hvairline
Νεοφερμένο μέλος

1)δεν ξερω αν υπαρχει κανενα πανεπιστημιο που να δεχεται χυμα κοσμο,οποιον νανε ,χωρις εξετασεις χωρισ τπτ.Αν υπαρχει βρεσ το μου!+1000000000000000000000000000000000000
-----------------------------------------
τι ειναι το σατ
2)Ειναι κατι εξετασεις που πρεπει να δωσεις για να περασεις στα Αμερικανικα πανεπιστημια.Δες εδω:www.collegeboard.com
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
milanezos92
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
milanezos92
Εκκολαπτόμενο μέλος

milanezos92
Εκκολαπτόμενο μέλος

-----------------------------------------
+1000000000000000000000000000000000000000Στην Ευρώπη, φίλε μου, το επίπεδο Master είναι πάντα ανώτερο του Bachelor. Και σε όλον τον υπόλοιπο κόσμο που ακολουθεί τις ευρωπαικές ισοτιμίες. Είτε είναι από το Mit, είναι είναι από το τει κωλοπετινίτσας. Τι κάνουν τα αμερικανάκια δεν ξέρω κι ούτε με νοιάζει γιατί δεν σκοπεύω να τρέχω εκεί να δουλέψω.
Άκου "ανώτερος από φοιτητή του ΜΙΤ δεν γίνεται ποτέ". Αυτό, φίλε μου, είναι διατύπωση δεκάχρονου που στερείται τυπικά αποδεδειγμένης αληθείας...
PS: Υπάρχουν και ορθογράφοι στο κωλοίντερνετ...
hvairline
Νεοφερμένο μέλος

Πρεπει να παρεις καποια βιβλια προετοιμασιας που σου εχουν αυτα που ειναι συνηθως μεσα.Αλλα τα ΣΑΤ αν και βασιζονται σε βασικες γνωσεις ,δν ειναι ευκολα για εναν μαθητη που θελει να τα παει πολυ καλα.Για παραδειγμα αν θες να παρεις ενα 1500(που ειναι ο μεσος ορος των αμερικανων) ειναι γελιο αλλα αν θες να στοχευσεις ψηλοτερα,θελει δουλεια!
milanezos92
Εκκολαπτόμενο μέλος

constantinekots
Εκκολαπτόμενο μέλος

Mefistofelis
Δραστήριο μέλος

![]()
Γεια σας παιδιά, εγώ ήθελα να ρωτήσω εάν έχει περάσει κάποιος από εσάς ή έστω εάν έχει κάνει αίτηση για να μπει σε κάποιο πανεπιστήμιο της Αμερικής... Ρωτάω, γιατί σκέφτομαι σοβαρά ότι θέλω να κάνω αίτηση, αλλά δεν ξέρω και πολύ καλά τη διαδικασία....
πάντως τα graduation parties αξίζουν.
fotini22589
Νεοφερμένο μέλος

πάντως τα graduation parties αξίζουν.
Αν μπεις στο ΜΙΤ προφανώς το τελευταίο που θα σε νοιάζει θα είναι τα graduation parties

hvairline
Νεοφερμένο μέλος

fotini22589
Νεοφερμένο μέλος

Το TOEFL θεωρώ πως είναι και το ποιο δύσκολο κομμάτι των συνολικών εξετάσεων που δίνεις για την Αμερική.Ζητούν μερικές φορές εξωφρενικά πράγματα σε παιδιά που δεν έχουν την Αγγλική γλώσσα ως μητρική.
Το TOEFL το πιο δύσκολο κομμάτι;;;
Εγώ πραγματικά θεωρώ την εξέταση αυτή πολύ εύκολη! Επιπέδου Lower θα έλεγα...το μόνο που μου φάνηκε περίεργο (όχι δύσκολο) ήταν το Speaking στο Internet Based TOEFL που έδωσα εγώ, γιατί έπρεπε να μιλάς μόνος σου σε ένα μικρόφωνο και δεν υπήρχε αυτό το interaction των συνηθισμένων speaking tests.
Βέβαια έδωσα το test χωρίς να πάω φροντιστήριο ή να κάνω κάποια προετοιμασία, αν είχα προετοιμαστεί θα είχα συνηθίσει και το speaking.
emmouka
Νεοφερμένο μέλος

luke
Νεοφερμένο μέλος

fotini22589
Νεοφερμένο μέλος

ξερει κανεις που και μεχρι ποτε μπορω να κανω αιτησεις για τα αμερικανικα πανεπιστημια???
συνήθως τα deadlines είναι μέσα Δεκεμβρίου με Ιανουάριο...εξαρτάται κι από το πανεπιστήμιο πάντα!
hvairline
Νεοφερμένο μέλος

luke
Νεοφερμένο μέλος

hvairline
Νεοφερμένο μέλος

fotini22589
Νεοφερμένο μέλος

και το deadline για την αίτηση είναι τον Ιανουάριο https://www.mitadmissions.org/topics/apply/deadlines/index.shtml (δείτε εκεί που λέει για International Students).
Γενικά πάντως αν κάποιος ενδιαφέρεται πρέπει από τώρα να ετοιμάζει σιγά σιγά την αίτηση του - οι αιτήσεις απαιτούν πραγματικά πολύ χρόνο και δεδομένου ότι θα έχετε και μαθήματα για το σχολείο σας δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα!
fotini22589
Νεοφερμένο μέλος

Εδω https://www.mitadmissions.org/topics/apply/international_applicants_helpful_tips/index.shtml στην παράγραφο Important Undergraduate Admissions Dates φαίνεται ξεκάθαρα πως μπορείς να αρχίσεις τις διαδικασίες...είναι ήδη ανοιχτό το σύστημα για να κάνεις register και να συμπληρώσεις τα πρώτα part της αίτησης!
luke
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.