Guest 292010
Επισκέπτης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jfire
Δραστήριο μέλος
Η κρέμα σπυρακιών Clearasil είναι ακριβώς ένα από πολλά προϊόντα ότι Clearasil προσφέρει να φροντίσει για το νέο δέρμα και οι οδηγίες κερδίζουν τον πόλεμο ενάντια στην ακμή. Προσφέρουν τα προϊόντα και για τη γρήγορη θεραπεία σημείων και για την καθημερινή πρόληψη απο τα σπυρακια.....
.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Whatmarie
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ariana
Εκκολαπτόμενο μέλος
Για τα εσωτερικά σπυράκια τα οποία δεν φαίνονται αλλά πονάνε υπερβολικά τι έχετε να πείτε/προτείνετε?
Ο δερματολόγος μου έδωσε αντιβίωση περισσότερο γι' αυτά γιατί είπε πως φοβάται ότι θα μου αφήσουν σημάδια.. Οπότε καλύτερο θα ήταν να πας σε ένα δερματολόγο για να κρίνει αυτός
domenica7
Πολύ δραστήριο μέλος
Και γω που νόμιζα οτι θα την έβγαζα λάδι.
Whatmarie
Εκκολαπτόμενο μέλος
Jfire
Δραστήριο μέλος
Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω εχω ακουσει οτι οποιος βγαζει πολλα σπυρακια εχει λιπαρο δερμα και εν κανει ευκολα ρυτιδες!!
Πφ.
ΝΑ ΤΙΣ ΧΕΣΩ ΤΙΣ ΡΥΤΙΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΚΑΝΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΛΙΠΑΡΟ ΔΕΡΜΑ!
Τα σπυρια με ενδιαφερουν!
ballerina
Νεοφερμένος
Ariana
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πφ.
ΝΑ ΤΙΣ ΧΕΣΩ ΤΙΣ ΡΥΤΙΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΚΑΝΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΛΙΠΑΡΟ ΔΕΡΜΑ!
Τα σπυρια με ενδιαφερουν!
Στα σαράντα σου όμως θα ευχαριστείς το Θεό που σου έδωσε τέτοιο δέρμα
Nikos93
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος
Στα σαράντα σου όμως θα ευχαριστείς το Θεό που σου έδωσε τέτοιο δέρμα
Εχω καιρο μεχρι τα 40 αγαπητη.
στελλα-231
Νεοφερμένος
δν σε ενδιαφερουν οι ρυτιδεσ αλλα ουτε και εμενα με προβληματιζουν τωραεχω και εγω το ιδιο πραγμα λυπαρι επιδερμιδα με σπυρακια αλλα θα ελεγα οτι τουσ 2 τελευταιουσ μηνεσ μου εχουν μειωθει τωρα δεν ξερω πωσ.....αλλα σημασια εχει οτι μειωνονται....τωρα οσο για αυτο που αναφερθικε για την θαλασσα πωσ συγουρι ειμαστε οτι εχει θετικα αποτελεσματα και οχι αρνητικα προσ την επιδερμιδα μασ?
Crookshanks
Διάσημο μέλος
Ο δερματολόγος μου έδωσε αντιβίωση περισσότερο γι' αυτά γιατί είπε πως φοβάται ότι θα μου αφήσουν σημάδια.. Οπότε καλύτερο θα ήταν να πας σε ένα δερματολόγο για να κρίνει αυτός
Αντιβίωση; Για τα σπυράκια;:!::what:
Εγώ έβγαζα κάτι τεράστια σπυριά στο κούτελο και στη μύτη, από τη ΣΤ' Δημοτικού. Τα έξυνα, και είχα κάτι τεράστια κάκαδα μετά. Στο Γυμνάσιο, επεκτάθηκαν και στο υπόλοιπο πρόσωπο, στα χέρια, στο στήθος και στην πλάτη... Μπρρρρρ... Αηδιαστικά... Τώρα έχουν λιγοστέψει, αλλά και πάλι βγάζω.
domenica7
Πολύ δραστήριο μέλος
-Eternity-
Νεοφερμένος
Καλύτερα να μην το πειράξεις.Έβγαλα ένα μικρούλι σπυράκι και με πονάει λιγάκι.Αν το πειράξω θα γεμίσω ή δεν ισχύει κάτι τέτοιο;:what:
Guest 292010
Επισκέπτης
mechanicarts
Εκκολαπτόμενο μέλος
raiNja
Νεοφερμένος
Εγώ έβγαζα κάτι τεράστια σπυριά στο κούτελο και στη μύτη, από τη ΣΤ' Δημοτικού. Τα έξυνα, και είχα κάτι τεράστια κάκαδα μετά. Στο Γυμνάσιο, επεκτάθηκαν και στο υπόλοιπο πρόσωπο, στα χέρια, στο στήθος και στην πλάτη... Μπρρρρρ... Αηδιαστικά... Τώρα έχουν λιγοστέψει, αλλά και πάλι βγάζω.
Δεν επρεπε να τα ξυνεις ..ειδικα αν ειχες ξερω γω βρωμικα χερια απο καμια μπαλα η τιποτα τετοιο...
Guest 292010
Επισκέπτης
Που με ταλαιπωρεί
Μέρα νύχτα κλαίει
Να φύγει όμως δεν λέει
Έχω ένα σπυρί
Πάνω στο αυτί
Πρώι το καθαρίζω
Το βράδυ το ψυρίζω
Έχω ένα σπυρί
Δεν ξέρω το γιατί
Η μάπα μου είναι χάλια
Θα πάρω μια βεντάλια
Έχω ένα σπυρί
Κι ας είμαι και μικρή
Θέλω να το τσιτσιρίσω
Μες στο κάδο να το ρίξω.
(έμπνευση της στιγμής)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.