Φώτης09
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
manos4
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sayer
Νεοφερμένο μέλος

ειμαι 24 ετων τωρα, μακαρι να μπορουσα να δηλωνα Σχολή Ευελπίδων (αλλα ειναι μεχρι τα 21 αυτη η δυνατοτητα)
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

Εγω δυστυχως τον τελευταιο μηνα σκεφτομαι εντονοτατα να εγκαταλειψω το Μηχανικων Η/Υ & πληροφορικής, με 4 μαθηματα ακομα για πτυχιο. (νιωθω κουρασμενος και με μηδενικη ορεξη για περαιτερω διαβασμα και συνεχη ενασχοληση). επειδη κανω και την θητεια μου αυτο τον καιρο, σκεφτομαι να κανω τα χαρτια μου για ΕΕΦΟΠ (νεος θεσμος κακοπληρωμενων Επαγγ.Οπλιτων) με προοπτικη να παω για ΕΠΟΠ αν βγει προκηρυξη. Αμα το ανακοινωσω στους δικους μου ομως, θα γινει της Φουκουσιμα
ειμαι 24 ετων τωρα, μακαρι να μπορουσα να δηλωνα Σχολή Ευελπίδων (αλλα ειναι μεχρι τα 21 αυτη η δυνατοτητα)
οχι ρ μαλακια θα κανεις,4 μαθηματα σου εμειναν,ειναι πλ λιγα,παρε το πτυχιο σου και μετα κανε οτι θες
η σχολη σου ειναι πλ καλη μην την αφηνεις τωρα ειδικα στο τελος
nPb
Επιφανές μέλος

άλλοι πουλάνε και την μάνα και την αδερφή για να περάσουν στο Πανεπιστήμιο και πόσο μάλλον σε Πολυτεχνική Σχολή..
Revekka
Τιμώμενο Μέλος

nPb
Επιφανές μέλος

Ε, ρε τι κάνουν οι μουράτες σχολές...
Σκεφτήκατε ποτέ να εγκαταλείψετε τη σχολή σας; VS HMMY...

Φώτης09
Πολύ δραστήριο μέλος

μην κανεις καμια τρελα...εφαγες τον γαιδαρο και θα κολλησεις στην ουρα? κουραγιο....θαναι μεγαλη βλακεια να τα παρατησεις τωρα!Εγω δυστυχως τον τελευταιο μηνα σκεφτομαι εντονοτατα να εγκαταλειψω το Μηχανικων Η/Υ & πληροφορικής, με 4 μαθηματα ακομα για πτυχιο. (νιωθω κουρασμενος και με μηδενικη ορεξη για περαιτερω διαβασμα και συνεχη ενασχοληση). επειδη κανω και την θητεια μου αυτο τον καιρο, σκεφτομαι να κανω τα χαρτια μου για ΕΕΦΟΠ (νεος θεσμος κακοπληρωμενων Επαγγ.Οπλιτων) με προοπτικη να παω για ΕΠΟΠ αν βγει προκηρυξη. Αμα το ανακοινωσω στους δικους μου ομως, θα γινει της Φουκουσιμα
Σκεφτήκατε ποτέ να εγκαταλείψετε τη σχολή σας; VS HMMY...![]()
αν ρωτας ΚΑΙ την γνωμη μου

Malouta
Νεοφερμένο μέλος

Εννοείται πως,συμφωνώ με τους από πάνω για τον sayer.Άλλη μία εξεταστική κουράγιο,φίλε! Μην την αφήσεις τώρα!
bettina
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγω δυστυχως τον τελευταιο μηνα σκεφτομαι εντονοτατα να εγκαταλειψω το Μηχανικων Η/Υ & πληροφορικής, με 4 μαθηματα ακομα για πτυχιο. (νιωθω κουρασμενος και με μηδενικη ορεξη για περαιτερω διαβασμα και συνεχη ενασχοληση). επειδη κανω και την θητεια μου αυτο τον καιρο, σκεφτομαι να κανω τα χαρτια μου για ΕΕΦΟΠ (νεος θεσμος κακοπληρωμενων Επαγγ.Οπλιτων) με προοπτικη να παω για ΕΠΟΠ αν βγει προκηρυξη. Αμα το ανακοινωσω στους δικους μου ομως, θα γινει της Φουκουσιμα
ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΣΟΥ!!! Οχι γιατι ειναι μουράτη σχολή, αλλά γιατί είναι ο κόπος σου...Πάρε το πτυχίο σου και κάνε ότι θέλεις....Ψυχική δύναμη θέλει....
astathmitos
Δραστήριο μέλος

venividivici43946
Διάσημο μέλος

Δεν έχω σκεφτεί να αφήσω την σχολή μου παρόλο που με προβληματίζουν αρκετά πράγματα.
Όπως; (αν φυσικά θέλεις να πεις)
astathmitos
Δραστήριο μέλος

Είναι κυρίως θέματα οργάνωσης και το σημαντικότερο διάρθρωσης του προγράμματος σπουδών.Θεωρώ ότι θα μπορούσε να ήταν πιο εξειδικευμένο το τμήμα με περισσότερες κατευθύνσεις,ίσως και διαφορετικές σχολές η ιστορία και η αρχαιολογία.Απο ότι ξέρω όμως ετοιμάζονται σημαντικές αλλαγές σε αυτόν τον τομέα απο το επόμενο ακαδημαικό έτοςΌπως; (αν φυσικά θέλεις να πεις)
Εχει να κάνει και με την γενικότερη κατάσταση στο κλάδο στην οποία θα πρέπει να μπεί μια τάξη και να επικρατήσει ένας εξορθολογισμός επιτέλους.
fockos
Επιφανές μέλος

Κάτσε να βγει προκύρηξει και μετά το σκέφτεσαι... αλλά όχι μαν δεν αξιζει να χαραμίσεις τη σχολή σου για να γίνεις κάτι που ως προοπτικές είναι να γίνεις ΕΠΟΠ και να κάνεις τις σαχλαμάρες που σε διατάζουν οι ανωτέροι σου.
ΕΠΟΠ = σκουπίδι
venividivici43946
Διάσημο μέλος

Είναι κυρίως θέματα οργάνωσης και το σημαντικότερο διάρθρωσης του προγράμματος σπουδών.Θεωρώ ότι θα μπορούσε να ήταν πιο εξειδικευμένο το τμήμα με περισσότερες κατευθύνσεις,ίσως και διαφορετικές σχολές η ιστορία και η αρχαιολογία.Απο ότι ξέρω όμως ετοιμάζονται σημαντικές αλλαγές σε αυτόν τον τομέα απο το επόμενο ακαδημαικό έτος
Εχει να κάνει και με την γενικότερη κατάσταση στο κλάδο στην οποία θα πρέπει να μπεί μια τάξη και να επικρατήσει ένας εξορθολογισμός επιτέλους.
Τα θεωρώ άνευ σημασίας. Εξάλλου είναι κοινό μυστικό ότι η πλειοψηφία των μαθημάτων διαμορφώνεται βάσει του υπάρχοντος εκπαιδευτικού προσωπικού, ώστε να βγουν ώρες διδασκαλίας. Σε αυτό που διαφωνώ είναι ο διαχωρισμός της Ιστορίας από την Αρχαιολογία. Είναι ενιαία επιστήμη.
astathmitos
Δραστήριο μέλος

Καλά δεν είπα ότι είναι και μείζονος σημασίας.Απλά γκρινιάζω ώς συνήθως για το πρόγραμμα σπουδών.Τα θεωρώ άνευ σημασίας. Εξάλλου είναι κοινό μυστικό ότι η πλειοψηφία των μαθημάτων διαμορφώνεται βάσει του υπάρχοντος εκπαιδευτικού προσωπικού, ώστε να βγουν ώρες διδασκαλίας. Σε αυτό που διαφωνώ είναι ο διαχωρισμός της Ιστορίας από την Αρχαιολογία. Είναι ενιαία επιστήμη.

venividivici43946
Διάσημο μέλος

Καλά δεν είπα ότι είναι και μείζονος σημασίας.Απλά γκρινιάζω ώς συνήθως για το πρόγραμμα σπουδών.![]()
Κατάλαβα. Ίσως στα μεταπτυχιακά να βελτιώνεται το πράγμα.

Υγ. Ιουστινιανός ανευ Θεοδώρας; Πάντως τα ψηφιδωτά της Ραβέννας είναι αριστουργήματα.

marianna90
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φώτης09
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγώ δεν έχω σκεφτεί απλώς να την εγκαταλείψω, το έκανα κιόλας! Αυτό το μήνα μάλιστα. Πρώτη επιλογή μου ήταν και στην αρχή μου άρεσε αρκετά. Με τον καιρό άρχισα να τη βαριέμαι, δεν έβρισκα κάποιο ενδιαφέρον και ούτε με φανταζόμουν στο μέλλον να κάνω αυτό το επάγγελμα. Μέρα με τη μέρα όλο και δυσανασχετούσα και απομακρυνόμουν από μαθήματα, συμφοιτητές κτλ. Η καθημερινότητα μου και η ψυχολογία μου είχε επηρεαστεί επίσης - σε σημείο κατάθλιψης. Για πολύ καιρό πίεζα τον εαυτό να μην την παρατήσω και να συνεχίσω έστω για να πάρω το πτυχίο. Αλλά δε μου άρεσε! Ώσπου από την πολλή πίεση, είμαι πια στο τέταρτο έτος και συνειδητοποίησα ότι τη ΜΙΣΩ! Και γι'αυτό φεύγω!!! Δε θα αρρωστήσω για τη σχολή μου. Θέλω πρώτα να είμαι ήρεμη και χαρούμενη. Νιώθω ωστόσο μια πικρία και μια μεγάλη απογοήτευση από τον εαυτό μου. Σίγουρα δεν το είχα φανταστεί έτσι...
ποσα μαθηματα σου ειχαν μεινει ρε συ? εγω λεω κριμα παντως...αμα ειναι λιγα τα μαθηματα ...εγω θα τα εδινα οπως οπως ισα να παρω κανα 5 τουλαχιστον να μην παει χαμενος ο κοπος τοσων χρονων! συμπεριλαμβανομενου και του κοπου της τριτης λυκειου!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Catalyst
Επιφανές μέλος

Αρκετοί παρατούν τη σχολή τα 2 πρώτα χρόνια επειδή βρίσκουν βαρετά τα εισαγωγικά μαθήματα γενικού χαρακτήρα (Γενικά Μαθ/κά, Γενική Χημεία κλπ). Τη σχολή γενικά, την εγκαταλείπουν αρκετά περισσότεροι.

Τα μαθήματα Χημικής Μηχανικής, το ζουμί δηλαδή, ξεκινούν απ το 3ο έτος. Όσοι το γνωρίζουν αυτό και ενδιαφέρονται για το αντικείμενο, απλά κάνουν λίγη υπομονή, όπως και ο γράφων.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.