρε παιδια.Εχουμε φτασει στο σημειο να κανουμε φροντιστηριο σε ολα τα μαθηματα.Κι αν μας πουνε οτι σε ενα μαθημα οτι δν χρειαζεται να κανουμε παραξενευομαστε και λεμε γιατι οχι???Και πως θα τα παω καλα χωρις το φροντιστηριο??Μας εχουν κανει να πιστευουμε οτι χωρις το φροντιστηριο δν παμε πουθενα.Επειδη πανε ολοι φροντιστηριο πρεπει οπωσδηποτε να παμε κι εμεις κι ας μην εχουμε προβλημα σε κανενα μαθημα.Ενταξει δν λεω το φροντιστηριο με το υπαρχον εκπαιδευτικο συστημα ειναι απαραιτητο σε μαθηματα οπως τα Αρχαια.Εκει βεβαιως και χρειαζεται να κανεις φροτιστηριο(και παλι οχι παντα βεβαια.Υπαρχουν και καπιοιοι που δν χρειαζονται φροντιστηριο ουτε σε αυτο το μαθημα).Στη Φιλοσοφια ομως οπως πολυ σωστα ανεφεραν παραπανω ολα τα παιδια δν χρειαζεται να κανεις φρντιστηριο.Ειναι εντελως περιτο.Χαμενος χρονος και χαμενα λεφτα.Η φιλοσοφια ειναι θεμα διαβασματος απο τη πλευρα του μαθητη.Αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Ιουλίου 2011 rock93panos Νεοφερμένο μέλος Ο rock93panos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:55 Ο rock93panos: #20 14-09-09 14:55 κοιτα το μονο που χρειαζεται ειναι στοιχειωδης αντιληψη... παντως φροντιστηριο με τιποτα ... δν ξερω γιατι αλλα μου φενεται αδιανοητο...ειναι σαν να κανεις φροντηστηριο θρησκευτικα ή κατι παρομοιο δεν αξιζει...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kaliorova: Στο σχολείο μας οι καθηγήτριες που διδάσκουν Αρχές Φιλοσοφίας δεν είναι και πολύ καλές απο ό,τι μου έχουν πει τα υπόλοιπα παιδιά.. Χρειάζεται να κάνω φροντηστίριο ή όχι; Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται.Δεν έχει σχέση με τις πανελλήνιες και δεν είναι ανάγκη να φορτωθείς κιάλο διάβασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 21:03 Ο Iliaso έγραψε: #3 15-06-09 21:03 Το μόνο που μπορεί να σου χρειαστεί ως γενικές γνώσεις γιατί τα κείμενα της Γ στα αρχαία έχουν σχέση με φιλοσοφία(όχι ότι άμα δεν έχεις τρέχει κάτι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 23:45 Η Angelique.: #4 15-06-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από kaliorova: Στο σχολείο μας οι καθηγήτριες που διδάσκουν Αρχές Φιλοσοφίας δεν είναι και πολύ καλές απο ό,τι μου έχουν πει τα υπόλοιπα παιδιά.. Χρειάζεται να κάνω φροντηστίριο ή όχι; Click για ανάπτυξη... Οχι, οπως ειπαν και οι προηγουμενοι δεν ειναι απαραιτητο. Θεωρητικη ειμαι και εκανα το μαθημα της Φιλοσοφιας φετος, δεν ειναι αναγκη να κανεις φροντιστηριο. Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Το μόνο που μπορεί να σου χρειαστεί ως γενικές γνώσεις γιατί τα κείμενα της Γ στα αρχαία έχουν σχέση με φιλοσοφία(όχι ότι άμα δεν έχεις τρέχει κάτι) Click για ανάπτυξη... Και παλι οχι ολα τα κειμενα. Καποια πραγματα για τον Αριστοτελη εχουν σχεση με τα Αρχαια στη Γ' Λυκειου. Παντως τσεκαρε και αυτο το θεμα: https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=38772 Θα σε βοηθησει αρκετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roilCall Νεοφερμένο μέλος Η Γλυκερία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 00:14 Η roilCall έγραψε: #5 16-06-09 00:14 Δε νομίζω καν πως διδάσκεται φροντιστηριακά. Είναι εύκολο μάθημα, ανοίγεις συζήτηση με τον καθηγητή και στις εξετάσεις γράφεις σωστό λάθος, παραθέματα, άντε και καμιά ανάπτυξη του νομιναλισμού (που με έφαγε...) Οι περισσότεροι ούτε που ασχολούνται, μην το σκέφτεσαι για φροντιστήρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 15:05 Ο johngreek_mad: #6 16-06-09 15:05 Δεν εχω ακουσει κανεναν να κανει φροντιστηριο στη Φιλοσοφια, νομιζω κι εγω πως δε διδασκεται καν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheClash Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 375 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:07 Ο TheClash έγραψε: #7 16-06-09 16:07 Μήπως να κάνουμε και φροντιστήριο στην γυμναστική; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:17 Η Angelique.: #8 16-06-09 16:17 Αρχική Δημοσίευση από TheClash: Μήπως να κάνουμε και φροντιστήριο στην γυμναστική; Click για ανάπτυξη... Παντως η αληθεια ειναι πως εχω μια φιλη που σπουδαζει και απο οτι μου ειχε πει εκανε φροντιστηριο και στη Φιλοσοφια οταν ηταν Β' Λυκειου. :what: Ειλικρινα ομως δεν χρειαζεται και οπως ειπε και η roilCall δεν διδασκεται πλεον και φροντιστηριακα. :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:19 Ο Οδυσσέας έγραψε: #9 16-06-09 16:19 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Παντως η αληθεια ειναι πως εχω μια φιλη που σπουδαζει και απο οτι μου ειχε πει εκανε φροντιστηριο και στη Φιλοσοφια οταν ηταν Β' Λυκειου. :what: Ειλικρινα ομως δεν χρειαζεται και οπως ειπε και η roilCall δεν διδασκεται πλεον και φροντιστηριακα. :iagree: Click για ανάπτυξη... Mήπως έδιναν πανελλήνιες στη β τότε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:23 Η Angelique.: #10 16-06-09 16:23 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Mήπως έδιναν πανελλήνιες στη β τότε; Click για ανάπτυξη... Εχμ νομιζω πως οχι. :emm: Και για αυτο μου φανηκε και τοσο περιεργο οταν μου το ειχε πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaliorova Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 53 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:24 Η kaliorova: #11 16-06-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από TheClash: Μήπως να κάνουμε και φροντιστήριο στην γυμναστική; Click για ανάπτυξη... Ναι το ψήνω! :iagree: Τι λες πάμε μαζί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheClash Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 375 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 20:50 Ο TheClash έγραψε: #12 16-06-09 20:50 Και δεν πάμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαφ Νεοφερμένο μέλος Η Δάφνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 18:09 Η Δαφ έγραψε: #13 17-06-09 18:09 Ούτε εγώ νομίζω να υπάρχει σαν μάθημα σε φροντιστήριο, αλλά και να υπάρχει θα είναι τσάμπα χρόνος και κόπος..Μην τρελένεσαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. helena_16_kolin Νεοφερμένο μέλος Η helena_16_kolin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 19:44 Η helena_16_kolin: #14 17-06-09 19:44 Σε καμία περιπτωση μην κάνεις το λάθος να κάνεις φροντιστήριο στη Φιλοσοφία...το μάθημα είναι πολύ εύκολο και δεν θα σου χρειαστεί ιδιαιτέρως για τις Παννελαδικές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. haroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η haroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 353 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 19:50 Η haroula έγραψε: #15 17-06-09 19:50 Όχι δε χρειάζεται να κουραστείς επιπλέον. Μια ή δυο ωρες την εβδομαδα διαβασμα είναι τελεια. Κι αν δεν τα πας πολύ καλα, δεν πειράζει και τι έγινε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andromeda Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 198 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 13:59 Η Andromeda: #16 18-06-09 13:59 οχι...ελεος.εγω ουτε αρχαια δεν εκανα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιουνίου 2009 στις 18:45 Ο Guest 045911: #17 18-06-09 18:45 Μηπως να καναμε φροντηστηρια και στα θρησκευτικά??>>??...>? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roilCall Νεοφερμένο μέλος Η Γλυκερία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 20:01 Η roilCall έγραψε: #18 18-06-09 20:01 Αρχική Δημοσίευση από mdgr: Μηπως να καναμε φροντηστηρια και στα θρησκευτικά??>>??...>? Click για ανάπτυξη... Αυτό θα ήταν το κατηχητικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos45 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 19:56 Ο nikos45 έγραψε: #19 03-07-09 19:56 Αρχική Δημοσίευση από mdgr: Μηπως να καναμε φροντηστηρια και στα θρησκευτικά??>>??...> Click για ανάπτυξη... Πειτε τα ρε παιδια.Εχουμε φτασει στο σημειο να κανουμε φροντιστηριο σε ολα τα μαθηματα.Κι αν μας πουνε οτι σε ενα μαθημα οτι δν χρειαζεται να κανουμε παραξενευομαστε και λεμε γιατι οχι???Και πως θα τα παω καλα χωρις το φροντιστηριο??Μας εχουν κανει να πιστευουμε οτι χωρις το φροντιστηριο δν παμε πουθενα.Επειδη πανε ολοι φροντιστηριο πρεπει οπωσδηποτε να παμε κι εμεις κι ας μην εχουμε προβλημα σε κανενα μαθημα.Ενταξει δν λεω το φροντιστηριο με το υπαρχον εκπαιδευτικο συστημα ειναι απαραιτητο σε μαθηματα οπως τα Αρχαια.Εκει βεβαιως και χρειαζεται να κανεις φροτιστηριο(και παλι οχι παντα βεβαια.Υπαρχουν και καπιοιοι που δν χρειαζονται φροντιστηριο ουτε σε αυτο το μαθημα).Στη Φιλοσοφια ομως οπως πολυ σωστα ανεφεραν παραπανω ολα τα παιδια δν χρειαζεται να κανεις φρντιστηριο.Ειναι εντελως περιτο.Χαμενος χρονος και χαμενα λεφτα.Η φιλοσοφια ειναι θεμα διαβασματος απο τη πλευρα του μαθητη.Αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Ιουλίου 2011 rock93panos Νεοφερμένο μέλος Ο rock93panos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:55 Ο rock93panos: #20 14-09-09 14:55 κοιτα το μονο που χρειαζεται ειναι στοιχειωδης αντιληψη... παντως φροντιστηριο με τιποτα ... δν ξερω γιατι αλλα μου φενεται αδιανοητο...ειναι σαν να κανεις φροντηστηριο θρησκευτικα ή κατι παρομοιο δεν αξιζει...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το μόνο που μπορεί να σου χρειαστεί ως γενικές γνώσεις γιατί τα κείμενα της Γ στα αρχαία έχουν σχέση με φιλοσοφία(όχι ότι άμα δεν έχεις τρέχει κάτι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 23:45 Η Angelique.: #4 15-06-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από kaliorova: Στο σχολείο μας οι καθηγήτριες που διδάσκουν Αρχές Φιλοσοφίας δεν είναι και πολύ καλές απο ό,τι μου έχουν πει τα υπόλοιπα παιδιά.. Χρειάζεται να κάνω φροντηστίριο ή όχι; Click για ανάπτυξη... Οχι, οπως ειπαν και οι προηγουμενοι δεν ειναι απαραιτητο. Θεωρητικη ειμαι και εκανα το μαθημα της Φιλοσοφιας φετος, δεν ειναι αναγκη να κανεις φροντιστηριο. Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Το μόνο που μπορεί να σου χρειαστεί ως γενικές γνώσεις γιατί τα κείμενα της Γ στα αρχαία έχουν σχέση με φιλοσοφία(όχι ότι άμα δεν έχεις τρέχει κάτι) Click για ανάπτυξη... Και παλι οχι ολα τα κειμενα. Καποια πραγματα για τον Αριστοτελη εχουν σχεση με τα Αρχαια στη Γ' Λυκειου. Παντως τσεκαρε και αυτο το θεμα: https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=38772 Θα σε βοηθησει αρκετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roilCall Νεοφερμένο μέλος Η Γλυκερία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 00:14 Η roilCall έγραψε: #5 16-06-09 00:14 Δε νομίζω καν πως διδάσκεται φροντιστηριακά. Είναι εύκολο μάθημα, ανοίγεις συζήτηση με τον καθηγητή και στις εξετάσεις γράφεις σωστό λάθος, παραθέματα, άντε και καμιά ανάπτυξη του νομιναλισμού (που με έφαγε...) Οι περισσότεροι ούτε που ασχολούνται, μην το σκέφτεσαι για φροντιστήρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 15:05 Ο johngreek_mad: #6 16-06-09 15:05 Δεν εχω ακουσει κανεναν να κανει φροντιστηριο στη Φιλοσοφια, νομιζω κι εγω πως δε διδασκεται καν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheClash Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 375 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:07 Ο TheClash έγραψε: #7 16-06-09 16:07 Μήπως να κάνουμε και φροντιστήριο στην γυμναστική; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:17 Η Angelique.: #8 16-06-09 16:17 Αρχική Δημοσίευση από TheClash: Μήπως να κάνουμε και φροντιστήριο στην γυμναστική; Click για ανάπτυξη... Παντως η αληθεια ειναι πως εχω μια φιλη που σπουδαζει και απο οτι μου ειχε πει εκανε φροντιστηριο και στη Φιλοσοφια οταν ηταν Β' Λυκειου. :what: Ειλικρινα ομως δεν χρειαζεται και οπως ειπε και η roilCall δεν διδασκεται πλεον και φροντιστηριακα. :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:19 Ο Οδυσσέας έγραψε: #9 16-06-09 16:19 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Παντως η αληθεια ειναι πως εχω μια φιλη που σπουδαζει και απο οτι μου ειχε πει εκανε φροντιστηριο και στη Φιλοσοφια οταν ηταν Β' Λυκειου. :what: Ειλικρινα ομως δεν χρειαζεται και οπως ειπε και η roilCall δεν διδασκεται πλεον και φροντιστηριακα. :iagree: Click για ανάπτυξη... Mήπως έδιναν πανελλήνιες στη β τότε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:23 Η Angelique.: #10 16-06-09 16:23 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Mήπως έδιναν πανελλήνιες στη β τότε; Click για ανάπτυξη... Εχμ νομιζω πως οχι. :emm: Και για αυτο μου φανηκε και τοσο περιεργο οταν μου το ειχε πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaliorova Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 53 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:24 Η kaliorova: #11 16-06-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από TheClash: Μήπως να κάνουμε και φροντιστήριο στην γυμναστική; Click για ανάπτυξη... Ναι το ψήνω! :iagree: Τι λες πάμε μαζί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheClash Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 375 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 20:50 Ο TheClash έγραψε: #12 16-06-09 20:50 Και δεν πάμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαφ Νεοφερμένο μέλος Η Δάφνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 18:09 Η Δαφ έγραψε: #13 17-06-09 18:09 Ούτε εγώ νομίζω να υπάρχει σαν μάθημα σε φροντιστήριο, αλλά και να υπάρχει θα είναι τσάμπα χρόνος και κόπος..Μην τρελένεσαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. helena_16_kolin Νεοφερμένο μέλος Η helena_16_kolin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 19:44 Η helena_16_kolin: #14 17-06-09 19:44 Σε καμία περιπτωση μην κάνεις το λάθος να κάνεις φροντιστήριο στη Φιλοσοφία...το μάθημα είναι πολύ εύκολο και δεν θα σου χρειαστεί ιδιαιτέρως για τις Παννελαδικές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. haroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η haroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 353 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 19:50 Η haroula έγραψε: #15 17-06-09 19:50 Όχι δε χρειάζεται να κουραστείς επιπλέον. Μια ή δυο ωρες την εβδομαδα διαβασμα είναι τελεια. Κι αν δεν τα πας πολύ καλα, δεν πειράζει και τι έγινε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andromeda Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 198 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 13:59 Η Andromeda: #16 18-06-09 13:59 οχι...ελεος.εγω ουτε αρχαια δεν εκανα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιουνίου 2009 στις 18:45 Ο Guest 045911: #17 18-06-09 18:45 Μηπως να καναμε φροντηστηρια και στα θρησκευτικά??>>??...>? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roilCall Νεοφερμένο μέλος Η Γλυκερία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 20:01 Η roilCall έγραψε: #18 18-06-09 20:01 Αρχική Δημοσίευση από mdgr: Μηπως να καναμε φροντηστηρια και στα θρησκευτικά??>>??...>? Click για ανάπτυξη... Αυτό θα ήταν το κατηχητικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos45 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 19:56 Ο nikos45 έγραψε: #19 03-07-09 19:56 Αρχική Δημοσίευση από mdgr: Μηπως να καναμε φροντηστηρια και στα θρησκευτικά??>>??...> Click για ανάπτυξη... Πειτε τα ρε παιδια.Εχουμε φτασει στο σημειο να κανουμε φροντιστηριο σε ολα τα μαθηματα.Κι αν μας πουνε οτι σε ενα μαθημα οτι δν χρειαζεται να κανουμε παραξενευομαστε και λεμε γιατι οχι???Και πως θα τα παω καλα χωρις το φροντιστηριο??Μας εχουν κανει να πιστευουμε οτι χωρις το φροντιστηριο δν παμε πουθενα.Επειδη πανε ολοι φροντιστηριο πρεπει οπωσδηποτε να παμε κι εμεις κι ας μην εχουμε προβλημα σε κανενα μαθημα.Ενταξει δν λεω το φροντιστηριο με το υπαρχον εκπαιδευτικο συστημα ειναι απαραιτητο σε μαθηματα οπως τα Αρχαια.Εκει βεβαιως και χρειαζεται να κανεις φροτιστηριο(και παλι οχι παντα βεβαια.Υπαρχουν και καπιοιοι που δν χρειαζονται φροντιστηριο ουτε σε αυτο το μαθημα).Στη Φιλοσοφια ομως οπως πολυ σωστα ανεφεραν παραπανω ολα τα παιδια δν χρειαζεται να κανεις φρντιστηριο.Ειναι εντελως περιτο.Χαμενος χρονος και χαμενα λεφτα.Η φιλοσοφια ειναι θεμα διαβασματος απο τη πλευρα του μαθητη.Αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Ιουλίου 2011 rock93panos Νεοφερμένο μέλος Ο rock93panos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:55 Ο rock93panos: #20 14-09-09 14:55 κοιτα το μονο που χρειαζεται ειναι στοιχειωδης αντιληψη... παντως φροντιστηριο με τιποτα ... δν ξερω γιατι αλλα μου φενεται αδιανοητο...ειναι σαν να κανεις φροντηστηριο θρησκευτικα ή κατι παρομοιο δεν αξιζει...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kaliorova: Στο σχολείο μας οι καθηγήτριες που διδάσκουν Αρχές Φιλοσοφίας δεν είναι και πολύ καλές απο ό,τι μου έχουν πει τα υπόλοιπα παιδιά.. Χρειάζεται να κάνω φροντηστίριο ή όχι; Click για ανάπτυξη... Οχι, οπως ειπαν και οι προηγουμενοι δεν ειναι απαραιτητο. Θεωρητικη ειμαι και εκανα το μαθημα της Φιλοσοφιας φετος, δεν ειναι αναγκη να κανεις φροντιστηριο. Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Το μόνο που μπορεί να σου χρειαστεί ως γενικές γνώσεις γιατί τα κείμενα της Γ στα αρχαία έχουν σχέση με φιλοσοφία(όχι ότι άμα δεν έχεις τρέχει κάτι) Click για ανάπτυξη... Και παλι οχι ολα τα κειμενα. Καποια πραγματα για τον Αριστοτελη εχουν σχεση με τα Αρχαια στη Γ' Λυκειου. Παντως τσεκαρε και αυτο το θεμα: https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=38772 Θα σε βοηθησει αρκετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roilCall Νεοφερμένο μέλος Η Γλυκερία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 00:14 Η roilCall έγραψε: #5 16-06-09 00:14 Δε νομίζω καν πως διδάσκεται φροντιστηριακά. Είναι εύκολο μάθημα, ανοίγεις συζήτηση με τον καθηγητή και στις εξετάσεις γράφεις σωστό λάθος, παραθέματα, άντε και καμιά ανάπτυξη του νομιναλισμού (που με έφαγε...) Οι περισσότεροι ούτε που ασχολούνται, μην το σκέφτεσαι για φροντιστήρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 15:05 Ο johngreek_mad: #6 16-06-09 15:05 Δεν εχω ακουσει κανεναν να κανει φροντιστηριο στη Φιλοσοφια, νομιζω κι εγω πως δε διδασκεται καν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheClash Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 375 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:07 Ο TheClash έγραψε: #7 16-06-09 16:07 Μήπως να κάνουμε και φροντιστήριο στην γυμναστική; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:17 Η Angelique.: #8 16-06-09 16:17 Αρχική Δημοσίευση από TheClash: Μήπως να κάνουμε και φροντιστήριο στην γυμναστική; Click για ανάπτυξη... Παντως η αληθεια ειναι πως εχω μια φιλη που σπουδαζει και απο οτι μου ειχε πει εκανε φροντιστηριο και στη Φιλοσοφια οταν ηταν Β' Λυκειου. :what: Ειλικρινα ομως δεν χρειαζεται και οπως ειπε και η roilCall δεν διδασκεται πλεον και φροντιστηριακα. :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:19 Ο Οδυσσέας έγραψε: #9 16-06-09 16:19 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Παντως η αληθεια ειναι πως εχω μια φιλη που σπουδαζει και απο οτι μου ειχε πει εκανε φροντιστηριο και στη Φιλοσοφια οταν ηταν Β' Λυκειου. :what: Ειλικρινα ομως δεν χρειαζεται και οπως ειπε και η roilCall δεν διδασκεται πλεον και φροντιστηριακα. :iagree: Click για ανάπτυξη... Mήπως έδιναν πανελλήνιες στη β τότε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:23 Η Angelique.: #10 16-06-09 16:23 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Mήπως έδιναν πανελλήνιες στη β τότε; Click για ανάπτυξη... Εχμ νομιζω πως οχι. :emm: Και για αυτο μου φανηκε και τοσο περιεργο οταν μου το ειχε πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaliorova Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 53 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:24 Η kaliorova: #11 16-06-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από TheClash: Μήπως να κάνουμε και φροντιστήριο στην γυμναστική; Click για ανάπτυξη... Ναι το ψήνω! :iagree: Τι λες πάμε μαζί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheClash Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 375 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 20:50 Ο TheClash έγραψε: #12 16-06-09 20:50 Και δεν πάμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαφ Νεοφερμένο μέλος Η Δάφνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 18:09 Η Δαφ έγραψε: #13 17-06-09 18:09 Ούτε εγώ νομίζω να υπάρχει σαν μάθημα σε φροντιστήριο, αλλά και να υπάρχει θα είναι τσάμπα χρόνος και κόπος..Μην τρελένεσαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. helena_16_kolin Νεοφερμένο μέλος Η helena_16_kolin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 19:44 Η helena_16_kolin: #14 17-06-09 19:44 Σε καμία περιπτωση μην κάνεις το λάθος να κάνεις φροντιστήριο στη Φιλοσοφία...το μάθημα είναι πολύ εύκολο και δεν θα σου χρειαστεί ιδιαιτέρως για τις Παννελαδικές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. haroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η haroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 353 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 19:50 Η haroula έγραψε: #15 17-06-09 19:50 Όχι δε χρειάζεται να κουραστείς επιπλέον. Μια ή δυο ωρες την εβδομαδα διαβασμα είναι τελεια. Κι αν δεν τα πας πολύ καλα, δεν πειράζει και τι έγινε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andromeda Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 198 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 13:59 Η Andromeda: #16 18-06-09 13:59 οχι...ελεος.εγω ουτε αρχαια δεν εκανα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιουνίου 2009 στις 18:45 Ο Guest 045911: #17 18-06-09 18:45 Μηπως να καναμε φροντηστηρια και στα θρησκευτικά??>>??...>? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roilCall Νεοφερμένο μέλος Η Γλυκερία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 20:01 Η roilCall έγραψε: #18 18-06-09 20:01 Αρχική Δημοσίευση από mdgr: Μηπως να καναμε φροντηστηρια και στα θρησκευτικά??>>??...>? Click για ανάπτυξη... Αυτό θα ήταν το κατηχητικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos45 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 19:56 Ο nikos45 έγραψε: #19 03-07-09 19:56 Αρχική Δημοσίευση από mdgr: Μηπως να καναμε φροντηστηρια και στα θρησκευτικά??>>??...> Click για ανάπτυξη... Πειτε τα ρε παιδια.Εχουμε φτασει στο σημειο να κανουμε φροντιστηριο σε ολα τα μαθηματα.Κι αν μας πουνε οτι σε ενα μαθημα οτι δν χρειαζεται να κανουμε παραξενευομαστε και λεμε γιατι οχι???Και πως θα τα παω καλα χωρις το φροντιστηριο??Μας εχουν κανει να πιστευουμε οτι χωρις το φροντιστηριο δν παμε πουθενα.Επειδη πανε ολοι φροντιστηριο πρεπει οπωσδηποτε να παμε κι εμεις κι ας μην εχουμε προβλημα σε κανενα μαθημα.Ενταξει δν λεω το φροντιστηριο με το υπαρχον εκπαιδευτικο συστημα ειναι απαραιτητο σε μαθηματα οπως τα Αρχαια.Εκει βεβαιως και χρειαζεται να κανεις φροτιστηριο(και παλι οχι παντα βεβαια.Υπαρχουν και καπιοιοι που δν χρειαζονται φροντιστηριο ουτε σε αυτο το μαθημα).Στη Φιλοσοφια ομως οπως πολυ σωστα ανεφεραν παραπανω ολα τα παιδια δν χρειαζεται να κανεις φρντιστηριο.Ειναι εντελως περιτο.Χαμενος χρονος και χαμενα λεφτα.Η φιλοσοφια ειναι θεμα διαβασματος απο τη πλευρα του μαθητη.Αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Ιουλίου 2011 rock93panos Νεοφερμένο μέλος Ο rock93panos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:55 Ο rock93panos: #20 14-09-09 14:55 κοιτα το μονο που χρειαζεται ειναι στοιχειωδης αντιληψη... παντως φροντιστηριο με τιποτα ... δν ξερω γιατι αλλα μου φενεται αδιανοητο...ειναι σαν να κανεις φροντηστηριο θρησκευτικα ή κατι παρομοιο δεν αξιζει...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δε νομίζω καν πως διδάσκεται φροντιστηριακά. Είναι εύκολο μάθημα, ανοίγεις συζήτηση με τον καθηγητή και στις εξετάσεις γράφεις σωστό λάθος, παραθέματα, άντε και καμιά ανάπτυξη του νομιναλισμού (που με έφαγε...) Οι περισσότεροι ούτε που ασχολούνται, μην το σκέφτεσαι για φροντιστήρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 15:05 Ο johngreek_mad: #6 16-06-09 15:05 Δεν εχω ακουσει κανεναν να κανει φροντιστηριο στη Φιλοσοφια, νομιζω κι εγω πως δε διδασκεται καν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheClash Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 375 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:07 Ο TheClash έγραψε: #7 16-06-09 16:07 Μήπως να κάνουμε και φροντιστήριο στην γυμναστική; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:17 Η Angelique.: #8 16-06-09 16:17 Αρχική Δημοσίευση από TheClash: Μήπως να κάνουμε και φροντιστήριο στην γυμναστική; Click για ανάπτυξη... Παντως η αληθεια ειναι πως εχω μια φιλη που σπουδαζει και απο οτι μου ειχε πει εκανε φροντιστηριο και στη Φιλοσοφια οταν ηταν Β' Λυκειου. :what: Ειλικρινα ομως δεν χρειαζεται και οπως ειπε και η roilCall δεν διδασκεται πλεον και φροντιστηριακα. :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:19 Ο Οδυσσέας έγραψε: #9 16-06-09 16:19 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Παντως η αληθεια ειναι πως εχω μια φιλη που σπουδαζει και απο οτι μου ειχε πει εκανε φροντιστηριο και στη Φιλοσοφια οταν ηταν Β' Λυκειου. :what: Ειλικρινα ομως δεν χρειαζεται και οπως ειπε και η roilCall δεν διδασκεται πλεον και φροντιστηριακα. :iagree: Click για ανάπτυξη... Mήπως έδιναν πανελλήνιες στη β τότε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:23 Η Angelique.: #10 16-06-09 16:23 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Mήπως έδιναν πανελλήνιες στη β τότε; Click για ανάπτυξη... Εχμ νομιζω πως οχι. :emm: Και για αυτο μου φανηκε και τοσο περιεργο οταν μου το ειχε πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaliorova Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 53 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:24 Η kaliorova: #11 16-06-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από TheClash: Μήπως να κάνουμε και φροντιστήριο στην γυμναστική; Click για ανάπτυξη... Ναι το ψήνω! :iagree: Τι λες πάμε μαζί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheClash Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 375 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 20:50 Ο TheClash έγραψε: #12 16-06-09 20:50 Και δεν πάμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαφ Νεοφερμένο μέλος Η Δάφνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 18:09 Η Δαφ έγραψε: #13 17-06-09 18:09 Ούτε εγώ νομίζω να υπάρχει σαν μάθημα σε φροντιστήριο, αλλά και να υπάρχει θα είναι τσάμπα χρόνος και κόπος..Μην τρελένεσαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. helena_16_kolin Νεοφερμένο μέλος Η helena_16_kolin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 19:44 Η helena_16_kolin: #14 17-06-09 19:44 Σε καμία περιπτωση μην κάνεις το λάθος να κάνεις φροντιστήριο στη Φιλοσοφία...το μάθημα είναι πολύ εύκολο και δεν θα σου χρειαστεί ιδιαιτέρως για τις Παννελαδικές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. haroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η haroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 353 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 19:50 Η haroula έγραψε: #15 17-06-09 19:50 Όχι δε χρειάζεται να κουραστείς επιπλέον. Μια ή δυο ωρες την εβδομαδα διαβασμα είναι τελεια. Κι αν δεν τα πας πολύ καλα, δεν πειράζει και τι έγινε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andromeda Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 198 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 13:59 Η Andromeda: #16 18-06-09 13:59 οχι...ελεος.εγω ουτε αρχαια δεν εκανα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιουνίου 2009 στις 18:45 Ο Guest 045911: #17 18-06-09 18:45 Μηπως να καναμε φροντηστηρια και στα θρησκευτικά??>>??...>? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roilCall Νεοφερμένο μέλος Η Γλυκερία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 20:01 Η roilCall έγραψε: #18 18-06-09 20:01 Αρχική Δημοσίευση από mdgr: Μηπως να καναμε φροντηστηρια και στα θρησκευτικά??>>??...>? Click για ανάπτυξη... Αυτό θα ήταν το κατηχητικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos45 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 19:56 Ο nikos45 έγραψε: #19 03-07-09 19:56 Αρχική Δημοσίευση από mdgr: Μηπως να καναμε φροντηστηρια και στα θρησκευτικά??>>??...> Click για ανάπτυξη... Πειτε τα ρε παιδια.Εχουμε φτασει στο σημειο να κανουμε φροντιστηριο σε ολα τα μαθηματα.Κι αν μας πουνε οτι σε ενα μαθημα οτι δν χρειαζεται να κανουμε παραξενευομαστε και λεμε γιατι οχι???Και πως θα τα παω καλα χωρις το φροντιστηριο??Μας εχουν κανει να πιστευουμε οτι χωρις το φροντιστηριο δν παμε πουθενα.Επειδη πανε ολοι φροντιστηριο πρεπει οπωσδηποτε να παμε κι εμεις κι ας μην εχουμε προβλημα σε κανενα μαθημα.Ενταξει δν λεω το φροντιστηριο με το υπαρχον εκπαιδευτικο συστημα ειναι απαραιτητο σε μαθηματα οπως τα Αρχαια.Εκει βεβαιως και χρειαζεται να κανεις φροτιστηριο(και παλι οχι παντα βεβαια.Υπαρχουν και καπιοιοι που δν χρειαζονται φροντιστηριο ουτε σε αυτο το μαθημα).Στη Φιλοσοφια ομως οπως πολυ σωστα ανεφεραν παραπανω ολα τα παιδια δν χρειαζεται να κανεις φρντιστηριο.Ειναι εντελως περιτο.Χαμενος χρονος και χαμενα λεφτα.Η φιλοσοφια ειναι θεμα διαβασματος απο τη πλευρα του μαθητη.Αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Ιουλίου 2011 rock93panos Νεοφερμένο μέλος Ο rock93panos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:55 Ο rock93panos: #20 14-09-09 14:55 κοιτα το μονο που χρειαζεται ειναι στοιχειωδης αντιληψη... παντως φροντιστηριο με τιποτα ... δν ξερω γιατι αλλα μου φενεται αδιανοητο...ειναι σαν να κανεις φροντηστηριο θρησκευτικα ή κατι παρομοιο δεν αξιζει...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν εχω ακουσει κανεναν να κανει φροντιστηριο στη Φιλοσοφια, νομιζω κι εγω πως δε διδασκεται καν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
TheClash Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 375 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:07 Ο TheClash έγραψε: #7 16-06-09 16:07 Μήπως να κάνουμε και φροντιστήριο στην γυμναστική; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:17 Η Angelique.: #8 16-06-09 16:17 Αρχική Δημοσίευση από TheClash: Μήπως να κάνουμε και φροντιστήριο στην γυμναστική; Click για ανάπτυξη... Παντως η αληθεια ειναι πως εχω μια φιλη που σπουδαζει και απο οτι μου ειχε πει εκανε φροντιστηριο και στη Φιλοσοφια οταν ηταν Β' Λυκειου. :what: Ειλικρινα ομως δεν χρειαζεται και οπως ειπε και η roilCall δεν διδασκεται πλεον και φροντιστηριακα. :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:19 Ο Οδυσσέας έγραψε: #9 16-06-09 16:19 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Παντως η αληθεια ειναι πως εχω μια φιλη που σπουδαζει και απο οτι μου ειχε πει εκανε φροντιστηριο και στη Φιλοσοφια οταν ηταν Β' Λυκειου. :what: Ειλικρινα ομως δεν χρειαζεται και οπως ειπε και η roilCall δεν διδασκεται πλεον και φροντιστηριακα. :iagree: Click για ανάπτυξη... Mήπως έδιναν πανελλήνιες στη β τότε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:23 Η Angelique.: #10 16-06-09 16:23 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Mήπως έδιναν πανελλήνιες στη β τότε; Click για ανάπτυξη... Εχμ νομιζω πως οχι. :emm: Και για αυτο μου φανηκε και τοσο περιεργο οταν μου το ειχε πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaliorova Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 53 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:24 Η kaliorova: #11 16-06-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από TheClash: Μήπως να κάνουμε και φροντιστήριο στην γυμναστική; Click για ανάπτυξη... Ναι το ψήνω! :iagree: Τι λες πάμε μαζί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheClash Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 375 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 20:50 Ο TheClash έγραψε: #12 16-06-09 20:50 Και δεν πάμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαφ Νεοφερμένο μέλος Η Δάφνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 18:09 Η Δαφ έγραψε: #13 17-06-09 18:09 Ούτε εγώ νομίζω να υπάρχει σαν μάθημα σε φροντιστήριο, αλλά και να υπάρχει θα είναι τσάμπα χρόνος και κόπος..Μην τρελένεσαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. helena_16_kolin Νεοφερμένο μέλος Η helena_16_kolin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 19:44 Η helena_16_kolin: #14 17-06-09 19:44 Σε καμία περιπτωση μην κάνεις το λάθος να κάνεις φροντιστήριο στη Φιλοσοφία...το μάθημα είναι πολύ εύκολο και δεν θα σου χρειαστεί ιδιαιτέρως για τις Παννελαδικές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. haroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η haroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 353 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 19:50 Η haroula έγραψε: #15 17-06-09 19:50 Όχι δε χρειάζεται να κουραστείς επιπλέον. Μια ή δυο ωρες την εβδομαδα διαβασμα είναι τελεια. Κι αν δεν τα πας πολύ καλα, δεν πειράζει και τι έγινε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andromeda Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 198 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 13:59 Η Andromeda: #16 18-06-09 13:59 οχι...ελεος.εγω ουτε αρχαια δεν εκανα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιουνίου 2009 στις 18:45 Ο Guest 045911: #17 18-06-09 18:45 Μηπως να καναμε φροντηστηρια και στα θρησκευτικά??>>??...>? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roilCall Νεοφερμένο μέλος Η Γλυκερία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 20:01 Η roilCall έγραψε: #18 18-06-09 20:01 Αρχική Δημοσίευση από mdgr: Μηπως να καναμε φροντηστηρια και στα θρησκευτικά??>>??...>? Click για ανάπτυξη... Αυτό θα ήταν το κατηχητικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos45 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 19:56 Ο nikos45 έγραψε: #19 03-07-09 19:56 Αρχική Δημοσίευση από mdgr: Μηπως να καναμε φροντηστηρια και στα θρησκευτικά??>>??...> Click για ανάπτυξη... Πειτε τα ρε παιδια.Εχουμε φτασει στο σημειο να κανουμε φροντιστηριο σε ολα τα μαθηματα.Κι αν μας πουνε οτι σε ενα μαθημα οτι δν χρειαζεται να κανουμε παραξενευομαστε και λεμε γιατι οχι???Και πως θα τα παω καλα χωρις το φροντιστηριο??Μας εχουν κανει να πιστευουμε οτι χωρις το φροντιστηριο δν παμε πουθενα.Επειδη πανε ολοι φροντιστηριο πρεπει οπωσδηποτε να παμε κι εμεις κι ας μην εχουμε προβλημα σε κανενα μαθημα.Ενταξει δν λεω το φροντιστηριο με το υπαρχον εκπαιδευτικο συστημα ειναι απαραιτητο σε μαθηματα οπως τα Αρχαια.Εκει βεβαιως και χρειαζεται να κανεις φροτιστηριο(και παλι οχι παντα βεβαια.Υπαρχουν και καπιοιοι που δν χρειαζονται φροντιστηριο ουτε σε αυτο το μαθημα).Στη Φιλοσοφια ομως οπως πολυ σωστα ανεφεραν παραπανω ολα τα παιδια δν χρειαζεται να κανεις φρντιστηριο.Ειναι εντελως περιτο.Χαμενος χρονος και χαμενα λεφτα.Η φιλοσοφια ειναι θεμα διαβασματος απο τη πλευρα του μαθητη.Αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Ιουλίου 2011 rock93panos Νεοφερμένο μέλος Ο rock93panos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:55 Ο rock93panos: #20 14-09-09 14:55 κοιτα το μονο που χρειαζεται ειναι στοιχειωδης αντιληψη... παντως φροντιστηριο με τιποτα ... δν ξερω γιατι αλλα μου φενεται αδιανοητο...ειναι σαν να κανεις φροντηστηριο θρησκευτικα ή κατι παρομοιο δεν αξιζει...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μήπως να κάνουμε και φροντιστήριο στην γυμναστική; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:17 Η Angelique.: #8 16-06-09 16:17 Αρχική Δημοσίευση από TheClash: Μήπως να κάνουμε και φροντιστήριο στην γυμναστική; Click για ανάπτυξη... Παντως η αληθεια ειναι πως εχω μια φιλη που σπουδαζει και απο οτι μου ειχε πει εκανε φροντιστηριο και στη Φιλοσοφια οταν ηταν Β' Λυκειου. :what: Ειλικρινα ομως δεν χρειαζεται και οπως ειπε και η roilCall δεν διδασκεται πλεον και φροντιστηριακα. :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:19 Ο Οδυσσέας έγραψε: #9 16-06-09 16:19 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Παντως η αληθεια ειναι πως εχω μια φιλη που σπουδαζει και απο οτι μου ειχε πει εκανε φροντιστηριο και στη Φιλοσοφια οταν ηταν Β' Λυκειου. :what: Ειλικρινα ομως δεν χρειαζεται και οπως ειπε και η roilCall δεν διδασκεται πλεον και φροντιστηριακα. :iagree: Click για ανάπτυξη... Mήπως έδιναν πανελλήνιες στη β τότε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:23 Η Angelique.: #10 16-06-09 16:23 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Mήπως έδιναν πανελλήνιες στη β τότε; Click για ανάπτυξη... Εχμ νομιζω πως οχι. :emm: Και για αυτο μου φανηκε και τοσο περιεργο οταν μου το ειχε πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaliorova Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 53 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:24 Η kaliorova: #11 16-06-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από TheClash: Μήπως να κάνουμε και φροντιστήριο στην γυμναστική; Click για ανάπτυξη... Ναι το ψήνω! :iagree: Τι λες πάμε μαζί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheClash Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 375 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 20:50 Ο TheClash έγραψε: #12 16-06-09 20:50 Και δεν πάμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαφ Νεοφερμένο μέλος Η Δάφνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 18:09 Η Δαφ έγραψε: #13 17-06-09 18:09 Ούτε εγώ νομίζω να υπάρχει σαν μάθημα σε φροντιστήριο, αλλά και να υπάρχει θα είναι τσάμπα χρόνος και κόπος..Μην τρελένεσαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. helena_16_kolin Νεοφερμένο μέλος Η helena_16_kolin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 19:44 Η helena_16_kolin: #14 17-06-09 19:44 Σε καμία περιπτωση μην κάνεις το λάθος να κάνεις φροντιστήριο στη Φιλοσοφία...το μάθημα είναι πολύ εύκολο και δεν θα σου χρειαστεί ιδιαιτέρως για τις Παννελαδικές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. haroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η haroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 353 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 19:50 Η haroula έγραψε: #15 17-06-09 19:50 Όχι δε χρειάζεται να κουραστείς επιπλέον. Μια ή δυο ωρες την εβδομαδα διαβασμα είναι τελεια. Κι αν δεν τα πας πολύ καλα, δεν πειράζει και τι έγινε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andromeda Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 198 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 13:59 Η Andromeda: #16 18-06-09 13:59 οχι...ελεος.εγω ουτε αρχαια δεν εκανα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιουνίου 2009 στις 18:45 Ο Guest 045911: #17 18-06-09 18:45 Μηπως να καναμε φροντηστηρια και στα θρησκευτικά??>>??...>? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roilCall Νεοφερμένο μέλος Η Γλυκερία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 20:01 Η roilCall έγραψε: #18 18-06-09 20:01 Αρχική Δημοσίευση από mdgr: Μηπως να καναμε φροντηστηρια και στα θρησκευτικά??>>??...>? Click για ανάπτυξη... Αυτό θα ήταν το κατηχητικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos45 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 19:56 Ο nikos45 έγραψε: #19 03-07-09 19:56 Αρχική Δημοσίευση από mdgr: Μηπως να καναμε φροντηστηρια και στα θρησκευτικά??>>??...> Click για ανάπτυξη... Πειτε τα ρε παιδια.Εχουμε φτασει στο σημειο να κανουμε φροντιστηριο σε ολα τα μαθηματα.Κι αν μας πουνε οτι σε ενα μαθημα οτι δν χρειαζεται να κανουμε παραξενευομαστε και λεμε γιατι οχι???Και πως θα τα παω καλα χωρις το φροντιστηριο??Μας εχουν κανει να πιστευουμε οτι χωρις το φροντιστηριο δν παμε πουθενα.Επειδη πανε ολοι φροντιστηριο πρεπει οπωσδηποτε να παμε κι εμεις κι ας μην εχουμε προβλημα σε κανενα μαθημα.Ενταξει δν λεω το φροντιστηριο με το υπαρχον εκπαιδευτικο συστημα ειναι απαραιτητο σε μαθηματα οπως τα Αρχαια.Εκει βεβαιως και χρειαζεται να κανεις φροτιστηριο(και παλι οχι παντα βεβαια.Υπαρχουν και καπιοιοι που δν χρειαζονται φροντιστηριο ουτε σε αυτο το μαθημα).Στη Φιλοσοφια ομως οπως πολυ σωστα ανεφεραν παραπανω ολα τα παιδια δν χρειαζεται να κανεις φρντιστηριο.Ειναι εντελως περιτο.Χαμενος χρονος και χαμενα λεφτα.Η φιλοσοφια ειναι θεμα διαβασματος απο τη πλευρα του μαθητη.Αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Ιουλίου 2011 rock93panos Νεοφερμένο μέλος Ο rock93panos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:55 Ο rock93panos: #20 14-09-09 14:55 κοιτα το μονο που χρειαζεται ειναι στοιχειωδης αντιληψη... παντως φροντιστηριο με τιποτα ... δν ξερω γιατι αλλα μου φενεται αδιανοητο...ειναι σαν να κανεις φροντηστηριο θρησκευτικα ή κατι παρομοιο δεν αξιζει...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από TheClash: Μήπως να κάνουμε και φροντιστήριο στην γυμναστική; Click για ανάπτυξη... Παντως η αληθεια ειναι πως εχω μια φιλη που σπουδαζει και απο οτι μου ειχε πει εκανε φροντιστηριο και στη Φιλοσοφια οταν ηταν Β' Λυκειου. :what: Ειλικρινα ομως δεν χρειαζεται και οπως ειπε και η roilCall δεν διδασκεται πλεον και φροντιστηριακα. :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:19 Ο Οδυσσέας έγραψε: #9 16-06-09 16:19 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Παντως η αληθεια ειναι πως εχω μια φιλη που σπουδαζει και απο οτι μου ειχε πει εκανε φροντιστηριο και στη Φιλοσοφια οταν ηταν Β' Λυκειου. :what: Ειλικρινα ομως δεν χρειαζεται και οπως ειπε και η roilCall δεν διδασκεται πλεον και φροντιστηριακα. :iagree: Click για ανάπτυξη... Mήπως έδιναν πανελλήνιες στη β τότε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:23 Η Angelique.: #10 16-06-09 16:23 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Mήπως έδιναν πανελλήνιες στη β τότε; Click για ανάπτυξη... Εχμ νομιζω πως οχι. :emm: Και για αυτο μου φανηκε και τοσο περιεργο οταν μου το ειχε πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaliorova Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 53 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:24 Η kaliorova: #11 16-06-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από TheClash: Μήπως να κάνουμε και φροντιστήριο στην γυμναστική; Click για ανάπτυξη... Ναι το ψήνω! :iagree: Τι λες πάμε μαζί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheClash Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 375 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 20:50 Ο TheClash έγραψε: #12 16-06-09 20:50 Και δεν πάμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαφ Νεοφερμένο μέλος Η Δάφνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 18:09 Η Δαφ έγραψε: #13 17-06-09 18:09 Ούτε εγώ νομίζω να υπάρχει σαν μάθημα σε φροντιστήριο, αλλά και να υπάρχει θα είναι τσάμπα χρόνος και κόπος..Μην τρελένεσαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. helena_16_kolin Νεοφερμένο μέλος Η helena_16_kolin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 19:44 Η helena_16_kolin: #14 17-06-09 19:44 Σε καμία περιπτωση μην κάνεις το λάθος να κάνεις φροντιστήριο στη Φιλοσοφία...το μάθημα είναι πολύ εύκολο και δεν θα σου χρειαστεί ιδιαιτέρως για τις Παννελαδικές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. haroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η haroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 353 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 19:50 Η haroula έγραψε: #15 17-06-09 19:50 Όχι δε χρειάζεται να κουραστείς επιπλέον. Μια ή δυο ωρες την εβδομαδα διαβασμα είναι τελεια. Κι αν δεν τα πας πολύ καλα, δεν πειράζει και τι έγινε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andromeda Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 198 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 13:59 Η Andromeda: #16 18-06-09 13:59 οχι...ελεος.εγω ουτε αρχαια δεν εκανα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιουνίου 2009 στις 18:45 Ο Guest 045911: #17 18-06-09 18:45 Μηπως να καναμε φροντηστηρια και στα θρησκευτικά??>>??...>? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roilCall Νεοφερμένο μέλος Η Γλυκερία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 20:01 Η roilCall έγραψε: #18 18-06-09 20:01 Αρχική Δημοσίευση από mdgr: Μηπως να καναμε φροντηστηρια και στα θρησκευτικά??>>??...>? Click για ανάπτυξη... Αυτό θα ήταν το κατηχητικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos45 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 19:56 Ο nikos45 έγραψε: #19 03-07-09 19:56 Αρχική Δημοσίευση από mdgr: Μηπως να καναμε φροντηστηρια και στα θρησκευτικά??>>??...> Click για ανάπτυξη... Πειτε τα ρε παιδια.Εχουμε φτασει στο σημειο να κανουμε φροντιστηριο σε ολα τα μαθηματα.Κι αν μας πουνε οτι σε ενα μαθημα οτι δν χρειαζεται να κανουμε παραξενευομαστε και λεμε γιατι οχι???Και πως θα τα παω καλα χωρις το φροντιστηριο??Μας εχουν κανει να πιστευουμε οτι χωρις το φροντιστηριο δν παμε πουθενα.Επειδη πανε ολοι φροντιστηριο πρεπει οπωσδηποτε να παμε κι εμεις κι ας μην εχουμε προβλημα σε κανενα μαθημα.Ενταξει δν λεω το φροντιστηριο με το υπαρχον εκπαιδευτικο συστημα ειναι απαραιτητο σε μαθηματα οπως τα Αρχαια.Εκει βεβαιως και χρειαζεται να κανεις φροτιστηριο(και παλι οχι παντα βεβαια.Υπαρχουν και καπιοιοι που δν χρειαζονται φροντιστηριο ουτε σε αυτο το μαθημα).Στη Φιλοσοφια ομως οπως πολυ σωστα ανεφεραν παραπανω ολα τα παιδια δν χρειαζεται να κανεις φρντιστηριο.Ειναι εντελως περιτο.Χαμενος χρονος και χαμενα λεφτα.Η φιλοσοφια ειναι θεμα διαβασματος απο τη πλευρα του μαθητη.Αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Ιουλίου 2011 rock93panos Νεοφερμένο μέλος Ο rock93panos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:55 Ο rock93panos: #20 14-09-09 14:55 κοιτα το μονο που χρειαζεται ειναι στοιχειωδης αντιληψη... παντως φροντιστηριο με τιποτα ... δν ξερω γιατι αλλα μου φενεται αδιανοητο...ειναι σαν να κανεις φροντηστηριο θρησκευτικα ή κατι παρομοιο δεν αξιζει...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Παντως η αληθεια ειναι πως εχω μια φιλη που σπουδαζει και απο οτι μου ειχε πει εκανε φροντιστηριο και στη Φιλοσοφια οταν ηταν Β' Λυκειου. :what: Ειλικρινα ομως δεν χρειαζεται και οπως ειπε και η roilCall δεν διδασκεται πλεον και φροντιστηριακα. :iagree: Click για ανάπτυξη... Mήπως έδιναν πανελλήνιες στη β τότε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:23 Η Angelique.: #10 16-06-09 16:23 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Mήπως έδιναν πανελλήνιες στη β τότε; Click για ανάπτυξη... Εχμ νομιζω πως οχι. :emm: Και για αυτο μου φανηκε και τοσο περιεργο οταν μου το ειχε πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaliorova Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 53 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:24 Η kaliorova: #11 16-06-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από TheClash: Μήπως να κάνουμε και φροντιστήριο στην γυμναστική; Click για ανάπτυξη... Ναι το ψήνω! :iagree: Τι λες πάμε μαζί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheClash Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 375 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 20:50 Ο TheClash έγραψε: #12 16-06-09 20:50 Και δεν πάμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαφ Νεοφερμένο μέλος Η Δάφνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 18:09 Η Δαφ έγραψε: #13 17-06-09 18:09 Ούτε εγώ νομίζω να υπάρχει σαν μάθημα σε φροντιστήριο, αλλά και να υπάρχει θα είναι τσάμπα χρόνος και κόπος..Μην τρελένεσαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. helena_16_kolin Νεοφερμένο μέλος Η helena_16_kolin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 19:44 Η helena_16_kolin: #14 17-06-09 19:44 Σε καμία περιπτωση μην κάνεις το λάθος να κάνεις φροντιστήριο στη Φιλοσοφία...το μάθημα είναι πολύ εύκολο και δεν θα σου χρειαστεί ιδιαιτέρως για τις Παννελαδικές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. haroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η haroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 353 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 19:50 Η haroula έγραψε: #15 17-06-09 19:50 Όχι δε χρειάζεται να κουραστείς επιπλέον. Μια ή δυο ωρες την εβδομαδα διαβασμα είναι τελεια. Κι αν δεν τα πας πολύ καλα, δεν πειράζει και τι έγινε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andromeda Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 198 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 13:59 Η Andromeda: #16 18-06-09 13:59 οχι...ελεος.εγω ουτε αρχαια δεν εκανα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιουνίου 2009 στις 18:45 Ο Guest 045911: #17 18-06-09 18:45 Μηπως να καναμε φροντηστηρια και στα θρησκευτικά??>>??...>? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roilCall Νεοφερμένο μέλος Η Γλυκερία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 20:01 Η roilCall έγραψε: #18 18-06-09 20:01 Αρχική Δημοσίευση από mdgr: Μηπως να καναμε φροντηστηρια και στα θρησκευτικά??>>??...>? Click για ανάπτυξη... Αυτό θα ήταν το κατηχητικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos45 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 19:56 Ο nikos45 έγραψε: #19 03-07-09 19:56 Αρχική Δημοσίευση από mdgr: Μηπως να καναμε φροντηστηρια και στα θρησκευτικά??>>??...> Click για ανάπτυξη... Πειτε τα ρε παιδια.Εχουμε φτασει στο σημειο να κανουμε φροντιστηριο σε ολα τα μαθηματα.Κι αν μας πουνε οτι σε ενα μαθημα οτι δν χρειαζεται να κανουμε παραξενευομαστε και λεμε γιατι οχι???Και πως θα τα παω καλα χωρις το φροντιστηριο??Μας εχουν κανει να πιστευουμε οτι χωρις το φροντιστηριο δν παμε πουθενα.Επειδη πανε ολοι φροντιστηριο πρεπει οπωσδηποτε να παμε κι εμεις κι ας μην εχουμε προβλημα σε κανενα μαθημα.Ενταξει δν λεω το φροντιστηριο με το υπαρχον εκπαιδευτικο συστημα ειναι απαραιτητο σε μαθηματα οπως τα Αρχαια.Εκει βεβαιως και χρειαζεται να κανεις φροτιστηριο(και παλι οχι παντα βεβαια.Υπαρχουν και καπιοιοι που δν χρειαζονται φροντιστηριο ουτε σε αυτο το μαθημα).Στη Φιλοσοφια ομως οπως πολυ σωστα ανεφεραν παραπανω ολα τα παιδια δν χρειαζεται να κανεις φρντιστηριο.Ειναι εντελως περιτο.Χαμενος χρονος και χαμενα λεφτα.Η φιλοσοφια ειναι θεμα διαβασματος απο τη πλευρα του μαθητη.Αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Ιουλίου 2011 rock93panos Νεοφερμένο μέλος Ο rock93panos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:55 Ο rock93panos: #20 14-09-09 14:55 κοιτα το μονο που χρειαζεται ειναι στοιχειωδης αντιληψη... παντως φροντιστηριο με τιποτα ... δν ξερω γιατι αλλα μου φενεται αδιανοητο...ειναι σαν να κανεις φροντηστηριο θρησκευτικα ή κατι παρομοιο δεν αξιζει...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Mήπως έδιναν πανελλήνιες στη β τότε; Click για ανάπτυξη... Εχμ νομιζω πως οχι. :emm: Και για αυτο μου φανηκε και τοσο περιεργο οταν μου το ειχε πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kaliorova Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 53 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:24 Η kaliorova: #11 16-06-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από TheClash: Μήπως να κάνουμε και φροντιστήριο στην γυμναστική; Click για ανάπτυξη... Ναι το ψήνω! :iagree: Τι λες πάμε μαζί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheClash Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 375 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 20:50 Ο TheClash έγραψε: #12 16-06-09 20:50 Και δεν πάμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαφ Νεοφερμένο μέλος Η Δάφνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 18:09 Η Δαφ έγραψε: #13 17-06-09 18:09 Ούτε εγώ νομίζω να υπάρχει σαν μάθημα σε φροντιστήριο, αλλά και να υπάρχει θα είναι τσάμπα χρόνος και κόπος..Μην τρελένεσαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. helena_16_kolin Νεοφερμένο μέλος Η helena_16_kolin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 19:44 Η helena_16_kolin: #14 17-06-09 19:44 Σε καμία περιπτωση μην κάνεις το λάθος να κάνεις φροντιστήριο στη Φιλοσοφία...το μάθημα είναι πολύ εύκολο και δεν θα σου χρειαστεί ιδιαιτέρως για τις Παννελαδικές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. haroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η haroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 353 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 19:50 Η haroula έγραψε: #15 17-06-09 19:50 Όχι δε χρειάζεται να κουραστείς επιπλέον. Μια ή δυο ωρες την εβδομαδα διαβασμα είναι τελεια. Κι αν δεν τα πας πολύ καλα, δεν πειράζει και τι έγινε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andromeda Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 198 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 13:59 Η Andromeda: #16 18-06-09 13:59 οχι...ελεος.εγω ουτε αρχαια δεν εκανα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιουνίου 2009 στις 18:45 Ο Guest 045911: #17 18-06-09 18:45 Μηπως να καναμε φροντηστηρια και στα θρησκευτικά??>>??...>? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roilCall Νεοφερμένο μέλος Η Γλυκερία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 20:01 Η roilCall έγραψε: #18 18-06-09 20:01 Αρχική Δημοσίευση από mdgr: Μηπως να καναμε φροντηστηρια και στα θρησκευτικά??>>??...>? Click για ανάπτυξη... Αυτό θα ήταν το κατηχητικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos45 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 19:56 Ο nikos45 έγραψε: #19 03-07-09 19:56 Αρχική Δημοσίευση από mdgr: Μηπως να καναμε φροντηστηρια και στα θρησκευτικά??>>??...> Click για ανάπτυξη... Πειτε τα ρε παιδια.Εχουμε φτασει στο σημειο να κανουμε φροντιστηριο σε ολα τα μαθηματα.Κι αν μας πουνε οτι σε ενα μαθημα οτι δν χρειαζεται να κανουμε παραξενευομαστε και λεμε γιατι οχι???Και πως θα τα παω καλα χωρις το φροντιστηριο??Μας εχουν κανει να πιστευουμε οτι χωρις το φροντιστηριο δν παμε πουθενα.Επειδη πανε ολοι φροντιστηριο πρεπει οπωσδηποτε να παμε κι εμεις κι ας μην εχουμε προβλημα σε κανενα μαθημα.Ενταξει δν λεω το φροντιστηριο με το υπαρχον εκπαιδευτικο συστημα ειναι απαραιτητο σε μαθηματα οπως τα Αρχαια.Εκει βεβαιως και χρειαζεται να κανεις φροτιστηριο(και παλι οχι παντα βεβαια.Υπαρχουν και καπιοιοι που δν χρειαζονται φροντιστηριο ουτε σε αυτο το μαθημα).Στη Φιλοσοφια ομως οπως πολυ σωστα ανεφεραν παραπανω ολα τα παιδια δν χρειαζεται να κανεις φρντιστηριο.Ειναι εντελως περιτο.Χαμενος χρονος και χαμενα λεφτα.Η φιλοσοφια ειναι θεμα διαβασματος απο τη πλευρα του μαθητη.Αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Ιουλίου 2011 rock93panos Νεοφερμένο μέλος Ο rock93panos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:55 Ο rock93panos: #20 14-09-09 14:55 κοιτα το μονο που χρειαζεται ειναι στοιχειωδης αντιληψη... παντως φροντιστηριο με τιποτα ... δν ξερω γιατι αλλα μου φενεται αδιανοητο...ειναι σαν να κανεις φροντηστηριο θρησκευτικα ή κατι παρομοιο δεν αξιζει...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από TheClash: Μήπως να κάνουμε και φροντιστήριο στην γυμναστική; Click για ανάπτυξη... Ναι το ψήνω! :iagree: Τι λες πάμε μαζί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
TheClash Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 375 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 20:50 Ο TheClash έγραψε: #12 16-06-09 20:50 Και δεν πάμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαφ Νεοφερμένο μέλος Η Δάφνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 18:09 Η Δαφ έγραψε: #13 17-06-09 18:09 Ούτε εγώ νομίζω να υπάρχει σαν μάθημα σε φροντιστήριο, αλλά και να υπάρχει θα είναι τσάμπα χρόνος και κόπος..Μην τρελένεσαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. helena_16_kolin Νεοφερμένο μέλος Η helena_16_kolin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 19:44 Η helena_16_kolin: #14 17-06-09 19:44 Σε καμία περιπτωση μην κάνεις το λάθος να κάνεις φροντιστήριο στη Φιλοσοφία...το μάθημα είναι πολύ εύκολο και δεν θα σου χρειαστεί ιδιαιτέρως για τις Παννελαδικές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. haroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η haroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 353 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 19:50 Η haroula έγραψε: #15 17-06-09 19:50 Όχι δε χρειάζεται να κουραστείς επιπλέον. Μια ή δυο ωρες την εβδομαδα διαβασμα είναι τελεια. Κι αν δεν τα πας πολύ καλα, δεν πειράζει και τι έγινε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andromeda Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 198 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 13:59 Η Andromeda: #16 18-06-09 13:59 οχι...ελεος.εγω ουτε αρχαια δεν εκανα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιουνίου 2009 στις 18:45 Ο Guest 045911: #17 18-06-09 18:45 Μηπως να καναμε φροντηστηρια και στα θρησκευτικά??>>??...>? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roilCall Νεοφερμένο μέλος Η Γλυκερία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 20:01 Η roilCall έγραψε: #18 18-06-09 20:01 Αρχική Δημοσίευση από mdgr: Μηπως να καναμε φροντηστηρια και στα θρησκευτικά??>>??...>? Click για ανάπτυξη... Αυτό θα ήταν το κατηχητικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos45 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 19:56 Ο nikos45 έγραψε: #19 03-07-09 19:56 Αρχική Δημοσίευση από mdgr: Μηπως να καναμε φροντηστηρια και στα θρησκευτικά??>>??...> Click για ανάπτυξη... Πειτε τα ρε παιδια.Εχουμε φτασει στο σημειο να κανουμε φροντιστηριο σε ολα τα μαθηματα.Κι αν μας πουνε οτι σε ενα μαθημα οτι δν χρειαζεται να κανουμε παραξενευομαστε και λεμε γιατι οχι???Και πως θα τα παω καλα χωρις το φροντιστηριο??Μας εχουν κανει να πιστευουμε οτι χωρις το φροντιστηριο δν παμε πουθενα.Επειδη πανε ολοι φροντιστηριο πρεπει οπωσδηποτε να παμε κι εμεις κι ας μην εχουμε προβλημα σε κανενα μαθημα.Ενταξει δν λεω το φροντιστηριο με το υπαρχον εκπαιδευτικο συστημα ειναι απαραιτητο σε μαθηματα οπως τα Αρχαια.Εκει βεβαιως και χρειαζεται να κανεις φροτιστηριο(και παλι οχι παντα βεβαια.Υπαρχουν και καπιοιοι που δν χρειαζονται φροντιστηριο ουτε σε αυτο το μαθημα).Στη Φιλοσοφια ομως οπως πολυ σωστα ανεφεραν παραπανω ολα τα παιδια δν χρειαζεται να κανεις φρντιστηριο.Ειναι εντελως περιτο.Χαμενος χρονος και χαμενα λεφτα.Η φιλοσοφια ειναι θεμα διαβασματος απο τη πλευρα του μαθητη.Αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Ιουλίου 2011 rock93panos Νεοφερμένο μέλος Ο rock93panos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:55 Ο rock93panos: #20 14-09-09 14:55 κοιτα το μονο που χρειαζεται ειναι στοιχειωδης αντιληψη... παντως φροντιστηριο με τιποτα ... δν ξερω γιατι αλλα μου φενεται αδιανοητο...ειναι σαν να κανεις φροντηστηριο θρησκευτικα ή κατι παρομοιο δεν αξιζει...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και δεν πάμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δαφ Νεοφερμένο μέλος Η Δάφνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 18:09 Η Δαφ έγραψε: #13 17-06-09 18:09 Ούτε εγώ νομίζω να υπάρχει σαν μάθημα σε φροντιστήριο, αλλά και να υπάρχει θα είναι τσάμπα χρόνος και κόπος..Μην τρελένεσαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. helena_16_kolin Νεοφερμένο μέλος Η helena_16_kolin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 19:44 Η helena_16_kolin: #14 17-06-09 19:44 Σε καμία περιπτωση μην κάνεις το λάθος να κάνεις φροντιστήριο στη Φιλοσοφία...το μάθημα είναι πολύ εύκολο και δεν θα σου χρειαστεί ιδιαιτέρως για τις Παννελαδικές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. haroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η haroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 353 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 19:50 Η haroula έγραψε: #15 17-06-09 19:50 Όχι δε χρειάζεται να κουραστείς επιπλέον. Μια ή δυο ωρες την εβδομαδα διαβασμα είναι τελεια. Κι αν δεν τα πας πολύ καλα, δεν πειράζει και τι έγινε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andromeda Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 198 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 13:59 Η Andromeda: #16 18-06-09 13:59 οχι...ελεος.εγω ουτε αρχαια δεν εκανα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιουνίου 2009 στις 18:45 Ο Guest 045911: #17 18-06-09 18:45 Μηπως να καναμε φροντηστηρια και στα θρησκευτικά??>>??...>? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roilCall Νεοφερμένο μέλος Η Γλυκερία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 20:01 Η roilCall έγραψε: #18 18-06-09 20:01 Αρχική Δημοσίευση από mdgr: Μηπως να καναμε φροντηστηρια και στα θρησκευτικά??>>??...>? Click για ανάπτυξη... Αυτό θα ήταν το κατηχητικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos45 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 19:56 Ο nikos45 έγραψε: #19 03-07-09 19:56 Αρχική Δημοσίευση από mdgr: Μηπως να καναμε φροντηστηρια και στα θρησκευτικά??>>??...> Click για ανάπτυξη... Πειτε τα ρε παιδια.Εχουμε φτασει στο σημειο να κανουμε φροντιστηριο σε ολα τα μαθηματα.Κι αν μας πουνε οτι σε ενα μαθημα οτι δν χρειαζεται να κανουμε παραξενευομαστε και λεμε γιατι οχι???Και πως θα τα παω καλα χωρις το φροντιστηριο??Μας εχουν κανει να πιστευουμε οτι χωρις το φροντιστηριο δν παμε πουθενα.Επειδη πανε ολοι φροντιστηριο πρεπει οπωσδηποτε να παμε κι εμεις κι ας μην εχουμε προβλημα σε κανενα μαθημα.Ενταξει δν λεω το φροντιστηριο με το υπαρχον εκπαιδευτικο συστημα ειναι απαραιτητο σε μαθηματα οπως τα Αρχαια.Εκει βεβαιως και χρειαζεται να κανεις φροτιστηριο(και παλι οχι παντα βεβαια.Υπαρχουν και καπιοιοι που δν χρειαζονται φροντιστηριο ουτε σε αυτο το μαθημα).Στη Φιλοσοφια ομως οπως πολυ σωστα ανεφεραν παραπανω ολα τα παιδια δν χρειαζεται να κανεις φρντιστηριο.Ειναι εντελως περιτο.Χαμενος χρονος και χαμενα λεφτα.Η φιλοσοφια ειναι θεμα διαβασματος απο τη πλευρα του μαθητη.Αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Ιουλίου 2011 rock93panos Νεοφερμένο μέλος Ο rock93panos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:55 Ο rock93panos: #20 14-09-09 14:55 κοιτα το μονο που χρειαζεται ειναι στοιχειωδης αντιληψη... παντως φροντιστηριο με τιποτα ... δν ξερω γιατι αλλα μου φενεται αδιανοητο...ειναι σαν να κανεις φροντηστηριο θρησκευτικα ή κατι παρομοιο δεν αξιζει...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ούτε εγώ νομίζω να υπάρχει σαν μάθημα σε φροντιστήριο, αλλά και να υπάρχει θα είναι τσάμπα χρόνος και κόπος..Μην τρελένεσαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
helena_16_kolin Νεοφερμένο μέλος Η helena_16_kolin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 19:44 Η helena_16_kolin: #14 17-06-09 19:44 Σε καμία περιπτωση μην κάνεις το λάθος να κάνεις φροντιστήριο στη Φιλοσοφία...το μάθημα είναι πολύ εύκολο και δεν θα σου χρειαστεί ιδιαιτέρως για τις Παννελαδικές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. haroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η haroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 353 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 19:50 Η haroula έγραψε: #15 17-06-09 19:50 Όχι δε χρειάζεται να κουραστείς επιπλέον. Μια ή δυο ωρες την εβδομαδα διαβασμα είναι τελεια. Κι αν δεν τα πας πολύ καλα, δεν πειράζει και τι έγινε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andromeda Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 198 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 13:59 Η Andromeda: #16 18-06-09 13:59 οχι...ελεος.εγω ουτε αρχαια δεν εκανα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιουνίου 2009 στις 18:45 Ο Guest 045911: #17 18-06-09 18:45 Μηπως να καναμε φροντηστηρια και στα θρησκευτικά??>>??...>? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roilCall Νεοφερμένο μέλος Η Γλυκερία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 20:01 Η roilCall έγραψε: #18 18-06-09 20:01 Αρχική Δημοσίευση από mdgr: Μηπως να καναμε φροντηστηρια και στα θρησκευτικά??>>??...>? Click για ανάπτυξη... Αυτό θα ήταν το κατηχητικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos45 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 19:56 Ο nikos45 έγραψε: #19 03-07-09 19:56 Αρχική Δημοσίευση από mdgr: Μηπως να καναμε φροντηστηρια και στα θρησκευτικά??>>??...> Click για ανάπτυξη... Πειτε τα ρε παιδια.Εχουμε φτασει στο σημειο να κανουμε φροντιστηριο σε ολα τα μαθηματα.Κι αν μας πουνε οτι σε ενα μαθημα οτι δν χρειαζεται να κανουμε παραξενευομαστε και λεμε γιατι οχι???Και πως θα τα παω καλα χωρις το φροντιστηριο??Μας εχουν κανει να πιστευουμε οτι χωρις το φροντιστηριο δν παμε πουθενα.Επειδη πανε ολοι φροντιστηριο πρεπει οπωσδηποτε να παμε κι εμεις κι ας μην εχουμε προβλημα σε κανενα μαθημα.Ενταξει δν λεω το φροντιστηριο με το υπαρχον εκπαιδευτικο συστημα ειναι απαραιτητο σε μαθηματα οπως τα Αρχαια.Εκει βεβαιως και χρειαζεται να κανεις φροτιστηριο(και παλι οχι παντα βεβαια.Υπαρχουν και καπιοιοι που δν χρειαζονται φροντιστηριο ουτε σε αυτο το μαθημα).Στη Φιλοσοφια ομως οπως πολυ σωστα ανεφεραν παραπανω ολα τα παιδια δν χρειαζεται να κανεις φρντιστηριο.Ειναι εντελως περιτο.Χαμενος χρονος και χαμενα λεφτα.Η φιλοσοφια ειναι θεμα διαβασματος απο τη πλευρα του μαθητη.Αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Ιουλίου 2011 rock93panos Νεοφερμένο μέλος Ο rock93panos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:55 Ο rock93panos: #20 14-09-09 14:55 κοιτα το μονο που χρειαζεται ειναι στοιχειωδης αντιληψη... παντως φροντιστηριο με τιποτα ... δν ξερω γιατι αλλα μου φενεται αδιανοητο...ειναι σαν να κανεις φροντηστηριο θρησκευτικα ή κατι παρομοιο δεν αξιζει...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σε καμία περιπτωση μην κάνεις το λάθος να κάνεις φροντιστήριο στη Φιλοσοφία...το μάθημα είναι πολύ εύκολο και δεν θα σου χρειαστεί ιδιαιτέρως για τις Παννελαδικές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
haroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η haroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 353 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 19:50 Η haroula έγραψε: #15 17-06-09 19:50 Όχι δε χρειάζεται να κουραστείς επιπλέον. Μια ή δυο ωρες την εβδομαδα διαβασμα είναι τελεια. Κι αν δεν τα πας πολύ καλα, δεν πειράζει και τι έγινε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andromeda Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 198 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 13:59 Η Andromeda: #16 18-06-09 13:59 οχι...ελεος.εγω ουτε αρχαια δεν εκανα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιουνίου 2009 στις 18:45 Ο Guest 045911: #17 18-06-09 18:45 Μηπως να καναμε φροντηστηρια και στα θρησκευτικά??>>??...>? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roilCall Νεοφερμένο μέλος Η Γλυκερία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 20:01 Η roilCall έγραψε: #18 18-06-09 20:01 Αρχική Δημοσίευση από mdgr: Μηπως να καναμε φροντηστηρια και στα θρησκευτικά??>>??...>? Click για ανάπτυξη... Αυτό θα ήταν το κατηχητικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos45 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 19:56 Ο nikos45 έγραψε: #19 03-07-09 19:56 Αρχική Δημοσίευση από mdgr: Μηπως να καναμε φροντηστηρια και στα θρησκευτικά??>>??...> Click για ανάπτυξη... Πειτε τα ρε παιδια.Εχουμε φτασει στο σημειο να κανουμε φροντιστηριο σε ολα τα μαθηματα.Κι αν μας πουνε οτι σε ενα μαθημα οτι δν χρειαζεται να κανουμε παραξενευομαστε και λεμε γιατι οχι???Και πως θα τα παω καλα χωρις το φροντιστηριο??Μας εχουν κανει να πιστευουμε οτι χωρις το φροντιστηριο δν παμε πουθενα.Επειδη πανε ολοι φροντιστηριο πρεπει οπωσδηποτε να παμε κι εμεις κι ας μην εχουμε προβλημα σε κανενα μαθημα.Ενταξει δν λεω το φροντιστηριο με το υπαρχον εκπαιδευτικο συστημα ειναι απαραιτητο σε μαθηματα οπως τα Αρχαια.Εκει βεβαιως και χρειαζεται να κανεις φροτιστηριο(και παλι οχι παντα βεβαια.Υπαρχουν και καπιοιοι που δν χρειαζονται φροντιστηριο ουτε σε αυτο το μαθημα).Στη Φιλοσοφια ομως οπως πολυ σωστα ανεφεραν παραπανω ολα τα παιδια δν χρειαζεται να κανεις φρντιστηριο.Ειναι εντελως περιτο.Χαμενος χρονος και χαμενα λεφτα.Η φιλοσοφια ειναι θεμα διαβασματος απο τη πλευρα του μαθητη.Αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Ιουλίου 2011 rock93panos Νεοφερμένο μέλος Ο rock93panos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:55 Ο rock93panos: #20 14-09-09 14:55 κοιτα το μονο που χρειαζεται ειναι στοιχειωδης αντιληψη... παντως φροντιστηριο με τιποτα ... δν ξερω γιατι αλλα μου φενεται αδιανοητο...ειναι σαν να κανεις φροντηστηριο θρησκευτικα ή κατι παρομοιο δεν αξιζει...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όχι δε χρειάζεται να κουραστείς επιπλέον. Μια ή δυο ωρες την εβδομαδα διαβασμα είναι τελεια. Κι αν δεν τα πας πολύ καλα, δεν πειράζει και τι έγινε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Andromeda Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 198 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 13:59 Η Andromeda: #16 18-06-09 13:59 οχι...ελεος.εγω ουτε αρχαια δεν εκανα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιουνίου 2009 στις 18:45 Ο Guest 045911: #17 18-06-09 18:45 Μηπως να καναμε φροντηστηρια και στα θρησκευτικά??>>??...>? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roilCall Νεοφερμένο μέλος Η Γλυκερία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 20:01 Η roilCall έγραψε: #18 18-06-09 20:01 Αρχική Δημοσίευση από mdgr: Μηπως να καναμε φροντηστηρια και στα θρησκευτικά??>>??...>? Click για ανάπτυξη... Αυτό θα ήταν το κατηχητικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos45 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 19:56 Ο nikos45 έγραψε: #19 03-07-09 19:56 Αρχική Δημοσίευση από mdgr: Μηπως να καναμε φροντηστηρια και στα θρησκευτικά??>>??...> Click για ανάπτυξη... Πειτε τα ρε παιδια.Εχουμε φτασει στο σημειο να κανουμε φροντιστηριο σε ολα τα μαθηματα.Κι αν μας πουνε οτι σε ενα μαθημα οτι δν χρειαζεται να κανουμε παραξενευομαστε και λεμε γιατι οχι???Και πως θα τα παω καλα χωρις το φροντιστηριο??Μας εχουν κανει να πιστευουμε οτι χωρις το φροντιστηριο δν παμε πουθενα.Επειδη πανε ολοι φροντιστηριο πρεπει οπωσδηποτε να παμε κι εμεις κι ας μην εχουμε προβλημα σε κανενα μαθημα.Ενταξει δν λεω το φροντιστηριο με το υπαρχον εκπαιδευτικο συστημα ειναι απαραιτητο σε μαθηματα οπως τα Αρχαια.Εκει βεβαιως και χρειαζεται να κανεις φροτιστηριο(και παλι οχι παντα βεβαια.Υπαρχουν και καπιοιοι που δν χρειαζονται φροντιστηριο ουτε σε αυτο το μαθημα).Στη Φιλοσοφια ομως οπως πολυ σωστα ανεφεραν παραπανω ολα τα παιδια δν χρειαζεται να κανεις φρντιστηριο.Ειναι εντελως περιτο.Χαμενος χρονος και χαμενα λεφτα.Η φιλοσοφια ειναι θεμα διαβασματος απο τη πλευρα του μαθητη.Αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Ιουλίου 2011 rock93panos Νεοφερμένο μέλος Ο rock93panos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:55 Ο rock93panos: #20 14-09-09 14:55 κοιτα το μονο που χρειαζεται ειναι στοιχειωδης αντιληψη... παντως φροντιστηριο με τιποτα ... δν ξερω γιατι αλλα μου φενεται αδιανοητο...ειναι σαν να κανεις φροντηστηριο θρησκευτικα ή κατι παρομοιο δεν αξιζει...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
οχι...ελεος.εγω ουτε αρχαια δεν εκανα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιουνίου 2009 στις 18:45 Ο Guest 045911: #17 18-06-09 18:45 Μηπως να καναμε φροντηστηρια και στα θρησκευτικά??>>??...>? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roilCall Νεοφερμένο μέλος Η Γλυκερία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 20:01 Η roilCall έγραψε: #18 18-06-09 20:01 Αρχική Δημοσίευση από mdgr: Μηπως να καναμε φροντηστηρια και στα θρησκευτικά??>>??...>? Click για ανάπτυξη... Αυτό θα ήταν το κατηχητικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos45 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 19:56 Ο nikos45 έγραψε: #19 03-07-09 19:56 Αρχική Δημοσίευση από mdgr: Μηπως να καναμε φροντηστηρια και στα θρησκευτικά??>>??...> Click για ανάπτυξη... Πειτε τα ρε παιδια.Εχουμε φτασει στο σημειο να κανουμε φροντιστηριο σε ολα τα μαθηματα.Κι αν μας πουνε οτι σε ενα μαθημα οτι δν χρειαζεται να κανουμε παραξενευομαστε και λεμε γιατι οχι???Και πως θα τα παω καλα χωρις το φροντιστηριο??Μας εχουν κανει να πιστευουμε οτι χωρις το φροντιστηριο δν παμε πουθενα.Επειδη πανε ολοι φροντιστηριο πρεπει οπωσδηποτε να παμε κι εμεις κι ας μην εχουμε προβλημα σε κανενα μαθημα.Ενταξει δν λεω το φροντιστηριο με το υπαρχον εκπαιδευτικο συστημα ειναι απαραιτητο σε μαθηματα οπως τα Αρχαια.Εκει βεβαιως και χρειαζεται να κανεις φροτιστηριο(και παλι οχι παντα βεβαια.Υπαρχουν και καπιοιοι που δν χρειαζονται φροντιστηριο ουτε σε αυτο το μαθημα).Στη Φιλοσοφια ομως οπως πολυ σωστα ανεφεραν παραπανω ολα τα παιδια δν χρειαζεται να κανεις φρντιστηριο.Ειναι εντελως περιτο.Χαμενος χρονος και χαμενα λεφτα.Η φιλοσοφια ειναι θεμα διαβασματος απο τη πλευρα του μαθητη.Αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Ιουλίου 2011 rock93panos Νεοφερμένο μέλος Ο rock93panos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:55 Ο rock93panos: #20 14-09-09 14:55 κοιτα το μονο που χρειαζεται ειναι στοιχειωδης αντιληψη... παντως φροντιστηριο με τιποτα ... δν ξερω γιατι αλλα μου φενεται αδιανοητο...ειναι σαν να κανεις φροντηστηριο θρησκευτικα ή κατι παρομοιο δεν αξιζει...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μηπως να καναμε φροντηστηρια και στα θρησκευτικά??>>??...>? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roilCall Νεοφερμένο μέλος Η Γλυκερία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 20:01 Η roilCall έγραψε: #18 18-06-09 20:01 Αρχική Δημοσίευση από mdgr: Μηπως να καναμε φροντηστηρια και στα θρησκευτικά??>>??...>? Click για ανάπτυξη... Αυτό θα ήταν το κατηχητικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos45 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 19:56 Ο nikos45 έγραψε: #19 03-07-09 19:56 Αρχική Δημοσίευση από mdgr: Μηπως να καναμε φροντηστηρια και στα θρησκευτικά??>>??...> Click για ανάπτυξη... Πειτε τα ρε παιδια.Εχουμε φτασει στο σημειο να κανουμε φροντιστηριο σε ολα τα μαθηματα.Κι αν μας πουνε οτι σε ενα μαθημα οτι δν χρειαζεται να κανουμε παραξενευομαστε και λεμε γιατι οχι???Και πως θα τα παω καλα χωρις το φροντιστηριο??Μας εχουν κανει να πιστευουμε οτι χωρις το φροντιστηριο δν παμε πουθενα.Επειδη πανε ολοι φροντιστηριο πρεπει οπωσδηποτε να παμε κι εμεις κι ας μην εχουμε προβλημα σε κανενα μαθημα.Ενταξει δν λεω το φροντιστηριο με το υπαρχον εκπαιδευτικο συστημα ειναι απαραιτητο σε μαθηματα οπως τα Αρχαια.Εκει βεβαιως και χρειαζεται να κανεις φροτιστηριο(και παλι οχι παντα βεβαια.Υπαρχουν και καπιοιοι που δν χρειαζονται φροντιστηριο ουτε σε αυτο το μαθημα).Στη Φιλοσοφια ομως οπως πολυ σωστα ανεφεραν παραπανω ολα τα παιδια δν χρειαζεται να κανεις φρντιστηριο.Ειναι εντελως περιτο.Χαμενος χρονος και χαμενα λεφτα.Η φιλοσοφια ειναι θεμα διαβασματος απο τη πλευρα του μαθητη.Αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Ιουλίου 2011 rock93panos Νεοφερμένο μέλος Ο rock93panos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:55 Ο rock93panos: #20 14-09-09 14:55 κοιτα το μονο που χρειαζεται ειναι στοιχειωδης αντιληψη... παντως φροντιστηριο με τιποτα ... δν ξερω γιατι αλλα μου φενεται αδιανοητο...ειναι σαν να κανεις φροντηστηριο θρησκευτικα ή κατι παρομοιο δεν αξιζει...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mdgr: Μηπως να καναμε φροντηστηρια και στα θρησκευτικά??>>??...>? Click για ανάπτυξη... Αυτό θα ήταν το κατηχητικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos45 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 19:56 Ο nikos45 έγραψε: #19 03-07-09 19:56 Αρχική Δημοσίευση από mdgr: Μηπως να καναμε φροντηστηρια και στα θρησκευτικά??>>??...> Click για ανάπτυξη... Πειτε τα ρε παιδια.Εχουμε φτασει στο σημειο να κανουμε φροντιστηριο σε ολα τα μαθηματα.Κι αν μας πουνε οτι σε ενα μαθημα οτι δν χρειαζεται να κανουμε παραξενευομαστε και λεμε γιατι οχι???Και πως θα τα παω καλα χωρις το φροντιστηριο??Μας εχουν κανει να πιστευουμε οτι χωρις το φροντιστηριο δν παμε πουθενα.Επειδη πανε ολοι φροντιστηριο πρεπει οπωσδηποτε να παμε κι εμεις κι ας μην εχουμε προβλημα σε κανενα μαθημα.Ενταξει δν λεω το φροντιστηριο με το υπαρχον εκπαιδευτικο συστημα ειναι απαραιτητο σε μαθηματα οπως τα Αρχαια.Εκει βεβαιως και χρειαζεται να κανεις φροτιστηριο(και παλι οχι παντα βεβαια.Υπαρχουν και καπιοιοι που δν χρειαζονται φροντιστηριο ουτε σε αυτο το μαθημα).Στη Φιλοσοφια ομως οπως πολυ σωστα ανεφεραν παραπανω ολα τα παιδια δν χρειαζεται να κανεις φρντιστηριο.Ειναι εντελως περιτο.Χαμενος χρονος και χαμενα λεφτα.Η φιλοσοφια ειναι θεμα διαβασματος απο τη πλευρα του μαθητη.Αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Ιουλίου 2011 rock93panos Νεοφερμένο μέλος Ο rock93panos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:55 Ο rock93panos: #20 14-09-09 14:55 κοιτα το μονο που χρειαζεται ειναι στοιχειωδης αντιληψη... παντως φροντιστηριο με τιποτα ... δν ξερω γιατι αλλα μου φενεται αδιανοητο...ειναι σαν να κανεις φροντηστηριο θρησκευτικα ή κατι παρομοιο δεν αξιζει...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από mdgr: Μηπως να καναμε φροντηστηρια και στα θρησκευτικά??>>??...> Click για ανάπτυξη... Πειτε τα ρε παιδια.Εχουμε φτασει στο σημειο να κανουμε φροντιστηριο σε ολα τα μαθηματα.Κι αν μας πουνε οτι σε ενα μαθημα οτι δν χρειαζεται να κανουμε παραξενευομαστε και λεμε γιατι οχι???Και πως θα τα παω καλα χωρις το φροντιστηριο??Μας εχουν κανει να πιστευουμε οτι χωρις το φροντιστηριο δν παμε πουθενα.Επειδη πανε ολοι φροντιστηριο πρεπει οπωσδηποτε να παμε κι εμεις κι ας μην εχουμε προβλημα σε κανενα μαθημα.Ενταξει δν λεω το φροντιστηριο με το υπαρχον εκπαιδευτικο συστημα ειναι απαραιτητο σε μαθηματα οπως τα Αρχαια.Εκει βεβαιως και χρειαζεται να κανεις φροτιστηριο(και παλι οχι παντα βεβαια.Υπαρχουν και καπιοιοι που δν χρειαζονται φροντιστηριο ουτε σε αυτο το μαθημα).Στη Φιλοσοφια ομως οπως πολυ σωστα ανεφεραν παραπανω ολα τα παιδια δν χρειαζεται να κανεις φρντιστηριο.Ειναι εντελως περιτο.Χαμενος χρονος και χαμενα λεφτα.Η φιλοσοφια ειναι θεμα διαβασματος απο τη πλευρα του μαθητη.Αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rock93panos Νεοφερμένο μέλος Ο rock93panos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:55 Ο rock93panos: #20 14-09-09 14:55 κοιτα το μονο που χρειαζεται ειναι στοιχειωδης αντιληψη... παντως φροντιστηριο με τιποτα ... δν ξερω γιατι αλλα μου φενεται αδιανοητο...ειναι σαν να κανεις φροντηστηριο θρησκευτικα ή κατι παρομοιο δεν αξιζει...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
κοιτα το μονο που χρειαζεται ειναι στοιχειωδης αντιληψη... παντως φροντιστηριο με τιποτα ... δν ξερω γιατι αλλα μου φενεται αδιανοητο...ειναι σαν να κανεις φροντηστηριο θρησκευτικα ή κατι παρομοιο δεν αξιζει...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.