Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
challenger
Επιφανές μέλος

Τελικα απ' οτι φαινεται δεν ειναι λιγες, αυτες που τους αρεσουν οι μακρυμαλληδες....ΜΑΚΡΥΜΑΛΛΗΔΕΣ(δεν αντεξα)
![]()
Σε εχει προλαβει η αδαμαντια.... πολλα ποστ πιο πριν...."Οι άντρες με σκουλαρίκι είναι έτοιμοι για γάμο. Έχουν εμπειρίες και πόνου και αγοράς κοσμημάτων."
Βεβαια θεμα πονου δεν τιθεται, αλλα εστω....
ναι οντως, οταν μιλαμε για ΜΟΝΟ μια τρυπα, μοιραια, τιθεται θεμα μοδας...τουλάχιστον να μην έχει κάποιος μια και μοναδική τρύπα στο λοβό του αυτιού και μόνο! το θεωρώ τεράστια καγκουριά και ειδικά τα τελευταία χρόνια όλοι μα ΟΛΟΙ εκεί κάνουν.τώρα για οπουδήποτε αλλού δεν θα μου προκαλούσε αποστροφή. ξέρω μπορεί να ακούγεται περίεργο αλλά είναι το μοναδικό σημείο που αν κάποιος βάλει σκουλαρίκι μου φαίνεται γελοίο.
![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Xx-Giota-xX
Εκκολαπτόμενο μέλος

LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος

Όσο είναι στο αυτί, αντε και να βάλλεις μερικά ακόμη, αλλά μετά γλώσσες αφαλούς etc μου φαίνεται σιχαμερό και γελοίο (φρύδια και μύτη πάλι δεν θα βαζα αλλά δεν μπορώ να πω ότι μου φαίνεται όπως αυτά στη γλώσσα πχ)...
Αυτά και για αγόρια και για κορίτσια (βέβαια μύτες και αφαλοί μόνο για κορίτσια ισχύουν, αφού τα αγόρια δεν το συνηθίζουν

challenger
Επιφανές μέλος

Βέβαια εντάξει δεν είμαι και προκατειλημμένη με κάποιον που φοράει. Δεν θα πω δλδ: "τι βλάκας φοράει-έβαλε σκουλαρίκι"

Όπως αρέσει στον καθένα φυσικά!! Απλά δεν μου αρέσει! Αυτό...
Βέβαια μιλάω για το ένα και "διακριτικό" σκουλαρικάκι, αυτό δεν με ενοχλεί και πολύ, αν όμως έχει πολλά, χαλκάδες κτλ ε τότε δεν μου αρέσει καθόλου και με τπτ

*Maria (^_^)*
Πολύ δραστήριο μέλος

Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος

challenger
Επιφανές μέλος

και παλι, εξαρταται....Αυτό που δε μου αρέσει είναι όταν κάνουν τρύπα και στα δύο αυτιά..αυτό με χαλάει.
Trelomarw
Νεοφερμένο μέλος

Chiyo
Πολύ δραστήριο μέλος

angela1
Εκκολαπτόμενο μέλος

συμφωνώ με την απο πάνω.....δεν πάει σε όλους το σκουλαρίκι και γενικά δεν μου αρέσουν τα καγκουρίστικα καρφιά και τέτοια οπότε δεν θα έλεγα ότι τρελαίνομαι να βλέπω αγόρια με σκουλαρίκι...
συμφωνώ απόλυτα σε αυτό με τα καρφιά... αλλά το σκουλαρίκι μου αρέσει κυρίως σε σκουρόχρωμους, θεωρώ ότι σε ανοιχτόχρωμους δεν ταιριάζει και μόνο στο αυτί όχι σε φρύδια κλπ...
moxa15
Διάσημο μέλος

δεν το θεωρω μαγκια και οσοι ξερω που το εχουν κανει ειτε ζητανε απεγνωσμενα την προσοχη κοριτσιων ειτε το παιζουν ροκαδες
προσωπικη αποψη,δεν ειστε και τοσο COOL....
Εχέμυθη
Περιβόητο μέλος

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Angelicaa
Νεοφερμένο μέλος

Αλλα ειναι για μενα πολυ αντιαισθητικα τα σκουλαρικια σε μυτες, γλωσσες, κοιλιες, φρυδια, πιγουνια, και τα αυτια-σουρωτηρια με 5 τρυπες στο καθενα...
Ουτε στα αγορια μου αρεσει ουτε στα κοριτσια....
Αλλα δεν ειναι δικο μου θεμα! Οτι θελουν ας κανουν με τα αυτια τους και το σωμα τους!
Καλοι ανθρωποι να'ναι.........

Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος

xrisopsaro
Εκκολαπτόμενο μέλος

Υ.Γ και αμα εχει και τατου ακομη καλυτερα!!!αλλα αυτα δεν εχουν σημασια...η ψυχη και το μυαλο μετραει...
moxa15
Διάσημο μέλος

Δεν εχω προβλημα οταν ενα αγορι εχει ΕΝΑ σκουλαρικι στο ΕΝΑ αυτι του.....Και στα δυο ομως ειναι χαλια!
Αλλα ειναι για μενα πολυ αντιαισθητικα τα σκουλαρικια σε μυτες, γλωσσες, κοιλιες, φρυδια, πιγουνια, και τα αυτια-σουρωτηρια με 5 τρυπες στο καθενα...
Ουτε στα αγορια μου αρεσει ουτε στα κοριτσια....
Αλλα δεν ειναι δικο μου θεμα! Οτι θελουν ας κανουν με τα αυτια τους και το σωμα τους!
Καλοι ανθρωποι να'ναι.........![]()
ναι γλωσσα ειναι ανατριχιαστικο,ειχα παλια μια κοπελα και δεν μπορουσα με την αισθηση αυτη της μεταλλικης μλκς στη γλωσσα της...αηδια

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.