Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2005 στις 22:28 Η Palladin έγραψε: #101 10-09-05 22:28 Κι εγώ ΤΗΜΜΥ ΑΠΘ! Τον Νοέμβριο παίρνω πτυχίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2005 στις 23:47 Ο giostau έγραψε: #102 10-09-05 23:47 Είχαμε ξεφύγει λιγάκι από το θέμα οπότε έγινε split. Tα μηνύματα που μετακινήθηκαν βρίσκονται εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. paris Νεοφερμένο μέλος Ο paris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ναύπακτος (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2005 στις 23:57 Ο paris έγραψε: #103 16-10-05 23:57 hi!electronics in birmingham. Πίκραααααααααα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 29 Απριλίου 2008 Betadine Νεοφερμένο μέλος Ο Betadine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2005 στις 12:00 Ο Betadine έγραψε: #104 17-10-05 12:00 Χελλόου παιδιά. Εγώ φοιτητής στο ΤΕΤΥ ( Τμήμα επιστήμης και Τεχνολογίας Υλικών) στο P.T.K. (Panepistimio tsi Kritis) καλό πτυχίο σε όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. basiliki132 Νεοφερμένο μέλος Η basiliki132 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 17 Οκτωβρίου 2005 στις 19:50 Η basiliki132: #105 17-10-05 19:50 Εγώ σπουδάζω διοίκιση επιχειρήσεων Πάτρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Οκτωβρίου 2005 MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2005 στις 11:49 Ο MonaXoS έγραψε: #106 18-10-05 11:49 Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο Κύπρου... Δεν είμαι Κύπριος όμως!!! Από Κατερίνη είμαι! Κανένας Κατερινιώτης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2005 στις 13:41 Η Subject to change: #107 18-10-05 13:41 Κατερινιώτης απ'οσο ξέρω είναι ο Rattlehead Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angel-Eyes Νεοφερμένο μέλος Η Angel-Eyes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 11:29 Η Angel-Eyes: #108 21-10-05 11:29 HELLO!! Νομίζω βρήκα το κατάλληλο θέμα για 1ο post. Τελειώνω ΕΠ.ΥΛ.(επιστήμη υλικών) παν/μειο Πάτρας. Η απόλυτη Κόλαση!!! Γενικά το Παν/μειο και πιο συγκεκριμένα η σχολή. Νομίζω μπορούν και άλλοι να το επιβεβαιώσουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 11:59 Η dooo έγραψε: #109 21-10-05 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Angel-Eyes: HELLO!! Νομίζω βρήκα το κατάλληλο θέμα για 1ο post. Τελειώνω ΕΠ.ΥΛ.(επιστήμη υλικών) παν/μειο Πάτρας. Η απόλυτη Κόλαση!!! Γενικά το Παν/μειο και πιο συγκεκριμένα η σχολή. Νομίζω μπορούν και άλλοι να το επιβεβαιώσουν!!! Click για ανάπτυξη... Ξέρεις έναν Γιάννη Θ.?? (είναι πολύ ψηλός, > 1.90.. δε θυμάμαι σε ποιο έτος είναι τώρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angel-Eyes Νεοφερμένο μέλος Η Angel-Eyes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 12:03 Η Angel-Eyes: #110 21-10-05 12:03 Αν με βοηθούσες λίιιιιγο. Γιάννη Θ.? από Αθήνα?Πόσο χρονών είναι να υπολογίσω έτος τουλάχιστον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 12:20 Η dooo έγραψε: #111 21-10-05 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Angel-Eyes: Αν με βοηθούσες λίιιιιγο. Γιάννη Θ.? από Αθήνα?Πόσο χρονών είναι να υπολογίσω έτος τουλάχιστον Click για ανάπτυξη... ε, εντάξει, είναι τόσο ψηλός που ξεχωρίζει όχι από Αθήνα, από ένα χωριό των Καλαβρύτων.. τώρα πρέπει να είναι 22-23.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angel-Eyes Νεοφερμένο μέλος Η Angel-Eyes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 12:28 Η Angel-Eyes: #112 21-10-05 12:28 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ε, εντάξει, είναι τόσο ψηλός που ξεχωρίζει όχι από Αθήνα, από ένα χωριό των Καλαβρύτων.. τώρα πρέπει να είναι 22-23.. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ να σκεφτώ ποιος είναι. Τεσπα ελπίζω να τα πηγαίνει καλά γιατι αυτή η σχολή θέλει γερά νεύρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 13:25 Ο MonaXoS έγραψε: #113 21-10-05 13:25 Εγώ έχω έναν φίλο που σπουδάζει ΕΠ.ΥΛ. στην Κρήτη και πραγματικά είναι δύσκολο, αν και του αρέσει... Έκανε 1 χρονο για να δώσει να καταλάβουν όλοι τι σπουδάζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angel-Eyes Νεοφερμένο μέλος Η Angel-Eyes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 21:26 Η Angel-Eyes: #114 21-10-05 21:26 Αρχική Δημοσίευση από MonaXoS: Εγώ έχω έναν φίλο που σπουδάζει ΕΠ.ΥΛ. στην Κρήτη και πραγματικά είναι δύσκολο, αν και του αρέσει... Έκανε 1 χρονο για να δώσει να καταλάβουν όλοι τι σπουδάζει! Click για ανάπτυξη... χαχα..η αληθεια είναι οτι ολοι οι επυλίτες το αντιμετωπίζουν αυτό κατα γενική ομολογία!!! οταν σε ρωτάει κάποιος τι σπούδάζεις και λές, μετά ρωτούν 'τι είναι αυτό', 'έχει να κάνει με μπετά και τούβλα' ???? Κάθε φορά όμως...!!!! Είναι και εκεί δύσκολα ε?? Και γενικά φαινόταν εύκολη σχολή αλλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 22:27 Η Subject to change: #115 21-10-05 22:27 Eμένα να δεις που μερικοί όταν ακούν "Ηλεκτρολόγος μηχανικός" νομίζουν οτι μαθαίνω να αλλάζω ...λάμπες! Πλέον λέω πρώτα οτι ειναι πολυτεχνείο μπας κ καταλάβουν τι σπουδάζω, lol Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 22:55 Ο giostau έγραψε: #116 21-10-05 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Eμένα να δεις που μερικοί όταν ακούν "Ηλεκτρολόγος μηχανικός" νομίζουν οτι μαθαίνω να αλλάζω ...λάμπες! Πλέον λέω πρώτα οτι ειναι πολυτεχνείο μπας κ καταλάβουν τι σπουδάζω, lol Click για ανάπτυξη... καλό εεεε;;;; Το καλοκαίρι μετά τις πανελλήνιες ήμουν στο χωριό μου... είχαν βγει οι βαθμοί και ήξερα που μπαίνω... οπότε όταν με ρώταγαν έλεγα "στο πολυτεχνείο, ηλεκτρολόγος μηχανικός"... Και η αποστομωτική απάντηση: "δεν πειράζει, ξαναδίνεις του χρόνου να μπεις στο πανεπιστήμιο"!!!!! Οι περισσότεροι, αν δεν ακούσουν γιατρός, δικηγόρος ή δάσκαλος δεν καταλαβαίνουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 23:00 Η Subject to change: #117 21-10-05 23:00 Το άκρως εκνευριστικό που το θυμάμαι ακόμα είναι που με βρήκε ένας συμμαθητής μου λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και όταν του είπα σε ποιά σχολή πέρασα και που μου λέει: "Θα πάς;" με ύφος λες και πέρασα ιχθυοκαλλιέργειες στην πάνω ραχούλα :mad17: ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ!!! Ίσα ρε που θα με ρωτήσεις και άν θα πάω! Και που είχε περάσει αυτός παρακαλώ? Σε σχολή με βάση τουλάχιστον 5 βαθμούς χαμηλότερα! To άλλο το τραγικό: Μια γειτόνισσα μου έλεγε για μια ανιψιά της που πέρασε σε ΤΕΙ νοσηλευτικής στην Αθήνα με ένα ύφος λες και ήταν κλάσεως ανώτερη σχολή επειδή ήταν Αθήνα! Ας βουτήξουν μερικοί τη γλώσσα τους μεσα στο κεφάλι τους πριν μιλήσουν!! Έλεορρρρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 1.640 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2005 στις 12:12 Ο gademis έγραψε: #118 24-10-05 12:12 Eμένα να δεις που μερικοί όταν ακούν "Ηλεκτρολόγος μηχανικός" νομίζουν οτι μαθαίνω να αλλάζω ...λάμπες! Πλέον λέω πρώτα οτι ειναι πολυτεχνείο μπας κ καταλάβουν τι σπουδάζω, lol Click για ανάπτυξη... Σου ζητήσανε κι εσένα να τους φτιάξεις βιντεο/σιδερο/τηλεόραση ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2005 στις 12:28 Ο iJohnnyCash: #119 24-10-05 12:28 Δεν λες πάλι καλα που δεν τις λένε να φτιάξει κανένα αυτοκίνητο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2005 στις 23:08 Ο MonaXoS έγραψε: #120 24-10-05 23:08 Άστε ρε παιδιά...Κατρχήν εμένα μερικοί με φωνάζουν "Ψυχίατρο", ενώ τους έχω εξηγήσει 12130912039 φορές την διαφορά Ψυχολόγου με τον Ψυχίατρο! Τα έχω παίξει και με την ψυχανάλυση!!! Όποιον συναντώ και του λέω τι σπουδάζω με ρωτάει "πως με ψυχολογείς;" (Απάντηση: Με μια τεράστια κοιλότητα στη θέση του εγκεφάλου; Χμ.. δύσκολον!) Ή "πως ψυχοογείς την κατάσταση;" ή το κορυφαίο "Πως μας ψυχολογείς;" (ΚΑταλάβατε; Τώρα πλέον η ψυχανάλυση βγαίνει και σε πακέτο. Στους 5 ο 1 δωρεάν!) Γενικά ο κόσμος δεν ξέρει τι λέει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Gop shuuu ioanna2007 Alessandra Eliza Hmmytheos Τρελας123 phleidhs Twittn Philologist thenutritionist Fofifofi78 F1L1PAS Fanimaid123 Schlimazel SlimShady stefan Fanimaid marylou_290 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι εγώ ΤΗΜΜΥ ΑΠΘ! Τον Νοέμβριο παίρνω πτυχίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2005 στις 23:47 Ο giostau έγραψε: #102 10-09-05 23:47 Είχαμε ξεφύγει λιγάκι από το θέμα οπότε έγινε split. Tα μηνύματα που μετακινήθηκαν βρίσκονται εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. paris Νεοφερμένο μέλος Ο paris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ναύπακτος (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2005 στις 23:57 Ο paris έγραψε: #103 16-10-05 23:57 hi!electronics in birmingham. Πίκραααααααααα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 29 Απριλίου 2008 Betadine Νεοφερμένο μέλος Ο Betadine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2005 στις 12:00 Ο Betadine έγραψε: #104 17-10-05 12:00 Χελλόου παιδιά. Εγώ φοιτητής στο ΤΕΤΥ ( Τμήμα επιστήμης και Τεχνολογίας Υλικών) στο P.T.K. (Panepistimio tsi Kritis) καλό πτυχίο σε όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. basiliki132 Νεοφερμένο μέλος Η basiliki132 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 17 Οκτωβρίου 2005 στις 19:50 Η basiliki132: #105 17-10-05 19:50 Εγώ σπουδάζω διοίκιση επιχειρήσεων Πάτρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Οκτωβρίου 2005 MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2005 στις 11:49 Ο MonaXoS έγραψε: #106 18-10-05 11:49 Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο Κύπρου... Δεν είμαι Κύπριος όμως!!! Από Κατερίνη είμαι! Κανένας Κατερινιώτης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2005 στις 13:41 Η Subject to change: #107 18-10-05 13:41 Κατερινιώτης απ'οσο ξέρω είναι ο Rattlehead Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angel-Eyes Νεοφερμένο μέλος Η Angel-Eyes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 11:29 Η Angel-Eyes: #108 21-10-05 11:29 HELLO!! Νομίζω βρήκα το κατάλληλο θέμα για 1ο post. Τελειώνω ΕΠ.ΥΛ.(επιστήμη υλικών) παν/μειο Πάτρας. Η απόλυτη Κόλαση!!! Γενικά το Παν/μειο και πιο συγκεκριμένα η σχολή. Νομίζω μπορούν και άλλοι να το επιβεβαιώσουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 11:59 Η dooo έγραψε: #109 21-10-05 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Angel-Eyes: HELLO!! Νομίζω βρήκα το κατάλληλο θέμα για 1ο post. Τελειώνω ΕΠ.ΥΛ.(επιστήμη υλικών) παν/μειο Πάτρας. Η απόλυτη Κόλαση!!! Γενικά το Παν/μειο και πιο συγκεκριμένα η σχολή. Νομίζω μπορούν και άλλοι να το επιβεβαιώσουν!!! Click για ανάπτυξη... Ξέρεις έναν Γιάννη Θ.?? (είναι πολύ ψηλός, > 1.90.. δε θυμάμαι σε ποιο έτος είναι τώρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angel-Eyes Νεοφερμένο μέλος Η Angel-Eyes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 12:03 Η Angel-Eyes: #110 21-10-05 12:03 Αν με βοηθούσες λίιιιιγο. Γιάννη Θ.? από Αθήνα?Πόσο χρονών είναι να υπολογίσω έτος τουλάχιστον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 12:20 Η dooo έγραψε: #111 21-10-05 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Angel-Eyes: Αν με βοηθούσες λίιιιιγο. Γιάννη Θ.? από Αθήνα?Πόσο χρονών είναι να υπολογίσω έτος τουλάχιστον Click για ανάπτυξη... ε, εντάξει, είναι τόσο ψηλός που ξεχωρίζει όχι από Αθήνα, από ένα χωριό των Καλαβρύτων.. τώρα πρέπει να είναι 22-23.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angel-Eyes Νεοφερμένο μέλος Η Angel-Eyes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 12:28 Η Angel-Eyes: #112 21-10-05 12:28 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ε, εντάξει, είναι τόσο ψηλός που ξεχωρίζει όχι από Αθήνα, από ένα χωριό των Καλαβρύτων.. τώρα πρέπει να είναι 22-23.. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ να σκεφτώ ποιος είναι. Τεσπα ελπίζω να τα πηγαίνει καλά γιατι αυτή η σχολή θέλει γερά νεύρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 13:25 Ο MonaXoS έγραψε: #113 21-10-05 13:25 Εγώ έχω έναν φίλο που σπουδάζει ΕΠ.ΥΛ. στην Κρήτη και πραγματικά είναι δύσκολο, αν και του αρέσει... Έκανε 1 χρονο για να δώσει να καταλάβουν όλοι τι σπουδάζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angel-Eyes Νεοφερμένο μέλος Η Angel-Eyes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 21:26 Η Angel-Eyes: #114 21-10-05 21:26 Αρχική Δημοσίευση από MonaXoS: Εγώ έχω έναν φίλο που σπουδάζει ΕΠ.ΥΛ. στην Κρήτη και πραγματικά είναι δύσκολο, αν και του αρέσει... Έκανε 1 χρονο για να δώσει να καταλάβουν όλοι τι σπουδάζει! Click για ανάπτυξη... χαχα..η αληθεια είναι οτι ολοι οι επυλίτες το αντιμετωπίζουν αυτό κατα γενική ομολογία!!! οταν σε ρωτάει κάποιος τι σπούδάζεις και λές, μετά ρωτούν 'τι είναι αυτό', 'έχει να κάνει με μπετά και τούβλα' ???? Κάθε φορά όμως...!!!! Είναι και εκεί δύσκολα ε?? Και γενικά φαινόταν εύκολη σχολή αλλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 22:27 Η Subject to change: #115 21-10-05 22:27 Eμένα να δεις που μερικοί όταν ακούν "Ηλεκτρολόγος μηχανικός" νομίζουν οτι μαθαίνω να αλλάζω ...λάμπες! Πλέον λέω πρώτα οτι ειναι πολυτεχνείο μπας κ καταλάβουν τι σπουδάζω, lol Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 22:55 Ο giostau έγραψε: #116 21-10-05 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Eμένα να δεις που μερικοί όταν ακούν "Ηλεκτρολόγος μηχανικός" νομίζουν οτι μαθαίνω να αλλάζω ...λάμπες! Πλέον λέω πρώτα οτι ειναι πολυτεχνείο μπας κ καταλάβουν τι σπουδάζω, lol Click για ανάπτυξη... καλό εεεε;;;; Το καλοκαίρι μετά τις πανελλήνιες ήμουν στο χωριό μου... είχαν βγει οι βαθμοί και ήξερα που μπαίνω... οπότε όταν με ρώταγαν έλεγα "στο πολυτεχνείο, ηλεκτρολόγος μηχανικός"... Και η αποστομωτική απάντηση: "δεν πειράζει, ξαναδίνεις του χρόνου να μπεις στο πανεπιστήμιο"!!!!! Οι περισσότεροι, αν δεν ακούσουν γιατρός, δικηγόρος ή δάσκαλος δεν καταλαβαίνουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 23:00 Η Subject to change: #117 21-10-05 23:00 Το άκρως εκνευριστικό που το θυμάμαι ακόμα είναι που με βρήκε ένας συμμαθητής μου λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και όταν του είπα σε ποιά σχολή πέρασα και που μου λέει: "Θα πάς;" με ύφος λες και πέρασα ιχθυοκαλλιέργειες στην πάνω ραχούλα :mad17: ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ!!! Ίσα ρε που θα με ρωτήσεις και άν θα πάω! Και που είχε περάσει αυτός παρακαλώ? Σε σχολή με βάση τουλάχιστον 5 βαθμούς χαμηλότερα! To άλλο το τραγικό: Μια γειτόνισσα μου έλεγε για μια ανιψιά της που πέρασε σε ΤΕΙ νοσηλευτικής στην Αθήνα με ένα ύφος λες και ήταν κλάσεως ανώτερη σχολή επειδή ήταν Αθήνα! Ας βουτήξουν μερικοί τη γλώσσα τους μεσα στο κεφάλι τους πριν μιλήσουν!! Έλεορρρρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 1.640 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2005 στις 12:12 Ο gademis έγραψε: #118 24-10-05 12:12 Eμένα να δεις που μερικοί όταν ακούν "Ηλεκτρολόγος μηχανικός" νομίζουν οτι μαθαίνω να αλλάζω ...λάμπες! Πλέον λέω πρώτα οτι ειναι πολυτεχνείο μπας κ καταλάβουν τι σπουδάζω, lol Click για ανάπτυξη... Σου ζητήσανε κι εσένα να τους φτιάξεις βιντεο/σιδερο/τηλεόραση ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2005 στις 12:28 Ο iJohnnyCash: #119 24-10-05 12:28 Δεν λες πάλι καλα που δεν τις λένε να φτιάξει κανένα αυτοκίνητο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2005 στις 23:08 Ο MonaXoS έγραψε: #120 24-10-05 23:08 Άστε ρε παιδιά...Κατρχήν εμένα μερικοί με φωνάζουν "Ψυχίατρο", ενώ τους έχω εξηγήσει 12130912039 φορές την διαφορά Ψυχολόγου με τον Ψυχίατρο! Τα έχω παίξει και με την ψυχανάλυση!!! Όποιον συναντώ και του λέω τι σπουδάζω με ρωτάει "πως με ψυχολογείς;" (Απάντηση: Με μια τεράστια κοιλότητα στη θέση του εγκεφάλου; Χμ.. δύσκολον!) Ή "πως ψυχοογείς την κατάσταση;" ή το κορυφαίο "Πως μας ψυχολογείς;" (ΚΑταλάβατε; Τώρα πλέον η ψυχανάλυση βγαίνει και σε πακέτο. Στους 5 ο 1 δωρεάν!) Γενικά ο κόσμος δεν ξέρει τι λέει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Gop shuuu ioanna2007 Alessandra Eliza Hmmytheos Τρελας123 phleidhs Twittn Philologist thenutritionist Fofifofi78 F1L1PAS Fanimaid123 Schlimazel SlimShady stefan Fanimaid marylou_290 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είχαμε ξεφύγει λιγάκι από το θέμα οπότε έγινε split. Tα μηνύματα που μετακινήθηκαν βρίσκονται εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
paris Νεοφερμένο μέλος Ο paris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ναύπακτος (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2005 στις 23:57 Ο paris έγραψε: #103 16-10-05 23:57 hi!electronics in birmingham. Πίκραααααααααα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 29 Απριλίου 2008 Betadine Νεοφερμένο μέλος Ο Betadine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2005 στις 12:00 Ο Betadine έγραψε: #104 17-10-05 12:00 Χελλόου παιδιά. Εγώ φοιτητής στο ΤΕΤΥ ( Τμήμα επιστήμης και Τεχνολογίας Υλικών) στο P.T.K. (Panepistimio tsi Kritis) καλό πτυχίο σε όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. basiliki132 Νεοφερμένο μέλος Η basiliki132 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 17 Οκτωβρίου 2005 στις 19:50 Η basiliki132: #105 17-10-05 19:50 Εγώ σπουδάζω διοίκιση επιχειρήσεων Πάτρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Οκτωβρίου 2005 MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2005 στις 11:49 Ο MonaXoS έγραψε: #106 18-10-05 11:49 Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο Κύπρου... Δεν είμαι Κύπριος όμως!!! Από Κατερίνη είμαι! Κανένας Κατερινιώτης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2005 στις 13:41 Η Subject to change: #107 18-10-05 13:41 Κατερινιώτης απ'οσο ξέρω είναι ο Rattlehead Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angel-Eyes Νεοφερμένο μέλος Η Angel-Eyes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 11:29 Η Angel-Eyes: #108 21-10-05 11:29 HELLO!! Νομίζω βρήκα το κατάλληλο θέμα για 1ο post. Τελειώνω ΕΠ.ΥΛ.(επιστήμη υλικών) παν/μειο Πάτρας. Η απόλυτη Κόλαση!!! Γενικά το Παν/μειο και πιο συγκεκριμένα η σχολή. Νομίζω μπορούν και άλλοι να το επιβεβαιώσουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 11:59 Η dooo έγραψε: #109 21-10-05 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Angel-Eyes: HELLO!! Νομίζω βρήκα το κατάλληλο θέμα για 1ο post. Τελειώνω ΕΠ.ΥΛ.(επιστήμη υλικών) παν/μειο Πάτρας. Η απόλυτη Κόλαση!!! Γενικά το Παν/μειο και πιο συγκεκριμένα η σχολή. Νομίζω μπορούν και άλλοι να το επιβεβαιώσουν!!! Click για ανάπτυξη... Ξέρεις έναν Γιάννη Θ.?? (είναι πολύ ψηλός, > 1.90.. δε θυμάμαι σε ποιο έτος είναι τώρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angel-Eyes Νεοφερμένο μέλος Η Angel-Eyes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 12:03 Η Angel-Eyes: #110 21-10-05 12:03 Αν με βοηθούσες λίιιιιγο. Γιάννη Θ.? από Αθήνα?Πόσο χρονών είναι να υπολογίσω έτος τουλάχιστον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 12:20 Η dooo έγραψε: #111 21-10-05 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Angel-Eyes: Αν με βοηθούσες λίιιιιγο. Γιάννη Θ.? από Αθήνα?Πόσο χρονών είναι να υπολογίσω έτος τουλάχιστον Click για ανάπτυξη... ε, εντάξει, είναι τόσο ψηλός που ξεχωρίζει όχι από Αθήνα, από ένα χωριό των Καλαβρύτων.. τώρα πρέπει να είναι 22-23.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angel-Eyes Νεοφερμένο μέλος Η Angel-Eyes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 12:28 Η Angel-Eyes: #112 21-10-05 12:28 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ε, εντάξει, είναι τόσο ψηλός που ξεχωρίζει όχι από Αθήνα, από ένα χωριό των Καλαβρύτων.. τώρα πρέπει να είναι 22-23.. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ να σκεφτώ ποιος είναι. Τεσπα ελπίζω να τα πηγαίνει καλά γιατι αυτή η σχολή θέλει γερά νεύρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 13:25 Ο MonaXoS έγραψε: #113 21-10-05 13:25 Εγώ έχω έναν φίλο που σπουδάζει ΕΠ.ΥΛ. στην Κρήτη και πραγματικά είναι δύσκολο, αν και του αρέσει... Έκανε 1 χρονο για να δώσει να καταλάβουν όλοι τι σπουδάζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angel-Eyes Νεοφερμένο μέλος Η Angel-Eyes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 21:26 Η Angel-Eyes: #114 21-10-05 21:26 Αρχική Δημοσίευση από MonaXoS: Εγώ έχω έναν φίλο που σπουδάζει ΕΠ.ΥΛ. στην Κρήτη και πραγματικά είναι δύσκολο, αν και του αρέσει... Έκανε 1 χρονο για να δώσει να καταλάβουν όλοι τι σπουδάζει! Click για ανάπτυξη... χαχα..η αληθεια είναι οτι ολοι οι επυλίτες το αντιμετωπίζουν αυτό κατα γενική ομολογία!!! οταν σε ρωτάει κάποιος τι σπούδάζεις και λές, μετά ρωτούν 'τι είναι αυτό', 'έχει να κάνει με μπετά και τούβλα' ???? Κάθε φορά όμως...!!!! Είναι και εκεί δύσκολα ε?? Και γενικά φαινόταν εύκολη σχολή αλλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 22:27 Η Subject to change: #115 21-10-05 22:27 Eμένα να δεις που μερικοί όταν ακούν "Ηλεκτρολόγος μηχανικός" νομίζουν οτι μαθαίνω να αλλάζω ...λάμπες! Πλέον λέω πρώτα οτι ειναι πολυτεχνείο μπας κ καταλάβουν τι σπουδάζω, lol Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 22:55 Ο giostau έγραψε: #116 21-10-05 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Eμένα να δεις που μερικοί όταν ακούν "Ηλεκτρολόγος μηχανικός" νομίζουν οτι μαθαίνω να αλλάζω ...λάμπες! Πλέον λέω πρώτα οτι ειναι πολυτεχνείο μπας κ καταλάβουν τι σπουδάζω, lol Click για ανάπτυξη... καλό εεεε;;;; Το καλοκαίρι μετά τις πανελλήνιες ήμουν στο χωριό μου... είχαν βγει οι βαθμοί και ήξερα που μπαίνω... οπότε όταν με ρώταγαν έλεγα "στο πολυτεχνείο, ηλεκτρολόγος μηχανικός"... Και η αποστομωτική απάντηση: "δεν πειράζει, ξαναδίνεις του χρόνου να μπεις στο πανεπιστήμιο"!!!!! Οι περισσότεροι, αν δεν ακούσουν γιατρός, δικηγόρος ή δάσκαλος δεν καταλαβαίνουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 23:00 Η Subject to change: #117 21-10-05 23:00 Το άκρως εκνευριστικό που το θυμάμαι ακόμα είναι που με βρήκε ένας συμμαθητής μου λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και όταν του είπα σε ποιά σχολή πέρασα και που μου λέει: "Θα πάς;" με ύφος λες και πέρασα ιχθυοκαλλιέργειες στην πάνω ραχούλα :mad17: ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ!!! Ίσα ρε που θα με ρωτήσεις και άν θα πάω! Και που είχε περάσει αυτός παρακαλώ? Σε σχολή με βάση τουλάχιστον 5 βαθμούς χαμηλότερα! To άλλο το τραγικό: Μια γειτόνισσα μου έλεγε για μια ανιψιά της που πέρασε σε ΤΕΙ νοσηλευτικής στην Αθήνα με ένα ύφος λες και ήταν κλάσεως ανώτερη σχολή επειδή ήταν Αθήνα! Ας βουτήξουν μερικοί τη γλώσσα τους μεσα στο κεφάλι τους πριν μιλήσουν!! Έλεορρρρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 1.640 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2005 στις 12:12 Ο gademis έγραψε: #118 24-10-05 12:12 Eμένα να δεις που μερικοί όταν ακούν "Ηλεκτρολόγος μηχανικός" νομίζουν οτι μαθαίνω να αλλάζω ...λάμπες! Πλέον λέω πρώτα οτι ειναι πολυτεχνείο μπας κ καταλάβουν τι σπουδάζω, lol Click για ανάπτυξη... Σου ζητήσανε κι εσένα να τους φτιάξεις βιντεο/σιδερο/τηλεόραση ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2005 στις 12:28 Ο iJohnnyCash: #119 24-10-05 12:28 Δεν λες πάλι καλα που δεν τις λένε να φτιάξει κανένα αυτοκίνητο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2005 στις 23:08 Ο MonaXoS έγραψε: #120 24-10-05 23:08 Άστε ρε παιδιά...Κατρχήν εμένα μερικοί με φωνάζουν "Ψυχίατρο", ενώ τους έχω εξηγήσει 12130912039 φορές την διαφορά Ψυχολόγου με τον Ψυχίατρο! Τα έχω παίξει και με την ψυχανάλυση!!! Όποιον συναντώ και του λέω τι σπουδάζω με ρωτάει "πως με ψυχολογείς;" (Απάντηση: Με μια τεράστια κοιλότητα στη θέση του εγκεφάλου; Χμ.. δύσκολον!) Ή "πως ψυχοογείς την κατάσταση;" ή το κορυφαίο "Πως μας ψυχολογείς;" (ΚΑταλάβατε; Τώρα πλέον η ψυχανάλυση βγαίνει και σε πακέτο. Στους 5 ο 1 δωρεάν!) Γενικά ο κόσμος δεν ξέρει τι λέει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Gop shuuu ioanna2007 Alessandra Eliza Hmmytheos Τρελας123 phleidhs Twittn Philologist thenutritionist Fofifofi78 F1L1PAS Fanimaid123 Schlimazel SlimShady stefan Fanimaid marylou_290 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
hi!electronics in birmingham. Πίκραααααααααα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Betadine Νεοφερμένο μέλος Ο Betadine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2005 στις 12:00 Ο Betadine έγραψε: #104 17-10-05 12:00 Χελλόου παιδιά. Εγώ φοιτητής στο ΤΕΤΥ ( Τμήμα επιστήμης και Τεχνολογίας Υλικών) στο P.T.K. (Panepistimio tsi Kritis) καλό πτυχίο σε όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. basiliki132 Νεοφερμένο μέλος Η basiliki132 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 17 Οκτωβρίου 2005 στις 19:50 Η basiliki132: #105 17-10-05 19:50 Εγώ σπουδάζω διοίκιση επιχειρήσεων Πάτρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Οκτωβρίου 2005 MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2005 στις 11:49 Ο MonaXoS έγραψε: #106 18-10-05 11:49 Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο Κύπρου... Δεν είμαι Κύπριος όμως!!! Από Κατερίνη είμαι! Κανένας Κατερινιώτης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2005 στις 13:41 Η Subject to change: #107 18-10-05 13:41 Κατερινιώτης απ'οσο ξέρω είναι ο Rattlehead Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angel-Eyes Νεοφερμένο μέλος Η Angel-Eyes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 11:29 Η Angel-Eyes: #108 21-10-05 11:29 HELLO!! Νομίζω βρήκα το κατάλληλο θέμα για 1ο post. Τελειώνω ΕΠ.ΥΛ.(επιστήμη υλικών) παν/μειο Πάτρας. Η απόλυτη Κόλαση!!! Γενικά το Παν/μειο και πιο συγκεκριμένα η σχολή. Νομίζω μπορούν και άλλοι να το επιβεβαιώσουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 11:59 Η dooo έγραψε: #109 21-10-05 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Angel-Eyes: HELLO!! Νομίζω βρήκα το κατάλληλο θέμα για 1ο post. Τελειώνω ΕΠ.ΥΛ.(επιστήμη υλικών) παν/μειο Πάτρας. Η απόλυτη Κόλαση!!! Γενικά το Παν/μειο και πιο συγκεκριμένα η σχολή. Νομίζω μπορούν και άλλοι να το επιβεβαιώσουν!!! Click για ανάπτυξη... Ξέρεις έναν Γιάννη Θ.?? (είναι πολύ ψηλός, > 1.90.. δε θυμάμαι σε ποιο έτος είναι τώρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angel-Eyes Νεοφερμένο μέλος Η Angel-Eyes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 12:03 Η Angel-Eyes: #110 21-10-05 12:03 Αν με βοηθούσες λίιιιιγο. Γιάννη Θ.? από Αθήνα?Πόσο χρονών είναι να υπολογίσω έτος τουλάχιστον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 12:20 Η dooo έγραψε: #111 21-10-05 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Angel-Eyes: Αν με βοηθούσες λίιιιιγο. Γιάννη Θ.? από Αθήνα?Πόσο χρονών είναι να υπολογίσω έτος τουλάχιστον Click για ανάπτυξη... ε, εντάξει, είναι τόσο ψηλός που ξεχωρίζει όχι από Αθήνα, από ένα χωριό των Καλαβρύτων.. τώρα πρέπει να είναι 22-23.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angel-Eyes Νεοφερμένο μέλος Η Angel-Eyes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 12:28 Η Angel-Eyes: #112 21-10-05 12:28 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ε, εντάξει, είναι τόσο ψηλός που ξεχωρίζει όχι από Αθήνα, από ένα χωριό των Καλαβρύτων.. τώρα πρέπει να είναι 22-23.. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ να σκεφτώ ποιος είναι. Τεσπα ελπίζω να τα πηγαίνει καλά γιατι αυτή η σχολή θέλει γερά νεύρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 13:25 Ο MonaXoS έγραψε: #113 21-10-05 13:25 Εγώ έχω έναν φίλο που σπουδάζει ΕΠ.ΥΛ. στην Κρήτη και πραγματικά είναι δύσκολο, αν και του αρέσει... Έκανε 1 χρονο για να δώσει να καταλάβουν όλοι τι σπουδάζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angel-Eyes Νεοφερμένο μέλος Η Angel-Eyes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 21:26 Η Angel-Eyes: #114 21-10-05 21:26 Αρχική Δημοσίευση από MonaXoS: Εγώ έχω έναν φίλο που σπουδάζει ΕΠ.ΥΛ. στην Κρήτη και πραγματικά είναι δύσκολο, αν και του αρέσει... Έκανε 1 χρονο για να δώσει να καταλάβουν όλοι τι σπουδάζει! Click για ανάπτυξη... χαχα..η αληθεια είναι οτι ολοι οι επυλίτες το αντιμετωπίζουν αυτό κατα γενική ομολογία!!! οταν σε ρωτάει κάποιος τι σπούδάζεις και λές, μετά ρωτούν 'τι είναι αυτό', 'έχει να κάνει με μπετά και τούβλα' ???? Κάθε φορά όμως...!!!! Είναι και εκεί δύσκολα ε?? Και γενικά φαινόταν εύκολη σχολή αλλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 22:27 Η Subject to change: #115 21-10-05 22:27 Eμένα να δεις που μερικοί όταν ακούν "Ηλεκτρολόγος μηχανικός" νομίζουν οτι μαθαίνω να αλλάζω ...λάμπες! Πλέον λέω πρώτα οτι ειναι πολυτεχνείο μπας κ καταλάβουν τι σπουδάζω, lol Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 22:55 Ο giostau έγραψε: #116 21-10-05 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Eμένα να δεις που μερικοί όταν ακούν "Ηλεκτρολόγος μηχανικός" νομίζουν οτι μαθαίνω να αλλάζω ...λάμπες! Πλέον λέω πρώτα οτι ειναι πολυτεχνείο μπας κ καταλάβουν τι σπουδάζω, lol Click για ανάπτυξη... καλό εεεε;;;; Το καλοκαίρι μετά τις πανελλήνιες ήμουν στο χωριό μου... είχαν βγει οι βαθμοί και ήξερα που μπαίνω... οπότε όταν με ρώταγαν έλεγα "στο πολυτεχνείο, ηλεκτρολόγος μηχανικός"... Και η αποστομωτική απάντηση: "δεν πειράζει, ξαναδίνεις του χρόνου να μπεις στο πανεπιστήμιο"!!!!! Οι περισσότεροι, αν δεν ακούσουν γιατρός, δικηγόρος ή δάσκαλος δεν καταλαβαίνουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 23:00 Η Subject to change: #117 21-10-05 23:00 Το άκρως εκνευριστικό που το θυμάμαι ακόμα είναι που με βρήκε ένας συμμαθητής μου λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και όταν του είπα σε ποιά σχολή πέρασα και που μου λέει: "Θα πάς;" με ύφος λες και πέρασα ιχθυοκαλλιέργειες στην πάνω ραχούλα :mad17: ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ!!! Ίσα ρε που θα με ρωτήσεις και άν θα πάω! Και που είχε περάσει αυτός παρακαλώ? Σε σχολή με βάση τουλάχιστον 5 βαθμούς χαμηλότερα! To άλλο το τραγικό: Μια γειτόνισσα μου έλεγε για μια ανιψιά της που πέρασε σε ΤΕΙ νοσηλευτικής στην Αθήνα με ένα ύφος λες και ήταν κλάσεως ανώτερη σχολή επειδή ήταν Αθήνα! Ας βουτήξουν μερικοί τη γλώσσα τους μεσα στο κεφάλι τους πριν μιλήσουν!! Έλεορρρρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 1.640 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2005 στις 12:12 Ο gademis έγραψε: #118 24-10-05 12:12 Eμένα να δεις που μερικοί όταν ακούν "Ηλεκτρολόγος μηχανικός" νομίζουν οτι μαθαίνω να αλλάζω ...λάμπες! Πλέον λέω πρώτα οτι ειναι πολυτεχνείο μπας κ καταλάβουν τι σπουδάζω, lol Click για ανάπτυξη... Σου ζητήσανε κι εσένα να τους φτιάξεις βιντεο/σιδερο/τηλεόραση ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2005 στις 12:28 Ο iJohnnyCash: #119 24-10-05 12:28 Δεν λες πάλι καλα που δεν τις λένε να φτιάξει κανένα αυτοκίνητο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2005 στις 23:08 Ο MonaXoS έγραψε: #120 24-10-05 23:08 Άστε ρε παιδιά...Κατρχήν εμένα μερικοί με φωνάζουν "Ψυχίατρο", ενώ τους έχω εξηγήσει 12130912039 φορές την διαφορά Ψυχολόγου με τον Ψυχίατρο! Τα έχω παίξει και με την ψυχανάλυση!!! Όποιον συναντώ και του λέω τι σπουδάζω με ρωτάει "πως με ψυχολογείς;" (Απάντηση: Με μια τεράστια κοιλότητα στη θέση του εγκεφάλου; Χμ.. δύσκολον!) Ή "πως ψυχοογείς την κατάσταση;" ή το κορυφαίο "Πως μας ψυχολογείς;" (ΚΑταλάβατε; Τώρα πλέον η ψυχανάλυση βγαίνει και σε πακέτο. Στους 5 ο 1 δωρεάν!) Γενικά ο κόσμος δεν ξέρει τι λέει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Gop shuuu ioanna2007 Alessandra Eliza Hmmytheos Τρελας123 phleidhs Twittn Philologist thenutritionist Fofifofi78 F1L1PAS Fanimaid123 Schlimazel SlimShady stefan Fanimaid marylou_290 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χελλόου παιδιά. Εγώ φοιτητής στο ΤΕΤΥ ( Τμήμα επιστήμης και Τεχνολογίας Υλικών) στο P.T.K. (Panepistimio tsi Kritis) καλό πτυχίο σε όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
basiliki132 Νεοφερμένο μέλος Η basiliki132 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 17 Οκτωβρίου 2005 στις 19:50 Η basiliki132: #105 17-10-05 19:50 Εγώ σπουδάζω διοίκιση επιχειρήσεων Πάτρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Οκτωβρίου 2005 MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2005 στις 11:49 Ο MonaXoS έγραψε: #106 18-10-05 11:49 Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο Κύπρου... Δεν είμαι Κύπριος όμως!!! Από Κατερίνη είμαι! Κανένας Κατερινιώτης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2005 στις 13:41 Η Subject to change: #107 18-10-05 13:41 Κατερινιώτης απ'οσο ξέρω είναι ο Rattlehead Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angel-Eyes Νεοφερμένο μέλος Η Angel-Eyes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 11:29 Η Angel-Eyes: #108 21-10-05 11:29 HELLO!! Νομίζω βρήκα το κατάλληλο θέμα για 1ο post. Τελειώνω ΕΠ.ΥΛ.(επιστήμη υλικών) παν/μειο Πάτρας. Η απόλυτη Κόλαση!!! Γενικά το Παν/μειο και πιο συγκεκριμένα η σχολή. Νομίζω μπορούν και άλλοι να το επιβεβαιώσουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 11:59 Η dooo έγραψε: #109 21-10-05 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Angel-Eyes: HELLO!! Νομίζω βρήκα το κατάλληλο θέμα για 1ο post. Τελειώνω ΕΠ.ΥΛ.(επιστήμη υλικών) παν/μειο Πάτρας. Η απόλυτη Κόλαση!!! Γενικά το Παν/μειο και πιο συγκεκριμένα η σχολή. Νομίζω μπορούν και άλλοι να το επιβεβαιώσουν!!! Click για ανάπτυξη... Ξέρεις έναν Γιάννη Θ.?? (είναι πολύ ψηλός, > 1.90.. δε θυμάμαι σε ποιο έτος είναι τώρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angel-Eyes Νεοφερμένο μέλος Η Angel-Eyes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 12:03 Η Angel-Eyes: #110 21-10-05 12:03 Αν με βοηθούσες λίιιιιγο. Γιάννη Θ.? από Αθήνα?Πόσο χρονών είναι να υπολογίσω έτος τουλάχιστον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 12:20 Η dooo έγραψε: #111 21-10-05 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Angel-Eyes: Αν με βοηθούσες λίιιιιγο. Γιάννη Θ.? από Αθήνα?Πόσο χρονών είναι να υπολογίσω έτος τουλάχιστον Click για ανάπτυξη... ε, εντάξει, είναι τόσο ψηλός που ξεχωρίζει όχι από Αθήνα, από ένα χωριό των Καλαβρύτων.. τώρα πρέπει να είναι 22-23.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angel-Eyes Νεοφερμένο μέλος Η Angel-Eyes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 12:28 Η Angel-Eyes: #112 21-10-05 12:28 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ε, εντάξει, είναι τόσο ψηλός που ξεχωρίζει όχι από Αθήνα, από ένα χωριό των Καλαβρύτων.. τώρα πρέπει να είναι 22-23.. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ να σκεφτώ ποιος είναι. Τεσπα ελπίζω να τα πηγαίνει καλά γιατι αυτή η σχολή θέλει γερά νεύρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 13:25 Ο MonaXoS έγραψε: #113 21-10-05 13:25 Εγώ έχω έναν φίλο που σπουδάζει ΕΠ.ΥΛ. στην Κρήτη και πραγματικά είναι δύσκολο, αν και του αρέσει... Έκανε 1 χρονο για να δώσει να καταλάβουν όλοι τι σπουδάζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angel-Eyes Νεοφερμένο μέλος Η Angel-Eyes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 21:26 Η Angel-Eyes: #114 21-10-05 21:26 Αρχική Δημοσίευση από MonaXoS: Εγώ έχω έναν φίλο που σπουδάζει ΕΠ.ΥΛ. στην Κρήτη και πραγματικά είναι δύσκολο, αν και του αρέσει... Έκανε 1 χρονο για να δώσει να καταλάβουν όλοι τι σπουδάζει! Click για ανάπτυξη... χαχα..η αληθεια είναι οτι ολοι οι επυλίτες το αντιμετωπίζουν αυτό κατα γενική ομολογία!!! οταν σε ρωτάει κάποιος τι σπούδάζεις και λές, μετά ρωτούν 'τι είναι αυτό', 'έχει να κάνει με μπετά και τούβλα' ???? Κάθε φορά όμως...!!!! Είναι και εκεί δύσκολα ε?? Και γενικά φαινόταν εύκολη σχολή αλλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 22:27 Η Subject to change: #115 21-10-05 22:27 Eμένα να δεις που μερικοί όταν ακούν "Ηλεκτρολόγος μηχανικός" νομίζουν οτι μαθαίνω να αλλάζω ...λάμπες! Πλέον λέω πρώτα οτι ειναι πολυτεχνείο μπας κ καταλάβουν τι σπουδάζω, lol Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 22:55 Ο giostau έγραψε: #116 21-10-05 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Eμένα να δεις που μερικοί όταν ακούν "Ηλεκτρολόγος μηχανικός" νομίζουν οτι μαθαίνω να αλλάζω ...λάμπες! Πλέον λέω πρώτα οτι ειναι πολυτεχνείο μπας κ καταλάβουν τι σπουδάζω, lol Click για ανάπτυξη... καλό εεεε;;;; Το καλοκαίρι μετά τις πανελλήνιες ήμουν στο χωριό μου... είχαν βγει οι βαθμοί και ήξερα που μπαίνω... οπότε όταν με ρώταγαν έλεγα "στο πολυτεχνείο, ηλεκτρολόγος μηχανικός"... Και η αποστομωτική απάντηση: "δεν πειράζει, ξαναδίνεις του χρόνου να μπεις στο πανεπιστήμιο"!!!!! Οι περισσότεροι, αν δεν ακούσουν γιατρός, δικηγόρος ή δάσκαλος δεν καταλαβαίνουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 23:00 Η Subject to change: #117 21-10-05 23:00 Το άκρως εκνευριστικό που το θυμάμαι ακόμα είναι που με βρήκε ένας συμμαθητής μου λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και όταν του είπα σε ποιά σχολή πέρασα και που μου λέει: "Θα πάς;" με ύφος λες και πέρασα ιχθυοκαλλιέργειες στην πάνω ραχούλα :mad17: ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ!!! Ίσα ρε που θα με ρωτήσεις και άν θα πάω! Και που είχε περάσει αυτός παρακαλώ? Σε σχολή με βάση τουλάχιστον 5 βαθμούς χαμηλότερα! To άλλο το τραγικό: Μια γειτόνισσα μου έλεγε για μια ανιψιά της που πέρασε σε ΤΕΙ νοσηλευτικής στην Αθήνα με ένα ύφος λες και ήταν κλάσεως ανώτερη σχολή επειδή ήταν Αθήνα! Ας βουτήξουν μερικοί τη γλώσσα τους μεσα στο κεφάλι τους πριν μιλήσουν!! Έλεορρρρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 1.640 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2005 στις 12:12 Ο gademis έγραψε: #118 24-10-05 12:12 Eμένα να δεις που μερικοί όταν ακούν "Ηλεκτρολόγος μηχανικός" νομίζουν οτι μαθαίνω να αλλάζω ...λάμπες! Πλέον λέω πρώτα οτι ειναι πολυτεχνείο μπας κ καταλάβουν τι σπουδάζω, lol Click για ανάπτυξη... Σου ζητήσανε κι εσένα να τους φτιάξεις βιντεο/σιδερο/τηλεόραση ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2005 στις 12:28 Ο iJohnnyCash: #119 24-10-05 12:28 Δεν λες πάλι καλα που δεν τις λένε να φτιάξει κανένα αυτοκίνητο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2005 στις 23:08 Ο MonaXoS έγραψε: #120 24-10-05 23:08 Άστε ρε παιδιά...Κατρχήν εμένα μερικοί με φωνάζουν "Ψυχίατρο", ενώ τους έχω εξηγήσει 12130912039 φορές την διαφορά Ψυχολόγου με τον Ψυχίατρο! Τα έχω παίξει και με την ψυχανάλυση!!! Όποιον συναντώ και του λέω τι σπουδάζω με ρωτάει "πως με ψυχολογείς;" (Απάντηση: Με μια τεράστια κοιλότητα στη θέση του εγκεφάλου; Χμ.. δύσκολον!) Ή "πως ψυχοογείς την κατάσταση;" ή το κορυφαίο "Πως μας ψυχολογείς;" (ΚΑταλάβατε; Τώρα πλέον η ψυχανάλυση βγαίνει και σε πακέτο. Στους 5 ο 1 δωρεάν!) Γενικά ο κόσμος δεν ξέρει τι λέει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Gop shuuu ioanna2007 Alessandra Eliza Hmmytheos Τρελας123 phleidhs Twittn Philologist thenutritionist Fofifofi78 F1L1PAS Fanimaid123 Schlimazel SlimShady stefan Fanimaid marylou_290 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ σπουδάζω διοίκιση επιχειρήσεων Πάτρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2005 στις 11:49 Ο MonaXoS έγραψε: #106 18-10-05 11:49 Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο Κύπρου... Δεν είμαι Κύπριος όμως!!! Από Κατερίνη είμαι! Κανένας Κατερινιώτης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2005 στις 13:41 Η Subject to change: #107 18-10-05 13:41 Κατερινιώτης απ'οσο ξέρω είναι ο Rattlehead Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angel-Eyes Νεοφερμένο μέλος Η Angel-Eyes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 11:29 Η Angel-Eyes: #108 21-10-05 11:29 HELLO!! Νομίζω βρήκα το κατάλληλο θέμα για 1ο post. Τελειώνω ΕΠ.ΥΛ.(επιστήμη υλικών) παν/μειο Πάτρας. Η απόλυτη Κόλαση!!! Γενικά το Παν/μειο και πιο συγκεκριμένα η σχολή. Νομίζω μπορούν και άλλοι να το επιβεβαιώσουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 11:59 Η dooo έγραψε: #109 21-10-05 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Angel-Eyes: HELLO!! Νομίζω βρήκα το κατάλληλο θέμα για 1ο post. Τελειώνω ΕΠ.ΥΛ.(επιστήμη υλικών) παν/μειο Πάτρας. Η απόλυτη Κόλαση!!! Γενικά το Παν/μειο και πιο συγκεκριμένα η σχολή. Νομίζω μπορούν και άλλοι να το επιβεβαιώσουν!!! Click για ανάπτυξη... Ξέρεις έναν Γιάννη Θ.?? (είναι πολύ ψηλός, > 1.90.. δε θυμάμαι σε ποιο έτος είναι τώρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angel-Eyes Νεοφερμένο μέλος Η Angel-Eyes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 12:03 Η Angel-Eyes: #110 21-10-05 12:03 Αν με βοηθούσες λίιιιιγο. Γιάννη Θ.? από Αθήνα?Πόσο χρονών είναι να υπολογίσω έτος τουλάχιστον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 12:20 Η dooo έγραψε: #111 21-10-05 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Angel-Eyes: Αν με βοηθούσες λίιιιιγο. Γιάννη Θ.? από Αθήνα?Πόσο χρονών είναι να υπολογίσω έτος τουλάχιστον Click για ανάπτυξη... ε, εντάξει, είναι τόσο ψηλός που ξεχωρίζει όχι από Αθήνα, από ένα χωριό των Καλαβρύτων.. τώρα πρέπει να είναι 22-23.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angel-Eyes Νεοφερμένο μέλος Η Angel-Eyes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 12:28 Η Angel-Eyes: #112 21-10-05 12:28 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ε, εντάξει, είναι τόσο ψηλός που ξεχωρίζει όχι από Αθήνα, από ένα χωριό των Καλαβρύτων.. τώρα πρέπει να είναι 22-23.. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ να σκεφτώ ποιος είναι. Τεσπα ελπίζω να τα πηγαίνει καλά γιατι αυτή η σχολή θέλει γερά νεύρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 13:25 Ο MonaXoS έγραψε: #113 21-10-05 13:25 Εγώ έχω έναν φίλο που σπουδάζει ΕΠ.ΥΛ. στην Κρήτη και πραγματικά είναι δύσκολο, αν και του αρέσει... Έκανε 1 χρονο για να δώσει να καταλάβουν όλοι τι σπουδάζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angel-Eyes Νεοφερμένο μέλος Η Angel-Eyes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 21:26 Η Angel-Eyes: #114 21-10-05 21:26 Αρχική Δημοσίευση από MonaXoS: Εγώ έχω έναν φίλο που σπουδάζει ΕΠ.ΥΛ. στην Κρήτη και πραγματικά είναι δύσκολο, αν και του αρέσει... Έκανε 1 χρονο για να δώσει να καταλάβουν όλοι τι σπουδάζει! Click για ανάπτυξη... χαχα..η αληθεια είναι οτι ολοι οι επυλίτες το αντιμετωπίζουν αυτό κατα γενική ομολογία!!! οταν σε ρωτάει κάποιος τι σπούδάζεις και λές, μετά ρωτούν 'τι είναι αυτό', 'έχει να κάνει με μπετά και τούβλα' ???? Κάθε φορά όμως...!!!! Είναι και εκεί δύσκολα ε?? Και γενικά φαινόταν εύκολη σχολή αλλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 22:27 Η Subject to change: #115 21-10-05 22:27 Eμένα να δεις που μερικοί όταν ακούν "Ηλεκτρολόγος μηχανικός" νομίζουν οτι μαθαίνω να αλλάζω ...λάμπες! Πλέον λέω πρώτα οτι ειναι πολυτεχνείο μπας κ καταλάβουν τι σπουδάζω, lol Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 22:55 Ο giostau έγραψε: #116 21-10-05 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Eμένα να δεις που μερικοί όταν ακούν "Ηλεκτρολόγος μηχανικός" νομίζουν οτι μαθαίνω να αλλάζω ...λάμπες! Πλέον λέω πρώτα οτι ειναι πολυτεχνείο μπας κ καταλάβουν τι σπουδάζω, lol Click για ανάπτυξη... καλό εεεε;;;; Το καλοκαίρι μετά τις πανελλήνιες ήμουν στο χωριό μου... είχαν βγει οι βαθμοί και ήξερα που μπαίνω... οπότε όταν με ρώταγαν έλεγα "στο πολυτεχνείο, ηλεκτρολόγος μηχανικός"... Και η αποστομωτική απάντηση: "δεν πειράζει, ξαναδίνεις του χρόνου να μπεις στο πανεπιστήμιο"!!!!! Οι περισσότεροι, αν δεν ακούσουν γιατρός, δικηγόρος ή δάσκαλος δεν καταλαβαίνουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 23:00 Η Subject to change: #117 21-10-05 23:00 Το άκρως εκνευριστικό που το θυμάμαι ακόμα είναι που με βρήκε ένας συμμαθητής μου λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και όταν του είπα σε ποιά σχολή πέρασα και που μου λέει: "Θα πάς;" με ύφος λες και πέρασα ιχθυοκαλλιέργειες στην πάνω ραχούλα :mad17: ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ!!! Ίσα ρε που θα με ρωτήσεις και άν θα πάω! Και που είχε περάσει αυτός παρακαλώ? Σε σχολή με βάση τουλάχιστον 5 βαθμούς χαμηλότερα! To άλλο το τραγικό: Μια γειτόνισσα μου έλεγε για μια ανιψιά της που πέρασε σε ΤΕΙ νοσηλευτικής στην Αθήνα με ένα ύφος λες και ήταν κλάσεως ανώτερη σχολή επειδή ήταν Αθήνα! Ας βουτήξουν μερικοί τη γλώσσα τους μεσα στο κεφάλι τους πριν μιλήσουν!! Έλεορρρρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 1.640 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2005 στις 12:12 Ο gademis έγραψε: #118 24-10-05 12:12 Eμένα να δεις που μερικοί όταν ακούν "Ηλεκτρολόγος μηχανικός" νομίζουν οτι μαθαίνω να αλλάζω ...λάμπες! Πλέον λέω πρώτα οτι ειναι πολυτεχνείο μπας κ καταλάβουν τι σπουδάζω, lol Click για ανάπτυξη... Σου ζητήσανε κι εσένα να τους φτιάξεις βιντεο/σιδερο/τηλεόραση ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2005 στις 12:28 Ο iJohnnyCash: #119 24-10-05 12:28 Δεν λες πάλι καλα που δεν τις λένε να φτιάξει κανένα αυτοκίνητο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2005 στις 23:08 Ο MonaXoS έγραψε: #120 24-10-05 23:08 Άστε ρε παιδιά...Κατρχήν εμένα μερικοί με φωνάζουν "Ψυχίατρο", ενώ τους έχω εξηγήσει 12130912039 φορές την διαφορά Ψυχολόγου με τον Ψυχίατρο! Τα έχω παίξει και με την ψυχανάλυση!!! Όποιον συναντώ και του λέω τι σπουδάζω με ρωτάει "πως με ψυχολογείς;" (Απάντηση: Με μια τεράστια κοιλότητα στη θέση του εγκεφάλου; Χμ.. δύσκολον!) Ή "πως ψυχοογείς την κατάσταση;" ή το κορυφαίο "Πως μας ψυχολογείς;" (ΚΑταλάβατε; Τώρα πλέον η ψυχανάλυση βγαίνει και σε πακέτο. Στους 5 ο 1 δωρεάν!) Γενικά ο κόσμος δεν ξέρει τι λέει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Gop shuuu ioanna2007 Alessandra Eliza Hmmytheos Τρελας123 phleidhs Twittn Philologist thenutritionist Fofifofi78 F1L1PAS Fanimaid123 Schlimazel SlimShady stefan Fanimaid marylou_290 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο Κύπρου... Δεν είμαι Κύπριος όμως!!! Από Κατερίνη είμαι! Κανένας Κατερινιώτης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2005 στις 13:41 Η Subject to change: #107 18-10-05 13:41 Κατερινιώτης απ'οσο ξέρω είναι ο Rattlehead Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angel-Eyes Νεοφερμένο μέλος Η Angel-Eyes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 11:29 Η Angel-Eyes: #108 21-10-05 11:29 HELLO!! Νομίζω βρήκα το κατάλληλο θέμα για 1ο post. Τελειώνω ΕΠ.ΥΛ.(επιστήμη υλικών) παν/μειο Πάτρας. Η απόλυτη Κόλαση!!! Γενικά το Παν/μειο και πιο συγκεκριμένα η σχολή. Νομίζω μπορούν και άλλοι να το επιβεβαιώσουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 11:59 Η dooo έγραψε: #109 21-10-05 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Angel-Eyes: HELLO!! Νομίζω βρήκα το κατάλληλο θέμα για 1ο post. Τελειώνω ΕΠ.ΥΛ.(επιστήμη υλικών) παν/μειο Πάτρας. Η απόλυτη Κόλαση!!! Γενικά το Παν/μειο και πιο συγκεκριμένα η σχολή. Νομίζω μπορούν και άλλοι να το επιβεβαιώσουν!!! Click για ανάπτυξη... Ξέρεις έναν Γιάννη Θ.?? (είναι πολύ ψηλός, > 1.90.. δε θυμάμαι σε ποιο έτος είναι τώρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angel-Eyes Νεοφερμένο μέλος Η Angel-Eyes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 12:03 Η Angel-Eyes: #110 21-10-05 12:03 Αν με βοηθούσες λίιιιιγο. Γιάννη Θ.? από Αθήνα?Πόσο χρονών είναι να υπολογίσω έτος τουλάχιστον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 12:20 Η dooo έγραψε: #111 21-10-05 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Angel-Eyes: Αν με βοηθούσες λίιιιιγο. Γιάννη Θ.? από Αθήνα?Πόσο χρονών είναι να υπολογίσω έτος τουλάχιστον Click για ανάπτυξη... ε, εντάξει, είναι τόσο ψηλός που ξεχωρίζει όχι από Αθήνα, από ένα χωριό των Καλαβρύτων.. τώρα πρέπει να είναι 22-23.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angel-Eyes Νεοφερμένο μέλος Η Angel-Eyes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 12:28 Η Angel-Eyes: #112 21-10-05 12:28 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ε, εντάξει, είναι τόσο ψηλός που ξεχωρίζει όχι από Αθήνα, από ένα χωριό των Καλαβρύτων.. τώρα πρέπει να είναι 22-23.. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ να σκεφτώ ποιος είναι. Τεσπα ελπίζω να τα πηγαίνει καλά γιατι αυτή η σχολή θέλει γερά νεύρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 13:25 Ο MonaXoS έγραψε: #113 21-10-05 13:25 Εγώ έχω έναν φίλο που σπουδάζει ΕΠ.ΥΛ. στην Κρήτη και πραγματικά είναι δύσκολο, αν και του αρέσει... Έκανε 1 χρονο για να δώσει να καταλάβουν όλοι τι σπουδάζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angel-Eyes Νεοφερμένο μέλος Η Angel-Eyes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 21:26 Η Angel-Eyes: #114 21-10-05 21:26 Αρχική Δημοσίευση από MonaXoS: Εγώ έχω έναν φίλο που σπουδάζει ΕΠ.ΥΛ. στην Κρήτη και πραγματικά είναι δύσκολο, αν και του αρέσει... Έκανε 1 χρονο για να δώσει να καταλάβουν όλοι τι σπουδάζει! Click για ανάπτυξη... χαχα..η αληθεια είναι οτι ολοι οι επυλίτες το αντιμετωπίζουν αυτό κατα γενική ομολογία!!! οταν σε ρωτάει κάποιος τι σπούδάζεις και λές, μετά ρωτούν 'τι είναι αυτό', 'έχει να κάνει με μπετά και τούβλα' ???? Κάθε φορά όμως...!!!! Είναι και εκεί δύσκολα ε?? Και γενικά φαινόταν εύκολη σχολή αλλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 22:27 Η Subject to change: #115 21-10-05 22:27 Eμένα να δεις που μερικοί όταν ακούν "Ηλεκτρολόγος μηχανικός" νομίζουν οτι μαθαίνω να αλλάζω ...λάμπες! Πλέον λέω πρώτα οτι ειναι πολυτεχνείο μπας κ καταλάβουν τι σπουδάζω, lol Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 22:55 Ο giostau έγραψε: #116 21-10-05 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Eμένα να δεις που μερικοί όταν ακούν "Ηλεκτρολόγος μηχανικός" νομίζουν οτι μαθαίνω να αλλάζω ...λάμπες! Πλέον λέω πρώτα οτι ειναι πολυτεχνείο μπας κ καταλάβουν τι σπουδάζω, lol Click για ανάπτυξη... καλό εεεε;;;; Το καλοκαίρι μετά τις πανελλήνιες ήμουν στο χωριό μου... είχαν βγει οι βαθμοί και ήξερα που μπαίνω... οπότε όταν με ρώταγαν έλεγα "στο πολυτεχνείο, ηλεκτρολόγος μηχανικός"... Και η αποστομωτική απάντηση: "δεν πειράζει, ξαναδίνεις του χρόνου να μπεις στο πανεπιστήμιο"!!!!! Οι περισσότεροι, αν δεν ακούσουν γιατρός, δικηγόρος ή δάσκαλος δεν καταλαβαίνουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 23:00 Η Subject to change: #117 21-10-05 23:00 Το άκρως εκνευριστικό που το θυμάμαι ακόμα είναι που με βρήκε ένας συμμαθητής μου λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και όταν του είπα σε ποιά σχολή πέρασα και που μου λέει: "Θα πάς;" με ύφος λες και πέρασα ιχθυοκαλλιέργειες στην πάνω ραχούλα :mad17: ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ!!! Ίσα ρε που θα με ρωτήσεις και άν θα πάω! Και που είχε περάσει αυτός παρακαλώ? Σε σχολή με βάση τουλάχιστον 5 βαθμούς χαμηλότερα! To άλλο το τραγικό: Μια γειτόνισσα μου έλεγε για μια ανιψιά της που πέρασε σε ΤΕΙ νοσηλευτικής στην Αθήνα με ένα ύφος λες και ήταν κλάσεως ανώτερη σχολή επειδή ήταν Αθήνα! Ας βουτήξουν μερικοί τη γλώσσα τους μεσα στο κεφάλι τους πριν μιλήσουν!! Έλεορρρρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 1.640 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2005 στις 12:12 Ο gademis έγραψε: #118 24-10-05 12:12 Eμένα να δεις που μερικοί όταν ακούν "Ηλεκτρολόγος μηχανικός" νομίζουν οτι μαθαίνω να αλλάζω ...λάμπες! Πλέον λέω πρώτα οτι ειναι πολυτεχνείο μπας κ καταλάβουν τι σπουδάζω, lol Click για ανάπτυξη... Σου ζητήσανε κι εσένα να τους φτιάξεις βιντεο/σιδερο/τηλεόραση ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2005 στις 12:28 Ο iJohnnyCash: #119 24-10-05 12:28 Δεν λες πάλι καλα που δεν τις λένε να φτιάξει κανένα αυτοκίνητο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2005 στις 23:08 Ο MonaXoS έγραψε: #120 24-10-05 23:08 Άστε ρε παιδιά...Κατρχήν εμένα μερικοί με φωνάζουν "Ψυχίατρο", ενώ τους έχω εξηγήσει 12130912039 φορές την διαφορά Ψυχολόγου με τον Ψυχίατρο! Τα έχω παίξει και με την ψυχανάλυση!!! Όποιον συναντώ και του λέω τι σπουδάζω με ρωτάει "πως με ψυχολογείς;" (Απάντηση: Με μια τεράστια κοιλότητα στη θέση του εγκεφάλου; Χμ.. δύσκολον!) Ή "πως ψυχοογείς την κατάσταση;" ή το κορυφαίο "Πως μας ψυχολογείς;" (ΚΑταλάβατε; Τώρα πλέον η ψυχανάλυση βγαίνει και σε πακέτο. Στους 5 ο 1 δωρεάν!) Γενικά ο κόσμος δεν ξέρει τι λέει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Gop shuuu ioanna2007 Alessandra Eliza Hmmytheos Τρελας123 phleidhs Twittn Philologist thenutritionist Fofifofi78 F1L1PAS Fanimaid123 Schlimazel SlimShady stefan Fanimaid marylou_290 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κατερινιώτης απ'οσο ξέρω είναι ο Rattlehead Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angel-Eyes Νεοφερμένο μέλος Η Angel-Eyes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 11:29 Η Angel-Eyes: #108 21-10-05 11:29 HELLO!! Νομίζω βρήκα το κατάλληλο θέμα για 1ο post. Τελειώνω ΕΠ.ΥΛ.(επιστήμη υλικών) παν/μειο Πάτρας. Η απόλυτη Κόλαση!!! Γενικά το Παν/μειο και πιο συγκεκριμένα η σχολή. Νομίζω μπορούν και άλλοι να το επιβεβαιώσουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 11:59 Η dooo έγραψε: #109 21-10-05 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Angel-Eyes: HELLO!! Νομίζω βρήκα το κατάλληλο θέμα για 1ο post. Τελειώνω ΕΠ.ΥΛ.(επιστήμη υλικών) παν/μειο Πάτρας. Η απόλυτη Κόλαση!!! Γενικά το Παν/μειο και πιο συγκεκριμένα η σχολή. Νομίζω μπορούν και άλλοι να το επιβεβαιώσουν!!! Click για ανάπτυξη... Ξέρεις έναν Γιάννη Θ.?? (είναι πολύ ψηλός, > 1.90.. δε θυμάμαι σε ποιο έτος είναι τώρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angel-Eyes Νεοφερμένο μέλος Η Angel-Eyes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 12:03 Η Angel-Eyes: #110 21-10-05 12:03 Αν με βοηθούσες λίιιιιγο. Γιάννη Θ.? από Αθήνα?Πόσο χρονών είναι να υπολογίσω έτος τουλάχιστον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 12:20 Η dooo έγραψε: #111 21-10-05 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Angel-Eyes: Αν με βοηθούσες λίιιιιγο. Γιάννη Θ.? από Αθήνα?Πόσο χρονών είναι να υπολογίσω έτος τουλάχιστον Click για ανάπτυξη... ε, εντάξει, είναι τόσο ψηλός που ξεχωρίζει όχι από Αθήνα, από ένα χωριό των Καλαβρύτων.. τώρα πρέπει να είναι 22-23.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angel-Eyes Νεοφερμένο μέλος Η Angel-Eyes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 12:28 Η Angel-Eyes: #112 21-10-05 12:28 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ε, εντάξει, είναι τόσο ψηλός που ξεχωρίζει όχι από Αθήνα, από ένα χωριό των Καλαβρύτων.. τώρα πρέπει να είναι 22-23.. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ να σκεφτώ ποιος είναι. Τεσπα ελπίζω να τα πηγαίνει καλά γιατι αυτή η σχολή θέλει γερά νεύρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 13:25 Ο MonaXoS έγραψε: #113 21-10-05 13:25 Εγώ έχω έναν φίλο που σπουδάζει ΕΠ.ΥΛ. στην Κρήτη και πραγματικά είναι δύσκολο, αν και του αρέσει... Έκανε 1 χρονο για να δώσει να καταλάβουν όλοι τι σπουδάζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angel-Eyes Νεοφερμένο μέλος Η Angel-Eyes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 21:26 Η Angel-Eyes: #114 21-10-05 21:26 Αρχική Δημοσίευση από MonaXoS: Εγώ έχω έναν φίλο που σπουδάζει ΕΠ.ΥΛ. στην Κρήτη και πραγματικά είναι δύσκολο, αν και του αρέσει... Έκανε 1 χρονο για να δώσει να καταλάβουν όλοι τι σπουδάζει! Click για ανάπτυξη... χαχα..η αληθεια είναι οτι ολοι οι επυλίτες το αντιμετωπίζουν αυτό κατα γενική ομολογία!!! οταν σε ρωτάει κάποιος τι σπούδάζεις και λές, μετά ρωτούν 'τι είναι αυτό', 'έχει να κάνει με μπετά και τούβλα' ???? Κάθε φορά όμως...!!!! Είναι και εκεί δύσκολα ε?? Και γενικά φαινόταν εύκολη σχολή αλλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 22:27 Η Subject to change: #115 21-10-05 22:27 Eμένα να δεις που μερικοί όταν ακούν "Ηλεκτρολόγος μηχανικός" νομίζουν οτι μαθαίνω να αλλάζω ...λάμπες! Πλέον λέω πρώτα οτι ειναι πολυτεχνείο μπας κ καταλάβουν τι σπουδάζω, lol Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 22:55 Ο giostau έγραψε: #116 21-10-05 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Eμένα να δεις που μερικοί όταν ακούν "Ηλεκτρολόγος μηχανικός" νομίζουν οτι μαθαίνω να αλλάζω ...λάμπες! Πλέον λέω πρώτα οτι ειναι πολυτεχνείο μπας κ καταλάβουν τι σπουδάζω, lol Click για ανάπτυξη... καλό εεεε;;;; Το καλοκαίρι μετά τις πανελλήνιες ήμουν στο χωριό μου... είχαν βγει οι βαθμοί και ήξερα που μπαίνω... οπότε όταν με ρώταγαν έλεγα "στο πολυτεχνείο, ηλεκτρολόγος μηχανικός"... Και η αποστομωτική απάντηση: "δεν πειράζει, ξαναδίνεις του χρόνου να μπεις στο πανεπιστήμιο"!!!!! Οι περισσότεροι, αν δεν ακούσουν γιατρός, δικηγόρος ή δάσκαλος δεν καταλαβαίνουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 23:00 Η Subject to change: #117 21-10-05 23:00 Το άκρως εκνευριστικό που το θυμάμαι ακόμα είναι που με βρήκε ένας συμμαθητής μου λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και όταν του είπα σε ποιά σχολή πέρασα και που μου λέει: "Θα πάς;" με ύφος λες και πέρασα ιχθυοκαλλιέργειες στην πάνω ραχούλα :mad17: ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ!!! Ίσα ρε που θα με ρωτήσεις και άν θα πάω! Και που είχε περάσει αυτός παρακαλώ? Σε σχολή με βάση τουλάχιστον 5 βαθμούς χαμηλότερα! To άλλο το τραγικό: Μια γειτόνισσα μου έλεγε για μια ανιψιά της που πέρασε σε ΤΕΙ νοσηλευτικής στην Αθήνα με ένα ύφος λες και ήταν κλάσεως ανώτερη σχολή επειδή ήταν Αθήνα! Ας βουτήξουν μερικοί τη γλώσσα τους μεσα στο κεφάλι τους πριν μιλήσουν!! Έλεορρρρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 1.640 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2005 στις 12:12 Ο gademis έγραψε: #118 24-10-05 12:12 Eμένα να δεις που μερικοί όταν ακούν "Ηλεκτρολόγος μηχανικός" νομίζουν οτι μαθαίνω να αλλάζω ...λάμπες! Πλέον λέω πρώτα οτι ειναι πολυτεχνείο μπας κ καταλάβουν τι σπουδάζω, lol Click για ανάπτυξη... Σου ζητήσανε κι εσένα να τους φτιάξεις βιντεο/σιδερο/τηλεόραση ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2005 στις 12:28 Ο iJohnnyCash: #119 24-10-05 12:28 Δεν λες πάλι καλα που δεν τις λένε να φτιάξει κανένα αυτοκίνητο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2005 στις 23:08 Ο MonaXoS έγραψε: #120 24-10-05 23:08 Άστε ρε παιδιά...Κατρχήν εμένα μερικοί με φωνάζουν "Ψυχίατρο", ενώ τους έχω εξηγήσει 12130912039 φορές την διαφορά Ψυχολόγου με τον Ψυχίατρο! Τα έχω παίξει και με την ψυχανάλυση!!! Όποιον συναντώ και του λέω τι σπουδάζω με ρωτάει "πως με ψυχολογείς;" (Απάντηση: Με μια τεράστια κοιλότητα στη θέση του εγκεφάλου; Χμ.. δύσκολον!) Ή "πως ψυχοογείς την κατάσταση;" ή το κορυφαίο "Πως μας ψυχολογείς;" (ΚΑταλάβατε; Τώρα πλέον η ψυχανάλυση βγαίνει και σε πακέτο. Στους 5 ο 1 δωρεάν!) Γενικά ο κόσμος δεν ξέρει τι λέει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Gop shuuu ioanna2007 Alessandra Eliza Hmmytheos Τρελας123 phleidhs Twittn Philologist thenutritionist Fofifofi78 F1L1PAS Fanimaid123 Schlimazel SlimShady stefan Fanimaid marylou_290 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
HELLO!! Νομίζω βρήκα το κατάλληλο θέμα για 1ο post. Τελειώνω ΕΠ.ΥΛ.(επιστήμη υλικών) παν/μειο Πάτρας. Η απόλυτη Κόλαση!!! Γενικά το Παν/μειο και πιο συγκεκριμένα η σχολή. Νομίζω μπορούν και άλλοι να το επιβεβαιώσουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 11:59 Η dooo έγραψε: #109 21-10-05 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Angel-Eyes: HELLO!! Νομίζω βρήκα το κατάλληλο θέμα για 1ο post. Τελειώνω ΕΠ.ΥΛ.(επιστήμη υλικών) παν/μειο Πάτρας. Η απόλυτη Κόλαση!!! Γενικά το Παν/μειο και πιο συγκεκριμένα η σχολή. Νομίζω μπορούν και άλλοι να το επιβεβαιώσουν!!! Click για ανάπτυξη... Ξέρεις έναν Γιάννη Θ.?? (είναι πολύ ψηλός, > 1.90.. δε θυμάμαι σε ποιο έτος είναι τώρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angel-Eyes Νεοφερμένο μέλος Η Angel-Eyes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 12:03 Η Angel-Eyes: #110 21-10-05 12:03 Αν με βοηθούσες λίιιιιγο. Γιάννη Θ.? από Αθήνα?Πόσο χρονών είναι να υπολογίσω έτος τουλάχιστον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 12:20 Η dooo έγραψε: #111 21-10-05 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Angel-Eyes: Αν με βοηθούσες λίιιιιγο. Γιάννη Θ.? από Αθήνα?Πόσο χρονών είναι να υπολογίσω έτος τουλάχιστον Click για ανάπτυξη... ε, εντάξει, είναι τόσο ψηλός που ξεχωρίζει όχι από Αθήνα, από ένα χωριό των Καλαβρύτων.. τώρα πρέπει να είναι 22-23.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angel-Eyes Νεοφερμένο μέλος Η Angel-Eyes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 12:28 Η Angel-Eyes: #112 21-10-05 12:28 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ε, εντάξει, είναι τόσο ψηλός που ξεχωρίζει όχι από Αθήνα, από ένα χωριό των Καλαβρύτων.. τώρα πρέπει να είναι 22-23.. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ να σκεφτώ ποιος είναι. Τεσπα ελπίζω να τα πηγαίνει καλά γιατι αυτή η σχολή θέλει γερά νεύρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 13:25 Ο MonaXoS έγραψε: #113 21-10-05 13:25 Εγώ έχω έναν φίλο που σπουδάζει ΕΠ.ΥΛ. στην Κρήτη και πραγματικά είναι δύσκολο, αν και του αρέσει... Έκανε 1 χρονο για να δώσει να καταλάβουν όλοι τι σπουδάζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angel-Eyes Νεοφερμένο μέλος Η Angel-Eyes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 21:26 Η Angel-Eyes: #114 21-10-05 21:26 Αρχική Δημοσίευση από MonaXoS: Εγώ έχω έναν φίλο που σπουδάζει ΕΠ.ΥΛ. στην Κρήτη και πραγματικά είναι δύσκολο, αν και του αρέσει... Έκανε 1 χρονο για να δώσει να καταλάβουν όλοι τι σπουδάζει! Click για ανάπτυξη... χαχα..η αληθεια είναι οτι ολοι οι επυλίτες το αντιμετωπίζουν αυτό κατα γενική ομολογία!!! οταν σε ρωτάει κάποιος τι σπούδάζεις και λές, μετά ρωτούν 'τι είναι αυτό', 'έχει να κάνει με μπετά και τούβλα' ???? Κάθε φορά όμως...!!!! Είναι και εκεί δύσκολα ε?? Και γενικά φαινόταν εύκολη σχολή αλλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 22:27 Η Subject to change: #115 21-10-05 22:27 Eμένα να δεις που μερικοί όταν ακούν "Ηλεκτρολόγος μηχανικός" νομίζουν οτι μαθαίνω να αλλάζω ...λάμπες! Πλέον λέω πρώτα οτι ειναι πολυτεχνείο μπας κ καταλάβουν τι σπουδάζω, lol Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 22:55 Ο giostau έγραψε: #116 21-10-05 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Eμένα να δεις που μερικοί όταν ακούν "Ηλεκτρολόγος μηχανικός" νομίζουν οτι μαθαίνω να αλλάζω ...λάμπες! Πλέον λέω πρώτα οτι ειναι πολυτεχνείο μπας κ καταλάβουν τι σπουδάζω, lol Click για ανάπτυξη... καλό εεεε;;;; Το καλοκαίρι μετά τις πανελλήνιες ήμουν στο χωριό μου... είχαν βγει οι βαθμοί και ήξερα που μπαίνω... οπότε όταν με ρώταγαν έλεγα "στο πολυτεχνείο, ηλεκτρολόγος μηχανικός"... Και η αποστομωτική απάντηση: "δεν πειράζει, ξαναδίνεις του χρόνου να μπεις στο πανεπιστήμιο"!!!!! Οι περισσότεροι, αν δεν ακούσουν γιατρός, δικηγόρος ή δάσκαλος δεν καταλαβαίνουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 23:00 Η Subject to change: #117 21-10-05 23:00 Το άκρως εκνευριστικό που το θυμάμαι ακόμα είναι που με βρήκε ένας συμμαθητής μου λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και όταν του είπα σε ποιά σχολή πέρασα και που μου λέει: "Θα πάς;" με ύφος λες και πέρασα ιχθυοκαλλιέργειες στην πάνω ραχούλα :mad17: ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ!!! Ίσα ρε που θα με ρωτήσεις και άν θα πάω! Και που είχε περάσει αυτός παρακαλώ? Σε σχολή με βάση τουλάχιστον 5 βαθμούς χαμηλότερα! To άλλο το τραγικό: Μια γειτόνισσα μου έλεγε για μια ανιψιά της που πέρασε σε ΤΕΙ νοσηλευτικής στην Αθήνα με ένα ύφος λες και ήταν κλάσεως ανώτερη σχολή επειδή ήταν Αθήνα! Ας βουτήξουν μερικοί τη γλώσσα τους μεσα στο κεφάλι τους πριν μιλήσουν!! Έλεορρρρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 1.640 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2005 στις 12:12 Ο gademis έγραψε: #118 24-10-05 12:12 Eμένα να δεις που μερικοί όταν ακούν "Ηλεκτρολόγος μηχανικός" νομίζουν οτι μαθαίνω να αλλάζω ...λάμπες! Πλέον λέω πρώτα οτι ειναι πολυτεχνείο μπας κ καταλάβουν τι σπουδάζω, lol Click για ανάπτυξη... Σου ζητήσανε κι εσένα να τους φτιάξεις βιντεο/σιδερο/τηλεόραση ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2005 στις 12:28 Ο iJohnnyCash: #119 24-10-05 12:28 Δεν λες πάλι καλα που δεν τις λένε να φτιάξει κανένα αυτοκίνητο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2005 στις 23:08 Ο MonaXoS έγραψε: #120 24-10-05 23:08 Άστε ρε παιδιά...Κατρχήν εμένα μερικοί με φωνάζουν "Ψυχίατρο", ενώ τους έχω εξηγήσει 12130912039 φορές την διαφορά Ψυχολόγου με τον Ψυχίατρο! Τα έχω παίξει και με την ψυχανάλυση!!! Όποιον συναντώ και του λέω τι σπουδάζω με ρωτάει "πως με ψυχολογείς;" (Απάντηση: Με μια τεράστια κοιλότητα στη θέση του εγκεφάλου; Χμ.. δύσκολον!) Ή "πως ψυχοογείς την κατάσταση;" ή το κορυφαίο "Πως μας ψυχολογείς;" (ΚΑταλάβατε; Τώρα πλέον η ψυχανάλυση βγαίνει και σε πακέτο. Στους 5 ο 1 δωρεάν!) Γενικά ο κόσμος δεν ξέρει τι λέει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Gop shuuu ioanna2007 Alessandra Eliza Hmmytheos Τρελας123 phleidhs Twittn Philologist thenutritionist Fofifofi78 F1L1PAS Fanimaid123 Schlimazel SlimShady stefan Fanimaid marylou_290 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Angel-Eyes: HELLO!! Νομίζω βρήκα το κατάλληλο θέμα για 1ο post. Τελειώνω ΕΠ.ΥΛ.(επιστήμη υλικών) παν/μειο Πάτρας. Η απόλυτη Κόλαση!!! Γενικά το Παν/μειο και πιο συγκεκριμένα η σχολή. Νομίζω μπορούν και άλλοι να το επιβεβαιώσουν!!! Click για ανάπτυξη... Ξέρεις έναν Γιάννη Θ.?? (είναι πολύ ψηλός, > 1.90.. δε θυμάμαι σε ποιο έτος είναι τώρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angel-Eyes Νεοφερμένο μέλος Η Angel-Eyes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 12:03 Η Angel-Eyes: #110 21-10-05 12:03 Αν με βοηθούσες λίιιιιγο. Γιάννη Θ.? από Αθήνα?Πόσο χρονών είναι να υπολογίσω έτος τουλάχιστον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 12:20 Η dooo έγραψε: #111 21-10-05 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Angel-Eyes: Αν με βοηθούσες λίιιιιγο. Γιάννη Θ.? από Αθήνα?Πόσο χρονών είναι να υπολογίσω έτος τουλάχιστον Click για ανάπτυξη... ε, εντάξει, είναι τόσο ψηλός που ξεχωρίζει όχι από Αθήνα, από ένα χωριό των Καλαβρύτων.. τώρα πρέπει να είναι 22-23.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angel-Eyes Νεοφερμένο μέλος Η Angel-Eyes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 12:28 Η Angel-Eyes: #112 21-10-05 12:28 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ε, εντάξει, είναι τόσο ψηλός που ξεχωρίζει όχι από Αθήνα, από ένα χωριό των Καλαβρύτων.. τώρα πρέπει να είναι 22-23.. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ να σκεφτώ ποιος είναι. Τεσπα ελπίζω να τα πηγαίνει καλά γιατι αυτή η σχολή θέλει γερά νεύρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 13:25 Ο MonaXoS έγραψε: #113 21-10-05 13:25 Εγώ έχω έναν φίλο που σπουδάζει ΕΠ.ΥΛ. στην Κρήτη και πραγματικά είναι δύσκολο, αν και του αρέσει... Έκανε 1 χρονο για να δώσει να καταλάβουν όλοι τι σπουδάζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angel-Eyes Νεοφερμένο μέλος Η Angel-Eyes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 21:26 Η Angel-Eyes: #114 21-10-05 21:26 Αρχική Δημοσίευση από MonaXoS: Εγώ έχω έναν φίλο που σπουδάζει ΕΠ.ΥΛ. στην Κρήτη και πραγματικά είναι δύσκολο, αν και του αρέσει... Έκανε 1 χρονο για να δώσει να καταλάβουν όλοι τι σπουδάζει! Click για ανάπτυξη... χαχα..η αληθεια είναι οτι ολοι οι επυλίτες το αντιμετωπίζουν αυτό κατα γενική ομολογία!!! οταν σε ρωτάει κάποιος τι σπούδάζεις και λές, μετά ρωτούν 'τι είναι αυτό', 'έχει να κάνει με μπετά και τούβλα' ???? Κάθε φορά όμως...!!!! Είναι και εκεί δύσκολα ε?? Και γενικά φαινόταν εύκολη σχολή αλλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 22:27 Η Subject to change: #115 21-10-05 22:27 Eμένα να δεις που μερικοί όταν ακούν "Ηλεκτρολόγος μηχανικός" νομίζουν οτι μαθαίνω να αλλάζω ...λάμπες! Πλέον λέω πρώτα οτι ειναι πολυτεχνείο μπας κ καταλάβουν τι σπουδάζω, lol Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 22:55 Ο giostau έγραψε: #116 21-10-05 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Eμένα να δεις που μερικοί όταν ακούν "Ηλεκτρολόγος μηχανικός" νομίζουν οτι μαθαίνω να αλλάζω ...λάμπες! Πλέον λέω πρώτα οτι ειναι πολυτεχνείο μπας κ καταλάβουν τι σπουδάζω, lol Click για ανάπτυξη... καλό εεεε;;;; Το καλοκαίρι μετά τις πανελλήνιες ήμουν στο χωριό μου... είχαν βγει οι βαθμοί και ήξερα που μπαίνω... οπότε όταν με ρώταγαν έλεγα "στο πολυτεχνείο, ηλεκτρολόγος μηχανικός"... Και η αποστομωτική απάντηση: "δεν πειράζει, ξαναδίνεις του χρόνου να μπεις στο πανεπιστήμιο"!!!!! Οι περισσότεροι, αν δεν ακούσουν γιατρός, δικηγόρος ή δάσκαλος δεν καταλαβαίνουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 23:00 Η Subject to change: #117 21-10-05 23:00 Το άκρως εκνευριστικό που το θυμάμαι ακόμα είναι που με βρήκε ένας συμμαθητής μου λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και όταν του είπα σε ποιά σχολή πέρασα και που μου λέει: "Θα πάς;" με ύφος λες και πέρασα ιχθυοκαλλιέργειες στην πάνω ραχούλα :mad17: ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ!!! Ίσα ρε που θα με ρωτήσεις και άν θα πάω! Και που είχε περάσει αυτός παρακαλώ? Σε σχολή με βάση τουλάχιστον 5 βαθμούς χαμηλότερα! To άλλο το τραγικό: Μια γειτόνισσα μου έλεγε για μια ανιψιά της που πέρασε σε ΤΕΙ νοσηλευτικής στην Αθήνα με ένα ύφος λες και ήταν κλάσεως ανώτερη σχολή επειδή ήταν Αθήνα! Ας βουτήξουν μερικοί τη γλώσσα τους μεσα στο κεφάλι τους πριν μιλήσουν!! Έλεορρρρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 1.640 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2005 στις 12:12 Ο gademis έγραψε: #118 24-10-05 12:12 Eμένα να δεις που μερικοί όταν ακούν "Ηλεκτρολόγος μηχανικός" νομίζουν οτι μαθαίνω να αλλάζω ...λάμπες! Πλέον λέω πρώτα οτι ειναι πολυτεχνείο μπας κ καταλάβουν τι σπουδάζω, lol Click για ανάπτυξη... Σου ζητήσανε κι εσένα να τους φτιάξεις βιντεο/σιδερο/τηλεόραση ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2005 στις 12:28 Ο iJohnnyCash: #119 24-10-05 12:28 Δεν λες πάλι καλα που δεν τις λένε να φτιάξει κανένα αυτοκίνητο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2005 στις 23:08 Ο MonaXoS έγραψε: #120 24-10-05 23:08 Άστε ρε παιδιά...Κατρχήν εμένα μερικοί με φωνάζουν "Ψυχίατρο", ενώ τους έχω εξηγήσει 12130912039 φορές την διαφορά Ψυχολόγου με τον Ψυχίατρο! Τα έχω παίξει και με την ψυχανάλυση!!! Όποιον συναντώ και του λέω τι σπουδάζω με ρωτάει "πως με ψυχολογείς;" (Απάντηση: Με μια τεράστια κοιλότητα στη θέση του εγκεφάλου; Χμ.. δύσκολον!) Ή "πως ψυχοογείς την κατάσταση;" ή το κορυφαίο "Πως μας ψυχολογείς;" (ΚΑταλάβατε; Τώρα πλέον η ψυχανάλυση βγαίνει και σε πακέτο. Στους 5 ο 1 δωρεάν!) Γενικά ο κόσμος δεν ξέρει τι λέει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Gop shuuu ioanna2007 Alessandra Eliza Hmmytheos Τρελας123 phleidhs Twittn Philologist thenutritionist Fofifofi78 F1L1PAS Fanimaid123 Schlimazel SlimShady stefan Fanimaid marylou_290 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν με βοηθούσες λίιιιιγο. Γιάννη Θ.? από Αθήνα?Πόσο χρονών είναι να υπολογίσω έτος τουλάχιστον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 12:20 Η dooo έγραψε: #111 21-10-05 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Angel-Eyes: Αν με βοηθούσες λίιιιιγο. Γιάννη Θ.? από Αθήνα?Πόσο χρονών είναι να υπολογίσω έτος τουλάχιστον Click για ανάπτυξη... ε, εντάξει, είναι τόσο ψηλός που ξεχωρίζει όχι από Αθήνα, από ένα χωριό των Καλαβρύτων.. τώρα πρέπει να είναι 22-23.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angel-Eyes Νεοφερμένο μέλος Η Angel-Eyes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 12:28 Η Angel-Eyes: #112 21-10-05 12:28 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ε, εντάξει, είναι τόσο ψηλός που ξεχωρίζει όχι από Αθήνα, από ένα χωριό των Καλαβρύτων.. τώρα πρέπει να είναι 22-23.. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ να σκεφτώ ποιος είναι. Τεσπα ελπίζω να τα πηγαίνει καλά γιατι αυτή η σχολή θέλει γερά νεύρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 13:25 Ο MonaXoS έγραψε: #113 21-10-05 13:25 Εγώ έχω έναν φίλο που σπουδάζει ΕΠ.ΥΛ. στην Κρήτη και πραγματικά είναι δύσκολο, αν και του αρέσει... Έκανε 1 χρονο για να δώσει να καταλάβουν όλοι τι σπουδάζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angel-Eyes Νεοφερμένο μέλος Η Angel-Eyes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 21:26 Η Angel-Eyes: #114 21-10-05 21:26 Αρχική Δημοσίευση από MonaXoS: Εγώ έχω έναν φίλο που σπουδάζει ΕΠ.ΥΛ. στην Κρήτη και πραγματικά είναι δύσκολο, αν και του αρέσει... Έκανε 1 χρονο για να δώσει να καταλάβουν όλοι τι σπουδάζει! Click για ανάπτυξη... χαχα..η αληθεια είναι οτι ολοι οι επυλίτες το αντιμετωπίζουν αυτό κατα γενική ομολογία!!! οταν σε ρωτάει κάποιος τι σπούδάζεις και λές, μετά ρωτούν 'τι είναι αυτό', 'έχει να κάνει με μπετά και τούβλα' ???? Κάθε φορά όμως...!!!! Είναι και εκεί δύσκολα ε?? Και γενικά φαινόταν εύκολη σχολή αλλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 22:27 Η Subject to change: #115 21-10-05 22:27 Eμένα να δεις που μερικοί όταν ακούν "Ηλεκτρολόγος μηχανικός" νομίζουν οτι μαθαίνω να αλλάζω ...λάμπες! Πλέον λέω πρώτα οτι ειναι πολυτεχνείο μπας κ καταλάβουν τι σπουδάζω, lol Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 22:55 Ο giostau έγραψε: #116 21-10-05 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Eμένα να δεις που μερικοί όταν ακούν "Ηλεκτρολόγος μηχανικός" νομίζουν οτι μαθαίνω να αλλάζω ...λάμπες! Πλέον λέω πρώτα οτι ειναι πολυτεχνείο μπας κ καταλάβουν τι σπουδάζω, lol Click για ανάπτυξη... καλό εεεε;;;; Το καλοκαίρι μετά τις πανελλήνιες ήμουν στο χωριό μου... είχαν βγει οι βαθμοί και ήξερα που μπαίνω... οπότε όταν με ρώταγαν έλεγα "στο πολυτεχνείο, ηλεκτρολόγος μηχανικός"... Και η αποστομωτική απάντηση: "δεν πειράζει, ξαναδίνεις του χρόνου να μπεις στο πανεπιστήμιο"!!!!! Οι περισσότεροι, αν δεν ακούσουν γιατρός, δικηγόρος ή δάσκαλος δεν καταλαβαίνουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 23:00 Η Subject to change: #117 21-10-05 23:00 Το άκρως εκνευριστικό που το θυμάμαι ακόμα είναι που με βρήκε ένας συμμαθητής μου λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και όταν του είπα σε ποιά σχολή πέρασα και που μου λέει: "Θα πάς;" με ύφος λες και πέρασα ιχθυοκαλλιέργειες στην πάνω ραχούλα :mad17: ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ!!! Ίσα ρε που θα με ρωτήσεις και άν θα πάω! Και που είχε περάσει αυτός παρακαλώ? Σε σχολή με βάση τουλάχιστον 5 βαθμούς χαμηλότερα! To άλλο το τραγικό: Μια γειτόνισσα μου έλεγε για μια ανιψιά της που πέρασε σε ΤΕΙ νοσηλευτικής στην Αθήνα με ένα ύφος λες και ήταν κλάσεως ανώτερη σχολή επειδή ήταν Αθήνα! Ας βουτήξουν μερικοί τη γλώσσα τους μεσα στο κεφάλι τους πριν μιλήσουν!! Έλεορρρρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 1.640 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2005 στις 12:12 Ο gademis έγραψε: #118 24-10-05 12:12 Eμένα να δεις που μερικοί όταν ακούν "Ηλεκτρολόγος μηχανικός" νομίζουν οτι μαθαίνω να αλλάζω ...λάμπες! Πλέον λέω πρώτα οτι ειναι πολυτεχνείο μπας κ καταλάβουν τι σπουδάζω, lol Click για ανάπτυξη... Σου ζητήσανε κι εσένα να τους φτιάξεις βιντεο/σιδερο/τηλεόραση ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2005 στις 12:28 Ο iJohnnyCash: #119 24-10-05 12:28 Δεν λες πάλι καλα που δεν τις λένε να φτιάξει κανένα αυτοκίνητο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2005 στις 23:08 Ο MonaXoS έγραψε: #120 24-10-05 23:08 Άστε ρε παιδιά...Κατρχήν εμένα μερικοί με φωνάζουν "Ψυχίατρο", ενώ τους έχω εξηγήσει 12130912039 φορές την διαφορά Ψυχολόγου με τον Ψυχίατρο! Τα έχω παίξει και με την ψυχανάλυση!!! Όποιον συναντώ και του λέω τι σπουδάζω με ρωτάει "πως με ψυχολογείς;" (Απάντηση: Με μια τεράστια κοιλότητα στη θέση του εγκεφάλου; Χμ.. δύσκολον!) Ή "πως ψυχοογείς την κατάσταση;" ή το κορυφαίο "Πως μας ψυχολογείς;" (ΚΑταλάβατε; Τώρα πλέον η ψυχανάλυση βγαίνει και σε πακέτο. Στους 5 ο 1 δωρεάν!) Γενικά ο κόσμος δεν ξέρει τι λέει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Gop shuuu ioanna2007 Alessandra Eliza Hmmytheos Τρελας123 phleidhs Twittn Philologist thenutritionist Fofifofi78 F1L1PAS Fanimaid123 Schlimazel SlimShady stefan Fanimaid marylou_290 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Angel-Eyes: Αν με βοηθούσες λίιιιιγο. Γιάννη Θ.? από Αθήνα?Πόσο χρονών είναι να υπολογίσω έτος τουλάχιστον Click για ανάπτυξη... ε, εντάξει, είναι τόσο ψηλός που ξεχωρίζει όχι από Αθήνα, από ένα χωριό των Καλαβρύτων.. τώρα πρέπει να είναι 22-23.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angel-Eyes Νεοφερμένο μέλος Η Angel-Eyes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 12:28 Η Angel-Eyes: #112 21-10-05 12:28 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ε, εντάξει, είναι τόσο ψηλός που ξεχωρίζει όχι από Αθήνα, από ένα χωριό των Καλαβρύτων.. τώρα πρέπει να είναι 22-23.. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ να σκεφτώ ποιος είναι. Τεσπα ελπίζω να τα πηγαίνει καλά γιατι αυτή η σχολή θέλει γερά νεύρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 13:25 Ο MonaXoS έγραψε: #113 21-10-05 13:25 Εγώ έχω έναν φίλο που σπουδάζει ΕΠ.ΥΛ. στην Κρήτη και πραγματικά είναι δύσκολο, αν και του αρέσει... Έκανε 1 χρονο για να δώσει να καταλάβουν όλοι τι σπουδάζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angel-Eyes Νεοφερμένο μέλος Η Angel-Eyes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 21:26 Η Angel-Eyes: #114 21-10-05 21:26 Αρχική Δημοσίευση από MonaXoS: Εγώ έχω έναν φίλο που σπουδάζει ΕΠ.ΥΛ. στην Κρήτη και πραγματικά είναι δύσκολο, αν και του αρέσει... Έκανε 1 χρονο για να δώσει να καταλάβουν όλοι τι σπουδάζει! Click για ανάπτυξη... χαχα..η αληθεια είναι οτι ολοι οι επυλίτες το αντιμετωπίζουν αυτό κατα γενική ομολογία!!! οταν σε ρωτάει κάποιος τι σπούδάζεις και λές, μετά ρωτούν 'τι είναι αυτό', 'έχει να κάνει με μπετά και τούβλα' ???? Κάθε φορά όμως...!!!! Είναι και εκεί δύσκολα ε?? Και γενικά φαινόταν εύκολη σχολή αλλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 22:27 Η Subject to change: #115 21-10-05 22:27 Eμένα να δεις που μερικοί όταν ακούν "Ηλεκτρολόγος μηχανικός" νομίζουν οτι μαθαίνω να αλλάζω ...λάμπες! Πλέον λέω πρώτα οτι ειναι πολυτεχνείο μπας κ καταλάβουν τι σπουδάζω, lol Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 22:55 Ο giostau έγραψε: #116 21-10-05 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Eμένα να δεις που μερικοί όταν ακούν "Ηλεκτρολόγος μηχανικός" νομίζουν οτι μαθαίνω να αλλάζω ...λάμπες! Πλέον λέω πρώτα οτι ειναι πολυτεχνείο μπας κ καταλάβουν τι σπουδάζω, lol Click για ανάπτυξη... καλό εεεε;;;; Το καλοκαίρι μετά τις πανελλήνιες ήμουν στο χωριό μου... είχαν βγει οι βαθμοί και ήξερα που μπαίνω... οπότε όταν με ρώταγαν έλεγα "στο πολυτεχνείο, ηλεκτρολόγος μηχανικός"... Και η αποστομωτική απάντηση: "δεν πειράζει, ξαναδίνεις του χρόνου να μπεις στο πανεπιστήμιο"!!!!! Οι περισσότεροι, αν δεν ακούσουν γιατρός, δικηγόρος ή δάσκαλος δεν καταλαβαίνουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 23:00 Η Subject to change: #117 21-10-05 23:00 Το άκρως εκνευριστικό που το θυμάμαι ακόμα είναι που με βρήκε ένας συμμαθητής μου λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και όταν του είπα σε ποιά σχολή πέρασα και που μου λέει: "Θα πάς;" με ύφος λες και πέρασα ιχθυοκαλλιέργειες στην πάνω ραχούλα :mad17: ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ!!! Ίσα ρε που θα με ρωτήσεις και άν θα πάω! Και που είχε περάσει αυτός παρακαλώ? Σε σχολή με βάση τουλάχιστον 5 βαθμούς χαμηλότερα! To άλλο το τραγικό: Μια γειτόνισσα μου έλεγε για μια ανιψιά της που πέρασε σε ΤΕΙ νοσηλευτικής στην Αθήνα με ένα ύφος λες και ήταν κλάσεως ανώτερη σχολή επειδή ήταν Αθήνα! Ας βουτήξουν μερικοί τη γλώσσα τους μεσα στο κεφάλι τους πριν μιλήσουν!! Έλεορρρρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 1.640 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2005 στις 12:12 Ο gademis έγραψε: #118 24-10-05 12:12 Eμένα να δεις που μερικοί όταν ακούν "Ηλεκτρολόγος μηχανικός" νομίζουν οτι μαθαίνω να αλλάζω ...λάμπες! Πλέον λέω πρώτα οτι ειναι πολυτεχνείο μπας κ καταλάβουν τι σπουδάζω, lol Click για ανάπτυξη... Σου ζητήσανε κι εσένα να τους φτιάξεις βιντεο/σιδερο/τηλεόραση ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2005 στις 12:28 Ο iJohnnyCash: #119 24-10-05 12:28 Δεν λες πάλι καλα που δεν τις λένε να φτιάξει κανένα αυτοκίνητο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2005 στις 23:08 Ο MonaXoS έγραψε: #120 24-10-05 23:08 Άστε ρε παιδιά...Κατρχήν εμένα μερικοί με φωνάζουν "Ψυχίατρο", ενώ τους έχω εξηγήσει 12130912039 φορές την διαφορά Ψυχολόγου με τον Ψυχίατρο! Τα έχω παίξει και με την ψυχανάλυση!!! Όποιον συναντώ και του λέω τι σπουδάζω με ρωτάει "πως με ψυχολογείς;" (Απάντηση: Με μια τεράστια κοιλότητα στη θέση του εγκεφάλου; Χμ.. δύσκολον!) Ή "πως ψυχοογείς την κατάσταση;" ή το κορυφαίο "Πως μας ψυχολογείς;" (ΚΑταλάβατε; Τώρα πλέον η ψυχανάλυση βγαίνει και σε πακέτο. Στους 5 ο 1 δωρεάν!) Γενικά ο κόσμος δεν ξέρει τι λέει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Gop shuuu ioanna2007 Alessandra Eliza Hmmytheos Τρελας123 phleidhs Twittn Philologist thenutritionist Fofifofi78 F1L1PAS Fanimaid123 Schlimazel SlimShady stefan Fanimaid marylou_290 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dooo: ε, εντάξει, είναι τόσο ψηλός που ξεχωρίζει όχι από Αθήνα, από ένα χωριό των Καλαβρύτων.. τώρα πρέπει να είναι 22-23.. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ να σκεφτώ ποιος είναι. Τεσπα ελπίζω να τα πηγαίνει καλά γιατι αυτή η σχολή θέλει γερά νεύρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 13:25 Ο MonaXoS έγραψε: #113 21-10-05 13:25 Εγώ έχω έναν φίλο που σπουδάζει ΕΠ.ΥΛ. στην Κρήτη και πραγματικά είναι δύσκολο, αν και του αρέσει... Έκανε 1 χρονο για να δώσει να καταλάβουν όλοι τι σπουδάζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angel-Eyes Νεοφερμένο μέλος Η Angel-Eyes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 21:26 Η Angel-Eyes: #114 21-10-05 21:26 Αρχική Δημοσίευση από MonaXoS: Εγώ έχω έναν φίλο που σπουδάζει ΕΠ.ΥΛ. στην Κρήτη και πραγματικά είναι δύσκολο, αν και του αρέσει... Έκανε 1 χρονο για να δώσει να καταλάβουν όλοι τι σπουδάζει! Click για ανάπτυξη... χαχα..η αληθεια είναι οτι ολοι οι επυλίτες το αντιμετωπίζουν αυτό κατα γενική ομολογία!!! οταν σε ρωτάει κάποιος τι σπούδάζεις και λές, μετά ρωτούν 'τι είναι αυτό', 'έχει να κάνει με μπετά και τούβλα' ???? Κάθε φορά όμως...!!!! Είναι και εκεί δύσκολα ε?? Και γενικά φαινόταν εύκολη σχολή αλλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 22:27 Η Subject to change: #115 21-10-05 22:27 Eμένα να δεις που μερικοί όταν ακούν "Ηλεκτρολόγος μηχανικός" νομίζουν οτι μαθαίνω να αλλάζω ...λάμπες! Πλέον λέω πρώτα οτι ειναι πολυτεχνείο μπας κ καταλάβουν τι σπουδάζω, lol Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 22:55 Ο giostau έγραψε: #116 21-10-05 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Eμένα να δεις που μερικοί όταν ακούν "Ηλεκτρολόγος μηχανικός" νομίζουν οτι μαθαίνω να αλλάζω ...λάμπες! Πλέον λέω πρώτα οτι ειναι πολυτεχνείο μπας κ καταλάβουν τι σπουδάζω, lol Click για ανάπτυξη... καλό εεεε;;;; Το καλοκαίρι μετά τις πανελλήνιες ήμουν στο χωριό μου... είχαν βγει οι βαθμοί και ήξερα που μπαίνω... οπότε όταν με ρώταγαν έλεγα "στο πολυτεχνείο, ηλεκτρολόγος μηχανικός"... Και η αποστομωτική απάντηση: "δεν πειράζει, ξαναδίνεις του χρόνου να μπεις στο πανεπιστήμιο"!!!!! Οι περισσότεροι, αν δεν ακούσουν γιατρός, δικηγόρος ή δάσκαλος δεν καταλαβαίνουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 23:00 Η Subject to change: #117 21-10-05 23:00 Το άκρως εκνευριστικό που το θυμάμαι ακόμα είναι που με βρήκε ένας συμμαθητής μου λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και όταν του είπα σε ποιά σχολή πέρασα και που μου λέει: "Θα πάς;" με ύφος λες και πέρασα ιχθυοκαλλιέργειες στην πάνω ραχούλα :mad17: ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ!!! Ίσα ρε που θα με ρωτήσεις και άν θα πάω! Και που είχε περάσει αυτός παρακαλώ? Σε σχολή με βάση τουλάχιστον 5 βαθμούς χαμηλότερα! To άλλο το τραγικό: Μια γειτόνισσα μου έλεγε για μια ανιψιά της που πέρασε σε ΤΕΙ νοσηλευτικής στην Αθήνα με ένα ύφος λες και ήταν κλάσεως ανώτερη σχολή επειδή ήταν Αθήνα! Ας βουτήξουν μερικοί τη γλώσσα τους μεσα στο κεφάλι τους πριν μιλήσουν!! Έλεορρρρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 1.640 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2005 στις 12:12 Ο gademis έγραψε: #118 24-10-05 12:12 Eμένα να δεις που μερικοί όταν ακούν "Ηλεκτρολόγος μηχανικός" νομίζουν οτι μαθαίνω να αλλάζω ...λάμπες! Πλέον λέω πρώτα οτι ειναι πολυτεχνείο μπας κ καταλάβουν τι σπουδάζω, lol Click για ανάπτυξη... Σου ζητήσανε κι εσένα να τους φτιάξεις βιντεο/σιδερο/τηλεόραση ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2005 στις 12:28 Ο iJohnnyCash: #119 24-10-05 12:28 Δεν λες πάλι καλα που δεν τις λένε να φτιάξει κανένα αυτοκίνητο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2005 στις 23:08 Ο MonaXoS έγραψε: #120 24-10-05 23:08 Άστε ρε παιδιά...Κατρχήν εμένα μερικοί με φωνάζουν "Ψυχίατρο", ενώ τους έχω εξηγήσει 12130912039 φορές την διαφορά Ψυχολόγου με τον Ψυχίατρο! Τα έχω παίξει και με την ψυχανάλυση!!! Όποιον συναντώ και του λέω τι σπουδάζω με ρωτάει "πως με ψυχολογείς;" (Απάντηση: Με μια τεράστια κοιλότητα στη θέση του εγκεφάλου; Χμ.. δύσκολον!) Ή "πως ψυχοογείς την κατάσταση;" ή το κορυφαίο "Πως μας ψυχολογείς;" (ΚΑταλάβατε; Τώρα πλέον η ψυχανάλυση βγαίνει και σε πακέτο. Στους 5 ο 1 δωρεάν!) Γενικά ο κόσμος δεν ξέρει τι λέει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Gop shuuu ioanna2007 Alessandra Eliza Hmmytheos Τρελας123 phleidhs Twittn Philologist thenutritionist Fofifofi78 F1L1PAS Fanimaid123 Schlimazel SlimShady stefan Fanimaid marylou_290 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ έχω έναν φίλο που σπουδάζει ΕΠ.ΥΛ. στην Κρήτη και πραγματικά είναι δύσκολο, αν και του αρέσει... Έκανε 1 χρονο για να δώσει να καταλάβουν όλοι τι σπουδάζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angel-Eyes Νεοφερμένο μέλος Η Angel-Eyes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 21:26 Η Angel-Eyes: #114 21-10-05 21:26 Αρχική Δημοσίευση από MonaXoS: Εγώ έχω έναν φίλο που σπουδάζει ΕΠ.ΥΛ. στην Κρήτη και πραγματικά είναι δύσκολο, αν και του αρέσει... Έκανε 1 χρονο για να δώσει να καταλάβουν όλοι τι σπουδάζει! Click για ανάπτυξη... χαχα..η αληθεια είναι οτι ολοι οι επυλίτες το αντιμετωπίζουν αυτό κατα γενική ομολογία!!! οταν σε ρωτάει κάποιος τι σπούδάζεις και λές, μετά ρωτούν 'τι είναι αυτό', 'έχει να κάνει με μπετά και τούβλα' ???? Κάθε φορά όμως...!!!! Είναι και εκεί δύσκολα ε?? Και γενικά φαινόταν εύκολη σχολή αλλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 22:27 Η Subject to change: #115 21-10-05 22:27 Eμένα να δεις που μερικοί όταν ακούν "Ηλεκτρολόγος μηχανικός" νομίζουν οτι μαθαίνω να αλλάζω ...λάμπες! Πλέον λέω πρώτα οτι ειναι πολυτεχνείο μπας κ καταλάβουν τι σπουδάζω, lol Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 22:55 Ο giostau έγραψε: #116 21-10-05 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Eμένα να δεις που μερικοί όταν ακούν "Ηλεκτρολόγος μηχανικός" νομίζουν οτι μαθαίνω να αλλάζω ...λάμπες! Πλέον λέω πρώτα οτι ειναι πολυτεχνείο μπας κ καταλάβουν τι σπουδάζω, lol Click για ανάπτυξη... καλό εεεε;;;; Το καλοκαίρι μετά τις πανελλήνιες ήμουν στο χωριό μου... είχαν βγει οι βαθμοί και ήξερα που μπαίνω... οπότε όταν με ρώταγαν έλεγα "στο πολυτεχνείο, ηλεκτρολόγος μηχανικός"... Και η αποστομωτική απάντηση: "δεν πειράζει, ξαναδίνεις του χρόνου να μπεις στο πανεπιστήμιο"!!!!! Οι περισσότεροι, αν δεν ακούσουν γιατρός, δικηγόρος ή δάσκαλος δεν καταλαβαίνουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 23:00 Η Subject to change: #117 21-10-05 23:00 Το άκρως εκνευριστικό που το θυμάμαι ακόμα είναι που με βρήκε ένας συμμαθητής μου λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και όταν του είπα σε ποιά σχολή πέρασα και που μου λέει: "Θα πάς;" με ύφος λες και πέρασα ιχθυοκαλλιέργειες στην πάνω ραχούλα :mad17: ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ!!! Ίσα ρε που θα με ρωτήσεις και άν θα πάω! Και που είχε περάσει αυτός παρακαλώ? Σε σχολή με βάση τουλάχιστον 5 βαθμούς χαμηλότερα! To άλλο το τραγικό: Μια γειτόνισσα μου έλεγε για μια ανιψιά της που πέρασε σε ΤΕΙ νοσηλευτικής στην Αθήνα με ένα ύφος λες και ήταν κλάσεως ανώτερη σχολή επειδή ήταν Αθήνα! Ας βουτήξουν μερικοί τη γλώσσα τους μεσα στο κεφάλι τους πριν μιλήσουν!! Έλεορρρρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 1.640 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2005 στις 12:12 Ο gademis έγραψε: #118 24-10-05 12:12 Eμένα να δεις που μερικοί όταν ακούν "Ηλεκτρολόγος μηχανικός" νομίζουν οτι μαθαίνω να αλλάζω ...λάμπες! Πλέον λέω πρώτα οτι ειναι πολυτεχνείο μπας κ καταλάβουν τι σπουδάζω, lol Click για ανάπτυξη... Σου ζητήσανε κι εσένα να τους φτιάξεις βιντεο/σιδερο/τηλεόραση ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2005 στις 12:28 Ο iJohnnyCash: #119 24-10-05 12:28 Δεν λες πάλι καλα που δεν τις λένε να φτιάξει κανένα αυτοκίνητο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2005 στις 23:08 Ο MonaXoS έγραψε: #120 24-10-05 23:08 Άστε ρε παιδιά...Κατρχήν εμένα μερικοί με φωνάζουν "Ψυχίατρο", ενώ τους έχω εξηγήσει 12130912039 φορές την διαφορά Ψυχολόγου με τον Ψυχίατρο! Τα έχω παίξει και με την ψυχανάλυση!!! Όποιον συναντώ και του λέω τι σπουδάζω με ρωτάει "πως με ψυχολογείς;" (Απάντηση: Με μια τεράστια κοιλότητα στη θέση του εγκεφάλου; Χμ.. δύσκολον!) Ή "πως ψυχοογείς την κατάσταση;" ή το κορυφαίο "Πως μας ψυχολογείς;" (ΚΑταλάβατε; Τώρα πλέον η ψυχανάλυση βγαίνει και σε πακέτο. Στους 5 ο 1 δωρεάν!) Γενικά ο κόσμος δεν ξέρει τι λέει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Gop shuuu ioanna2007 Alessandra Eliza Hmmytheos Τρελας123 phleidhs Twittn Philologist thenutritionist Fofifofi78 F1L1PAS Fanimaid123 Schlimazel SlimShady stefan Fanimaid marylou_290 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από MonaXoS: Εγώ έχω έναν φίλο που σπουδάζει ΕΠ.ΥΛ. στην Κρήτη και πραγματικά είναι δύσκολο, αν και του αρέσει... Έκανε 1 χρονο για να δώσει να καταλάβουν όλοι τι σπουδάζει! Click για ανάπτυξη... χαχα..η αληθεια είναι οτι ολοι οι επυλίτες το αντιμετωπίζουν αυτό κατα γενική ομολογία!!! οταν σε ρωτάει κάποιος τι σπούδάζεις και λές, μετά ρωτούν 'τι είναι αυτό', 'έχει να κάνει με μπετά και τούβλα' ???? Κάθε φορά όμως...!!!! Είναι και εκεί δύσκολα ε?? Και γενικά φαινόταν εύκολη σχολή αλλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 22:27 Η Subject to change: #115 21-10-05 22:27 Eμένα να δεις που μερικοί όταν ακούν "Ηλεκτρολόγος μηχανικός" νομίζουν οτι μαθαίνω να αλλάζω ...λάμπες! Πλέον λέω πρώτα οτι ειναι πολυτεχνείο μπας κ καταλάβουν τι σπουδάζω, lol Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 22:55 Ο giostau έγραψε: #116 21-10-05 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Eμένα να δεις που μερικοί όταν ακούν "Ηλεκτρολόγος μηχανικός" νομίζουν οτι μαθαίνω να αλλάζω ...λάμπες! Πλέον λέω πρώτα οτι ειναι πολυτεχνείο μπας κ καταλάβουν τι σπουδάζω, lol Click για ανάπτυξη... καλό εεεε;;;; Το καλοκαίρι μετά τις πανελλήνιες ήμουν στο χωριό μου... είχαν βγει οι βαθμοί και ήξερα που μπαίνω... οπότε όταν με ρώταγαν έλεγα "στο πολυτεχνείο, ηλεκτρολόγος μηχανικός"... Και η αποστομωτική απάντηση: "δεν πειράζει, ξαναδίνεις του χρόνου να μπεις στο πανεπιστήμιο"!!!!! Οι περισσότεροι, αν δεν ακούσουν γιατρός, δικηγόρος ή δάσκαλος δεν καταλαβαίνουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 23:00 Η Subject to change: #117 21-10-05 23:00 Το άκρως εκνευριστικό που το θυμάμαι ακόμα είναι που με βρήκε ένας συμμαθητής μου λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και όταν του είπα σε ποιά σχολή πέρασα και που μου λέει: "Θα πάς;" με ύφος λες και πέρασα ιχθυοκαλλιέργειες στην πάνω ραχούλα :mad17: ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ!!! Ίσα ρε που θα με ρωτήσεις και άν θα πάω! Και που είχε περάσει αυτός παρακαλώ? Σε σχολή με βάση τουλάχιστον 5 βαθμούς χαμηλότερα! To άλλο το τραγικό: Μια γειτόνισσα μου έλεγε για μια ανιψιά της που πέρασε σε ΤΕΙ νοσηλευτικής στην Αθήνα με ένα ύφος λες και ήταν κλάσεως ανώτερη σχολή επειδή ήταν Αθήνα! Ας βουτήξουν μερικοί τη γλώσσα τους μεσα στο κεφάλι τους πριν μιλήσουν!! Έλεορρρρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 1.640 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2005 στις 12:12 Ο gademis έγραψε: #118 24-10-05 12:12 Eμένα να δεις που μερικοί όταν ακούν "Ηλεκτρολόγος μηχανικός" νομίζουν οτι μαθαίνω να αλλάζω ...λάμπες! Πλέον λέω πρώτα οτι ειναι πολυτεχνείο μπας κ καταλάβουν τι σπουδάζω, lol Click για ανάπτυξη... Σου ζητήσανε κι εσένα να τους φτιάξεις βιντεο/σιδερο/τηλεόραση ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2005 στις 12:28 Ο iJohnnyCash: #119 24-10-05 12:28 Δεν λες πάλι καλα που δεν τις λένε να φτιάξει κανένα αυτοκίνητο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2005 στις 23:08 Ο MonaXoS έγραψε: #120 24-10-05 23:08 Άστε ρε παιδιά...Κατρχήν εμένα μερικοί με φωνάζουν "Ψυχίατρο", ενώ τους έχω εξηγήσει 12130912039 φορές την διαφορά Ψυχολόγου με τον Ψυχίατρο! Τα έχω παίξει και με την ψυχανάλυση!!! Όποιον συναντώ και του λέω τι σπουδάζω με ρωτάει "πως με ψυχολογείς;" (Απάντηση: Με μια τεράστια κοιλότητα στη θέση του εγκεφάλου; Χμ.. δύσκολον!) Ή "πως ψυχοογείς την κατάσταση;" ή το κορυφαίο "Πως μας ψυχολογείς;" (ΚΑταλάβατε; Τώρα πλέον η ψυχανάλυση βγαίνει και σε πακέτο. Στους 5 ο 1 δωρεάν!) Γενικά ο κόσμος δεν ξέρει τι λέει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Gop shuuu ioanna2007 Alessandra Eliza Hmmytheos Τρελας123 phleidhs Twittn Philologist thenutritionist Fofifofi78 F1L1PAS Fanimaid123 Schlimazel SlimShady stefan Fanimaid marylou_290 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Eμένα να δεις που μερικοί όταν ακούν "Ηλεκτρολόγος μηχανικός" νομίζουν οτι μαθαίνω να αλλάζω ...λάμπες! Πλέον λέω πρώτα οτι ειναι πολυτεχνείο μπας κ καταλάβουν τι σπουδάζω, lol Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 22:55 Ο giostau έγραψε: #116 21-10-05 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Eμένα να δεις που μερικοί όταν ακούν "Ηλεκτρολόγος μηχανικός" νομίζουν οτι μαθαίνω να αλλάζω ...λάμπες! Πλέον λέω πρώτα οτι ειναι πολυτεχνείο μπας κ καταλάβουν τι σπουδάζω, lol Click για ανάπτυξη... καλό εεεε;;;; Το καλοκαίρι μετά τις πανελλήνιες ήμουν στο χωριό μου... είχαν βγει οι βαθμοί και ήξερα που μπαίνω... οπότε όταν με ρώταγαν έλεγα "στο πολυτεχνείο, ηλεκτρολόγος μηχανικός"... Και η αποστομωτική απάντηση: "δεν πειράζει, ξαναδίνεις του χρόνου να μπεις στο πανεπιστήμιο"!!!!! Οι περισσότεροι, αν δεν ακούσουν γιατρός, δικηγόρος ή δάσκαλος δεν καταλαβαίνουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 23:00 Η Subject to change: #117 21-10-05 23:00 Το άκρως εκνευριστικό που το θυμάμαι ακόμα είναι που με βρήκε ένας συμμαθητής μου λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και όταν του είπα σε ποιά σχολή πέρασα και που μου λέει: "Θα πάς;" με ύφος λες και πέρασα ιχθυοκαλλιέργειες στην πάνω ραχούλα :mad17: ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ!!! Ίσα ρε που θα με ρωτήσεις και άν θα πάω! Και που είχε περάσει αυτός παρακαλώ? Σε σχολή με βάση τουλάχιστον 5 βαθμούς χαμηλότερα! To άλλο το τραγικό: Μια γειτόνισσα μου έλεγε για μια ανιψιά της που πέρασε σε ΤΕΙ νοσηλευτικής στην Αθήνα με ένα ύφος λες και ήταν κλάσεως ανώτερη σχολή επειδή ήταν Αθήνα! Ας βουτήξουν μερικοί τη γλώσσα τους μεσα στο κεφάλι τους πριν μιλήσουν!! Έλεορρρρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 1.640 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2005 στις 12:12 Ο gademis έγραψε: #118 24-10-05 12:12 Eμένα να δεις που μερικοί όταν ακούν "Ηλεκτρολόγος μηχανικός" νομίζουν οτι μαθαίνω να αλλάζω ...λάμπες! Πλέον λέω πρώτα οτι ειναι πολυτεχνείο μπας κ καταλάβουν τι σπουδάζω, lol Click για ανάπτυξη... Σου ζητήσανε κι εσένα να τους φτιάξεις βιντεο/σιδερο/τηλεόραση ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2005 στις 12:28 Ο iJohnnyCash: #119 24-10-05 12:28 Δεν λες πάλι καλα που δεν τις λένε να φτιάξει κανένα αυτοκίνητο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2005 στις 23:08 Ο MonaXoS έγραψε: #120 24-10-05 23:08 Άστε ρε παιδιά...Κατρχήν εμένα μερικοί με φωνάζουν "Ψυχίατρο", ενώ τους έχω εξηγήσει 12130912039 φορές την διαφορά Ψυχολόγου με τον Ψυχίατρο! Τα έχω παίξει και με την ψυχανάλυση!!! Όποιον συναντώ και του λέω τι σπουδάζω με ρωτάει "πως με ψυχολογείς;" (Απάντηση: Με μια τεράστια κοιλότητα στη θέση του εγκεφάλου; Χμ.. δύσκολον!) Ή "πως ψυχοογείς την κατάσταση;" ή το κορυφαίο "Πως μας ψυχολογείς;" (ΚΑταλάβατε; Τώρα πλέον η ψυχανάλυση βγαίνει και σε πακέτο. Στους 5 ο 1 δωρεάν!) Γενικά ο κόσμος δεν ξέρει τι λέει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Gop shuuu ioanna2007 Alessandra Eliza Hmmytheos Τρελας123 phleidhs Twittn Philologist thenutritionist Fofifofi78 F1L1PAS Fanimaid123 Schlimazel SlimShady stefan Fanimaid marylou_290 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Eμένα να δεις που μερικοί όταν ακούν "Ηλεκτρολόγος μηχανικός" νομίζουν οτι μαθαίνω να αλλάζω ...λάμπες! Πλέον λέω πρώτα οτι ειναι πολυτεχνείο μπας κ καταλάβουν τι σπουδάζω, lol Click για ανάπτυξη... καλό εεεε;;;; Το καλοκαίρι μετά τις πανελλήνιες ήμουν στο χωριό μου... είχαν βγει οι βαθμοί και ήξερα που μπαίνω... οπότε όταν με ρώταγαν έλεγα "στο πολυτεχνείο, ηλεκτρολόγος μηχανικός"... Και η αποστομωτική απάντηση: "δεν πειράζει, ξαναδίνεις του χρόνου να μπεις στο πανεπιστήμιο"!!!!! Οι περισσότεροι, αν δεν ακούσουν γιατρός, δικηγόρος ή δάσκαλος δεν καταλαβαίνουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 23:00 Η Subject to change: #117 21-10-05 23:00 Το άκρως εκνευριστικό που το θυμάμαι ακόμα είναι που με βρήκε ένας συμμαθητής μου λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και όταν του είπα σε ποιά σχολή πέρασα και που μου λέει: "Θα πάς;" με ύφος λες και πέρασα ιχθυοκαλλιέργειες στην πάνω ραχούλα :mad17: ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ!!! Ίσα ρε που θα με ρωτήσεις και άν θα πάω! Και που είχε περάσει αυτός παρακαλώ? Σε σχολή με βάση τουλάχιστον 5 βαθμούς χαμηλότερα! To άλλο το τραγικό: Μια γειτόνισσα μου έλεγε για μια ανιψιά της που πέρασε σε ΤΕΙ νοσηλευτικής στην Αθήνα με ένα ύφος λες και ήταν κλάσεως ανώτερη σχολή επειδή ήταν Αθήνα! Ας βουτήξουν μερικοί τη γλώσσα τους μεσα στο κεφάλι τους πριν μιλήσουν!! Έλεορρρρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 1.640 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2005 στις 12:12 Ο gademis έγραψε: #118 24-10-05 12:12 Eμένα να δεις που μερικοί όταν ακούν "Ηλεκτρολόγος μηχανικός" νομίζουν οτι μαθαίνω να αλλάζω ...λάμπες! Πλέον λέω πρώτα οτι ειναι πολυτεχνείο μπας κ καταλάβουν τι σπουδάζω, lol Click για ανάπτυξη... Σου ζητήσανε κι εσένα να τους φτιάξεις βιντεο/σιδερο/τηλεόραση ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2005 στις 12:28 Ο iJohnnyCash: #119 24-10-05 12:28 Δεν λες πάλι καλα που δεν τις λένε να φτιάξει κανένα αυτοκίνητο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2005 στις 23:08 Ο MonaXoS έγραψε: #120 24-10-05 23:08 Άστε ρε παιδιά...Κατρχήν εμένα μερικοί με φωνάζουν "Ψυχίατρο", ενώ τους έχω εξηγήσει 12130912039 φορές την διαφορά Ψυχολόγου με τον Ψυχίατρο! Τα έχω παίξει και με την ψυχανάλυση!!! Όποιον συναντώ και του λέω τι σπουδάζω με ρωτάει "πως με ψυχολογείς;" (Απάντηση: Με μια τεράστια κοιλότητα στη θέση του εγκεφάλου; Χμ.. δύσκολον!) Ή "πως ψυχοογείς την κατάσταση;" ή το κορυφαίο "Πως μας ψυχολογείς;" (ΚΑταλάβατε; Τώρα πλέον η ψυχανάλυση βγαίνει και σε πακέτο. Στους 5 ο 1 δωρεάν!) Γενικά ο κόσμος δεν ξέρει τι λέει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Gop shuuu ioanna2007 Alessandra Eliza Hmmytheos Τρελας123 phleidhs Twittn Philologist thenutritionist Fofifofi78 F1L1PAS Fanimaid123 Schlimazel SlimShady stefan Fanimaid marylou_290 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το άκρως εκνευριστικό που το θυμάμαι ακόμα είναι που με βρήκε ένας συμμαθητής μου λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και όταν του είπα σε ποιά σχολή πέρασα και που μου λέει: "Θα πάς;" με ύφος λες και πέρασα ιχθυοκαλλιέργειες στην πάνω ραχούλα :mad17: ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ!!! Ίσα ρε που θα με ρωτήσεις και άν θα πάω! Και που είχε περάσει αυτός παρακαλώ? Σε σχολή με βάση τουλάχιστον 5 βαθμούς χαμηλότερα! To άλλο το τραγικό: Μια γειτόνισσα μου έλεγε για μια ανιψιά της που πέρασε σε ΤΕΙ νοσηλευτικής στην Αθήνα με ένα ύφος λες και ήταν κλάσεως ανώτερη σχολή επειδή ήταν Αθήνα! Ας βουτήξουν μερικοί τη γλώσσα τους μεσα στο κεφάλι τους πριν μιλήσουν!! Έλεορρρρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 1.640 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2005 στις 12:12 Ο gademis έγραψε: #118 24-10-05 12:12 Eμένα να δεις που μερικοί όταν ακούν "Ηλεκτρολόγος μηχανικός" νομίζουν οτι μαθαίνω να αλλάζω ...λάμπες! Πλέον λέω πρώτα οτι ειναι πολυτεχνείο μπας κ καταλάβουν τι σπουδάζω, lol Click για ανάπτυξη... Σου ζητήσανε κι εσένα να τους φτιάξεις βιντεο/σιδερο/τηλεόραση ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2005 στις 12:28 Ο iJohnnyCash: #119 24-10-05 12:28 Δεν λες πάλι καλα που δεν τις λένε να φτιάξει κανένα αυτοκίνητο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2005 στις 23:08 Ο MonaXoS έγραψε: #120 24-10-05 23:08 Άστε ρε παιδιά...Κατρχήν εμένα μερικοί με φωνάζουν "Ψυχίατρο", ενώ τους έχω εξηγήσει 12130912039 φορές την διαφορά Ψυχολόγου με τον Ψυχίατρο! Τα έχω παίξει και με την ψυχανάλυση!!! Όποιον συναντώ και του λέω τι σπουδάζω με ρωτάει "πως με ψυχολογείς;" (Απάντηση: Με μια τεράστια κοιλότητα στη θέση του εγκεφάλου; Χμ.. δύσκολον!) Ή "πως ψυχοογείς την κατάσταση;" ή το κορυφαίο "Πως μας ψυχολογείς;" (ΚΑταλάβατε; Τώρα πλέον η ψυχανάλυση βγαίνει και σε πακέτο. Στους 5 ο 1 δωρεάν!) Γενικά ο κόσμος δεν ξέρει τι λέει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Gop shuuu ioanna2007 Alessandra Eliza Hmmytheos Τρελας123 phleidhs Twittn Philologist thenutritionist Fofifofi78 F1L1PAS Fanimaid123 Schlimazel SlimShady stefan Fanimaid marylou_290 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Eμένα να δεις που μερικοί όταν ακούν "Ηλεκτρολόγος μηχανικός" νομίζουν οτι μαθαίνω να αλλάζω ...λάμπες! Πλέον λέω πρώτα οτι ειναι πολυτεχνείο μπας κ καταλάβουν τι σπουδάζω, lol Click για ανάπτυξη... Σου ζητήσανε κι εσένα να τους φτιάξεις βιντεο/σιδερο/τηλεόραση ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2005 στις 12:28 Ο iJohnnyCash: #119 24-10-05 12:28 Δεν λες πάλι καλα που δεν τις λένε να φτιάξει κανένα αυτοκίνητο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2005 στις 23:08 Ο MonaXoS έγραψε: #120 24-10-05 23:08 Άστε ρε παιδιά...Κατρχήν εμένα μερικοί με φωνάζουν "Ψυχίατρο", ενώ τους έχω εξηγήσει 12130912039 φορές την διαφορά Ψυχολόγου με τον Ψυχίατρο! Τα έχω παίξει και με την ψυχανάλυση!!! Όποιον συναντώ και του λέω τι σπουδάζω με ρωτάει "πως με ψυχολογείς;" (Απάντηση: Με μια τεράστια κοιλότητα στη θέση του εγκεφάλου; Χμ.. δύσκολον!) Ή "πως ψυχοογείς την κατάσταση;" ή το κορυφαίο "Πως μας ψυχολογείς;" (ΚΑταλάβατε; Τώρα πλέον η ψυχανάλυση βγαίνει και σε πακέτο. Στους 5 ο 1 δωρεάν!) Γενικά ο κόσμος δεν ξέρει τι λέει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Δεν λες πάλι καλα που δεν τις λένε να φτιάξει κανένα αυτοκίνητο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2005 στις 23:08 Ο MonaXoS έγραψε: #120 24-10-05 23:08 Άστε ρε παιδιά...Κατρχήν εμένα μερικοί με φωνάζουν "Ψυχίατρο", ενώ τους έχω εξηγήσει 12130912039 φορές την διαφορά Ψυχολόγου με τον Ψυχίατρο! Τα έχω παίξει και με την ψυχανάλυση!!! Όποιον συναντώ και του λέω τι σπουδάζω με ρωτάει "πως με ψυχολογείς;" (Απάντηση: Με μια τεράστια κοιλότητα στη θέση του εγκεφάλου; Χμ.. δύσκολον!) Ή "πως ψυχοογείς την κατάσταση;" ή το κορυφαίο "Πως μας ψυχολογείς;" (ΚΑταλάβατε; Τώρα πλέον η ψυχανάλυση βγαίνει και σε πακέτο. Στους 5 ο 1 δωρεάν!) Γενικά ο κόσμος δεν ξέρει τι λέει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άστε ρε παιδιά...Κατρχήν εμένα μερικοί με φωνάζουν "Ψυχίατρο", ενώ τους έχω εξηγήσει 12130912039 φορές την διαφορά Ψυχολόγου με τον Ψυχίατρο! Τα έχω παίξει και με την ψυχανάλυση!!! Όποιον συναντώ και του λέω τι σπουδάζω με ρωτάει "πως με ψυχολογείς;" (Απάντηση: Με μια τεράστια κοιλότητα στη θέση του εγκεφάλου; Χμ.. δύσκολον!) Ή "πως ψυχοογείς την κατάσταση;" ή το κορυφαίο "Πως μας ψυχολογείς;" (ΚΑταλάβατε; Τώρα πλέον η ψυχανάλυση βγαίνει και σε πακέτο. Στους 5 ο 1 δωρεάν!) Γενικά ο κόσμος δεν ξέρει τι λέει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.