αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 17:55 Η αδαμαντια52071: #1 18-02-11 17:55 ποσο ρατσιστικο μπορει να ακουστει αυτο το θεμα???anyway,λοιπον....θελω να ακουσω τις γνωμες σας...η ιδεα προηλθε απ την συζητηση με τον κολλητο μου περι αυτου του ζητηματος....ακουστηκαν πολλα και ειπωθηκαν ακομα περισσοτερα......ποια ειναι η γνωμη σας? ειναι αποκρουστικο??οχι???πρεπει να φορανε και τα αγορια???οχι ???θα σας ενοχλουμε αν ειχε το αγορι σας(για τα κοριτσια και καποιες εξαιρεσεις.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 18:00 Η wolfe4ever: #2 18-02-11 18:00 Μου αρέσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panabarbes Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 18:00 Ο panabarbes: #3 18-02-11 18:00 Εγώ το βρίσκω μια χαρά και για τα αγόρια (αν και εγώ δεν φοράω)..στο γούστο του καθενός είναι αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 18:03 Ο Alejandro Papas: #4 18-02-11 18:03 Μια χαρα ειναι και πολυ ωραιο μαλιστα(αρκει να μην γινονται υπερβολες). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 18:08 Η αδαμαντια52071: #5 18-02-11 18:08 σαφως.....βεβαια υπαρχουν και πολλοι που λενε το αντιθετο...προβλημα τους βεβαια...........και κατι αλλο.....γιατι να μην επιτρεπεται να φορανε σκουλαρικι σχολειο τα αγορια???(ο δικος μας διευθυντης δεν το επιτρεπει .....αλλο ομως ποιος τον ακουει....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 18:16 Η wolfe4ever: #6 18-02-11 18:16 Βλακείες μωρέ. Μες στην συντηρητικότητα έλεος! Κ σε μας απαγορεύει διάφορα, αλλά ποιος τον ακούει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 18:29 Η αδαμαντια52071: #7 18-02-11 18:29 εχω ακουσει ομως και την ιδια αποψη απο παιδια................................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 18:49 Ο Chemwizard: #8 18-02-11 18:49 Εμένα δε μου αρέσει.Τώρα ο καθένας ας κάνει ό,τι θέλει.Δε με αφορά τίποτα που δε βλάπτει εμένα με κάποιο τρόπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άλλο Φρούτο Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σήψη,κατάντια,παρακμή. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ταύρος (Αττική). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 18:51 Ο Άλλο Φρούτο: #9 18-02-11 18:51 Δεν επιτρέπει τα σκουλαρίκια ο διευθυντής; Εκεί έπρεπε να πηγαίνω σχολείο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 19:13 Ο fockos έγραψε: #10 18-02-11 19:13 Το σκουλαρίκι είναι κοριτσίστικο (πιστεύω) ... επίσης θεωρώ αντιαισθητικά και τα πολλά σκουλαρίκια στα κορίτσια στο αυτί, στην γλώσσα, στα φρύδια. όπως και τα πολλά τατουάζ με ενοχλούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 19:16 Ο Boom έγραψε: #11 18-02-11 19:16 Απλά στο σχολείο το απαγορεύουν γιατί είναι σχολείο και όχι καφετέρια. Γενικά, και σε εμάς φορούσαν αν και απαγορευόταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Have a nice day Νεοφερμένο μέλος Ο Have a nice day αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:58 Ο Have a nice day: #12 18-02-11 20:58 Εγώ φορούσα σκουλαρίκι ενάμιση χρόνο μέχρι που το βαρέθηκα και το πέταξα.Πιστεύω πως ένα διακριτικό δεν πειράζει κανεναν...Όσον αφορα τωρα για το αν αποτελεί γυναικείο ή ανδρικό κόσμημα..αν δεν απατώμαι τα σκουλαρίκια απο την αρχαιότητα ήταν ανδρικά κοσμήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:23 Η wolfe4ever: #13 18-02-11 22:23 Βρε παιδιά, γιατί να απαγορεύεται στα αγόρια το σκουλαρίκι, ενώ στα κορίτσια όχι? Ή απαγορεύεται και σ' αυτά και κατάλαβα λάθος? Όπως και να 'χει είναι προσωπική επιλογή του καθενός, εξάλλου δεν είναι κάτι το προκλητικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:29 Η danai-elpida: #14 18-02-11 22:29 Εμενα προσωπικα μου αρεσει το σκουλαρικι (στο αυτι) στα αγορια,απλα να ειναι διακριτικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:30 Ο Dias έγραψε: #15 18-02-11 22:30 Φοράω σκουλαρίκι από την Α λυκείου. Στο σχολείο μου, παρόλο που σε άλλα θέματα είναι πολύ αυστηρό, για σκουλαρίκι, ντύσιμο ή κάτι παρόμοιο, ποτέ δεν υπήρξε πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:33 Η grotesque_mask: #16 18-02-11 22:33 εγω δεν εχω προβλημα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:41 Ο fockos έγραψε: #17 18-02-11 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Have a nice day: Εγώ φορούσα σκουλαρίκι ενάμιση χρόνο μέχρι που το βαρέθηκα και το πέταξα.Πιστεύω πως ένα διακριτικό δεν πειράζει κανεναν...Όσον αφορα τωρα για το αν αποτελεί γυναικείο ή ανδρικό κόσμημα..αν δεν απατώμαι τα σκουλαρίκια απο την αρχαιότητα ήταν ανδρικά κοσμήματα. Click για ανάπτυξη... Σκουλαρίκι είναι γυναικείο. Το μόνο αντρικό κόσμημα είναι το ρολόι αντε και ένας σταυρός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:46 Η grotesque_mask: #18 18-02-11 22:46 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Σκουλαρίκι είναι γυναικείο. Το μόνο αντρικό κόσμημα είναι το ρολόι αντε και ένας σταυρός. Click για ανάπτυξη... καλα,αφου το πες εσυ,ειναι matter of fact Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:46 Η wolfe4ever: #19 18-02-11 22:46 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Σκουλαρίκι είναι γυναικείο. Το μόνο αντρικό κόσμημα είναι το ρολόι αντε και ένας σταυρός. Click για ανάπτυξη... Κατά τη γνώμη μου, δεν υπάρχουν αντρικά και γυναικεία αντικείμενα. Πώς υποστηρίζεται μετά η ισότητα, εάν υπάρχει τέτοιος ρατσισμός (γιατί ρατσισμό το θεωρώ) στα αντικείμενα, στα χρώματα, στις τρίχες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:49 Η pop corn έγραψε: #20 18-02-11 22:49 Κι εμένα μ' αρέσει το σκουλαρίκι σε αγόρια. Αν είναι δε και το κατάλληλο (πηγαίνει με την όλη εικόνα) μια χαρά, είναι τέλειο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη 1 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris.Y bboys kalhkardia Philologist spring day Tommy_civil Prak Makis7 Griff iminspain jimis2001 luisnazariodelima Slytherin tsiobieman Στεφανος56 SlimShady Josua Viedo Rene2004 jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ποσο ρατσιστικο μπορει να ακουστει αυτο το θεμα???anyway,λοιπον....θελω να ακουσω τις γνωμες σας...η ιδεα προηλθε απ την συζητηση με τον κολλητο μου περι αυτου του ζητηματος....ακουστηκαν πολλα και ειπωθηκαν ακομα περισσοτερα......ποια ειναι η γνωμη σας? ειναι αποκρουστικο??οχι???πρεπει να φορανε και τα αγορια???οχι ???θα σας ενοχλουμε αν ειχε το αγορι σας(για τα κοριτσια και καποιες εξαιρεσεις.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 18:00 Η wolfe4ever: #2 18-02-11 18:00 Μου αρέσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panabarbes Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 18:00 Ο panabarbes: #3 18-02-11 18:00 Εγώ το βρίσκω μια χαρά και για τα αγόρια (αν και εγώ δεν φοράω)..στο γούστο του καθενός είναι αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 18:03 Ο Alejandro Papas: #4 18-02-11 18:03 Μια χαρα ειναι και πολυ ωραιο μαλιστα(αρκει να μην γινονται υπερβολες). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 18:08 Η αδαμαντια52071: #5 18-02-11 18:08 σαφως.....βεβαια υπαρχουν και πολλοι που λενε το αντιθετο...προβλημα τους βεβαια...........και κατι αλλο.....γιατι να μην επιτρεπεται να φορανε σκουλαρικι σχολειο τα αγορια???(ο δικος μας διευθυντης δεν το επιτρεπει .....αλλο ομως ποιος τον ακουει....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 18:16 Η wolfe4ever: #6 18-02-11 18:16 Βλακείες μωρέ. Μες στην συντηρητικότητα έλεος! Κ σε μας απαγορεύει διάφορα, αλλά ποιος τον ακούει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 18:29 Η αδαμαντια52071: #7 18-02-11 18:29 εχω ακουσει ομως και την ιδια αποψη απο παιδια................................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 18:49 Ο Chemwizard: #8 18-02-11 18:49 Εμένα δε μου αρέσει.Τώρα ο καθένας ας κάνει ό,τι θέλει.Δε με αφορά τίποτα που δε βλάπτει εμένα με κάποιο τρόπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άλλο Φρούτο Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σήψη,κατάντια,παρακμή. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ταύρος (Αττική). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 18:51 Ο Άλλο Φρούτο: #9 18-02-11 18:51 Δεν επιτρέπει τα σκουλαρίκια ο διευθυντής; Εκεί έπρεπε να πηγαίνω σχολείο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 19:13 Ο fockos έγραψε: #10 18-02-11 19:13 Το σκουλαρίκι είναι κοριτσίστικο (πιστεύω) ... επίσης θεωρώ αντιαισθητικά και τα πολλά σκουλαρίκια στα κορίτσια στο αυτί, στην γλώσσα, στα φρύδια. όπως και τα πολλά τατουάζ με ενοχλούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 19:16 Ο Boom έγραψε: #11 18-02-11 19:16 Απλά στο σχολείο το απαγορεύουν γιατί είναι σχολείο και όχι καφετέρια. Γενικά, και σε εμάς φορούσαν αν και απαγορευόταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Have a nice day Νεοφερμένο μέλος Ο Have a nice day αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:58 Ο Have a nice day: #12 18-02-11 20:58 Εγώ φορούσα σκουλαρίκι ενάμιση χρόνο μέχρι που το βαρέθηκα και το πέταξα.Πιστεύω πως ένα διακριτικό δεν πειράζει κανεναν...Όσον αφορα τωρα για το αν αποτελεί γυναικείο ή ανδρικό κόσμημα..αν δεν απατώμαι τα σκουλαρίκια απο την αρχαιότητα ήταν ανδρικά κοσμήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:23 Η wolfe4ever: #13 18-02-11 22:23 Βρε παιδιά, γιατί να απαγορεύεται στα αγόρια το σκουλαρίκι, ενώ στα κορίτσια όχι? Ή απαγορεύεται και σ' αυτά και κατάλαβα λάθος? Όπως και να 'χει είναι προσωπική επιλογή του καθενός, εξάλλου δεν είναι κάτι το προκλητικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:29 Η danai-elpida: #14 18-02-11 22:29 Εμενα προσωπικα μου αρεσει το σκουλαρικι (στο αυτι) στα αγορια,απλα να ειναι διακριτικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:30 Ο Dias έγραψε: #15 18-02-11 22:30 Φοράω σκουλαρίκι από την Α λυκείου. Στο σχολείο μου, παρόλο που σε άλλα θέματα είναι πολύ αυστηρό, για σκουλαρίκι, ντύσιμο ή κάτι παρόμοιο, ποτέ δεν υπήρξε πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:33 Η grotesque_mask: #16 18-02-11 22:33 εγω δεν εχω προβλημα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:41 Ο fockos έγραψε: #17 18-02-11 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Have a nice day: Εγώ φορούσα σκουλαρίκι ενάμιση χρόνο μέχρι που το βαρέθηκα και το πέταξα.Πιστεύω πως ένα διακριτικό δεν πειράζει κανεναν...Όσον αφορα τωρα για το αν αποτελεί γυναικείο ή ανδρικό κόσμημα..αν δεν απατώμαι τα σκουλαρίκια απο την αρχαιότητα ήταν ανδρικά κοσμήματα. Click για ανάπτυξη... Σκουλαρίκι είναι γυναικείο. Το μόνο αντρικό κόσμημα είναι το ρολόι αντε και ένας σταυρός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:46 Η grotesque_mask: #18 18-02-11 22:46 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Σκουλαρίκι είναι γυναικείο. Το μόνο αντρικό κόσμημα είναι το ρολόι αντε και ένας σταυρός. Click για ανάπτυξη... καλα,αφου το πες εσυ,ειναι matter of fact Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:46 Η wolfe4ever: #19 18-02-11 22:46 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Σκουλαρίκι είναι γυναικείο. Το μόνο αντρικό κόσμημα είναι το ρολόι αντε και ένας σταυρός. Click για ανάπτυξη... Κατά τη γνώμη μου, δεν υπάρχουν αντρικά και γυναικεία αντικείμενα. Πώς υποστηρίζεται μετά η ισότητα, εάν υπάρχει τέτοιος ρατσισμός (γιατί ρατσισμό το θεωρώ) στα αντικείμενα, στα χρώματα, στις τρίχες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:49 Η pop corn έγραψε: #20 18-02-11 22:49 Κι εμένα μ' αρέσει το σκουλαρίκι σε αγόρια. Αν είναι δε και το κατάλληλο (πηγαίνει με την όλη εικόνα) μια χαρά, είναι τέλειο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη 1 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris.Y bboys kalhkardia Philologist spring day Tommy_civil Prak Makis7 Griff iminspain jimis2001 luisnazariodelima Slytherin tsiobieman Στεφανος56 SlimShady Josua Viedo Rene2004 jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μου αρέσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panabarbes Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 18:00 Ο panabarbes: #3 18-02-11 18:00 Εγώ το βρίσκω μια χαρά και για τα αγόρια (αν και εγώ δεν φοράω)..στο γούστο του καθενός είναι αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 18:03 Ο Alejandro Papas: #4 18-02-11 18:03 Μια χαρα ειναι και πολυ ωραιο μαλιστα(αρκει να μην γινονται υπερβολες). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 18:08 Η αδαμαντια52071: #5 18-02-11 18:08 σαφως.....βεβαια υπαρχουν και πολλοι που λενε το αντιθετο...προβλημα τους βεβαια...........και κατι αλλο.....γιατι να μην επιτρεπεται να φορανε σκουλαρικι σχολειο τα αγορια???(ο δικος μας διευθυντης δεν το επιτρεπει .....αλλο ομως ποιος τον ακουει....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 18:16 Η wolfe4ever: #6 18-02-11 18:16 Βλακείες μωρέ. Μες στην συντηρητικότητα έλεος! Κ σε μας απαγορεύει διάφορα, αλλά ποιος τον ακούει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 18:29 Η αδαμαντια52071: #7 18-02-11 18:29 εχω ακουσει ομως και την ιδια αποψη απο παιδια................................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 18:49 Ο Chemwizard: #8 18-02-11 18:49 Εμένα δε μου αρέσει.Τώρα ο καθένας ας κάνει ό,τι θέλει.Δε με αφορά τίποτα που δε βλάπτει εμένα με κάποιο τρόπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άλλο Φρούτο Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σήψη,κατάντια,παρακμή. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ταύρος (Αττική). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 18:51 Ο Άλλο Φρούτο: #9 18-02-11 18:51 Δεν επιτρέπει τα σκουλαρίκια ο διευθυντής; Εκεί έπρεπε να πηγαίνω σχολείο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 19:13 Ο fockos έγραψε: #10 18-02-11 19:13 Το σκουλαρίκι είναι κοριτσίστικο (πιστεύω) ... επίσης θεωρώ αντιαισθητικά και τα πολλά σκουλαρίκια στα κορίτσια στο αυτί, στην γλώσσα, στα φρύδια. όπως και τα πολλά τατουάζ με ενοχλούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 19:16 Ο Boom έγραψε: #11 18-02-11 19:16 Απλά στο σχολείο το απαγορεύουν γιατί είναι σχολείο και όχι καφετέρια. Γενικά, και σε εμάς φορούσαν αν και απαγορευόταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Have a nice day Νεοφερμένο μέλος Ο Have a nice day αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:58 Ο Have a nice day: #12 18-02-11 20:58 Εγώ φορούσα σκουλαρίκι ενάμιση χρόνο μέχρι που το βαρέθηκα και το πέταξα.Πιστεύω πως ένα διακριτικό δεν πειράζει κανεναν...Όσον αφορα τωρα για το αν αποτελεί γυναικείο ή ανδρικό κόσμημα..αν δεν απατώμαι τα σκουλαρίκια απο την αρχαιότητα ήταν ανδρικά κοσμήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:23 Η wolfe4ever: #13 18-02-11 22:23 Βρε παιδιά, γιατί να απαγορεύεται στα αγόρια το σκουλαρίκι, ενώ στα κορίτσια όχι? Ή απαγορεύεται και σ' αυτά και κατάλαβα λάθος? Όπως και να 'χει είναι προσωπική επιλογή του καθενός, εξάλλου δεν είναι κάτι το προκλητικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:29 Η danai-elpida: #14 18-02-11 22:29 Εμενα προσωπικα μου αρεσει το σκουλαρικι (στο αυτι) στα αγορια,απλα να ειναι διακριτικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:30 Ο Dias έγραψε: #15 18-02-11 22:30 Φοράω σκουλαρίκι από την Α λυκείου. Στο σχολείο μου, παρόλο που σε άλλα θέματα είναι πολύ αυστηρό, για σκουλαρίκι, ντύσιμο ή κάτι παρόμοιο, ποτέ δεν υπήρξε πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:33 Η grotesque_mask: #16 18-02-11 22:33 εγω δεν εχω προβλημα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:41 Ο fockos έγραψε: #17 18-02-11 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Have a nice day: Εγώ φορούσα σκουλαρίκι ενάμιση χρόνο μέχρι που το βαρέθηκα και το πέταξα.Πιστεύω πως ένα διακριτικό δεν πειράζει κανεναν...Όσον αφορα τωρα για το αν αποτελεί γυναικείο ή ανδρικό κόσμημα..αν δεν απατώμαι τα σκουλαρίκια απο την αρχαιότητα ήταν ανδρικά κοσμήματα. Click για ανάπτυξη... Σκουλαρίκι είναι γυναικείο. Το μόνο αντρικό κόσμημα είναι το ρολόι αντε και ένας σταυρός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:46 Η grotesque_mask: #18 18-02-11 22:46 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Σκουλαρίκι είναι γυναικείο. Το μόνο αντρικό κόσμημα είναι το ρολόι αντε και ένας σταυρός. Click για ανάπτυξη... καλα,αφου το πες εσυ,ειναι matter of fact Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:46 Η wolfe4ever: #19 18-02-11 22:46 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Σκουλαρίκι είναι γυναικείο. Το μόνο αντρικό κόσμημα είναι το ρολόι αντε και ένας σταυρός. Click για ανάπτυξη... Κατά τη γνώμη μου, δεν υπάρχουν αντρικά και γυναικεία αντικείμενα. Πώς υποστηρίζεται μετά η ισότητα, εάν υπάρχει τέτοιος ρατσισμός (γιατί ρατσισμό το θεωρώ) στα αντικείμενα, στα χρώματα, στις τρίχες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:49 Η pop corn έγραψε: #20 18-02-11 22:49 Κι εμένα μ' αρέσει το σκουλαρίκι σε αγόρια. Αν είναι δε και το κατάλληλο (πηγαίνει με την όλη εικόνα) μια χαρά, είναι τέλειο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη 1 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris.Y bboys kalhkardia Philologist spring day Tommy_civil Prak Makis7 Griff iminspain jimis2001 luisnazariodelima Slytherin tsiobieman Στεφανος56 SlimShady Josua Viedo Rene2004 jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ το βρίσκω μια χαρά και για τα αγόρια (αν και εγώ δεν φοράω)..στο γούστο του καθενός είναι αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 18:03 Ο Alejandro Papas: #4 18-02-11 18:03 Μια χαρα ειναι και πολυ ωραιο μαλιστα(αρκει να μην γινονται υπερβολες). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 18:08 Η αδαμαντια52071: #5 18-02-11 18:08 σαφως.....βεβαια υπαρχουν και πολλοι που λενε το αντιθετο...προβλημα τους βεβαια...........και κατι αλλο.....γιατι να μην επιτρεπεται να φορανε σκουλαρικι σχολειο τα αγορια???(ο δικος μας διευθυντης δεν το επιτρεπει .....αλλο ομως ποιος τον ακουει....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 18:16 Η wolfe4ever: #6 18-02-11 18:16 Βλακείες μωρέ. Μες στην συντηρητικότητα έλεος! Κ σε μας απαγορεύει διάφορα, αλλά ποιος τον ακούει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 18:29 Η αδαμαντια52071: #7 18-02-11 18:29 εχω ακουσει ομως και την ιδια αποψη απο παιδια................................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 18:49 Ο Chemwizard: #8 18-02-11 18:49 Εμένα δε μου αρέσει.Τώρα ο καθένας ας κάνει ό,τι θέλει.Δε με αφορά τίποτα που δε βλάπτει εμένα με κάποιο τρόπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άλλο Φρούτο Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σήψη,κατάντια,παρακμή. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ταύρος (Αττική). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 18:51 Ο Άλλο Φρούτο: #9 18-02-11 18:51 Δεν επιτρέπει τα σκουλαρίκια ο διευθυντής; Εκεί έπρεπε να πηγαίνω σχολείο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 19:13 Ο fockos έγραψε: #10 18-02-11 19:13 Το σκουλαρίκι είναι κοριτσίστικο (πιστεύω) ... επίσης θεωρώ αντιαισθητικά και τα πολλά σκουλαρίκια στα κορίτσια στο αυτί, στην γλώσσα, στα φρύδια. όπως και τα πολλά τατουάζ με ενοχλούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 19:16 Ο Boom έγραψε: #11 18-02-11 19:16 Απλά στο σχολείο το απαγορεύουν γιατί είναι σχολείο και όχι καφετέρια. Γενικά, και σε εμάς φορούσαν αν και απαγορευόταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Have a nice day Νεοφερμένο μέλος Ο Have a nice day αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:58 Ο Have a nice day: #12 18-02-11 20:58 Εγώ φορούσα σκουλαρίκι ενάμιση χρόνο μέχρι που το βαρέθηκα και το πέταξα.Πιστεύω πως ένα διακριτικό δεν πειράζει κανεναν...Όσον αφορα τωρα για το αν αποτελεί γυναικείο ή ανδρικό κόσμημα..αν δεν απατώμαι τα σκουλαρίκια απο την αρχαιότητα ήταν ανδρικά κοσμήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:23 Η wolfe4ever: #13 18-02-11 22:23 Βρε παιδιά, γιατί να απαγορεύεται στα αγόρια το σκουλαρίκι, ενώ στα κορίτσια όχι? Ή απαγορεύεται και σ' αυτά και κατάλαβα λάθος? Όπως και να 'χει είναι προσωπική επιλογή του καθενός, εξάλλου δεν είναι κάτι το προκλητικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:29 Η danai-elpida: #14 18-02-11 22:29 Εμενα προσωπικα μου αρεσει το σκουλαρικι (στο αυτι) στα αγορια,απλα να ειναι διακριτικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:30 Ο Dias έγραψε: #15 18-02-11 22:30 Φοράω σκουλαρίκι από την Α λυκείου. Στο σχολείο μου, παρόλο που σε άλλα θέματα είναι πολύ αυστηρό, για σκουλαρίκι, ντύσιμο ή κάτι παρόμοιο, ποτέ δεν υπήρξε πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:33 Η grotesque_mask: #16 18-02-11 22:33 εγω δεν εχω προβλημα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:41 Ο fockos έγραψε: #17 18-02-11 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Have a nice day: Εγώ φορούσα σκουλαρίκι ενάμιση χρόνο μέχρι που το βαρέθηκα και το πέταξα.Πιστεύω πως ένα διακριτικό δεν πειράζει κανεναν...Όσον αφορα τωρα για το αν αποτελεί γυναικείο ή ανδρικό κόσμημα..αν δεν απατώμαι τα σκουλαρίκια απο την αρχαιότητα ήταν ανδρικά κοσμήματα. Click για ανάπτυξη... Σκουλαρίκι είναι γυναικείο. Το μόνο αντρικό κόσμημα είναι το ρολόι αντε και ένας σταυρός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:46 Η grotesque_mask: #18 18-02-11 22:46 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Σκουλαρίκι είναι γυναικείο. Το μόνο αντρικό κόσμημα είναι το ρολόι αντε και ένας σταυρός. Click για ανάπτυξη... καλα,αφου το πες εσυ,ειναι matter of fact Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:46 Η wolfe4ever: #19 18-02-11 22:46 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Σκουλαρίκι είναι γυναικείο. Το μόνο αντρικό κόσμημα είναι το ρολόι αντε και ένας σταυρός. Click για ανάπτυξη... Κατά τη γνώμη μου, δεν υπάρχουν αντρικά και γυναικεία αντικείμενα. Πώς υποστηρίζεται μετά η ισότητα, εάν υπάρχει τέτοιος ρατσισμός (γιατί ρατσισμό το θεωρώ) στα αντικείμενα, στα χρώματα, στις τρίχες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:49 Η pop corn έγραψε: #20 18-02-11 22:49 Κι εμένα μ' αρέσει το σκουλαρίκι σε αγόρια. Αν είναι δε και το κατάλληλο (πηγαίνει με την όλη εικόνα) μια χαρά, είναι τέλειο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη 1 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris.Y bboys kalhkardia Philologist spring day Tommy_civil Prak Makis7 Griff iminspain jimis2001 luisnazariodelima Slytherin tsiobieman Στεφανος56 SlimShady Josua Viedo Rene2004 jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μια χαρα ειναι και πολυ ωραιο μαλιστα(αρκει να μην γινονται υπερβολες). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 18:08 Η αδαμαντια52071: #5 18-02-11 18:08 σαφως.....βεβαια υπαρχουν και πολλοι που λενε το αντιθετο...προβλημα τους βεβαια...........και κατι αλλο.....γιατι να μην επιτρεπεται να φορανε σκουλαρικι σχολειο τα αγορια???(ο δικος μας διευθυντης δεν το επιτρεπει .....αλλο ομως ποιος τον ακουει....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 18:16 Η wolfe4ever: #6 18-02-11 18:16 Βλακείες μωρέ. Μες στην συντηρητικότητα έλεος! Κ σε μας απαγορεύει διάφορα, αλλά ποιος τον ακούει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 18:29 Η αδαμαντια52071: #7 18-02-11 18:29 εχω ακουσει ομως και την ιδια αποψη απο παιδια................................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 18:49 Ο Chemwizard: #8 18-02-11 18:49 Εμένα δε μου αρέσει.Τώρα ο καθένας ας κάνει ό,τι θέλει.Δε με αφορά τίποτα που δε βλάπτει εμένα με κάποιο τρόπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άλλο Φρούτο Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σήψη,κατάντια,παρακμή. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ταύρος (Αττική). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 18:51 Ο Άλλο Φρούτο: #9 18-02-11 18:51 Δεν επιτρέπει τα σκουλαρίκια ο διευθυντής; Εκεί έπρεπε να πηγαίνω σχολείο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 19:13 Ο fockos έγραψε: #10 18-02-11 19:13 Το σκουλαρίκι είναι κοριτσίστικο (πιστεύω) ... επίσης θεωρώ αντιαισθητικά και τα πολλά σκουλαρίκια στα κορίτσια στο αυτί, στην γλώσσα, στα φρύδια. όπως και τα πολλά τατουάζ με ενοχλούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 19:16 Ο Boom έγραψε: #11 18-02-11 19:16 Απλά στο σχολείο το απαγορεύουν γιατί είναι σχολείο και όχι καφετέρια. Γενικά, και σε εμάς φορούσαν αν και απαγορευόταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Have a nice day Νεοφερμένο μέλος Ο Have a nice day αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:58 Ο Have a nice day: #12 18-02-11 20:58 Εγώ φορούσα σκουλαρίκι ενάμιση χρόνο μέχρι που το βαρέθηκα και το πέταξα.Πιστεύω πως ένα διακριτικό δεν πειράζει κανεναν...Όσον αφορα τωρα για το αν αποτελεί γυναικείο ή ανδρικό κόσμημα..αν δεν απατώμαι τα σκουλαρίκια απο την αρχαιότητα ήταν ανδρικά κοσμήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:23 Η wolfe4ever: #13 18-02-11 22:23 Βρε παιδιά, γιατί να απαγορεύεται στα αγόρια το σκουλαρίκι, ενώ στα κορίτσια όχι? Ή απαγορεύεται και σ' αυτά και κατάλαβα λάθος? Όπως και να 'χει είναι προσωπική επιλογή του καθενός, εξάλλου δεν είναι κάτι το προκλητικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:29 Η danai-elpida: #14 18-02-11 22:29 Εμενα προσωπικα μου αρεσει το σκουλαρικι (στο αυτι) στα αγορια,απλα να ειναι διακριτικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:30 Ο Dias έγραψε: #15 18-02-11 22:30 Φοράω σκουλαρίκι από την Α λυκείου. Στο σχολείο μου, παρόλο που σε άλλα θέματα είναι πολύ αυστηρό, για σκουλαρίκι, ντύσιμο ή κάτι παρόμοιο, ποτέ δεν υπήρξε πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:33 Η grotesque_mask: #16 18-02-11 22:33 εγω δεν εχω προβλημα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:41 Ο fockos έγραψε: #17 18-02-11 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Have a nice day: Εγώ φορούσα σκουλαρίκι ενάμιση χρόνο μέχρι που το βαρέθηκα και το πέταξα.Πιστεύω πως ένα διακριτικό δεν πειράζει κανεναν...Όσον αφορα τωρα για το αν αποτελεί γυναικείο ή ανδρικό κόσμημα..αν δεν απατώμαι τα σκουλαρίκια απο την αρχαιότητα ήταν ανδρικά κοσμήματα. Click για ανάπτυξη... Σκουλαρίκι είναι γυναικείο. Το μόνο αντρικό κόσμημα είναι το ρολόι αντε και ένας σταυρός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:46 Η grotesque_mask: #18 18-02-11 22:46 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Σκουλαρίκι είναι γυναικείο. Το μόνο αντρικό κόσμημα είναι το ρολόι αντε και ένας σταυρός. Click για ανάπτυξη... καλα,αφου το πες εσυ,ειναι matter of fact Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:46 Η wolfe4ever: #19 18-02-11 22:46 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Σκουλαρίκι είναι γυναικείο. Το μόνο αντρικό κόσμημα είναι το ρολόι αντε και ένας σταυρός. Click για ανάπτυξη... Κατά τη γνώμη μου, δεν υπάρχουν αντρικά και γυναικεία αντικείμενα. Πώς υποστηρίζεται μετά η ισότητα, εάν υπάρχει τέτοιος ρατσισμός (γιατί ρατσισμό το θεωρώ) στα αντικείμενα, στα χρώματα, στις τρίχες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:49 Η pop corn έγραψε: #20 18-02-11 22:49 Κι εμένα μ' αρέσει το σκουλαρίκι σε αγόρια. Αν είναι δε και το κατάλληλο (πηγαίνει με την όλη εικόνα) μια χαρά, είναι τέλειο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη 1 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris.Y bboys kalhkardia Philologist spring day Tommy_civil Prak Makis7 Griff iminspain jimis2001 luisnazariodelima Slytherin tsiobieman Στεφανος56 SlimShady Josua Viedo Rene2004 jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
σαφως.....βεβαια υπαρχουν και πολλοι που λενε το αντιθετο...προβλημα τους βεβαια...........και κατι αλλο.....γιατι να μην επιτρεπεται να φορανε σκουλαρικι σχολειο τα αγορια???(ο δικος μας διευθυντης δεν το επιτρεπει .....αλλο ομως ποιος τον ακουει....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 18:16 Η wolfe4ever: #6 18-02-11 18:16 Βλακείες μωρέ. Μες στην συντηρητικότητα έλεος! Κ σε μας απαγορεύει διάφορα, αλλά ποιος τον ακούει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 18:29 Η αδαμαντια52071: #7 18-02-11 18:29 εχω ακουσει ομως και την ιδια αποψη απο παιδια................................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 18:49 Ο Chemwizard: #8 18-02-11 18:49 Εμένα δε μου αρέσει.Τώρα ο καθένας ας κάνει ό,τι θέλει.Δε με αφορά τίποτα που δε βλάπτει εμένα με κάποιο τρόπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άλλο Φρούτο Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σήψη,κατάντια,παρακμή. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ταύρος (Αττική). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 18:51 Ο Άλλο Φρούτο: #9 18-02-11 18:51 Δεν επιτρέπει τα σκουλαρίκια ο διευθυντής; Εκεί έπρεπε να πηγαίνω σχολείο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 19:13 Ο fockos έγραψε: #10 18-02-11 19:13 Το σκουλαρίκι είναι κοριτσίστικο (πιστεύω) ... επίσης θεωρώ αντιαισθητικά και τα πολλά σκουλαρίκια στα κορίτσια στο αυτί, στην γλώσσα, στα φρύδια. όπως και τα πολλά τατουάζ με ενοχλούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 19:16 Ο Boom έγραψε: #11 18-02-11 19:16 Απλά στο σχολείο το απαγορεύουν γιατί είναι σχολείο και όχι καφετέρια. Γενικά, και σε εμάς φορούσαν αν και απαγορευόταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Have a nice day Νεοφερμένο μέλος Ο Have a nice day αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:58 Ο Have a nice day: #12 18-02-11 20:58 Εγώ φορούσα σκουλαρίκι ενάμιση χρόνο μέχρι που το βαρέθηκα και το πέταξα.Πιστεύω πως ένα διακριτικό δεν πειράζει κανεναν...Όσον αφορα τωρα για το αν αποτελεί γυναικείο ή ανδρικό κόσμημα..αν δεν απατώμαι τα σκουλαρίκια απο την αρχαιότητα ήταν ανδρικά κοσμήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:23 Η wolfe4ever: #13 18-02-11 22:23 Βρε παιδιά, γιατί να απαγορεύεται στα αγόρια το σκουλαρίκι, ενώ στα κορίτσια όχι? Ή απαγορεύεται και σ' αυτά και κατάλαβα λάθος? Όπως και να 'χει είναι προσωπική επιλογή του καθενός, εξάλλου δεν είναι κάτι το προκλητικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:29 Η danai-elpida: #14 18-02-11 22:29 Εμενα προσωπικα μου αρεσει το σκουλαρικι (στο αυτι) στα αγορια,απλα να ειναι διακριτικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:30 Ο Dias έγραψε: #15 18-02-11 22:30 Φοράω σκουλαρίκι από την Α λυκείου. Στο σχολείο μου, παρόλο που σε άλλα θέματα είναι πολύ αυστηρό, για σκουλαρίκι, ντύσιμο ή κάτι παρόμοιο, ποτέ δεν υπήρξε πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:33 Η grotesque_mask: #16 18-02-11 22:33 εγω δεν εχω προβλημα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:41 Ο fockos έγραψε: #17 18-02-11 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Have a nice day: Εγώ φορούσα σκουλαρίκι ενάμιση χρόνο μέχρι που το βαρέθηκα και το πέταξα.Πιστεύω πως ένα διακριτικό δεν πειράζει κανεναν...Όσον αφορα τωρα για το αν αποτελεί γυναικείο ή ανδρικό κόσμημα..αν δεν απατώμαι τα σκουλαρίκια απο την αρχαιότητα ήταν ανδρικά κοσμήματα. Click για ανάπτυξη... Σκουλαρίκι είναι γυναικείο. Το μόνο αντρικό κόσμημα είναι το ρολόι αντε και ένας σταυρός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:46 Η grotesque_mask: #18 18-02-11 22:46 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Σκουλαρίκι είναι γυναικείο. Το μόνο αντρικό κόσμημα είναι το ρολόι αντε και ένας σταυρός. Click για ανάπτυξη... καλα,αφου το πες εσυ,ειναι matter of fact Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:46 Η wolfe4ever: #19 18-02-11 22:46 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Σκουλαρίκι είναι γυναικείο. Το μόνο αντρικό κόσμημα είναι το ρολόι αντε και ένας σταυρός. Click για ανάπτυξη... Κατά τη γνώμη μου, δεν υπάρχουν αντρικά και γυναικεία αντικείμενα. Πώς υποστηρίζεται μετά η ισότητα, εάν υπάρχει τέτοιος ρατσισμός (γιατί ρατσισμό το θεωρώ) στα αντικείμενα, στα χρώματα, στις τρίχες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:49 Η pop corn έγραψε: #20 18-02-11 22:49 Κι εμένα μ' αρέσει το σκουλαρίκι σε αγόρια. Αν είναι δε και το κατάλληλο (πηγαίνει με την όλη εικόνα) μια χαρά, είναι τέλειο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη 1 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris.Y bboys kalhkardia Philologist spring day Tommy_civil Prak Makis7 Griff iminspain jimis2001 luisnazariodelima Slytherin tsiobieman Στεφανος56 SlimShady Josua Viedo Rene2004 jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βλακείες μωρέ. Μες στην συντηρητικότητα έλεος! Κ σε μας απαγορεύει διάφορα, αλλά ποιος τον ακούει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 18:29 Η αδαμαντια52071: #7 18-02-11 18:29 εχω ακουσει ομως και την ιδια αποψη απο παιδια................................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 18:49 Ο Chemwizard: #8 18-02-11 18:49 Εμένα δε μου αρέσει.Τώρα ο καθένας ας κάνει ό,τι θέλει.Δε με αφορά τίποτα που δε βλάπτει εμένα με κάποιο τρόπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άλλο Φρούτο Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σήψη,κατάντια,παρακμή. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ταύρος (Αττική). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 18:51 Ο Άλλο Φρούτο: #9 18-02-11 18:51 Δεν επιτρέπει τα σκουλαρίκια ο διευθυντής; Εκεί έπρεπε να πηγαίνω σχολείο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 19:13 Ο fockos έγραψε: #10 18-02-11 19:13 Το σκουλαρίκι είναι κοριτσίστικο (πιστεύω) ... επίσης θεωρώ αντιαισθητικά και τα πολλά σκουλαρίκια στα κορίτσια στο αυτί, στην γλώσσα, στα φρύδια. όπως και τα πολλά τατουάζ με ενοχλούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 19:16 Ο Boom έγραψε: #11 18-02-11 19:16 Απλά στο σχολείο το απαγορεύουν γιατί είναι σχολείο και όχι καφετέρια. Γενικά, και σε εμάς φορούσαν αν και απαγορευόταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Have a nice day Νεοφερμένο μέλος Ο Have a nice day αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:58 Ο Have a nice day: #12 18-02-11 20:58 Εγώ φορούσα σκουλαρίκι ενάμιση χρόνο μέχρι που το βαρέθηκα και το πέταξα.Πιστεύω πως ένα διακριτικό δεν πειράζει κανεναν...Όσον αφορα τωρα για το αν αποτελεί γυναικείο ή ανδρικό κόσμημα..αν δεν απατώμαι τα σκουλαρίκια απο την αρχαιότητα ήταν ανδρικά κοσμήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:23 Η wolfe4ever: #13 18-02-11 22:23 Βρε παιδιά, γιατί να απαγορεύεται στα αγόρια το σκουλαρίκι, ενώ στα κορίτσια όχι? Ή απαγορεύεται και σ' αυτά και κατάλαβα λάθος? Όπως και να 'χει είναι προσωπική επιλογή του καθενός, εξάλλου δεν είναι κάτι το προκλητικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:29 Η danai-elpida: #14 18-02-11 22:29 Εμενα προσωπικα μου αρεσει το σκουλαρικι (στο αυτι) στα αγορια,απλα να ειναι διακριτικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:30 Ο Dias έγραψε: #15 18-02-11 22:30 Φοράω σκουλαρίκι από την Α λυκείου. Στο σχολείο μου, παρόλο που σε άλλα θέματα είναι πολύ αυστηρό, για σκουλαρίκι, ντύσιμο ή κάτι παρόμοιο, ποτέ δεν υπήρξε πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:33 Η grotesque_mask: #16 18-02-11 22:33 εγω δεν εχω προβλημα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:41 Ο fockos έγραψε: #17 18-02-11 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Have a nice day: Εγώ φορούσα σκουλαρίκι ενάμιση χρόνο μέχρι που το βαρέθηκα και το πέταξα.Πιστεύω πως ένα διακριτικό δεν πειράζει κανεναν...Όσον αφορα τωρα για το αν αποτελεί γυναικείο ή ανδρικό κόσμημα..αν δεν απατώμαι τα σκουλαρίκια απο την αρχαιότητα ήταν ανδρικά κοσμήματα. Click για ανάπτυξη... Σκουλαρίκι είναι γυναικείο. Το μόνο αντρικό κόσμημα είναι το ρολόι αντε και ένας σταυρός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:46 Η grotesque_mask: #18 18-02-11 22:46 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Σκουλαρίκι είναι γυναικείο. Το μόνο αντρικό κόσμημα είναι το ρολόι αντε και ένας σταυρός. Click για ανάπτυξη... καλα,αφου το πες εσυ,ειναι matter of fact Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:46 Η wolfe4ever: #19 18-02-11 22:46 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Σκουλαρίκι είναι γυναικείο. Το μόνο αντρικό κόσμημα είναι το ρολόι αντε και ένας σταυρός. Click για ανάπτυξη... Κατά τη γνώμη μου, δεν υπάρχουν αντρικά και γυναικεία αντικείμενα. Πώς υποστηρίζεται μετά η ισότητα, εάν υπάρχει τέτοιος ρατσισμός (γιατί ρατσισμό το θεωρώ) στα αντικείμενα, στα χρώματα, στις τρίχες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:49 Η pop corn έγραψε: #20 18-02-11 22:49 Κι εμένα μ' αρέσει το σκουλαρίκι σε αγόρια. Αν είναι δε και το κατάλληλο (πηγαίνει με την όλη εικόνα) μια χαρά, είναι τέλειο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη 1 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris.Y bboys kalhkardia Philologist spring day Tommy_civil Prak Makis7 Griff iminspain jimis2001 luisnazariodelima Slytherin tsiobieman Στεφανος56 SlimShady Josua Viedo Rene2004 jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εχω ακουσει ομως και την ιδια αποψη απο παιδια................................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 18:49 Ο Chemwizard: #8 18-02-11 18:49 Εμένα δε μου αρέσει.Τώρα ο καθένας ας κάνει ό,τι θέλει.Δε με αφορά τίποτα που δε βλάπτει εμένα με κάποιο τρόπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άλλο Φρούτο Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σήψη,κατάντια,παρακμή. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ταύρος (Αττική). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 18:51 Ο Άλλο Φρούτο: #9 18-02-11 18:51 Δεν επιτρέπει τα σκουλαρίκια ο διευθυντής; Εκεί έπρεπε να πηγαίνω σχολείο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 19:13 Ο fockos έγραψε: #10 18-02-11 19:13 Το σκουλαρίκι είναι κοριτσίστικο (πιστεύω) ... επίσης θεωρώ αντιαισθητικά και τα πολλά σκουλαρίκια στα κορίτσια στο αυτί, στην γλώσσα, στα φρύδια. όπως και τα πολλά τατουάζ με ενοχλούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 19:16 Ο Boom έγραψε: #11 18-02-11 19:16 Απλά στο σχολείο το απαγορεύουν γιατί είναι σχολείο και όχι καφετέρια. Γενικά, και σε εμάς φορούσαν αν και απαγορευόταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Have a nice day Νεοφερμένο μέλος Ο Have a nice day αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:58 Ο Have a nice day: #12 18-02-11 20:58 Εγώ φορούσα σκουλαρίκι ενάμιση χρόνο μέχρι που το βαρέθηκα και το πέταξα.Πιστεύω πως ένα διακριτικό δεν πειράζει κανεναν...Όσον αφορα τωρα για το αν αποτελεί γυναικείο ή ανδρικό κόσμημα..αν δεν απατώμαι τα σκουλαρίκια απο την αρχαιότητα ήταν ανδρικά κοσμήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:23 Η wolfe4ever: #13 18-02-11 22:23 Βρε παιδιά, γιατί να απαγορεύεται στα αγόρια το σκουλαρίκι, ενώ στα κορίτσια όχι? Ή απαγορεύεται και σ' αυτά και κατάλαβα λάθος? Όπως και να 'χει είναι προσωπική επιλογή του καθενός, εξάλλου δεν είναι κάτι το προκλητικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:29 Η danai-elpida: #14 18-02-11 22:29 Εμενα προσωπικα μου αρεσει το σκουλαρικι (στο αυτι) στα αγορια,απλα να ειναι διακριτικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:30 Ο Dias έγραψε: #15 18-02-11 22:30 Φοράω σκουλαρίκι από την Α λυκείου. Στο σχολείο μου, παρόλο που σε άλλα θέματα είναι πολύ αυστηρό, για σκουλαρίκι, ντύσιμο ή κάτι παρόμοιο, ποτέ δεν υπήρξε πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:33 Η grotesque_mask: #16 18-02-11 22:33 εγω δεν εχω προβλημα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:41 Ο fockos έγραψε: #17 18-02-11 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Have a nice day: Εγώ φορούσα σκουλαρίκι ενάμιση χρόνο μέχρι που το βαρέθηκα και το πέταξα.Πιστεύω πως ένα διακριτικό δεν πειράζει κανεναν...Όσον αφορα τωρα για το αν αποτελεί γυναικείο ή ανδρικό κόσμημα..αν δεν απατώμαι τα σκουλαρίκια απο την αρχαιότητα ήταν ανδρικά κοσμήματα. Click για ανάπτυξη... Σκουλαρίκι είναι γυναικείο. Το μόνο αντρικό κόσμημα είναι το ρολόι αντε και ένας σταυρός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:46 Η grotesque_mask: #18 18-02-11 22:46 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Σκουλαρίκι είναι γυναικείο. Το μόνο αντρικό κόσμημα είναι το ρολόι αντε και ένας σταυρός. Click για ανάπτυξη... καλα,αφου το πες εσυ,ειναι matter of fact Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:46 Η wolfe4ever: #19 18-02-11 22:46 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Σκουλαρίκι είναι γυναικείο. Το μόνο αντρικό κόσμημα είναι το ρολόι αντε και ένας σταυρός. Click για ανάπτυξη... Κατά τη γνώμη μου, δεν υπάρχουν αντρικά και γυναικεία αντικείμενα. Πώς υποστηρίζεται μετά η ισότητα, εάν υπάρχει τέτοιος ρατσισμός (γιατί ρατσισμό το θεωρώ) στα αντικείμενα, στα χρώματα, στις τρίχες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:49 Η pop corn έγραψε: #20 18-02-11 22:49 Κι εμένα μ' αρέσει το σκουλαρίκι σε αγόρια. Αν είναι δε και το κατάλληλο (πηγαίνει με την όλη εικόνα) μια χαρά, είναι τέλειο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη 1 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris.Y bboys kalhkardia Philologist spring day Tommy_civil Prak Makis7 Griff iminspain jimis2001 luisnazariodelima Slytherin tsiobieman Στεφανος56 SlimShady Josua Viedo Rene2004 jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμένα δε μου αρέσει.Τώρα ο καθένας ας κάνει ό,τι θέλει.Δε με αφορά τίποτα που δε βλάπτει εμένα με κάποιο τρόπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άλλο Φρούτο Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σήψη,κατάντια,παρακμή. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ταύρος (Αττική). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 18:51 Ο Άλλο Φρούτο: #9 18-02-11 18:51 Δεν επιτρέπει τα σκουλαρίκια ο διευθυντής; Εκεί έπρεπε να πηγαίνω σχολείο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 19:13 Ο fockos έγραψε: #10 18-02-11 19:13 Το σκουλαρίκι είναι κοριτσίστικο (πιστεύω) ... επίσης θεωρώ αντιαισθητικά και τα πολλά σκουλαρίκια στα κορίτσια στο αυτί, στην γλώσσα, στα φρύδια. όπως και τα πολλά τατουάζ με ενοχλούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 19:16 Ο Boom έγραψε: #11 18-02-11 19:16 Απλά στο σχολείο το απαγορεύουν γιατί είναι σχολείο και όχι καφετέρια. Γενικά, και σε εμάς φορούσαν αν και απαγορευόταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Have a nice day Νεοφερμένο μέλος Ο Have a nice day αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:58 Ο Have a nice day: #12 18-02-11 20:58 Εγώ φορούσα σκουλαρίκι ενάμιση χρόνο μέχρι που το βαρέθηκα και το πέταξα.Πιστεύω πως ένα διακριτικό δεν πειράζει κανεναν...Όσον αφορα τωρα για το αν αποτελεί γυναικείο ή ανδρικό κόσμημα..αν δεν απατώμαι τα σκουλαρίκια απο την αρχαιότητα ήταν ανδρικά κοσμήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:23 Η wolfe4ever: #13 18-02-11 22:23 Βρε παιδιά, γιατί να απαγορεύεται στα αγόρια το σκουλαρίκι, ενώ στα κορίτσια όχι? Ή απαγορεύεται και σ' αυτά και κατάλαβα λάθος? Όπως και να 'χει είναι προσωπική επιλογή του καθενός, εξάλλου δεν είναι κάτι το προκλητικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:29 Η danai-elpida: #14 18-02-11 22:29 Εμενα προσωπικα μου αρεσει το σκουλαρικι (στο αυτι) στα αγορια,απλα να ειναι διακριτικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:30 Ο Dias έγραψε: #15 18-02-11 22:30 Φοράω σκουλαρίκι από την Α λυκείου. Στο σχολείο μου, παρόλο που σε άλλα θέματα είναι πολύ αυστηρό, για σκουλαρίκι, ντύσιμο ή κάτι παρόμοιο, ποτέ δεν υπήρξε πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:33 Η grotesque_mask: #16 18-02-11 22:33 εγω δεν εχω προβλημα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:41 Ο fockos έγραψε: #17 18-02-11 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Have a nice day: Εγώ φορούσα σκουλαρίκι ενάμιση χρόνο μέχρι που το βαρέθηκα και το πέταξα.Πιστεύω πως ένα διακριτικό δεν πειράζει κανεναν...Όσον αφορα τωρα για το αν αποτελεί γυναικείο ή ανδρικό κόσμημα..αν δεν απατώμαι τα σκουλαρίκια απο την αρχαιότητα ήταν ανδρικά κοσμήματα. Click για ανάπτυξη... Σκουλαρίκι είναι γυναικείο. Το μόνο αντρικό κόσμημα είναι το ρολόι αντε και ένας σταυρός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:46 Η grotesque_mask: #18 18-02-11 22:46 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Σκουλαρίκι είναι γυναικείο. Το μόνο αντρικό κόσμημα είναι το ρολόι αντε και ένας σταυρός. Click για ανάπτυξη... καλα,αφου το πες εσυ,ειναι matter of fact Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:46 Η wolfe4ever: #19 18-02-11 22:46 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Σκουλαρίκι είναι γυναικείο. Το μόνο αντρικό κόσμημα είναι το ρολόι αντε και ένας σταυρός. Click για ανάπτυξη... Κατά τη γνώμη μου, δεν υπάρχουν αντρικά και γυναικεία αντικείμενα. Πώς υποστηρίζεται μετά η ισότητα, εάν υπάρχει τέτοιος ρατσισμός (γιατί ρατσισμό το θεωρώ) στα αντικείμενα, στα χρώματα, στις τρίχες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:49 Η pop corn έγραψε: #20 18-02-11 22:49 Κι εμένα μ' αρέσει το σκουλαρίκι σε αγόρια. Αν είναι δε και το κατάλληλο (πηγαίνει με την όλη εικόνα) μια χαρά, είναι τέλειο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη 1 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris.Y bboys kalhkardia Philologist spring day Tommy_civil Prak Makis7 Griff iminspain jimis2001 luisnazariodelima Slytherin tsiobieman Στεφανος56 SlimShady Josua Viedo Rene2004 jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν επιτρέπει τα σκουλαρίκια ο διευθυντής; Εκεί έπρεπε να πηγαίνω σχολείο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 19:13 Ο fockos έγραψε: #10 18-02-11 19:13 Το σκουλαρίκι είναι κοριτσίστικο (πιστεύω) ... επίσης θεωρώ αντιαισθητικά και τα πολλά σκουλαρίκια στα κορίτσια στο αυτί, στην γλώσσα, στα φρύδια. όπως και τα πολλά τατουάζ με ενοχλούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 19:16 Ο Boom έγραψε: #11 18-02-11 19:16 Απλά στο σχολείο το απαγορεύουν γιατί είναι σχολείο και όχι καφετέρια. Γενικά, και σε εμάς φορούσαν αν και απαγορευόταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Have a nice day Νεοφερμένο μέλος Ο Have a nice day αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:58 Ο Have a nice day: #12 18-02-11 20:58 Εγώ φορούσα σκουλαρίκι ενάμιση χρόνο μέχρι που το βαρέθηκα και το πέταξα.Πιστεύω πως ένα διακριτικό δεν πειράζει κανεναν...Όσον αφορα τωρα για το αν αποτελεί γυναικείο ή ανδρικό κόσμημα..αν δεν απατώμαι τα σκουλαρίκια απο την αρχαιότητα ήταν ανδρικά κοσμήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:23 Η wolfe4ever: #13 18-02-11 22:23 Βρε παιδιά, γιατί να απαγορεύεται στα αγόρια το σκουλαρίκι, ενώ στα κορίτσια όχι? Ή απαγορεύεται και σ' αυτά και κατάλαβα λάθος? Όπως και να 'χει είναι προσωπική επιλογή του καθενός, εξάλλου δεν είναι κάτι το προκλητικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:29 Η danai-elpida: #14 18-02-11 22:29 Εμενα προσωπικα μου αρεσει το σκουλαρικι (στο αυτι) στα αγορια,απλα να ειναι διακριτικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:30 Ο Dias έγραψε: #15 18-02-11 22:30 Φοράω σκουλαρίκι από την Α λυκείου. Στο σχολείο μου, παρόλο που σε άλλα θέματα είναι πολύ αυστηρό, για σκουλαρίκι, ντύσιμο ή κάτι παρόμοιο, ποτέ δεν υπήρξε πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:33 Η grotesque_mask: #16 18-02-11 22:33 εγω δεν εχω προβλημα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:41 Ο fockos έγραψε: #17 18-02-11 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Have a nice day: Εγώ φορούσα σκουλαρίκι ενάμιση χρόνο μέχρι που το βαρέθηκα και το πέταξα.Πιστεύω πως ένα διακριτικό δεν πειράζει κανεναν...Όσον αφορα τωρα για το αν αποτελεί γυναικείο ή ανδρικό κόσμημα..αν δεν απατώμαι τα σκουλαρίκια απο την αρχαιότητα ήταν ανδρικά κοσμήματα. Click για ανάπτυξη... Σκουλαρίκι είναι γυναικείο. Το μόνο αντρικό κόσμημα είναι το ρολόι αντε και ένας σταυρός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:46 Η grotesque_mask: #18 18-02-11 22:46 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Σκουλαρίκι είναι γυναικείο. Το μόνο αντρικό κόσμημα είναι το ρολόι αντε και ένας σταυρός. Click για ανάπτυξη... καλα,αφου το πες εσυ,ειναι matter of fact Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:46 Η wolfe4ever: #19 18-02-11 22:46 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Σκουλαρίκι είναι γυναικείο. Το μόνο αντρικό κόσμημα είναι το ρολόι αντε και ένας σταυρός. Click για ανάπτυξη... Κατά τη γνώμη μου, δεν υπάρχουν αντρικά και γυναικεία αντικείμενα. Πώς υποστηρίζεται μετά η ισότητα, εάν υπάρχει τέτοιος ρατσισμός (γιατί ρατσισμό το θεωρώ) στα αντικείμενα, στα χρώματα, στις τρίχες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:49 Η pop corn έγραψε: #20 18-02-11 22:49 Κι εμένα μ' αρέσει το σκουλαρίκι σε αγόρια. Αν είναι δε και το κατάλληλο (πηγαίνει με την όλη εικόνα) μια χαρά, είναι τέλειο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη 1 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris.Y bboys kalhkardia Philologist spring day Tommy_civil Prak Makis7 Griff iminspain jimis2001 luisnazariodelima Slytherin tsiobieman Στεφανος56 SlimShady Josua Viedo Rene2004 jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το σκουλαρίκι είναι κοριτσίστικο (πιστεύω) ... επίσης θεωρώ αντιαισθητικά και τα πολλά σκουλαρίκια στα κορίτσια στο αυτί, στην γλώσσα, στα φρύδια. όπως και τα πολλά τατουάζ με ενοχλούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 19:16 Ο Boom έγραψε: #11 18-02-11 19:16 Απλά στο σχολείο το απαγορεύουν γιατί είναι σχολείο και όχι καφετέρια. Γενικά, και σε εμάς φορούσαν αν και απαγορευόταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Have a nice day Νεοφερμένο μέλος Ο Have a nice day αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:58 Ο Have a nice day: #12 18-02-11 20:58 Εγώ φορούσα σκουλαρίκι ενάμιση χρόνο μέχρι που το βαρέθηκα και το πέταξα.Πιστεύω πως ένα διακριτικό δεν πειράζει κανεναν...Όσον αφορα τωρα για το αν αποτελεί γυναικείο ή ανδρικό κόσμημα..αν δεν απατώμαι τα σκουλαρίκια απο την αρχαιότητα ήταν ανδρικά κοσμήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:23 Η wolfe4ever: #13 18-02-11 22:23 Βρε παιδιά, γιατί να απαγορεύεται στα αγόρια το σκουλαρίκι, ενώ στα κορίτσια όχι? Ή απαγορεύεται και σ' αυτά και κατάλαβα λάθος? Όπως και να 'χει είναι προσωπική επιλογή του καθενός, εξάλλου δεν είναι κάτι το προκλητικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:29 Η danai-elpida: #14 18-02-11 22:29 Εμενα προσωπικα μου αρεσει το σκουλαρικι (στο αυτι) στα αγορια,απλα να ειναι διακριτικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:30 Ο Dias έγραψε: #15 18-02-11 22:30 Φοράω σκουλαρίκι από την Α λυκείου. Στο σχολείο μου, παρόλο που σε άλλα θέματα είναι πολύ αυστηρό, για σκουλαρίκι, ντύσιμο ή κάτι παρόμοιο, ποτέ δεν υπήρξε πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:33 Η grotesque_mask: #16 18-02-11 22:33 εγω δεν εχω προβλημα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:41 Ο fockos έγραψε: #17 18-02-11 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Have a nice day: Εγώ φορούσα σκουλαρίκι ενάμιση χρόνο μέχρι που το βαρέθηκα και το πέταξα.Πιστεύω πως ένα διακριτικό δεν πειράζει κανεναν...Όσον αφορα τωρα για το αν αποτελεί γυναικείο ή ανδρικό κόσμημα..αν δεν απατώμαι τα σκουλαρίκια απο την αρχαιότητα ήταν ανδρικά κοσμήματα. Click για ανάπτυξη... Σκουλαρίκι είναι γυναικείο. Το μόνο αντρικό κόσμημα είναι το ρολόι αντε και ένας σταυρός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:46 Η grotesque_mask: #18 18-02-11 22:46 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Σκουλαρίκι είναι γυναικείο. Το μόνο αντρικό κόσμημα είναι το ρολόι αντε και ένας σταυρός. Click για ανάπτυξη... καλα,αφου το πες εσυ,ειναι matter of fact Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:46 Η wolfe4ever: #19 18-02-11 22:46 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Σκουλαρίκι είναι γυναικείο. Το μόνο αντρικό κόσμημα είναι το ρολόι αντε και ένας σταυρός. Click για ανάπτυξη... Κατά τη γνώμη μου, δεν υπάρχουν αντρικά και γυναικεία αντικείμενα. Πώς υποστηρίζεται μετά η ισότητα, εάν υπάρχει τέτοιος ρατσισμός (γιατί ρατσισμό το θεωρώ) στα αντικείμενα, στα χρώματα, στις τρίχες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:49 Η pop corn έγραψε: #20 18-02-11 22:49 Κι εμένα μ' αρέσει το σκουλαρίκι σε αγόρια. Αν είναι δε και το κατάλληλο (πηγαίνει με την όλη εικόνα) μια χαρά, είναι τέλειο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη 1 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris.Y bboys kalhkardia Philologist spring day Tommy_civil Prak Makis7 Griff iminspain jimis2001 luisnazariodelima Slytherin tsiobieman Στεφανος56 SlimShady Josua Viedo Rene2004 jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απλά στο σχολείο το απαγορεύουν γιατί είναι σχολείο και όχι καφετέρια. Γενικά, και σε εμάς φορούσαν αν και απαγορευόταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Have a nice day Νεοφερμένο μέλος Ο Have a nice day αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:58 Ο Have a nice day: #12 18-02-11 20:58 Εγώ φορούσα σκουλαρίκι ενάμιση χρόνο μέχρι που το βαρέθηκα και το πέταξα.Πιστεύω πως ένα διακριτικό δεν πειράζει κανεναν...Όσον αφορα τωρα για το αν αποτελεί γυναικείο ή ανδρικό κόσμημα..αν δεν απατώμαι τα σκουλαρίκια απο την αρχαιότητα ήταν ανδρικά κοσμήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:23 Η wolfe4ever: #13 18-02-11 22:23 Βρε παιδιά, γιατί να απαγορεύεται στα αγόρια το σκουλαρίκι, ενώ στα κορίτσια όχι? Ή απαγορεύεται και σ' αυτά και κατάλαβα λάθος? Όπως και να 'χει είναι προσωπική επιλογή του καθενός, εξάλλου δεν είναι κάτι το προκλητικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:29 Η danai-elpida: #14 18-02-11 22:29 Εμενα προσωπικα μου αρεσει το σκουλαρικι (στο αυτι) στα αγορια,απλα να ειναι διακριτικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:30 Ο Dias έγραψε: #15 18-02-11 22:30 Φοράω σκουλαρίκι από την Α λυκείου. Στο σχολείο μου, παρόλο που σε άλλα θέματα είναι πολύ αυστηρό, για σκουλαρίκι, ντύσιμο ή κάτι παρόμοιο, ποτέ δεν υπήρξε πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:33 Η grotesque_mask: #16 18-02-11 22:33 εγω δεν εχω προβλημα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:41 Ο fockos έγραψε: #17 18-02-11 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Have a nice day: Εγώ φορούσα σκουλαρίκι ενάμιση χρόνο μέχρι που το βαρέθηκα και το πέταξα.Πιστεύω πως ένα διακριτικό δεν πειράζει κανεναν...Όσον αφορα τωρα για το αν αποτελεί γυναικείο ή ανδρικό κόσμημα..αν δεν απατώμαι τα σκουλαρίκια απο την αρχαιότητα ήταν ανδρικά κοσμήματα. Click για ανάπτυξη... Σκουλαρίκι είναι γυναικείο. Το μόνο αντρικό κόσμημα είναι το ρολόι αντε και ένας σταυρός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:46 Η grotesque_mask: #18 18-02-11 22:46 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Σκουλαρίκι είναι γυναικείο. Το μόνο αντρικό κόσμημα είναι το ρολόι αντε και ένας σταυρός. Click για ανάπτυξη... καλα,αφου το πες εσυ,ειναι matter of fact Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:46 Η wolfe4ever: #19 18-02-11 22:46 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Σκουλαρίκι είναι γυναικείο. Το μόνο αντρικό κόσμημα είναι το ρολόι αντε και ένας σταυρός. Click για ανάπτυξη... Κατά τη γνώμη μου, δεν υπάρχουν αντρικά και γυναικεία αντικείμενα. Πώς υποστηρίζεται μετά η ισότητα, εάν υπάρχει τέτοιος ρατσισμός (γιατί ρατσισμό το θεωρώ) στα αντικείμενα, στα χρώματα, στις τρίχες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:49 Η pop corn έγραψε: #20 18-02-11 22:49 Κι εμένα μ' αρέσει το σκουλαρίκι σε αγόρια. Αν είναι δε και το κατάλληλο (πηγαίνει με την όλη εικόνα) μια χαρά, είναι τέλειο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη 1 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris.Y bboys kalhkardia Philologist spring day Tommy_civil Prak Makis7 Griff iminspain jimis2001 luisnazariodelima Slytherin tsiobieman Στεφανος56 SlimShady Josua Viedo Rene2004 jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ φορούσα σκουλαρίκι ενάμιση χρόνο μέχρι που το βαρέθηκα και το πέταξα.Πιστεύω πως ένα διακριτικό δεν πειράζει κανεναν...Όσον αφορα τωρα για το αν αποτελεί γυναικείο ή ανδρικό κόσμημα..αν δεν απατώμαι τα σκουλαρίκια απο την αρχαιότητα ήταν ανδρικά κοσμήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:23 Η wolfe4ever: #13 18-02-11 22:23 Βρε παιδιά, γιατί να απαγορεύεται στα αγόρια το σκουλαρίκι, ενώ στα κορίτσια όχι? Ή απαγορεύεται και σ' αυτά και κατάλαβα λάθος? Όπως και να 'χει είναι προσωπική επιλογή του καθενός, εξάλλου δεν είναι κάτι το προκλητικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:29 Η danai-elpida: #14 18-02-11 22:29 Εμενα προσωπικα μου αρεσει το σκουλαρικι (στο αυτι) στα αγορια,απλα να ειναι διακριτικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:30 Ο Dias έγραψε: #15 18-02-11 22:30 Φοράω σκουλαρίκι από την Α λυκείου. Στο σχολείο μου, παρόλο που σε άλλα θέματα είναι πολύ αυστηρό, για σκουλαρίκι, ντύσιμο ή κάτι παρόμοιο, ποτέ δεν υπήρξε πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:33 Η grotesque_mask: #16 18-02-11 22:33 εγω δεν εχω προβλημα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:41 Ο fockos έγραψε: #17 18-02-11 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Have a nice day: Εγώ φορούσα σκουλαρίκι ενάμιση χρόνο μέχρι που το βαρέθηκα και το πέταξα.Πιστεύω πως ένα διακριτικό δεν πειράζει κανεναν...Όσον αφορα τωρα για το αν αποτελεί γυναικείο ή ανδρικό κόσμημα..αν δεν απατώμαι τα σκουλαρίκια απο την αρχαιότητα ήταν ανδρικά κοσμήματα. Click για ανάπτυξη... Σκουλαρίκι είναι γυναικείο. Το μόνο αντρικό κόσμημα είναι το ρολόι αντε και ένας σταυρός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:46 Η grotesque_mask: #18 18-02-11 22:46 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Σκουλαρίκι είναι γυναικείο. Το μόνο αντρικό κόσμημα είναι το ρολόι αντε και ένας σταυρός. Click για ανάπτυξη... καλα,αφου το πες εσυ,ειναι matter of fact Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:46 Η wolfe4ever: #19 18-02-11 22:46 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Σκουλαρίκι είναι γυναικείο. Το μόνο αντρικό κόσμημα είναι το ρολόι αντε και ένας σταυρός. Click για ανάπτυξη... Κατά τη γνώμη μου, δεν υπάρχουν αντρικά και γυναικεία αντικείμενα. Πώς υποστηρίζεται μετά η ισότητα, εάν υπάρχει τέτοιος ρατσισμός (γιατί ρατσισμό το θεωρώ) στα αντικείμενα, στα χρώματα, στις τρίχες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:49 Η pop corn έγραψε: #20 18-02-11 22:49 Κι εμένα μ' αρέσει το σκουλαρίκι σε αγόρια. Αν είναι δε και το κατάλληλο (πηγαίνει με την όλη εικόνα) μια χαρά, είναι τέλειο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη 1 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris.Y bboys kalhkardia Philologist spring day Tommy_civil Prak Makis7 Griff iminspain jimis2001 luisnazariodelima Slytherin tsiobieman Στεφανος56 SlimShady Josua Viedo Rene2004 jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βρε παιδιά, γιατί να απαγορεύεται στα αγόρια το σκουλαρίκι, ενώ στα κορίτσια όχι? Ή απαγορεύεται και σ' αυτά και κατάλαβα λάθος? Όπως και να 'χει είναι προσωπική επιλογή του καθενός, εξάλλου δεν είναι κάτι το προκλητικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:29 Η danai-elpida: #14 18-02-11 22:29 Εμενα προσωπικα μου αρεσει το σκουλαρικι (στο αυτι) στα αγορια,απλα να ειναι διακριτικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:30 Ο Dias έγραψε: #15 18-02-11 22:30 Φοράω σκουλαρίκι από την Α λυκείου. Στο σχολείο μου, παρόλο που σε άλλα θέματα είναι πολύ αυστηρό, για σκουλαρίκι, ντύσιμο ή κάτι παρόμοιο, ποτέ δεν υπήρξε πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:33 Η grotesque_mask: #16 18-02-11 22:33 εγω δεν εχω προβλημα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:41 Ο fockos έγραψε: #17 18-02-11 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Have a nice day: Εγώ φορούσα σκουλαρίκι ενάμιση χρόνο μέχρι που το βαρέθηκα και το πέταξα.Πιστεύω πως ένα διακριτικό δεν πειράζει κανεναν...Όσον αφορα τωρα για το αν αποτελεί γυναικείο ή ανδρικό κόσμημα..αν δεν απατώμαι τα σκουλαρίκια απο την αρχαιότητα ήταν ανδρικά κοσμήματα. Click για ανάπτυξη... Σκουλαρίκι είναι γυναικείο. Το μόνο αντρικό κόσμημα είναι το ρολόι αντε και ένας σταυρός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:46 Η grotesque_mask: #18 18-02-11 22:46 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Σκουλαρίκι είναι γυναικείο. Το μόνο αντρικό κόσμημα είναι το ρολόι αντε και ένας σταυρός. Click για ανάπτυξη... καλα,αφου το πες εσυ,ειναι matter of fact Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:46 Η wolfe4ever: #19 18-02-11 22:46 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Σκουλαρίκι είναι γυναικείο. Το μόνο αντρικό κόσμημα είναι το ρολόι αντε και ένας σταυρός. Click για ανάπτυξη... Κατά τη γνώμη μου, δεν υπάρχουν αντρικά και γυναικεία αντικείμενα. Πώς υποστηρίζεται μετά η ισότητα, εάν υπάρχει τέτοιος ρατσισμός (γιατί ρατσισμό το θεωρώ) στα αντικείμενα, στα χρώματα, στις τρίχες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:49 Η pop corn έγραψε: #20 18-02-11 22:49 Κι εμένα μ' αρέσει το σκουλαρίκι σε αγόρια. Αν είναι δε και το κατάλληλο (πηγαίνει με την όλη εικόνα) μια χαρά, είναι τέλειο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη 1 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris.Y bboys kalhkardia Philologist spring day Tommy_civil Prak Makis7 Griff iminspain jimis2001 luisnazariodelima Slytherin tsiobieman Στεφανος56 SlimShady Josua Viedo Rene2004 jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εμενα προσωπικα μου αρεσει το σκουλαρικι (στο αυτι) στα αγορια,απλα να ειναι διακριτικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:30 Ο Dias έγραψε: #15 18-02-11 22:30 Φοράω σκουλαρίκι από την Α λυκείου. Στο σχολείο μου, παρόλο που σε άλλα θέματα είναι πολύ αυστηρό, για σκουλαρίκι, ντύσιμο ή κάτι παρόμοιο, ποτέ δεν υπήρξε πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:33 Η grotesque_mask: #16 18-02-11 22:33 εγω δεν εχω προβλημα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:41 Ο fockos έγραψε: #17 18-02-11 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Have a nice day: Εγώ φορούσα σκουλαρίκι ενάμιση χρόνο μέχρι που το βαρέθηκα και το πέταξα.Πιστεύω πως ένα διακριτικό δεν πειράζει κανεναν...Όσον αφορα τωρα για το αν αποτελεί γυναικείο ή ανδρικό κόσμημα..αν δεν απατώμαι τα σκουλαρίκια απο την αρχαιότητα ήταν ανδρικά κοσμήματα. Click για ανάπτυξη... Σκουλαρίκι είναι γυναικείο. Το μόνο αντρικό κόσμημα είναι το ρολόι αντε και ένας σταυρός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:46 Η grotesque_mask: #18 18-02-11 22:46 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Σκουλαρίκι είναι γυναικείο. Το μόνο αντρικό κόσμημα είναι το ρολόι αντε και ένας σταυρός. Click για ανάπτυξη... καλα,αφου το πες εσυ,ειναι matter of fact Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:46 Η wolfe4ever: #19 18-02-11 22:46 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Σκουλαρίκι είναι γυναικείο. Το μόνο αντρικό κόσμημα είναι το ρολόι αντε και ένας σταυρός. Click για ανάπτυξη... Κατά τη γνώμη μου, δεν υπάρχουν αντρικά και γυναικεία αντικείμενα. Πώς υποστηρίζεται μετά η ισότητα, εάν υπάρχει τέτοιος ρατσισμός (γιατί ρατσισμό το θεωρώ) στα αντικείμενα, στα χρώματα, στις τρίχες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:49 Η pop corn έγραψε: #20 18-02-11 22:49 Κι εμένα μ' αρέσει το σκουλαρίκι σε αγόρια. Αν είναι δε και το κατάλληλο (πηγαίνει με την όλη εικόνα) μια χαρά, είναι τέλειο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη 1 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris.Y bboys kalhkardia Philologist spring day Tommy_civil Prak Makis7 Griff iminspain jimis2001 luisnazariodelima Slytherin tsiobieman Στεφανος56 SlimShady Josua Viedo Rene2004 jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Φοράω σκουλαρίκι από την Α λυκείου. Στο σχολείο μου, παρόλο που σε άλλα θέματα είναι πολύ αυστηρό, για σκουλαρίκι, ντύσιμο ή κάτι παρόμοιο, ποτέ δεν υπήρξε πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:33 Η grotesque_mask: #16 18-02-11 22:33 εγω δεν εχω προβλημα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:41 Ο fockos έγραψε: #17 18-02-11 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Have a nice day: Εγώ φορούσα σκουλαρίκι ενάμιση χρόνο μέχρι που το βαρέθηκα και το πέταξα.Πιστεύω πως ένα διακριτικό δεν πειράζει κανεναν...Όσον αφορα τωρα για το αν αποτελεί γυναικείο ή ανδρικό κόσμημα..αν δεν απατώμαι τα σκουλαρίκια απο την αρχαιότητα ήταν ανδρικά κοσμήματα. Click για ανάπτυξη... Σκουλαρίκι είναι γυναικείο. Το μόνο αντρικό κόσμημα είναι το ρολόι αντε και ένας σταυρός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:46 Η grotesque_mask: #18 18-02-11 22:46 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Σκουλαρίκι είναι γυναικείο. Το μόνο αντρικό κόσμημα είναι το ρολόι αντε και ένας σταυρός. Click για ανάπτυξη... καλα,αφου το πες εσυ,ειναι matter of fact Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:46 Η wolfe4ever: #19 18-02-11 22:46 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Σκουλαρίκι είναι γυναικείο. Το μόνο αντρικό κόσμημα είναι το ρολόι αντε και ένας σταυρός. Click για ανάπτυξη... Κατά τη γνώμη μου, δεν υπάρχουν αντρικά και γυναικεία αντικείμενα. Πώς υποστηρίζεται μετά η ισότητα, εάν υπάρχει τέτοιος ρατσισμός (γιατί ρατσισμό το θεωρώ) στα αντικείμενα, στα χρώματα, στις τρίχες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:49 Η pop corn έγραψε: #20 18-02-11 22:49 Κι εμένα μ' αρέσει το σκουλαρίκι σε αγόρια. Αν είναι δε και το κατάλληλο (πηγαίνει με την όλη εικόνα) μια χαρά, είναι τέλειο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη 1 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris.Y bboys kalhkardia Philologist spring day Tommy_civil Prak Makis7 Griff iminspain jimis2001 luisnazariodelima Slytherin tsiobieman Στεφανος56 SlimShady Josua Viedo Rene2004 jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εγω δεν εχω προβλημα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:41 Ο fockos έγραψε: #17 18-02-11 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Have a nice day: Εγώ φορούσα σκουλαρίκι ενάμιση χρόνο μέχρι που το βαρέθηκα και το πέταξα.Πιστεύω πως ένα διακριτικό δεν πειράζει κανεναν...Όσον αφορα τωρα για το αν αποτελεί γυναικείο ή ανδρικό κόσμημα..αν δεν απατώμαι τα σκουλαρίκια απο την αρχαιότητα ήταν ανδρικά κοσμήματα. Click για ανάπτυξη... Σκουλαρίκι είναι γυναικείο. Το μόνο αντρικό κόσμημα είναι το ρολόι αντε και ένας σταυρός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:46 Η grotesque_mask: #18 18-02-11 22:46 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Σκουλαρίκι είναι γυναικείο. Το μόνο αντρικό κόσμημα είναι το ρολόι αντε και ένας σταυρός. Click για ανάπτυξη... καλα,αφου το πες εσυ,ειναι matter of fact Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:46 Η wolfe4ever: #19 18-02-11 22:46 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Σκουλαρίκι είναι γυναικείο. Το μόνο αντρικό κόσμημα είναι το ρολόι αντε και ένας σταυρός. Click για ανάπτυξη... Κατά τη γνώμη μου, δεν υπάρχουν αντρικά και γυναικεία αντικείμενα. Πώς υποστηρίζεται μετά η ισότητα, εάν υπάρχει τέτοιος ρατσισμός (γιατί ρατσισμό το θεωρώ) στα αντικείμενα, στα χρώματα, στις τρίχες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:49 Η pop corn έγραψε: #20 18-02-11 22:49 Κι εμένα μ' αρέσει το σκουλαρίκι σε αγόρια. Αν είναι δε και το κατάλληλο (πηγαίνει με την όλη εικόνα) μια χαρά, είναι τέλειο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη 1 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris.Y bboys kalhkardia Philologist spring day Tommy_civil Prak Makis7 Griff iminspain jimis2001 luisnazariodelima Slytherin tsiobieman Στεφανος56 SlimShady Josua Viedo Rene2004 jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Have a nice day: Εγώ φορούσα σκουλαρίκι ενάμιση χρόνο μέχρι που το βαρέθηκα και το πέταξα.Πιστεύω πως ένα διακριτικό δεν πειράζει κανεναν...Όσον αφορα τωρα για το αν αποτελεί γυναικείο ή ανδρικό κόσμημα..αν δεν απατώμαι τα σκουλαρίκια απο την αρχαιότητα ήταν ανδρικά κοσμήματα. Click για ανάπτυξη... Σκουλαρίκι είναι γυναικείο. Το μόνο αντρικό κόσμημα είναι το ρολόι αντε και ένας σταυρός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:46 Η grotesque_mask: #18 18-02-11 22:46 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Σκουλαρίκι είναι γυναικείο. Το μόνο αντρικό κόσμημα είναι το ρολόι αντε και ένας σταυρός. Click για ανάπτυξη... καλα,αφου το πες εσυ,ειναι matter of fact Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:46 Η wolfe4ever: #19 18-02-11 22:46 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Σκουλαρίκι είναι γυναικείο. Το μόνο αντρικό κόσμημα είναι το ρολόι αντε και ένας σταυρός. Click για ανάπτυξη... Κατά τη γνώμη μου, δεν υπάρχουν αντρικά και γυναικεία αντικείμενα. Πώς υποστηρίζεται μετά η ισότητα, εάν υπάρχει τέτοιος ρατσισμός (γιατί ρατσισμό το θεωρώ) στα αντικείμενα, στα χρώματα, στις τρίχες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:49 Η pop corn έγραψε: #20 18-02-11 22:49 Κι εμένα μ' αρέσει το σκουλαρίκι σε αγόρια. Αν είναι δε και το κατάλληλο (πηγαίνει με την όλη εικόνα) μια χαρά, είναι τέλειο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη 1 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris.Y bboys kalhkardia Philologist spring day Tommy_civil Prak Makis7 Griff iminspain jimis2001 luisnazariodelima Slytherin tsiobieman Στεφανος56 SlimShady Josua Viedo Rene2004 jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από fockos: Σκουλαρίκι είναι γυναικείο. Το μόνο αντρικό κόσμημα είναι το ρολόι αντε και ένας σταυρός. Click για ανάπτυξη... καλα,αφου το πες εσυ,ειναι matter of fact Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:46 Η wolfe4ever: #19 18-02-11 22:46 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Σκουλαρίκι είναι γυναικείο. Το μόνο αντρικό κόσμημα είναι το ρολόι αντε και ένας σταυρός. Click για ανάπτυξη... Κατά τη γνώμη μου, δεν υπάρχουν αντρικά και γυναικεία αντικείμενα. Πώς υποστηρίζεται μετά η ισότητα, εάν υπάρχει τέτοιος ρατσισμός (γιατί ρατσισμό το θεωρώ) στα αντικείμενα, στα χρώματα, στις τρίχες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:49 Η pop corn έγραψε: #20 18-02-11 22:49 Κι εμένα μ' αρέσει το σκουλαρίκι σε αγόρια. Αν είναι δε και το κατάλληλο (πηγαίνει με την όλη εικόνα) μια χαρά, είναι τέλειο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη 1 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από fockos: Σκουλαρίκι είναι γυναικείο. Το μόνο αντρικό κόσμημα είναι το ρολόι αντε και ένας σταυρός. Click για ανάπτυξη... Κατά τη γνώμη μου, δεν υπάρχουν αντρικά και γυναικεία αντικείμενα. Πώς υποστηρίζεται μετά η ισότητα, εάν υπάρχει τέτοιος ρατσισμός (γιατί ρατσισμό το θεωρώ) στα αντικείμενα, στα χρώματα, στις τρίχες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:49 Η pop corn έγραψε: #20 18-02-11 22:49 Κι εμένα μ' αρέσει το σκουλαρίκι σε αγόρια. Αν είναι δε και το κατάλληλο (πηγαίνει με την όλη εικόνα) μια χαρά, είναι τέλειο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κι εμένα μ' αρέσει το σκουλαρίκι σε αγόρια. Αν είναι δε και το κατάλληλο (πηγαίνει με την όλη εικόνα) μια χαρά, είναι τέλειο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.