mathitisp
Δραστήριο μέλος

Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι χαρακτηρίζουν "Γυναικείο" το σκουλαρίκι εφόσον αρχικά το φορούσαν Άντρες.
Ελα ντε ???
μαλλον γιατι ειναι κομπλεξικοι!!!
Επιπλεον με ποιο δικαιωμα μπορει να απαγορεψει ο χ λυκειαρχης κατι το οποιο ουτε ενοχλει, ουτε ειναι επικινδυνο, ουτε τιποτα
Να απαγορευτουν τα τσιγαρα να το καταλαβω (και στους καθηγητες ομως (χεμ χεμ)!! )
με τι δικαιολογια οτι δεν ειναι δημοκρατικο να ειναι αναγκασμενος ο αλλος να αναπνει ντε και καλα καπνο
Η το αλλο το κουλο, αν ενας διευθυντης σας εβρισκε με ενα κουτακι προφυλακτικα, δεν θα ηταν πολυ πιθανον να βαλει αποβολη???
Και εγω εχω δυο τρυπες και κανεις δεν μου εχει πει τιποτα....
(Αν ειναι δυνατον να μου ελεγε κιολας, στο 2011 ζουμε
εδω υπαρχουν καθηγητες που εχουν τρυπες)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wolfe4ever
Διάσημο μέλος

Δε μιλάω δε μιλάω,αλλά μερικές φορές ο ποπός σας τα θέλει.Κατ'αρχήν δεν αντιλέγω στο ότι και οι καλύτεροι μαθητές,που μπορεί να είναι επίσης και γαμώ τα παιδιά (Δια τα λεφτά μετά),μπορούν να φοράνε σκουλαρίκι,κι αυτό δεν αποτελεί δείγμα θράσους,ανωριμότητας ή δεν ξέρω κι εγώ τι.Απλά στυλιστική επιλογή.
Αν το θεωρώ αντιαισθητικό,είναι γιατί προσωπικά είμαι πιο παραδοσιακός.Με το ζόρι μπορώ να το δεχτώ αυτό.(Και το σέβομαι απόλυτα,εννοείται)Αλλά από κει και πέρα:
1)Δεν υπάρχουν αντικείμενα γυναικεία και αντρικά?Σοβαρά?Δηλαδή το αγόρι σου φοράει τα καλσόν σου και το κραγιόν σου για να βγείτε έξω?(Δεν το χοντραίνω παραπάνω γιατί είναι ακατάλληλο το είδος του φόρουμ)
2)Δεν υπάρχει ισότητα!Όχι,φυσικά και δεν υπάρχει!Ισότητα ζητάνε κάποιες φεμινίστριες που δεν ξέρουν-ή ξέρουν αλλά εξυπηρετούν σκοπούς τους-που πάνε τα τέσσερα.Άλλο το ισότητα,και άλλο το ισοτιμία,που ζητάς.Αν θέλεις ισότητα βγες με τα ρούχα του αγοριού σου,κι αυτός με τα δικά σου.Τα φυλα διαφέρουν,δεν είναι ίσα.Ο αμοιβαίος σεβασμός είναι που τα κάνει ΙΣΟΤΙΜΑ.
Αν του αρέσει να φορά, κανένα πρόβλημα! Δεν θα ήμουν μαζί του για τον τρόπο ντυσίματός του, αλλά για αυτό που έχει μέσα του.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος

τωρα οσον αοφρα αυτο στα σχολεια....πιστευω πως ειναι καπως βλακεια και μαλιστα μεγαλη να μην επιτρεπεται να φορας σκουλαρικι στο αυτι ή καπου αλλου σε αγορια και κοριτσια....αντι να κοιταξουν κατι σουργελα που ερχονται σχολειο και φορουν ασπρο παντελονι και μαυρο στρινγκ και φαινονται ΟΛΑ κοιτουν που εχει κανει καποιος piercing....δεν τιθεται για εμενα θεμα καφετεριας.....αλλο τα ρουχα και αλλο αυτο...δεν ξερω....ετσι πιστευω
Ανησυχο Μολυβι
Νεοφερμένο μέλος

Μηπως ειναι ενας ακομα τροπος για προσοχη?
wolfe4ever
Διάσημο μέλος

αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος

Mr. Crowley
Διάσημο μέλος

δεν καταλαβαινω τι θα προσφερει στα αγορια ενα σκουλαρικι...
Γιατί,αφαιρεί κάτι μήπως?Ό,τι προσφέρει και στα κορίτσια.
fockos
Επιφανές μέλος

Dias
Επιφανές μέλος

Μπα. Δεν πονάει. Δοκίμασε και θα δεις...Δεν αξίζει τον κόπο πονάει
fockos
Επιφανές μέλος

Εσύ είσαι ολύμπιος Θεός δεν ξέρεις τι θα πει πόνοςΜπα. Δεν πονάει. Δοκίμασε και θα δεις...

αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος

αντε τρυπηθειτε!!!!!!!!!
free_dom
Δραστήριο μέλος

Dias
Επιφανές μέλος

Όταν πήγα να τρυπηθώ, ήρθε μαζί μου στο κατάστημα η μητέρα μου που είναι γιατρός. Μου ψέκασε το αυτί με ένα spray που το πάγωσε και δεν ένοιωσα απολύτως τίποτα. Ύστερα για αρκετές μέρες, κάθε βράδι το αυτί μου το πέρναγε από επιθεώρηση και του έβαζε κάτι κρέμες. Έτσι, εκτός από μια μικρή φαγούρα την πρώτη μέρα, δεν πόνεσα καθόλου. Μόνο μια φορά στο σπίτι ενός φίλου μου σκάλωσε το σκουλαρίκι μου σε μια κεντητή κουρτίνα και τότε μέχρι να με ελευθερώσουν μάτωσα και πόνεσα λίγο.Εσύ είσαι ολύμπιος Θεός δεν ξέρεις τι θα πει πόνος![]()

πεντα_yo
Νεοφερμένο μέλος

mathitisp
Δραστήριο μέλος

δεν καταλαβαινω τι θα προσφερει στα αγορια ενα σκουλαρικι...
ουτε προσθετει, ουτε αφαιρει
αν το σκεφτεις ετσι ομως.....
στο τελος(οπως και σε αλλο ποστ εχει γραφτει) θα κανουμε λιγο-πολυ,οπως τους πρωτογονους
κηνυγι, φαι, σεξ, υπνος
Το σκουλαρικι, οπως και τα ρουχα και τα παπουτσια ειναι μερος της προσωπικοτητας ενος ατομου
Joaquín
Διάσημο μέλος

αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος

Εμένα δε μου αρέσει καθόλου![]()
χαχα αμαν ρε μακη !!!μα σε ολα αντιθετοι???

Mr. Crowley
Διάσημο μέλος

χαχα αμαν ρε μακη !!!μα σε ολα αντιθετοι???ΜΑ ΣΕ ΟΛΑ?????
![]()
Μπορεί να ταιριάζετε στο κρεβάτι...

Gate4
Επιφανές μέλος

Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.