weak and powerless
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΝΑΙ! ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ..
ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΣΧΟΛΕΣ!!!

αλλά.... το "χαρτί".. οπότε δεν έφυγα.

τωρα το γιατί... για διάφορους λόγους.. γιατί βαριόμουν.. γιατι τα μισα που μαθαινα εκει τα ήξερα...γιατι γιατιιιιι ηθελα υπνο

κτλπ κτλπ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γενικά είμαι ευχαριστημένη πέρα από γκρινιάρα.
Εσείς;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος

Ναι! Κάθε φορά που διαβάζω ένα δύσκολο μάθημα.
Γενικά είμαι ευχαριστημένη πέρα από γκρινιάρα. Εσείς;![]()
To ίδιο με σένα. Στα 30 μαθήματα που έχω περάσει μέχρι ώρας...έχω αναθεωρήσει 30 φορές, λόγω των 30 δύσκολων μαθημάτων μέχρι ώρας. Και συνεχίζουμε ακάθικτοι στην ουρά που μας έμεινε...
Αλλά πεισμώνω, διαβάζω με τελειομανία, λιώνω κυριολεκτικά στην εξεταστική και μετά όλα μέλι-γάλα ανεβαίνει το ηθικό.

Επίσης πολλές φορές αναρωτιέμαι (όταν κάθομαι σε στάση νιρβάνα) πως μπόρεσα και πέρασα πολύ δύσκολα μαθήματα και με βαθμό (που θα μπορούσα να μην τα περνούσα ποτέ των ποτών και) που η μέση φοιτητική κοινότητα του Τμήματός μου, τα έχει δώσει πάνω από 5 φορές και συνεχίζει να τα χρωστάει...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Civilara
Περιβόητο μέλος

Lara87
Νεοφερμένο μέλος

Αν είχα 1 ευρώ για κάθε φορά που μου περνούσε από το μυαλό να παρατήσω τη σχολή μου δεν θα χρειαζόταν να δουλέψουν τα εγγόνια μου σε όλη τους τη ζωή.
Χαχαχαχα

Δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο !!
Εμένα μάλιστα θα ζούσαν και τα δισέγγονα, γιατί και τώρα ακόμα (ένα έτος μετά την αποφοίτησή μου) που αναλογίζομαι τα γιατί και τα πώς, πάλι άκρη δεν έχω βρει

Cloud_Strife
Νεοφερμένο μέλος

Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος

Cloud_Strife
Νεοφερμένο μέλος

Το μαθηματικό έχει πολύ φασαρία. Γραμμική, Απειροστικό, Διαφορικές και Διοφαντικές εξισώσεις... Είναι γερό κομμάτι... Έφαγα πολύ Riemann στη μάπα... Αν λατρεύεις τα μαθηματικά πήγαινε, αλλιώς, απο φυσική πήγαινε αστρονομία...εγώ ακόμα δεν μπήκα καλά καλά και ναι,ήταν και 2η μου επιλογή.μπορεί να κάνω 10% για μαθηματικό του χρόνου.
MONTA
Εκκολαπτόμενο μέλος

kaleidoscope
Επιφανές μέλος

Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος

Το μαθηματικό έχει πολύ φασαρία. Γραμμική, Απειροστικό, Διαφορικές και Διοφαντικές εξισώσεις... Είναι γερό κομμάτι... Έφαγα πολύ Riemann στη μάπα... Αν λατρεύεις τα μαθηματικά πήγαινε, αλλιώς, απο φυσική πήγαινε αστρονομία...
τα μαθηματικά μου αρέσουν,δεν θα είχα πρόβλημα στο μαθηματικό,1η μου επιλογή ήταν και το έχασα για 100 περίπου μόρια.Δεν θα ήθελα να χάσω χρονιά και για αυτό μάλλον θα συνεχίσω στο φυσικό και θα επιλέξω θεωρητική φυσική.
nPb
Επιφανές μέλος

Το μαθηματικό έχει πολύ φασαρία. Γραμμική, Απειροστικό, Διαφορικές και Διοφαντικές εξισώσεις...
σιγά την φασαρία...

μια χαρά ενδιαφέροντα μαθήματα με τρομερές εφαρμογές σε άλλα πιο εξειδικευμένα μαθήματα όπως θεωρία ελέγχου, οικονομετρία, κβαντομηχανική, μαθηματική βιολογία,...κτλ
Dominator
Εκκολαπτόμενο μέλος

Θέλει δυστυχώς γερό "στομάχι" να τελειώσεις μια τέτοια σχολή,όχι τόσο λόγω δυσκολίας μαθημάτων (εμβάθυνση "σε πανεπιστημιακό επίπεδο" γίνεται μετά το 5ο-6ο εξάμηνο θα έλεγα) όσο λόγω "φόρτου",καθώς μιλάμε για συνολικά 30+ εργαστηριακά μαθήματα των 70+ ωρών εβδομαδιαίως τα οποία απαιτούν σε καθημερινή βάση εργασίες (μηδενός εξαιρουμένου),κατάσταση στην οποία ένας εργαζόμενος π.χ. πολύ δύσκολα μπορεί να αντεπεξέλθει...
Μένω όμως παρά τις δυσκολίες,κυρίως για το "γ%μώτο" που λέμε,για τα δύο χρόνια και τα 13 περασμένα μαθήματά που δεν θέλω να πάνε χαμένα και...ό,τι προκύψει!Άλλωστε σκοπεύω να συνεχίσω και για δεύτερο πτυχίο σε 3-4 χρόνια από τώρα,τα 25 έτη είναι μια πολύ καλή και σχετικά ώριμη ηλικία για να αρχίζεις απ'το μηδέν σε κάτι καινούργιο!

Υγεία και μεράκι να έχουμε κι όλα τ'άλλα είναι λεπτομέρειες,όλα γίνονται...
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

Ότι λέει η ερώτηση. Αν ναι, γιατί? ποιοί ήταν οι λόγοι. Τελικά τί σας έκανε (οσους τελοςπάντων) να αλλάξετε γνώμη? Θα μιλήσω αργότερα για τον εαυτό μου.
Ναι το εχω σκεφτει,στο πρωτο ετος.
Οι λογοι?Πολλοι
Ανοργανωσια,βρωμικες αιθουσες,χυμενοι καφεδες,καθηγητες που δεν ειναι στην ωρα τους,φασαρια στο μαθημα,καθηγητες που σε κοιταζουν αφ υψηλου,ασχετη γραμματεια,κομματοσκυλα που δεν βρισκω το λογο υπαρξης τους...
Προφανως δεν τα παρατησα τελικα

Γιατι το αντικειμενο σπουδων μου αρεσει και δεν θα τα παρατησω εγω επειδη οι αλλοι ειναι μαλακες

Athinoul@91
Δραστήριο μέλος

yozerehs
Τιμώμενο Μέλος

Μα αυτό που περιγράφεις είναι το ΤΕΙ Χαλκίδας, το οποίο εγκατέλειψα για τους παραπάνω λόγους.Ναι το εχω σκεφτει,στο πρωτο ετος.
Οι λογοι?Πολλοι
Ανοργανωσια,βρωμικες αιθουσες,χυμενοι καφεδες,καθηγητες που δεν ειναι στην ωρα τους,φασαρια στο μαθημα,ασχετη γραμματεια...

Πρέπει να βελτιώθηκε πάντως η κατάσταση στο ΤΕΙ Αθήνας, αν κρίνω από τις ελάχιστες φορές που με έχεις πάρει μαζί σου.

Αφού οι αίθουσες τουλάχιστον έχουν κάδο απορριμάτων, μην έχεις κανένα παράπονο. Εγώ, στο ΤΕΙ Χαλκίδας, ο πλησιέστρος κάδος που έβρισκα για να πετάξω τα σκουπίδια μου, ήταν στην Αθήνα.

Dominator
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μια γραμματεία που να νιώθει πέντε βασικά και απλά πράγματα,καθηγητές που αφήνουν το τουπέ τους στην άκρη και κυρίως,σοβαροί φοιτητές που σέβονται την δημόσια περιουσία...
Εγώ αν εξαιρέσει κανείς έναν ωρομίσθιο (ο οποίος έφυγε νύχτα) είμαι άκρως ικανοποιημένος με τους καθηγητές...μπορούν και καλύτερα βέβαια,αλλά κρίνοντας από "αλλού" και απ'το ότι μιλάμε για "Έλληνες δημόσιους υπαλλήλους",είναι πάνω απ'τον μέσο όρο!
Στη γραμματεία,ιδιαίτερη "γνώση" δεν υπάρχει (αν τους ρωτήσεις κάτι ψαγμένο "κολλάνε") αλλά είναι ευγενικοί,το οποίο είναι πολύ σημαντικό...
Οι χώροι καθαροί (όπου δεν υπάρχουν αφίσες των παρατάξεων) και το περιβάλλον κατάλληλο για μελέτη και ηρεμία...
Τα δύο "σκατά" στη δική μου σχολή είναι:
1)Οι πλειοψηφία των "φοιτητών",οι οποίοι όχι μόνο είναι μπετονότουβλα του κερατά,όχι μόνο είναι αδιάφοροι αλλά κάνουν τα πάντα για να καταστρέψουν την όποια απόπειρα για σοβαρό μάθημα...να σας πω περιστατικό,όπου αγανακτισμένος διώχνω με τις κλωτσιές "συμφοιτητή" απ'την αίθουσα,με τον καθηγητή μάλιστα να με supportάρει(

2)Τα αγαπητά μας κομματόσκυλα,που κάνουν καθημερινά πλύση εγκεφάλου και χαλάνε την αισθητική μας...αλλά αυτά υπάρχουν "παντού",τι να πεις!
Θυμάμαι πως είχα αναρτήσει ψηφοφορία στο forum των φοιτητών πέρυσι,ώστε να μαζευτούμε μερικά άτομα και να τους διώξουμε απ'το Τ.Ε.Ι. (με το καλό ή το άγριο) δυστυχώς όλοι κάναν "κοκοκο"...κατά βάθος τους γουστάρετε!

Γι'αυτό αυτά περί "κακών καθηγητών που κόβουν παιδιά" τ'ακούω βερεσέ...
nefi
Πολύ δραστήριο μέλος

yozerehs
Τιμώμενο Μέλος

Πάντως, μπορεί να βάλω στο μηχανογραφικό μόνο επαρχιακά ΤΕΙ. Μου φαίνεται ότι είναι πολύ πιο οργανωμένα από αυτά της Αθήνας+Χαλκίδας.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.