Προσωπικά πραγματα που νομιζα για στερεοτυπα οσον αφορα την σχολη μου τελικά βγήκαν αληθινά
Ναι ,τα περισσότερα αγορια είναι ομοφυλοφιλοι.Στην παρεα μου είναι και τα τεσσερα αγορια ομοφυλοφιλοι οπως και η πλειοψηφια στη σχολή.Γενικα παντα ακουγα οτι η φιλοσοφικη δεν εχει πολλα αγορια και οσα εχει ειναι gay.E επιβεβαιώθηκε.
Το αλλο ειναι οτι ειμαστε φυτά.Πλεον οντας φοιτητρια του τμηματος θα το ελεγα παθιασμενοι-πορωμένοι με το αντικειμενο.Ειναι μια σχολη που ενω οδηγει σε ανεργια και εχει λιγες διεξοδους συνεχιζει και δηλωνεται απο πληθωρα φοιτητων.Δεν περιμενα να μπω στη σχολη και να γνωρισω παιδια με τοσο μεγαλη αγαπη για το αντικειμενο,πιστευα οτι μαρεσε πολυ ηφιλολογια μεχρι που γνωρισα παιδια που πραγματικα τη λατρευουν.Βεβαια εξ ου και τα "φυτα" που μας λενε γιατι επισης δεν περιμενα πρωτο εξαμηνο να ακουω εχω διαβασμα δεν μπορω να βγω -και χωρις να πλησιαζει η εξεταστικη

.Επισης πολλοι ενω την ειχαν για 2η επιλογη πορωθηκαν στη συνεχεια.Γενικα εχουμε πολλες περιπτωσεις τερμα πορωμενων χωρις επικοινωνια με τον εξω κοσμο.Που βεβαια ηδη απο τωρα γνωριζουμε οτι ειναι οι μελλοντικοι καθηγητες στο πανεπιστημιο γιατι το χουν και το προσπαθουν και θα προσχωρησουν

.Απλα διαφερουν και αυτο δεν ειναι κακο.Αυτα.