Ναι, ο Καποδίστριας είναι Μεγάλος Έλληνας αλλά δεν τον άφησαν να κάνει όσα έπρεπε, γι'αυτό δε μπορούμε να πούμε ότι έχει και μεγάλο έργο πάνω του.
Βασικά περισσότερο πρόβλημα των media είναι η ονομασία, εγώ δεν είδα κανέναν να σκάει ποτέ για το όνομα, ένα μικρό κράτος με ξένες επενδύσεις είναι και ειλικρινά υπάρχουν σοβαρότερα ζητήματα. Απ'τους γνωστούς μου, μόνο εμένα θυμάμαι να διαβάζω τα blogs πριν τη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ περσι. Το μόνο εμπόδιο στην επίλυση είναι ο φασίστας πρωθυπουργός των Σκοπίων. Η Ντόρα και ο ελληνικός λαός υποχώρησαν μέχρι εκεί που έπρεπε κι ακόμη παραπίσω. Από κει και πέρα εντάξει, χεστήκαμε, αν δεν θέλουν να λύσουν το ζήτημα με το όνομά τους θα βρίσκουν την Ελλάδα μπροστά με βέτο στους διεθνείς οργανισμούς, δεν τρέχει κάτι. Δεν θα σκάσω κιόλας...(Άσχετο το θέμα, ας συζητηθεί αλλού)
Κοίτα Crookshanks, με βάση το χαρακτηρισμό σου "ανθρώπινος" θα έπρεπε να ψηφίσεις το Μεγάλο Βασίλειο, αν υπήρχε στη λίστα, αλλά ευθέως σου λέω ότι πιστεύω πως και πάλι θα σε σταματούσε το γεγονός ότι είναι ορθόδοξος άγιος. Anyway, ο καθένας βάζει τις προτεραιότητές του...
-----------------------------------------
Οι ίδιοι καιροί ήταν φίλε μου, απλά το κάθε έθνος το δικό του ιμπεριαλισμό τον βλέπει αλλιώς απ'τον ιμπεριαλισμό των άλλων. Και είναι λογικό αυτό. Δεν είναι κακό, ως Έλληνας, να εκτιμάς το Μεγάλο Αλέξανδρο που διέδωσε τον πολιτισμό σου, αλλά δεν αφαιρεί και κάτι αν παραδεχτείς ότι ήταν ένας από τους μεγάλους ιμπεριαλιστές της Ιστορίας. Η αλήθεια είναι.