Εμενα οι σχολες που με ενδιαφερουν ειναι ολες οι οικονομικες ΤΕΙ και ΑΕΙ Αθηνων και Πειραιως. Βρισκονται στο 5ο πεδιο και για να πιασω καποιες καλες απο αυτες χρειαζομαι καπου 17000 που εχω υπολογισει οτι τα πιανω. Κυριως Οργανωσης/Διοικησης, Ναυτιλιακων, Ασφαλιστικη/Στατιστικη Επιστημη κλπ. Την τελευταια την ψαρεψα χτες και μου φαινεται πολυ καλη γιατι εχει αγορα στα media, στις εταιρειες ερευνων, σε εργαστηρια, στο δημοσιο ερευνητικο τομεα, στη μαθηματικη επιστημη, στις ασφαλειες κλπ. Και η βαση της το 2007 που οι βασεις φτασαν στο Θεο ηταν μολις 16200, που απο το 5ο πεδιο δεν ειναι και κανενα κατορθωμα. Υπαρχει μονο στο ΠΑΠΕΙ.
Απο 4ο πεδιο που μαλλον θα ειναι η δευτερη επιλογη μου εχω υπολογισει οτι πιανω καπου 16500 και μ'αυτα μπαινω σε διαφορα ΤΕΙ. Με ενδιαφερουν κυριως Μηχανικοι/Πληροφορικαριοι που εχουν και αγορα.
Δευτερη φορα δεν ξαναδινω, δεν υπαρχει περιπτωση. Αν δεν πιασω τα μορια θα βολευτω με καποιο ΤΕΙ οικονομικων της ταξεως των 14500-15000 μορια και μετα θα κανω ενα καλο Μαστερ στην ΑΣΟΕΕ ή στο ΠΑΠΕΙ και θα ειμαι ανωτερος απο τους τετραετεις bachelor των ιδιων σχολων.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.