Ρε συ dhmh γιατι δεν πας στον καλδο της Τεχνολογικες με Χημεια -Βιοχημεια ? Αφου θελεις μοναχα Αρχιτεκτονικη που ειναι Πολυτεχνιακη Σχολη.
Θα τυραννηθεις τζαμπα με βιολογιες και χημεια που αργοτερα στο Πανεπιστημιο δεν θα τα χρειαστεις.
Ο κολλητος μου ειναι σαν και εσενα,θελει και αυτος να παει Αρχιτεκτονας.Θα παει Χημεια Βιοχημεια γιατι θα ειναι πιο ευκολο γι αυτον να περασει εκει που θελει και δεν θα δυσκολευτει τοσο πολυ.
Σκεψου το γιατι και στην Τεχνολογικη αυτη υπαρχει η Χημεια-Βιοχημεια που σου αρεσει οπως ειπες,η Ηλεκτρολογια που ειναι σαν την Φυσικη...
Ακομα και αν σου αρεσουν αυτα τα μαθηματα συλλογισου πως θα περασεις ...με πιο μεγαλη ανεση εκει που θες...
Δεν ξερω...Υπαρχουν πολυ παραγοντες.Ενας ειναι να μην σχηματιζει αυτο τον κλαδο το σχολειο σου ..Παντως και εγω αν δεν ηθελα Κτηνιατρικη θα πηγαινα σε αυτο το κλαδο και ας μου αρεσουν πολυ τα μαθηματα .
Drama queen σε ποια πολη θα ηθελες να περασεις ? Η κολλητη μου θελει φανατικα Ροδο.Οσο τιποτα αλλο....
Σας εχω πεθανει με τις κολλητες και τους κολλητους το ξερω αλλα ειμαστε πολλοι στην παρεα.