Bugatti_Veyron Νεοφερμένο μέλος Ο Bugatti_Veyron αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Υμηττός (Αττική). Έχει γράψει 105 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 22:20 Ο Bugatti_Veyron: #281 31-08-12 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Εξάρχεια μια χαρά είναι! Συγκεκριμένες ημερομηνίες δεν πας εκεί. Click για ανάπτυξη... Εδωσα +1 με τα δεδομένα πριν το καλοκαίρι...τωρα εχει γεμισει ο τόπος με ναρκωμανείς και με φάτσες που παλιά τις έβλεπες στην Μενάνδρου...και πουλάνε τσιγάρα με 1 ευρώ περίπου...αυτο κ αν πρεπει να σταματίσει!..Εκει που το κράτος εχει το μεγαλύτερο φπα...με αυτο το τρόπο θα το στερίσουμε και αυτό!..Οπότε μακριά και απο εξάρχεια μεχρι καμια επιχείρηση σκούπα παρεμπορίου και ναρκομανών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 22:24 Η xristina elen: #282 31-08-12 22:24 παντωσ ιλισσια που ειμαι εγω ειναι υπεροχα!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugatti_Veyron Νεοφερμένο μέλος Ο Bugatti_Veyron αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Υμηττός (Αττική). Έχει γράψει 105 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 22:27 Ο Bugatti_Veyron: #283 31-08-12 22:27 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: χαχαχα ισχυει!!!ναι μου ειπαν μεταξουργειο,ομονοια,εξαρχεια κυψελη να μην πολ επισκεπτομαι Click για ανάπτυξη... Ακριβώς! Αν και στη κυψέλη ειναι η Φωκίονος,ενα πεζοδρόμιο με καφετέριες..που μονο 2-3 αξίζουν JoJo,Chili,Εντεχνό...Στα εξάρχεια δεν εχει κλέφτες,αλλα τσακώνονται με την αστυνομία...(εκτος απο αυτους που πήγαν τώρα και πουλάνε τσιγάρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 22:30 Η leuki kataigida: #284 31-08-12 22:30 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: παντωσ ιλισσια που ειμαι εγω ειναι υπεροχα!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ααα βρήκες σπίτι??Καλό,καλό?? Εγω αύριο πάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 23:56 Η xristina elen: #285 31-08-12 23:56 Αρχική Δημοσίευση από leuki kataigida: Ααα βρήκες σπίτι??Καλό,καλό?? Εγω αύριο πάω! Click για ανάπτυξη... βρηκα ναι πολυ καλο κια φτηνο!!!καλη τυχη!!!θα βρεισ ευκολα μην φοβασαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 23:57 Η Νηρηίς έγραψε: #286 31-08-12 23:57 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: βρηκα ναι πολυ καλο κια φτηνο!!!καλη τυχη!!!θα βρεισ ευκολα μην φοβασαι... Click για ανάπτυξη... Επόμενη ευχή:"Καλό καθάρισμα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:01 Η xristina elen: #287 01-09-12 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Επόμενη ευχή:"Καλό καθάρισμα" Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ισχυει!!! θα παει το σφουγγαρισμα συννεφο!!!φωναχτε το μακη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:04 Η Νηρηίς έγραψε: #288 01-09-12 00:04 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ισχυει!!! θα παει το σφουγγαρισμα συννεφο!!!φωναχτε το μακη!! Click για ανάπτυξη... Έτσι! Καλό μήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:12 Η xristina elen: #289 01-09-12 00:12 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Έτσι! Καλό μήνα Click για ανάπτυξη... επισησ!!!σε 11 μερεσ αρχιζουν και τα σχολεια...χωρισ τη γενια 94!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:56 Η leuki kataigida: #290 02-09-12 13:56 Και ναι,λοιπόν,βρήκα και γώ σπίτι! Ανυπομονώ να εγκατασταθώ και να το διακοσμήσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mafalda8520 Εκκολαπτόμενο μέλος Η mafalda8520 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:25 Η mafalda8520: #291 04-09-12 00:25 Παιδια γεια σας,εγω εχω το εξης προβλημα περασα Αθηνα και θα μεινω σε ενα ανοικιαστο σπιτι της γιαγιας μου στην Κυψελη στο κεντρο η σχολή μου ειναι Κολωνακι, όμως δεν εχω και τοσο θεμα με την αποσταση όσο με την περιοχη ειναι οντως οσο τρομακτικη ακουγεται στις ειδησεις? ή τουλαχιστον τωρα εχουν ηρεμίσει καπως τα πράγματα? Λετε να νοικιάσω αλλου? Ευχαριστω εκ των προτέρων!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christie_94 Νεοφερμένο μέλος Η christie_94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:33 Η christie_94: #292 04-09-12 00:33 μενω απο τοτε που γεννηθηκα στην κυψελη και το μοναδικο πραγμα που εχω να σου πω, οτι ειναι στη black list -για μενα- με τα πιο επικινδυνα μερη για να μενεις! οσο ειναι ημερα μπορεις να κυκλοφορεις με αρκετη προσοχη (γιατι βουτανε τσαντες), μετα τις 10 το βραδυ ομως περπατας στους δρομους και τρεμεις, χωρις υπερβολη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boss. Δραστήριο μέλος Ο boss. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μύκονος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:24 Ο boss. έγραψε: #293 04-09-12 02:24 Αρχική Δημοσίευση από mafalda8520: Παιδια γεια σας,εγω εχω το εξης προβλημα περασα Αθηνα και θα μεινω σε ενα ανοικιαστο σπιτι της γιαγιας μου στην Κυψελη στο κεντρο η σχολή μου ειναι Κολωνακι, όμως δεν εχω και τοσο θεμα με την αποσταση όσο με την περιοχη ειναι οντως οσο τρομακτικη ακουγεται στις ειδησεις? ή τουλαχιστον τωρα εχουν ηρεμίσει καπως τα πράγματα? Λετε να νοικιάσω αλλου? Ευχαριστω εκ των προτέρων!!! Click για ανάπτυξη... ολα καλα θα πανε, χαμογελαστη να εισαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:35 Ο venividivici43946: #294 04-09-12 02:35 Αρχική Δημοσίευση από mafalda8520: Παιδια γεια σας,εγω εχω το εξης προβλημα περασα Αθηνα και θα μεινω σε ενα ανοικιαστο σπιτι της γιαγιας μου στην Κυψελη στο κεντρο η σχολή μου ειναι Κολωνακι, όμως δεν εχω και τοσο θεμα με την αποσταση όσο με την περιοχη ειναι οντως οσο τρομακτικη ακουγεται στις ειδησεις? ή τουλαχιστον τωρα εχουν ηρεμίσει καπως τα πράγματα? Λετε να νοικιάσω αλλου? Ευχαριστω εκ των προτέρων!!! Click για ανάπτυξη... Τυχερή είσαι. Θα λάβεις τσάμπα εκπαίδευση κομάντο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:54 Ο Mr.Blonde: #295 04-09-12 02:54 Κακη περιοχη.Φουλ στην εγκληματικοτητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boss. Δραστήριο μέλος Ο boss. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μύκονος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:57 Ο boss. έγραψε: #296 04-09-12 02:57 ειστε σιγουροι ολοι εδω μεσα πως την περιοχη την ξερετε ? ή σας εχουν πει, και εχετε ακουσει απο τον ταδε... ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christie_94 Νεοφερμένο μέλος Η christie_94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 03:09 Η christie_94: #297 04-09-12 03:09 Αρχική Δημοσίευση από boss.: ειστε σιγουροι ολοι εδω μεσα πως την περιοχη την ξερετε ? ή σας εχουν πει, και εχετε ακουσει απο τον ταδε... ? Click για ανάπτυξη... ειτε την ξερουν, ειτε οχι, καλα τα λενε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 03:13 Ο Insomnie έγραψε: #298 04-09-12 03:13 Έχει πολλές μέλισσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:21 Η wolfe4ever: #299 04-09-12 15:21 Το βρήκαμε, το κλείσαμε, το εξοπλίσαμε, το καθαρίσαμε και τώρα σας γράφω από αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mafalda8520 Εκκολαπτόμενο μέλος Η mafalda8520 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:41 Η mafalda8520: #300 04-09-12 15:41 Παιδιά, είναι όντως δύσκολο να μένεις σήμεσα στην Κυψέλη; Σκέφτομαι να μείνω σε ένα ανοίκαιστο δυάρι της γιαγιάς μου που είναι στην Κυψέλη και ψιλοφοβάμαι με όλα αυτά που ακούγονται... Εσείς τι μου προτείνετε; Λέτε να νοικιάσω αλλού ή να μείνω εκεί; αν τα πραγματα ειναι οντως ετσι όπως μου τα περιγραφεις cristie_94 πολύ φοβαμαι πως θα μετακομίσω γιατί η άλήθεια ειναι πως ποτε δεν ονειρευόμουν να γινω comandos... γαμωτο πανω που ειχα χαρει που θα εμενα σε τζαμπα σπιτι.. Τεσπα θα παω για αρχη και αμα επιβεβαιωθούν τα λεγομενα σας του χρονου φευγω... Γιατί αγαπητε Boss ανεκαθεν ειμαι χαμογελαστη ομως το θεμα ειναι να διατηρησω αυτό το χαμογελο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Σεπτεμβρίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 157 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fofifofi78 eupalinaros Startx0 Magichero theodle Steliosalm dmav Angelikaaa thenutritionist giorgos78 BillyTheKid Nikos_T Maynard Unboxholics User2350 phoni Annalad KingPoul Nikoleta_Giann Annu Αννα1 mitsos14 ggl Eri0611 Nala Alexecon1991 Dimitris2001 Panagiotis849 Giii calliope lnesb iminspain Εριφύλη Leukosrinokeros valantis21 azula Dora140303 korlef globglogabgalab Revekka Nick2325 charmander constansn Ανώνυμη Marple SlimShady stav.mdp Ryuzaki snowy vetas VasoGrimes stamoul1s SMK n1ki20 Ria99 nucomer PanMoonlight Dr. Gl. Luminous pacheiko Paragontas7000 johnsala Georgekk liana igeorgeoikonomo Fourtou Κλημεντίνη tfghp kostas1233 katerinavld Manolo165 Nefeloula Lebron T C kilopo Renia21 vero_rove Barka Moblok stefan Natassa02 Kostas30 J.Cameron Γιώργος - Κόρινθος KingOfPop Viedo Elena78 Αλκης Κ. giannhs2001 Belle26 tsiobieman Stelios725 Mukumbura fretoe Stefanosxios ikigai SweetGirl KaterinaL hirasawayui Ευθυμος suaimhneas Χριστιαννα Paul77 NEKTARIOS11 Dimitris9 iManosX13 Φινεύς civilian jj! NightOwl kz22 Libertus cynzp Ggpg dimitrama5 dim6 dbPoliceOff Dimitris13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Εξάρχεια μια χαρά είναι! Συγκεκριμένες ημερομηνίες δεν πας εκεί. Click για ανάπτυξη... Εδωσα +1 με τα δεδομένα πριν το καλοκαίρι...τωρα εχει γεμισει ο τόπος με ναρκωμανείς και με φάτσες που παλιά τις έβλεπες στην Μενάνδρου...και πουλάνε τσιγάρα με 1 ευρώ περίπου...αυτο κ αν πρεπει να σταματίσει!..Εκει που το κράτος εχει το μεγαλύτερο φπα...με αυτο το τρόπο θα το στερίσουμε και αυτό!..Οπότε μακριά και απο εξάρχεια μεχρι καμια επιχείρηση σκούπα παρεμπορίου και ναρκομανών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 22:24 Η xristina elen: #282 31-08-12 22:24 παντωσ ιλισσια που ειμαι εγω ειναι υπεροχα!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugatti_Veyron Νεοφερμένο μέλος Ο Bugatti_Veyron αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Υμηττός (Αττική). Έχει γράψει 105 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 22:27 Ο Bugatti_Veyron: #283 31-08-12 22:27 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: χαχαχα ισχυει!!!ναι μου ειπαν μεταξουργειο,ομονοια,εξαρχεια κυψελη να μην πολ επισκεπτομαι Click για ανάπτυξη... Ακριβώς! Αν και στη κυψέλη ειναι η Φωκίονος,ενα πεζοδρόμιο με καφετέριες..που μονο 2-3 αξίζουν JoJo,Chili,Εντεχνό...Στα εξάρχεια δεν εχει κλέφτες,αλλα τσακώνονται με την αστυνομία...(εκτος απο αυτους που πήγαν τώρα και πουλάνε τσιγάρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 22:30 Η leuki kataigida: #284 31-08-12 22:30 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: παντωσ ιλισσια που ειμαι εγω ειναι υπεροχα!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ααα βρήκες σπίτι??Καλό,καλό?? Εγω αύριο πάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 23:56 Η xristina elen: #285 31-08-12 23:56 Αρχική Δημοσίευση από leuki kataigida: Ααα βρήκες σπίτι??Καλό,καλό?? Εγω αύριο πάω! Click για ανάπτυξη... βρηκα ναι πολυ καλο κια φτηνο!!!καλη τυχη!!!θα βρεισ ευκολα μην φοβασαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 23:57 Η Νηρηίς έγραψε: #286 31-08-12 23:57 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: βρηκα ναι πολυ καλο κια φτηνο!!!καλη τυχη!!!θα βρεισ ευκολα μην φοβασαι... Click για ανάπτυξη... Επόμενη ευχή:"Καλό καθάρισμα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:01 Η xristina elen: #287 01-09-12 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Επόμενη ευχή:"Καλό καθάρισμα" Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ισχυει!!! θα παει το σφουγγαρισμα συννεφο!!!φωναχτε το μακη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:04 Η Νηρηίς έγραψε: #288 01-09-12 00:04 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ισχυει!!! θα παει το σφουγγαρισμα συννεφο!!!φωναχτε το μακη!! Click για ανάπτυξη... Έτσι! Καλό μήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:12 Η xristina elen: #289 01-09-12 00:12 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Έτσι! Καλό μήνα Click για ανάπτυξη... επισησ!!!σε 11 μερεσ αρχιζουν και τα σχολεια...χωρισ τη γενια 94!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:56 Η leuki kataigida: #290 02-09-12 13:56 Και ναι,λοιπόν,βρήκα και γώ σπίτι! Ανυπομονώ να εγκατασταθώ και να το διακοσμήσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mafalda8520 Εκκολαπτόμενο μέλος Η mafalda8520 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:25 Η mafalda8520: #291 04-09-12 00:25 Παιδια γεια σας,εγω εχω το εξης προβλημα περασα Αθηνα και θα μεινω σε ενα ανοικιαστο σπιτι της γιαγιας μου στην Κυψελη στο κεντρο η σχολή μου ειναι Κολωνακι, όμως δεν εχω και τοσο θεμα με την αποσταση όσο με την περιοχη ειναι οντως οσο τρομακτικη ακουγεται στις ειδησεις? ή τουλαχιστον τωρα εχουν ηρεμίσει καπως τα πράγματα? Λετε να νοικιάσω αλλου? Ευχαριστω εκ των προτέρων!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christie_94 Νεοφερμένο μέλος Η christie_94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:33 Η christie_94: #292 04-09-12 00:33 μενω απο τοτε που γεννηθηκα στην κυψελη και το μοναδικο πραγμα που εχω να σου πω, οτι ειναι στη black list -για μενα- με τα πιο επικινδυνα μερη για να μενεις! οσο ειναι ημερα μπορεις να κυκλοφορεις με αρκετη προσοχη (γιατι βουτανε τσαντες), μετα τις 10 το βραδυ ομως περπατας στους δρομους και τρεμεις, χωρις υπερβολη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boss. Δραστήριο μέλος Ο boss. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μύκονος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:24 Ο boss. έγραψε: #293 04-09-12 02:24 Αρχική Δημοσίευση από mafalda8520: Παιδια γεια σας,εγω εχω το εξης προβλημα περασα Αθηνα και θα μεινω σε ενα ανοικιαστο σπιτι της γιαγιας μου στην Κυψελη στο κεντρο η σχολή μου ειναι Κολωνακι, όμως δεν εχω και τοσο θεμα με την αποσταση όσο με την περιοχη ειναι οντως οσο τρομακτικη ακουγεται στις ειδησεις? ή τουλαχιστον τωρα εχουν ηρεμίσει καπως τα πράγματα? Λετε να νοικιάσω αλλου? Ευχαριστω εκ των προτέρων!!! Click για ανάπτυξη... ολα καλα θα πανε, χαμογελαστη να εισαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:35 Ο venividivici43946: #294 04-09-12 02:35 Αρχική Δημοσίευση από mafalda8520: Παιδια γεια σας,εγω εχω το εξης προβλημα περασα Αθηνα και θα μεινω σε ενα ανοικιαστο σπιτι της γιαγιας μου στην Κυψελη στο κεντρο η σχολή μου ειναι Κολωνακι, όμως δεν εχω και τοσο θεμα με την αποσταση όσο με την περιοχη ειναι οντως οσο τρομακτικη ακουγεται στις ειδησεις? ή τουλαχιστον τωρα εχουν ηρεμίσει καπως τα πράγματα? Λετε να νοικιάσω αλλου? Ευχαριστω εκ των προτέρων!!! Click για ανάπτυξη... Τυχερή είσαι. Θα λάβεις τσάμπα εκπαίδευση κομάντο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:54 Ο Mr.Blonde: #295 04-09-12 02:54 Κακη περιοχη.Φουλ στην εγκληματικοτητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boss. Δραστήριο μέλος Ο boss. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μύκονος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:57 Ο boss. έγραψε: #296 04-09-12 02:57 ειστε σιγουροι ολοι εδω μεσα πως την περιοχη την ξερετε ? ή σας εχουν πει, και εχετε ακουσει απο τον ταδε... ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christie_94 Νεοφερμένο μέλος Η christie_94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 03:09 Η christie_94: #297 04-09-12 03:09 Αρχική Δημοσίευση από boss.: ειστε σιγουροι ολοι εδω μεσα πως την περιοχη την ξερετε ? ή σας εχουν πει, και εχετε ακουσει απο τον ταδε... ? Click για ανάπτυξη... ειτε την ξερουν, ειτε οχι, καλα τα λενε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 03:13 Ο Insomnie έγραψε: #298 04-09-12 03:13 Έχει πολλές μέλισσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:21 Η wolfe4ever: #299 04-09-12 15:21 Το βρήκαμε, το κλείσαμε, το εξοπλίσαμε, το καθαρίσαμε και τώρα σας γράφω από αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mafalda8520 Εκκολαπτόμενο μέλος Η mafalda8520 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:41 Η mafalda8520: #300 04-09-12 15:41 Παιδιά, είναι όντως δύσκολο να μένεις σήμεσα στην Κυψέλη; Σκέφτομαι να μείνω σε ένα ανοίκαιστο δυάρι της γιαγιάς μου που είναι στην Κυψέλη και ψιλοφοβάμαι με όλα αυτά που ακούγονται... Εσείς τι μου προτείνετε; Λέτε να νοικιάσω αλλού ή να μείνω εκεί; αν τα πραγματα ειναι οντως ετσι όπως μου τα περιγραφεις cristie_94 πολύ φοβαμαι πως θα μετακομίσω γιατί η άλήθεια ειναι πως ποτε δεν ονειρευόμουν να γινω comandos... γαμωτο πανω που ειχα χαρει που θα εμενα σε τζαμπα σπιτι.. Τεσπα θα παω για αρχη και αμα επιβεβαιωθούν τα λεγομενα σας του χρονου φευγω... Γιατί αγαπητε Boss ανεκαθεν ειμαι χαμογελαστη ομως το θεμα ειναι να διατηρησω αυτό το χαμογελο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Σεπτεμβρίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 157 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fofifofi78 eupalinaros Startx0 Magichero theodle Steliosalm dmav Angelikaaa thenutritionist giorgos78 BillyTheKid Nikos_T Maynard Unboxholics User2350 phoni Annalad KingPoul Nikoleta_Giann Annu Αννα1 mitsos14 ggl Eri0611 Nala Alexecon1991 Dimitris2001 Panagiotis849 Giii calliope lnesb iminspain Εριφύλη Leukosrinokeros valantis21 azula Dora140303 korlef globglogabgalab Revekka Nick2325 charmander constansn Ανώνυμη Marple SlimShady stav.mdp Ryuzaki snowy vetas VasoGrimes stamoul1s SMK n1ki20 Ria99 nucomer PanMoonlight Dr. Gl. Luminous pacheiko Paragontas7000 johnsala Georgekk liana igeorgeoikonomo Fourtou Κλημεντίνη tfghp kostas1233 katerinavld Manolo165 Nefeloula Lebron T C kilopo Renia21 vero_rove Barka Moblok stefan Natassa02 Kostas30 J.Cameron Γιώργος - Κόρινθος KingOfPop Viedo Elena78 Αλκης Κ. giannhs2001 Belle26 tsiobieman Stelios725 Mukumbura fretoe Stefanosxios ikigai SweetGirl KaterinaL hirasawayui Ευθυμος suaimhneas Χριστιαννα Paul77 NEKTARIOS11 Dimitris9 iManosX13 Φινεύς civilian jj! NightOwl kz22 Libertus cynzp Ggpg dimitrama5 dim6 dbPoliceOff Dimitris13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παντωσ ιλισσια που ειμαι εγω ειναι υπεροχα!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bugatti_Veyron Νεοφερμένο μέλος Ο Bugatti_Veyron αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Υμηττός (Αττική). Έχει γράψει 105 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 22:27 Ο Bugatti_Veyron: #283 31-08-12 22:27 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: χαχαχα ισχυει!!!ναι μου ειπαν μεταξουργειο,ομονοια,εξαρχεια κυψελη να μην πολ επισκεπτομαι Click για ανάπτυξη... Ακριβώς! Αν και στη κυψέλη ειναι η Φωκίονος,ενα πεζοδρόμιο με καφετέριες..που μονο 2-3 αξίζουν JoJo,Chili,Εντεχνό...Στα εξάρχεια δεν εχει κλέφτες,αλλα τσακώνονται με την αστυνομία...(εκτος απο αυτους που πήγαν τώρα και πουλάνε τσιγάρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 22:30 Η leuki kataigida: #284 31-08-12 22:30 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: παντωσ ιλισσια που ειμαι εγω ειναι υπεροχα!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ααα βρήκες σπίτι??Καλό,καλό?? Εγω αύριο πάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 23:56 Η xristina elen: #285 31-08-12 23:56 Αρχική Δημοσίευση από leuki kataigida: Ααα βρήκες σπίτι??Καλό,καλό?? Εγω αύριο πάω! Click για ανάπτυξη... βρηκα ναι πολυ καλο κια φτηνο!!!καλη τυχη!!!θα βρεισ ευκολα μην φοβασαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 23:57 Η Νηρηίς έγραψε: #286 31-08-12 23:57 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: βρηκα ναι πολυ καλο κια φτηνο!!!καλη τυχη!!!θα βρεισ ευκολα μην φοβασαι... Click για ανάπτυξη... Επόμενη ευχή:"Καλό καθάρισμα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:01 Η xristina elen: #287 01-09-12 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Επόμενη ευχή:"Καλό καθάρισμα" Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ισχυει!!! θα παει το σφουγγαρισμα συννεφο!!!φωναχτε το μακη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:04 Η Νηρηίς έγραψε: #288 01-09-12 00:04 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ισχυει!!! θα παει το σφουγγαρισμα συννεφο!!!φωναχτε το μακη!! Click για ανάπτυξη... Έτσι! Καλό μήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:12 Η xristina elen: #289 01-09-12 00:12 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Έτσι! Καλό μήνα Click για ανάπτυξη... επισησ!!!σε 11 μερεσ αρχιζουν και τα σχολεια...χωρισ τη γενια 94!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:56 Η leuki kataigida: #290 02-09-12 13:56 Και ναι,λοιπόν,βρήκα και γώ σπίτι! Ανυπομονώ να εγκατασταθώ και να το διακοσμήσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mafalda8520 Εκκολαπτόμενο μέλος Η mafalda8520 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:25 Η mafalda8520: #291 04-09-12 00:25 Παιδια γεια σας,εγω εχω το εξης προβλημα περασα Αθηνα και θα μεινω σε ενα ανοικιαστο σπιτι της γιαγιας μου στην Κυψελη στο κεντρο η σχολή μου ειναι Κολωνακι, όμως δεν εχω και τοσο θεμα με την αποσταση όσο με την περιοχη ειναι οντως οσο τρομακτικη ακουγεται στις ειδησεις? ή τουλαχιστον τωρα εχουν ηρεμίσει καπως τα πράγματα? Λετε να νοικιάσω αλλου? Ευχαριστω εκ των προτέρων!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christie_94 Νεοφερμένο μέλος Η christie_94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:33 Η christie_94: #292 04-09-12 00:33 μενω απο τοτε που γεννηθηκα στην κυψελη και το μοναδικο πραγμα που εχω να σου πω, οτι ειναι στη black list -για μενα- με τα πιο επικινδυνα μερη για να μενεις! οσο ειναι ημερα μπορεις να κυκλοφορεις με αρκετη προσοχη (γιατι βουτανε τσαντες), μετα τις 10 το βραδυ ομως περπατας στους δρομους και τρεμεις, χωρις υπερβολη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boss. Δραστήριο μέλος Ο boss. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μύκονος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:24 Ο boss. έγραψε: #293 04-09-12 02:24 Αρχική Δημοσίευση από mafalda8520: Παιδια γεια σας,εγω εχω το εξης προβλημα περασα Αθηνα και θα μεινω σε ενα ανοικιαστο σπιτι της γιαγιας μου στην Κυψελη στο κεντρο η σχολή μου ειναι Κολωνακι, όμως δεν εχω και τοσο θεμα με την αποσταση όσο με την περιοχη ειναι οντως οσο τρομακτικη ακουγεται στις ειδησεις? ή τουλαχιστον τωρα εχουν ηρεμίσει καπως τα πράγματα? Λετε να νοικιάσω αλλου? Ευχαριστω εκ των προτέρων!!! Click για ανάπτυξη... ολα καλα θα πανε, χαμογελαστη να εισαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:35 Ο venividivici43946: #294 04-09-12 02:35 Αρχική Δημοσίευση από mafalda8520: Παιδια γεια σας,εγω εχω το εξης προβλημα περασα Αθηνα και θα μεινω σε ενα ανοικιαστο σπιτι της γιαγιας μου στην Κυψελη στο κεντρο η σχολή μου ειναι Κολωνακι, όμως δεν εχω και τοσο θεμα με την αποσταση όσο με την περιοχη ειναι οντως οσο τρομακτικη ακουγεται στις ειδησεις? ή τουλαχιστον τωρα εχουν ηρεμίσει καπως τα πράγματα? Λετε να νοικιάσω αλλου? Ευχαριστω εκ των προτέρων!!! Click για ανάπτυξη... Τυχερή είσαι. Θα λάβεις τσάμπα εκπαίδευση κομάντο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:54 Ο Mr.Blonde: #295 04-09-12 02:54 Κακη περιοχη.Φουλ στην εγκληματικοτητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boss. Δραστήριο μέλος Ο boss. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μύκονος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:57 Ο boss. έγραψε: #296 04-09-12 02:57 ειστε σιγουροι ολοι εδω μεσα πως την περιοχη την ξερετε ? ή σας εχουν πει, και εχετε ακουσει απο τον ταδε... ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christie_94 Νεοφερμένο μέλος Η christie_94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 03:09 Η christie_94: #297 04-09-12 03:09 Αρχική Δημοσίευση από boss.: ειστε σιγουροι ολοι εδω μεσα πως την περιοχη την ξερετε ? ή σας εχουν πει, και εχετε ακουσει απο τον ταδε... ? Click για ανάπτυξη... ειτε την ξερουν, ειτε οχι, καλα τα λενε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 03:13 Ο Insomnie έγραψε: #298 04-09-12 03:13 Έχει πολλές μέλισσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:21 Η wolfe4ever: #299 04-09-12 15:21 Το βρήκαμε, το κλείσαμε, το εξοπλίσαμε, το καθαρίσαμε και τώρα σας γράφω από αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mafalda8520 Εκκολαπτόμενο μέλος Η mafalda8520 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:41 Η mafalda8520: #300 04-09-12 15:41 Παιδιά, είναι όντως δύσκολο να μένεις σήμεσα στην Κυψέλη; Σκέφτομαι να μείνω σε ένα ανοίκαιστο δυάρι της γιαγιάς μου που είναι στην Κυψέλη και ψιλοφοβάμαι με όλα αυτά που ακούγονται... Εσείς τι μου προτείνετε; Λέτε να νοικιάσω αλλού ή να μείνω εκεί; αν τα πραγματα ειναι οντως ετσι όπως μου τα περιγραφεις cristie_94 πολύ φοβαμαι πως θα μετακομίσω γιατί η άλήθεια ειναι πως ποτε δεν ονειρευόμουν να γινω comandos... γαμωτο πανω που ειχα χαρει που θα εμενα σε τζαμπα σπιτι.. Τεσπα θα παω για αρχη και αμα επιβεβαιωθούν τα λεγομενα σας του χρονου φευγω... Γιατί αγαπητε Boss ανεκαθεν ειμαι χαμογελαστη ομως το θεμα ειναι να διατηρησω αυτό το χαμογελο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Σεπτεμβρίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 157 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fofifofi78 eupalinaros Startx0 Magichero theodle Steliosalm dmav Angelikaaa thenutritionist giorgos78 BillyTheKid Nikos_T Maynard Unboxholics User2350 phoni Annalad KingPoul Nikoleta_Giann Annu Αννα1 mitsos14 ggl Eri0611 Nala Alexecon1991 Dimitris2001 Panagiotis849 Giii calliope lnesb iminspain Εριφύλη Leukosrinokeros valantis21 azula Dora140303 korlef globglogabgalab Revekka Nick2325 charmander constansn Ανώνυμη Marple SlimShady stav.mdp Ryuzaki snowy vetas VasoGrimes stamoul1s SMK n1ki20 Ria99 nucomer PanMoonlight Dr. Gl. Luminous pacheiko Paragontas7000 johnsala Georgekk liana igeorgeoikonomo Fourtou Κλημεντίνη tfghp kostas1233 katerinavld Manolo165 Nefeloula Lebron T C kilopo Renia21 vero_rove Barka Moblok stefan Natassa02 Kostas30 J.Cameron Γιώργος - Κόρινθος KingOfPop Viedo Elena78 Αλκης Κ. giannhs2001 Belle26 tsiobieman Stelios725 Mukumbura fretoe Stefanosxios ikigai SweetGirl KaterinaL hirasawayui Ευθυμος suaimhneas Χριστιαννα Paul77 NEKTARIOS11 Dimitris9 iManosX13 Φινεύς civilian jj! NightOwl kz22 Libertus cynzp Ggpg dimitrama5 dim6 dbPoliceOff Dimitris13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: χαχαχα ισχυει!!!ναι μου ειπαν μεταξουργειο,ομονοια,εξαρχεια κυψελη να μην πολ επισκεπτομαι Click για ανάπτυξη... Ακριβώς! Αν και στη κυψέλη ειναι η Φωκίονος,ενα πεζοδρόμιο με καφετέριες..που μονο 2-3 αξίζουν JoJo,Chili,Εντεχνό...Στα εξάρχεια δεν εχει κλέφτες,αλλα τσακώνονται με την αστυνομία...(εκτος απο αυτους που πήγαν τώρα και πουλάνε τσιγάρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 22:30 Η leuki kataigida: #284 31-08-12 22:30 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: παντωσ ιλισσια που ειμαι εγω ειναι υπεροχα!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ααα βρήκες σπίτι??Καλό,καλό?? Εγω αύριο πάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 23:56 Η xristina elen: #285 31-08-12 23:56 Αρχική Δημοσίευση από leuki kataigida: Ααα βρήκες σπίτι??Καλό,καλό?? Εγω αύριο πάω! Click για ανάπτυξη... βρηκα ναι πολυ καλο κια φτηνο!!!καλη τυχη!!!θα βρεισ ευκολα μην φοβασαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 23:57 Η Νηρηίς έγραψε: #286 31-08-12 23:57 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: βρηκα ναι πολυ καλο κια φτηνο!!!καλη τυχη!!!θα βρεισ ευκολα μην φοβασαι... Click για ανάπτυξη... Επόμενη ευχή:"Καλό καθάρισμα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:01 Η xristina elen: #287 01-09-12 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Επόμενη ευχή:"Καλό καθάρισμα" Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ισχυει!!! θα παει το σφουγγαρισμα συννεφο!!!φωναχτε το μακη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:04 Η Νηρηίς έγραψε: #288 01-09-12 00:04 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ισχυει!!! θα παει το σφουγγαρισμα συννεφο!!!φωναχτε το μακη!! Click για ανάπτυξη... Έτσι! Καλό μήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:12 Η xristina elen: #289 01-09-12 00:12 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Έτσι! Καλό μήνα Click για ανάπτυξη... επισησ!!!σε 11 μερεσ αρχιζουν και τα σχολεια...χωρισ τη γενια 94!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:56 Η leuki kataigida: #290 02-09-12 13:56 Και ναι,λοιπόν,βρήκα και γώ σπίτι! Ανυπομονώ να εγκατασταθώ και να το διακοσμήσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mafalda8520 Εκκολαπτόμενο μέλος Η mafalda8520 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:25 Η mafalda8520: #291 04-09-12 00:25 Παιδια γεια σας,εγω εχω το εξης προβλημα περασα Αθηνα και θα μεινω σε ενα ανοικιαστο σπιτι της γιαγιας μου στην Κυψελη στο κεντρο η σχολή μου ειναι Κολωνακι, όμως δεν εχω και τοσο θεμα με την αποσταση όσο με την περιοχη ειναι οντως οσο τρομακτικη ακουγεται στις ειδησεις? ή τουλαχιστον τωρα εχουν ηρεμίσει καπως τα πράγματα? Λετε να νοικιάσω αλλου? Ευχαριστω εκ των προτέρων!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christie_94 Νεοφερμένο μέλος Η christie_94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:33 Η christie_94: #292 04-09-12 00:33 μενω απο τοτε που γεννηθηκα στην κυψελη και το μοναδικο πραγμα που εχω να σου πω, οτι ειναι στη black list -για μενα- με τα πιο επικινδυνα μερη για να μενεις! οσο ειναι ημερα μπορεις να κυκλοφορεις με αρκετη προσοχη (γιατι βουτανε τσαντες), μετα τις 10 το βραδυ ομως περπατας στους δρομους και τρεμεις, χωρις υπερβολη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boss. Δραστήριο μέλος Ο boss. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μύκονος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:24 Ο boss. έγραψε: #293 04-09-12 02:24 Αρχική Δημοσίευση από mafalda8520: Παιδια γεια σας,εγω εχω το εξης προβλημα περασα Αθηνα και θα μεινω σε ενα ανοικιαστο σπιτι της γιαγιας μου στην Κυψελη στο κεντρο η σχολή μου ειναι Κολωνακι, όμως δεν εχω και τοσο θεμα με την αποσταση όσο με την περιοχη ειναι οντως οσο τρομακτικη ακουγεται στις ειδησεις? ή τουλαχιστον τωρα εχουν ηρεμίσει καπως τα πράγματα? Λετε να νοικιάσω αλλου? Ευχαριστω εκ των προτέρων!!! Click για ανάπτυξη... ολα καλα θα πανε, χαμογελαστη να εισαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:35 Ο venividivici43946: #294 04-09-12 02:35 Αρχική Δημοσίευση από mafalda8520: Παιδια γεια σας,εγω εχω το εξης προβλημα περασα Αθηνα και θα μεινω σε ενα ανοικιαστο σπιτι της γιαγιας μου στην Κυψελη στο κεντρο η σχολή μου ειναι Κολωνακι, όμως δεν εχω και τοσο θεμα με την αποσταση όσο με την περιοχη ειναι οντως οσο τρομακτικη ακουγεται στις ειδησεις? ή τουλαχιστον τωρα εχουν ηρεμίσει καπως τα πράγματα? Λετε να νοικιάσω αλλου? Ευχαριστω εκ των προτέρων!!! Click για ανάπτυξη... Τυχερή είσαι. Θα λάβεις τσάμπα εκπαίδευση κομάντο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:54 Ο Mr.Blonde: #295 04-09-12 02:54 Κακη περιοχη.Φουλ στην εγκληματικοτητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boss. Δραστήριο μέλος Ο boss. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μύκονος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:57 Ο boss. έγραψε: #296 04-09-12 02:57 ειστε σιγουροι ολοι εδω μεσα πως την περιοχη την ξερετε ? ή σας εχουν πει, και εχετε ακουσει απο τον ταδε... ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christie_94 Νεοφερμένο μέλος Η christie_94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 03:09 Η christie_94: #297 04-09-12 03:09 Αρχική Δημοσίευση από boss.: ειστε σιγουροι ολοι εδω μεσα πως την περιοχη την ξερετε ? ή σας εχουν πει, και εχετε ακουσει απο τον ταδε... ? Click για ανάπτυξη... ειτε την ξερουν, ειτε οχι, καλα τα λενε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 03:13 Ο Insomnie έγραψε: #298 04-09-12 03:13 Έχει πολλές μέλισσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:21 Η wolfe4ever: #299 04-09-12 15:21 Το βρήκαμε, το κλείσαμε, το εξοπλίσαμε, το καθαρίσαμε και τώρα σας γράφω από αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mafalda8520 Εκκολαπτόμενο μέλος Η mafalda8520 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:41 Η mafalda8520: #300 04-09-12 15:41 Παιδιά, είναι όντως δύσκολο να μένεις σήμεσα στην Κυψέλη; Σκέφτομαι να μείνω σε ένα ανοίκαιστο δυάρι της γιαγιάς μου που είναι στην Κυψέλη και ψιλοφοβάμαι με όλα αυτά που ακούγονται... Εσείς τι μου προτείνετε; Λέτε να νοικιάσω αλλού ή να μείνω εκεί; αν τα πραγματα ειναι οντως ετσι όπως μου τα περιγραφεις cristie_94 πολύ φοβαμαι πως θα μετακομίσω γιατί η άλήθεια ειναι πως ποτε δεν ονειρευόμουν να γινω comandos... γαμωτο πανω που ειχα χαρει που θα εμενα σε τζαμπα σπιτι.. Τεσπα θα παω για αρχη και αμα επιβεβαιωθούν τα λεγομενα σας του χρονου φευγω... Γιατί αγαπητε Boss ανεκαθεν ειμαι χαμογελαστη ομως το θεμα ειναι να διατηρησω αυτό το χαμογελο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Σεπτεμβρίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 157 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fofifofi78 eupalinaros Startx0 Magichero theodle Steliosalm dmav Angelikaaa thenutritionist giorgos78 BillyTheKid Nikos_T Maynard Unboxholics User2350 phoni Annalad KingPoul Nikoleta_Giann Annu Αννα1 mitsos14 ggl Eri0611 Nala Alexecon1991 Dimitris2001 Panagiotis849 Giii calliope lnesb iminspain Εριφύλη Leukosrinokeros valantis21 azula Dora140303 korlef globglogabgalab Revekka Nick2325 charmander constansn Ανώνυμη Marple SlimShady stav.mdp Ryuzaki snowy vetas VasoGrimes stamoul1s SMK n1ki20 Ria99 nucomer PanMoonlight Dr. Gl. Luminous pacheiko Paragontas7000 johnsala Georgekk liana igeorgeoikonomo Fourtou Κλημεντίνη tfghp kostas1233 katerinavld Manolo165 Nefeloula Lebron T C kilopo Renia21 vero_rove Barka Moblok stefan Natassa02 Kostas30 J.Cameron Γιώργος - Κόρινθος KingOfPop Viedo Elena78 Αλκης Κ. giannhs2001 Belle26 tsiobieman Stelios725 Mukumbura fretoe Stefanosxios ikigai SweetGirl KaterinaL hirasawayui Ευθυμος suaimhneas Χριστιαννα Paul77 NEKTARIOS11 Dimitris9 iManosX13 Φινεύς civilian jj! NightOwl kz22 Libertus cynzp Ggpg dimitrama5 dim6 dbPoliceOff Dimitris13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: παντωσ ιλισσια που ειμαι εγω ειναι υπεροχα!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ααα βρήκες σπίτι??Καλό,καλό?? Εγω αύριο πάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 23:56 Η xristina elen: #285 31-08-12 23:56 Αρχική Δημοσίευση από leuki kataigida: Ααα βρήκες σπίτι??Καλό,καλό?? Εγω αύριο πάω! Click για ανάπτυξη... βρηκα ναι πολυ καλο κια φτηνο!!!καλη τυχη!!!θα βρεισ ευκολα μην φοβασαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 23:57 Η Νηρηίς έγραψε: #286 31-08-12 23:57 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: βρηκα ναι πολυ καλο κια φτηνο!!!καλη τυχη!!!θα βρεισ ευκολα μην φοβασαι... Click για ανάπτυξη... Επόμενη ευχή:"Καλό καθάρισμα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:01 Η xristina elen: #287 01-09-12 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Επόμενη ευχή:"Καλό καθάρισμα" Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ισχυει!!! θα παει το σφουγγαρισμα συννεφο!!!φωναχτε το μακη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:04 Η Νηρηίς έγραψε: #288 01-09-12 00:04 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ισχυει!!! θα παει το σφουγγαρισμα συννεφο!!!φωναχτε το μακη!! Click για ανάπτυξη... Έτσι! Καλό μήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:12 Η xristina elen: #289 01-09-12 00:12 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Έτσι! Καλό μήνα Click για ανάπτυξη... επισησ!!!σε 11 μερεσ αρχιζουν και τα σχολεια...χωρισ τη γενια 94!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:56 Η leuki kataigida: #290 02-09-12 13:56 Και ναι,λοιπόν,βρήκα και γώ σπίτι! Ανυπομονώ να εγκατασταθώ και να το διακοσμήσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mafalda8520 Εκκολαπτόμενο μέλος Η mafalda8520 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:25 Η mafalda8520: #291 04-09-12 00:25 Παιδια γεια σας,εγω εχω το εξης προβλημα περασα Αθηνα και θα μεινω σε ενα ανοικιαστο σπιτι της γιαγιας μου στην Κυψελη στο κεντρο η σχολή μου ειναι Κολωνακι, όμως δεν εχω και τοσο θεμα με την αποσταση όσο με την περιοχη ειναι οντως οσο τρομακτικη ακουγεται στις ειδησεις? ή τουλαχιστον τωρα εχουν ηρεμίσει καπως τα πράγματα? Λετε να νοικιάσω αλλου? Ευχαριστω εκ των προτέρων!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christie_94 Νεοφερμένο μέλος Η christie_94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:33 Η christie_94: #292 04-09-12 00:33 μενω απο τοτε που γεννηθηκα στην κυψελη και το μοναδικο πραγμα που εχω να σου πω, οτι ειναι στη black list -για μενα- με τα πιο επικινδυνα μερη για να μενεις! οσο ειναι ημερα μπορεις να κυκλοφορεις με αρκετη προσοχη (γιατι βουτανε τσαντες), μετα τις 10 το βραδυ ομως περπατας στους δρομους και τρεμεις, χωρις υπερβολη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boss. Δραστήριο μέλος Ο boss. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μύκονος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:24 Ο boss. έγραψε: #293 04-09-12 02:24 Αρχική Δημοσίευση από mafalda8520: Παιδια γεια σας,εγω εχω το εξης προβλημα περασα Αθηνα και θα μεινω σε ενα ανοικιαστο σπιτι της γιαγιας μου στην Κυψελη στο κεντρο η σχολή μου ειναι Κολωνακι, όμως δεν εχω και τοσο θεμα με την αποσταση όσο με την περιοχη ειναι οντως οσο τρομακτικη ακουγεται στις ειδησεις? ή τουλαχιστον τωρα εχουν ηρεμίσει καπως τα πράγματα? Λετε να νοικιάσω αλλου? Ευχαριστω εκ των προτέρων!!! Click για ανάπτυξη... ολα καλα θα πανε, χαμογελαστη να εισαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:35 Ο venividivici43946: #294 04-09-12 02:35 Αρχική Δημοσίευση από mafalda8520: Παιδια γεια σας,εγω εχω το εξης προβλημα περασα Αθηνα και θα μεινω σε ενα ανοικιαστο σπιτι της γιαγιας μου στην Κυψελη στο κεντρο η σχολή μου ειναι Κολωνακι, όμως δεν εχω και τοσο θεμα με την αποσταση όσο με την περιοχη ειναι οντως οσο τρομακτικη ακουγεται στις ειδησεις? ή τουλαχιστον τωρα εχουν ηρεμίσει καπως τα πράγματα? Λετε να νοικιάσω αλλου? Ευχαριστω εκ των προτέρων!!! Click για ανάπτυξη... Τυχερή είσαι. Θα λάβεις τσάμπα εκπαίδευση κομάντο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:54 Ο Mr.Blonde: #295 04-09-12 02:54 Κακη περιοχη.Φουλ στην εγκληματικοτητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boss. Δραστήριο μέλος Ο boss. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μύκονος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:57 Ο boss. έγραψε: #296 04-09-12 02:57 ειστε σιγουροι ολοι εδω μεσα πως την περιοχη την ξερετε ? ή σας εχουν πει, και εχετε ακουσει απο τον ταδε... ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christie_94 Νεοφερμένο μέλος Η christie_94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 03:09 Η christie_94: #297 04-09-12 03:09 Αρχική Δημοσίευση από boss.: ειστε σιγουροι ολοι εδω μεσα πως την περιοχη την ξερετε ? ή σας εχουν πει, και εχετε ακουσει απο τον ταδε... ? Click για ανάπτυξη... ειτε την ξερουν, ειτε οχι, καλα τα λενε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 03:13 Ο Insomnie έγραψε: #298 04-09-12 03:13 Έχει πολλές μέλισσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:21 Η wolfe4ever: #299 04-09-12 15:21 Το βρήκαμε, το κλείσαμε, το εξοπλίσαμε, το καθαρίσαμε και τώρα σας γράφω από αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mafalda8520 Εκκολαπτόμενο μέλος Η mafalda8520 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:41 Η mafalda8520: #300 04-09-12 15:41 Παιδιά, είναι όντως δύσκολο να μένεις σήμεσα στην Κυψέλη; Σκέφτομαι να μείνω σε ένα ανοίκαιστο δυάρι της γιαγιάς μου που είναι στην Κυψέλη και ψιλοφοβάμαι με όλα αυτά που ακούγονται... Εσείς τι μου προτείνετε; Λέτε να νοικιάσω αλλού ή να μείνω εκεί; αν τα πραγματα ειναι οντως ετσι όπως μου τα περιγραφεις cristie_94 πολύ φοβαμαι πως θα μετακομίσω γιατί η άλήθεια ειναι πως ποτε δεν ονειρευόμουν να γινω comandos... γαμωτο πανω που ειχα χαρει που θα εμενα σε τζαμπα σπιτι.. Τεσπα θα παω για αρχη και αμα επιβεβαιωθούν τα λεγομενα σας του χρονου φευγω... Γιατί αγαπητε Boss ανεκαθεν ειμαι χαμογελαστη ομως το θεμα ειναι να διατηρησω αυτό το χαμογελο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Σεπτεμβρίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 157 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fofifofi78 eupalinaros Startx0 Magichero theodle Steliosalm dmav Angelikaaa thenutritionist giorgos78 BillyTheKid Nikos_T Maynard Unboxholics User2350 phoni Annalad KingPoul Nikoleta_Giann Annu Αννα1 mitsos14 ggl Eri0611 Nala Alexecon1991 Dimitris2001 Panagiotis849 Giii calliope lnesb iminspain Εριφύλη Leukosrinokeros valantis21 azula Dora140303 korlef globglogabgalab Revekka Nick2325 charmander constansn Ανώνυμη Marple SlimShady stav.mdp Ryuzaki snowy vetas VasoGrimes stamoul1s SMK n1ki20 Ria99 nucomer PanMoonlight Dr. Gl. Luminous pacheiko Paragontas7000 johnsala Georgekk liana igeorgeoikonomo Fourtou Κλημεντίνη tfghp kostas1233 katerinavld Manolo165 Nefeloula Lebron T C kilopo Renia21 vero_rove Barka Moblok stefan Natassa02 Kostas30 J.Cameron Γιώργος - Κόρινθος KingOfPop Viedo Elena78 Αλκης Κ. giannhs2001 Belle26 tsiobieman Stelios725 Mukumbura fretoe Stefanosxios ikigai SweetGirl KaterinaL hirasawayui Ευθυμος suaimhneas Χριστιαννα Paul77 NEKTARIOS11 Dimitris9 iManosX13 Φινεύς civilian jj! NightOwl kz22 Libertus cynzp Ggpg dimitrama5 dim6 dbPoliceOff Dimitris13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από leuki kataigida: Ααα βρήκες σπίτι??Καλό,καλό?? Εγω αύριο πάω! Click για ανάπτυξη... βρηκα ναι πολυ καλο κια φτηνο!!!καλη τυχη!!!θα βρεισ ευκολα μην φοβασαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 23:57 Η Νηρηίς έγραψε: #286 31-08-12 23:57 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: βρηκα ναι πολυ καλο κια φτηνο!!!καλη τυχη!!!θα βρεισ ευκολα μην φοβασαι... Click για ανάπτυξη... Επόμενη ευχή:"Καλό καθάρισμα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:01 Η xristina elen: #287 01-09-12 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Επόμενη ευχή:"Καλό καθάρισμα" Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ισχυει!!! θα παει το σφουγγαρισμα συννεφο!!!φωναχτε το μακη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:04 Η Νηρηίς έγραψε: #288 01-09-12 00:04 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ισχυει!!! θα παει το σφουγγαρισμα συννεφο!!!φωναχτε το μακη!! Click για ανάπτυξη... Έτσι! Καλό μήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:12 Η xristina elen: #289 01-09-12 00:12 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Έτσι! Καλό μήνα Click για ανάπτυξη... επισησ!!!σε 11 μερεσ αρχιζουν και τα σχολεια...χωρισ τη γενια 94!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:56 Η leuki kataigida: #290 02-09-12 13:56 Και ναι,λοιπόν,βρήκα και γώ σπίτι! Ανυπομονώ να εγκατασταθώ και να το διακοσμήσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mafalda8520 Εκκολαπτόμενο μέλος Η mafalda8520 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:25 Η mafalda8520: #291 04-09-12 00:25 Παιδια γεια σας,εγω εχω το εξης προβλημα περασα Αθηνα και θα μεινω σε ενα ανοικιαστο σπιτι της γιαγιας μου στην Κυψελη στο κεντρο η σχολή μου ειναι Κολωνακι, όμως δεν εχω και τοσο θεμα με την αποσταση όσο με την περιοχη ειναι οντως οσο τρομακτικη ακουγεται στις ειδησεις? ή τουλαχιστον τωρα εχουν ηρεμίσει καπως τα πράγματα? Λετε να νοικιάσω αλλου? Ευχαριστω εκ των προτέρων!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christie_94 Νεοφερμένο μέλος Η christie_94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:33 Η christie_94: #292 04-09-12 00:33 μενω απο τοτε που γεννηθηκα στην κυψελη και το μοναδικο πραγμα που εχω να σου πω, οτι ειναι στη black list -για μενα- με τα πιο επικινδυνα μερη για να μενεις! οσο ειναι ημερα μπορεις να κυκλοφορεις με αρκετη προσοχη (γιατι βουτανε τσαντες), μετα τις 10 το βραδυ ομως περπατας στους δρομους και τρεμεις, χωρις υπερβολη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boss. Δραστήριο μέλος Ο boss. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μύκονος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:24 Ο boss. έγραψε: #293 04-09-12 02:24 Αρχική Δημοσίευση από mafalda8520: Παιδια γεια σας,εγω εχω το εξης προβλημα περασα Αθηνα και θα μεινω σε ενα ανοικιαστο σπιτι της γιαγιας μου στην Κυψελη στο κεντρο η σχολή μου ειναι Κολωνακι, όμως δεν εχω και τοσο θεμα με την αποσταση όσο με την περιοχη ειναι οντως οσο τρομακτικη ακουγεται στις ειδησεις? ή τουλαχιστον τωρα εχουν ηρεμίσει καπως τα πράγματα? Λετε να νοικιάσω αλλου? Ευχαριστω εκ των προτέρων!!! Click για ανάπτυξη... ολα καλα θα πανε, χαμογελαστη να εισαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:35 Ο venividivici43946: #294 04-09-12 02:35 Αρχική Δημοσίευση από mafalda8520: Παιδια γεια σας,εγω εχω το εξης προβλημα περασα Αθηνα και θα μεινω σε ενα ανοικιαστο σπιτι της γιαγιας μου στην Κυψελη στο κεντρο η σχολή μου ειναι Κολωνακι, όμως δεν εχω και τοσο θεμα με την αποσταση όσο με την περιοχη ειναι οντως οσο τρομακτικη ακουγεται στις ειδησεις? ή τουλαχιστον τωρα εχουν ηρεμίσει καπως τα πράγματα? Λετε να νοικιάσω αλλου? Ευχαριστω εκ των προτέρων!!! Click για ανάπτυξη... Τυχερή είσαι. Θα λάβεις τσάμπα εκπαίδευση κομάντο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:54 Ο Mr.Blonde: #295 04-09-12 02:54 Κακη περιοχη.Φουλ στην εγκληματικοτητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boss. Δραστήριο μέλος Ο boss. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μύκονος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:57 Ο boss. έγραψε: #296 04-09-12 02:57 ειστε σιγουροι ολοι εδω μεσα πως την περιοχη την ξερετε ? ή σας εχουν πει, και εχετε ακουσει απο τον ταδε... ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christie_94 Νεοφερμένο μέλος Η christie_94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 03:09 Η christie_94: #297 04-09-12 03:09 Αρχική Δημοσίευση από boss.: ειστε σιγουροι ολοι εδω μεσα πως την περιοχη την ξερετε ? ή σας εχουν πει, και εχετε ακουσει απο τον ταδε... ? Click για ανάπτυξη... ειτε την ξερουν, ειτε οχι, καλα τα λενε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 03:13 Ο Insomnie έγραψε: #298 04-09-12 03:13 Έχει πολλές μέλισσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:21 Η wolfe4ever: #299 04-09-12 15:21 Το βρήκαμε, το κλείσαμε, το εξοπλίσαμε, το καθαρίσαμε και τώρα σας γράφω από αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mafalda8520 Εκκολαπτόμενο μέλος Η mafalda8520 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:41 Η mafalda8520: #300 04-09-12 15:41 Παιδιά, είναι όντως δύσκολο να μένεις σήμεσα στην Κυψέλη; Σκέφτομαι να μείνω σε ένα ανοίκαιστο δυάρι της γιαγιάς μου που είναι στην Κυψέλη και ψιλοφοβάμαι με όλα αυτά που ακούγονται... Εσείς τι μου προτείνετε; Λέτε να νοικιάσω αλλού ή να μείνω εκεί; αν τα πραγματα ειναι οντως ετσι όπως μου τα περιγραφεις cristie_94 πολύ φοβαμαι πως θα μετακομίσω γιατί η άλήθεια ειναι πως ποτε δεν ονειρευόμουν να γινω comandos... γαμωτο πανω που ειχα χαρει που θα εμενα σε τζαμπα σπιτι.. Τεσπα θα παω για αρχη και αμα επιβεβαιωθούν τα λεγομενα σας του χρονου φευγω... Γιατί αγαπητε Boss ανεκαθεν ειμαι χαμογελαστη ομως το θεμα ειναι να διατηρησω αυτό το χαμογελο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Σεπτεμβρίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 157 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fofifofi78 eupalinaros Startx0 Magichero theodle Steliosalm dmav Angelikaaa thenutritionist giorgos78 BillyTheKid Nikos_T Maynard Unboxholics User2350 phoni Annalad KingPoul Nikoleta_Giann Annu Αννα1 mitsos14 ggl Eri0611 Nala Alexecon1991 Dimitris2001 Panagiotis849 Giii calliope lnesb iminspain Εριφύλη Leukosrinokeros valantis21 azula Dora140303 korlef globglogabgalab Revekka Nick2325 charmander constansn Ανώνυμη Marple SlimShady stav.mdp Ryuzaki snowy vetas VasoGrimes stamoul1s SMK n1ki20 Ria99 nucomer PanMoonlight Dr. Gl. Luminous pacheiko Paragontas7000 johnsala Georgekk liana igeorgeoikonomo Fourtou Κλημεντίνη tfghp kostas1233 katerinavld Manolo165 Nefeloula Lebron T C kilopo Renia21 vero_rove Barka Moblok stefan Natassa02 Kostas30 J.Cameron Γιώργος - Κόρινθος KingOfPop Viedo Elena78 Αλκης Κ. giannhs2001 Belle26 tsiobieman Stelios725 Mukumbura fretoe Stefanosxios ikigai SweetGirl KaterinaL hirasawayui Ευθυμος suaimhneas Χριστιαννα Paul77 NEKTARIOS11 Dimitris9 iManosX13 Φινεύς civilian jj! NightOwl kz22 Libertus cynzp Ggpg dimitrama5 dim6 dbPoliceOff Dimitris13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: βρηκα ναι πολυ καλο κια φτηνο!!!καλη τυχη!!!θα βρεισ ευκολα μην φοβασαι... Click για ανάπτυξη... Επόμενη ευχή:"Καλό καθάρισμα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:01 Η xristina elen: #287 01-09-12 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Επόμενη ευχή:"Καλό καθάρισμα" Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ισχυει!!! θα παει το σφουγγαρισμα συννεφο!!!φωναχτε το μακη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:04 Η Νηρηίς έγραψε: #288 01-09-12 00:04 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ισχυει!!! θα παει το σφουγγαρισμα συννεφο!!!φωναχτε το μακη!! Click για ανάπτυξη... Έτσι! Καλό μήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:12 Η xristina elen: #289 01-09-12 00:12 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Έτσι! Καλό μήνα Click για ανάπτυξη... επισησ!!!σε 11 μερεσ αρχιζουν και τα σχολεια...χωρισ τη γενια 94!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:56 Η leuki kataigida: #290 02-09-12 13:56 Και ναι,λοιπόν,βρήκα και γώ σπίτι! Ανυπομονώ να εγκατασταθώ και να το διακοσμήσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mafalda8520 Εκκολαπτόμενο μέλος Η mafalda8520 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:25 Η mafalda8520: #291 04-09-12 00:25 Παιδια γεια σας,εγω εχω το εξης προβλημα περασα Αθηνα και θα μεινω σε ενα ανοικιαστο σπιτι της γιαγιας μου στην Κυψελη στο κεντρο η σχολή μου ειναι Κολωνακι, όμως δεν εχω και τοσο θεμα με την αποσταση όσο με την περιοχη ειναι οντως οσο τρομακτικη ακουγεται στις ειδησεις? ή τουλαχιστον τωρα εχουν ηρεμίσει καπως τα πράγματα? Λετε να νοικιάσω αλλου? Ευχαριστω εκ των προτέρων!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christie_94 Νεοφερμένο μέλος Η christie_94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:33 Η christie_94: #292 04-09-12 00:33 μενω απο τοτε που γεννηθηκα στην κυψελη και το μοναδικο πραγμα που εχω να σου πω, οτι ειναι στη black list -για μενα- με τα πιο επικινδυνα μερη για να μενεις! οσο ειναι ημερα μπορεις να κυκλοφορεις με αρκετη προσοχη (γιατι βουτανε τσαντες), μετα τις 10 το βραδυ ομως περπατας στους δρομους και τρεμεις, χωρις υπερβολη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boss. Δραστήριο μέλος Ο boss. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μύκονος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:24 Ο boss. έγραψε: #293 04-09-12 02:24 Αρχική Δημοσίευση από mafalda8520: Παιδια γεια σας,εγω εχω το εξης προβλημα περασα Αθηνα και θα μεινω σε ενα ανοικιαστο σπιτι της γιαγιας μου στην Κυψελη στο κεντρο η σχολή μου ειναι Κολωνακι, όμως δεν εχω και τοσο θεμα με την αποσταση όσο με την περιοχη ειναι οντως οσο τρομακτικη ακουγεται στις ειδησεις? ή τουλαχιστον τωρα εχουν ηρεμίσει καπως τα πράγματα? Λετε να νοικιάσω αλλου? Ευχαριστω εκ των προτέρων!!! Click για ανάπτυξη... ολα καλα θα πανε, χαμογελαστη να εισαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:35 Ο venividivici43946: #294 04-09-12 02:35 Αρχική Δημοσίευση από mafalda8520: Παιδια γεια σας,εγω εχω το εξης προβλημα περασα Αθηνα και θα μεινω σε ενα ανοικιαστο σπιτι της γιαγιας μου στην Κυψελη στο κεντρο η σχολή μου ειναι Κολωνακι, όμως δεν εχω και τοσο θεμα με την αποσταση όσο με την περιοχη ειναι οντως οσο τρομακτικη ακουγεται στις ειδησεις? ή τουλαχιστον τωρα εχουν ηρεμίσει καπως τα πράγματα? Λετε να νοικιάσω αλλου? Ευχαριστω εκ των προτέρων!!! Click για ανάπτυξη... Τυχερή είσαι. Θα λάβεις τσάμπα εκπαίδευση κομάντο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:54 Ο Mr.Blonde: #295 04-09-12 02:54 Κακη περιοχη.Φουλ στην εγκληματικοτητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boss. Δραστήριο μέλος Ο boss. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μύκονος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:57 Ο boss. έγραψε: #296 04-09-12 02:57 ειστε σιγουροι ολοι εδω μεσα πως την περιοχη την ξερετε ? ή σας εχουν πει, και εχετε ακουσει απο τον ταδε... ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christie_94 Νεοφερμένο μέλος Η christie_94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 03:09 Η christie_94: #297 04-09-12 03:09 Αρχική Δημοσίευση από boss.: ειστε σιγουροι ολοι εδω μεσα πως την περιοχη την ξερετε ? ή σας εχουν πει, και εχετε ακουσει απο τον ταδε... ? Click για ανάπτυξη... ειτε την ξερουν, ειτε οχι, καλα τα λενε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 03:13 Ο Insomnie έγραψε: #298 04-09-12 03:13 Έχει πολλές μέλισσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:21 Η wolfe4ever: #299 04-09-12 15:21 Το βρήκαμε, το κλείσαμε, το εξοπλίσαμε, το καθαρίσαμε και τώρα σας γράφω από αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mafalda8520 Εκκολαπτόμενο μέλος Η mafalda8520 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:41 Η mafalda8520: #300 04-09-12 15:41 Παιδιά, είναι όντως δύσκολο να μένεις σήμεσα στην Κυψέλη; Σκέφτομαι να μείνω σε ένα ανοίκαιστο δυάρι της γιαγιάς μου που είναι στην Κυψέλη και ψιλοφοβάμαι με όλα αυτά που ακούγονται... Εσείς τι μου προτείνετε; Λέτε να νοικιάσω αλλού ή να μείνω εκεί; αν τα πραγματα ειναι οντως ετσι όπως μου τα περιγραφεις cristie_94 πολύ φοβαμαι πως θα μετακομίσω γιατί η άλήθεια ειναι πως ποτε δεν ονειρευόμουν να γινω comandos... γαμωτο πανω που ειχα χαρει που θα εμενα σε τζαμπα σπιτι.. Τεσπα θα παω για αρχη και αμα επιβεβαιωθούν τα λεγομενα σας του χρονου φευγω... Γιατί αγαπητε Boss ανεκαθεν ειμαι χαμογελαστη ομως το θεμα ειναι να διατηρησω αυτό το χαμογελο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Σεπτεμβρίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 157 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fofifofi78 eupalinaros Startx0 Magichero theodle Steliosalm dmav Angelikaaa thenutritionist giorgos78 BillyTheKid Nikos_T Maynard Unboxholics User2350 phoni Annalad KingPoul Nikoleta_Giann Annu Αννα1 mitsos14 ggl Eri0611 Nala Alexecon1991 Dimitris2001 Panagiotis849 Giii calliope lnesb iminspain Εριφύλη Leukosrinokeros valantis21 azula Dora140303 korlef globglogabgalab Revekka Nick2325 charmander constansn Ανώνυμη Marple SlimShady stav.mdp Ryuzaki snowy vetas VasoGrimes stamoul1s SMK n1ki20 Ria99 nucomer PanMoonlight Dr. Gl. Luminous pacheiko Paragontas7000 johnsala Georgekk liana igeorgeoikonomo Fourtou Κλημεντίνη tfghp kostas1233 katerinavld Manolo165 Nefeloula Lebron T C kilopo Renia21 vero_rove Barka Moblok stefan Natassa02 Kostas30 J.Cameron Γιώργος - Κόρινθος KingOfPop Viedo Elena78 Αλκης Κ. giannhs2001 Belle26 tsiobieman Stelios725 Mukumbura fretoe Stefanosxios ikigai SweetGirl KaterinaL hirasawayui Ευθυμος suaimhneas Χριστιαννα Paul77 NEKTARIOS11 Dimitris9 iManosX13 Φινεύς civilian jj! NightOwl kz22 Libertus cynzp Ggpg dimitrama5 dim6 dbPoliceOff Dimitris13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Επόμενη ευχή:"Καλό καθάρισμα" Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ισχυει!!! θα παει το σφουγγαρισμα συννεφο!!!φωναχτε το μακη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:04 Η Νηρηίς έγραψε: #288 01-09-12 00:04 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ισχυει!!! θα παει το σφουγγαρισμα συννεφο!!!φωναχτε το μακη!! Click για ανάπτυξη... Έτσι! Καλό μήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:12 Η xristina elen: #289 01-09-12 00:12 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Έτσι! Καλό μήνα Click για ανάπτυξη... επισησ!!!σε 11 μερεσ αρχιζουν και τα σχολεια...χωρισ τη γενια 94!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:56 Η leuki kataigida: #290 02-09-12 13:56 Και ναι,λοιπόν,βρήκα και γώ σπίτι! Ανυπομονώ να εγκατασταθώ και να το διακοσμήσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mafalda8520 Εκκολαπτόμενο μέλος Η mafalda8520 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:25 Η mafalda8520: #291 04-09-12 00:25 Παιδια γεια σας,εγω εχω το εξης προβλημα περασα Αθηνα και θα μεινω σε ενα ανοικιαστο σπιτι της γιαγιας μου στην Κυψελη στο κεντρο η σχολή μου ειναι Κολωνακι, όμως δεν εχω και τοσο θεμα με την αποσταση όσο με την περιοχη ειναι οντως οσο τρομακτικη ακουγεται στις ειδησεις? ή τουλαχιστον τωρα εχουν ηρεμίσει καπως τα πράγματα? Λετε να νοικιάσω αλλου? Ευχαριστω εκ των προτέρων!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christie_94 Νεοφερμένο μέλος Η christie_94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:33 Η christie_94: #292 04-09-12 00:33 μενω απο τοτε που γεννηθηκα στην κυψελη και το μοναδικο πραγμα που εχω να σου πω, οτι ειναι στη black list -για μενα- με τα πιο επικινδυνα μερη για να μενεις! οσο ειναι ημερα μπορεις να κυκλοφορεις με αρκετη προσοχη (γιατι βουτανε τσαντες), μετα τις 10 το βραδυ ομως περπατας στους δρομους και τρεμεις, χωρις υπερβολη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boss. Δραστήριο μέλος Ο boss. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μύκονος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:24 Ο boss. έγραψε: #293 04-09-12 02:24 Αρχική Δημοσίευση από mafalda8520: Παιδια γεια σας,εγω εχω το εξης προβλημα περασα Αθηνα και θα μεινω σε ενα ανοικιαστο σπιτι της γιαγιας μου στην Κυψελη στο κεντρο η σχολή μου ειναι Κολωνακι, όμως δεν εχω και τοσο θεμα με την αποσταση όσο με την περιοχη ειναι οντως οσο τρομακτικη ακουγεται στις ειδησεις? ή τουλαχιστον τωρα εχουν ηρεμίσει καπως τα πράγματα? Λετε να νοικιάσω αλλου? Ευχαριστω εκ των προτέρων!!! Click για ανάπτυξη... ολα καλα θα πανε, χαμογελαστη να εισαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:35 Ο venividivici43946: #294 04-09-12 02:35 Αρχική Δημοσίευση από mafalda8520: Παιδια γεια σας,εγω εχω το εξης προβλημα περασα Αθηνα και θα μεινω σε ενα ανοικιαστο σπιτι της γιαγιας μου στην Κυψελη στο κεντρο η σχολή μου ειναι Κολωνακι, όμως δεν εχω και τοσο θεμα με την αποσταση όσο με την περιοχη ειναι οντως οσο τρομακτικη ακουγεται στις ειδησεις? ή τουλαχιστον τωρα εχουν ηρεμίσει καπως τα πράγματα? Λετε να νοικιάσω αλλου? Ευχαριστω εκ των προτέρων!!! Click για ανάπτυξη... Τυχερή είσαι. Θα λάβεις τσάμπα εκπαίδευση κομάντο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:54 Ο Mr.Blonde: #295 04-09-12 02:54 Κακη περιοχη.Φουλ στην εγκληματικοτητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boss. Δραστήριο μέλος Ο boss. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μύκονος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:57 Ο boss. έγραψε: #296 04-09-12 02:57 ειστε σιγουροι ολοι εδω μεσα πως την περιοχη την ξερετε ? ή σας εχουν πει, και εχετε ακουσει απο τον ταδε... ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christie_94 Νεοφερμένο μέλος Η christie_94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 03:09 Η christie_94: #297 04-09-12 03:09 Αρχική Δημοσίευση από boss.: ειστε σιγουροι ολοι εδω μεσα πως την περιοχη την ξερετε ? ή σας εχουν πει, και εχετε ακουσει απο τον ταδε... ? Click για ανάπτυξη... ειτε την ξερουν, ειτε οχι, καλα τα λενε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 03:13 Ο Insomnie έγραψε: #298 04-09-12 03:13 Έχει πολλές μέλισσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:21 Η wolfe4ever: #299 04-09-12 15:21 Το βρήκαμε, το κλείσαμε, το εξοπλίσαμε, το καθαρίσαμε και τώρα σας γράφω από αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mafalda8520 Εκκολαπτόμενο μέλος Η mafalda8520 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:41 Η mafalda8520: #300 04-09-12 15:41 Παιδιά, είναι όντως δύσκολο να μένεις σήμεσα στην Κυψέλη; Σκέφτομαι να μείνω σε ένα ανοίκαιστο δυάρι της γιαγιάς μου που είναι στην Κυψέλη και ψιλοφοβάμαι με όλα αυτά που ακούγονται... Εσείς τι μου προτείνετε; Λέτε να νοικιάσω αλλού ή να μείνω εκεί; αν τα πραγματα ειναι οντως ετσι όπως μου τα περιγραφεις cristie_94 πολύ φοβαμαι πως θα μετακομίσω γιατί η άλήθεια ειναι πως ποτε δεν ονειρευόμουν να γινω comandos... γαμωτο πανω που ειχα χαρει που θα εμενα σε τζαμπα σπιτι.. Τεσπα θα παω για αρχη και αμα επιβεβαιωθούν τα λεγομενα σας του χρονου φευγω... Γιατί αγαπητε Boss ανεκαθεν ειμαι χαμογελαστη ομως το θεμα ειναι να διατηρησω αυτό το χαμογελο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Σεπτεμβρίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 157 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fofifofi78 eupalinaros Startx0 Magichero theodle Steliosalm dmav Angelikaaa thenutritionist giorgos78 BillyTheKid Nikos_T Maynard Unboxholics User2350 phoni Annalad KingPoul Nikoleta_Giann Annu Αννα1 mitsos14 ggl Eri0611 Nala Alexecon1991 Dimitris2001 Panagiotis849 Giii calliope lnesb iminspain Εριφύλη Leukosrinokeros valantis21 azula Dora140303 korlef globglogabgalab Revekka Nick2325 charmander constansn Ανώνυμη Marple SlimShady stav.mdp Ryuzaki snowy vetas VasoGrimes stamoul1s SMK n1ki20 Ria99 nucomer PanMoonlight Dr. Gl. Luminous pacheiko Paragontas7000 johnsala Georgekk liana igeorgeoikonomo Fourtou Κλημεντίνη tfghp kostas1233 katerinavld Manolo165 Nefeloula Lebron T C kilopo Renia21 vero_rove Barka Moblok stefan Natassa02 Kostas30 J.Cameron Γιώργος - Κόρινθος KingOfPop Viedo Elena78 Αλκης Κ. giannhs2001 Belle26 tsiobieman Stelios725 Mukumbura fretoe Stefanosxios ikigai SweetGirl KaterinaL hirasawayui Ευθυμος suaimhneas Χριστιαννα Paul77 NEKTARIOS11 Dimitris9 iManosX13 Φινεύς civilian jj! NightOwl kz22 Libertus cynzp Ggpg dimitrama5 dim6 dbPoliceOff Dimitris13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ισχυει!!! θα παει το σφουγγαρισμα συννεφο!!!φωναχτε το μακη!! Click για ανάπτυξη... Έτσι! Καλό μήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:12 Η xristina elen: #289 01-09-12 00:12 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Έτσι! Καλό μήνα Click για ανάπτυξη... επισησ!!!σε 11 μερεσ αρχιζουν και τα σχολεια...χωρισ τη γενια 94!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:56 Η leuki kataigida: #290 02-09-12 13:56 Και ναι,λοιπόν,βρήκα και γώ σπίτι! Ανυπομονώ να εγκατασταθώ και να το διακοσμήσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mafalda8520 Εκκολαπτόμενο μέλος Η mafalda8520 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:25 Η mafalda8520: #291 04-09-12 00:25 Παιδια γεια σας,εγω εχω το εξης προβλημα περασα Αθηνα και θα μεινω σε ενα ανοικιαστο σπιτι της γιαγιας μου στην Κυψελη στο κεντρο η σχολή μου ειναι Κολωνακι, όμως δεν εχω και τοσο θεμα με την αποσταση όσο με την περιοχη ειναι οντως οσο τρομακτικη ακουγεται στις ειδησεις? ή τουλαχιστον τωρα εχουν ηρεμίσει καπως τα πράγματα? Λετε να νοικιάσω αλλου? Ευχαριστω εκ των προτέρων!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christie_94 Νεοφερμένο μέλος Η christie_94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:33 Η christie_94: #292 04-09-12 00:33 μενω απο τοτε που γεννηθηκα στην κυψελη και το μοναδικο πραγμα που εχω να σου πω, οτι ειναι στη black list -για μενα- με τα πιο επικινδυνα μερη για να μενεις! οσο ειναι ημερα μπορεις να κυκλοφορεις με αρκετη προσοχη (γιατι βουτανε τσαντες), μετα τις 10 το βραδυ ομως περπατας στους δρομους και τρεμεις, χωρις υπερβολη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boss. Δραστήριο μέλος Ο boss. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μύκονος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:24 Ο boss. έγραψε: #293 04-09-12 02:24 Αρχική Δημοσίευση από mafalda8520: Παιδια γεια σας,εγω εχω το εξης προβλημα περασα Αθηνα και θα μεινω σε ενα ανοικιαστο σπιτι της γιαγιας μου στην Κυψελη στο κεντρο η σχολή μου ειναι Κολωνακι, όμως δεν εχω και τοσο θεμα με την αποσταση όσο με την περιοχη ειναι οντως οσο τρομακτικη ακουγεται στις ειδησεις? ή τουλαχιστον τωρα εχουν ηρεμίσει καπως τα πράγματα? Λετε να νοικιάσω αλλου? Ευχαριστω εκ των προτέρων!!! Click για ανάπτυξη... ολα καλα θα πανε, χαμογελαστη να εισαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:35 Ο venividivici43946: #294 04-09-12 02:35 Αρχική Δημοσίευση από mafalda8520: Παιδια γεια σας,εγω εχω το εξης προβλημα περασα Αθηνα και θα μεινω σε ενα ανοικιαστο σπιτι της γιαγιας μου στην Κυψελη στο κεντρο η σχολή μου ειναι Κολωνακι, όμως δεν εχω και τοσο θεμα με την αποσταση όσο με την περιοχη ειναι οντως οσο τρομακτικη ακουγεται στις ειδησεις? ή τουλαχιστον τωρα εχουν ηρεμίσει καπως τα πράγματα? Λετε να νοικιάσω αλλου? Ευχαριστω εκ των προτέρων!!! Click για ανάπτυξη... Τυχερή είσαι. Θα λάβεις τσάμπα εκπαίδευση κομάντο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:54 Ο Mr.Blonde: #295 04-09-12 02:54 Κακη περιοχη.Φουλ στην εγκληματικοτητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boss. Δραστήριο μέλος Ο boss. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μύκονος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:57 Ο boss. έγραψε: #296 04-09-12 02:57 ειστε σιγουροι ολοι εδω μεσα πως την περιοχη την ξερετε ? ή σας εχουν πει, και εχετε ακουσει απο τον ταδε... ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christie_94 Νεοφερμένο μέλος Η christie_94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 03:09 Η christie_94: #297 04-09-12 03:09 Αρχική Δημοσίευση από boss.: ειστε σιγουροι ολοι εδω μεσα πως την περιοχη την ξερετε ? ή σας εχουν πει, και εχετε ακουσει απο τον ταδε... ? Click για ανάπτυξη... ειτε την ξερουν, ειτε οχι, καλα τα λενε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 03:13 Ο Insomnie έγραψε: #298 04-09-12 03:13 Έχει πολλές μέλισσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:21 Η wolfe4ever: #299 04-09-12 15:21 Το βρήκαμε, το κλείσαμε, το εξοπλίσαμε, το καθαρίσαμε και τώρα σας γράφω από αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mafalda8520 Εκκολαπτόμενο μέλος Η mafalda8520 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:41 Η mafalda8520: #300 04-09-12 15:41 Παιδιά, είναι όντως δύσκολο να μένεις σήμεσα στην Κυψέλη; Σκέφτομαι να μείνω σε ένα ανοίκαιστο δυάρι της γιαγιάς μου που είναι στην Κυψέλη και ψιλοφοβάμαι με όλα αυτά που ακούγονται... Εσείς τι μου προτείνετε; Λέτε να νοικιάσω αλλού ή να μείνω εκεί; αν τα πραγματα ειναι οντως ετσι όπως μου τα περιγραφεις cristie_94 πολύ φοβαμαι πως θα μετακομίσω γιατί η άλήθεια ειναι πως ποτε δεν ονειρευόμουν να γινω comandos... γαμωτο πανω που ειχα χαρει που θα εμενα σε τζαμπα σπιτι.. Τεσπα θα παω για αρχη και αμα επιβεβαιωθούν τα λεγομενα σας του χρονου φευγω... Γιατί αγαπητε Boss ανεκαθεν ειμαι χαμογελαστη ομως το θεμα ειναι να διατηρησω αυτό το χαμογελο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Σεπτεμβρίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 157 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fofifofi78 eupalinaros Startx0 Magichero theodle Steliosalm dmav Angelikaaa thenutritionist giorgos78 BillyTheKid Nikos_T Maynard Unboxholics User2350 phoni Annalad KingPoul Nikoleta_Giann Annu Αννα1 mitsos14 ggl Eri0611 Nala Alexecon1991 Dimitris2001 Panagiotis849 Giii calliope lnesb iminspain Εριφύλη Leukosrinokeros valantis21 azula Dora140303 korlef globglogabgalab Revekka Nick2325 charmander constansn Ανώνυμη Marple SlimShady stav.mdp Ryuzaki snowy vetas VasoGrimes stamoul1s SMK n1ki20 Ria99 nucomer PanMoonlight Dr. Gl. Luminous pacheiko Paragontas7000 johnsala Georgekk liana igeorgeoikonomo Fourtou Κλημεντίνη tfghp kostas1233 katerinavld Manolo165 Nefeloula Lebron T C kilopo Renia21 vero_rove Barka Moblok stefan Natassa02 Kostas30 J.Cameron Γιώργος - Κόρινθος KingOfPop Viedo Elena78 Αλκης Κ. giannhs2001 Belle26 tsiobieman Stelios725 Mukumbura fretoe Stefanosxios ikigai SweetGirl KaterinaL hirasawayui Ευθυμος suaimhneas Χριστιαννα Paul77 NEKTARIOS11 Dimitris9 iManosX13 Φινεύς civilian jj! NightOwl kz22 Libertus cynzp Ggpg dimitrama5 dim6 dbPoliceOff Dimitris13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Έτσι! Καλό μήνα Click για ανάπτυξη... επισησ!!!σε 11 μερεσ αρχιζουν και τα σχολεια...χωρισ τη γενια 94!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:56 Η leuki kataigida: #290 02-09-12 13:56 Και ναι,λοιπόν,βρήκα και γώ σπίτι! Ανυπομονώ να εγκατασταθώ και να το διακοσμήσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mafalda8520 Εκκολαπτόμενο μέλος Η mafalda8520 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:25 Η mafalda8520: #291 04-09-12 00:25 Παιδια γεια σας,εγω εχω το εξης προβλημα περασα Αθηνα και θα μεινω σε ενα ανοικιαστο σπιτι της γιαγιας μου στην Κυψελη στο κεντρο η σχολή μου ειναι Κολωνακι, όμως δεν εχω και τοσο θεμα με την αποσταση όσο με την περιοχη ειναι οντως οσο τρομακτικη ακουγεται στις ειδησεις? ή τουλαχιστον τωρα εχουν ηρεμίσει καπως τα πράγματα? Λετε να νοικιάσω αλλου? Ευχαριστω εκ των προτέρων!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christie_94 Νεοφερμένο μέλος Η christie_94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:33 Η christie_94: #292 04-09-12 00:33 μενω απο τοτε που γεννηθηκα στην κυψελη και το μοναδικο πραγμα που εχω να σου πω, οτι ειναι στη black list -για μενα- με τα πιο επικινδυνα μερη για να μενεις! οσο ειναι ημερα μπορεις να κυκλοφορεις με αρκετη προσοχη (γιατι βουτανε τσαντες), μετα τις 10 το βραδυ ομως περπατας στους δρομους και τρεμεις, χωρις υπερβολη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boss. Δραστήριο μέλος Ο boss. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μύκονος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:24 Ο boss. έγραψε: #293 04-09-12 02:24 Αρχική Δημοσίευση από mafalda8520: Παιδια γεια σας,εγω εχω το εξης προβλημα περασα Αθηνα και θα μεινω σε ενα ανοικιαστο σπιτι της γιαγιας μου στην Κυψελη στο κεντρο η σχολή μου ειναι Κολωνακι, όμως δεν εχω και τοσο θεμα με την αποσταση όσο με την περιοχη ειναι οντως οσο τρομακτικη ακουγεται στις ειδησεις? ή τουλαχιστον τωρα εχουν ηρεμίσει καπως τα πράγματα? Λετε να νοικιάσω αλλου? Ευχαριστω εκ των προτέρων!!! Click για ανάπτυξη... ολα καλα θα πανε, χαμογελαστη να εισαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:35 Ο venividivici43946: #294 04-09-12 02:35 Αρχική Δημοσίευση από mafalda8520: Παιδια γεια σας,εγω εχω το εξης προβλημα περασα Αθηνα και θα μεινω σε ενα ανοικιαστο σπιτι της γιαγιας μου στην Κυψελη στο κεντρο η σχολή μου ειναι Κολωνακι, όμως δεν εχω και τοσο θεμα με την αποσταση όσο με την περιοχη ειναι οντως οσο τρομακτικη ακουγεται στις ειδησεις? ή τουλαχιστον τωρα εχουν ηρεμίσει καπως τα πράγματα? Λετε να νοικιάσω αλλου? Ευχαριστω εκ των προτέρων!!! Click για ανάπτυξη... Τυχερή είσαι. Θα λάβεις τσάμπα εκπαίδευση κομάντο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:54 Ο Mr.Blonde: #295 04-09-12 02:54 Κακη περιοχη.Φουλ στην εγκληματικοτητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boss. Δραστήριο μέλος Ο boss. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μύκονος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:57 Ο boss. έγραψε: #296 04-09-12 02:57 ειστε σιγουροι ολοι εδω μεσα πως την περιοχη την ξερετε ? ή σας εχουν πει, και εχετε ακουσει απο τον ταδε... ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christie_94 Νεοφερμένο μέλος Η christie_94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 03:09 Η christie_94: #297 04-09-12 03:09 Αρχική Δημοσίευση από boss.: ειστε σιγουροι ολοι εδω μεσα πως την περιοχη την ξερετε ? ή σας εχουν πει, και εχετε ακουσει απο τον ταδε... ? Click για ανάπτυξη... ειτε την ξερουν, ειτε οχι, καλα τα λενε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 03:13 Ο Insomnie έγραψε: #298 04-09-12 03:13 Έχει πολλές μέλισσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:21 Η wolfe4ever: #299 04-09-12 15:21 Το βρήκαμε, το κλείσαμε, το εξοπλίσαμε, το καθαρίσαμε και τώρα σας γράφω από αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mafalda8520 Εκκολαπτόμενο μέλος Η mafalda8520 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:41 Η mafalda8520: #300 04-09-12 15:41 Παιδιά, είναι όντως δύσκολο να μένεις σήμεσα στην Κυψέλη; Σκέφτομαι να μείνω σε ένα ανοίκαιστο δυάρι της γιαγιάς μου που είναι στην Κυψέλη και ψιλοφοβάμαι με όλα αυτά που ακούγονται... Εσείς τι μου προτείνετε; Λέτε να νοικιάσω αλλού ή να μείνω εκεί; αν τα πραγματα ειναι οντως ετσι όπως μου τα περιγραφεις cristie_94 πολύ φοβαμαι πως θα μετακομίσω γιατί η άλήθεια ειναι πως ποτε δεν ονειρευόμουν να γινω comandos... γαμωτο πανω που ειχα χαρει που θα εμενα σε τζαμπα σπιτι.. Τεσπα θα παω για αρχη και αμα επιβεβαιωθούν τα λεγομενα σας του χρονου φευγω... Γιατί αγαπητε Boss ανεκαθεν ειμαι χαμογελαστη ομως το θεμα ειναι να διατηρησω αυτό το χαμογελο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Σεπτεμβρίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 157 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fofifofi78 eupalinaros Startx0 Magichero theodle Steliosalm dmav Angelikaaa thenutritionist giorgos78 BillyTheKid Nikos_T Maynard Unboxholics User2350 phoni Annalad KingPoul Nikoleta_Giann Annu Αννα1 mitsos14 ggl Eri0611 Nala Alexecon1991 Dimitris2001 Panagiotis849 Giii calliope lnesb iminspain Εριφύλη Leukosrinokeros valantis21 azula Dora140303 korlef globglogabgalab Revekka Nick2325 charmander constansn Ανώνυμη Marple SlimShady stav.mdp Ryuzaki snowy vetas VasoGrimes stamoul1s SMK n1ki20 Ria99 nucomer PanMoonlight Dr. Gl. Luminous pacheiko Paragontas7000 johnsala Georgekk liana igeorgeoikonomo Fourtou Κλημεντίνη tfghp kostas1233 katerinavld Manolo165 Nefeloula Lebron T C kilopo Renia21 vero_rove Barka Moblok stefan Natassa02 Kostas30 J.Cameron Γιώργος - Κόρινθος KingOfPop Viedo Elena78 Αλκης Κ. giannhs2001 Belle26 tsiobieman Stelios725 Mukumbura fretoe Stefanosxios ikigai SweetGirl KaterinaL hirasawayui Ευθυμος suaimhneas Χριστιαννα Paul77 NEKTARIOS11 Dimitris9 iManosX13 Φινεύς civilian jj! NightOwl kz22 Libertus cynzp Ggpg dimitrama5 dim6 dbPoliceOff Dimitris13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και ναι,λοιπόν,βρήκα και γώ σπίτι! Ανυπομονώ να εγκατασταθώ και να το διακοσμήσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mafalda8520 Εκκολαπτόμενο μέλος Η mafalda8520 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:25 Η mafalda8520: #291 04-09-12 00:25 Παιδια γεια σας,εγω εχω το εξης προβλημα περασα Αθηνα και θα μεινω σε ενα ανοικιαστο σπιτι της γιαγιας μου στην Κυψελη στο κεντρο η σχολή μου ειναι Κολωνακι, όμως δεν εχω και τοσο θεμα με την αποσταση όσο με την περιοχη ειναι οντως οσο τρομακτικη ακουγεται στις ειδησεις? ή τουλαχιστον τωρα εχουν ηρεμίσει καπως τα πράγματα? Λετε να νοικιάσω αλλου? Ευχαριστω εκ των προτέρων!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christie_94 Νεοφερμένο μέλος Η christie_94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:33 Η christie_94: #292 04-09-12 00:33 μενω απο τοτε που γεννηθηκα στην κυψελη και το μοναδικο πραγμα που εχω να σου πω, οτι ειναι στη black list -για μενα- με τα πιο επικινδυνα μερη για να μενεις! οσο ειναι ημερα μπορεις να κυκλοφορεις με αρκετη προσοχη (γιατι βουτανε τσαντες), μετα τις 10 το βραδυ ομως περπατας στους δρομους και τρεμεις, χωρις υπερβολη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boss. Δραστήριο μέλος Ο boss. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μύκονος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:24 Ο boss. έγραψε: #293 04-09-12 02:24 Αρχική Δημοσίευση από mafalda8520: Παιδια γεια σας,εγω εχω το εξης προβλημα περασα Αθηνα και θα μεινω σε ενα ανοικιαστο σπιτι της γιαγιας μου στην Κυψελη στο κεντρο η σχολή μου ειναι Κολωνακι, όμως δεν εχω και τοσο θεμα με την αποσταση όσο με την περιοχη ειναι οντως οσο τρομακτικη ακουγεται στις ειδησεις? ή τουλαχιστον τωρα εχουν ηρεμίσει καπως τα πράγματα? Λετε να νοικιάσω αλλου? Ευχαριστω εκ των προτέρων!!! Click για ανάπτυξη... ολα καλα θα πανε, χαμογελαστη να εισαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:35 Ο venividivici43946: #294 04-09-12 02:35 Αρχική Δημοσίευση από mafalda8520: Παιδια γεια σας,εγω εχω το εξης προβλημα περασα Αθηνα και θα μεινω σε ενα ανοικιαστο σπιτι της γιαγιας μου στην Κυψελη στο κεντρο η σχολή μου ειναι Κολωνακι, όμως δεν εχω και τοσο θεμα με την αποσταση όσο με την περιοχη ειναι οντως οσο τρομακτικη ακουγεται στις ειδησεις? ή τουλαχιστον τωρα εχουν ηρεμίσει καπως τα πράγματα? Λετε να νοικιάσω αλλου? Ευχαριστω εκ των προτέρων!!! Click για ανάπτυξη... Τυχερή είσαι. Θα λάβεις τσάμπα εκπαίδευση κομάντο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:54 Ο Mr.Blonde: #295 04-09-12 02:54 Κακη περιοχη.Φουλ στην εγκληματικοτητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boss. Δραστήριο μέλος Ο boss. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μύκονος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:57 Ο boss. έγραψε: #296 04-09-12 02:57 ειστε σιγουροι ολοι εδω μεσα πως την περιοχη την ξερετε ? ή σας εχουν πει, και εχετε ακουσει απο τον ταδε... ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christie_94 Νεοφερμένο μέλος Η christie_94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 03:09 Η christie_94: #297 04-09-12 03:09 Αρχική Δημοσίευση από boss.: ειστε σιγουροι ολοι εδω μεσα πως την περιοχη την ξερετε ? ή σας εχουν πει, και εχετε ακουσει απο τον ταδε... ? Click για ανάπτυξη... ειτε την ξερουν, ειτε οχι, καλα τα λενε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 03:13 Ο Insomnie έγραψε: #298 04-09-12 03:13 Έχει πολλές μέλισσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:21 Η wolfe4ever: #299 04-09-12 15:21 Το βρήκαμε, το κλείσαμε, το εξοπλίσαμε, το καθαρίσαμε και τώρα σας γράφω από αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mafalda8520 Εκκολαπτόμενο μέλος Η mafalda8520 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:41 Η mafalda8520: #300 04-09-12 15:41 Παιδιά, είναι όντως δύσκολο να μένεις σήμεσα στην Κυψέλη; Σκέφτομαι να μείνω σε ένα ανοίκαιστο δυάρι της γιαγιάς μου που είναι στην Κυψέλη και ψιλοφοβάμαι με όλα αυτά που ακούγονται... Εσείς τι μου προτείνετε; Λέτε να νοικιάσω αλλού ή να μείνω εκεί; αν τα πραγματα ειναι οντως ετσι όπως μου τα περιγραφεις cristie_94 πολύ φοβαμαι πως θα μετακομίσω γιατί η άλήθεια ειναι πως ποτε δεν ονειρευόμουν να γινω comandos... γαμωτο πανω που ειχα χαρει που θα εμενα σε τζαμπα σπιτι.. Τεσπα θα παω για αρχη και αμα επιβεβαιωθούν τα λεγομενα σας του χρονου φευγω... Γιατί αγαπητε Boss ανεκαθεν ειμαι χαμογελαστη ομως το θεμα ειναι να διατηρησω αυτό το χαμογελο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Σεπτεμβρίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 157 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fofifofi78 eupalinaros Startx0 Magichero theodle Steliosalm dmav Angelikaaa thenutritionist giorgos78 BillyTheKid Nikos_T Maynard Unboxholics User2350 phoni Annalad KingPoul Nikoleta_Giann Annu Αννα1 mitsos14 ggl Eri0611 Nala Alexecon1991 Dimitris2001 Panagiotis849 Giii calliope lnesb iminspain Εριφύλη Leukosrinokeros valantis21 azula Dora140303 korlef globglogabgalab Revekka Nick2325 charmander constansn Ανώνυμη Marple SlimShady stav.mdp Ryuzaki snowy vetas VasoGrimes stamoul1s SMK n1ki20 Ria99 nucomer PanMoonlight Dr. Gl. Luminous pacheiko Paragontas7000 johnsala Georgekk liana igeorgeoikonomo Fourtou Κλημεντίνη tfghp kostas1233 katerinavld Manolo165 Nefeloula Lebron T C kilopo Renia21 vero_rove Barka Moblok stefan Natassa02 Kostas30 J.Cameron Γιώργος - Κόρινθος KingOfPop Viedo Elena78 Αλκης Κ. giannhs2001 Belle26 tsiobieman Stelios725 Mukumbura fretoe Stefanosxios ikigai SweetGirl KaterinaL hirasawayui Ευθυμος suaimhneas Χριστιαννα Paul77 NEKTARIOS11 Dimitris9 iManosX13 Φινεύς civilian jj! NightOwl kz22 Libertus cynzp Ggpg dimitrama5 dim6 dbPoliceOff Dimitris13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδια γεια σας,εγω εχω το εξης προβλημα περασα Αθηνα και θα μεινω σε ενα ανοικιαστο σπιτι της γιαγιας μου στην Κυψελη στο κεντρο η σχολή μου ειναι Κολωνακι, όμως δεν εχω και τοσο θεμα με την αποσταση όσο με την περιοχη ειναι οντως οσο τρομακτικη ακουγεται στις ειδησεις? ή τουλαχιστον τωρα εχουν ηρεμίσει καπως τα πράγματα? Λετε να νοικιάσω αλλου? Ευχαριστω εκ των προτέρων!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christie_94 Νεοφερμένο μέλος Η christie_94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:33 Η christie_94: #292 04-09-12 00:33 μενω απο τοτε που γεννηθηκα στην κυψελη και το μοναδικο πραγμα που εχω να σου πω, οτι ειναι στη black list -για μενα- με τα πιο επικινδυνα μερη για να μενεις! οσο ειναι ημερα μπορεις να κυκλοφορεις με αρκετη προσοχη (γιατι βουτανε τσαντες), μετα τις 10 το βραδυ ομως περπατας στους δρομους και τρεμεις, χωρις υπερβολη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boss. Δραστήριο μέλος Ο boss. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μύκονος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:24 Ο boss. έγραψε: #293 04-09-12 02:24 Αρχική Δημοσίευση από mafalda8520: Παιδια γεια σας,εγω εχω το εξης προβλημα περασα Αθηνα και θα μεινω σε ενα ανοικιαστο σπιτι της γιαγιας μου στην Κυψελη στο κεντρο η σχολή μου ειναι Κολωνακι, όμως δεν εχω και τοσο θεμα με την αποσταση όσο με την περιοχη ειναι οντως οσο τρομακτικη ακουγεται στις ειδησεις? ή τουλαχιστον τωρα εχουν ηρεμίσει καπως τα πράγματα? Λετε να νοικιάσω αλλου? Ευχαριστω εκ των προτέρων!!! Click για ανάπτυξη... ολα καλα θα πανε, χαμογελαστη να εισαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:35 Ο venividivici43946: #294 04-09-12 02:35 Αρχική Δημοσίευση από mafalda8520: Παιδια γεια σας,εγω εχω το εξης προβλημα περασα Αθηνα και θα μεινω σε ενα ανοικιαστο σπιτι της γιαγιας μου στην Κυψελη στο κεντρο η σχολή μου ειναι Κολωνακι, όμως δεν εχω και τοσο θεμα με την αποσταση όσο με την περιοχη ειναι οντως οσο τρομακτικη ακουγεται στις ειδησεις? ή τουλαχιστον τωρα εχουν ηρεμίσει καπως τα πράγματα? Λετε να νοικιάσω αλλου? Ευχαριστω εκ των προτέρων!!! Click για ανάπτυξη... Τυχερή είσαι. Θα λάβεις τσάμπα εκπαίδευση κομάντο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:54 Ο Mr.Blonde: #295 04-09-12 02:54 Κακη περιοχη.Φουλ στην εγκληματικοτητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boss. Δραστήριο μέλος Ο boss. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μύκονος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:57 Ο boss. έγραψε: #296 04-09-12 02:57 ειστε σιγουροι ολοι εδω μεσα πως την περιοχη την ξερετε ? ή σας εχουν πει, και εχετε ακουσει απο τον ταδε... ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christie_94 Νεοφερμένο μέλος Η christie_94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 03:09 Η christie_94: #297 04-09-12 03:09 Αρχική Δημοσίευση από boss.: ειστε σιγουροι ολοι εδω μεσα πως την περιοχη την ξερετε ? ή σας εχουν πει, και εχετε ακουσει απο τον ταδε... ? Click για ανάπτυξη... ειτε την ξερουν, ειτε οχι, καλα τα λενε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 03:13 Ο Insomnie έγραψε: #298 04-09-12 03:13 Έχει πολλές μέλισσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:21 Η wolfe4ever: #299 04-09-12 15:21 Το βρήκαμε, το κλείσαμε, το εξοπλίσαμε, το καθαρίσαμε και τώρα σας γράφω από αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mafalda8520 Εκκολαπτόμενο μέλος Η mafalda8520 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:41 Η mafalda8520: #300 04-09-12 15:41 Παιδιά, είναι όντως δύσκολο να μένεις σήμεσα στην Κυψέλη; Σκέφτομαι να μείνω σε ένα ανοίκαιστο δυάρι της γιαγιάς μου που είναι στην Κυψέλη και ψιλοφοβάμαι με όλα αυτά που ακούγονται... Εσείς τι μου προτείνετε; Λέτε να νοικιάσω αλλού ή να μείνω εκεί; αν τα πραγματα ειναι οντως ετσι όπως μου τα περιγραφεις cristie_94 πολύ φοβαμαι πως θα μετακομίσω γιατί η άλήθεια ειναι πως ποτε δεν ονειρευόμουν να γινω comandos... γαμωτο πανω που ειχα χαρει που θα εμενα σε τζαμπα σπιτι.. Τεσπα θα παω για αρχη και αμα επιβεβαιωθούν τα λεγομενα σας του χρονου φευγω... Γιατί αγαπητε Boss ανεκαθεν ειμαι χαμογελαστη ομως το θεμα ειναι να διατηρησω αυτό το χαμογελο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Σεπτεμβρίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 157 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fofifofi78 eupalinaros Startx0 Magichero theodle Steliosalm dmav Angelikaaa thenutritionist giorgos78 BillyTheKid Nikos_T Maynard Unboxholics User2350 phoni Annalad KingPoul Nikoleta_Giann Annu Αννα1 mitsos14 ggl Eri0611 Nala Alexecon1991 Dimitris2001 Panagiotis849 Giii calliope lnesb iminspain Εριφύλη Leukosrinokeros valantis21 azula Dora140303 korlef globglogabgalab Revekka Nick2325 charmander constansn Ανώνυμη Marple SlimShady stav.mdp Ryuzaki snowy vetas VasoGrimes stamoul1s SMK n1ki20 Ria99 nucomer PanMoonlight Dr. Gl. Luminous pacheiko Paragontas7000 johnsala Georgekk liana igeorgeoikonomo Fourtou Κλημεντίνη tfghp kostas1233 katerinavld Manolo165 Nefeloula Lebron T C kilopo Renia21 vero_rove Barka Moblok stefan Natassa02 Kostas30 J.Cameron Γιώργος - Κόρινθος KingOfPop Viedo Elena78 Αλκης Κ. giannhs2001 Belle26 tsiobieman Stelios725 Mukumbura fretoe Stefanosxios ikigai SweetGirl KaterinaL hirasawayui Ευθυμος suaimhneas Χριστιαννα Paul77 NEKTARIOS11 Dimitris9 iManosX13 Φινεύς civilian jj! NightOwl kz22 Libertus cynzp Ggpg dimitrama5 dim6 dbPoliceOff Dimitris13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μενω απο τοτε που γεννηθηκα στην κυψελη και το μοναδικο πραγμα που εχω να σου πω, οτι ειναι στη black list -για μενα- με τα πιο επικινδυνα μερη για να μενεις! οσο ειναι ημερα μπορεις να κυκλοφορεις με αρκετη προσοχη (γιατι βουτανε τσαντες), μετα τις 10 το βραδυ ομως περπατας στους δρομους και τρεμεις, χωρις υπερβολη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
boss. Δραστήριο μέλος Ο boss. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μύκονος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:24 Ο boss. έγραψε: #293 04-09-12 02:24 Αρχική Δημοσίευση από mafalda8520: Παιδια γεια σας,εγω εχω το εξης προβλημα περασα Αθηνα και θα μεινω σε ενα ανοικιαστο σπιτι της γιαγιας μου στην Κυψελη στο κεντρο η σχολή μου ειναι Κολωνακι, όμως δεν εχω και τοσο θεμα με την αποσταση όσο με την περιοχη ειναι οντως οσο τρομακτικη ακουγεται στις ειδησεις? ή τουλαχιστον τωρα εχουν ηρεμίσει καπως τα πράγματα? Λετε να νοικιάσω αλλου? Ευχαριστω εκ των προτέρων!!! Click για ανάπτυξη... ολα καλα θα πανε, χαμογελαστη να εισαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:35 Ο venividivici43946: #294 04-09-12 02:35 Αρχική Δημοσίευση από mafalda8520: Παιδια γεια σας,εγω εχω το εξης προβλημα περασα Αθηνα και θα μεινω σε ενα ανοικιαστο σπιτι της γιαγιας μου στην Κυψελη στο κεντρο η σχολή μου ειναι Κολωνακι, όμως δεν εχω και τοσο θεμα με την αποσταση όσο με την περιοχη ειναι οντως οσο τρομακτικη ακουγεται στις ειδησεις? ή τουλαχιστον τωρα εχουν ηρεμίσει καπως τα πράγματα? Λετε να νοικιάσω αλλου? Ευχαριστω εκ των προτέρων!!! Click για ανάπτυξη... Τυχερή είσαι. Θα λάβεις τσάμπα εκπαίδευση κομάντο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:54 Ο Mr.Blonde: #295 04-09-12 02:54 Κακη περιοχη.Φουλ στην εγκληματικοτητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boss. Δραστήριο μέλος Ο boss. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μύκονος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:57 Ο boss. έγραψε: #296 04-09-12 02:57 ειστε σιγουροι ολοι εδω μεσα πως την περιοχη την ξερετε ? ή σας εχουν πει, και εχετε ακουσει απο τον ταδε... ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christie_94 Νεοφερμένο μέλος Η christie_94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 03:09 Η christie_94: #297 04-09-12 03:09 Αρχική Δημοσίευση από boss.: ειστε σιγουροι ολοι εδω μεσα πως την περιοχη την ξερετε ? ή σας εχουν πει, και εχετε ακουσει απο τον ταδε... ? Click για ανάπτυξη... ειτε την ξερουν, ειτε οχι, καλα τα λενε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 03:13 Ο Insomnie έγραψε: #298 04-09-12 03:13 Έχει πολλές μέλισσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:21 Η wolfe4ever: #299 04-09-12 15:21 Το βρήκαμε, το κλείσαμε, το εξοπλίσαμε, το καθαρίσαμε και τώρα σας γράφω από αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mafalda8520 Εκκολαπτόμενο μέλος Η mafalda8520 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:41 Η mafalda8520: #300 04-09-12 15:41 Παιδιά, είναι όντως δύσκολο να μένεις σήμεσα στην Κυψέλη; Σκέφτομαι να μείνω σε ένα ανοίκαιστο δυάρι της γιαγιάς μου που είναι στην Κυψέλη και ψιλοφοβάμαι με όλα αυτά που ακούγονται... Εσείς τι μου προτείνετε; Λέτε να νοικιάσω αλλού ή να μείνω εκεί; αν τα πραγματα ειναι οντως ετσι όπως μου τα περιγραφεις cristie_94 πολύ φοβαμαι πως θα μετακομίσω γιατί η άλήθεια ειναι πως ποτε δεν ονειρευόμουν να γινω comandos... γαμωτο πανω που ειχα χαρει που θα εμενα σε τζαμπα σπιτι.. Τεσπα θα παω για αρχη και αμα επιβεβαιωθούν τα λεγομενα σας του χρονου φευγω... Γιατί αγαπητε Boss ανεκαθεν ειμαι χαμογελαστη ομως το θεμα ειναι να διατηρησω αυτό το χαμογελο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Σεπτεμβρίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 157 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fofifofi78 eupalinaros Startx0 Magichero theodle Steliosalm dmav Angelikaaa thenutritionist giorgos78 BillyTheKid Nikos_T Maynard Unboxholics User2350 phoni Annalad KingPoul Nikoleta_Giann Annu Αννα1 mitsos14 ggl Eri0611 Nala Alexecon1991 Dimitris2001 Panagiotis849 Giii calliope lnesb iminspain Εριφύλη Leukosrinokeros valantis21 azula Dora140303 korlef globglogabgalab Revekka Nick2325 charmander constansn Ανώνυμη Marple SlimShady stav.mdp Ryuzaki snowy vetas VasoGrimes stamoul1s SMK n1ki20 Ria99 nucomer PanMoonlight Dr. Gl. Luminous pacheiko Paragontas7000 johnsala Georgekk liana igeorgeoikonomo Fourtou Κλημεντίνη tfghp kostas1233 katerinavld Manolo165 Nefeloula Lebron T C kilopo Renia21 vero_rove Barka Moblok stefan Natassa02 Kostas30 J.Cameron Γιώργος - Κόρινθος KingOfPop Viedo Elena78 Αλκης Κ. giannhs2001 Belle26 tsiobieman Stelios725 Mukumbura fretoe Stefanosxios ikigai SweetGirl KaterinaL hirasawayui Ευθυμος suaimhneas Χριστιαννα Paul77 NEKTARIOS11 Dimitris9 iManosX13 Φινεύς civilian jj! NightOwl kz22 Libertus cynzp Ggpg dimitrama5 dim6 dbPoliceOff Dimitris13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mafalda8520: Παιδια γεια σας,εγω εχω το εξης προβλημα περασα Αθηνα και θα μεινω σε ενα ανοικιαστο σπιτι της γιαγιας μου στην Κυψελη στο κεντρο η σχολή μου ειναι Κολωνακι, όμως δεν εχω και τοσο θεμα με την αποσταση όσο με την περιοχη ειναι οντως οσο τρομακτικη ακουγεται στις ειδησεις? ή τουλαχιστον τωρα εχουν ηρεμίσει καπως τα πράγματα? Λετε να νοικιάσω αλλου? Ευχαριστω εκ των προτέρων!!! Click για ανάπτυξη... ολα καλα θα πανε, χαμογελαστη να εισαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:35 Ο venividivici43946: #294 04-09-12 02:35 Αρχική Δημοσίευση από mafalda8520: Παιδια γεια σας,εγω εχω το εξης προβλημα περασα Αθηνα και θα μεινω σε ενα ανοικιαστο σπιτι της γιαγιας μου στην Κυψελη στο κεντρο η σχολή μου ειναι Κολωνακι, όμως δεν εχω και τοσο θεμα με την αποσταση όσο με την περιοχη ειναι οντως οσο τρομακτικη ακουγεται στις ειδησεις? ή τουλαχιστον τωρα εχουν ηρεμίσει καπως τα πράγματα? Λετε να νοικιάσω αλλου? Ευχαριστω εκ των προτέρων!!! Click για ανάπτυξη... Τυχερή είσαι. Θα λάβεις τσάμπα εκπαίδευση κομάντο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:54 Ο Mr.Blonde: #295 04-09-12 02:54 Κακη περιοχη.Φουλ στην εγκληματικοτητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boss. Δραστήριο μέλος Ο boss. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μύκονος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:57 Ο boss. έγραψε: #296 04-09-12 02:57 ειστε σιγουροι ολοι εδω μεσα πως την περιοχη την ξερετε ? ή σας εχουν πει, και εχετε ακουσει απο τον ταδε... ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christie_94 Νεοφερμένο μέλος Η christie_94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 03:09 Η christie_94: #297 04-09-12 03:09 Αρχική Δημοσίευση από boss.: ειστε σιγουροι ολοι εδω μεσα πως την περιοχη την ξερετε ? ή σας εχουν πει, και εχετε ακουσει απο τον ταδε... ? Click για ανάπτυξη... ειτε την ξερουν, ειτε οχι, καλα τα λενε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 03:13 Ο Insomnie έγραψε: #298 04-09-12 03:13 Έχει πολλές μέλισσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:21 Η wolfe4ever: #299 04-09-12 15:21 Το βρήκαμε, το κλείσαμε, το εξοπλίσαμε, το καθαρίσαμε και τώρα σας γράφω από αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mafalda8520 Εκκολαπτόμενο μέλος Η mafalda8520 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:41 Η mafalda8520: #300 04-09-12 15:41 Παιδιά, είναι όντως δύσκολο να μένεις σήμεσα στην Κυψέλη; Σκέφτομαι να μείνω σε ένα ανοίκαιστο δυάρι της γιαγιάς μου που είναι στην Κυψέλη και ψιλοφοβάμαι με όλα αυτά που ακούγονται... Εσείς τι μου προτείνετε; Λέτε να νοικιάσω αλλού ή να μείνω εκεί; αν τα πραγματα ειναι οντως ετσι όπως μου τα περιγραφεις cristie_94 πολύ φοβαμαι πως θα μετακομίσω γιατί η άλήθεια ειναι πως ποτε δεν ονειρευόμουν να γινω comandos... γαμωτο πανω που ειχα χαρει που θα εμενα σε τζαμπα σπιτι.. Τεσπα θα παω για αρχη και αμα επιβεβαιωθούν τα λεγομενα σας του χρονου φευγω... Γιατί αγαπητε Boss ανεκαθεν ειμαι χαμογελαστη ομως το θεμα ειναι να διατηρησω αυτό το χαμογελο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Σεπτεμβρίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 157 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fofifofi78 eupalinaros Startx0 Magichero theodle Steliosalm dmav Angelikaaa thenutritionist giorgos78 BillyTheKid Nikos_T Maynard Unboxholics User2350 phoni Annalad KingPoul Nikoleta_Giann Annu Αννα1 mitsos14 ggl Eri0611 Nala Alexecon1991 Dimitris2001 Panagiotis849 Giii calliope lnesb iminspain Εριφύλη Leukosrinokeros valantis21 azula Dora140303 korlef globglogabgalab Revekka Nick2325 charmander constansn Ανώνυμη Marple SlimShady stav.mdp Ryuzaki snowy vetas VasoGrimes stamoul1s SMK n1ki20 Ria99 nucomer PanMoonlight Dr. Gl. Luminous pacheiko Paragontas7000 johnsala Georgekk liana igeorgeoikonomo Fourtou Κλημεντίνη tfghp kostas1233 katerinavld Manolo165 Nefeloula Lebron T C kilopo Renia21 vero_rove Barka Moblok stefan Natassa02 Kostas30 J.Cameron Γιώργος - Κόρινθος KingOfPop Viedo Elena78 Αλκης Κ. giannhs2001 Belle26 tsiobieman Stelios725 Mukumbura fretoe Stefanosxios ikigai SweetGirl KaterinaL hirasawayui Ευθυμος suaimhneas Χριστιαννα Paul77 NEKTARIOS11 Dimitris9 iManosX13 Φινεύς civilian jj! NightOwl kz22 Libertus cynzp Ggpg dimitrama5 dim6 dbPoliceOff Dimitris13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mafalda8520: Παιδια γεια σας,εγω εχω το εξης προβλημα περασα Αθηνα και θα μεινω σε ενα ανοικιαστο σπιτι της γιαγιας μου στην Κυψελη στο κεντρο η σχολή μου ειναι Κολωνακι, όμως δεν εχω και τοσο θεμα με την αποσταση όσο με την περιοχη ειναι οντως οσο τρομακτικη ακουγεται στις ειδησεις? ή τουλαχιστον τωρα εχουν ηρεμίσει καπως τα πράγματα? Λετε να νοικιάσω αλλου? Ευχαριστω εκ των προτέρων!!! Click για ανάπτυξη... Τυχερή είσαι. Θα λάβεις τσάμπα εκπαίδευση κομάντο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:54 Ο Mr.Blonde: #295 04-09-12 02:54 Κακη περιοχη.Φουλ στην εγκληματικοτητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boss. Δραστήριο μέλος Ο boss. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μύκονος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:57 Ο boss. έγραψε: #296 04-09-12 02:57 ειστε σιγουροι ολοι εδω μεσα πως την περιοχη την ξερετε ? ή σας εχουν πει, και εχετε ακουσει απο τον ταδε... ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christie_94 Νεοφερμένο μέλος Η christie_94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 03:09 Η christie_94: #297 04-09-12 03:09 Αρχική Δημοσίευση από boss.: ειστε σιγουροι ολοι εδω μεσα πως την περιοχη την ξερετε ? ή σας εχουν πει, και εχετε ακουσει απο τον ταδε... ? Click για ανάπτυξη... ειτε την ξερουν, ειτε οχι, καλα τα λενε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 03:13 Ο Insomnie έγραψε: #298 04-09-12 03:13 Έχει πολλές μέλισσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:21 Η wolfe4ever: #299 04-09-12 15:21 Το βρήκαμε, το κλείσαμε, το εξοπλίσαμε, το καθαρίσαμε και τώρα σας γράφω από αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mafalda8520 Εκκολαπτόμενο μέλος Η mafalda8520 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:41 Η mafalda8520: #300 04-09-12 15:41 Παιδιά, είναι όντως δύσκολο να μένεις σήμεσα στην Κυψέλη; Σκέφτομαι να μείνω σε ένα ανοίκαιστο δυάρι της γιαγιάς μου που είναι στην Κυψέλη και ψιλοφοβάμαι με όλα αυτά που ακούγονται... Εσείς τι μου προτείνετε; Λέτε να νοικιάσω αλλού ή να μείνω εκεί; αν τα πραγματα ειναι οντως ετσι όπως μου τα περιγραφεις cristie_94 πολύ φοβαμαι πως θα μετακομίσω γιατί η άλήθεια ειναι πως ποτε δεν ονειρευόμουν να γινω comandos... γαμωτο πανω που ειχα χαρει που θα εμενα σε τζαμπα σπιτι.. Τεσπα θα παω για αρχη και αμα επιβεβαιωθούν τα λεγομενα σας του χρονου φευγω... Γιατί αγαπητε Boss ανεκαθεν ειμαι χαμογελαστη ομως το θεμα ειναι να διατηρησω αυτό το χαμογελο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Σεπτεμβρίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 157 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fofifofi78 eupalinaros Startx0 Magichero theodle Steliosalm dmav Angelikaaa thenutritionist giorgos78 BillyTheKid Nikos_T Maynard Unboxholics User2350 phoni Annalad KingPoul Nikoleta_Giann Annu Αννα1 mitsos14 ggl Eri0611 Nala Alexecon1991 Dimitris2001 Panagiotis849 Giii calliope lnesb iminspain Εριφύλη Leukosrinokeros valantis21 azula Dora140303 korlef globglogabgalab Revekka Nick2325 charmander constansn Ανώνυμη Marple SlimShady stav.mdp Ryuzaki snowy vetas VasoGrimes stamoul1s SMK n1ki20 Ria99 nucomer PanMoonlight Dr. Gl. Luminous pacheiko Paragontas7000 johnsala Georgekk liana igeorgeoikonomo Fourtou Κλημεντίνη tfghp kostas1233 katerinavld Manolo165 Nefeloula Lebron T C kilopo Renia21 vero_rove Barka Moblok stefan Natassa02 Kostas30 J.Cameron Γιώργος - Κόρινθος KingOfPop Viedo Elena78 Αλκης Κ. giannhs2001 Belle26 tsiobieman Stelios725 Mukumbura fretoe Stefanosxios ikigai SweetGirl KaterinaL hirasawayui Ευθυμος suaimhneas Χριστιαννα Paul77 NEKTARIOS11 Dimitris9 iManosX13 Φινεύς civilian jj! NightOwl kz22 Libertus cynzp Ggpg dimitrama5 dim6 dbPoliceOff Dimitris13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κακη περιοχη.Φουλ στην εγκληματικοτητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
boss. Δραστήριο μέλος Ο boss. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μύκονος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:57 Ο boss. έγραψε: #296 04-09-12 02:57 ειστε σιγουροι ολοι εδω μεσα πως την περιοχη την ξερετε ? ή σας εχουν πει, και εχετε ακουσει απο τον ταδε... ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christie_94 Νεοφερμένο μέλος Η christie_94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 03:09 Η christie_94: #297 04-09-12 03:09 Αρχική Δημοσίευση από boss.: ειστε σιγουροι ολοι εδω μεσα πως την περιοχη την ξερετε ? ή σας εχουν πει, και εχετε ακουσει απο τον ταδε... ? Click για ανάπτυξη... ειτε την ξερουν, ειτε οχι, καλα τα λενε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 03:13 Ο Insomnie έγραψε: #298 04-09-12 03:13 Έχει πολλές μέλισσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:21 Η wolfe4ever: #299 04-09-12 15:21 Το βρήκαμε, το κλείσαμε, το εξοπλίσαμε, το καθαρίσαμε και τώρα σας γράφω από αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mafalda8520 Εκκολαπτόμενο μέλος Η mafalda8520 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:41 Η mafalda8520: #300 04-09-12 15:41 Παιδιά, είναι όντως δύσκολο να μένεις σήμεσα στην Κυψέλη; Σκέφτομαι να μείνω σε ένα ανοίκαιστο δυάρι της γιαγιάς μου που είναι στην Κυψέλη και ψιλοφοβάμαι με όλα αυτά που ακούγονται... Εσείς τι μου προτείνετε; Λέτε να νοικιάσω αλλού ή να μείνω εκεί; αν τα πραγματα ειναι οντως ετσι όπως μου τα περιγραφεις cristie_94 πολύ φοβαμαι πως θα μετακομίσω γιατί η άλήθεια ειναι πως ποτε δεν ονειρευόμουν να γινω comandos... γαμωτο πανω που ειχα χαρει που θα εμενα σε τζαμπα σπιτι.. Τεσπα θα παω για αρχη και αμα επιβεβαιωθούν τα λεγομενα σας του χρονου φευγω... Γιατί αγαπητε Boss ανεκαθεν ειμαι χαμογελαστη ομως το θεμα ειναι να διατηρησω αυτό το χαμογελο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Σεπτεμβρίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 157 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fofifofi78 eupalinaros Startx0 Magichero theodle Steliosalm dmav Angelikaaa thenutritionist giorgos78 BillyTheKid Nikos_T Maynard Unboxholics User2350 phoni Annalad KingPoul Nikoleta_Giann Annu Αννα1 mitsos14 ggl Eri0611 Nala Alexecon1991 Dimitris2001 Panagiotis849 Giii calliope lnesb iminspain Εριφύλη Leukosrinokeros valantis21 azula Dora140303 korlef globglogabgalab Revekka Nick2325 charmander constansn Ανώνυμη Marple SlimShady stav.mdp Ryuzaki snowy vetas VasoGrimes stamoul1s SMK n1ki20 Ria99 nucomer PanMoonlight Dr. Gl. Luminous pacheiko Paragontas7000 johnsala Georgekk liana igeorgeoikonomo Fourtou Κλημεντίνη tfghp kostas1233 katerinavld Manolo165 Nefeloula Lebron T C kilopo Renia21 vero_rove Barka Moblok stefan Natassa02 Kostas30 J.Cameron Γιώργος - Κόρινθος KingOfPop Viedo Elena78 Αλκης Κ. giannhs2001 Belle26 tsiobieman Stelios725 Mukumbura fretoe Stefanosxios ikigai SweetGirl KaterinaL hirasawayui Ευθυμος suaimhneas Χριστιαννα Paul77 NEKTARIOS11 Dimitris9 iManosX13 Φινεύς civilian jj! NightOwl kz22 Libertus cynzp Ggpg dimitrama5 dim6 dbPoliceOff Dimitris13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ειστε σιγουροι ολοι εδω μεσα πως την περιοχη την ξερετε ? ή σας εχουν πει, και εχετε ακουσει απο τον ταδε... ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christie_94 Νεοφερμένο μέλος Η christie_94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 03:09 Η christie_94: #297 04-09-12 03:09 Αρχική Δημοσίευση από boss.: ειστε σιγουροι ολοι εδω μεσα πως την περιοχη την ξερετε ? ή σας εχουν πει, και εχετε ακουσει απο τον ταδε... ? Click για ανάπτυξη... ειτε την ξερουν, ειτε οχι, καλα τα λενε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 03:13 Ο Insomnie έγραψε: #298 04-09-12 03:13 Έχει πολλές μέλισσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:21 Η wolfe4ever: #299 04-09-12 15:21 Το βρήκαμε, το κλείσαμε, το εξοπλίσαμε, το καθαρίσαμε και τώρα σας γράφω από αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mafalda8520 Εκκολαπτόμενο μέλος Η mafalda8520 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:41 Η mafalda8520: #300 04-09-12 15:41 Παιδιά, είναι όντως δύσκολο να μένεις σήμεσα στην Κυψέλη; Σκέφτομαι να μείνω σε ένα ανοίκαιστο δυάρι της γιαγιάς μου που είναι στην Κυψέλη και ψιλοφοβάμαι με όλα αυτά που ακούγονται... Εσείς τι μου προτείνετε; Λέτε να νοικιάσω αλλού ή να μείνω εκεί; αν τα πραγματα ειναι οντως ετσι όπως μου τα περιγραφεις cristie_94 πολύ φοβαμαι πως θα μετακομίσω γιατί η άλήθεια ειναι πως ποτε δεν ονειρευόμουν να γινω comandos... γαμωτο πανω που ειχα χαρει που θα εμενα σε τζαμπα σπιτι.. Τεσπα θα παω για αρχη και αμα επιβεβαιωθούν τα λεγομενα σας του χρονου φευγω... Γιατί αγαπητε Boss ανεκαθεν ειμαι χαμογελαστη ομως το θεμα ειναι να διατηρησω αυτό το χαμογελο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Σεπτεμβρίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 157 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fofifofi78 eupalinaros Startx0 Magichero theodle Steliosalm dmav Angelikaaa thenutritionist giorgos78 BillyTheKid Nikos_T Maynard Unboxholics User2350 phoni Annalad KingPoul Nikoleta_Giann Annu Αννα1 mitsos14 ggl Eri0611 Nala Alexecon1991 Dimitris2001 Panagiotis849 Giii calliope lnesb iminspain Εριφύλη Leukosrinokeros valantis21 azula Dora140303 korlef globglogabgalab Revekka Nick2325 charmander constansn Ανώνυμη Marple SlimShady stav.mdp Ryuzaki snowy vetas VasoGrimes stamoul1s SMK n1ki20 Ria99 nucomer PanMoonlight Dr. Gl. Luminous pacheiko Paragontas7000 johnsala Georgekk liana igeorgeoikonomo Fourtou Κλημεντίνη tfghp kostas1233 katerinavld Manolo165 Nefeloula Lebron T C kilopo Renia21 vero_rove Barka Moblok stefan Natassa02 Kostas30 J.Cameron Γιώργος - Κόρινθος KingOfPop Viedo Elena78 Αλκης Κ. giannhs2001 Belle26 tsiobieman Stelios725 Mukumbura fretoe Stefanosxios ikigai SweetGirl KaterinaL hirasawayui Ευθυμος suaimhneas Χριστιαννα Paul77 NEKTARIOS11 Dimitris9 iManosX13 Φινεύς civilian jj! NightOwl kz22 Libertus cynzp Ggpg dimitrama5 dim6 dbPoliceOff Dimitris13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από boss.: ειστε σιγουροι ολοι εδω μεσα πως την περιοχη την ξερετε ? ή σας εχουν πει, και εχετε ακουσει απο τον ταδε... ? Click για ανάπτυξη... ειτε την ξερουν, ειτε οχι, καλα τα λενε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 03:13 Ο Insomnie έγραψε: #298 04-09-12 03:13 Έχει πολλές μέλισσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:21 Η wolfe4ever: #299 04-09-12 15:21 Το βρήκαμε, το κλείσαμε, το εξοπλίσαμε, το καθαρίσαμε και τώρα σας γράφω από αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mafalda8520 Εκκολαπτόμενο μέλος Η mafalda8520 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:41 Η mafalda8520: #300 04-09-12 15:41 Παιδιά, είναι όντως δύσκολο να μένεις σήμεσα στην Κυψέλη; Σκέφτομαι να μείνω σε ένα ανοίκαιστο δυάρι της γιαγιάς μου που είναι στην Κυψέλη και ψιλοφοβάμαι με όλα αυτά που ακούγονται... Εσείς τι μου προτείνετε; Λέτε να νοικιάσω αλλού ή να μείνω εκεί; αν τα πραγματα ειναι οντως ετσι όπως μου τα περιγραφεις cristie_94 πολύ φοβαμαι πως θα μετακομίσω γιατί η άλήθεια ειναι πως ποτε δεν ονειρευόμουν να γινω comandos... γαμωτο πανω που ειχα χαρει που θα εμενα σε τζαμπα σπιτι.. Τεσπα θα παω για αρχη και αμα επιβεβαιωθούν τα λεγομενα σας του χρονου φευγω... Γιατί αγαπητε Boss ανεκαθεν ειμαι χαμογελαστη ομως το θεμα ειναι να διατηρησω αυτό το χαμογελο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Σεπτεμβρίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 157 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fofifofi78 eupalinaros Startx0 Magichero theodle Steliosalm dmav Angelikaaa thenutritionist giorgos78 BillyTheKid Nikos_T Maynard Unboxholics User2350 phoni Annalad KingPoul Nikoleta_Giann Annu Αννα1 mitsos14 ggl Eri0611 Nala Alexecon1991 Dimitris2001 Panagiotis849 Giii calliope lnesb iminspain Εριφύλη Leukosrinokeros valantis21 azula Dora140303 korlef globglogabgalab Revekka Nick2325 charmander constansn Ανώνυμη Marple SlimShady stav.mdp Ryuzaki snowy vetas VasoGrimes stamoul1s SMK n1ki20 Ria99 nucomer PanMoonlight Dr. Gl. Luminous pacheiko Paragontas7000 johnsala Georgekk liana igeorgeoikonomo Fourtou Κλημεντίνη tfghp kostas1233 katerinavld Manolo165 Nefeloula Lebron T C kilopo Renia21 vero_rove Barka Moblok stefan Natassa02 Kostas30 J.Cameron Γιώργος - Κόρινθος KingOfPop Viedo Elena78 Αλκης Κ. giannhs2001 Belle26 tsiobieman Stelios725 Mukumbura fretoe Stefanosxios ikigai SweetGirl KaterinaL hirasawayui Ευθυμος suaimhneas Χριστιαννα Paul77 NEKTARIOS11 Dimitris9 iManosX13 Φινεύς civilian jj! NightOwl kz22 Libertus cynzp Ggpg dimitrama5 dim6 dbPoliceOff Dimitris13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έχει πολλές μέλισσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:21 Η wolfe4ever: #299 04-09-12 15:21 Το βρήκαμε, το κλείσαμε, το εξοπλίσαμε, το καθαρίσαμε και τώρα σας γράφω από αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mafalda8520 Εκκολαπτόμενο μέλος Η mafalda8520 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:41 Η mafalda8520: #300 04-09-12 15:41 Παιδιά, είναι όντως δύσκολο να μένεις σήμεσα στην Κυψέλη; Σκέφτομαι να μείνω σε ένα ανοίκαιστο δυάρι της γιαγιάς μου που είναι στην Κυψέλη και ψιλοφοβάμαι με όλα αυτά που ακούγονται... Εσείς τι μου προτείνετε; Λέτε να νοικιάσω αλλού ή να μείνω εκεί; αν τα πραγματα ειναι οντως ετσι όπως μου τα περιγραφεις cristie_94 πολύ φοβαμαι πως θα μετακομίσω γιατί η άλήθεια ειναι πως ποτε δεν ονειρευόμουν να γινω comandos... γαμωτο πανω που ειχα χαρει που θα εμενα σε τζαμπα σπιτι.. Τεσπα θα παω για αρχη και αμα επιβεβαιωθούν τα λεγομενα σας του χρονου φευγω... Γιατί αγαπητε Boss ανεκαθεν ειμαι χαμογελαστη ομως το θεμα ειναι να διατηρησω αυτό το χαμογελο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Σεπτεμβρίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Το βρήκαμε, το κλείσαμε, το εξοπλίσαμε, το καθαρίσαμε και τώρα σας γράφω από αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mafalda8520 Εκκολαπτόμενο μέλος Η mafalda8520 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:41 Η mafalda8520: #300 04-09-12 15:41 Παιδιά, είναι όντως δύσκολο να μένεις σήμεσα στην Κυψέλη; Σκέφτομαι να μείνω σε ένα ανοίκαιστο δυάρι της γιαγιάς μου που είναι στην Κυψέλη και ψιλοφοβάμαι με όλα αυτά που ακούγονται... Εσείς τι μου προτείνετε; Λέτε να νοικιάσω αλλού ή να μείνω εκεί; αν τα πραγματα ειναι οντως ετσι όπως μου τα περιγραφεις cristie_94 πολύ φοβαμαι πως θα μετακομίσω γιατί η άλήθεια ειναι πως ποτε δεν ονειρευόμουν να γινω comandos... γαμωτο πανω που ειχα χαρει που θα εμενα σε τζαμπα σπιτι.. Τεσπα θα παω για αρχη και αμα επιβεβαιωθούν τα λεγομενα σας του χρονου φευγω... Γιατί αγαπητε Boss ανεκαθεν ειμαι χαμογελαστη ομως το θεμα ειναι να διατηρησω αυτό το χαμογελο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Σεπτεμβρίου 2012
Παιδιά, είναι όντως δύσκολο να μένεις σήμεσα στην Κυψέλη; Σκέφτομαι να μείνω σε ένα ανοίκαιστο δυάρι της γιαγιάς μου που είναι στην Κυψέλη και ψιλοφοβάμαι με όλα αυτά που ακούγονται... Εσείς τι μου προτείνετε; Λέτε να νοικιάσω αλλού ή να μείνω εκεί; αν τα πραγματα ειναι οντως ετσι όπως μου τα περιγραφεις cristie_94 πολύ φοβαμαι πως θα μετακομίσω γιατί η άλήθεια ειναι πως ποτε δεν ονειρευόμουν να γινω comandos... γαμωτο πανω που ειχα χαρει που θα εμενα σε τζαμπα σπιτι.. Τεσπα θα παω για αρχη και αμα επιβεβαιωθούν τα λεγομενα σας του χρονου φευγω... Γιατί αγαπητε Boss ανεκαθεν ειμαι χαμογελαστη ομως το θεμα ειναι να διατηρησω αυτό το χαμογελο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.