Power woman
Νεοφερμένο μέλος
Η Power woman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.

16-05-23

18:21
Γειά σας, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με τις σπουδές στην ψυχολογία.
Αρχικά θα δώσω πανελλήνιες, αλλά δεν πρόκειται να πιάσω τα μόρια για ψυχολογία και έχω φρικάρει λίγο .
Άρα, έχω στο μυαλό μου είτε να πω σε μία σχολή από τις άλλες μου επιλογές (π.χ κοινωνιολογία ή δημασια διοίκηση)
Ή να ξανάδωσω του χρόνου και αυτή τη χρονιά να δουλεύω και να διαβάσω.
Επίσης μια άλλη επιλογή είναι κάποιο ιεκ ή ιδιωτικό, αλλά δεν έχω μια πλήρη εικόνα σχετικά με την ψυχολογία
Ή να πάω στο εξωτερικό
Μήπως ξέρει κάποιος πληροφορίες για
1)Καλά πανεπιστήμια ψυχολογίας στο εξωτερικό(π.χ Ολλανδία, Αμερική, Αυστρία, Ιταλία) ή Ελλάδα (ιεκ, ιδιωτικά, κολέγια) ή εξ αποστάσεως εκπαίδευση
2)Σχετικά με τις υποτροφίες
Ευχαριστώ
Αρχικά θα δώσω πανελλήνιες, αλλά δεν πρόκειται να πιάσω τα μόρια για ψυχολογία και έχω φρικάρει λίγο .

Άρα, έχω στο μυαλό μου είτε να πω σε μία σχολή από τις άλλες μου επιλογές (π.χ κοινωνιολογία ή δημασια διοίκηση)
Ή να ξανάδωσω του χρόνου και αυτή τη χρονιά να δουλεύω και να διαβάσω.
Επίσης μια άλλη επιλογή είναι κάποιο ιεκ ή ιδιωτικό, αλλά δεν έχω μια πλήρη εικόνα σχετικά με την ψυχολογία
Ή να πάω στο εξωτερικό
Μήπως ξέρει κάποιος πληροφορίες για
1)Καλά πανεπιστήμια ψυχολογίας στο εξωτερικό(π.χ Ολλανδία, Αμερική, Αυστρία, Ιταλία) ή Ελλάδα (ιεκ, ιδιωτικά, κολέγια) ή εξ αποστάσεως εκπαίδευση
2)Σχετικά με τις υποτροφίες
Ευχαριστώ
Giannis_19
Νεοφερμένο μέλος
Ο Giannis_19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φαρμακευτικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 56 μηνύματα.

27-07-23

01:53
Γεια σου,
Τελικά αποφάσισες το τι θες να κάνεις; Εγώ προσωπικά θα σου πρότεινα να ξαναδώσεις πανελλήνιες.
Τελικά αποφάσισες το τι θες να κάνεις; Εγώ προσωπικά θα σου πρότεινα να ξαναδώσεις πανελλήνιες.
Alexecon1991
Δραστήριο μέλος
Ο Alexecon1991 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Παιδαγωγικό Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 436 μηνύματα.

27-07-23

03:32
Και από τα κολλέγια παίρνεις άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και αναγνωρίζεται και στο δημόσιο απλά θα είναι σα να έχεις πτυχίο με 5 γιατί δεν υπάρχει ακαδημαϊκή αναγνώριση και δεν μπορείς να κάνεις μάστερ σε δημόσιο πανεπιστήμιο. Επίσης σε επίεδο γνώσεων άλλο να έχεις 3 χρόνια σπουδών με 30 μαθήματα και άλλο 4 έτη με 60 μαθήματα. Βέβαια, θεωρώ πως θα έχεις και μαθήματα που ενδεχομένως να είναι αχρείαστα στα 60. Αυτά!
achill_m
Νεοφερμένο μέλος
Ο achill_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 6 μηνύματα.

11-10-23

14:23
Καλησπέρα πάω Β' Λυκείου και θα ήθελα να δώσω για ψυχολογία συγκεκριμένα ΑΠΘ....ειναι εύκολη ή δύσκολη σχολή;
Καλησπέρα πάω Β' Λυκείου και θα ήθελα να δώσω για ψυχολογία συγκεκριμένα ΑΠΘ....ειναι εύκολη ή δύσκολη σχολή;;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Καλησπέρα πάω Β' Λυκείου και θα ήθελα να δώσω για ψυχολογία συγκεκριμένα ΑΠΘ....ειναι εύκολη ή δύσκολη σχολή;;
Να πω ότι δικαιούμαι το 5% λόγο αναπηρίας...Καλησπέρα πάω Β' Λυκείου και θα ήθελα να δώσω για ψυχολογία συγκεκριμένα ΑΠΘ....ειναι εύκολη ή δύσκολη σχολή;
Hased Babis
Δραστήριο μέλος
Ο Μπάμπης Παπαθανασίου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 684 μηνύματα.

11-10-23

15:05
Σπάμαρεις συνέχεια σε διάφορα θρέντ και δεν είναι καλό αυτό.
Στείλε μου προσωπικό μπορώ να σε βοηθίσω.
Στείλε μου προσωπικό μπορώ να σε βοηθίσω.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Corfu kitty
- Aristea
- Reader
- Vasilis125
- marikakitsou16
- eww1qewqeqweqw
- E.Z
- Neos210
- melina_51
- Alessandra Eliza
- achill_m
- nicole1982