stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 11:16 Η stargirl έγραψε: #161 17-06-08 11:16 Εύκολο το χεις? Εγώ κάθε μέρα βγάζω καινούρια σπυράκια. Με το που φεύγουν τα προηγούμενα ξεπετάγονται άλλα. Έλεος πια δεν αντέχω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 15:10 Η !Βάλια! έγραψε: #162 17-06-08 15:10 εντάξει δεν πολυφαίνονται ευτυχώς...θα κόψω τα αβγά, τις σοκολάτες(βέβαια δεν τρώω ούτως ή άλλως) και τα τηγανητά...Θα πω και την αισθητικό να μου πει τι θα κάνω που θα έρθει σήμερα, και θα πάω και να πάρω σαπουνάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mad1kas Νεοφερμένο μέλος Ο Mad1kas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 15:45 Ο Mad1kas έγραψε: #163 17-06-08 15:45 Μην νομίζεις πως οι σοκολάτες κτλ φαγητά ευθύνονται..έτσι πίστευαν παλαιότερα αλλά τώρα, σύμφωνα με έρευνες, κάτι τέτοιο δεν ισχυεί.Η δερματολόγος μου μου το είπε. :no1: Αλλά αν φας κάτι και βγάλεις σπυράκια, τότε σε ενοχλεί και καλύτερα να το αποφέυγεις.. Υ.Γ Τσεκάρετε την νέα μου υπογραφή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 16:31 Η stargirl έγραψε: #164 17-06-08 16:31 Όντως αυτό έχει αποδειχτεί. Δεν υπάρχουν συγκεκριμένες τροφές που σε κάνουν να βγάζεις σπυράκια. Υ.Γ.: Η υπογραφή σου δεν είναι ότι καλύτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 16:33 Η !Βάλια! έγραψε: #165 17-06-08 16:33 Τι λέτε ρε...Φυσικά και επηρεάζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 16:36 Η stargirl έγραψε: #166 17-06-08 16:36 Πού το στηρίζεις αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mad1kas Νεοφερμένο μέλος Ο Mad1kas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 16:49 Ο Mad1kas έγραψε: #167 17-06-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από !Βάλια!: Τι λέτε ρε...Φυσικά και επηρεάζει Click για ανάπτυξη... Ναι επηρεάζει, αλλά όχι όλους.Όπως και με τις κρέμες, κάποια σε εμένα μπορεί να δουλέψει ενώ σε εσένα όχι. Stargirl@ Δεν θυμάμαι να σε ρώτησα. :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:04 Η X-FILER έγραψε: #168 17-06-08 17:04 οπως οι σοκολατα.εμενα με πηρεαζει και γενικα ο,τι εχει σοκολατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:41 Η Devina έγραψε: #169 17-06-08 17:41 εμένα πάλι δεν έχω παρατηρήσει να με ενοχλεί τίποτα από αυτά που τρώω, βασικά δεν έχω και τα τρελά σπυράκια αλλά δεν με πιάνει και υστερία όταν τα βγάζω, της εφηβείας είναι μην τρελαινόμαστε κιόλας είναι κάτι πολύ φυσιολογικό!!!!! Σπυράκια βγάζω συνήθως μόνο όταν μου έρχεται περίοδος ή είμαι πολύ στρεσαρισμένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mistirios Νεοφερμένο μέλος Ο Mistirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 16:34 Ο Mistirios: #170 20-06-08 16:34 Λοιπόν παιδία μου ακούστε.. τα σπυράκια στα αγοράκια τουλάχιστον εμφανίζονται επειδή οταν αυνανιζόμαστε γίνοντε κάποιες εκκρίσεις τεστοστερόνης.. τώρα περισσότερες λεπτομέρεις δεν ξέρω... Πάντος εγώ προσωπικά έκανα ενα πείραμα και μπορείτε να το κάνετε και εσείς... Σταματήστε να αυνανίζεστε για ένα χρονικό διάστημα 2-3 εβδομάδων και θα δείτε την διαφορά στα σπυράκια... μετά ξανά αρχίστε και θα δείτε κάτι σπυράκια που θα βγάλετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 16:37 Ο qwertyuiop: #171 20-06-08 16:37 Είναι δύσκολη η απεξάρτηση... Τέσπα, εγώ πήγα οψές στο δερματολόγο να μου κάνει καθαρισμό. Τώρα έχω σε όλο μου το κούτελο κάπαλα από τα σπυριά που μου αφαίρεσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mad1kas Νεοφερμένο μέλος Ο Mad1kas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 17:12 Ο Mad1kas έγραψε: #172 20-06-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Mistirios: Λοιπόν παιδία μου ακούστε.. τα σπυράκια στα αγοράκια τουλάχιστον εμφανίζονται επειδή οταν αυνανιζόμαστε γίνοντε κάποιες εκκρίσεις τεστοστερόνης.. τώρα περισσότερες λεπτομέρεις δεν ξέρω... Πάντος εγώ προσωπικά έκανα ενα πείραμα και μπορείτε να το κάνετε και εσείς... Σταματήστε να αυνανίζεστε για ένα χρονικό διάστημα 2-3 εβδομάδων και θα δείτε την διαφορά στα σπυράκια... μετά ξανά αρχίστε και θα δείτε κάτι σπυράκια που θα βγάλετε Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι σε όλους το ίδιο, κι εγώ το είχα κόψει κι το μόνο που καταλάβα ήταν ότι τζάμπα το έκοψα ο κακομοίρης 3 βδομάδες κι μέτα άντε να συμμαζέψεις φορτίο τριών βδομάδων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 17:13 Η stargirl έγραψε: #173 20-06-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Mad1kas: Δεν ειναι σε όλους το ίδιο, κι εγώ το είχα κόψει κι το μόνο που καταλάβα ήταν ότι τζάμπα το έκοψα ο κακομοίρης 3 βδομάδες κι μέτα άντε να συμμαζέψεις φορτίο τριών βδομάδων. Click για ανάπτυξη... Καημένο παιδί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mistirios Νεοφερμένο μέλος Ο Mistirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 17:21 Ο Mistirios: #174 20-06-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Mad1kas: Δεν ειναι σε όλους το ίδιο, κι εγώ το είχα κόψει κι το μόνο που καταλάβα ήταν ότι τζάμπα το έκοψα ο κακομοίρης 3 βδομάδες κι μέτα άντε να συμμαζέψεις φορτίο τριών βδομάδων. Click για ανάπτυξη... όντως μερικά άτομα δεν βγάζουν σπυράκια... καλά κάτι τέτοια όταν γίνοντε.. τύφλα να έχει ο καταβλισμός του Νώε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 20:00 Ο demerlad έγραψε: #175 20-06-08 20:00 Γιατι φοβιζεις τα παιδακια καλε ??? Εγω που δε βγαζω πλεον σπυρακια δηλαδη ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστίνα20750 Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα20750 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2008 στις 01:48 Η Χριστίνα20750: #176 21-06-08 01:48 Εγώ τα πολλά πολλά τα έβγαλα όταν ήμουν 10-11... μέχρι τα 12 και μετά πολύ σπάνια... τώρα θα μου πείτε " thanks for sharing " αλλά -στις κοπέλες απευθύνομαι :p - είναι φυσιολογικό οι αρχές του κύκλου μας να συνοδεύονται από ηλίθια σπυράκια. ΠΟΤΕ δεν τα πειράζουμε. Ίου. Εγώ καθημερινά καθαρίζω το πρόσωπό μου δύο ή και τρεις φορες, βάζω λοσιόν, ενυδατική, κτλ κτλ. Επίσης, 2 φορές την εβδομάδα μάσκα. Έχετε δοκιμάσει ποτέ μάσκα ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ; Δυο κομματάκια σοκολάτα κουβερτούρα και μία σταγόνα πορτοκαλιού. Και με όλα αυτά, ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΠΥΡΑΚΙΑΑΑ. (L) Μία φίλη μου έχει πολλά και ο γιατρός της είπε να μην τρώει σοκολάτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ariana Εκκολαπτόμενο μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 367 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2008 στις 15:58 Η Ariana έγραψε: #177 21-06-08 15:58 Και τι κάνει αυτή η μάσκα;;; :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστίνα20750 Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα20750 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2008 στις 18:34 Η Χριστίνα20750: #178 21-06-08 18:34 Ε δεν ξέρω κι ακριβώς, αλλά μόλις τη βγάλεις το πρόσωπο είναι πολύυυ καλύτερο!! :no1: Ενυδατώνει, καθαρίζει, μαλακώνει, κτλ κτλ. :] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2008 στις 01:30 Ο demerlad έγραψε: #179 22-06-08 01:30 Καλα με δουλευεις ? Σιγα μη βαλω αυτο το πραμα στα μουτρα μου...Προτιμω να το φαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2008 στις 02:09 Η Proudqueen: #180 22-06-08 02:09 αλεστε κουακερ (αμα δεν εχετε απλα δημητριακα κανουν) στο μπλεντερ μεχρι να γινει σκονη και υστερα ριξτε γαλα οταν ρουφηξει το γαλα και γινει σαν κρεμα απλωστε στο προσωπο κανα μισαωρο μεχρι να στεγνωσει μετα βαλτε και λιγη ενυδατικη ειναι τελειο και το κανω συχνα..θα δειτε διαφορα οποιος το δοκιμασει ας μου πει εντυπωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Andromeda Γιώτα Γιαννακού Eirinakiii8 _Aggelos123 jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εύκολο το χεις? Εγώ κάθε μέρα βγάζω καινούρια σπυράκια. Με το που φεύγουν τα προηγούμενα ξεπετάγονται άλλα. Έλεος πια δεν αντέχω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 15:10 Η !Βάλια! έγραψε: #162 17-06-08 15:10 εντάξει δεν πολυφαίνονται ευτυχώς...θα κόψω τα αβγά, τις σοκολάτες(βέβαια δεν τρώω ούτως ή άλλως) και τα τηγανητά...Θα πω και την αισθητικό να μου πει τι θα κάνω που θα έρθει σήμερα, και θα πάω και να πάρω σαπουνάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mad1kas Νεοφερμένο μέλος Ο Mad1kas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 15:45 Ο Mad1kas έγραψε: #163 17-06-08 15:45 Μην νομίζεις πως οι σοκολάτες κτλ φαγητά ευθύνονται..έτσι πίστευαν παλαιότερα αλλά τώρα, σύμφωνα με έρευνες, κάτι τέτοιο δεν ισχυεί.Η δερματολόγος μου μου το είπε. :no1: Αλλά αν φας κάτι και βγάλεις σπυράκια, τότε σε ενοχλεί και καλύτερα να το αποφέυγεις.. Υ.Γ Τσεκάρετε την νέα μου υπογραφή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 16:31 Η stargirl έγραψε: #164 17-06-08 16:31 Όντως αυτό έχει αποδειχτεί. Δεν υπάρχουν συγκεκριμένες τροφές που σε κάνουν να βγάζεις σπυράκια. Υ.Γ.: Η υπογραφή σου δεν είναι ότι καλύτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 16:33 Η !Βάλια! έγραψε: #165 17-06-08 16:33 Τι λέτε ρε...Φυσικά και επηρεάζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 16:36 Η stargirl έγραψε: #166 17-06-08 16:36 Πού το στηρίζεις αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mad1kas Νεοφερμένο μέλος Ο Mad1kas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 16:49 Ο Mad1kas έγραψε: #167 17-06-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από !Βάλια!: Τι λέτε ρε...Φυσικά και επηρεάζει Click για ανάπτυξη... Ναι επηρεάζει, αλλά όχι όλους.Όπως και με τις κρέμες, κάποια σε εμένα μπορεί να δουλέψει ενώ σε εσένα όχι. Stargirl@ Δεν θυμάμαι να σε ρώτησα. :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:04 Η X-FILER έγραψε: #168 17-06-08 17:04 οπως οι σοκολατα.εμενα με πηρεαζει και γενικα ο,τι εχει σοκολατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:41 Η Devina έγραψε: #169 17-06-08 17:41 εμένα πάλι δεν έχω παρατηρήσει να με ενοχλεί τίποτα από αυτά που τρώω, βασικά δεν έχω και τα τρελά σπυράκια αλλά δεν με πιάνει και υστερία όταν τα βγάζω, της εφηβείας είναι μην τρελαινόμαστε κιόλας είναι κάτι πολύ φυσιολογικό!!!!! Σπυράκια βγάζω συνήθως μόνο όταν μου έρχεται περίοδος ή είμαι πολύ στρεσαρισμένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mistirios Νεοφερμένο μέλος Ο Mistirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 16:34 Ο Mistirios: #170 20-06-08 16:34 Λοιπόν παιδία μου ακούστε.. τα σπυράκια στα αγοράκια τουλάχιστον εμφανίζονται επειδή οταν αυνανιζόμαστε γίνοντε κάποιες εκκρίσεις τεστοστερόνης.. τώρα περισσότερες λεπτομέρεις δεν ξέρω... Πάντος εγώ προσωπικά έκανα ενα πείραμα και μπορείτε να το κάνετε και εσείς... Σταματήστε να αυνανίζεστε για ένα χρονικό διάστημα 2-3 εβδομάδων και θα δείτε την διαφορά στα σπυράκια... μετά ξανά αρχίστε και θα δείτε κάτι σπυράκια που θα βγάλετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 16:37 Ο qwertyuiop: #171 20-06-08 16:37 Είναι δύσκολη η απεξάρτηση... Τέσπα, εγώ πήγα οψές στο δερματολόγο να μου κάνει καθαρισμό. Τώρα έχω σε όλο μου το κούτελο κάπαλα από τα σπυριά που μου αφαίρεσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mad1kas Νεοφερμένο μέλος Ο Mad1kas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 17:12 Ο Mad1kas έγραψε: #172 20-06-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Mistirios: Λοιπόν παιδία μου ακούστε.. τα σπυράκια στα αγοράκια τουλάχιστον εμφανίζονται επειδή οταν αυνανιζόμαστε γίνοντε κάποιες εκκρίσεις τεστοστερόνης.. τώρα περισσότερες λεπτομέρεις δεν ξέρω... Πάντος εγώ προσωπικά έκανα ενα πείραμα και μπορείτε να το κάνετε και εσείς... Σταματήστε να αυνανίζεστε για ένα χρονικό διάστημα 2-3 εβδομάδων και θα δείτε την διαφορά στα σπυράκια... μετά ξανά αρχίστε και θα δείτε κάτι σπυράκια που θα βγάλετε Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι σε όλους το ίδιο, κι εγώ το είχα κόψει κι το μόνο που καταλάβα ήταν ότι τζάμπα το έκοψα ο κακομοίρης 3 βδομάδες κι μέτα άντε να συμμαζέψεις φορτίο τριών βδομάδων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 17:13 Η stargirl έγραψε: #173 20-06-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Mad1kas: Δεν ειναι σε όλους το ίδιο, κι εγώ το είχα κόψει κι το μόνο που καταλάβα ήταν ότι τζάμπα το έκοψα ο κακομοίρης 3 βδομάδες κι μέτα άντε να συμμαζέψεις φορτίο τριών βδομάδων. Click για ανάπτυξη... Καημένο παιδί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mistirios Νεοφερμένο μέλος Ο Mistirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 17:21 Ο Mistirios: #174 20-06-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Mad1kas: Δεν ειναι σε όλους το ίδιο, κι εγώ το είχα κόψει κι το μόνο που καταλάβα ήταν ότι τζάμπα το έκοψα ο κακομοίρης 3 βδομάδες κι μέτα άντε να συμμαζέψεις φορτίο τριών βδομάδων. Click για ανάπτυξη... όντως μερικά άτομα δεν βγάζουν σπυράκια... καλά κάτι τέτοια όταν γίνοντε.. τύφλα να έχει ο καταβλισμός του Νώε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 20:00 Ο demerlad έγραψε: #175 20-06-08 20:00 Γιατι φοβιζεις τα παιδακια καλε ??? Εγω που δε βγαζω πλεον σπυρακια δηλαδη ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστίνα20750 Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα20750 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2008 στις 01:48 Η Χριστίνα20750: #176 21-06-08 01:48 Εγώ τα πολλά πολλά τα έβγαλα όταν ήμουν 10-11... μέχρι τα 12 και μετά πολύ σπάνια... τώρα θα μου πείτε " thanks for sharing " αλλά -στις κοπέλες απευθύνομαι :p - είναι φυσιολογικό οι αρχές του κύκλου μας να συνοδεύονται από ηλίθια σπυράκια. ΠΟΤΕ δεν τα πειράζουμε. Ίου. Εγώ καθημερινά καθαρίζω το πρόσωπό μου δύο ή και τρεις φορες, βάζω λοσιόν, ενυδατική, κτλ κτλ. Επίσης, 2 φορές την εβδομάδα μάσκα. Έχετε δοκιμάσει ποτέ μάσκα ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ; Δυο κομματάκια σοκολάτα κουβερτούρα και μία σταγόνα πορτοκαλιού. Και με όλα αυτά, ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΠΥΡΑΚΙΑΑΑ. (L) Μία φίλη μου έχει πολλά και ο γιατρός της είπε να μην τρώει σοκολάτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ariana Εκκολαπτόμενο μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 367 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2008 στις 15:58 Η Ariana έγραψε: #177 21-06-08 15:58 Και τι κάνει αυτή η μάσκα;;; :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστίνα20750 Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα20750 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2008 στις 18:34 Η Χριστίνα20750: #178 21-06-08 18:34 Ε δεν ξέρω κι ακριβώς, αλλά μόλις τη βγάλεις το πρόσωπο είναι πολύυυ καλύτερο!! :no1: Ενυδατώνει, καθαρίζει, μαλακώνει, κτλ κτλ. :] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2008 στις 01:30 Ο demerlad έγραψε: #179 22-06-08 01:30 Καλα με δουλευεις ? Σιγα μη βαλω αυτο το πραμα στα μουτρα μου...Προτιμω να το φαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2008 στις 02:09 Η Proudqueen: #180 22-06-08 02:09 αλεστε κουακερ (αμα δεν εχετε απλα δημητριακα κανουν) στο μπλεντερ μεχρι να γινει σκονη και υστερα ριξτε γαλα οταν ρουφηξει το γαλα και γινει σαν κρεμα απλωστε στο προσωπο κανα μισαωρο μεχρι να στεγνωσει μετα βαλτε και λιγη ενυδατικη ειναι τελειο και το κανω συχνα..θα δειτε διαφορα οποιος το δοκιμασει ας μου πει εντυπωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Andromeda Γιώτα Γιαννακού Eirinakiii8 _Aggelos123 jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εντάξει δεν πολυφαίνονται ευτυχώς...θα κόψω τα αβγά, τις σοκολάτες(βέβαια δεν τρώω ούτως ή άλλως) και τα τηγανητά...Θα πω και την αισθητικό να μου πει τι θα κάνω που θα έρθει σήμερα, και θα πάω και να πάρω σαπουνάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mad1kas Νεοφερμένο μέλος Ο Mad1kas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 15:45 Ο Mad1kas έγραψε: #163 17-06-08 15:45 Μην νομίζεις πως οι σοκολάτες κτλ φαγητά ευθύνονται..έτσι πίστευαν παλαιότερα αλλά τώρα, σύμφωνα με έρευνες, κάτι τέτοιο δεν ισχυεί.Η δερματολόγος μου μου το είπε. :no1: Αλλά αν φας κάτι και βγάλεις σπυράκια, τότε σε ενοχλεί και καλύτερα να το αποφέυγεις.. Υ.Γ Τσεκάρετε την νέα μου υπογραφή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 16:31 Η stargirl έγραψε: #164 17-06-08 16:31 Όντως αυτό έχει αποδειχτεί. Δεν υπάρχουν συγκεκριμένες τροφές που σε κάνουν να βγάζεις σπυράκια. Υ.Γ.: Η υπογραφή σου δεν είναι ότι καλύτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 16:33 Η !Βάλια! έγραψε: #165 17-06-08 16:33 Τι λέτε ρε...Φυσικά και επηρεάζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 16:36 Η stargirl έγραψε: #166 17-06-08 16:36 Πού το στηρίζεις αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mad1kas Νεοφερμένο μέλος Ο Mad1kas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 16:49 Ο Mad1kas έγραψε: #167 17-06-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από !Βάλια!: Τι λέτε ρε...Φυσικά και επηρεάζει Click για ανάπτυξη... Ναι επηρεάζει, αλλά όχι όλους.Όπως και με τις κρέμες, κάποια σε εμένα μπορεί να δουλέψει ενώ σε εσένα όχι. Stargirl@ Δεν θυμάμαι να σε ρώτησα. :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:04 Η X-FILER έγραψε: #168 17-06-08 17:04 οπως οι σοκολατα.εμενα με πηρεαζει και γενικα ο,τι εχει σοκολατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:41 Η Devina έγραψε: #169 17-06-08 17:41 εμένα πάλι δεν έχω παρατηρήσει να με ενοχλεί τίποτα από αυτά που τρώω, βασικά δεν έχω και τα τρελά σπυράκια αλλά δεν με πιάνει και υστερία όταν τα βγάζω, της εφηβείας είναι μην τρελαινόμαστε κιόλας είναι κάτι πολύ φυσιολογικό!!!!! Σπυράκια βγάζω συνήθως μόνο όταν μου έρχεται περίοδος ή είμαι πολύ στρεσαρισμένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mistirios Νεοφερμένο μέλος Ο Mistirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 16:34 Ο Mistirios: #170 20-06-08 16:34 Λοιπόν παιδία μου ακούστε.. τα σπυράκια στα αγοράκια τουλάχιστον εμφανίζονται επειδή οταν αυνανιζόμαστε γίνοντε κάποιες εκκρίσεις τεστοστερόνης.. τώρα περισσότερες λεπτομέρεις δεν ξέρω... Πάντος εγώ προσωπικά έκανα ενα πείραμα και μπορείτε να το κάνετε και εσείς... Σταματήστε να αυνανίζεστε για ένα χρονικό διάστημα 2-3 εβδομάδων και θα δείτε την διαφορά στα σπυράκια... μετά ξανά αρχίστε και θα δείτε κάτι σπυράκια που θα βγάλετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 16:37 Ο qwertyuiop: #171 20-06-08 16:37 Είναι δύσκολη η απεξάρτηση... Τέσπα, εγώ πήγα οψές στο δερματολόγο να μου κάνει καθαρισμό. Τώρα έχω σε όλο μου το κούτελο κάπαλα από τα σπυριά που μου αφαίρεσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mad1kas Νεοφερμένο μέλος Ο Mad1kas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 17:12 Ο Mad1kas έγραψε: #172 20-06-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Mistirios: Λοιπόν παιδία μου ακούστε.. τα σπυράκια στα αγοράκια τουλάχιστον εμφανίζονται επειδή οταν αυνανιζόμαστε γίνοντε κάποιες εκκρίσεις τεστοστερόνης.. τώρα περισσότερες λεπτομέρεις δεν ξέρω... Πάντος εγώ προσωπικά έκανα ενα πείραμα και μπορείτε να το κάνετε και εσείς... Σταματήστε να αυνανίζεστε για ένα χρονικό διάστημα 2-3 εβδομάδων και θα δείτε την διαφορά στα σπυράκια... μετά ξανά αρχίστε και θα δείτε κάτι σπυράκια που θα βγάλετε Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι σε όλους το ίδιο, κι εγώ το είχα κόψει κι το μόνο που καταλάβα ήταν ότι τζάμπα το έκοψα ο κακομοίρης 3 βδομάδες κι μέτα άντε να συμμαζέψεις φορτίο τριών βδομάδων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 17:13 Η stargirl έγραψε: #173 20-06-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Mad1kas: Δεν ειναι σε όλους το ίδιο, κι εγώ το είχα κόψει κι το μόνο που καταλάβα ήταν ότι τζάμπα το έκοψα ο κακομοίρης 3 βδομάδες κι μέτα άντε να συμμαζέψεις φορτίο τριών βδομάδων. Click για ανάπτυξη... Καημένο παιδί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mistirios Νεοφερμένο μέλος Ο Mistirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 17:21 Ο Mistirios: #174 20-06-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Mad1kas: Δεν ειναι σε όλους το ίδιο, κι εγώ το είχα κόψει κι το μόνο που καταλάβα ήταν ότι τζάμπα το έκοψα ο κακομοίρης 3 βδομάδες κι μέτα άντε να συμμαζέψεις φορτίο τριών βδομάδων. Click για ανάπτυξη... όντως μερικά άτομα δεν βγάζουν σπυράκια... καλά κάτι τέτοια όταν γίνοντε.. τύφλα να έχει ο καταβλισμός του Νώε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 20:00 Ο demerlad έγραψε: #175 20-06-08 20:00 Γιατι φοβιζεις τα παιδακια καλε ??? Εγω που δε βγαζω πλεον σπυρακια δηλαδη ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστίνα20750 Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα20750 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2008 στις 01:48 Η Χριστίνα20750: #176 21-06-08 01:48 Εγώ τα πολλά πολλά τα έβγαλα όταν ήμουν 10-11... μέχρι τα 12 και μετά πολύ σπάνια... τώρα θα μου πείτε " thanks for sharing " αλλά -στις κοπέλες απευθύνομαι :p - είναι φυσιολογικό οι αρχές του κύκλου μας να συνοδεύονται από ηλίθια σπυράκια. ΠΟΤΕ δεν τα πειράζουμε. Ίου. Εγώ καθημερινά καθαρίζω το πρόσωπό μου δύο ή και τρεις φορες, βάζω λοσιόν, ενυδατική, κτλ κτλ. Επίσης, 2 φορές την εβδομάδα μάσκα. Έχετε δοκιμάσει ποτέ μάσκα ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ; Δυο κομματάκια σοκολάτα κουβερτούρα και μία σταγόνα πορτοκαλιού. Και με όλα αυτά, ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΠΥΡΑΚΙΑΑΑ. (L) Μία φίλη μου έχει πολλά και ο γιατρός της είπε να μην τρώει σοκολάτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ariana Εκκολαπτόμενο μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 367 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2008 στις 15:58 Η Ariana έγραψε: #177 21-06-08 15:58 Και τι κάνει αυτή η μάσκα;;; :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστίνα20750 Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα20750 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2008 στις 18:34 Η Χριστίνα20750: #178 21-06-08 18:34 Ε δεν ξέρω κι ακριβώς, αλλά μόλις τη βγάλεις το πρόσωπο είναι πολύυυ καλύτερο!! :no1: Ενυδατώνει, καθαρίζει, μαλακώνει, κτλ κτλ. :] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2008 στις 01:30 Ο demerlad έγραψε: #179 22-06-08 01:30 Καλα με δουλευεις ? Σιγα μη βαλω αυτο το πραμα στα μουτρα μου...Προτιμω να το φαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2008 στις 02:09 Η Proudqueen: #180 22-06-08 02:09 αλεστε κουακερ (αμα δεν εχετε απλα δημητριακα κανουν) στο μπλεντερ μεχρι να γινει σκονη και υστερα ριξτε γαλα οταν ρουφηξει το γαλα και γινει σαν κρεμα απλωστε στο προσωπο κανα μισαωρο μεχρι να στεγνωσει μετα βαλτε και λιγη ενυδατικη ειναι τελειο και το κανω συχνα..θα δειτε διαφορα οποιος το δοκιμασει ας μου πει εντυπωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Andromeda Γιώτα Γιαννακού Eirinakiii8 _Aggelos123 jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μην νομίζεις πως οι σοκολάτες κτλ φαγητά ευθύνονται..έτσι πίστευαν παλαιότερα αλλά τώρα, σύμφωνα με έρευνες, κάτι τέτοιο δεν ισχυεί.Η δερματολόγος μου μου το είπε. :no1: Αλλά αν φας κάτι και βγάλεις σπυράκια, τότε σε ενοχλεί και καλύτερα να το αποφέυγεις.. Υ.Γ Τσεκάρετε την νέα μου υπογραφή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 16:31 Η stargirl έγραψε: #164 17-06-08 16:31 Όντως αυτό έχει αποδειχτεί. Δεν υπάρχουν συγκεκριμένες τροφές που σε κάνουν να βγάζεις σπυράκια. Υ.Γ.: Η υπογραφή σου δεν είναι ότι καλύτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 16:33 Η !Βάλια! έγραψε: #165 17-06-08 16:33 Τι λέτε ρε...Φυσικά και επηρεάζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 16:36 Η stargirl έγραψε: #166 17-06-08 16:36 Πού το στηρίζεις αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mad1kas Νεοφερμένο μέλος Ο Mad1kas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 16:49 Ο Mad1kas έγραψε: #167 17-06-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από !Βάλια!: Τι λέτε ρε...Φυσικά και επηρεάζει Click για ανάπτυξη... Ναι επηρεάζει, αλλά όχι όλους.Όπως και με τις κρέμες, κάποια σε εμένα μπορεί να δουλέψει ενώ σε εσένα όχι. Stargirl@ Δεν θυμάμαι να σε ρώτησα. :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:04 Η X-FILER έγραψε: #168 17-06-08 17:04 οπως οι σοκολατα.εμενα με πηρεαζει και γενικα ο,τι εχει σοκολατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:41 Η Devina έγραψε: #169 17-06-08 17:41 εμένα πάλι δεν έχω παρατηρήσει να με ενοχλεί τίποτα από αυτά που τρώω, βασικά δεν έχω και τα τρελά σπυράκια αλλά δεν με πιάνει και υστερία όταν τα βγάζω, της εφηβείας είναι μην τρελαινόμαστε κιόλας είναι κάτι πολύ φυσιολογικό!!!!! Σπυράκια βγάζω συνήθως μόνο όταν μου έρχεται περίοδος ή είμαι πολύ στρεσαρισμένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mistirios Νεοφερμένο μέλος Ο Mistirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 16:34 Ο Mistirios: #170 20-06-08 16:34 Λοιπόν παιδία μου ακούστε.. τα σπυράκια στα αγοράκια τουλάχιστον εμφανίζονται επειδή οταν αυνανιζόμαστε γίνοντε κάποιες εκκρίσεις τεστοστερόνης.. τώρα περισσότερες λεπτομέρεις δεν ξέρω... Πάντος εγώ προσωπικά έκανα ενα πείραμα και μπορείτε να το κάνετε και εσείς... Σταματήστε να αυνανίζεστε για ένα χρονικό διάστημα 2-3 εβδομάδων και θα δείτε την διαφορά στα σπυράκια... μετά ξανά αρχίστε και θα δείτε κάτι σπυράκια που θα βγάλετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 16:37 Ο qwertyuiop: #171 20-06-08 16:37 Είναι δύσκολη η απεξάρτηση... Τέσπα, εγώ πήγα οψές στο δερματολόγο να μου κάνει καθαρισμό. Τώρα έχω σε όλο μου το κούτελο κάπαλα από τα σπυριά που μου αφαίρεσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mad1kas Νεοφερμένο μέλος Ο Mad1kas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 17:12 Ο Mad1kas έγραψε: #172 20-06-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Mistirios: Λοιπόν παιδία μου ακούστε.. τα σπυράκια στα αγοράκια τουλάχιστον εμφανίζονται επειδή οταν αυνανιζόμαστε γίνοντε κάποιες εκκρίσεις τεστοστερόνης.. τώρα περισσότερες λεπτομέρεις δεν ξέρω... Πάντος εγώ προσωπικά έκανα ενα πείραμα και μπορείτε να το κάνετε και εσείς... Σταματήστε να αυνανίζεστε για ένα χρονικό διάστημα 2-3 εβδομάδων και θα δείτε την διαφορά στα σπυράκια... μετά ξανά αρχίστε και θα δείτε κάτι σπυράκια που θα βγάλετε Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι σε όλους το ίδιο, κι εγώ το είχα κόψει κι το μόνο που καταλάβα ήταν ότι τζάμπα το έκοψα ο κακομοίρης 3 βδομάδες κι μέτα άντε να συμμαζέψεις φορτίο τριών βδομάδων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 17:13 Η stargirl έγραψε: #173 20-06-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Mad1kas: Δεν ειναι σε όλους το ίδιο, κι εγώ το είχα κόψει κι το μόνο που καταλάβα ήταν ότι τζάμπα το έκοψα ο κακομοίρης 3 βδομάδες κι μέτα άντε να συμμαζέψεις φορτίο τριών βδομάδων. Click για ανάπτυξη... Καημένο παιδί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mistirios Νεοφερμένο μέλος Ο Mistirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 17:21 Ο Mistirios: #174 20-06-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Mad1kas: Δεν ειναι σε όλους το ίδιο, κι εγώ το είχα κόψει κι το μόνο που καταλάβα ήταν ότι τζάμπα το έκοψα ο κακομοίρης 3 βδομάδες κι μέτα άντε να συμμαζέψεις φορτίο τριών βδομάδων. Click για ανάπτυξη... όντως μερικά άτομα δεν βγάζουν σπυράκια... καλά κάτι τέτοια όταν γίνοντε.. τύφλα να έχει ο καταβλισμός του Νώε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 20:00 Ο demerlad έγραψε: #175 20-06-08 20:00 Γιατι φοβιζεις τα παιδακια καλε ??? Εγω που δε βγαζω πλεον σπυρακια δηλαδη ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστίνα20750 Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα20750 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2008 στις 01:48 Η Χριστίνα20750: #176 21-06-08 01:48 Εγώ τα πολλά πολλά τα έβγαλα όταν ήμουν 10-11... μέχρι τα 12 και μετά πολύ σπάνια... τώρα θα μου πείτε " thanks for sharing " αλλά -στις κοπέλες απευθύνομαι :p - είναι φυσιολογικό οι αρχές του κύκλου μας να συνοδεύονται από ηλίθια σπυράκια. ΠΟΤΕ δεν τα πειράζουμε. Ίου. Εγώ καθημερινά καθαρίζω το πρόσωπό μου δύο ή και τρεις φορες, βάζω λοσιόν, ενυδατική, κτλ κτλ. Επίσης, 2 φορές την εβδομάδα μάσκα. Έχετε δοκιμάσει ποτέ μάσκα ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ; Δυο κομματάκια σοκολάτα κουβερτούρα και μία σταγόνα πορτοκαλιού. Και με όλα αυτά, ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΠΥΡΑΚΙΑΑΑ. (L) Μία φίλη μου έχει πολλά και ο γιατρός της είπε να μην τρώει σοκολάτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ariana Εκκολαπτόμενο μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 367 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2008 στις 15:58 Η Ariana έγραψε: #177 21-06-08 15:58 Και τι κάνει αυτή η μάσκα;;; :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστίνα20750 Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα20750 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2008 στις 18:34 Η Χριστίνα20750: #178 21-06-08 18:34 Ε δεν ξέρω κι ακριβώς, αλλά μόλις τη βγάλεις το πρόσωπο είναι πολύυυ καλύτερο!! :no1: Ενυδατώνει, καθαρίζει, μαλακώνει, κτλ κτλ. :] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2008 στις 01:30 Ο demerlad έγραψε: #179 22-06-08 01:30 Καλα με δουλευεις ? Σιγα μη βαλω αυτο το πραμα στα μουτρα μου...Προτιμω να το φαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2008 στις 02:09 Η Proudqueen: #180 22-06-08 02:09 αλεστε κουακερ (αμα δεν εχετε απλα δημητριακα κανουν) στο μπλεντερ μεχρι να γινει σκονη και υστερα ριξτε γαλα οταν ρουφηξει το γαλα και γινει σαν κρεμα απλωστε στο προσωπο κανα μισαωρο μεχρι να στεγνωσει μετα βαλτε και λιγη ενυδατικη ειναι τελειο και το κανω συχνα..θα δειτε διαφορα οποιος το δοκιμασει ας μου πει εντυπωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Andromeda Γιώτα Γιαννακού Eirinakiii8 _Aggelos123 jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όντως αυτό έχει αποδειχτεί. Δεν υπάρχουν συγκεκριμένες τροφές που σε κάνουν να βγάζεις σπυράκια. Υ.Γ.: Η υπογραφή σου δεν είναι ότι καλύτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 16:33 Η !Βάλια! έγραψε: #165 17-06-08 16:33 Τι λέτε ρε...Φυσικά και επηρεάζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 16:36 Η stargirl έγραψε: #166 17-06-08 16:36 Πού το στηρίζεις αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mad1kas Νεοφερμένο μέλος Ο Mad1kas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 16:49 Ο Mad1kas έγραψε: #167 17-06-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από !Βάλια!: Τι λέτε ρε...Φυσικά και επηρεάζει Click για ανάπτυξη... Ναι επηρεάζει, αλλά όχι όλους.Όπως και με τις κρέμες, κάποια σε εμένα μπορεί να δουλέψει ενώ σε εσένα όχι. Stargirl@ Δεν θυμάμαι να σε ρώτησα. :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:04 Η X-FILER έγραψε: #168 17-06-08 17:04 οπως οι σοκολατα.εμενα με πηρεαζει και γενικα ο,τι εχει σοκολατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:41 Η Devina έγραψε: #169 17-06-08 17:41 εμένα πάλι δεν έχω παρατηρήσει να με ενοχλεί τίποτα από αυτά που τρώω, βασικά δεν έχω και τα τρελά σπυράκια αλλά δεν με πιάνει και υστερία όταν τα βγάζω, της εφηβείας είναι μην τρελαινόμαστε κιόλας είναι κάτι πολύ φυσιολογικό!!!!! Σπυράκια βγάζω συνήθως μόνο όταν μου έρχεται περίοδος ή είμαι πολύ στρεσαρισμένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mistirios Νεοφερμένο μέλος Ο Mistirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 16:34 Ο Mistirios: #170 20-06-08 16:34 Λοιπόν παιδία μου ακούστε.. τα σπυράκια στα αγοράκια τουλάχιστον εμφανίζονται επειδή οταν αυνανιζόμαστε γίνοντε κάποιες εκκρίσεις τεστοστερόνης.. τώρα περισσότερες λεπτομέρεις δεν ξέρω... Πάντος εγώ προσωπικά έκανα ενα πείραμα και μπορείτε να το κάνετε και εσείς... Σταματήστε να αυνανίζεστε για ένα χρονικό διάστημα 2-3 εβδομάδων και θα δείτε την διαφορά στα σπυράκια... μετά ξανά αρχίστε και θα δείτε κάτι σπυράκια που θα βγάλετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 16:37 Ο qwertyuiop: #171 20-06-08 16:37 Είναι δύσκολη η απεξάρτηση... Τέσπα, εγώ πήγα οψές στο δερματολόγο να μου κάνει καθαρισμό. Τώρα έχω σε όλο μου το κούτελο κάπαλα από τα σπυριά που μου αφαίρεσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mad1kas Νεοφερμένο μέλος Ο Mad1kas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 17:12 Ο Mad1kas έγραψε: #172 20-06-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Mistirios: Λοιπόν παιδία μου ακούστε.. τα σπυράκια στα αγοράκια τουλάχιστον εμφανίζονται επειδή οταν αυνανιζόμαστε γίνοντε κάποιες εκκρίσεις τεστοστερόνης.. τώρα περισσότερες λεπτομέρεις δεν ξέρω... Πάντος εγώ προσωπικά έκανα ενα πείραμα και μπορείτε να το κάνετε και εσείς... Σταματήστε να αυνανίζεστε για ένα χρονικό διάστημα 2-3 εβδομάδων και θα δείτε την διαφορά στα σπυράκια... μετά ξανά αρχίστε και θα δείτε κάτι σπυράκια που θα βγάλετε Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι σε όλους το ίδιο, κι εγώ το είχα κόψει κι το μόνο που καταλάβα ήταν ότι τζάμπα το έκοψα ο κακομοίρης 3 βδομάδες κι μέτα άντε να συμμαζέψεις φορτίο τριών βδομάδων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 17:13 Η stargirl έγραψε: #173 20-06-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Mad1kas: Δεν ειναι σε όλους το ίδιο, κι εγώ το είχα κόψει κι το μόνο που καταλάβα ήταν ότι τζάμπα το έκοψα ο κακομοίρης 3 βδομάδες κι μέτα άντε να συμμαζέψεις φορτίο τριών βδομάδων. Click για ανάπτυξη... Καημένο παιδί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mistirios Νεοφερμένο μέλος Ο Mistirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 17:21 Ο Mistirios: #174 20-06-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Mad1kas: Δεν ειναι σε όλους το ίδιο, κι εγώ το είχα κόψει κι το μόνο που καταλάβα ήταν ότι τζάμπα το έκοψα ο κακομοίρης 3 βδομάδες κι μέτα άντε να συμμαζέψεις φορτίο τριών βδομάδων. Click για ανάπτυξη... όντως μερικά άτομα δεν βγάζουν σπυράκια... καλά κάτι τέτοια όταν γίνοντε.. τύφλα να έχει ο καταβλισμός του Νώε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 20:00 Ο demerlad έγραψε: #175 20-06-08 20:00 Γιατι φοβιζεις τα παιδακια καλε ??? Εγω που δε βγαζω πλεον σπυρακια δηλαδη ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστίνα20750 Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα20750 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2008 στις 01:48 Η Χριστίνα20750: #176 21-06-08 01:48 Εγώ τα πολλά πολλά τα έβγαλα όταν ήμουν 10-11... μέχρι τα 12 και μετά πολύ σπάνια... τώρα θα μου πείτε " thanks for sharing " αλλά -στις κοπέλες απευθύνομαι :p - είναι φυσιολογικό οι αρχές του κύκλου μας να συνοδεύονται από ηλίθια σπυράκια. ΠΟΤΕ δεν τα πειράζουμε. Ίου. Εγώ καθημερινά καθαρίζω το πρόσωπό μου δύο ή και τρεις φορες, βάζω λοσιόν, ενυδατική, κτλ κτλ. Επίσης, 2 φορές την εβδομάδα μάσκα. Έχετε δοκιμάσει ποτέ μάσκα ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ; Δυο κομματάκια σοκολάτα κουβερτούρα και μία σταγόνα πορτοκαλιού. Και με όλα αυτά, ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΠΥΡΑΚΙΑΑΑ. (L) Μία φίλη μου έχει πολλά και ο γιατρός της είπε να μην τρώει σοκολάτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ariana Εκκολαπτόμενο μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 367 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2008 στις 15:58 Η Ariana έγραψε: #177 21-06-08 15:58 Και τι κάνει αυτή η μάσκα;;; :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστίνα20750 Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα20750 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2008 στις 18:34 Η Χριστίνα20750: #178 21-06-08 18:34 Ε δεν ξέρω κι ακριβώς, αλλά μόλις τη βγάλεις το πρόσωπο είναι πολύυυ καλύτερο!! :no1: Ενυδατώνει, καθαρίζει, μαλακώνει, κτλ κτλ. :] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2008 στις 01:30 Ο demerlad έγραψε: #179 22-06-08 01:30 Καλα με δουλευεις ? Σιγα μη βαλω αυτο το πραμα στα μουτρα μου...Προτιμω να το φαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2008 στις 02:09 Η Proudqueen: #180 22-06-08 02:09 αλεστε κουακερ (αμα δεν εχετε απλα δημητριακα κανουν) στο μπλεντερ μεχρι να γινει σκονη και υστερα ριξτε γαλα οταν ρουφηξει το γαλα και γινει σαν κρεμα απλωστε στο προσωπο κανα μισαωρο μεχρι να στεγνωσει μετα βαλτε και λιγη ενυδατικη ειναι τελειο και το κανω συχνα..θα δειτε διαφορα οποιος το δοκιμασει ας μου πει εντυπωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Andromeda Γιώτα Γιαννακού Eirinakiii8 _Aggelos123 jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι λέτε ρε...Φυσικά και επηρεάζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 16:36 Η stargirl έγραψε: #166 17-06-08 16:36 Πού το στηρίζεις αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mad1kas Νεοφερμένο μέλος Ο Mad1kas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 16:49 Ο Mad1kas έγραψε: #167 17-06-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από !Βάλια!: Τι λέτε ρε...Φυσικά και επηρεάζει Click για ανάπτυξη... Ναι επηρεάζει, αλλά όχι όλους.Όπως και με τις κρέμες, κάποια σε εμένα μπορεί να δουλέψει ενώ σε εσένα όχι. Stargirl@ Δεν θυμάμαι να σε ρώτησα. :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:04 Η X-FILER έγραψε: #168 17-06-08 17:04 οπως οι σοκολατα.εμενα με πηρεαζει και γενικα ο,τι εχει σοκολατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:41 Η Devina έγραψε: #169 17-06-08 17:41 εμένα πάλι δεν έχω παρατηρήσει να με ενοχλεί τίποτα από αυτά που τρώω, βασικά δεν έχω και τα τρελά σπυράκια αλλά δεν με πιάνει και υστερία όταν τα βγάζω, της εφηβείας είναι μην τρελαινόμαστε κιόλας είναι κάτι πολύ φυσιολογικό!!!!! Σπυράκια βγάζω συνήθως μόνο όταν μου έρχεται περίοδος ή είμαι πολύ στρεσαρισμένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mistirios Νεοφερμένο μέλος Ο Mistirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 16:34 Ο Mistirios: #170 20-06-08 16:34 Λοιπόν παιδία μου ακούστε.. τα σπυράκια στα αγοράκια τουλάχιστον εμφανίζονται επειδή οταν αυνανιζόμαστε γίνοντε κάποιες εκκρίσεις τεστοστερόνης.. τώρα περισσότερες λεπτομέρεις δεν ξέρω... Πάντος εγώ προσωπικά έκανα ενα πείραμα και μπορείτε να το κάνετε και εσείς... Σταματήστε να αυνανίζεστε για ένα χρονικό διάστημα 2-3 εβδομάδων και θα δείτε την διαφορά στα σπυράκια... μετά ξανά αρχίστε και θα δείτε κάτι σπυράκια που θα βγάλετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 16:37 Ο qwertyuiop: #171 20-06-08 16:37 Είναι δύσκολη η απεξάρτηση... Τέσπα, εγώ πήγα οψές στο δερματολόγο να μου κάνει καθαρισμό. Τώρα έχω σε όλο μου το κούτελο κάπαλα από τα σπυριά που μου αφαίρεσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mad1kas Νεοφερμένο μέλος Ο Mad1kas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 17:12 Ο Mad1kas έγραψε: #172 20-06-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Mistirios: Λοιπόν παιδία μου ακούστε.. τα σπυράκια στα αγοράκια τουλάχιστον εμφανίζονται επειδή οταν αυνανιζόμαστε γίνοντε κάποιες εκκρίσεις τεστοστερόνης.. τώρα περισσότερες λεπτομέρεις δεν ξέρω... Πάντος εγώ προσωπικά έκανα ενα πείραμα και μπορείτε να το κάνετε και εσείς... Σταματήστε να αυνανίζεστε για ένα χρονικό διάστημα 2-3 εβδομάδων και θα δείτε την διαφορά στα σπυράκια... μετά ξανά αρχίστε και θα δείτε κάτι σπυράκια που θα βγάλετε Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι σε όλους το ίδιο, κι εγώ το είχα κόψει κι το μόνο που καταλάβα ήταν ότι τζάμπα το έκοψα ο κακομοίρης 3 βδομάδες κι μέτα άντε να συμμαζέψεις φορτίο τριών βδομάδων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 17:13 Η stargirl έγραψε: #173 20-06-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Mad1kas: Δεν ειναι σε όλους το ίδιο, κι εγώ το είχα κόψει κι το μόνο που καταλάβα ήταν ότι τζάμπα το έκοψα ο κακομοίρης 3 βδομάδες κι μέτα άντε να συμμαζέψεις φορτίο τριών βδομάδων. Click για ανάπτυξη... Καημένο παιδί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mistirios Νεοφερμένο μέλος Ο Mistirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 17:21 Ο Mistirios: #174 20-06-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Mad1kas: Δεν ειναι σε όλους το ίδιο, κι εγώ το είχα κόψει κι το μόνο που καταλάβα ήταν ότι τζάμπα το έκοψα ο κακομοίρης 3 βδομάδες κι μέτα άντε να συμμαζέψεις φορτίο τριών βδομάδων. Click για ανάπτυξη... όντως μερικά άτομα δεν βγάζουν σπυράκια... καλά κάτι τέτοια όταν γίνοντε.. τύφλα να έχει ο καταβλισμός του Νώε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 20:00 Ο demerlad έγραψε: #175 20-06-08 20:00 Γιατι φοβιζεις τα παιδακια καλε ??? Εγω που δε βγαζω πλεον σπυρακια δηλαδη ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστίνα20750 Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα20750 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2008 στις 01:48 Η Χριστίνα20750: #176 21-06-08 01:48 Εγώ τα πολλά πολλά τα έβγαλα όταν ήμουν 10-11... μέχρι τα 12 και μετά πολύ σπάνια... τώρα θα μου πείτε " thanks for sharing " αλλά -στις κοπέλες απευθύνομαι :p - είναι φυσιολογικό οι αρχές του κύκλου μας να συνοδεύονται από ηλίθια σπυράκια. ΠΟΤΕ δεν τα πειράζουμε. Ίου. Εγώ καθημερινά καθαρίζω το πρόσωπό μου δύο ή και τρεις φορες, βάζω λοσιόν, ενυδατική, κτλ κτλ. Επίσης, 2 φορές την εβδομάδα μάσκα. Έχετε δοκιμάσει ποτέ μάσκα ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ; Δυο κομματάκια σοκολάτα κουβερτούρα και μία σταγόνα πορτοκαλιού. Και με όλα αυτά, ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΠΥΡΑΚΙΑΑΑ. (L) Μία φίλη μου έχει πολλά και ο γιατρός της είπε να μην τρώει σοκολάτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ariana Εκκολαπτόμενο μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 367 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2008 στις 15:58 Η Ariana έγραψε: #177 21-06-08 15:58 Και τι κάνει αυτή η μάσκα;;; :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστίνα20750 Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα20750 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2008 στις 18:34 Η Χριστίνα20750: #178 21-06-08 18:34 Ε δεν ξέρω κι ακριβώς, αλλά μόλις τη βγάλεις το πρόσωπο είναι πολύυυ καλύτερο!! :no1: Ενυδατώνει, καθαρίζει, μαλακώνει, κτλ κτλ. :] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2008 στις 01:30 Ο demerlad έγραψε: #179 22-06-08 01:30 Καλα με δουλευεις ? Σιγα μη βαλω αυτο το πραμα στα μουτρα μου...Προτιμω να το φαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2008 στις 02:09 Η Proudqueen: #180 22-06-08 02:09 αλεστε κουακερ (αμα δεν εχετε απλα δημητριακα κανουν) στο μπλεντερ μεχρι να γινει σκονη και υστερα ριξτε γαλα οταν ρουφηξει το γαλα και γινει σαν κρεμα απλωστε στο προσωπο κανα μισαωρο μεχρι να στεγνωσει μετα βαλτε και λιγη ενυδατικη ειναι τελειο και το κανω συχνα..θα δειτε διαφορα οποιος το δοκιμασει ας μου πει εντυπωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Andromeda Γιώτα Γιαννακού Eirinakiii8 _Aggelos123 jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πού το στηρίζεις αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mad1kas Νεοφερμένο μέλος Ο Mad1kas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 16:49 Ο Mad1kas έγραψε: #167 17-06-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από !Βάλια!: Τι λέτε ρε...Φυσικά και επηρεάζει Click για ανάπτυξη... Ναι επηρεάζει, αλλά όχι όλους.Όπως και με τις κρέμες, κάποια σε εμένα μπορεί να δουλέψει ενώ σε εσένα όχι. Stargirl@ Δεν θυμάμαι να σε ρώτησα. :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:04 Η X-FILER έγραψε: #168 17-06-08 17:04 οπως οι σοκολατα.εμενα με πηρεαζει και γενικα ο,τι εχει σοκολατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:41 Η Devina έγραψε: #169 17-06-08 17:41 εμένα πάλι δεν έχω παρατηρήσει να με ενοχλεί τίποτα από αυτά που τρώω, βασικά δεν έχω και τα τρελά σπυράκια αλλά δεν με πιάνει και υστερία όταν τα βγάζω, της εφηβείας είναι μην τρελαινόμαστε κιόλας είναι κάτι πολύ φυσιολογικό!!!!! Σπυράκια βγάζω συνήθως μόνο όταν μου έρχεται περίοδος ή είμαι πολύ στρεσαρισμένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mistirios Νεοφερμένο μέλος Ο Mistirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 16:34 Ο Mistirios: #170 20-06-08 16:34 Λοιπόν παιδία μου ακούστε.. τα σπυράκια στα αγοράκια τουλάχιστον εμφανίζονται επειδή οταν αυνανιζόμαστε γίνοντε κάποιες εκκρίσεις τεστοστερόνης.. τώρα περισσότερες λεπτομέρεις δεν ξέρω... Πάντος εγώ προσωπικά έκανα ενα πείραμα και μπορείτε να το κάνετε και εσείς... Σταματήστε να αυνανίζεστε για ένα χρονικό διάστημα 2-3 εβδομάδων και θα δείτε την διαφορά στα σπυράκια... μετά ξανά αρχίστε και θα δείτε κάτι σπυράκια που θα βγάλετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 16:37 Ο qwertyuiop: #171 20-06-08 16:37 Είναι δύσκολη η απεξάρτηση... Τέσπα, εγώ πήγα οψές στο δερματολόγο να μου κάνει καθαρισμό. Τώρα έχω σε όλο μου το κούτελο κάπαλα από τα σπυριά που μου αφαίρεσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mad1kas Νεοφερμένο μέλος Ο Mad1kas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 17:12 Ο Mad1kas έγραψε: #172 20-06-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Mistirios: Λοιπόν παιδία μου ακούστε.. τα σπυράκια στα αγοράκια τουλάχιστον εμφανίζονται επειδή οταν αυνανιζόμαστε γίνοντε κάποιες εκκρίσεις τεστοστερόνης.. τώρα περισσότερες λεπτομέρεις δεν ξέρω... Πάντος εγώ προσωπικά έκανα ενα πείραμα και μπορείτε να το κάνετε και εσείς... Σταματήστε να αυνανίζεστε για ένα χρονικό διάστημα 2-3 εβδομάδων και θα δείτε την διαφορά στα σπυράκια... μετά ξανά αρχίστε και θα δείτε κάτι σπυράκια που θα βγάλετε Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι σε όλους το ίδιο, κι εγώ το είχα κόψει κι το μόνο που καταλάβα ήταν ότι τζάμπα το έκοψα ο κακομοίρης 3 βδομάδες κι μέτα άντε να συμμαζέψεις φορτίο τριών βδομάδων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 17:13 Η stargirl έγραψε: #173 20-06-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Mad1kas: Δεν ειναι σε όλους το ίδιο, κι εγώ το είχα κόψει κι το μόνο που καταλάβα ήταν ότι τζάμπα το έκοψα ο κακομοίρης 3 βδομάδες κι μέτα άντε να συμμαζέψεις φορτίο τριών βδομάδων. Click για ανάπτυξη... Καημένο παιδί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mistirios Νεοφερμένο μέλος Ο Mistirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 17:21 Ο Mistirios: #174 20-06-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Mad1kas: Δεν ειναι σε όλους το ίδιο, κι εγώ το είχα κόψει κι το μόνο που καταλάβα ήταν ότι τζάμπα το έκοψα ο κακομοίρης 3 βδομάδες κι μέτα άντε να συμμαζέψεις φορτίο τριών βδομάδων. Click για ανάπτυξη... όντως μερικά άτομα δεν βγάζουν σπυράκια... καλά κάτι τέτοια όταν γίνοντε.. τύφλα να έχει ο καταβλισμός του Νώε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 20:00 Ο demerlad έγραψε: #175 20-06-08 20:00 Γιατι φοβιζεις τα παιδακια καλε ??? Εγω που δε βγαζω πλεον σπυρακια δηλαδη ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστίνα20750 Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα20750 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2008 στις 01:48 Η Χριστίνα20750: #176 21-06-08 01:48 Εγώ τα πολλά πολλά τα έβγαλα όταν ήμουν 10-11... μέχρι τα 12 και μετά πολύ σπάνια... τώρα θα μου πείτε " thanks for sharing " αλλά -στις κοπέλες απευθύνομαι :p - είναι φυσιολογικό οι αρχές του κύκλου μας να συνοδεύονται από ηλίθια σπυράκια. ΠΟΤΕ δεν τα πειράζουμε. Ίου. Εγώ καθημερινά καθαρίζω το πρόσωπό μου δύο ή και τρεις φορες, βάζω λοσιόν, ενυδατική, κτλ κτλ. Επίσης, 2 φορές την εβδομάδα μάσκα. Έχετε δοκιμάσει ποτέ μάσκα ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ; Δυο κομματάκια σοκολάτα κουβερτούρα και μία σταγόνα πορτοκαλιού. Και με όλα αυτά, ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΠΥΡΑΚΙΑΑΑ. (L) Μία φίλη μου έχει πολλά και ο γιατρός της είπε να μην τρώει σοκολάτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ariana Εκκολαπτόμενο μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 367 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2008 στις 15:58 Η Ariana έγραψε: #177 21-06-08 15:58 Και τι κάνει αυτή η μάσκα;;; :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστίνα20750 Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα20750 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2008 στις 18:34 Η Χριστίνα20750: #178 21-06-08 18:34 Ε δεν ξέρω κι ακριβώς, αλλά μόλις τη βγάλεις το πρόσωπο είναι πολύυυ καλύτερο!! :no1: Ενυδατώνει, καθαρίζει, μαλακώνει, κτλ κτλ. :] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2008 στις 01:30 Ο demerlad έγραψε: #179 22-06-08 01:30 Καλα με δουλευεις ? Σιγα μη βαλω αυτο το πραμα στα μουτρα μου...Προτιμω να το φαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2008 στις 02:09 Η Proudqueen: #180 22-06-08 02:09 αλεστε κουακερ (αμα δεν εχετε απλα δημητριακα κανουν) στο μπλεντερ μεχρι να γινει σκονη και υστερα ριξτε γαλα οταν ρουφηξει το γαλα και γινει σαν κρεμα απλωστε στο προσωπο κανα μισαωρο μεχρι να στεγνωσει μετα βαλτε και λιγη ενυδατικη ειναι τελειο και το κανω συχνα..θα δειτε διαφορα οποιος το δοκιμασει ας μου πει εντυπωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Andromeda Γιώτα Γιαννακού Eirinakiii8 _Aggelos123 jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από !Βάλια!: Τι λέτε ρε...Φυσικά και επηρεάζει Click για ανάπτυξη... Ναι επηρεάζει, αλλά όχι όλους.Όπως και με τις κρέμες, κάποια σε εμένα μπορεί να δουλέψει ενώ σε εσένα όχι. Stargirl@ Δεν θυμάμαι να σε ρώτησα. :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:04 Η X-FILER έγραψε: #168 17-06-08 17:04 οπως οι σοκολατα.εμενα με πηρεαζει και γενικα ο,τι εχει σοκολατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:41 Η Devina έγραψε: #169 17-06-08 17:41 εμένα πάλι δεν έχω παρατηρήσει να με ενοχλεί τίποτα από αυτά που τρώω, βασικά δεν έχω και τα τρελά σπυράκια αλλά δεν με πιάνει και υστερία όταν τα βγάζω, της εφηβείας είναι μην τρελαινόμαστε κιόλας είναι κάτι πολύ φυσιολογικό!!!!! Σπυράκια βγάζω συνήθως μόνο όταν μου έρχεται περίοδος ή είμαι πολύ στρεσαρισμένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mistirios Νεοφερμένο μέλος Ο Mistirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 16:34 Ο Mistirios: #170 20-06-08 16:34 Λοιπόν παιδία μου ακούστε.. τα σπυράκια στα αγοράκια τουλάχιστον εμφανίζονται επειδή οταν αυνανιζόμαστε γίνοντε κάποιες εκκρίσεις τεστοστερόνης.. τώρα περισσότερες λεπτομέρεις δεν ξέρω... Πάντος εγώ προσωπικά έκανα ενα πείραμα και μπορείτε να το κάνετε και εσείς... Σταματήστε να αυνανίζεστε για ένα χρονικό διάστημα 2-3 εβδομάδων και θα δείτε την διαφορά στα σπυράκια... μετά ξανά αρχίστε και θα δείτε κάτι σπυράκια που θα βγάλετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 16:37 Ο qwertyuiop: #171 20-06-08 16:37 Είναι δύσκολη η απεξάρτηση... Τέσπα, εγώ πήγα οψές στο δερματολόγο να μου κάνει καθαρισμό. Τώρα έχω σε όλο μου το κούτελο κάπαλα από τα σπυριά που μου αφαίρεσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mad1kas Νεοφερμένο μέλος Ο Mad1kas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 17:12 Ο Mad1kas έγραψε: #172 20-06-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Mistirios: Λοιπόν παιδία μου ακούστε.. τα σπυράκια στα αγοράκια τουλάχιστον εμφανίζονται επειδή οταν αυνανιζόμαστε γίνοντε κάποιες εκκρίσεις τεστοστερόνης.. τώρα περισσότερες λεπτομέρεις δεν ξέρω... Πάντος εγώ προσωπικά έκανα ενα πείραμα και μπορείτε να το κάνετε και εσείς... Σταματήστε να αυνανίζεστε για ένα χρονικό διάστημα 2-3 εβδομάδων και θα δείτε την διαφορά στα σπυράκια... μετά ξανά αρχίστε και θα δείτε κάτι σπυράκια που θα βγάλετε Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι σε όλους το ίδιο, κι εγώ το είχα κόψει κι το μόνο που καταλάβα ήταν ότι τζάμπα το έκοψα ο κακομοίρης 3 βδομάδες κι μέτα άντε να συμμαζέψεις φορτίο τριών βδομάδων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 17:13 Η stargirl έγραψε: #173 20-06-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Mad1kas: Δεν ειναι σε όλους το ίδιο, κι εγώ το είχα κόψει κι το μόνο που καταλάβα ήταν ότι τζάμπα το έκοψα ο κακομοίρης 3 βδομάδες κι μέτα άντε να συμμαζέψεις φορτίο τριών βδομάδων. Click για ανάπτυξη... Καημένο παιδί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mistirios Νεοφερμένο μέλος Ο Mistirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 17:21 Ο Mistirios: #174 20-06-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Mad1kas: Δεν ειναι σε όλους το ίδιο, κι εγώ το είχα κόψει κι το μόνο που καταλάβα ήταν ότι τζάμπα το έκοψα ο κακομοίρης 3 βδομάδες κι μέτα άντε να συμμαζέψεις φορτίο τριών βδομάδων. Click για ανάπτυξη... όντως μερικά άτομα δεν βγάζουν σπυράκια... καλά κάτι τέτοια όταν γίνοντε.. τύφλα να έχει ο καταβλισμός του Νώε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 20:00 Ο demerlad έγραψε: #175 20-06-08 20:00 Γιατι φοβιζεις τα παιδακια καλε ??? Εγω που δε βγαζω πλεον σπυρακια δηλαδη ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστίνα20750 Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα20750 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2008 στις 01:48 Η Χριστίνα20750: #176 21-06-08 01:48 Εγώ τα πολλά πολλά τα έβγαλα όταν ήμουν 10-11... μέχρι τα 12 και μετά πολύ σπάνια... τώρα θα μου πείτε " thanks for sharing " αλλά -στις κοπέλες απευθύνομαι :p - είναι φυσιολογικό οι αρχές του κύκλου μας να συνοδεύονται από ηλίθια σπυράκια. ΠΟΤΕ δεν τα πειράζουμε. Ίου. Εγώ καθημερινά καθαρίζω το πρόσωπό μου δύο ή και τρεις φορες, βάζω λοσιόν, ενυδατική, κτλ κτλ. Επίσης, 2 φορές την εβδομάδα μάσκα. Έχετε δοκιμάσει ποτέ μάσκα ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ; Δυο κομματάκια σοκολάτα κουβερτούρα και μία σταγόνα πορτοκαλιού. Και με όλα αυτά, ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΠΥΡΑΚΙΑΑΑ. (L) Μία φίλη μου έχει πολλά και ο γιατρός της είπε να μην τρώει σοκολάτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ariana Εκκολαπτόμενο μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 367 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2008 στις 15:58 Η Ariana έγραψε: #177 21-06-08 15:58 Και τι κάνει αυτή η μάσκα;;; :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστίνα20750 Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα20750 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2008 στις 18:34 Η Χριστίνα20750: #178 21-06-08 18:34 Ε δεν ξέρω κι ακριβώς, αλλά μόλις τη βγάλεις το πρόσωπο είναι πολύυυ καλύτερο!! :no1: Ενυδατώνει, καθαρίζει, μαλακώνει, κτλ κτλ. :] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2008 στις 01:30 Ο demerlad έγραψε: #179 22-06-08 01:30 Καλα με δουλευεις ? Σιγα μη βαλω αυτο το πραμα στα μουτρα μου...Προτιμω να το φαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2008 στις 02:09 Η Proudqueen: #180 22-06-08 02:09 αλεστε κουακερ (αμα δεν εχετε απλα δημητριακα κανουν) στο μπλεντερ μεχρι να γινει σκονη και υστερα ριξτε γαλα οταν ρουφηξει το γαλα και γινει σαν κρεμα απλωστε στο προσωπο κανα μισαωρο μεχρι να στεγνωσει μετα βαλτε και λιγη ενυδατικη ειναι τελειο και το κανω συχνα..θα δειτε διαφορα οποιος το δοκιμασει ας μου πει εντυπωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Andromeda Γιώτα Γιαννακού Eirinakiii8 _Aggelos123 jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οπως οι σοκολατα.εμενα με πηρεαζει και γενικα ο,τι εχει σοκολατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:41 Η Devina έγραψε: #169 17-06-08 17:41 εμένα πάλι δεν έχω παρατηρήσει να με ενοχλεί τίποτα από αυτά που τρώω, βασικά δεν έχω και τα τρελά σπυράκια αλλά δεν με πιάνει και υστερία όταν τα βγάζω, της εφηβείας είναι μην τρελαινόμαστε κιόλας είναι κάτι πολύ φυσιολογικό!!!!! Σπυράκια βγάζω συνήθως μόνο όταν μου έρχεται περίοδος ή είμαι πολύ στρεσαρισμένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mistirios Νεοφερμένο μέλος Ο Mistirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 16:34 Ο Mistirios: #170 20-06-08 16:34 Λοιπόν παιδία μου ακούστε.. τα σπυράκια στα αγοράκια τουλάχιστον εμφανίζονται επειδή οταν αυνανιζόμαστε γίνοντε κάποιες εκκρίσεις τεστοστερόνης.. τώρα περισσότερες λεπτομέρεις δεν ξέρω... Πάντος εγώ προσωπικά έκανα ενα πείραμα και μπορείτε να το κάνετε και εσείς... Σταματήστε να αυνανίζεστε για ένα χρονικό διάστημα 2-3 εβδομάδων και θα δείτε την διαφορά στα σπυράκια... μετά ξανά αρχίστε και θα δείτε κάτι σπυράκια που θα βγάλετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 16:37 Ο qwertyuiop: #171 20-06-08 16:37 Είναι δύσκολη η απεξάρτηση... Τέσπα, εγώ πήγα οψές στο δερματολόγο να μου κάνει καθαρισμό. Τώρα έχω σε όλο μου το κούτελο κάπαλα από τα σπυριά που μου αφαίρεσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mad1kas Νεοφερμένο μέλος Ο Mad1kas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 17:12 Ο Mad1kas έγραψε: #172 20-06-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Mistirios: Λοιπόν παιδία μου ακούστε.. τα σπυράκια στα αγοράκια τουλάχιστον εμφανίζονται επειδή οταν αυνανιζόμαστε γίνοντε κάποιες εκκρίσεις τεστοστερόνης.. τώρα περισσότερες λεπτομέρεις δεν ξέρω... Πάντος εγώ προσωπικά έκανα ενα πείραμα και μπορείτε να το κάνετε και εσείς... Σταματήστε να αυνανίζεστε για ένα χρονικό διάστημα 2-3 εβδομάδων και θα δείτε την διαφορά στα σπυράκια... μετά ξανά αρχίστε και θα δείτε κάτι σπυράκια που θα βγάλετε Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι σε όλους το ίδιο, κι εγώ το είχα κόψει κι το μόνο που καταλάβα ήταν ότι τζάμπα το έκοψα ο κακομοίρης 3 βδομάδες κι μέτα άντε να συμμαζέψεις φορτίο τριών βδομάδων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 17:13 Η stargirl έγραψε: #173 20-06-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Mad1kas: Δεν ειναι σε όλους το ίδιο, κι εγώ το είχα κόψει κι το μόνο που καταλάβα ήταν ότι τζάμπα το έκοψα ο κακομοίρης 3 βδομάδες κι μέτα άντε να συμμαζέψεις φορτίο τριών βδομάδων. Click για ανάπτυξη... Καημένο παιδί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mistirios Νεοφερμένο μέλος Ο Mistirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 17:21 Ο Mistirios: #174 20-06-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Mad1kas: Δεν ειναι σε όλους το ίδιο, κι εγώ το είχα κόψει κι το μόνο που καταλάβα ήταν ότι τζάμπα το έκοψα ο κακομοίρης 3 βδομάδες κι μέτα άντε να συμμαζέψεις φορτίο τριών βδομάδων. Click για ανάπτυξη... όντως μερικά άτομα δεν βγάζουν σπυράκια... καλά κάτι τέτοια όταν γίνοντε.. τύφλα να έχει ο καταβλισμός του Νώε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 20:00 Ο demerlad έγραψε: #175 20-06-08 20:00 Γιατι φοβιζεις τα παιδακια καλε ??? Εγω που δε βγαζω πλεον σπυρακια δηλαδη ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστίνα20750 Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα20750 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2008 στις 01:48 Η Χριστίνα20750: #176 21-06-08 01:48 Εγώ τα πολλά πολλά τα έβγαλα όταν ήμουν 10-11... μέχρι τα 12 και μετά πολύ σπάνια... τώρα θα μου πείτε " thanks for sharing " αλλά -στις κοπέλες απευθύνομαι :p - είναι φυσιολογικό οι αρχές του κύκλου μας να συνοδεύονται από ηλίθια σπυράκια. ΠΟΤΕ δεν τα πειράζουμε. Ίου. Εγώ καθημερινά καθαρίζω το πρόσωπό μου δύο ή και τρεις φορες, βάζω λοσιόν, ενυδατική, κτλ κτλ. Επίσης, 2 φορές την εβδομάδα μάσκα. Έχετε δοκιμάσει ποτέ μάσκα ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ; Δυο κομματάκια σοκολάτα κουβερτούρα και μία σταγόνα πορτοκαλιού. Και με όλα αυτά, ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΠΥΡΑΚΙΑΑΑ. (L) Μία φίλη μου έχει πολλά και ο γιατρός της είπε να μην τρώει σοκολάτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ariana Εκκολαπτόμενο μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 367 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2008 στις 15:58 Η Ariana έγραψε: #177 21-06-08 15:58 Και τι κάνει αυτή η μάσκα;;; :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστίνα20750 Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα20750 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2008 στις 18:34 Η Χριστίνα20750: #178 21-06-08 18:34 Ε δεν ξέρω κι ακριβώς, αλλά μόλις τη βγάλεις το πρόσωπο είναι πολύυυ καλύτερο!! :no1: Ενυδατώνει, καθαρίζει, μαλακώνει, κτλ κτλ. :] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2008 στις 01:30 Ο demerlad έγραψε: #179 22-06-08 01:30 Καλα με δουλευεις ? Σιγα μη βαλω αυτο το πραμα στα μουτρα μου...Προτιμω να το φαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2008 στις 02:09 Η Proudqueen: #180 22-06-08 02:09 αλεστε κουακερ (αμα δεν εχετε απλα δημητριακα κανουν) στο μπλεντερ μεχρι να γινει σκονη και υστερα ριξτε γαλα οταν ρουφηξει το γαλα και γινει σαν κρεμα απλωστε στο προσωπο κανα μισαωρο μεχρι να στεγνωσει μετα βαλτε και λιγη ενυδατικη ειναι τελειο και το κανω συχνα..θα δειτε διαφορα οποιος το δοκιμασει ας μου πει εντυπωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Andromeda Γιώτα Γιαννακού Eirinakiii8 _Aggelos123 jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εμένα πάλι δεν έχω παρατηρήσει να με ενοχλεί τίποτα από αυτά που τρώω, βασικά δεν έχω και τα τρελά σπυράκια αλλά δεν με πιάνει και υστερία όταν τα βγάζω, της εφηβείας είναι μην τρελαινόμαστε κιόλας είναι κάτι πολύ φυσιολογικό!!!!! Σπυράκια βγάζω συνήθως μόνο όταν μου έρχεται περίοδος ή είμαι πολύ στρεσαρισμένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mistirios Νεοφερμένο μέλος Ο Mistirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 16:34 Ο Mistirios: #170 20-06-08 16:34 Λοιπόν παιδία μου ακούστε.. τα σπυράκια στα αγοράκια τουλάχιστον εμφανίζονται επειδή οταν αυνανιζόμαστε γίνοντε κάποιες εκκρίσεις τεστοστερόνης.. τώρα περισσότερες λεπτομέρεις δεν ξέρω... Πάντος εγώ προσωπικά έκανα ενα πείραμα και μπορείτε να το κάνετε και εσείς... Σταματήστε να αυνανίζεστε για ένα χρονικό διάστημα 2-3 εβδομάδων και θα δείτε την διαφορά στα σπυράκια... μετά ξανά αρχίστε και θα δείτε κάτι σπυράκια που θα βγάλετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 16:37 Ο qwertyuiop: #171 20-06-08 16:37 Είναι δύσκολη η απεξάρτηση... Τέσπα, εγώ πήγα οψές στο δερματολόγο να μου κάνει καθαρισμό. Τώρα έχω σε όλο μου το κούτελο κάπαλα από τα σπυριά που μου αφαίρεσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mad1kas Νεοφερμένο μέλος Ο Mad1kas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 17:12 Ο Mad1kas έγραψε: #172 20-06-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Mistirios: Λοιπόν παιδία μου ακούστε.. τα σπυράκια στα αγοράκια τουλάχιστον εμφανίζονται επειδή οταν αυνανιζόμαστε γίνοντε κάποιες εκκρίσεις τεστοστερόνης.. τώρα περισσότερες λεπτομέρεις δεν ξέρω... Πάντος εγώ προσωπικά έκανα ενα πείραμα και μπορείτε να το κάνετε και εσείς... Σταματήστε να αυνανίζεστε για ένα χρονικό διάστημα 2-3 εβδομάδων και θα δείτε την διαφορά στα σπυράκια... μετά ξανά αρχίστε και θα δείτε κάτι σπυράκια που θα βγάλετε Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι σε όλους το ίδιο, κι εγώ το είχα κόψει κι το μόνο που καταλάβα ήταν ότι τζάμπα το έκοψα ο κακομοίρης 3 βδομάδες κι μέτα άντε να συμμαζέψεις φορτίο τριών βδομάδων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 17:13 Η stargirl έγραψε: #173 20-06-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Mad1kas: Δεν ειναι σε όλους το ίδιο, κι εγώ το είχα κόψει κι το μόνο που καταλάβα ήταν ότι τζάμπα το έκοψα ο κακομοίρης 3 βδομάδες κι μέτα άντε να συμμαζέψεις φορτίο τριών βδομάδων. Click για ανάπτυξη... Καημένο παιδί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mistirios Νεοφερμένο μέλος Ο Mistirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 17:21 Ο Mistirios: #174 20-06-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Mad1kas: Δεν ειναι σε όλους το ίδιο, κι εγώ το είχα κόψει κι το μόνο που καταλάβα ήταν ότι τζάμπα το έκοψα ο κακομοίρης 3 βδομάδες κι μέτα άντε να συμμαζέψεις φορτίο τριών βδομάδων. Click για ανάπτυξη... όντως μερικά άτομα δεν βγάζουν σπυράκια... καλά κάτι τέτοια όταν γίνοντε.. τύφλα να έχει ο καταβλισμός του Νώε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 20:00 Ο demerlad έγραψε: #175 20-06-08 20:00 Γιατι φοβιζεις τα παιδακια καλε ??? Εγω που δε βγαζω πλεον σπυρακια δηλαδη ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστίνα20750 Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα20750 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2008 στις 01:48 Η Χριστίνα20750: #176 21-06-08 01:48 Εγώ τα πολλά πολλά τα έβγαλα όταν ήμουν 10-11... μέχρι τα 12 και μετά πολύ σπάνια... τώρα θα μου πείτε " thanks for sharing " αλλά -στις κοπέλες απευθύνομαι :p - είναι φυσιολογικό οι αρχές του κύκλου μας να συνοδεύονται από ηλίθια σπυράκια. ΠΟΤΕ δεν τα πειράζουμε. Ίου. Εγώ καθημερινά καθαρίζω το πρόσωπό μου δύο ή και τρεις φορες, βάζω λοσιόν, ενυδατική, κτλ κτλ. Επίσης, 2 φορές την εβδομάδα μάσκα. Έχετε δοκιμάσει ποτέ μάσκα ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ; Δυο κομματάκια σοκολάτα κουβερτούρα και μία σταγόνα πορτοκαλιού. Και με όλα αυτά, ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΠΥΡΑΚΙΑΑΑ. (L) Μία φίλη μου έχει πολλά και ο γιατρός της είπε να μην τρώει σοκολάτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ariana Εκκολαπτόμενο μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 367 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2008 στις 15:58 Η Ariana έγραψε: #177 21-06-08 15:58 Και τι κάνει αυτή η μάσκα;;; :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστίνα20750 Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα20750 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2008 στις 18:34 Η Χριστίνα20750: #178 21-06-08 18:34 Ε δεν ξέρω κι ακριβώς, αλλά μόλις τη βγάλεις το πρόσωπο είναι πολύυυ καλύτερο!! :no1: Ενυδατώνει, καθαρίζει, μαλακώνει, κτλ κτλ. :] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2008 στις 01:30 Ο demerlad έγραψε: #179 22-06-08 01:30 Καλα με δουλευεις ? Σιγα μη βαλω αυτο το πραμα στα μουτρα μου...Προτιμω να το φαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2008 στις 02:09 Η Proudqueen: #180 22-06-08 02:09 αλεστε κουακερ (αμα δεν εχετε απλα δημητριακα κανουν) στο μπλεντερ μεχρι να γινει σκονη και υστερα ριξτε γαλα οταν ρουφηξει το γαλα και γινει σαν κρεμα απλωστε στο προσωπο κανα μισαωρο μεχρι να στεγνωσει μετα βαλτε και λιγη ενυδατικη ειναι τελειο και το κανω συχνα..θα δειτε διαφορα οποιος το δοκιμασει ας μου πει εντυπωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Andromeda Γιώτα Γιαννακού Eirinakiii8 _Aggelos123 jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπόν παιδία μου ακούστε.. τα σπυράκια στα αγοράκια τουλάχιστον εμφανίζονται επειδή οταν αυνανιζόμαστε γίνοντε κάποιες εκκρίσεις τεστοστερόνης.. τώρα περισσότερες λεπτομέρεις δεν ξέρω... Πάντος εγώ προσωπικά έκανα ενα πείραμα και μπορείτε να το κάνετε και εσείς... Σταματήστε να αυνανίζεστε για ένα χρονικό διάστημα 2-3 εβδομάδων και θα δείτε την διαφορά στα σπυράκια... μετά ξανά αρχίστε και θα δείτε κάτι σπυράκια που θα βγάλετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 16:37 Ο qwertyuiop: #171 20-06-08 16:37 Είναι δύσκολη η απεξάρτηση... Τέσπα, εγώ πήγα οψές στο δερματολόγο να μου κάνει καθαρισμό. Τώρα έχω σε όλο μου το κούτελο κάπαλα από τα σπυριά που μου αφαίρεσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mad1kas Νεοφερμένο μέλος Ο Mad1kas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 17:12 Ο Mad1kas έγραψε: #172 20-06-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Mistirios: Λοιπόν παιδία μου ακούστε.. τα σπυράκια στα αγοράκια τουλάχιστον εμφανίζονται επειδή οταν αυνανιζόμαστε γίνοντε κάποιες εκκρίσεις τεστοστερόνης.. τώρα περισσότερες λεπτομέρεις δεν ξέρω... Πάντος εγώ προσωπικά έκανα ενα πείραμα και μπορείτε να το κάνετε και εσείς... Σταματήστε να αυνανίζεστε για ένα χρονικό διάστημα 2-3 εβδομάδων και θα δείτε την διαφορά στα σπυράκια... μετά ξανά αρχίστε και θα δείτε κάτι σπυράκια που θα βγάλετε Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι σε όλους το ίδιο, κι εγώ το είχα κόψει κι το μόνο που καταλάβα ήταν ότι τζάμπα το έκοψα ο κακομοίρης 3 βδομάδες κι μέτα άντε να συμμαζέψεις φορτίο τριών βδομάδων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 17:13 Η stargirl έγραψε: #173 20-06-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Mad1kas: Δεν ειναι σε όλους το ίδιο, κι εγώ το είχα κόψει κι το μόνο που καταλάβα ήταν ότι τζάμπα το έκοψα ο κακομοίρης 3 βδομάδες κι μέτα άντε να συμμαζέψεις φορτίο τριών βδομάδων. Click για ανάπτυξη... Καημένο παιδί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mistirios Νεοφερμένο μέλος Ο Mistirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 17:21 Ο Mistirios: #174 20-06-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Mad1kas: Δεν ειναι σε όλους το ίδιο, κι εγώ το είχα κόψει κι το μόνο που καταλάβα ήταν ότι τζάμπα το έκοψα ο κακομοίρης 3 βδομάδες κι μέτα άντε να συμμαζέψεις φορτίο τριών βδομάδων. Click για ανάπτυξη... όντως μερικά άτομα δεν βγάζουν σπυράκια... καλά κάτι τέτοια όταν γίνοντε.. τύφλα να έχει ο καταβλισμός του Νώε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 20:00 Ο demerlad έγραψε: #175 20-06-08 20:00 Γιατι φοβιζεις τα παιδακια καλε ??? Εγω που δε βγαζω πλεον σπυρακια δηλαδη ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστίνα20750 Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα20750 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2008 στις 01:48 Η Χριστίνα20750: #176 21-06-08 01:48 Εγώ τα πολλά πολλά τα έβγαλα όταν ήμουν 10-11... μέχρι τα 12 και μετά πολύ σπάνια... τώρα θα μου πείτε " thanks for sharing " αλλά -στις κοπέλες απευθύνομαι :p - είναι φυσιολογικό οι αρχές του κύκλου μας να συνοδεύονται από ηλίθια σπυράκια. ΠΟΤΕ δεν τα πειράζουμε. Ίου. Εγώ καθημερινά καθαρίζω το πρόσωπό μου δύο ή και τρεις φορες, βάζω λοσιόν, ενυδατική, κτλ κτλ. Επίσης, 2 φορές την εβδομάδα μάσκα. Έχετε δοκιμάσει ποτέ μάσκα ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ; Δυο κομματάκια σοκολάτα κουβερτούρα και μία σταγόνα πορτοκαλιού. Και με όλα αυτά, ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΠΥΡΑΚΙΑΑΑ. (L) Μία φίλη μου έχει πολλά και ο γιατρός της είπε να μην τρώει σοκολάτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ariana Εκκολαπτόμενο μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 367 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2008 στις 15:58 Η Ariana έγραψε: #177 21-06-08 15:58 Και τι κάνει αυτή η μάσκα;;; :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστίνα20750 Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα20750 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2008 στις 18:34 Η Χριστίνα20750: #178 21-06-08 18:34 Ε δεν ξέρω κι ακριβώς, αλλά μόλις τη βγάλεις το πρόσωπο είναι πολύυυ καλύτερο!! :no1: Ενυδατώνει, καθαρίζει, μαλακώνει, κτλ κτλ. :] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2008 στις 01:30 Ο demerlad έγραψε: #179 22-06-08 01:30 Καλα με δουλευεις ? Σιγα μη βαλω αυτο το πραμα στα μουτρα μου...Προτιμω να το φαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2008 στις 02:09 Η Proudqueen: #180 22-06-08 02:09 αλεστε κουακερ (αμα δεν εχετε απλα δημητριακα κανουν) στο μπλεντερ μεχρι να γινει σκονη και υστερα ριξτε γαλα οταν ρουφηξει το γαλα και γινει σαν κρεμα απλωστε στο προσωπο κανα μισαωρο μεχρι να στεγνωσει μετα βαλτε και λιγη ενυδατικη ειναι τελειο και το κανω συχνα..θα δειτε διαφορα οποιος το δοκιμασει ας μου πει εντυπωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Andromeda Γιώτα Γιαννακού Eirinakiii8 _Aggelos123 jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είναι δύσκολη η απεξάρτηση... Τέσπα, εγώ πήγα οψές στο δερματολόγο να μου κάνει καθαρισμό. Τώρα έχω σε όλο μου το κούτελο κάπαλα από τα σπυριά που μου αφαίρεσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mad1kas Νεοφερμένο μέλος Ο Mad1kas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 17:12 Ο Mad1kas έγραψε: #172 20-06-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Mistirios: Λοιπόν παιδία μου ακούστε.. τα σπυράκια στα αγοράκια τουλάχιστον εμφανίζονται επειδή οταν αυνανιζόμαστε γίνοντε κάποιες εκκρίσεις τεστοστερόνης.. τώρα περισσότερες λεπτομέρεις δεν ξέρω... Πάντος εγώ προσωπικά έκανα ενα πείραμα και μπορείτε να το κάνετε και εσείς... Σταματήστε να αυνανίζεστε για ένα χρονικό διάστημα 2-3 εβδομάδων και θα δείτε την διαφορά στα σπυράκια... μετά ξανά αρχίστε και θα δείτε κάτι σπυράκια που θα βγάλετε Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι σε όλους το ίδιο, κι εγώ το είχα κόψει κι το μόνο που καταλάβα ήταν ότι τζάμπα το έκοψα ο κακομοίρης 3 βδομάδες κι μέτα άντε να συμμαζέψεις φορτίο τριών βδομάδων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 17:13 Η stargirl έγραψε: #173 20-06-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Mad1kas: Δεν ειναι σε όλους το ίδιο, κι εγώ το είχα κόψει κι το μόνο που καταλάβα ήταν ότι τζάμπα το έκοψα ο κακομοίρης 3 βδομάδες κι μέτα άντε να συμμαζέψεις φορτίο τριών βδομάδων. Click για ανάπτυξη... Καημένο παιδί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mistirios Νεοφερμένο μέλος Ο Mistirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 17:21 Ο Mistirios: #174 20-06-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Mad1kas: Δεν ειναι σε όλους το ίδιο, κι εγώ το είχα κόψει κι το μόνο που καταλάβα ήταν ότι τζάμπα το έκοψα ο κακομοίρης 3 βδομάδες κι μέτα άντε να συμμαζέψεις φορτίο τριών βδομάδων. Click για ανάπτυξη... όντως μερικά άτομα δεν βγάζουν σπυράκια... καλά κάτι τέτοια όταν γίνοντε.. τύφλα να έχει ο καταβλισμός του Νώε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 20:00 Ο demerlad έγραψε: #175 20-06-08 20:00 Γιατι φοβιζεις τα παιδακια καλε ??? Εγω που δε βγαζω πλεον σπυρακια δηλαδη ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστίνα20750 Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα20750 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2008 στις 01:48 Η Χριστίνα20750: #176 21-06-08 01:48 Εγώ τα πολλά πολλά τα έβγαλα όταν ήμουν 10-11... μέχρι τα 12 και μετά πολύ σπάνια... τώρα θα μου πείτε " thanks for sharing " αλλά -στις κοπέλες απευθύνομαι :p - είναι φυσιολογικό οι αρχές του κύκλου μας να συνοδεύονται από ηλίθια σπυράκια. ΠΟΤΕ δεν τα πειράζουμε. Ίου. Εγώ καθημερινά καθαρίζω το πρόσωπό μου δύο ή και τρεις φορες, βάζω λοσιόν, ενυδατική, κτλ κτλ. Επίσης, 2 φορές την εβδομάδα μάσκα. Έχετε δοκιμάσει ποτέ μάσκα ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ; Δυο κομματάκια σοκολάτα κουβερτούρα και μία σταγόνα πορτοκαλιού. Και με όλα αυτά, ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΠΥΡΑΚΙΑΑΑ. (L) Μία φίλη μου έχει πολλά και ο γιατρός της είπε να μην τρώει σοκολάτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ariana Εκκολαπτόμενο μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 367 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2008 στις 15:58 Η Ariana έγραψε: #177 21-06-08 15:58 Και τι κάνει αυτή η μάσκα;;; :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστίνα20750 Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα20750 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2008 στις 18:34 Η Χριστίνα20750: #178 21-06-08 18:34 Ε δεν ξέρω κι ακριβώς, αλλά μόλις τη βγάλεις το πρόσωπο είναι πολύυυ καλύτερο!! :no1: Ενυδατώνει, καθαρίζει, μαλακώνει, κτλ κτλ. :] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2008 στις 01:30 Ο demerlad έγραψε: #179 22-06-08 01:30 Καλα με δουλευεις ? Σιγα μη βαλω αυτο το πραμα στα μουτρα μου...Προτιμω να το φαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2008 στις 02:09 Η Proudqueen: #180 22-06-08 02:09 αλεστε κουακερ (αμα δεν εχετε απλα δημητριακα κανουν) στο μπλεντερ μεχρι να γινει σκονη και υστερα ριξτε γαλα οταν ρουφηξει το γαλα και γινει σαν κρεμα απλωστε στο προσωπο κανα μισαωρο μεχρι να στεγνωσει μετα βαλτε και λιγη ενυδατικη ειναι τελειο και το κανω συχνα..θα δειτε διαφορα οποιος το δοκιμασει ας μου πει εντυπωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Andromeda Γιώτα Γιαννακού Eirinakiii8 _Aggelos123 jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mistirios: Λοιπόν παιδία μου ακούστε.. τα σπυράκια στα αγοράκια τουλάχιστον εμφανίζονται επειδή οταν αυνανιζόμαστε γίνοντε κάποιες εκκρίσεις τεστοστερόνης.. τώρα περισσότερες λεπτομέρεις δεν ξέρω... Πάντος εγώ προσωπικά έκανα ενα πείραμα και μπορείτε να το κάνετε και εσείς... Σταματήστε να αυνανίζεστε για ένα χρονικό διάστημα 2-3 εβδομάδων και θα δείτε την διαφορά στα σπυράκια... μετά ξανά αρχίστε και θα δείτε κάτι σπυράκια που θα βγάλετε Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι σε όλους το ίδιο, κι εγώ το είχα κόψει κι το μόνο που καταλάβα ήταν ότι τζάμπα το έκοψα ο κακομοίρης 3 βδομάδες κι μέτα άντε να συμμαζέψεις φορτίο τριών βδομάδων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 17:13 Η stargirl έγραψε: #173 20-06-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Mad1kas: Δεν ειναι σε όλους το ίδιο, κι εγώ το είχα κόψει κι το μόνο που καταλάβα ήταν ότι τζάμπα το έκοψα ο κακομοίρης 3 βδομάδες κι μέτα άντε να συμμαζέψεις φορτίο τριών βδομάδων. Click για ανάπτυξη... Καημένο παιδί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mistirios Νεοφερμένο μέλος Ο Mistirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 17:21 Ο Mistirios: #174 20-06-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Mad1kas: Δεν ειναι σε όλους το ίδιο, κι εγώ το είχα κόψει κι το μόνο που καταλάβα ήταν ότι τζάμπα το έκοψα ο κακομοίρης 3 βδομάδες κι μέτα άντε να συμμαζέψεις φορτίο τριών βδομάδων. Click για ανάπτυξη... όντως μερικά άτομα δεν βγάζουν σπυράκια... καλά κάτι τέτοια όταν γίνοντε.. τύφλα να έχει ο καταβλισμός του Νώε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 20:00 Ο demerlad έγραψε: #175 20-06-08 20:00 Γιατι φοβιζεις τα παιδακια καλε ??? Εγω που δε βγαζω πλεον σπυρακια δηλαδη ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστίνα20750 Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα20750 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2008 στις 01:48 Η Χριστίνα20750: #176 21-06-08 01:48 Εγώ τα πολλά πολλά τα έβγαλα όταν ήμουν 10-11... μέχρι τα 12 και μετά πολύ σπάνια... τώρα θα μου πείτε " thanks for sharing " αλλά -στις κοπέλες απευθύνομαι :p - είναι φυσιολογικό οι αρχές του κύκλου μας να συνοδεύονται από ηλίθια σπυράκια. ΠΟΤΕ δεν τα πειράζουμε. Ίου. Εγώ καθημερινά καθαρίζω το πρόσωπό μου δύο ή και τρεις φορες, βάζω λοσιόν, ενυδατική, κτλ κτλ. Επίσης, 2 φορές την εβδομάδα μάσκα. Έχετε δοκιμάσει ποτέ μάσκα ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ; Δυο κομματάκια σοκολάτα κουβερτούρα και μία σταγόνα πορτοκαλιού. Και με όλα αυτά, ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΠΥΡΑΚΙΑΑΑ. (L) Μία φίλη μου έχει πολλά και ο γιατρός της είπε να μην τρώει σοκολάτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ariana Εκκολαπτόμενο μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 367 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2008 στις 15:58 Η Ariana έγραψε: #177 21-06-08 15:58 Και τι κάνει αυτή η μάσκα;;; :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστίνα20750 Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα20750 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2008 στις 18:34 Η Χριστίνα20750: #178 21-06-08 18:34 Ε δεν ξέρω κι ακριβώς, αλλά μόλις τη βγάλεις το πρόσωπο είναι πολύυυ καλύτερο!! :no1: Ενυδατώνει, καθαρίζει, μαλακώνει, κτλ κτλ. :] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2008 στις 01:30 Ο demerlad έγραψε: #179 22-06-08 01:30 Καλα με δουλευεις ? Σιγα μη βαλω αυτο το πραμα στα μουτρα μου...Προτιμω να το φαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2008 στις 02:09 Η Proudqueen: #180 22-06-08 02:09 αλεστε κουακερ (αμα δεν εχετε απλα δημητριακα κανουν) στο μπλεντερ μεχρι να γινει σκονη και υστερα ριξτε γαλα οταν ρουφηξει το γαλα και γινει σαν κρεμα απλωστε στο προσωπο κανα μισαωρο μεχρι να στεγνωσει μετα βαλτε και λιγη ενυδατικη ειναι τελειο και το κανω συχνα..θα δειτε διαφορα οποιος το δοκιμασει ας μου πει εντυπωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Andromeda Γιώτα Γιαννακού Eirinakiii8 _Aggelos123 jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Mad1kas: Δεν ειναι σε όλους το ίδιο, κι εγώ το είχα κόψει κι το μόνο που καταλάβα ήταν ότι τζάμπα το έκοψα ο κακομοίρης 3 βδομάδες κι μέτα άντε να συμμαζέψεις φορτίο τριών βδομάδων. Click για ανάπτυξη... Καημένο παιδί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mistirios Νεοφερμένο μέλος Ο Mistirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 17:21 Ο Mistirios: #174 20-06-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Mad1kas: Δεν ειναι σε όλους το ίδιο, κι εγώ το είχα κόψει κι το μόνο που καταλάβα ήταν ότι τζάμπα το έκοψα ο κακομοίρης 3 βδομάδες κι μέτα άντε να συμμαζέψεις φορτίο τριών βδομάδων. Click για ανάπτυξη... όντως μερικά άτομα δεν βγάζουν σπυράκια... καλά κάτι τέτοια όταν γίνοντε.. τύφλα να έχει ο καταβλισμός του Νώε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 20:00 Ο demerlad έγραψε: #175 20-06-08 20:00 Γιατι φοβιζεις τα παιδακια καλε ??? Εγω που δε βγαζω πλεον σπυρακια δηλαδη ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστίνα20750 Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα20750 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2008 στις 01:48 Η Χριστίνα20750: #176 21-06-08 01:48 Εγώ τα πολλά πολλά τα έβγαλα όταν ήμουν 10-11... μέχρι τα 12 και μετά πολύ σπάνια... τώρα θα μου πείτε " thanks for sharing " αλλά -στις κοπέλες απευθύνομαι :p - είναι φυσιολογικό οι αρχές του κύκλου μας να συνοδεύονται από ηλίθια σπυράκια. ΠΟΤΕ δεν τα πειράζουμε. Ίου. Εγώ καθημερινά καθαρίζω το πρόσωπό μου δύο ή και τρεις φορες, βάζω λοσιόν, ενυδατική, κτλ κτλ. Επίσης, 2 φορές την εβδομάδα μάσκα. Έχετε δοκιμάσει ποτέ μάσκα ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ; Δυο κομματάκια σοκολάτα κουβερτούρα και μία σταγόνα πορτοκαλιού. Και με όλα αυτά, ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΠΥΡΑΚΙΑΑΑ. (L) Μία φίλη μου έχει πολλά και ο γιατρός της είπε να μην τρώει σοκολάτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ariana Εκκολαπτόμενο μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 367 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2008 στις 15:58 Η Ariana έγραψε: #177 21-06-08 15:58 Και τι κάνει αυτή η μάσκα;;; :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστίνα20750 Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα20750 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2008 στις 18:34 Η Χριστίνα20750: #178 21-06-08 18:34 Ε δεν ξέρω κι ακριβώς, αλλά μόλις τη βγάλεις το πρόσωπο είναι πολύυυ καλύτερο!! :no1: Ενυδατώνει, καθαρίζει, μαλακώνει, κτλ κτλ. :] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2008 στις 01:30 Ο demerlad έγραψε: #179 22-06-08 01:30 Καλα με δουλευεις ? Σιγα μη βαλω αυτο το πραμα στα μουτρα μου...Προτιμω να το φαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2008 στις 02:09 Η Proudqueen: #180 22-06-08 02:09 αλεστε κουακερ (αμα δεν εχετε απλα δημητριακα κανουν) στο μπλεντερ μεχρι να γινει σκονη και υστερα ριξτε γαλα οταν ρουφηξει το γαλα και γινει σαν κρεμα απλωστε στο προσωπο κανα μισαωρο μεχρι να στεγνωσει μετα βαλτε και λιγη ενυδατικη ειναι τελειο και το κανω συχνα..θα δειτε διαφορα οποιος το δοκιμασει ας μου πει εντυπωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Andromeda Γιώτα Γιαννακού Eirinakiii8 _Aggelos123 jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Mad1kas: Δεν ειναι σε όλους το ίδιο, κι εγώ το είχα κόψει κι το μόνο που καταλάβα ήταν ότι τζάμπα το έκοψα ο κακομοίρης 3 βδομάδες κι μέτα άντε να συμμαζέψεις φορτίο τριών βδομάδων. Click για ανάπτυξη... όντως μερικά άτομα δεν βγάζουν σπυράκια... καλά κάτι τέτοια όταν γίνοντε.. τύφλα να έχει ο καταβλισμός του Νώε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 20:00 Ο demerlad έγραψε: #175 20-06-08 20:00 Γιατι φοβιζεις τα παιδακια καλε ??? Εγω που δε βγαζω πλεον σπυρακια δηλαδη ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστίνα20750 Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα20750 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2008 στις 01:48 Η Χριστίνα20750: #176 21-06-08 01:48 Εγώ τα πολλά πολλά τα έβγαλα όταν ήμουν 10-11... μέχρι τα 12 και μετά πολύ σπάνια... τώρα θα μου πείτε " thanks for sharing " αλλά -στις κοπέλες απευθύνομαι :p - είναι φυσιολογικό οι αρχές του κύκλου μας να συνοδεύονται από ηλίθια σπυράκια. ΠΟΤΕ δεν τα πειράζουμε. Ίου. Εγώ καθημερινά καθαρίζω το πρόσωπό μου δύο ή και τρεις φορες, βάζω λοσιόν, ενυδατική, κτλ κτλ. Επίσης, 2 φορές την εβδομάδα μάσκα. Έχετε δοκιμάσει ποτέ μάσκα ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ; Δυο κομματάκια σοκολάτα κουβερτούρα και μία σταγόνα πορτοκαλιού. Και με όλα αυτά, ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΠΥΡΑΚΙΑΑΑ. (L) Μία φίλη μου έχει πολλά και ο γιατρός της είπε να μην τρώει σοκολάτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ariana Εκκολαπτόμενο μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 367 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2008 στις 15:58 Η Ariana έγραψε: #177 21-06-08 15:58 Και τι κάνει αυτή η μάσκα;;; :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστίνα20750 Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα20750 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2008 στις 18:34 Η Χριστίνα20750: #178 21-06-08 18:34 Ε δεν ξέρω κι ακριβώς, αλλά μόλις τη βγάλεις το πρόσωπο είναι πολύυυ καλύτερο!! :no1: Ενυδατώνει, καθαρίζει, μαλακώνει, κτλ κτλ. :] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2008 στις 01:30 Ο demerlad έγραψε: #179 22-06-08 01:30 Καλα με δουλευεις ? Σιγα μη βαλω αυτο το πραμα στα μουτρα μου...Προτιμω να το φαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2008 στις 02:09 Η Proudqueen: #180 22-06-08 02:09 αλεστε κουακερ (αμα δεν εχετε απλα δημητριακα κανουν) στο μπλεντερ μεχρι να γινει σκονη και υστερα ριξτε γαλα οταν ρουφηξει το γαλα και γινει σαν κρεμα απλωστε στο προσωπο κανα μισαωρο μεχρι να στεγνωσει μετα βαλτε και λιγη ενυδατικη ειναι τελειο και το κανω συχνα..θα δειτε διαφορα οποιος το δοκιμασει ας μου πει εντυπωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Andromeda Γιώτα Γιαννακού Eirinakiii8 _Aggelos123 jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γιατι φοβιζεις τα παιδακια καλε ??? Εγω που δε βγαζω πλεον σπυρακια δηλαδη ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστίνα20750 Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα20750 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2008 στις 01:48 Η Χριστίνα20750: #176 21-06-08 01:48 Εγώ τα πολλά πολλά τα έβγαλα όταν ήμουν 10-11... μέχρι τα 12 και μετά πολύ σπάνια... τώρα θα μου πείτε " thanks for sharing " αλλά -στις κοπέλες απευθύνομαι :p - είναι φυσιολογικό οι αρχές του κύκλου μας να συνοδεύονται από ηλίθια σπυράκια. ΠΟΤΕ δεν τα πειράζουμε. Ίου. Εγώ καθημερινά καθαρίζω το πρόσωπό μου δύο ή και τρεις φορες, βάζω λοσιόν, ενυδατική, κτλ κτλ. Επίσης, 2 φορές την εβδομάδα μάσκα. Έχετε δοκιμάσει ποτέ μάσκα ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ; Δυο κομματάκια σοκολάτα κουβερτούρα και μία σταγόνα πορτοκαλιού. Και με όλα αυτά, ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΠΥΡΑΚΙΑΑΑ. (L) Μία φίλη μου έχει πολλά και ο γιατρός της είπε να μην τρώει σοκολάτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ariana Εκκολαπτόμενο μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 367 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2008 στις 15:58 Η Ariana έγραψε: #177 21-06-08 15:58 Και τι κάνει αυτή η μάσκα;;; :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστίνα20750 Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα20750 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2008 στις 18:34 Η Χριστίνα20750: #178 21-06-08 18:34 Ε δεν ξέρω κι ακριβώς, αλλά μόλις τη βγάλεις το πρόσωπο είναι πολύυυ καλύτερο!! :no1: Ενυδατώνει, καθαρίζει, μαλακώνει, κτλ κτλ. :] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2008 στις 01:30 Ο demerlad έγραψε: #179 22-06-08 01:30 Καλα με δουλευεις ? Σιγα μη βαλω αυτο το πραμα στα μουτρα μου...Προτιμω να το φαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2008 στις 02:09 Η Proudqueen: #180 22-06-08 02:09 αλεστε κουακερ (αμα δεν εχετε απλα δημητριακα κανουν) στο μπλεντερ μεχρι να γινει σκονη και υστερα ριξτε γαλα οταν ρουφηξει το γαλα και γινει σαν κρεμα απλωστε στο προσωπο κανα μισαωρο μεχρι να στεγνωσει μετα βαλτε και λιγη ενυδατικη ειναι τελειο και το κανω συχνα..θα δειτε διαφορα οποιος το δοκιμασει ας μου πει εντυπωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Andromeda Γιώτα Γιαννακού Eirinakiii8 _Aggelos123 jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ τα πολλά πολλά τα έβγαλα όταν ήμουν 10-11... μέχρι τα 12 και μετά πολύ σπάνια... τώρα θα μου πείτε " thanks for sharing " αλλά -στις κοπέλες απευθύνομαι :p - είναι φυσιολογικό οι αρχές του κύκλου μας να συνοδεύονται από ηλίθια σπυράκια. ΠΟΤΕ δεν τα πειράζουμε. Ίου. Εγώ καθημερινά καθαρίζω το πρόσωπό μου δύο ή και τρεις φορες, βάζω λοσιόν, ενυδατική, κτλ κτλ. Επίσης, 2 φορές την εβδομάδα μάσκα. Έχετε δοκιμάσει ποτέ μάσκα ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ; Δυο κομματάκια σοκολάτα κουβερτούρα και μία σταγόνα πορτοκαλιού. Και με όλα αυτά, ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΠΥΡΑΚΙΑΑΑ. (L) Μία φίλη μου έχει πολλά και ο γιατρός της είπε να μην τρώει σοκολάτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ariana Εκκολαπτόμενο μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 367 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2008 στις 15:58 Η Ariana έγραψε: #177 21-06-08 15:58 Και τι κάνει αυτή η μάσκα;;; :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστίνα20750 Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα20750 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2008 στις 18:34 Η Χριστίνα20750: #178 21-06-08 18:34 Ε δεν ξέρω κι ακριβώς, αλλά μόλις τη βγάλεις το πρόσωπο είναι πολύυυ καλύτερο!! :no1: Ενυδατώνει, καθαρίζει, μαλακώνει, κτλ κτλ. :] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2008 στις 01:30 Ο demerlad έγραψε: #179 22-06-08 01:30 Καλα με δουλευεις ? Σιγα μη βαλω αυτο το πραμα στα μουτρα μου...Προτιμω να το φαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2008 στις 02:09 Η Proudqueen: #180 22-06-08 02:09 αλεστε κουακερ (αμα δεν εχετε απλα δημητριακα κανουν) στο μπλεντερ μεχρι να γινει σκονη και υστερα ριξτε γαλα οταν ρουφηξει το γαλα και γινει σαν κρεμα απλωστε στο προσωπο κανα μισαωρο μεχρι να στεγνωσει μετα βαλτε και λιγη ενυδατικη ειναι τελειο και το κανω συχνα..θα δειτε διαφορα οποιος το δοκιμασει ας μου πει εντυπωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Andromeda Γιώτα Γιαννακού Eirinakiii8 _Aggelos123 jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και τι κάνει αυτή η μάσκα;;; :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστίνα20750 Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα20750 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2008 στις 18:34 Η Χριστίνα20750: #178 21-06-08 18:34 Ε δεν ξέρω κι ακριβώς, αλλά μόλις τη βγάλεις το πρόσωπο είναι πολύυυ καλύτερο!! :no1: Ενυδατώνει, καθαρίζει, μαλακώνει, κτλ κτλ. :] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2008 στις 01:30 Ο demerlad έγραψε: #179 22-06-08 01:30 Καλα με δουλευεις ? Σιγα μη βαλω αυτο το πραμα στα μουτρα μου...Προτιμω να το φαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2008 στις 02:09 Η Proudqueen: #180 22-06-08 02:09 αλεστε κουακερ (αμα δεν εχετε απλα δημητριακα κανουν) στο μπλεντερ μεχρι να γινει σκονη και υστερα ριξτε γαλα οταν ρουφηξει το γαλα και γινει σαν κρεμα απλωστε στο προσωπο κανα μισαωρο μεχρι να στεγνωσει μετα βαλτε και λιγη ενυδατικη ειναι τελειο και το κανω συχνα..θα δειτε διαφορα οποιος το δοκιμασει ας μου πει εντυπωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Andromeda Γιώτα Γιαννακού Eirinakiii8 _Aggelos123 jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ε δεν ξέρω κι ακριβώς, αλλά μόλις τη βγάλεις το πρόσωπο είναι πολύυυ καλύτερο!! :no1: Ενυδατώνει, καθαρίζει, μαλακώνει, κτλ κτλ. :] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2008 στις 01:30 Ο demerlad έγραψε: #179 22-06-08 01:30 Καλα με δουλευεις ? Σιγα μη βαλω αυτο το πραμα στα μουτρα μου...Προτιμω να το φαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2008 στις 02:09 Η Proudqueen: #180 22-06-08 02:09 αλεστε κουακερ (αμα δεν εχετε απλα δημητριακα κανουν) στο μπλεντερ μεχρι να γινει σκονη και υστερα ριξτε γαλα οταν ρουφηξει το γαλα και γινει σαν κρεμα απλωστε στο προσωπο κανα μισαωρο μεχρι να στεγνωσει μετα βαλτε και λιγη ενυδατικη ειναι τελειο και το κανω συχνα..θα δειτε διαφορα οποιος το δοκιμασει ας μου πει εντυπωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Καλα με δουλευεις ? Σιγα μη βαλω αυτο το πραμα στα μουτρα μου...Προτιμω να το φαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2008 στις 02:09 Η Proudqueen: #180 22-06-08 02:09 αλεστε κουακερ (αμα δεν εχετε απλα δημητριακα κανουν) στο μπλεντερ μεχρι να γινει σκονη και υστερα ριξτε γαλα οταν ρουφηξει το γαλα και γινει σαν κρεμα απλωστε στο προσωπο κανα μισαωρο μεχρι να στεγνωσει μετα βαλτε και λιγη ενυδατικη ειναι τελειο και το κανω συχνα..θα δειτε διαφορα οποιος το δοκιμασει ας μου πει εντυπωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αλεστε κουακερ (αμα δεν εχετε απλα δημητριακα κανουν) στο μπλεντερ μεχρι να γινει σκονη και υστερα ριξτε γαλα οταν ρουφηξει το γαλα και γινει σαν κρεμα απλωστε στο προσωπο κανα μισαωρο μεχρι να στεγνωσει μετα βαλτε και λιγη ενυδατικη ειναι τελειο και το κανω συχνα..θα δειτε διαφορα οποιος το δοκιμασει ας μου πει εντυπωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.