PAOKARA_Kilkis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 1.073 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 01:07 Ο PAOKARA_Kilkis: #441 20-05-09 01:07 Εγω πάλι κανένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rea Εκκολαπτόμενο μέλος Η Rea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 15:22 Η Rea έγραψε: #442 21-05-09 15:22 AVENE Τιποτα δεν εχω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nadiawow Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάντια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 23:12 Η Nadiawow έγραψε: #443 21-05-09 23:12 παιδια το κλεραζιλ ειναι πολυ αποτελεσματικο!!! το πηρα ετσι για να δοκιμασω, κ πραγματικα εχει κανει καλη δουλεια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Μαΐου 2009 στις 15:00 Ο Guest 292010: #444 22-05-09 15:00 Για τα εσωτερικά σπυράκια τα οποία δεν φαίνονται αλλά πονάνε υπερβολικά τι έχετε να πείτε/προτείνετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PAOKARA_Kilkis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 1.073 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 15:16 Ο PAOKARA_Kilkis: #445 22-05-09 15:16 Για δες εδω... https://experts.pathfinder.gr/index.php?view=16&answer_id=109534&topic=405 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stetsi Νεοφερμένο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 00:25 Η stetsi έγραψε: #446 23-05-09 00:25 πφφφ..εγω βγαζω σπυρακια αλλα το προβλημα μου ειναι οτι απο το αγχος μου για το σχολειο και τα προβληματα μου τα ξυνω και μετα γινονται πληγες και ειμαι λες και με εχουν χτυπήσει... πφφφ...εχω βαλει κρεμες και κεμες...εχω παει σε γιατρους και γιατρους..τιποτα..μου λενε απλα να μην τα ξυνω...αλλα εγω...το δικο μου...ειμαι πολυ χαζι...αλλα δεν μπορω οταν εχω κατι θελω καπου να ξεσπασωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rea Εκκολαπτόμενο μέλος Η Rea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 00:30 Η Rea έγραψε: #447 23-05-09 00:30 Αρχική Δημοσίευση από stetsi: πφφφ..εγω βγαζω σπυρακια αλλα το προβλημα μου ειναι οτι απο το αγχος μου για το σχολειο και τα προβληματα μου τα ξυνω και μετα γινονται πληγες και ειμαι λες και με εχουν χτυπήσει... πφφφ...εχω βαλει κρεμες και κεμες...εχω παει σε γιατρους και γιατρους..τιποτα..μου λενε απλα να μην τα ξυνω...αλλα εγω...το δικο μου...ειμαι πολυ χαζι...αλλα δεν μπορω οταν εχω κατι θελω καπου να ξεσπασωω! Click για ανάπτυξη... Βαρα τα μαξιλαρια σου!Τι σου φταιει το προσωπο σου??? Τρια πραγματα που δεν πειραζουμε ποτε (μονο για καλο σκοπο): 1)Μαλλια 2)Προσωπο 3)Νυχια. Σοβαρα τωρα... Ενας δερματολογος θα σου πει τι να βαλεις για να μην εχεις καθολου,αλλα μπορει να χρειαστει να πας αρκετες φορες μεχρι να βρεις το καταλληλο προιον για την επιδερμιδα σου.Εγω πηγα 4!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Nadiawow: παιδια το κλεραζιλ ειναι πολυ αποτελεσματικο!!! το πηρα ετσι για να δοκιμασω, κ πραγματικα εχει κανει καλη δουλεια!! Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι αληθεια!Το κλεραζιλ ειναι πολυ καλο μεχρι να το συνηθισει το προσωπο σου (οπως και ολα τα υπολοιπα δλδ!). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stetsi Νεοφερμένο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 00:50 Η stetsi έγραψε: #448 23-05-09 00:50 Αρχική Δημοσίευση από Rea: Βαρα τα μαξιλαρια σου!Τι σου φταιει το προσωπο σου??? Τρια πραγματα που δεν πειραζουμε ποτε (μονο για καλο σκοπο): 1)Μαλλια 2)Προσωπο 3)Νυχια. Σοβαρα τωρα... Ενας δερματολογος θα σου πει τι να βαλεις για να μην εχεις καθολου,αλλα μπορει να χρειαστει να πας αρκετες φορες μεχρι να βρεις το καταλληλο προιον για την επιδερμιδα σου.Εγω πηγα 4!! ----------------------------------------- Αυτο ειναι αληθεια!Το κλεραζιλ ειναι πολυ καλο μεχρι να το συνηθισει το προσωπο σου (οπως και ολα τα υπολοιπα δλδ!). Click για ανάπτυξη... :no1:Σε ευχαριστω πολυ..οοο και σε δερματολογο εχω παει..και κρεμες εχω παρει...αστα να πανε...σε ευχαριστω πολυ παντως! μια μερα ελπίζω να λογικευτω και να μην τα ξαναξυσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 01:38 Ο who έγραψε: #449 23-05-09 01:38 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Για τα εσωτερικά σπυράκια τα οποία δεν φαίνονται αλλά πονάνε υπερβολικά τι έχετε να πείτε/προτείνετε? Click για ανάπτυξη... Δερματολόγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2009 στις 12:17 Ο Guest 292010: #450 23-05-09 12:17 Δερματολόγο. Click για ανάπτυξη... Α ωραία.Και τον βάζεις μόνο στην περιοχή με τον σπυράκι ή αλείφεις όλο το πρόσωπο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PAOKARA_Kilkis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 1.073 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 12:41 Ο PAOKARA_Kilkis: #451 23-05-09 12:41 Νομίζω λέει το λινκ που σου έδωσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2009 στις 12:59 Ο Guest 292010: #452 23-05-09 12:59 Όχι όχι,στον who αναφερόμουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PAOKARA_Kilkis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 1.073 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 13:01 Ο PAOKARA_Kilkis: #453 23-05-09 13:01 Ναι αλλά το λινκ το είδες?? Νομίζω σε καλύπτει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2009 στις 13:14 Ο Guest 292010: #454 23-05-09 13:14 Ναι το είδα.Ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine34294 Νεοφερμένο μέλος Η Γιασεμι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:13 Η jasmine34294: #455 23-05-09 16:13 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: εγω παντως δεν εχω σχεδον καθολου εκτος απο μερικα μικρα.το make up κανει θαυματα αλλα το χρησιμοποιω σε εξαιρετικα....ζορικες περιπτωσεις! Click για ανάπτυξη... εγω δεν ειχα δεν εχω και ουτε θα εχω ποτεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rea Εκκολαπτόμενο μέλος Η Rea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:19 Η Rea έγραψε: #456 23-05-09 16:19 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: εγω δεν ειχα δεν εχω και ουτε θα εχω ποτεεεεεεεεε Click για ανάπτυξη... Αυτο θα πει τυχη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sweety Εκκολαπτόμενο μέλος Η sweety αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:29 Η sweety έγραψε: #457 23-05-09 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Ariana: Δε νομίζω! Μάλλον είσαι απ' τους τυχερούς... Σε ζηλεύω απίστευτα! Click για ανάπτυξη... εγω εχω ακουσει οτι τα ατομα που ειχαν παλια σπυρακια αργοτερα εχουν μια παρα πολυ καλη και καθαρη επιδερμιδα..αλλα οχι να τα εχουν πειραξει και να μεινουν σημαδια..και εγω εχω λιγα σπυρακια απο την εκτη δημοτικου μεχρι περσυ ειχα λιγα πολλα..αλλα φετος εχω ελαχιστα..και δεν εχω χρησιμοποιησει κρεμες κλπ απο γιατρους κλπ,απλα δεν τα πειραζα τοσο πολυ..ασχετο που χρησιμοποιω και μεικ απ αλλα ειναι πολυ καλο και δεν μου κανει κακο στο προσωπο..ααα και η θαλασσα βοηθαει πααααρα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marizza92 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Τάνια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λιβαδειά (Βοιωτία). Έχει γράψει 138 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:46 Η Marizza92: #458 23-05-09 16:46 Εγώ είχα λίγο 1-2 έβγεναν που και που αλλά επειδή είμαι απ τα άτομα που τα πείραζε έκανα μία θεραπεια 6 μηνών και τώρα αντίο σπυρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mktz93 Νεοφερμένο μέλος Η mktz93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 17:07 Η mktz93 έγραψε: #459 23-05-09 17:07 Η λυση ειναι απλη... Δεν θα τα πειραζεις ουτε θα σκας ωστε να μην σου μολυνθουν .Επισης μπορεις να χρησιμοποιησεις ενα gel για καθαρισμο προσωπου και αυτο ειναι ολο... Τι στο καλο σε δεκα μηνες σε ενα χρονο θα εξαφανιστουν, Εκει θα μεινουν για παντα;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sweety Εκκολαπτόμενο μέλος Η sweety αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 17:10 Η sweety έγραψε: #460 23-05-09 17:10 Αρχική Δημοσίευση από mktz93: Η λυση ειναι απλη... Δεν θα τα πειραζεις ουτε θα σκας ωστε να μην σου μολυνθουν .Επισης μπορεις να χρησιμοποιησεις ενα gel για καθαρισμο προσωπου και αυτο ειναι ολο... Τι στο καλο σε δεκα μηνες σε ενα χρονο θα εξαφανιστουν, Εκει θα μεινουν για παντα;;;;; Click για ανάπτυξη... εγω ειχα δει μια γυναικα η οποια ηταν γυρω στα 30 και ειχε αρκετα σπυρακια ααα και μια θεια μου ξερει μια γυναικα η οποια εχει δοκιμασει τα παντα,σε γιατρους,φαρμακευτικες αγωγες,τα παντα εχει δοκιμασει και αποτελεσμα τιποτα..και ειναι γυρω στα 35 εκει κοντα καλα μπορει να εχουν καποιο προβλημα δεν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Andromeda Γιώτα Γιαννακού Eirinakiii8 _Aggelos123 jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω πάλι κανένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rea Εκκολαπτόμενο μέλος Η Rea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 15:22 Η Rea έγραψε: #442 21-05-09 15:22 AVENE Τιποτα δεν εχω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nadiawow Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάντια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 23:12 Η Nadiawow έγραψε: #443 21-05-09 23:12 παιδια το κλεραζιλ ειναι πολυ αποτελεσματικο!!! το πηρα ετσι για να δοκιμασω, κ πραγματικα εχει κανει καλη δουλεια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Μαΐου 2009 στις 15:00 Ο Guest 292010: #444 22-05-09 15:00 Για τα εσωτερικά σπυράκια τα οποία δεν φαίνονται αλλά πονάνε υπερβολικά τι έχετε να πείτε/προτείνετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PAOKARA_Kilkis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 1.073 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 15:16 Ο PAOKARA_Kilkis: #445 22-05-09 15:16 Για δες εδω... https://experts.pathfinder.gr/index.php?view=16&answer_id=109534&topic=405 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stetsi Νεοφερμένο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 00:25 Η stetsi έγραψε: #446 23-05-09 00:25 πφφφ..εγω βγαζω σπυρακια αλλα το προβλημα μου ειναι οτι απο το αγχος μου για το σχολειο και τα προβληματα μου τα ξυνω και μετα γινονται πληγες και ειμαι λες και με εχουν χτυπήσει... πφφφ...εχω βαλει κρεμες και κεμες...εχω παει σε γιατρους και γιατρους..τιποτα..μου λενε απλα να μην τα ξυνω...αλλα εγω...το δικο μου...ειμαι πολυ χαζι...αλλα δεν μπορω οταν εχω κατι θελω καπου να ξεσπασωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rea Εκκολαπτόμενο μέλος Η Rea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 00:30 Η Rea έγραψε: #447 23-05-09 00:30 Αρχική Δημοσίευση από stetsi: πφφφ..εγω βγαζω σπυρακια αλλα το προβλημα μου ειναι οτι απο το αγχος μου για το σχολειο και τα προβληματα μου τα ξυνω και μετα γινονται πληγες και ειμαι λες και με εχουν χτυπήσει... πφφφ...εχω βαλει κρεμες και κεμες...εχω παει σε γιατρους και γιατρους..τιποτα..μου λενε απλα να μην τα ξυνω...αλλα εγω...το δικο μου...ειμαι πολυ χαζι...αλλα δεν μπορω οταν εχω κατι θελω καπου να ξεσπασωω! Click για ανάπτυξη... Βαρα τα μαξιλαρια σου!Τι σου φταιει το προσωπο σου??? Τρια πραγματα που δεν πειραζουμε ποτε (μονο για καλο σκοπο): 1)Μαλλια 2)Προσωπο 3)Νυχια. Σοβαρα τωρα... Ενας δερματολογος θα σου πει τι να βαλεις για να μην εχεις καθολου,αλλα μπορει να χρειαστει να πας αρκετες φορες μεχρι να βρεις το καταλληλο προιον για την επιδερμιδα σου.Εγω πηγα 4!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Nadiawow: παιδια το κλεραζιλ ειναι πολυ αποτελεσματικο!!! το πηρα ετσι για να δοκιμασω, κ πραγματικα εχει κανει καλη δουλεια!! Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι αληθεια!Το κλεραζιλ ειναι πολυ καλο μεχρι να το συνηθισει το προσωπο σου (οπως και ολα τα υπολοιπα δλδ!). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stetsi Νεοφερμένο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 00:50 Η stetsi έγραψε: #448 23-05-09 00:50 Αρχική Δημοσίευση από Rea: Βαρα τα μαξιλαρια σου!Τι σου φταιει το προσωπο σου??? Τρια πραγματα που δεν πειραζουμε ποτε (μονο για καλο σκοπο): 1)Μαλλια 2)Προσωπο 3)Νυχια. Σοβαρα τωρα... Ενας δερματολογος θα σου πει τι να βαλεις για να μην εχεις καθολου,αλλα μπορει να χρειαστει να πας αρκετες φορες μεχρι να βρεις το καταλληλο προιον για την επιδερμιδα σου.Εγω πηγα 4!! ----------------------------------------- Αυτο ειναι αληθεια!Το κλεραζιλ ειναι πολυ καλο μεχρι να το συνηθισει το προσωπο σου (οπως και ολα τα υπολοιπα δλδ!). Click για ανάπτυξη... :no1:Σε ευχαριστω πολυ..οοο και σε δερματολογο εχω παει..και κρεμες εχω παρει...αστα να πανε...σε ευχαριστω πολυ παντως! μια μερα ελπίζω να λογικευτω και να μην τα ξαναξυσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 01:38 Ο who έγραψε: #449 23-05-09 01:38 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Για τα εσωτερικά σπυράκια τα οποία δεν φαίνονται αλλά πονάνε υπερβολικά τι έχετε να πείτε/προτείνετε? Click για ανάπτυξη... Δερματολόγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2009 στις 12:17 Ο Guest 292010: #450 23-05-09 12:17 Δερματολόγο. Click για ανάπτυξη... Α ωραία.Και τον βάζεις μόνο στην περιοχή με τον σπυράκι ή αλείφεις όλο το πρόσωπο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PAOKARA_Kilkis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 1.073 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 12:41 Ο PAOKARA_Kilkis: #451 23-05-09 12:41 Νομίζω λέει το λινκ που σου έδωσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2009 στις 12:59 Ο Guest 292010: #452 23-05-09 12:59 Όχι όχι,στον who αναφερόμουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PAOKARA_Kilkis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 1.073 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 13:01 Ο PAOKARA_Kilkis: #453 23-05-09 13:01 Ναι αλλά το λινκ το είδες?? Νομίζω σε καλύπτει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2009 στις 13:14 Ο Guest 292010: #454 23-05-09 13:14 Ναι το είδα.Ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine34294 Νεοφερμένο μέλος Η Γιασεμι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:13 Η jasmine34294: #455 23-05-09 16:13 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: εγω παντως δεν εχω σχεδον καθολου εκτος απο μερικα μικρα.το make up κανει θαυματα αλλα το χρησιμοποιω σε εξαιρετικα....ζορικες περιπτωσεις! Click για ανάπτυξη... εγω δεν ειχα δεν εχω και ουτε θα εχω ποτεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rea Εκκολαπτόμενο μέλος Η Rea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:19 Η Rea έγραψε: #456 23-05-09 16:19 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: εγω δεν ειχα δεν εχω και ουτε θα εχω ποτεεεεεεεεε Click για ανάπτυξη... Αυτο θα πει τυχη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sweety Εκκολαπτόμενο μέλος Η sweety αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:29 Η sweety έγραψε: #457 23-05-09 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Ariana: Δε νομίζω! Μάλλον είσαι απ' τους τυχερούς... Σε ζηλεύω απίστευτα! Click για ανάπτυξη... εγω εχω ακουσει οτι τα ατομα που ειχαν παλια σπυρακια αργοτερα εχουν μια παρα πολυ καλη και καθαρη επιδερμιδα..αλλα οχι να τα εχουν πειραξει και να μεινουν σημαδια..και εγω εχω λιγα σπυρακια απο την εκτη δημοτικου μεχρι περσυ ειχα λιγα πολλα..αλλα φετος εχω ελαχιστα..και δεν εχω χρησιμοποιησει κρεμες κλπ απο γιατρους κλπ,απλα δεν τα πειραζα τοσο πολυ..ασχετο που χρησιμοποιω και μεικ απ αλλα ειναι πολυ καλο και δεν μου κανει κακο στο προσωπο..ααα και η θαλασσα βοηθαει πααααρα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marizza92 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Τάνια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λιβαδειά (Βοιωτία). Έχει γράψει 138 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:46 Η Marizza92: #458 23-05-09 16:46 Εγώ είχα λίγο 1-2 έβγεναν που και που αλλά επειδή είμαι απ τα άτομα που τα πείραζε έκανα μία θεραπεια 6 μηνών και τώρα αντίο σπυρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mktz93 Νεοφερμένο μέλος Η mktz93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 17:07 Η mktz93 έγραψε: #459 23-05-09 17:07 Η λυση ειναι απλη... Δεν θα τα πειραζεις ουτε θα σκας ωστε να μην σου μολυνθουν .Επισης μπορεις να χρησιμοποιησεις ενα gel για καθαρισμο προσωπου και αυτο ειναι ολο... Τι στο καλο σε δεκα μηνες σε ενα χρονο θα εξαφανιστουν, Εκει θα μεινουν για παντα;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sweety Εκκολαπτόμενο μέλος Η sweety αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 17:10 Η sweety έγραψε: #460 23-05-09 17:10 Αρχική Δημοσίευση από mktz93: Η λυση ειναι απλη... Δεν θα τα πειραζεις ουτε θα σκας ωστε να μην σου μολυνθουν .Επισης μπορεις να χρησιμοποιησεις ενα gel για καθαρισμο προσωπου και αυτο ειναι ολο... Τι στο καλο σε δεκα μηνες σε ενα χρονο θα εξαφανιστουν, Εκει θα μεινουν για παντα;;;;; Click για ανάπτυξη... εγω ειχα δει μια γυναικα η οποια ηταν γυρω στα 30 και ειχε αρκετα σπυρακια ααα και μια θεια μου ξερει μια γυναικα η οποια εχει δοκιμασει τα παντα,σε γιατρους,φαρμακευτικες αγωγες,τα παντα εχει δοκιμασει και αποτελεσμα τιποτα..και ειναι γυρω στα 35 εκει κοντα καλα μπορει να εχουν καποιο προβλημα δεν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Andromeda Γιώτα Γιαννακού Eirinakiii8 _Aggelos123 jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
AVENE Τιποτα δεν εχω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nadiawow Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάντια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 23:12 Η Nadiawow έγραψε: #443 21-05-09 23:12 παιδια το κλεραζιλ ειναι πολυ αποτελεσματικο!!! το πηρα ετσι για να δοκιμασω, κ πραγματικα εχει κανει καλη δουλεια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Μαΐου 2009 στις 15:00 Ο Guest 292010: #444 22-05-09 15:00 Για τα εσωτερικά σπυράκια τα οποία δεν φαίνονται αλλά πονάνε υπερβολικά τι έχετε να πείτε/προτείνετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PAOKARA_Kilkis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 1.073 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 15:16 Ο PAOKARA_Kilkis: #445 22-05-09 15:16 Για δες εδω... https://experts.pathfinder.gr/index.php?view=16&answer_id=109534&topic=405 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stetsi Νεοφερμένο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 00:25 Η stetsi έγραψε: #446 23-05-09 00:25 πφφφ..εγω βγαζω σπυρακια αλλα το προβλημα μου ειναι οτι απο το αγχος μου για το σχολειο και τα προβληματα μου τα ξυνω και μετα γινονται πληγες και ειμαι λες και με εχουν χτυπήσει... πφφφ...εχω βαλει κρεμες και κεμες...εχω παει σε γιατρους και γιατρους..τιποτα..μου λενε απλα να μην τα ξυνω...αλλα εγω...το δικο μου...ειμαι πολυ χαζι...αλλα δεν μπορω οταν εχω κατι θελω καπου να ξεσπασωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rea Εκκολαπτόμενο μέλος Η Rea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 00:30 Η Rea έγραψε: #447 23-05-09 00:30 Αρχική Δημοσίευση από stetsi: πφφφ..εγω βγαζω σπυρακια αλλα το προβλημα μου ειναι οτι απο το αγχος μου για το σχολειο και τα προβληματα μου τα ξυνω και μετα γινονται πληγες και ειμαι λες και με εχουν χτυπήσει... πφφφ...εχω βαλει κρεμες και κεμες...εχω παει σε γιατρους και γιατρους..τιποτα..μου λενε απλα να μην τα ξυνω...αλλα εγω...το δικο μου...ειμαι πολυ χαζι...αλλα δεν μπορω οταν εχω κατι θελω καπου να ξεσπασωω! Click για ανάπτυξη... Βαρα τα μαξιλαρια σου!Τι σου φταιει το προσωπο σου??? Τρια πραγματα που δεν πειραζουμε ποτε (μονο για καλο σκοπο): 1)Μαλλια 2)Προσωπο 3)Νυχια. Σοβαρα τωρα... Ενας δερματολογος θα σου πει τι να βαλεις για να μην εχεις καθολου,αλλα μπορει να χρειαστει να πας αρκετες φορες μεχρι να βρεις το καταλληλο προιον για την επιδερμιδα σου.Εγω πηγα 4!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Nadiawow: παιδια το κλεραζιλ ειναι πολυ αποτελεσματικο!!! το πηρα ετσι για να δοκιμασω, κ πραγματικα εχει κανει καλη δουλεια!! Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι αληθεια!Το κλεραζιλ ειναι πολυ καλο μεχρι να το συνηθισει το προσωπο σου (οπως και ολα τα υπολοιπα δλδ!). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stetsi Νεοφερμένο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 00:50 Η stetsi έγραψε: #448 23-05-09 00:50 Αρχική Δημοσίευση από Rea: Βαρα τα μαξιλαρια σου!Τι σου φταιει το προσωπο σου??? Τρια πραγματα που δεν πειραζουμε ποτε (μονο για καλο σκοπο): 1)Μαλλια 2)Προσωπο 3)Νυχια. Σοβαρα τωρα... Ενας δερματολογος θα σου πει τι να βαλεις για να μην εχεις καθολου,αλλα μπορει να χρειαστει να πας αρκετες φορες μεχρι να βρεις το καταλληλο προιον για την επιδερμιδα σου.Εγω πηγα 4!! ----------------------------------------- Αυτο ειναι αληθεια!Το κλεραζιλ ειναι πολυ καλο μεχρι να το συνηθισει το προσωπο σου (οπως και ολα τα υπολοιπα δλδ!). Click για ανάπτυξη... :no1:Σε ευχαριστω πολυ..οοο και σε δερματολογο εχω παει..και κρεμες εχω παρει...αστα να πανε...σε ευχαριστω πολυ παντως! μια μερα ελπίζω να λογικευτω και να μην τα ξαναξυσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 01:38 Ο who έγραψε: #449 23-05-09 01:38 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Για τα εσωτερικά σπυράκια τα οποία δεν φαίνονται αλλά πονάνε υπερβολικά τι έχετε να πείτε/προτείνετε? Click για ανάπτυξη... Δερματολόγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2009 στις 12:17 Ο Guest 292010: #450 23-05-09 12:17 Δερματολόγο. Click για ανάπτυξη... Α ωραία.Και τον βάζεις μόνο στην περιοχή με τον σπυράκι ή αλείφεις όλο το πρόσωπο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PAOKARA_Kilkis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 1.073 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 12:41 Ο PAOKARA_Kilkis: #451 23-05-09 12:41 Νομίζω λέει το λινκ που σου έδωσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2009 στις 12:59 Ο Guest 292010: #452 23-05-09 12:59 Όχι όχι,στον who αναφερόμουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PAOKARA_Kilkis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 1.073 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 13:01 Ο PAOKARA_Kilkis: #453 23-05-09 13:01 Ναι αλλά το λινκ το είδες?? Νομίζω σε καλύπτει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2009 στις 13:14 Ο Guest 292010: #454 23-05-09 13:14 Ναι το είδα.Ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine34294 Νεοφερμένο μέλος Η Γιασεμι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:13 Η jasmine34294: #455 23-05-09 16:13 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: εγω παντως δεν εχω σχεδον καθολου εκτος απο μερικα μικρα.το make up κανει θαυματα αλλα το χρησιμοποιω σε εξαιρετικα....ζορικες περιπτωσεις! Click για ανάπτυξη... εγω δεν ειχα δεν εχω και ουτε θα εχω ποτεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rea Εκκολαπτόμενο μέλος Η Rea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:19 Η Rea έγραψε: #456 23-05-09 16:19 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: εγω δεν ειχα δεν εχω και ουτε θα εχω ποτεεεεεεεεε Click για ανάπτυξη... Αυτο θα πει τυχη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sweety Εκκολαπτόμενο μέλος Η sweety αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:29 Η sweety έγραψε: #457 23-05-09 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Ariana: Δε νομίζω! Μάλλον είσαι απ' τους τυχερούς... Σε ζηλεύω απίστευτα! Click για ανάπτυξη... εγω εχω ακουσει οτι τα ατομα που ειχαν παλια σπυρακια αργοτερα εχουν μια παρα πολυ καλη και καθαρη επιδερμιδα..αλλα οχι να τα εχουν πειραξει και να μεινουν σημαδια..και εγω εχω λιγα σπυρακια απο την εκτη δημοτικου μεχρι περσυ ειχα λιγα πολλα..αλλα φετος εχω ελαχιστα..και δεν εχω χρησιμοποιησει κρεμες κλπ απο γιατρους κλπ,απλα δεν τα πειραζα τοσο πολυ..ασχετο που χρησιμοποιω και μεικ απ αλλα ειναι πολυ καλο και δεν μου κανει κακο στο προσωπο..ααα και η θαλασσα βοηθαει πααααρα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marizza92 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Τάνια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λιβαδειά (Βοιωτία). Έχει γράψει 138 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:46 Η Marizza92: #458 23-05-09 16:46 Εγώ είχα λίγο 1-2 έβγεναν που και που αλλά επειδή είμαι απ τα άτομα που τα πείραζε έκανα μία θεραπεια 6 μηνών και τώρα αντίο σπυρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mktz93 Νεοφερμένο μέλος Η mktz93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 17:07 Η mktz93 έγραψε: #459 23-05-09 17:07 Η λυση ειναι απλη... Δεν θα τα πειραζεις ουτε θα σκας ωστε να μην σου μολυνθουν .Επισης μπορεις να χρησιμοποιησεις ενα gel για καθαρισμο προσωπου και αυτο ειναι ολο... Τι στο καλο σε δεκα μηνες σε ενα χρονο θα εξαφανιστουν, Εκει θα μεινουν για παντα;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sweety Εκκολαπτόμενο μέλος Η sweety αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 17:10 Η sweety έγραψε: #460 23-05-09 17:10 Αρχική Δημοσίευση από mktz93: Η λυση ειναι απλη... Δεν θα τα πειραζεις ουτε θα σκας ωστε να μην σου μολυνθουν .Επισης μπορεις να χρησιμοποιησεις ενα gel για καθαρισμο προσωπου και αυτο ειναι ολο... Τι στο καλο σε δεκα μηνες σε ενα χρονο θα εξαφανιστουν, Εκει θα μεινουν για παντα;;;;; Click για ανάπτυξη... εγω ειχα δει μια γυναικα η οποια ηταν γυρω στα 30 και ειχε αρκετα σπυρακια ααα και μια θεια μου ξερει μια γυναικα η οποια εχει δοκιμασει τα παντα,σε γιατρους,φαρμακευτικες αγωγες,τα παντα εχει δοκιμασει και αποτελεσμα τιποτα..και ειναι γυρω στα 35 εκει κοντα καλα μπορει να εχουν καποιο προβλημα δεν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Andromeda Γιώτα Γιαννακού Eirinakiii8 _Aggelos123 jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδια το κλεραζιλ ειναι πολυ αποτελεσματικο!!! το πηρα ετσι για να δοκιμασω, κ πραγματικα εχει κανει καλη δουλεια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Μαΐου 2009 στις 15:00 Ο Guest 292010: #444 22-05-09 15:00 Για τα εσωτερικά σπυράκια τα οποία δεν φαίνονται αλλά πονάνε υπερβολικά τι έχετε να πείτε/προτείνετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PAOKARA_Kilkis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 1.073 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 15:16 Ο PAOKARA_Kilkis: #445 22-05-09 15:16 Για δες εδω... https://experts.pathfinder.gr/index.php?view=16&answer_id=109534&topic=405 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stetsi Νεοφερμένο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 00:25 Η stetsi έγραψε: #446 23-05-09 00:25 πφφφ..εγω βγαζω σπυρακια αλλα το προβλημα μου ειναι οτι απο το αγχος μου για το σχολειο και τα προβληματα μου τα ξυνω και μετα γινονται πληγες και ειμαι λες και με εχουν χτυπήσει... πφφφ...εχω βαλει κρεμες και κεμες...εχω παει σε γιατρους και γιατρους..τιποτα..μου λενε απλα να μην τα ξυνω...αλλα εγω...το δικο μου...ειμαι πολυ χαζι...αλλα δεν μπορω οταν εχω κατι θελω καπου να ξεσπασωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rea Εκκολαπτόμενο μέλος Η Rea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 00:30 Η Rea έγραψε: #447 23-05-09 00:30 Αρχική Δημοσίευση από stetsi: πφφφ..εγω βγαζω σπυρακια αλλα το προβλημα μου ειναι οτι απο το αγχος μου για το σχολειο και τα προβληματα μου τα ξυνω και μετα γινονται πληγες και ειμαι λες και με εχουν χτυπήσει... πφφφ...εχω βαλει κρεμες και κεμες...εχω παει σε γιατρους και γιατρους..τιποτα..μου λενε απλα να μην τα ξυνω...αλλα εγω...το δικο μου...ειμαι πολυ χαζι...αλλα δεν μπορω οταν εχω κατι θελω καπου να ξεσπασωω! Click για ανάπτυξη... Βαρα τα μαξιλαρια σου!Τι σου φταιει το προσωπο σου??? Τρια πραγματα που δεν πειραζουμε ποτε (μονο για καλο σκοπο): 1)Μαλλια 2)Προσωπο 3)Νυχια. Σοβαρα τωρα... Ενας δερματολογος θα σου πει τι να βαλεις για να μην εχεις καθολου,αλλα μπορει να χρειαστει να πας αρκετες φορες μεχρι να βρεις το καταλληλο προιον για την επιδερμιδα σου.Εγω πηγα 4!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Nadiawow: παιδια το κλεραζιλ ειναι πολυ αποτελεσματικο!!! το πηρα ετσι για να δοκιμασω, κ πραγματικα εχει κανει καλη δουλεια!! Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι αληθεια!Το κλεραζιλ ειναι πολυ καλο μεχρι να το συνηθισει το προσωπο σου (οπως και ολα τα υπολοιπα δλδ!). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stetsi Νεοφερμένο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 00:50 Η stetsi έγραψε: #448 23-05-09 00:50 Αρχική Δημοσίευση από Rea: Βαρα τα μαξιλαρια σου!Τι σου φταιει το προσωπο σου??? Τρια πραγματα που δεν πειραζουμε ποτε (μονο για καλο σκοπο): 1)Μαλλια 2)Προσωπο 3)Νυχια. Σοβαρα τωρα... Ενας δερματολογος θα σου πει τι να βαλεις για να μην εχεις καθολου,αλλα μπορει να χρειαστει να πας αρκετες φορες μεχρι να βρεις το καταλληλο προιον για την επιδερμιδα σου.Εγω πηγα 4!! ----------------------------------------- Αυτο ειναι αληθεια!Το κλεραζιλ ειναι πολυ καλο μεχρι να το συνηθισει το προσωπο σου (οπως και ολα τα υπολοιπα δλδ!). Click για ανάπτυξη... :no1:Σε ευχαριστω πολυ..οοο και σε δερματολογο εχω παει..και κρεμες εχω παρει...αστα να πανε...σε ευχαριστω πολυ παντως! μια μερα ελπίζω να λογικευτω και να μην τα ξαναξυσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 01:38 Ο who έγραψε: #449 23-05-09 01:38 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Για τα εσωτερικά σπυράκια τα οποία δεν φαίνονται αλλά πονάνε υπερβολικά τι έχετε να πείτε/προτείνετε? Click για ανάπτυξη... Δερματολόγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2009 στις 12:17 Ο Guest 292010: #450 23-05-09 12:17 Δερματολόγο. Click για ανάπτυξη... Α ωραία.Και τον βάζεις μόνο στην περιοχή με τον σπυράκι ή αλείφεις όλο το πρόσωπο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PAOKARA_Kilkis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 1.073 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 12:41 Ο PAOKARA_Kilkis: #451 23-05-09 12:41 Νομίζω λέει το λινκ που σου έδωσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2009 στις 12:59 Ο Guest 292010: #452 23-05-09 12:59 Όχι όχι,στον who αναφερόμουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PAOKARA_Kilkis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 1.073 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 13:01 Ο PAOKARA_Kilkis: #453 23-05-09 13:01 Ναι αλλά το λινκ το είδες?? Νομίζω σε καλύπτει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2009 στις 13:14 Ο Guest 292010: #454 23-05-09 13:14 Ναι το είδα.Ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine34294 Νεοφερμένο μέλος Η Γιασεμι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:13 Η jasmine34294: #455 23-05-09 16:13 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: εγω παντως δεν εχω σχεδον καθολου εκτος απο μερικα μικρα.το make up κανει θαυματα αλλα το χρησιμοποιω σε εξαιρετικα....ζορικες περιπτωσεις! Click για ανάπτυξη... εγω δεν ειχα δεν εχω και ουτε θα εχω ποτεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rea Εκκολαπτόμενο μέλος Η Rea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:19 Η Rea έγραψε: #456 23-05-09 16:19 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: εγω δεν ειχα δεν εχω και ουτε θα εχω ποτεεεεεεεεε Click για ανάπτυξη... Αυτο θα πει τυχη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sweety Εκκολαπτόμενο μέλος Η sweety αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:29 Η sweety έγραψε: #457 23-05-09 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Ariana: Δε νομίζω! Μάλλον είσαι απ' τους τυχερούς... Σε ζηλεύω απίστευτα! Click για ανάπτυξη... εγω εχω ακουσει οτι τα ατομα που ειχαν παλια σπυρακια αργοτερα εχουν μια παρα πολυ καλη και καθαρη επιδερμιδα..αλλα οχι να τα εχουν πειραξει και να μεινουν σημαδια..και εγω εχω λιγα σπυρακια απο την εκτη δημοτικου μεχρι περσυ ειχα λιγα πολλα..αλλα φετος εχω ελαχιστα..και δεν εχω χρησιμοποιησει κρεμες κλπ απο γιατρους κλπ,απλα δεν τα πειραζα τοσο πολυ..ασχετο που χρησιμοποιω και μεικ απ αλλα ειναι πολυ καλο και δεν μου κανει κακο στο προσωπο..ααα και η θαλασσα βοηθαει πααααρα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marizza92 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Τάνια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λιβαδειά (Βοιωτία). Έχει γράψει 138 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:46 Η Marizza92: #458 23-05-09 16:46 Εγώ είχα λίγο 1-2 έβγεναν που και που αλλά επειδή είμαι απ τα άτομα που τα πείραζε έκανα μία θεραπεια 6 μηνών και τώρα αντίο σπυρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mktz93 Νεοφερμένο μέλος Η mktz93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 17:07 Η mktz93 έγραψε: #459 23-05-09 17:07 Η λυση ειναι απλη... Δεν θα τα πειραζεις ουτε θα σκας ωστε να μην σου μολυνθουν .Επισης μπορεις να χρησιμοποιησεις ενα gel για καθαρισμο προσωπου και αυτο ειναι ολο... Τι στο καλο σε δεκα μηνες σε ενα χρονο θα εξαφανιστουν, Εκει θα μεινουν για παντα;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sweety Εκκολαπτόμενο μέλος Η sweety αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 17:10 Η sweety έγραψε: #460 23-05-09 17:10 Αρχική Δημοσίευση από mktz93: Η λυση ειναι απλη... Δεν θα τα πειραζεις ουτε θα σκας ωστε να μην σου μολυνθουν .Επισης μπορεις να χρησιμοποιησεις ενα gel για καθαρισμο προσωπου και αυτο ειναι ολο... Τι στο καλο σε δεκα μηνες σε ενα χρονο θα εξαφανιστουν, Εκει θα μεινουν για παντα;;;;; Click για ανάπτυξη... εγω ειχα δει μια γυναικα η οποια ηταν γυρω στα 30 και ειχε αρκετα σπυρακια ααα και μια θεια μου ξερει μια γυναικα η οποια εχει δοκιμασει τα παντα,σε γιατρους,φαρμακευτικες αγωγες,τα παντα εχει δοκιμασει και αποτελεσμα τιποτα..και ειναι γυρω στα 35 εκει κοντα καλα μπορει να εχουν καποιο προβλημα δεν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Andromeda Γιώτα Γιαννακού Eirinakiii8 _Aggelos123 jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για τα εσωτερικά σπυράκια τα οποία δεν φαίνονται αλλά πονάνε υπερβολικά τι έχετε να πείτε/προτείνετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PAOKARA_Kilkis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 1.073 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 15:16 Ο PAOKARA_Kilkis: #445 22-05-09 15:16 Για δες εδω... https://experts.pathfinder.gr/index.php?view=16&answer_id=109534&topic=405 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stetsi Νεοφερμένο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 00:25 Η stetsi έγραψε: #446 23-05-09 00:25 πφφφ..εγω βγαζω σπυρακια αλλα το προβλημα μου ειναι οτι απο το αγχος μου για το σχολειο και τα προβληματα μου τα ξυνω και μετα γινονται πληγες και ειμαι λες και με εχουν χτυπήσει... πφφφ...εχω βαλει κρεμες και κεμες...εχω παει σε γιατρους και γιατρους..τιποτα..μου λενε απλα να μην τα ξυνω...αλλα εγω...το δικο μου...ειμαι πολυ χαζι...αλλα δεν μπορω οταν εχω κατι θελω καπου να ξεσπασωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rea Εκκολαπτόμενο μέλος Η Rea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 00:30 Η Rea έγραψε: #447 23-05-09 00:30 Αρχική Δημοσίευση από stetsi: πφφφ..εγω βγαζω σπυρακια αλλα το προβλημα μου ειναι οτι απο το αγχος μου για το σχολειο και τα προβληματα μου τα ξυνω και μετα γινονται πληγες και ειμαι λες και με εχουν χτυπήσει... πφφφ...εχω βαλει κρεμες και κεμες...εχω παει σε γιατρους και γιατρους..τιποτα..μου λενε απλα να μην τα ξυνω...αλλα εγω...το δικο μου...ειμαι πολυ χαζι...αλλα δεν μπορω οταν εχω κατι θελω καπου να ξεσπασωω! Click για ανάπτυξη... Βαρα τα μαξιλαρια σου!Τι σου φταιει το προσωπο σου??? Τρια πραγματα που δεν πειραζουμε ποτε (μονο για καλο σκοπο): 1)Μαλλια 2)Προσωπο 3)Νυχια. Σοβαρα τωρα... Ενας δερματολογος θα σου πει τι να βαλεις για να μην εχεις καθολου,αλλα μπορει να χρειαστει να πας αρκετες φορες μεχρι να βρεις το καταλληλο προιον για την επιδερμιδα σου.Εγω πηγα 4!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Nadiawow: παιδια το κλεραζιλ ειναι πολυ αποτελεσματικο!!! το πηρα ετσι για να δοκιμασω, κ πραγματικα εχει κανει καλη δουλεια!! Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι αληθεια!Το κλεραζιλ ειναι πολυ καλο μεχρι να το συνηθισει το προσωπο σου (οπως και ολα τα υπολοιπα δλδ!). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stetsi Νεοφερμένο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 00:50 Η stetsi έγραψε: #448 23-05-09 00:50 Αρχική Δημοσίευση από Rea: Βαρα τα μαξιλαρια σου!Τι σου φταιει το προσωπο σου??? Τρια πραγματα που δεν πειραζουμε ποτε (μονο για καλο σκοπο): 1)Μαλλια 2)Προσωπο 3)Νυχια. Σοβαρα τωρα... Ενας δερματολογος θα σου πει τι να βαλεις για να μην εχεις καθολου,αλλα μπορει να χρειαστει να πας αρκετες φορες μεχρι να βρεις το καταλληλο προιον για την επιδερμιδα σου.Εγω πηγα 4!! ----------------------------------------- Αυτο ειναι αληθεια!Το κλεραζιλ ειναι πολυ καλο μεχρι να το συνηθισει το προσωπο σου (οπως και ολα τα υπολοιπα δλδ!). Click για ανάπτυξη... :no1:Σε ευχαριστω πολυ..οοο και σε δερματολογο εχω παει..και κρεμες εχω παρει...αστα να πανε...σε ευχαριστω πολυ παντως! μια μερα ελπίζω να λογικευτω και να μην τα ξαναξυσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 01:38 Ο who έγραψε: #449 23-05-09 01:38 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Για τα εσωτερικά σπυράκια τα οποία δεν φαίνονται αλλά πονάνε υπερβολικά τι έχετε να πείτε/προτείνετε? Click για ανάπτυξη... Δερματολόγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2009 στις 12:17 Ο Guest 292010: #450 23-05-09 12:17 Δερματολόγο. Click για ανάπτυξη... Α ωραία.Και τον βάζεις μόνο στην περιοχή με τον σπυράκι ή αλείφεις όλο το πρόσωπο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PAOKARA_Kilkis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 1.073 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 12:41 Ο PAOKARA_Kilkis: #451 23-05-09 12:41 Νομίζω λέει το λινκ που σου έδωσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2009 στις 12:59 Ο Guest 292010: #452 23-05-09 12:59 Όχι όχι,στον who αναφερόμουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PAOKARA_Kilkis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 1.073 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 13:01 Ο PAOKARA_Kilkis: #453 23-05-09 13:01 Ναι αλλά το λινκ το είδες?? Νομίζω σε καλύπτει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2009 στις 13:14 Ο Guest 292010: #454 23-05-09 13:14 Ναι το είδα.Ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine34294 Νεοφερμένο μέλος Η Γιασεμι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:13 Η jasmine34294: #455 23-05-09 16:13 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: εγω παντως δεν εχω σχεδον καθολου εκτος απο μερικα μικρα.το make up κανει θαυματα αλλα το χρησιμοποιω σε εξαιρετικα....ζορικες περιπτωσεις! Click για ανάπτυξη... εγω δεν ειχα δεν εχω και ουτε θα εχω ποτεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rea Εκκολαπτόμενο μέλος Η Rea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:19 Η Rea έγραψε: #456 23-05-09 16:19 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: εγω δεν ειχα δεν εχω και ουτε θα εχω ποτεεεεεεεεε Click για ανάπτυξη... Αυτο θα πει τυχη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sweety Εκκολαπτόμενο μέλος Η sweety αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:29 Η sweety έγραψε: #457 23-05-09 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Ariana: Δε νομίζω! Μάλλον είσαι απ' τους τυχερούς... Σε ζηλεύω απίστευτα! Click για ανάπτυξη... εγω εχω ακουσει οτι τα ατομα που ειχαν παλια σπυρακια αργοτερα εχουν μια παρα πολυ καλη και καθαρη επιδερμιδα..αλλα οχι να τα εχουν πειραξει και να μεινουν σημαδια..και εγω εχω λιγα σπυρακια απο την εκτη δημοτικου μεχρι περσυ ειχα λιγα πολλα..αλλα φετος εχω ελαχιστα..και δεν εχω χρησιμοποιησει κρεμες κλπ απο γιατρους κλπ,απλα δεν τα πειραζα τοσο πολυ..ασχετο που χρησιμοποιω και μεικ απ αλλα ειναι πολυ καλο και δεν μου κανει κακο στο προσωπο..ααα και η θαλασσα βοηθαει πααααρα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marizza92 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Τάνια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λιβαδειά (Βοιωτία). Έχει γράψει 138 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:46 Η Marizza92: #458 23-05-09 16:46 Εγώ είχα λίγο 1-2 έβγεναν που και που αλλά επειδή είμαι απ τα άτομα που τα πείραζε έκανα μία θεραπεια 6 μηνών και τώρα αντίο σπυρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mktz93 Νεοφερμένο μέλος Η mktz93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 17:07 Η mktz93 έγραψε: #459 23-05-09 17:07 Η λυση ειναι απλη... Δεν θα τα πειραζεις ουτε θα σκας ωστε να μην σου μολυνθουν .Επισης μπορεις να χρησιμοποιησεις ενα gel για καθαρισμο προσωπου και αυτο ειναι ολο... Τι στο καλο σε δεκα μηνες σε ενα χρονο θα εξαφανιστουν, Εκει θα μεινουν για παντα;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sweety Εκκολαπτόμενο μέλος Η sweety αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 17:10 Η sweety έγραψε: #460 23-05-09 17:10 Αρχική Δημοσίευση από mktz93: Η λυση ειναι απλη... Δεν θα τα πειραζεις ουτε θα σκας ωστε να μην σου μολυνθουν .Επισης μπορεις να χρησιμοποιησεις ενα gel για καθαρισμο προσωπου και αυτο ειναι ολο... Τι στο καλο σε δεκα μηνες σε ενα χρονο θα εξαφανιστουν, Εκει θα μεινουν για παντα;;;;; Click για ανάπτυξη... εγω ειχα δει μια γυναικα η οποια ηταν γυρω στα 30 και ειχε αρκετα σπυρακια ααα και μια θεια μου ξερει μια γυναικα η οποια εχει δοκιμασει τα παντα,σε γιατρους,φαρμακευτικες αγωγες,τα παντα εχει δοκιμασει και αποτελεσμα τιποτα..και ειναι γυρω στα 35 εκει κοντα καλα μπορει να εχουν καποιο προβλημα δεν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Andromeda Γιώτα Γιαννακού Eirinakiii8 _Aggelos123 jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για δες εδω... https://experts.pathfinder.gr/index.php?view=16&answer_id=109534&topic=405 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stetsi Νεοφερμένο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 00:25 Η stetsi έγραψε: #446 23-05-09 00:25 πφφφ..εγω βγαζω σπυρακια αλλα το προβλημα μου ειναι οτι απο το αγχος μου για το σχολειο και τα προβληματα μου τα ξυνω και μετα γινονται πληγες και ειμαι λες και με εχουν χτυπήσει... πφφφ...εχω βαλει κρεμες και κεμες...εχω παει σε γιατρους και γιατρους..τιποτα..μου λενε απλα να μην τα ξυνω...αλλα εγω...το δικο μου...ειμαι πολυ χαζι...αλλα δεν μπορω οταν εχω κατι θελω καπου να ξεσπασωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rea Εκκολαπτόμενο μέλος Η Rea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 00:30 Η Rea έγραψε: #447 23-05-09 00:30 Αρχική Δημοσίευση από stetsi: πφφφ..εγω βγαζω σπυρακια αλλα το προβλημα μου ειναι οτι απο το αγχος μου για το σχολειο και τα προβληματα μου τα ξυνω και μετα γινονται πληγες και ειμαι λες και με εχουν χτυπήσει... πφφφ...εχω βαλει κρεμες και κεμες...εχω παει σε γιατρους και γιατρους..τιποτα..μου λενε απλα να μην τα ξυνω...αλλα εγω...το δικο μου...ειμαι πολυ χαζι...αλλα δεν μπορω οταν εχω κατι θελω καπου να ξεσπασωω! Click για ανάπτυξη... Βαρα τα μαξιλαρια σου!Τι σου φταιει το προσωπο σου??? Τρια πραγματα που δεν πειραζουμε ποτε (μονο για καλο σκοπο): 1)Μαλλια 2)Προσωπο 3)Νυχια. Σοβαρα τωρα... Ενας δερματολογος θα σου πει τι να βαλεις για να μην εχεις καθολου,αλλα μπορει να χρειαστει να πας αρκετες φορες μεχρι να βρεις το καταλληλο προιον για την επιδερμιδα σου.Εγω πηγα 4!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Nadiawow: παιδια το κλεραζιλ ειναι πολυ αποτελεσματικο!!! το πηρα ετσι για να δοκιμασω, κ πραγματικα εχει κανει καλη δουλεια!! Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι αληθεια!Το κλεραζιλ ειναι πολυ καλο μεχρι να το συνηθισει το προσωπο σου (οπως και ολα τα υπολοιπα δλδ!). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stetsi Νεοφερμένο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 00:50 Η stetsi έγραψε: #448 23-05-09 00:50 Αρχική Δημοσίευση από Rea: Βαρα τα μαξιλαρια σου!Τι σου φταιει το προσωπο σου??? Τρια πραγματα που δεν πειραζουμε ποτε (μονο για καλο σκοπο): 1)Μαλλια 2)Προσωπο 3)Νυχια. Σοβαρα τωρα... Ενας δερματολογος θα σου πει τι να βαλεις για να μην εχεις καθολου,αλλα μπορει να χρειαστει να πας αρκετες φορες μεχρι να βρεις το καταλληλο προιον για την επιδερμιδα σου.Εγω πηγα 4!! ----------------------------------------- Αυτο ειναι αληθεια!Το κλεραζιλ ειναι πολυ καλο μεχρι να το συνηθισει το προσωπο σου (οπως και ολα τα υπολοιπα δλδ!). Click για ανάπτυξη... :no1:Σε ευχαριστω πολυ..οοο και σε δερματολογο εχω παει..και κρεμες εχω παρει...αστα να πανε...σε ευχαριστω πολυ παντως! μια μερα ελπίζω να λογικευτω και να μην τα ξαναξυσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 01:38 Ο who έγραψε: #449 23-05-09 01:38 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Για τα εσωτερικά σπυράκια τα οποία δεν φαίνονται αλλά πονάνε υπερβολικά τι έχετε να πείτε/προτείνετε? Click για ανάπτυξη... Δερματολόγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2009 στις 12:17 Ο Guest 292010: #450 23-05-09 12:17 Δερματολόγο. Click για ανάπτυξη... Α ωραία.Και τον βάζεις μόνο στην περιοχή με τον σπυράκι ή αλείφεις όλο το πρόσωπο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PAOKARA_Kilkis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 1.073 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 12:41 Ο PAOKARA_Kilkis: #451 23-05-09 12:41 Νομίζω λέει το λινκ που σου έδωσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2009 στις 12:59 Ο Guest 292010: #452 23-05-09 12:59 Όχι όχι,στον who αναφερόμουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PAOKARA_Kilkis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 1.073 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 13:01 Ο PAOKARA_Kilkis: #453 23-05-09 13:01 Ναι αλλά το λινκ το είδες?? Νομίζω σε καλύπτει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2009 στις 13:14 Ο Guest 292010: #454 23-05-09 13:14 Ναι το είδα.Ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine34294 Νεοφερμένο μέλος Η Γιασεμι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:13 Η jasmine34294: #455 23-05-09 16:13 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: εγω παντως δεν εχω σχεδον καθολου εκτος απο μερικα μικρα.το make up κανει θαυματα αλλα το χρησιμοποιω σε εξαιρετικα....ζορικες περιπτωσεις! Click για ανάπτυξη... εγω δεν ειχα δεν εχω και ουτε θα εχω ποτεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rea Εκκολαπτόμενο μέλος Η Rea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:19 Η Rea έγραψε: #456 23-05-09 16:19 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: εγω δεν ειχα δεν εχω και ουτε θα εχω ποτεεεεεεεεε Click για ανάπτυξη... Αυτο θα πει τυχη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sweety Εκκολαπτόμενο μέλος Η sweety αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:29 Η sweety έγραψε: #457 23-05-09 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Ariana: Δε νομίζω! Μάλλον είσαι απ' τους τυχερούς... Σε ζηλεύω απίστευτα! Click για ανάπτυξη... εγω εχω ακουσει οτι τα ατομα που ειχαν παλια σπυρακια αργοτερα εχουν μια παρα πολυ καλη και καθαρη επιδερμιδα..αλλα οχι να τα εχουν πειραξει και να μεινουν σημαδια..και εγω εχω λιγα σπυρακια απο την εκτη δημοτικου μεχρι περσυ ειχα λιγα πολλα..αλλα φετος εχω ελαχιστα..και δεν εχω χρησιμοποιησει κρεμες κλπ απο γιατρους κλπ,απλα δεν τα πειραζα τοσο πολυ..ασχετο που χρησιμοποιω και μεικ απ αλλα ειναι πολυ καλο και δεν μου κανει κακο στο προσωπο..ααα και η θαλασσα βοηθαει πααααρα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marizza92 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Τάνια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λιβαδειά (Βοιωτία). Έχει γράψει 138 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:46 Η Marizza92: #458 23-05-09 16:46 Εγώ είχα λίγο 1-2 έβγεναν που και που αλλά επειδή είμαι απ τα άτομα που τα πείραζε έκανα μία θεραπεια 6 μηνών και τώρα αντίο σπυρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mktz93 Νεοφερμένο μέλος Η mktz93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 17:07 Η mktz93 έγραψε: #459 23-05-09 17:07 Η λυση ειναι απλη... Δεν θα τα πειραζεις ουτε θα σκας ωστε να μην σου μολυνθουν .Επισης μπορεις να χρησιμοποιησεις ενα gel για καθαρισμο προσωπου και αυτο ειναι ολο... Τι στο καλο σε δεκα μηνες σε ενα χρονο θα εξαφανιστουν, Εκει θα μεινουν για παντα;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sweety Εκκολαπτόμενο μέλος Η sweety αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 17:10 Η sweety έγραψε: #460 23-05-09 17:10 Αρχική Δημοσίευση από mktz93: Η λυση ειναι απλη... Δεν θα τα πειραζεις ουτε θα σκας ωστε να μην σου μολυνθουν .Επισης μπορεις να χρησιμοποιησεις ενα gel για καθαρισμο προσωπου και αυτο ειναι ολο... Τι στο καλο σε δεκα μηνες σε ενα χρονο θα εξαφανιστουν, Εκει θα μεινουν για παντα;;;;; Click για ανάπτυξη... εγω ειχα δει μια γυναικα η οποια ηταν γυρω στα 30 και ειχε αρκετα σπυρακια ααα και μια θεια μου ξερει μια γυναικα η οποια εχει δοκιμασει τα παντα,σε γιατρους,φαρμακευτικες αγωγες,τα παντα εχει δοκιμασει και αποτελεσμα τιποτα..και ειναι γυρω στα 35 εκει κοντα καλα μπορει να εχουν καποιο προβλημα δεν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Andromeda Γιώτα Γιαννακού Eirinakiii8 _Aggelos123 jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πφφφ..εγω βγαζω σπυρακια αλλα το προβλημα μου ειναι οτι απο το αγχος μου για το σχολειο και τα προβληματα μου τα ξυνω και μετα γινονται πληγες και ειμαι λες και με εχουν χτυπήσει... πφφφ...εχω βαλει κρεμες και κεμες...εχω παει σε γιατρους και γιατρους..τιποτα..μου λενε απλα να μην τα ξυνω...αλλα εγω...το δικο μου...ειμαι πολυ χαζι...αλλα δεν μπορω οταν εχω κατι θελω καπου να ξεσπασωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rea Εκκολαπτόμενο μέλος Η Rea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 00:30 Η Rea έγραψε: #447 23-05-09 00:30 Αρχική Δημοσίευση από stetsi: πφφφ..εγω βγαζω σπυρακια αλλα το προβλημα μου ειναι οτι απο το αγχος μου για το σχολειο και τα προβληματα μου τα ξυνω και μετα γινονται πληγες και ειμαι λες και με εχουν χτυπήσει... πφφφ...εχω βαλει κρεμες και κεμες...εχω παει σε γιατρους και γιατρους..τιποτα..μου λενε απλα να μην τα ξυνω...αλλα εγω...το δικο μου...ειμαι πολυ χαζι...αλλα δεν μπορω οταν εχω κατι θελω καπου να ξεσπασωω! Click για ανάπτυξη... Βαρα τα μαξιλαρια σου!Τι σου φταιει το προσωπο σου??? Τρια πραγματα που δεν πειραζουμε ποτε (μονο για καλο σκοπο): 1)Μαλλια 2)Προσωπο 3)Νυχια. Σοβαρα τωρα... Ενας δερματολογος θα σου πει τι να βαλεις για να μην εχεις καθολου,αλλα μπορει να χρειαστει να πας αρκετες φορες μεχρι να βρεις το καταλληλο προιον για την επιδερμιδα σου.Εγω πηγα 4!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Nadiawow: παιδια το κλεραζιλ ειναι πολυ αποτελεσματικο!!! το πηρα ετσι για να δοκιμασω, κ πραγματικα εχει κανει καλη δουλεια!! Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι αληθεια!Το κλεραζιλ ειναι πολυ καλο μεχρι να το συνηθισει το προσωπο σου (οπως και ολα τα υπολοιπα δλδ!). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stetsi Νεοφερμένο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 00:50 Η stetsi έγραψε: #448 23-05-09 00:50 Αρχική Δημοσίευση από Rea: Βαρα τα μαξιλαρια σου!Τι σου φταιει το προσωπο σου??? Τρια πραγματα που δεν πειραζουμε ποτε (μονο για καλο σκοπο): 1)Μαλλια 2)Προσωπο 3)Νυχια. Σοβαρα τωρα... Ενας δερματολογος θα σου πει τι να βαλεις για να μην εχεις καθολου,αλλα μπορει να χρειαστει να πας αρκετες φορες μεχρι να βρεις το καταλληλο προιον για την επιδερμιδα σου.Εγω πηγα 4!! ----------------------------------------- Αυτο ειναι αληθεια!Το κλεραζιλ ειναι πολυ καλο μεχρι να το συνηθισει το προσωπο σου (οπως και ολα τα υπολοιπα δλδ!). Click για ανάπτυξη... :no1:Σε ευχαριστω πολυ..οοο και σε δερματολογο εχω παει..και κρεμες εχω παρει...αστα να πανε...σε ευχαριστω πολυ παντως! μια μερα ελπίζω να λογικευτω και να μην τα ξαναξυσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 01:38 Ο who έγραψε: #449 23-05-09 01:38 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Για τα εσωτερικά σπυράκια τα οποία δεν φαίνονται αλλά πονάνε υπερβολικά τι έχετε να πείτε/προτείνετε? Click για ανάπτυξη... Δερματολόγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2009 στις 12:17 Ο Guest 292010: #450 23-05-09 12:17 Δερματολόγο. Click για ανάπτυξη... Α ωραία.Και τον βάζεις μόνο στην περιοχή με τον σπυράκι ή αλείφεις όλο το πρόσωπο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PAOKARA_Kilkis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 1.073 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 12:41 Ο PAOKARA_Kilkis: #451 23-05-09 12:41 Νομίζω λέει το λινκ που σου έδωσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2009 στις 12:59 Ο Guest 292010: #452 23-05-09 12:59 Όχι όχι,στον who αναφερόμουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PAOKARA_Kilkis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 1.073 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 13:01 Ο PAOKARA_Kilkis: #453 23-05-09 13:01 Ναι αλλά το λινκ το είδες?? Νομίζω σε καλύπτει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2009 στις 13:14 Ο Guest 292010: #454 23-05-09 13:14 Ναι το είδα.Ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine34294 Νεοφερμένο μέλος Η Γιασεμι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:13 Η jasmine34294: #455 23-05-09 16:13 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: εγω παντως δεν εχω σχεδον καθολου εκτος απο μερικα μικρα.το make up κανει θαυματα αλλα το χρησιμοποιω σε εξαιρετικα....ζορικες περιπτωσεις! Click για ανάπτυξη... εγω δεν ειχα δεν εχω και ουτε θα εχω ποτεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rea Εκκολαπτόμενο μέλος Η Rea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:19 Η Rea έγραψε: #456 23-05-09 16:19 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: εγω δεν ειχα δεν εχω και ουτε θα εχω ποτεεεεεεεεε Click για ανάπτυξη... Αυτο θα πει τυχη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sweety Εκκολαπτόμενο μέλος Η sweety αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:29 Η sweety έγραψε: #457 23-05-09 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Ariana: Δε νομίζω! Μάλλον είσαι απ' τους τυχερούς... Σε ζηλεύω απίστευτα! Click για ανάπτυξη... εγω εχω ακουσει οτι τα ατομα που ειχαν παλια σπυρακια αργοτερα εχουν μια παρα πολυ καλη και καθαρη επιδερμιδα..αλλα οχι να τα εχουν πειραξει και να μεινουν σημαδια..και εγω εχω λιγα σπυρακια απο την εκτη δημοτικου μεχρι περσυ ειχα λιγα πολλα..αλλα φετος εχω ελαχιστα..και δεν εχω χρησιμοποιησει κρεμες κλπ απο γιατρους κλπ,απλα δεν τα πειραζα τοσο πολυ..ασχετο που χρησιμοποιω και μεικ απ αλλα ειναι πολυ καλο και δεν μου κανει κακο στο προσωπο..ααα και η θαλασσα βοηθαει πααααρα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marizza92 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Τάνια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λιβαδειά (Βοιωτία). Έχει γράψει 138 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:46 Η Marizza92: #458 23-05-09 16:46 Εγώ είχα λίγο 1-2 έβγεναν που και που αλλά επειδή είμαι απ τα άτομα που τα πείραζε έκανα μία θεραπεια 6 μηνών και τώρα αντίο σπυρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mktz93 Νεοφερμένο μέλος Η mktz93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 17:07 Η mktz93 έγραψε: #459 23-05-09 17:07 Η λυση ειναι απλη... Δεν θα τα πειραζεις ουτε θα σκας ωστε να μην σου μολυνθουν .Επισης μπορεις να χρησιμοποιησεις ενα gel για καθαρισμο προσωπου και αυτο ειναι ολο... Τι στο καλο σε δεκα μηνες σε ενα χρονο θα εξαφανιστουν, Εκει θα μεινουν για παντα;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sweety Εκκολαπτόμενο μέλος Η sweety αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 17:10 Η sweety έγραψε: #460 23-05-09 17:10 Αρχική Δημοσίευση από mktz93: Η λυση ειναι απλη... Δεν θα τα πειραζεις ουτε θα σκας ωστε να μην σου μολυνθουν .Επισης μπορεις να χρησιμοποιησεις ενα gel για καθαρισμο προσωπου και αυτο ειναι ολο... Τι στο καλο σε δεκα μηνες σε ενα χρονο θα εξαφανιστουν, Εκει θα μεινουν για παντα;;;;; Click για ανάπτυξη... εγω ειχα δει μια γυναικα η οποια ηταν γυρω στα 30 και ειχε αρκετα σπυρακια ααα και μια θεια μου ξερει μια γυναικα η οποια εχει δοκιμασει τα παντα,σε γιατρους,φαρμακευτικες αγωγες,τα παντα εχει δοκιμασει και αποτελεσμα τιποτα..και ειναι γυρω στα 35 εκει κοντα καλα μπορει να εχουν καποιο προβλημα δεν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Andromeda Γιώτα Γιαννακού Eirinakiii8 _Aggelos123 jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stetsi: πφφφ..εγω βγαζω σπυρακια αλλα το προβλημα μου ειναι οτι απο το αγχος μου για το σχολειο και τα προβληματα μου τα ξυνω και μετα γινονται πληγες και ειμαι λες και με εχουν χτυπήσει... πφφφ...εχω βαλει κρεμες και κεμες...εχω παει σε γιατρους και γιατρους..τιποτα..μου λενε απλα να μην τα ξυνω...αλλα εγω...το δικο μου...ειμαι πολυ χαζι...αλλα δεν μπορω οταν εχω κατι θελω καπου να ξεσπασωω! Click για ανάπτυξη... Βαρα τα μαξιλαρια σου!Τι σου φταιει το προσωπο σου??? Τρια πραγματα που δεν πειραζουμε ποτε (μονο για καλο σκοπο): 1)Μαλλια 2)Προσωπο 3)Νυχια. Σοβαρα τωρα... Ενας δερματολογος θα σου πει τι να βαλεις για να μην εχεις καθολου,αλλα μπορει να χρειαστει να πας αρκετες φορες μεχρι να βρεις το καταλληλο προιον για την επιδερμιδα σου.Εγω πηγα 4!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Nadiawow: παιδια το κλεραζιλ ειναι πολυ αποτελεσματικο!!! το πηρα ετσι για να δοκιμασω, κ πραγματικα εχει κανει καλη δουλεια!! Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι αληθεια!Το κλεραζιλ ειναι πολυ καλο μεχρι να το συνηθισει το προσωπο σου (οπως και ολα τα υπολοιπα δλδ!). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stetsi Νεοφερμένο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 00:50 Η stetsi έγραψε: #448 23-05-09 00:50 Αρχική Δημοσίευση από Rea: Βαρα τα μαξιλαρια σου!Τι σου φταιει το προσωπο σου??? Τρια πραγματα που δεν πειραζουμε ποτε (μονο για καλο σκοπο): 1)Μαλλια 2)Προσωπο 3)Νυχια. Σοβαρα τωρα... Ενας δερματολογος θα σου πει τι να βαλεις για να μην εχεις καθολου,αλλα μπορει να χρειαστει να πας αρκετες φορες μεχρι να βρεις το καταλληλο προιον για την επιδερμιδα σου.Εγω πηγα 4!! ----------------------------------------- Αυτο ειναι αληθεια!Το κλεραζιλ ειναι πολυ καλο μεχρι να το συνηθισει το προσωπο σου (οπως και ολα τα υπολοιπα δλδ!). Click για ανάπτυξη... :no1:Σε ευχαριστω πολυ..οοο και σε δερματολογο εχω παει..και κρεμες εχω παρει...αστα να πανε...σε ευχαριστω πολυ παντως! μια μερα ελπίζω να λογικευτω και να μην τα ξαναξυσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 01:38 Ο who έγραψε: #449 23-05-09 01:38 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Για τα εσωτερικά σπυράκια τα οποία δεν φαίνονται αλλά πονάνε υπερβολικά τι έχετε να πείτε/προτείνετε? Click για ανάπτυξη... Δερματολόγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2009 στις 12:17 Ο Guest 292010: #450 23-05-09 12:17 Δερματολόγο. Click για ανάπτυξη... Α ωραία.Και τον βάζεις μόνο στην περιοχή με τον σπυράκι ή αλείφεις όλο το πρόσωπο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PAOKARA_Kilkis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 1.073 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 12:41 Ο PAOKARA_Kilkis: #451 23-05-09 12:41 Νομίζω λέει το λινκ που σου έδωσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2009 στις 12:59 Ο Guest 292010: #452 23-05-09 12:59 Όχι όχι,στον who αναφερόμουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PAOKARA_Kilkis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 1.073 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 13:01 Ο PAOKARA_Kilkis: #453 23-05-09 13:01 Ναι αλλά το λινκ το είδες?? Νομίζω σε καλύπτει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2009 στις 13:14 Ο Guest 292010: #454 23-05-09 13:14 Ναι το είδα.Ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine34294 Νεοφερμένο μέλος Η Γιασεμι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:13 Η jasmine34294: #455 23-05-09 16:13 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: εγω παντως δεν εχω σχεδον καθολου εκτος απο μερικα μικρα.το make up κανει θαυματα αλλα το χρησιμοποιω σε εξαιρετικα....ζορικες περιπτωσεις! Click για ανάπτυξη... εγω δεν ειχα δεν εχω και ουτε θα εχω ποτεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rea Εκκολαπτόμενο μέλος Η Rea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:19 Η Rea έγραψε: #456 23-05-09 16:19 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: εγω δεν ειχα δεν εχω και ουτε θα εχω ποτεεεεεεεεε Click για ανάπτυξη... Αυτο θα πει τυχη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sweety Εκκολαπτόμενο μέλος Η sweety αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:29 Η sweety έγραψε: #457 23-05-09 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Ariana: Δε νομίζω! Μάλλον είσαι απ' τους τυχερούς... Σε ζηλεύω απίστευτα! Click για ανάπτυξη... εγω εχω ακουσει οτι τα ατομα που ειχαν παλια σπυρακια αργοτερα εχουν μια παρα πολυ καλη και καθαρη επιδερμιδα..αλλα οχι να τα εχουν πειραξει και να μεινουν σημαδια..και εγω εχω λιγα σπυρακια απο την εκτη δημοτικου μεχρι περσυ ειχα λιγα πολλα..αλλα φετος εχω ελαχιστα..και δεν εχω χρησιμοποιησει κρεμες κλπ απο γιατρους κλπ,απλα δεν τα πειραζα τοσο πολυ..ασχετο που χρησιμοποιω και μεικ απ αλλα ειναι πολυ καλο και δεν μου κανει κακο στο προσωπο..ααα και η θαλασσα βοηθαει πααααρα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marizza92 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Τάνια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λιβαδειά (Βοιωτία). Έχει γράψει 138 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:46 Η Marizza92: #458 23-05-09 16:46 Εγώ είχα λίγο 1-2 έβγεναν που και που αλλά επειδή είμαι απ τα άτομα που τα πείραζε έκανα μία θεραπεια 6 μηνών και τώρα αντίο σπυρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mktz93 Νεοφερμένο μέλος Η mktz93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 17:07 Η mktz93 έγραψε: #459 23-05-09 17:07 Η λυση ειναι απλη... Δεν θα τα πειραζεις ουτε θα σκας ωστε να μην σου μολυνθουν .Επισης μπορεις να χρησιμοποιησεις ενα gel για καθαρισμο προσωπου και αυτο ειναι ολο... Τι στο καλο σε δεκα μηνες σε ενα χρονο θα εξαφανιστουν, Εκει θα μεινουν για παντα;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sweety Εκκολαπτόμενο μέλος Η sweety αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 17:10 Η sweety έγραψε: #460 23-05-09 17:10 Αρχική Δημοσίευση από mktz93: Η λυση ειναι απλη... Δεν θα τα πειραζεις ουτε θα σκας ωστε να μην σου μολυνθουν .Επισης μπορεις να χρησιμοποιησεις ενα gel για καθαρισμο προσωπου και αυτο ειναι ολο... Τι στο καλο σε δεκα μηνες σε ενα χρονο θα εξαφανιστουν, Εκει θα μεινουν για παντα;;;;; Click για ανάπτυξη... εγω ειχα δει μια γυναικα η οποια ηταν γυρω στα 30 και ειχε αρκετα σπυρακια ααα και μια θεια μου ξερει μια γυναικα η οποια εχει δοκιμασει τα παντα,σε γιατρους,φαρμακευτικες αγωγες,τα παντα εχει δοκιμασει και αποτελεσμα τιποτα..και ειναι γυρω στα 35 εκει κοντα καλα μπορει να εχουν καποιο προβλημα δεν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Andromeda Γιώτα Γιαννακού Eirinakiii8 _Aggelos123 jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Rea: Βαρα τα μαξιλαρια σου!Τι σου φταιει το προσωπο σου??? Τρια πραγματα που δεν πειραζουμε ποτε (μονο για καλο σκοπο): 1)Μαλλια 2)Προσωπο 3)Νυχια. Σοβαρα τωρα... Ενας δερματολογος θα σου πει τι να βαλεις για να μην εχεις καθολου,αλλα μπορει να χρειαστει να πας αρκετες φορες μεχρι να βρεις το καταλληλο προιον για την επιδερμιδα σου.Εγω πηγα 4!! ----------------------------------------- Αυτο ειναι αληθεια!Το κλεραζιλ ειναι πολυ καλο μεχρι να το συνηθισει το προσωπο σου (οπως και ολα τα υπολοιπα δλδ!). Click για ανάπτυξη... :no1:Σε ευχαριστω πολυ..οοο και σε δερματολογο εχω παει..και κρεμες εχω παρει...αστα να πανε...σε ευχαριστω πολυ παντως! μια μερα ελπίζω να λογικευτω και να μην τα ξαναξυσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 01:38 Ο who έγραψε: #449 23-05-09 01:38 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Για τα εσωτερικά σπυράκια τα οποία δεν φαίνονται αλλά πονάνε υπερβολικά τι έχετε να πείτε/προτείνετε? Click για ανάπτυξη... Δερματολόγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2009 στις 12:17 Ο Guest 292010: #450 23-05-09 12:17 Δερματολόγο. Click για ανάπτυξη... Α ωραία.Και τον βάζεις μόνο στην περιοχή με τον σπυράκι ή αλείφεις όλο το πρόσωπο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PAOKARA_Kilkis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 1.073 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 12:41 Ο PAOKARA_Kilkis: #451 23-05-09 12:41 Νομίζω λέει το λινκ που σου έδωσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2009 στις 12:59 Ο Guest 292010: #452 23-05-09 12:59 Όχι όχι,στον who αναφερόμουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PAOKARA_Kilkis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 1.073 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 13:01 Ο PAOKARA_Kilkis: #453 23-05-09 13:01 Ναι αλλά το λινκ το είδες?? Νομίζω σε καλύπτει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2009 στις 13:14 Ο Guest 292010: #454 23-05-09 13:14 Ναι το είδα.Ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine34294 Νεοφερμένο μέλος Η Γιασεμι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:13 Η jasmine34294: #455 23-05-09 16:13 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: εγω παντως δεν εχω σχεδον καθολου εκτος απο μερικα μικρα.το make up κανει θαυματα αλλα το χρησιμοποιω σε εξαιρετικα....ζορικες περιπτωσεις! Click για ανάπτυξη... εγω δεν ειχα δεν εχω και ουτε θα εχω ποτεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rea Εκκολαπτόμενο μέλος Η Rea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:19 Η Rea έγραψε: #456 23-05-09 16:19 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: εγω δεν ειχα δεν εχω και ουτε θα εχω ποτεεεεεεεεε Click για ανάπτυξη... Αυτο θα πει τυχη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sweety Εκκολαπτόμενο μέλος Η sweety αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:29 Η sweety έγραψε: #457 23-05-09 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Ariana: Δε νομίζω! Μάλλον είσαι απ' τους τυχερούς... Σε ζηλεύω απίστευτα! Click για ανάπτυξη... εγω εχω ακουσει οτι τα ατομα που ειχαν παλια σπυρακια αργοτερα εχουν μια παρα πολυ καλη και καθαρη επιδερμιδα..αλλα οχι να τα εχουν πειραξει και να μεινουν σημαδια..και εγω εχω λιγα σπυρακια απο την εκτη δημοτικου μεχρι περσυ ειχα λιγα πολλα..αλλα φετος εχω ελαχιστα..και δεν εχω χρησιμοποιησει κρεμες κλπ απο γιατρους κλπ,απλα δεν τα πειραζα τοσο πολυ..ασχετο που χρησιμοποιω και μεικ απ αλλα ειναι πολυ καλο και δεν μου κανει κακο στο προσωπο..ααα και η θαλασσα βοηθαει πααααρα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marizza92 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Τάνια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λιβαδειά (Βοιωτία). Έχει γράψει 138 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:46 Η Marizza92: #458 23-05-09 16:46 Εγώ είχα λίγο 1-2 έβγεναν που και που αλλά επειδή είμαι απ τα άτομα που τα πείραζε έκανα μία θεραπεια 6 μηνών και τώρα αντίο σπυρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mktz93 Νεοφερμένο μέλος Η mktz93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 17:07 Η mktz93 έγραψε: #459 23-05-09 17:07 Η λυση ειναι απλη... Δεν θα τα πειραζεις ουτε θα σκας ωστε να μην σου μολυνθουν .Επισης μπορεις να χρησιμοποιησεις ενα gel για καθαρισμο προσωπου και αυτο ειναι ολο... Τι στο καλο σε δεκα μηνες σε ενα χρονο θα εξαφανιστουν, Εκει θα μεινουν για παντα;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sweety Εκκολαπτόμενο μέλος Η sweety αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 17:10 Η sweety έγραψε: #460 23-05-09 17:10 Αρχική Δημοσίευση από mktz93: Η λυση ειναι απλη... Δεν θα τα πειραζεις ουτε θα σκας ωστε να μην σου μολυνθουν .Επισης μπορεις να χρησιμοποιησεις ενα gel για καθαρισμο προσωπου και αυτο ειναι ολο... Τι στο καλο σε δεκα μηνες σε ενα χρονο θα εξαφανιστουν, Εκει θα μεινουν για παντα;;;;; Click για ανάπτυξη... εγω ειχα δει μια γυναικα η οποια ηταν γυρω στα 30 και ειχε αρκετα σπυρακια ααα και μια θεια μου ξερει μια γυναικα η οποια εχει δοκιμασει τα παντα,σε γιατρους,φαρμακευτικες αγωγες,τα παντα εχει δοκιμασει και αποτελεσμα τιποτα..και ειναι γυρω στα 35 εκει κοντα καλα μπορει να εχουν καποιο προβλημα δεν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Andromeda Γιώτα Γιαννακού Eirinakiii8 _Aggelos123 jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Για τα εσωτερικά σπυράκια τα οποία δεν φαίνονται αλλά πονάνε υπερβολικά τι έχετε να πείτε/προτείνετε? Click για ανάπτυξη... Δερματολόγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2009 στις 12:17 Ο Guest 292010: #450 23-05-09 12:17 Δερματολόγο. Click για ανάπτυξη... Α ωραία.Και τον βάζεις μόνο στην περιοχή με τον σπυράκι ή αλείφεις όλο το πρόσωπο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PAOKARA_Kilkis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 1.073 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 12:41 Ο PAOKARA_Kilkis: #451 23-05-09 12:41 Νομίζω λέει το λινκ που σου έδωσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2009 στις 12:59 Ο Guest 292010: #452 23-05-09 12:59 Όχι όχι,στον who αναφερόμουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PAOKARA_Kilkis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 1.073 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 13:01 Ο PAOKARA_Kilkis: #453 23-05-09 13:01 Ναι αλλά το λινκ το είδες?? Νομίζω σε καλύπτει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2009 στις 13:14 Ο Guest 292010: #454 23-05-09 13:14 Ναι το είδα.Ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine34294 Νεοφερμένο μέλος Η Γιασεμι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:13 Η jasmine34294: #455 23-05-09 16:13 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: εγω παντως δεν εχω σχεδον καθολου εκτος απο μερικα μικρα.το make up κανει θαυματα αλλα το χρησιμοποιω σε εξαιρετικα....ζορικες περιπτωσεις! Click για ανάπτυξη... εγω δεν ειχα δεν εχω και ουτε θα εχω ποτεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rea Εκκολαπτόμενο μέλος Η Rea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:19 Η Rea έγραψε: #456 23-05-09 16:19 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: εγω δεν ειχα δεν εχω και ουτε θα εχω ποτεεεεεεεεε Click για ανάπτυξη... Αυτο θα πει τυχη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sweety Εκκολαπτόμενο μέλος Η sweety αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:29 Η sweety έγραψε: #457 23-05-09 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Ariana: Δε νομίζω! Μάλλον είσαι απ' τους τυχερούς... Σε ζηλεύω απίστευτα! Click για ανάπτυξη... εγω εχω ακουσει οτι τα ατομα που ειχαν παλια σπυρακια αργοτερα εχουν μια παρα πολυ καλη και καθαρη επιδερμιδα..αλλα οχι να τα εχουν πειραξει και να μεινουν σημαδια..και εγω εχω λιγα σπυρακια απο την εκτη δημοτικου μεχρι περσυ ειχα λιγα πολλα..αλλα φετος εχω ελαχιστα..και δεν εχω χρησιμοποιησει κρεμες κλπ απο γιατρους κλπ,απλα δεν τα πειραζα τοσο πολυ..ασχετο που χρησιμοποιω και μεικ απ αλλα ειναι πολυ καλο και δεν μου κανει κακο στο προσωπο..ααα και η θαλασσα βοηθαει πααααρα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marizza92 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Τάνια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λιβαδειά (Βοιωτία). Έχει γράψει 138 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:46 Η Marizza92: #458 23-05-09 16:46 Εγώ είχα λίγο 1-2 έβγεναν που και που αλλά επειδή είμαι απ τα άτομα που τα πείραζε έκανα μία θεραπεια 6 μηνών και τώρα αντίο σπυρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mktz93 Νεοφερμένο μέλος Η mktz93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 17:07 Η mktz93 έγραψε: #459 23-05-09 17:07 Η λυση ειναι απλη... Δεν θα τα πειραζεις ουτε θα σκας ωστε να μην σου μολυνθουν .Επισης μπορεις να χρησιμοποιησεις ενα gel για καθαρισμο προσωπου και αυτο ειναι ολο... Τι στο καλο σε δεκα μηνες σε ενα χρονο θα εξαφανιστουν, Εκει θα μεινουν για παντα;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sweety Εκκολαπτόμενο μέλος Η sweety αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 17:10 Η sweety έγραψε: #460 23-05-09 17:10 Αρχική Δημοσίευση από mktz93: Η λυση ειναι απλη... Δεν θα τα πειραζεις ουτε θα σκας ωστε να μην σου μολυνθουν .Επισης μπορεις να χρησιμοποιησεις ενα gel για καθαρισμο προσωπου και αυτο ειναι ολο... Τι στο καλο σε δεκα μηνες σε ενα χρονο θα εξαφανιστουν, Εκει θα μεινουν για παντα;;;;; Click για ανάπτυξη... εγω ειχα δει μια γυναικα η οποια ηταν γυρω στα 30 και ειχε αρκετα σπυρακια ααα και μια θεια μου ξερει μια γυναικα η οποια εχει δοκιμασει τα παντα,σε γιατρους,φαρμακευτικες αγωγες,τα παντα εχει δοκιμασει και αποτελεσμα τιποτα..και ειναι γυρω στα 35 εκει κοντα καλα μπορει να εχουν καποιο προβλημα δεν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Andromeda Γιώτα Γιαννακού Eirinakiii8 _Aggelos123 jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δερματολόγο. Click για ανάπτυξη... Α ωραία.Και τον βάζεις μόνο στην περιοχή με τον σπυράκι ή αλείφεις όλο το πρόσωπο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PAOKARA_Kilkis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 1.073 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 12:41 Ο PAOKARA_Kilkis: #451 23-05-09 12:41 Νομίζω λέει το λινκ που σου έδωσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2009 στις 12:59 Ο Guest 292010: #452 23-05-09 12:59 Όχι όχι,στον who αναφερόμουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PAOKARA_Kilkis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 1.073 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 13:01 Ο PAOKARA_Kilkis: #453 23-05-09 13:01 Ναι αλλά το λινκ το είδες?? Νομίζω σε καλύπτει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2009 στις 13:14 Ο Guest 292010: #454 23-05-09 13:14 Ναι το είδα.Ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine34294 Νεοφερμένο μέλος Η Γιασεμι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:13 Η jasmine34294: #455 23-05-09 16:13 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: εγω παντως δεν εχω σχεδον καθολου εκτος απο μερικα μικρα.το make up κανει θαυματα αλλα το χρησιμοποιω σε εξαιρετικα....ζορικες περιπτωσεις! Click για ανάπτυξη... εγω δεν ειχα δεν εχω και ουτε θα εχω ποτεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rea Εκκολαπτόμενο μέλος Η Rea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:19 Η Rea έγραψε: #456 23-05-09 16:19 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: εγω δεν ειχα δεν εχω και ουτε θα εχω ποτεεεεεεεεε Click για ανάπτυξη... Αυτο θα πει τυχη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sweety Εκκολαπτόμενο μέλος Η sweety αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:29 Η sweety έγραψε: #457 23-05-09 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Ariana: Δε νομίζω! Μάλλον είσαι απ' τους τυχερούς... Σε ζηλεύω απίστευτα! Click για ανάπτυξη... εγω εχω ακουσει οτι τα ατομα που ειχαν παλια σπυρακια αργοτερα εχουν μια παρα πολυ καλη και καθαρη επιδερμιδα..αλλα οχι να τα εχουν πειραξει και να μεινουν σημαδια..και εγω εχω λιγα σπυρακια απο την εκτη δημοτικου μεχρι περσυ ειχα λιγα πολλα..αλλα φετος εχω ελαχιστα..και δεν εχω χρησιμοποιησει κρεμες κλπ απο γιατρους κλπ,απλα δεν τα πειραζα τοσο πολυ..ασχετο που χρησιμοποιω και μεικ απ αλλα ειναι πολυ καλο και δεν μου κανει κακο στο προσωπο..ααα και η θαλασσα βοηθαει πααααρα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marizza92 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Τάνια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λιβαδειά (Βοιωτία). Έχει γράψει 138 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:46 Η Marizza92: #458 23-05-09 16:46 Εγώ είχα λίγο 1-2 έβγεναν που και που αλλά επειδή είμαι απ τα άτομα που τα πείραζε έκανα μία θεραπεια 6 μηνών και τώρα αντίο σπυρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mktz93 Νεοφερμένο μέλος Η mktz93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 17:07 Η mktz93 έγραψε: #459 23-05-09 17:07 Η λυση ειναι απλη... Δεν θα τα πειραζεις ουτε θα σκας ωστε να μην σου μολυνθουν .Επισης μπορεις να χρησιμοποιησεις ενα gel για καθαρισμο προσωπου και αυτο ειναι ολο... Τι στο καλο σε δεκα μηνες σε ενα χρονο θα εξαφανιστουν, Εκει θα μεινουν για παντα;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sweety Εκκολαπτόμενο μέλος Η sweety αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 17:10 Η sweety έγραψε: #460 23-05-09 17:10 Αρχική Δημοσίευση από mktz93: Η λυση ειναι απλη... Δεν θα τα πειραζεις ουτε θα σκας ωστε να μην σου μολυνθουν .Επισης μπορεις να χρησιμοποιησεις ενα gel για καθαρισμο προσωπου και αυτο ειναι ολο... Τι στο καλο σε δεκα μηνες σε ενα χρονο θα εξαφανιστουν, Εκει θα μεινουν για παντα;;;;; Click για ανάπτυξη... εγω ειχα δει μια γυναικα η οποια ηταν γυρω στα 30 και ειχε αρκετα σπυρακια ααα και μια θεια μου ξερει μια γυναικα η οποια εχει δοκιμασει τα παντα,σε γιατρους,φαρμακευτικες αγωγες,τα παντα εχει δοκιμασει και αποτελεσμα τιποτα..και ειναι γυρω στα 35 εκει κοντα καλα μπορει να εχουν καποιο προβλημα δεν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Andromeda Γιώτα Γιαννακού Eirinakiii8 _Aggelos123 jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νομίζω λέει το λινκ που σου έδωσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2009 στις 12:59 Ο Guest 292010: #452 23-05-09 12:59 Όχι όχι,στον who αναφερόμουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PAOKARA_Kilkis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 1.073 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 13:01 Ο PAOKARA_Kilkis: #453 23-05-09 13:01 Ναι αλλά το λινκ το είδες?? Νομίζω σε καλύπτει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2009 στις 13:14 Ο Guest 292010: #454 23-05-09 13:14 Ναι το είδα.Ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine34294 Νεοφερμένο μέλος Η Γιασεμι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:13 Η jasmine34294: #455 23-05-09 16:13 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: εγω παντως δεν εχω σχεδον καθολου εκτος απο μερικα μικρα.το make up κανει θαυματα αλλα το χρησιμοποιω σε εξαιρετικα....ζορικες περιπτωσεις! Click για ανάπτυξη... εγω δεν ειχα δεν εχω και ουτε θα εχω ποτεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rea Εκκολαπτόμενο μέλος Η Rea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:19 Η Rea έγραψε: #456 23-05-09 16:19 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: εγω δεν ειχα δεν εχω και ουτε θα εχω ποτεεεεεεεεε Click για ανάπτυξη... Αυτο θα πει τυχη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sweety Εκκολαπτόμενο μέλος Η sweety αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:29 Η sweety έγραψε: #457 23-05-09 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Ariana: Δε νομίζω! Μάλλον είσαι απ' τους τυχερούς... Σε ζηλεύω απίστευτα! Click για ανάπτυξη... εγω εχω ακουσει οτι τα ατομα που ειχαν παλια σπυρακια αργοτερα εχουν μια παρα πολυ καλη και καθαρη επιδερμιδα..αλλα οχι να τα εχουν πειραξει και να μεινουν σημαδια..και εγω εχω λιγα σπυρακια απο την εκτη δημοτικου μεχρι περσυ ειχα λιγα πολλα..αλλα φετος εχω ελαχιστα..και δεν εχω χρησιμοποιησει κρεμες κλπ απο γιατρους κλπ,απλα δεν τα πειραζα τοσο πολυ..ασχετο που χρησιμοποιω και μεικ απ αλλα ειναι πολυ καλο και δεν μου κανει κακο στο προσωπο..ααα και η θαλασσα βοηθαει πααααρα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marizza92 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Τάνια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λιβαδειά (Βοιωτία). Έχει γράψει 138 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:46 Η Marizza92: #458 23-05-09 16:46 Εγώ είχα λίγο 1-2 έβγεναν που και που αλλά επειδή είμαι απ τα άτομα που τα πείραζε έκανα μία θεραπεια 6 μηνών και τώρα αντίο σπυρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mktz93 Νεοφερμένο μέλος Η mktz93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 17:07 Η mktz93 έγραψε: #459 23-05-09 17:07 Η λυση ειναι απλη... Δεν θα τα πειραζεις ουτε θα σκας ωστε να μην σου μολυνθουν .Επισης μπορεις να χρησιμοποιησεις ενα gel για καθαρισμο προσωπου και αυτο ειναι ολο... Τι στο καλο σε δεκα μηνες σε ενα χρονο θα εξαφανιστουν, Εκει θα μεινουν για παντα;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sweety Εκκολαπτόμενο μέλος Η sweety αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 17:10 Η sweety έγραψε: #460 23-05-09 17:10 Αρχική Δημοσίευση από mktz93: Η λυση ειναι απλη... Δεν θα τα πειραζεις ουτε θα σκας ωστε να μην σου μολυνθουν .Επισης μπορεις να χρησιμοποιησεις ενα gel για καθαρισμο προσωπου και αυτο ειναι ολο... Τι στο καλο σε δεκα μηνες σε ενα χρονο θα εξαφανιστουν, Εκει θα μεινουν για παντα;;;;; Click για ανάπτυξη... εγω ειχα δει μια γυναικα η οποια ηταν γυρω στα 30 και ειχε αρκετα σπυρακια ααα και μια θεια μου ξερει μια γυναικα η οποια εχει δοκιμασει τα παντα,σε γιατρους,φαρμακευτικες αγωγες,τα παντα εχει δοκιμασει και αποτελεσμα τιποτα..και ειναι γυρω στα 35 εκει κοντα καλα μπορει να εχουν καποιο προβλημα δεν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Andromeda Γιώτα Γιαννακού Eirinakiii8 _Aggelos123 jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όχι όχι,στον who αναφερόμουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PAOKARA_Kilkis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 1.073 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 13:01 Ο PAOKARA_Kilkis: #453 23-05-09 13:01 Ναι αλλά το λινκ το είδες?? Νομίζω σε καλύπτει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2009 στις 13:14 Ο Guest 292010: #454 23-05-09 13:14 Ναι το είδα.Ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine34294 Νεοφερμένο μέλος Η Γιασεμι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:13 Η jasmine34294: #455 23-05-09 16:13 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: εγω παντως δεν εχω σχεδον καθολου εκτος απο μερικα μικρα.το make up κανει θαυματα αλλα το χρησιμοποιω σε εξαιρετικα....ζορικες περιπτωσεις! Click για ανάπτυξη... εγω δεν ειχα δεν εχω και ουτε θα εχω ποτεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rea Εκκολαπτόμενο μέλος Η Rea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:19 Η Rea έγραψε: #456 23-05-09 16:19 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: εγω δεν ειχα δεν εχω και ουτε θα εχω ποτεεεεεεεεε Click για ανάπτυξη... Αυτο θα πει τυχη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sweety Εκκολαπτόμενο μέλος Η sweety αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:29 Η sweety έγραψε: #457 23-05-09 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Ariana: Δε νομίζω! Μάλλον είσαι απ' τους τυχερούς... Σε ζηλεύω απίστευτα! Click για ανάπτυξη... εγω εχω ακουσει οτι τα ατομα που ειχαν παλια σπυρακια αργοτερα εχουν μια παρα πολυ καλη και καθαρη επιδερμιδα..αλλα οχι να τα εχουν πειραξει και να μεινουν σημαδια..και εγω εχω λιγα σπυρακια απο την εκτη δημοτικου μεχρι περσυ ειχα λιγα πολλα..αλλα φετος εχω ελαχιστα..και δεν εχω χρησιμοποιησει κρεμες κλπ απο γιατρους κλπ,απλα δεν τα πειραζα τοσο πολυ..ασχετο που χρησιμοποιω και μεικ απ αλλα ειναι πολυ καλο και δεν μου κανει κακο στο προσωπο..ααα και η θαλασσα βοηθαει πααααρα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marizza92 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Τάνια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λιβαδειά (Βοιωτία). Έχει γράψει 138 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:46 Η Marizza92: #458 23-05-09 16:46 Εγώ είχα λίγο 1-2 έβγεναν που και που αλλά επειδή είμαι απ τα άτομα που τα πείραζε έκανα μία θεραπεια 6 μηνών και τώρα αντίο σπυρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mktz93 Νεοφερμένο μέλος Η mktz93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 17:07 Η mktz93 έγραψε: #459 23-05-09 17:07 Η λυση ειναι απλη... Δεν θα τα πειραζεις ουτε θα σκας ωστε να μην σου μολυνθουν .Επισης μπορεις να χρησιμοποιησεις ενα gel για καθαρισμο προσωπου και αυτο ειναι ολο... Τι στο καλο σε δεκα μηνες σε ενα χρονο θα εξαφανιστουν, Εκει θα μεινουν για παντα;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sweety Εκκολαπτόμενο μέλος Η sweety αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 17:10 Η sweety έγραψε: #460 23-05-09 17:10 Αρχική Δημοσίευση από mktz93: Η λυση ειναι απλη... Δεν θα τα πειραζεις ουτε θα σκας ωστε να μην σου μολυνθουν .Επισης μπορεις να χρησιμοποιησεις ενα gel για καθαρισμο προσωπου και αυτο ειναι ολο... Τι στο καλο σε δεκα μηνες σε ενα χρονο θα εξαφανιστουν, Εκει θα μεινουν για παντα;;;;; Click για ανάπτυξη... εγω ειχα δει μια γυναικα η οποια ηταν γυρω στα 30 και ειχε αρκετα σπυρακια ααα και μια θεια μου ξερει μια γυναικα η οποια εχει δοκιμασει τα παντα,σε γιατρους,φαρμακευτικες αγωγες,τα παντα εχει δοκιμασει και αποτελεσμα τιποτα..και ειναι γυρω στα 35 εκει κοντα καλα μπορει να εχουν καποιο προβλημα δεν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Andromeda Γιώτα Γιαννακού Eirinakiii8 _Aggelos123 jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι αλλά το λινκ το είδες?? Νομίζω σε καλύπτει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2009 στις 13:14 Ο Guest 292010: #454 23-05-09 13:14 Ναι το είδα.Ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine34294 Νεοφερμένο μέλος Η Γιασεμι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:13 Η jasmine34294: #455 23-05-09 16:13 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: εγω παντως δεν εχω σχεδον καθολου εκτος απο μερικα μικρα.το make up κανει θαυματα αλλα το χρησιμοποιω σε εξαιρετικα....ζορικες περιπτωσεις! Click για ανάπτυξη... εγω δεν ειχα δεν εχω και ουτε θα εχω ποτεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rea Εκκολαπτόμενο μέλος Η Rea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:19 Η Rea έγραψε: #456 23-05-09 16:19 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: εγω δεν ειχα δεν εχω και ουτε θα εχω ποτεεεεεεεεε Click για ανάπτυξη... Αυτο θα πει τυχη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sweety Εκκολαπτόμενο μέλος Η sweety αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:29 Η sweety έγραψε: #457 23-05-09 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Ariana: Δε νομίζω! Μάλλον είσαι απ' τους τυχερούς... Σε ζηλεύω απίστευτα! Click για ανάπτυξη... εγω εχω ακουσει οτι τα ατομα που ειχαν παλια σπυρακια αργοτερα εχουν μια παρα πολυ καλη και καθαρη επιδερμιδα..αλλα οχι να τα εχουν πειραξει και να μεινουν σημαδια..και εγω εχω λιγα σπυρακια απο την εκτη δημοτικου μεχρι περσυ ειχα λιγα πολλα..αλλα φετος εχω ελαχιστα..και δεν εχω χρησιμοποιησει κρεμες κλπ απο γιατρους κλπ,απλα δεν τα πειραζα τοσο πολυ..ασχετο που χρησιμοποιω και μεικ απ αλλα ειναι πολυ καλο και δεν μου κανει κακο στο προσωπο..ααα και η θαλασσα βοηθαει πααααρα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marizza92 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Τάνια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λιβαδειά (Βοιωτία). Έχει γράψει 138 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:46 Η Marizza92: #458 23-05-09 16:46 Εγώ είχα λίγο 1-2 έβγεναν που και που αλλά επειδή είμαι απ τα άτομα που τα πείραζε έκανα μία θεραπεια 6 μηνών και τώρα αντίο σπυρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mktz93 Νεοφερμένο μέλος Η mktz93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 17:07 Η mktz93 έγραψε: #459 23-05-09 17:07 Η λυση ειναι απλη... Δεν θα τα πειραζεις ουτε θα σκας ωστε να μην σου μολυνθουν .Επισης μπορεις να χρησιμοποιησεις ενα gel για καθαρισμο προσωπου και αυτο ειναι ολο... Τι στο καλο σε δεκα μηνες σε ενα χρονο θα εξαφανιστουν, Εκει θα μεινουν για παντα;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sweety Εκκολαπτόμενο μέλος Η sweety αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 17:10 Η sweety έγραψε: #460 23-05-09 17:10 Αρχική Δημοσίευση από mktz93: Η λυση ειναι απλη... Δεν θα τα πειραζεις ουτε θα σκας ωστε να μην σου μολυνθουν .Επισης μπορεις να χρησιμοποιησεις ενα gel για καθαρισμο προσωπου και αυτο ειναι ολο... Τι στο καλο σε δεκα μηνες σε ενα χρονο θα εξαφανιστουν, Εκει θα μεινουν για παντα;;;;; Click για ανάπτυξη... εγω ειχα δει μια γυναικα η οποια ηταν γυρω στα 30 και ειχε αρκετα σπυρακια ααα και μια θεια μου ξερει μια γυναικα η οποια εχει δοκιμασει τα παντα,σε γιατρους,φαρμακευτικες αγωγες,τα παντα εχει δοκιμασει και αποτελεσμα τιποτα..και ειναι γυρω στα 35 εκει κοντα καλα μπορει να εχουν καποιο προβλημα δεν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Andromeda Γιώτα Γιαννακού Eirinakiii8 _Aggelos123 jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι το είδα.Ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jasmine34294 Νεοφερμένο μέλος Η Γιασεμι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:13 Η jasmine34294: #455 23-05-09 16:13 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: εγω παντως δεν εχω σχεδον καθολου εκτος απο μερικα μικρα.το make up κανει θαυματα αλλα το χρησιμοποιω σε εξαιρετικα....ζορικες περιπτωσεις! Click για ανάπτυξη... εγω δεν ειχα δεν εχω και ουτε θα εχω ποτεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rea Εκκολαπτόμενο μέλος Η Rea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:19 Η Rea έγραψε: #456 23-05-09 16:19 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: εγω δεν ειχα δεν εχω και ουτε θα εχω ποτεεεεεεεεε Click για ανάπτυξη... Αυτο θα πει τυχη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sweety Εκκολαπτόμενο μέλος Η sweety αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:29 Η sweety έγραψε: #457 23-05-09 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Ariana: Δε νομίζω! Μάλλον είσαι απ' τους τυχερούς... Σε ζηλεύω απίστευτα! Click για ανάπτυξη... εγω εχω ακουσει οτι τα ατομα που ειχαν παλια σπυρακια αργοτερα εχουν μια παρα πολυ καλη και καθαρη επιδερμιδα..αλλα οχι να τα εχουν πειραξει και να μεινουν σημαδια..και εγω εχω λιγα σπυρακια απο την εκτη δημοτικου μεχρι περσυ ειχα λιγα πολλα..αλλα φετος εχω ελαχιστα..και δεν εχω χρησιμοποιησει κρεμες κλπ απο γιατρους κλπ,απλα δεν τα πειραζα τοσο πολυ..ασχετο που χρησιμοποιω και μεικ απ αλλα ειναι πολυ καλο και δεν μου κανει κακο στο προσωπο..ααα και η θαλασσα βοηθαει πααααρα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marizza92 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Τάνια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λιβαδειά (Βοιωτία). Έχει γράψει 138 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:46 Η Marizza92: #458 23-05-09 16:46 Εγώ είχα λίγο 1-2 έβγεναν που και που αλλά επειδή είμαι απ τα άτομα που τα πείραζε έκανα μία θεραπεια 6 μηνών και τώρα αντίο σπυρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mktz93 Νεοφερμένο μέλος Η mktz93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 17:07 Η mktz93 έγραψε: #459 23-05-09 17:07 Η λυση ειναι απλη... Δεν θα τα πειραζεις ουτε θα σκας ωστε να μην σου μολυνθουν .Επισης μπορεις να χρησιμοποιησεις ενα gel για καθαρισμο προσωπου και αυτο ειναι ολο... Τι στο καλο σε δεκα μηνες σε ενα χρονο θα εξαφανιστουν, Εκει θα μεινουν για παντα;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sweety Εκκολαπτόμενο μέλος Η sweety αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 17:10 Η sweety έγραψε: #460 23-05-09 17:10 Αρχική Δημοσίευση από mktz93: Η λυση ειναι απλη... Δεν θα τα πειραζεις ουτε θα σκας ωστε να μην σου μολυνθουν .Επισης μπορεις να χρησιμοποιησεις ενα gel για καθαρισμο προσωπου και αυτο ειναι ολο... Τι στο καλο σε δεκα μηνες σε ενα χρονο θα εξαφανιστουν, Εκει θα μεινουν για παντα;;;;; Click για ανάπτυξη... εγω ειχα δει μια γυναικα η οποια ηταν γυρω στα 30 και ειχε αρκετα σπυρακια ααα και μια θεια μου ξερει μια γυναικα η οποια εχει δοκιμασει τα παντα,σε γιατρους,φαρμακευτικες αγωγες,τα παντα εχει δοκιμασει και αποτελεσμα τιποτα..και ειναι γυρω στα 35 εκει κοντα καλα μπορει να εχουν καποιο προβλημα δεν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Andromeda Γιώτα Γιαννακού Eirinakiii8 _Aggelos123 jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: εγω παντως δεν εχω σχεδον καθολου εκτος απο μερικα μικρα.το make up κανει θαυματα αλλα το χρησιμοποιω σε εξαιρετικα....ζορικες περιπτωσεις! Click για ανάπτυξη... εγω δεν ειχα δεν εχω και ουτε θα εχω ποτεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rea Εκκολαπτόμενο μέλος Η Rea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:19 Η Rea έγραψε: #456 23-05-09 16:19 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: εγω δεν ειχα δεν εχω και ουτε θα εχω ποτεεεεεεεεε Click για ανάπτυξη... Αυτο θα πει τυχη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sweety Εκκολαπτόμενο μέλος Η sweety αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:29 Η sweety έγραψε: #457 23-05-09 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Ariana: Δε νομίζω! Μάλλον είσαι απ' τους τυχερούς... Σε ζηλεύω απίστευτα! Click για ανάπτυξη... εγω εχω ακουσει οτι τα ατομα που ειχαν παλια σπυρακια αργοτερα εχουν μια παρα πολυ καλη και καθαρη επιδερμιδα..αλλα οχι να τα εχουν πειραξει και να μεινουν σημαδια..και εγω εχω λιγα σπυρακια απο την εκτη δημοτικου μεχρι περσυ ειχα λιγα πολλα..αλλα φετος εχω ελαχιστα..και δεν εχω χρησιμοποιησει κρεμες κλπ απο γιατρους κλπ,απλα δεν τα πειραζα τοσο πολυ..ασχετο που χρησιμοποιω και μεικ απ αλλα ειναι πολυ καλο και δεν μου κανει κακο στο προσωπο..ααα και η θαλασσα βοηθαει πααααρα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marizza92 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Τάνια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λιβαδειά (Βοιωτία). Έχει γράψει 138 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:46 Η Marizza92: #458 23-05-09 16:46 Εγώ είχα λίγο 1-2 έβγεναν που και που αλλά επειδή είμαι απ τα άτομα που τα πείραζε έκανα μία θεραπεια 6 μηνών και τώρα αντίο σπυρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mktz93 Νεοφερμένο μέλος Η mktz93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 17:07 Η mktz93 έγραψε: #459 23-05-09 17:07 Η λυση ειναι απλη... Δεν θα τα πειραζεις ουτε θα σκας ωστε να μην σου μολυνθουν .Επισης μπορεις να χρησιμοποιησεις ενα gel για καθαρισμο προσωπου και αυτο ειναι ολο... Τι στο καλο σε δεκα μηνες σε ενα χρονο θα εξαφανιστουν, Εκει θα μεινουν για παντα;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sweety Εκκολαπτόμενο μέλος Η sweety αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 17:10 Η sweety έγραψε: #460 23-05-09 17:10 Αρχική Δημοσίευση από mktz93: Η λυση ειναι απλη... Δεν θα τα πειραζεις ουτε θα σκας ωστε να μην σου μολυνθουν .Επισης μπορεις να χρησιμοποιησεις ενα gel για καθαρισμο προσωπου και αυτο ειναι ολο... Τι στο καλο σε δεκα μηνες σε ενα χρονο θα εξαφανιστουν, Εκει θα μεινουν για παντα;;;;; Click για ανάπτυξη... εγω ειχα δει μια γυναικα η οποια ηταν γυρω στα 30 και ειχε αρκετα σπυρακια ααα και μια θεια μου ξερει μια γυναικα η οποια εχει δοκιμασει τα παντα,σε γιατρους,φαρμακευτικες αγωγες,τα παντα εχει δοκιμασει και αποτελεσμα τιποτα..και ειναι γυρω στα 35 εκει κοντα καλα μπορει να εχουν καποιο προβλημα δεν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Andromeda Γιώτα Γιαννακού Eirinakiii8 _Aggelos123 jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από jasmine: εγω δεν ειχα δεν εχω και ουτε θα εχω ποτεεεεεεεεε Click για ανάπτυξη... Αυτο θα πει τυχη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sweety Εκκολαπτόμενο μέλος Η sweety αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:29 Η sweety έγραψε: #457 23-05-09 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Ariana: Δε νομίζω! Μάλλον είσαι απ' τους τυχερούς... Σε ζηλεύω απίστευτα! Click για ανάπτυξη... εγω εχω ακουσει οτι τα ατομα που ειχαν παλια σπυρακια αργοτερα εχουν μια παρα πολυ καλη και καθαρη επιδερμιδα..αλλα οχι να τα εχουν πειραξει και να μεινουν σημαδια..και εγω εχω λιγα σπυρακια απο την εκτη δημοτικου μεχρι περσυ ειχα λιγα πολλα..αλλα φετος εχω ελαχιστα..και δεν εχω χρησιμοποιησει κρεμες κλπ απο γιατρους κλπ,απλα δεν τα πειραζα τοσο πολυ..ασχετο που χρησιμοποιω και μεικ απ αλλα ειναι πολυ καλο και δεν μου κανει κακο στο προσωπο..ααα και η θαλασσα βοηθαει πααααρα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marizza92 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Τάνια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λιβαδειά (Βοιωτία). Έχει γράψει 138 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:46 Η Marizza92: #458 23-05-09 16:46 Εγώ είχα λίγο 1-2 έβγεναν που και που αλλά επειδή είμαι απ τα άτομα που τα πείραζε έκανα μία θεραπεια 6 μηνών και τώρα αντίο σπυρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mktz93 Νεοφερμένο μέλος Η mktz93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 17:07 Η mktz93 έγραψε: #459 23-05-09 17:07 Η λυση ειναι απλη... Δεν θα τα πειραζεις ουτε θα σκας ωστε να μην σου μολυνθουν .Επισης μπορεις να χρησιμοποιησεις ενα gel για καθαρισμο προσωπου και αυτο ειναι ολο... Τι στο καλο σε δεκα μηνες σε ενα χρονο θα εξαφανιστουν, Εκει θα μεινουν για παντα;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sweety Εκκολαπτόμενο μέλος Η sweety αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 17:10 Η sweety έγραψε: #460 23-05-09 17:10 Αρχική Δημοσίευση από mktz93: Η λυση ειναι απλη... Δεν θα τα πειραζεις ουτε θα σκας ωστε να μην σου μολυνθουν .Επισης μπορεις να χρησιμοποιησεις ενα gel για καθαρισμο προσωπου και αυτο ειναι ολο... Τι στο καλο σε δεκα μηνες σε ενα χρονο θα εξαφανιστουν, Εκει θα μεινουν για παντα;;;;; Click για ανάπτυξη... εγω ειχα δει μια γυναικα η οποια ηταν γυρω στα 30 και ειχε αρκετα σπυρακια ααα και μια θεια μου ξερει μια γυναικα η οποια εχει δοκιμασει τα παντα,σε γιατρους,φαρμακευτικες αγωγες,τα παντα εχει δοκιμασει και αποτελεσμα τιποτα..και ειναι γυρω στα 35 εκει κοντα καλα μπορει να εχουν καποιο προβλημα δεν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Andromeda Γιώτα Γιαννακού Eirinakiii8 _Aggelos123 jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ariana: Δε νομίζω! Μάλλον είσαι απ' τους τυχερούς... Σε ζηλεύω απίστευτα! Click για ανάπτυξη... εγω εχω ακουσει οτι τα ατομα που ειχαν παλια σπυρακια αργοτερα εχουν μια παρα πολυ καλη και καθαρη επιδερμιδα..αλλα οχι να τα εχουν πειραξει και να μεινουν σημαδια..και εγω εχω λιγα σπυρακια απο την εκτη δημοτικου μεχρι περσυ ειχα λιγα πολλα..αλλα φετος εχω ελαχιστα..και δεν εχω χρησιμοποιησει κρεμες κλπ απο γιατρους κλπ,απλα δεν τα πειραζα τοσο πολυ..ασχετο που χρησιμοποιω και μεικ απ αλλα ειναι πολυ καλο και δεν μου κανει κακο στο προσωπο..ααα και η θαλασσα βοηθαει πααααρα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Marizza92 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Τάνια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λιβαδειά (Βοιωτία). Έχει γράψει 138 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:46 Η Marizza92: #458 23-05-09 16:46 Εγώ είχα λίγο 1-2 έβγεναν που και που αλλά επειδή είμαι απ τα άτομα που τα πείραζε έκανα μία θεραπεια 6 μηνών και τώρα αντίο σπυρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mktz93 Νεοφερμένο μέλος Η mktz93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 17:07 Η mktz93 έγραψε: #459 23-05-09 17:07 Η λυση ειναι απλη... Δεν θα τα πειραζεις ουτε θα σκας ωστε να μην σου μολυνθουν .Επισης μπορεις να χρησιμοποιησεις ενα gel για καθαρισμο προσωπου και αυτο ειναι ολο... Τι στο καλο σε δεκα μηνες σε ενα χρονο θα εξαφανιστουν, Εκει θα μεινουν για παντα;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sweety Εκκολαπτόμενο μέλος Η sweety αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 17:10 Η sweety έγραψε: #460 23-05-09 17:10 Αρχική Δημοσίευση από mktz93: Η λυση ειναι απλη... Δεν θα τα πειραζεις ουτε θα σκας ωστε να μην σου μολυνθουν .Επισης μπορεις να χρησιμοποιησεις ενα gel για καθαρισμο προσωπου και αυτο ειναι ολο... Τι στο καλο σε δεκα μηνες σε ενα χρονο θα εξαφανιστουν, Εκει θα μεινουν για παντα;;;;; Click για ανάπτυξη... εγω ειχα δει μια γυναικα η οποια ηταν γυρω στα 30 και ειχε αρκετα σπυρακια ααα και μια θεια μου ξερει μια γυναικα η οποια εχει δοκιμασει τα παντα,σε γιατρους,φαρμακευτικες αγωγες,τα παντα εχει δοκιμασει και αποτελεσμα τιποτα..και ειναι γυρω στα 35 εκει κοντα καλα μπορει να εχουν καποιο προβλημα δεν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Andromeda Γιώτα Γιαννακού Eirinakiii8 _Aggelos123 jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ είχα λίγο 1-2 έβγεναν που και που αλλά επειδή είμαι απ τα άτομα που τα πείραζε έκανα μία θεραπεια 6 μηνών και τώρα αντίο σπυρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mktz93 Νεοφερμένο μέλος Η mktz93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 17:07 Η mktz93 έγραψε: #459 23-05-09 17:07 Η λυση ειναι απλη... Δεν θα τα πειραζεις ουτε θα σκας ωστε να μην σου μολυνθουν .Επισης μπορεις να χρησιμοποιησεις ενα gel για καθαρισμο προσωπου και αυτο ειναι ολο... Τι στο καλο σε δεκα μηνες σε ενα χρονο θα εξαφανιστουν, Εκει θα μεινουν για παντα;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sweety Εκκολαπτόμενο μέλος Η sweety αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 17:10 Η sweety έγραψε: #460 23-05-09 17:10 Αρχική Δημοσίευση από mktz93: Η λυση ειναι απλη... Δεν θα τα πειραζεις ουτε θα σκας ωστε να μην σου μολυνθουν .Επισης μπορεις να χρησιμοποιησεις ενα gel για καθαρισμο προσωπου και αυτο ειναι ολο... Τι στο καλο σε δεκα μηνες σε ενα χρονο θα εξαφανιστουν, Εκει θα μεινουν για παντα;;;;; Click για ανάπτυξη... εγω ειχα δει μια γυναικα η οποια ηταν γυρω στα 30 και ειχε αρκετα σπυρακια ααα και μια θεια μου ξερει μια γυναικα η οποια εχει δοκιμασει τα παντα,σε γιατρους,φαρμακευτικες αγωγες,τα παντα εχει δοκιμασει και αποτελεσμα τιποτα..και ειναι γυρω στα 35 εκει κοντα καλα μπορει να εχουν καποιο προβλημα δεν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Η λυση ειναι απλη... Δεν θα τα πειραζεις ουτε θα σκας ωστε να μην σου μολυνθουν .Επισης μπορεις να χρησιμοποιησεις ενα gel για καθαρισμο προσωπου και αυτο ειναι ολο... Τι στο καλο σε δεκα μηνες σε ενα χρονο θα εξαφανιστουν, Εκει θα μεινουν για παντα;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sweety Εκκολαπτόμενο μέλος Η sweety αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 17:10 Η sweety έγραψε: #460 23-05-09 17:10 Αρχική Δημοσίευση από mktz93: Η λυση ειναι απλη... Δεν θα τα πειραζεις ουτε θα σκας ωστε να μην σου μολυνθουν .Επισης μπορεις να χρησιμοποιησεις ενα gel για καθαρισμο προσωπου και αυτο ειναι ολο... Τι στο καλο σε δεκα μηνες σε ενα χρονο θα εξαφανιστουν, Εκει θα μεινουν για παντα;;;;; Click για ανάπτυξη... εγω ειχα δει μια γυναικα η οποια ηταν γυρω στα 30 και ειχε αρκετα σπυρακια ααα και μια θεια μου ξερει μια γυναικα η οποια εχει δοκιμασει τα παντα,σε γιατρους,φαρμακευτικες αγωγες,τα παντα εχει δοκιμασει και αποτελεσμα τιποτα..και ειναι γυρω στα 35 εκει κοντα καλα μπορει να εχουν καποιο προβλημα δεν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από mktz93: Η λυση ειναι απλη... Δεν θα τα πειραζεις ουτε θα σκας ωστε να μην σου μολυνθουν .Επισης μπορεις να χρησιμοποιησεις ενα gel για καθαρισμο προσωπου και αυτο ειναι ολο... Τι στο καλο σε δεκα μηνες σε ενα χρονο θα εξαφανιστουν, Εκει θα μεινουν για παντα;;;;; Click για ανάπτυξη... εγω ειχα δει μια γυναικα η οποια ηταν γυρω στα 30 και ειχε αρκετα σπυρακια ααα και μια θεια μου ξερει μια γυναικα η οποια εχει δοκιμασει τα παντα,σε γιατρους,φαρμακευτικες αγωγες,τα παντα εχει δοκιμασει και αποτελεσμα τιποτα..και ειναι γυρω στα 35 εκει κοντα καλα μπορει να εχουν καποιο προβλημα δεν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.