Power woman Νεοφερμένο μέλος Η Power woman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 16 Μαΐου 2023 στις 18:21 Η Power woman: #1 16-05-23 18:21 Γειά σας, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με τις σπουδές στην ψυχολογία. Αρχικά θα δώσω πανελλήνιες, αλλά δεν πρόκειται να πιάσω τα μόρια για ψυχολογία και έχω φρικάρει λίγο . Άρα, έχω στο μυαλό μου είτε να πω σε μία σχολή από τις άλλες μου επιλογές (π.χ κοινωνιολογία ή δημασια διοίκηση) Ή να ξανάδωσω του χρόνου και αυτή τη χρονιά να δουλεύω και να διαβάσω. Επίσης μια άλλη επιλογή είναι κάποιο ιεκ ή ιδιωτικό, αλλά δεν έχω μια πλήρη εικόνα σχετικά με την ψυχολογία Ή να πάω στο εξωτερικό Μήπως ξέρει κάποιος πληροφορίες για 1)Καλά πανεπιστήμια ψυχολογίας στο εξωτερικό(π.χ Ολλανδία, Αμερική, Αυστρία, Ιταλία) ή Ελλάδα (ιεκ, ιδιωτικά, κολέγια) ή εξ αποστάσεως εκπαίδευση 2)Σχετικά με τις υποτροφίες Ευχαριστώ Giannis_19 Νεοφερμένο μέλος Ο Giannis_19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θεσσαλίας. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2023 στις 01:53 Ο Giannis_19: #2 27-07-23 01:53 Γεια σου, Τελικά αποφάσισες το τι θες να κάνεις; Εγώ προσωπικά θα σου πρότεινα να ξαναδώσεις πανελλήνιες. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιουλίου 2023 Alexecon1991 Δραστήριο μέλος Ο Alexecon1991 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Παιδαγωγικό Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 436 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2023 στις 03:32 Ο Alexecon1991: #3 27-07-23 03:32 Και από τα κολλέγια παίρνεις άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και αναγνωρίζεται και στο δημόσιο απλά θα είναι σα να έχεις πτυχίο με 5 γιατί δεν υπάρχει ακαδημαϊκή αναγνώριση και δεν μπορείς να κάνεις μάστερ σε δημόσιο πανεπιστήμιο. Επίσης σε επίεδο γνώσεων άλλο να έχεις 3 χρόνια σπουδών με 30 μαθήματα και άλλο 4 έτη με 60 μαθήματα. Βέβαια, θεωρώ πως θα έχεις και μαθήματα που ενδεχομένως να είναι αχρείαστα στα 60. Αυτά! achill_m Νεοφερμένο μέλος Ο achill_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2023 στις 14:23 Ο achill_m έγραψε: #4 11-10-23 14:23 Καλησπέρα πάω Β' Λυκείου και θα ήθελα να δώσω για ψυχολογία συγκεκριμένα ΑΠΘ....ειναι εύκολη ή δύσκολη σχολή; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα πάω Β' Λυκείου και θα ήθελα να δώσω για ψυχολογία συγκεκριμένα ΑΠΘ....ειναι εύκολη ή δύσκολη σχολή;; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Οκτωβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από achill_m: Καλησπέρα πάω Β' Λυκείου και θα ήθελα να δώσω για ψυχολογία συγκεκριμένα ΑΠΘ....ειναι εύκολη ή δύσκολη σχολή; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα πάω Β' Λυκείου και θα ήθελα να δώσω για ψυχολογία συγκεκριμένα ΑΠΘ....ειναι εύκολη ή δύσκολη σχολή;; Click για ανάπτυξη... Να πω ότι δικαιούμαι το 5% λόγο αναπηρίας... Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Οκτωβρίου 2023 στις 15:05 Ο Guest 198007: #5 11-10-23 15:05 Σπάμαρεις συνέχεια σε διάφορα θρέντ και δεν είναι καλό αυτό. Στείλε μου προσωπικό μπορώ να σε βοηθίσω. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 75 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Neptune Stelios1231 Corfu kitty Aristea Vasilis125 marikakitsou16 eww1qewqeqweqw E.Z Neos210 melina_51 Alessandra Eliza achill_m nicole1982 Unboxholics constansn Γατέχων AggelikiGr aggorf iew Abiogenesis Νικολινα Anonymous1 Joji Aggel0sss Giannis_19 lent000 Than003 SoyN angies johnsala GeorgePap2003 thesecretfemme sophiaa Lathy Marrrios jimis2001 ilias_21 roud Alin22 Evdokia_28 Dr. Gl. Luminous Alexecon1991 hello1234 Peter Pan13 Τρελας123 Power woman nickd hirasawayui bruh_234 Praxis Mariamar thenutritionist charmander tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γειά σας, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με τις σπουδές στην ψυχολογία. Αρχικά θα δώσω πανελλήνιες, αλλά δεν πρόκειται να πιάσω τα μόρια για ψυχολογία και έχω φρικάρει λίγο . Άρα, έχω στο μυαλό μου είτε να πω σε μία σχολή από τις άλλες μου επιλογές (π.χ κοινωνιολογία ή δημασια διοίκηση) Ή να ξανάδωσω του χρόνου και αυτή τη χρονιά να δουλεύω και να διαβάσω. Επίσης μια άλλη επιλογή είναι κάποιο ιεκ ή ιδιωτικό, αλλά δεν έχω μια πλήρη εικόνα σχετικά με την ψυχολογία Ή να πάω στο εξωτερικό Μήπως ξέρει κάποιος πληροφορίες για 1)Καλά πανεπιστήμια ψυχολογίας στο εξωτερικό(π.χ Ολλανδία, Αμερική, Αυστρία, Ιταλία) ή Ελλάδα (ιεκ, ιδιωτικά, κολέγια) ή εξ αποστάσεως εκπαίδευση 2)Σχετικά με τις υποτροφίες Ευχαριστώ
Giannis_19 Νεοφερμένο μέλος Ο Giannis_19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θεσσαλίας. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2023 στις 01:53 Ο Giannis_19: #2 27-07-23 01:53 Γεια σου, Τελικά αποφάσισες το τι θες να κάνεις; Εγώ προσωπικά θα σου πρότεινα να ξαναδώσεις πανελλήνιες. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιουλίου 2023 Alexecon1991 Δραστήριο μέλος Ο Alexecon1991 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Παιδαγωγικό Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 436 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2023 στις 03:32 Ο Alexecon1991: #3 27-07-23 03:32 Και από τα κολλέγια παίρνεις άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και αναγνωρίζεται και στο δημόσιο απλά θα είναι σα να έχεις πτυχίο με 5 γιατί δεν υπάρχει ακαδημαϊκή αναγνώριση και δεν μπορείς να κάνεις μάστερ σε δημόσιο πανεπιστήμιο. Επίσης σε επίεδο γνώσεων άλλο να έχεις 3 χρόνια σπουδών με 30 μαθήματα και άλλο 4 έτη με 60 μαθήματα. Βέβαια, θεωρώ πως θα έχεις και μαθήματα που ενδεχομένως να είναι αχρείαστα στα 60. Αυτά! achill_m Νεοφερμένο μέλος Ο achill_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2023 στις 14:23 Ο achill_m έγραψε: #4 11-10-23 14:23 Καλησπέρα πάω Β' Λυκείου και θα ήθελα να δώσω για ψυχολογία συγκεκριμένα ΑΠΘ....ειναι εύκολη ή δύσκολη σχολή; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα πάω Β' Λυκείου και θα ήθελα να δώσω για ψυχολογία συγκεκριμένα ΑΠΘ....ειναι εύκολη ή δύσκολη σχολή;; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Οκτωβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από achill_m: Καλησπέρα πάω Β' Λυκείου και θα ήθελα να δώσω για ψυχολογία συγκεκριμένα ΑΠΘ....ειναι εύκολη ή δύσκολη σχολή; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα πάω Β' Λυκείου και θα ήθελα να δώσω για ψυχολογία συγκεκριμένα ΑΠΘ....ειναι εύκολη ή δύσκολη σχολή;; Click για ανάπτυξη... Να πω ότι δικαιούμαι το 5% λόγο αναπηρίας... Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Οκτωβρίου 2023 στις 15:05 Ο Guest 198007: #5 11-10-23 15:05 Σπάμαρεις συνέχεια σε διάφορα θρέντ και δεν είναι καλό αυτό. Στείλε μου προσωπικό μπορώ να σε βοηθίσω. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 75 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Neptune Stelios1231 Corfu kitty Aristea Vasilis125 marikakitsou16 eww1qewqeqweqw E.Z Neos210 melina_51 Alessandra Eliza achill_m nicole1982 Unboxholics constansn Γατέχων AggelikiGr aggorf iew Abiogenesis Νικολινα Anonymous1 Joji Aggel0sss Giannis_19 lent000 Than003 SoyN angies johnsala GeorgePap2003 thesecretfemme sophiaa Lathy Marrrios jimis2001 ilias_21 roud Alin22 Evdokia_28 Dr. Gl. Luminous Alexecon1991 hello1234 Peter Pan13 Τρελας123 Power woman nickd hirasawayui bruh_234 Praxis Mariamar thenutritionist charmander tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεια σου, Τελικά αποφάσισες το τι θες να κάνεις; Εγώ προσωπικά θα σου πρότεινα να ξαναδώσεις πανελλήνιες.
Alexecon1991 Δραστήριο μέλος Ο Alexecon1991 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Παιδαγωγικό Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 436 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2023 στις 03:32 Ο Alexecon1991: #3 27-07-23 03:32 Και από τα κολλέγια παίρνεις άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και αναγνωρίζεται και στο δημόσιο απλά θα είναι σα να έχεις πτυχίο με 5 γιατί δεν υπάρχει ακαδημαϊκή αναγνώριση και δεν μπορείς να κάνεις μάστερ σε δημόσιο πανεπιστήμιο. Επίσης σε επίεδο γνώσεων άλλο να έχεις 3 χρόνια σπουδών με 30 μαθήματα και άλλο 4 έτη με 60 μαθήματα. Βέβαια, θεωρώ πως θα έχεις και μαθήματα που ενδεχομένως να είναι αχρείαστα στα 60. Αυτά! achill_m Νεοφερμένο μέλος Ο achill_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2023 στις 14:23 Ο achill_m έγραψε: #4 11-10-23 14:23 Καλησπέρα πάω Β' Λυκείου και θα ήθελα να δώσω για ψυχολογία συγκεκριμένα ΑΠΘ....ειναι εύκολη ή δύσκολη σχολή; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα πάω Β' Λυκείου και θα ήθελα να δώσω για ψυχολογία συγκεκριμένα ΑΠΘ....ειναι εύκολη ή δύσκολη σχολή;; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Οκτωβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από achill_m: Καλησπέρα πάω Β' Λυκείου και θα ήθελα να δώσω για ψυχολογία συγκεκριμένα ΑΠΘ....ειναι εύκολη ή δύσκολη σχολή; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα πάω Β' Λυκείου και θα ήθελα να δώσω για ψυχολογία συγκεκριμένα ΑΠΘ....ειναι εύκολη ή δύσκολη σχολή;; Click για ανάπτυξη... Να πω ότι δικαιούμαι το 5% λόγο αναπηρίας... Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Οκτωβρίου 2023 στις 15:05 Ο Guest 198007: #5 11-10-23 15:05 Σπάμαρεις συνέχεια σε διάφορα θρέντ και δεν είναι καλό αυτό. Στείλε μου προσωπικό μπορώ να σε βοηθίσω. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 75 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Neptune Stelios1231 Corfu kitty Aristea Vasilis125 marikakitsou16 eww1qewqeqweqw E.Z Neos210 melina_51 Alessandra Eliza achill_m nicole1982 Unboxholics constansn Γατέχων AggelikiGr aggorf iew Abiogenesis Νικολινα Anonymous1 Joji Aggel0sss Giannis_19 lent000 Than003 SoyN angies johnsala GeorgePap2003 thesecretfemme sophiaa Lathy Marrrios jimis2001 ilias_21 roud Alin22 Evdokia_28 Dr. Gl. Luminous Alexecon1991 hello1234 Peter Pan13 Τρελας123 Power woman nickd hirasawayui bruh_234 Praxis Mariamar thenutritionist charmander tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και από τα κολλέγια παίρνεις άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και αναγνωρίζεται και στο δημόσιο απλά θα είναι σα να έχεις πτυχίο με 5 γιατί δεν υπάρχει ακαδημαϊκή αναγνώριση και δεν μπορείς να κάνεις μάστερ σε δημόσιο πανεπιστήμιο. Επίσης σε επίεδο γνώσεων άλλο να έχεις 3 χρόνια σπουδών με 30 μαθήματα και άλλο 4 έτη με 60 μαθήματα. Βέβαια, θεωρώ πως θα έχεις και μαθήματα που ενδεχομένως να είναι αχρείαστα στα 60. Αυτά!
achill_m Νεοφερμένο μέλος Ο achill_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2023 στις 14:23 Ο achill_m έγραψε: #4 11-10-23 14:23 Καλησπέρα πάω Β' Λυκείου και θα ήθελα να δώσω για ψυχολογία συγκεκριμένα ΑΠΘ....ειναι εύκολη ή δύσκολη σχολή; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα πάω Β' Λυκείου και θα ήθελα να δώσω για ψυχολογία συγκεκριμένα ΑΠΘ....ειναι εύκολη ή δύσκολη σχολή;; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Οκτωβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από achill_m: Καλησπέρα πάω Β' Λυκείου και θα ήθελα να δώσω για ψυχολογία συγκεκριμένα ΑΠΘ....ειναι εύκολη ή δύσκολη σχολή; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα πάω Β' Λυκείου και θα ήθελα να δώσω για ψυχολογία συγκεκριμένα ΑΠΘ....ειναι εύκολη ή δύσκολη σχολή;; Click για ανάπτυξη... Να πω ότι δικαιούμαι το 5% λόγο αναπηρίας... Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Οκτωβρίου 2023 στις 15:05 Ο Guest 198007: #5 11-10-23 15:05 Σπάμαρεις συνέχεια σε διάφορα θρέντ και δεν είναι καλό αυτό. Στείλε μου προσωπικό μπορώ να σε βοηθίσω. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Καλησπέρα πάω Β' Λυκείου και θα ήθελα να δώσω για ψυχολογία συγκεκριμένα ΑΠΘ....ειναι εύκολη ή δύσκολη σχολή; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα πάω Β' Λυκείου και θα ήθελα να δώσω για ψυχολογία συγκεκριμένα ΑΠΘ....ειναι εύκολη ή δύσκολη σχολή;; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Οκτωβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από achill_m: Καλησπέρα πάω Β' Λυκείου και θα ήθελα να δώσω για ψυχολογία συγκεκριμένα ΑΠΘ....ειναι εύκολη ή δύσκολη σχολή; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα πάω Β' Λυκείου και θα ήθελα να δώσω για ψυχολογία συγκεκριμένα ΑΠΘ....ειναι εύκολη ή δύσκολη σχολή;; Click για ανάπτυξη... Να πω ότι δικαιούμαι το 5% λόγο αναπηρίας...
Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Οκτωβρίου 2023 στις 15:05 Ο Guest 198007: #5 11-10-23 15:05 Σπάμαρεις συνέχεια σε διάφορα θρέντ και δεν είναι καλό αυτό. Στείλε μου προσωπικό μπορώ να σε βοηθίσω.
Σπάμαρεις συνέχεια σε διάφορα θρέντ και δεν είναι καλό αυτό. Στείλε μου προσωπικό μπορώ να σε βοηθίσω.