!Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 17:04 Η !Βάλια! έγραψε: #41 12-04-08 17:04 Και θες να μείνεις Θεσσαλονίκη ; Περίεργο. Εμείς εδώ στην "επαρχεία" , θέλουμε πως και τι να πάμε Αθήνα ή Θεσ/νικη Click για ανάπτυξη... Σε εμένα αναφέρεσαι? Και που να πάω δηλαδή? Αφού Θεσσαλονίκη μένω, να πάω Αθήνα? Λίγο άκυρο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντώνης Δραστήριο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 23:30 Ο Αντώνης έγραψε: #42 12-04-08 23:30 Εγώ ρε μένω κοντά Ηράκλιεο αλλά θέλω να πάω Αθήνα. Αυτό εννοώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 21:09 Η !Βάλια! έγραψε: #43 13-04-08 21:09 Μα η Θεσσαλονίκη είναι μεγάλη πόλη και έχει πολύ καλό πανεπιστήμιο γιατί να φύγω από την πόλη μου και να πάω σε μια χειρότερη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 12:49 Ο Valandil έγραψε: #44 14-04-08 12:49 @!Βάλια! Μην τους ακούς :p Θεσσαλονίκη και ξερό ψωμί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nick29 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:34 Ο nick29 έγραψε: #45 14-04-08 14:34 Αθήνα θέλω. Όλες οι σχολές που θα δηλώσω εκεί θα είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:49 Η !Βάλια! έγραψε: #46 14-04-08 14:49 https://ischool.gr/member.php?u=312 @!Βάλια! Μην τους ακούς Θεσσαλονίκη και ξερό ψωμί Click για ανάπτυξη... https://ischool.gr/member.php?u=312 Θεσσαλονίκη για πάντα τους το έχω πει πολλές φορές αλλά δεν με ακούν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Astraxan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 171 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 21:36 Ο Astraxan έγραψε: #47 14-04-08 21:36 Το χωριό μου από τη Θεσσαλονίκη απέχει 1 ώρα..Αν είναι να έχω κάθε μέρα την μάνα μου να έρχεται να βλέπει τι κάνω στο σπίτι...ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...Αθήνα ή Κρήτη!!χαχαχα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. virginia Εκκολαπτόμενο μέλος Η, αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 13:03 Η virginia έγραψε: #48 29-04-08 13:03 Αθήνα θέλω να περάσω,εκτός και αν κοιμηθεί ο θεός και απο θεωρητική μπω μοριακή βιολογία και πάω αλεξανδρούπολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κ.Κ. Νεοφερμένο μέλος Η Κ.Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 03:09 Η Κ.Κ. έγραψε: #49 24-01-13 03:09 πιστευω πως οπου και να πας αν σ αρεσει η σχολη καλα θα εισαι..εγω φοιτω καλαματα και ειναι υπεροχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: calliope Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και θες να μείνεις Θεσσαλονίκη ; Περίεργο. Εμείς εδώ στην "επαρχεία" , θέλουμε πως και τι να πάμε Αθήνα ή Θεσ/νικη Click για ανάπτυξη... Σε εμένα αναφέρεσαι? Και που να πάω δηλαδή? Αφού Θεσσαλονίκη μένω, να πάω Αθήνα? Λίγο άκυρο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντώνης Δραστήριο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 23:30 Ο Αντώνης έγραψε: #42 12-04-08 23:30 Εγώ ρε μένω κοντά Ηράκλιεο αλλά θέλω να πάω Αθήνα. Αυτό εννοώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 21:09 Η !Βάλια! έγραψε: #43 13-04-08 21:09 Μα η Θεσσαλονίκη είναι μεγάλη πόλη και έχει πολύ καλό πανεπιστήμιο γιατί να φύγω από την πόλη μου και να πάω σε μια χειρότερη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 12:49 Ο Valandil έγραψε: #44 14-04-08 12:49 @!Βάλια! Μην τους ακούς :p Θεσσαλονίκη και ξερό ψωμί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nick29 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:34 Ο nick29 έγραψε: #45 14-04-08 14:34 Αθήνα θέλω. Όλες οι σχολές που θα δηλώσω εκεί θα είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:49 Η !Βάλια! έγραψε: #46 14-04-08 14:49 https://ischool.gr/member.php?u=312 @!Βάλια! Μην τους ακούς Θεσσαλονίκη και ξερό ψωμί Click για ανάπτυξη... https://ischool.gr/member.php?u=312 Θεσσαλονίκη για πάντα τους το έχω πει πολλές φορές αλλά δεν με ακούν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Astraxan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 171 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 21:36 Ο Astraxan έγραψε: #47 14-04-08 21:36 Το χωριό μου από τη Θεσσαλονίκη απέχει 1 ώρα..Αν είναι να έχω κάθε μέρα την μάνα μου να έρχεται να βλέπει τι κάνω στο σπίτι...ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...Αθήνα ή Κρήτη!!χαχαχα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. virginia Εκκολαπτόμενο μέλος Η, αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 13:03 Η virginia έγραψε: #48 29-04-08 13:03 Αθήνα θέλω να περάσω,εκτός και αν κοιμηθεί ο θεός και απο θεωρητική μπω μοριακή βιολογία και πάω αλεξανδρούπολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κ.Κ. Νεοφερμένο μέλος Η Κ.Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 03:09 Η Κ.Κ. έγραψε: #49 24-01-13 03:09 πιστευω πως οπου και να πας αν σ αρεσει η σχολη καλα θα εισαι..εγω φοιτω καλαματα και ειναι υπεροχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: calliope Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ ρε μένω κοντά Ηράκλιεο αλλά θέλω να πάω Αθήνα. Αυτό εννοώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 21:09 Η !Βάλια! έγραψε: #43 13-04-08 21:09 Μα η Θεσσαλονίκη είναι μεγάλη πόλη και έχει πολύ καλό πανεπιστήμιο γιατί να φύγω από την πόλη μου και να πάω σε μια χειρότερη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 12:49 Ο Valandil έγραψε: #44 14-04-08 12:49 @!Βάλια! Μην τους ακούς :p Θεσσαλονίκη και ξερό ψωμί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nick29 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:34 Ο nick29 έγραψε: #45 14-04-08 14:34 Αθήνα θέλω. Όλες οι σχολές που θα δηλώσω εκεί θα είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:49 Η !Βάλια! έγραψε: #46 14-04-08 14:49 https://ischool.gr/member.php?u=312 @!Βάλια! Μην τους ακούς Θεσσαλονίκη και ξερό ψωμί Click για ανάπτυξη... https://ischool.gr/member.php?u=312 Θεσσαλονίκη για πάντα τους το έχω πει πολλές φορές αλλά δεν με ακούν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Astraxan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 171 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 21:36 Ο Astraxan έγραψε: #47 14-04-08 21:36 Το χωριό μου από τη Θεσσαλονίκη απέχει 1 ώρα..Αν είναι να έχω κάθε μέρα την μάνα μου να έρχεται να βλέπει τι κάνω στο σπίτι...ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...Αθήνα ή Κρήτη!!χαχαχα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. virginia Εκκολαπτόμενο μέλος Η, αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 13:03 Η virginia έγραψε: #48 29-04-08 13:03 Αθήνα θέλω να περάσω,εκτός και αν κοιμηθεί ο θεός και απο θεωρητική μπω μοριακή βιολογία και πάω αλεξανδρούπολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κ.Κ. Νεοφερμένο μέλος Η Κ.Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 03:09 Η Κ.Κ. έγραψε: #49 24-01-13 03:09 πιστευω πως οπου και να πας αν σ αρεσει η σχολη καλα θα εισαι..εγω φοιτω καλαματα και ειναι υπεροχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: calliope Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μα η Θεσσαλονίκη είναι μεγάλη πόλη και έχει πολύ καλό πανεπιστήμιο γιατί να φύγω από την πόλη μου και να πάω σε μια χειρότερη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 12:49 Ο Valandil έγραψε: #44 14-04-08 12:49 @!Βάλια! Μην τους ακούς :p Θεσσαλονίκη και ξερό ψωμί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nick29 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:34 Ο nick29 έγραψε: #45 14-04-08 14:34 Αθήνα θέλω. Όλες οι σχολές που θα δηλώσω εκεί θα είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:49 Η !Βάλια! έγραψε: #46 14-04-08 14:49 https://ischool.gr/member.php?u=312 @!Βάλια! Μην τους ακούς Θεσσαλονίκη και ξερό ψωμί Click για ανάπτυξη... https://ischool.gr/member.php?u=312 Θεσσαλονίκη για πάντα τους το έχω πει πολλές φορές αλλά δεν με ακούν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Astraxan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 171 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 21:36 Ο Astraxan έγραψε: #47 14-04-08 21:36 Το χωριό μου από τη Θεσσαλονίκη απέχει 1 ώρα..Αν είναι να έχω κάθε μέρα την μάνα μου να έρχεται να βλέπει τι κάνω στο σπίτι...ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...Αθήνα ή Κρήτη!!χαχαχα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. virginia Εκκολαπτόμενο μέλος Η, αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 13:03 Η virginia έγραψε: #48 29-04-08 13:03 Αθήνα θέλω να περάσω,εκτός και αν κοιμηθεί ο θεός και απο θεωρητική μπω μοριακή βιολογία και πάω αλεξανδρούπολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κ.Κ. Νεοφερμένο μέλος Η Κ.Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 03:09 Η Κ.Κ. έγραψε: #49 24-01-13 03:09 πιστευω πως οπου και να πας αν σ αρεσει η σχολη καλα θα εισαι..εγω φοιτω καλαματα και ειναι υπεροχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: calliope Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
@!Βάλια! Μην τους ακούς :p Θεσσαλονίκη και ξερό ψωμί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nick29 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:34 Ο nick29 έγραψε: #45 14-04-08 14:34 Αθήνα θέλω. Όλες οι σχολές που θα δηλώσω εκεί θα είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:49 Η !Βάλια! έγραψε: #46 14-04-08 14:49 https://ischool.gr/member.php?u=312 @!Βάλια! Μην τους ακούς Θεσσαλονίκη και ξερό ψωμί Click για ανάπτυξη... https://ischool.gr/member.php?u=312 Θεσσαλονίκη για πάντα τους το έχω πει πολλές φορές αλλά δεν με ακούν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Astraxan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 171 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 21:36 Ο Astraxan έγραψε: #47 14-04-08 21:36 Το χωριό μου από τη Θεσσαλονίκη απέχει 1 ώρα..Αν είναι να έχω κάθε μέρα την μάνα μου να έρχεται να βλέπει τι κάνω στο σπίτι...ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...Αθήνα ή Κρήτη!!χαχαχα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. virginia Εκκολαπτόμενο μέλος Η, αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 13:03 Η virginia έγραψε: #48 29-04-08 13:03 Αθήνα θέλω να περάσω,εκτός και αν κοιμηθεί ο θεός και απο θεωρητική μπω μοριακή βιολογία και πάω αλεξανδρούπολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κ.Κ. Νεοφερμένο μέλος Η Κ.Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 03:09 Η Κ.Κ. έγραψε: #49 24-01-13 03:09 πιστευω πως οπου και να πας αν σ αρεσει η σχολη καλα θα εισαι..εγω φοιτω καλαματα και ειναι υπεροχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: calliope Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αθήνα θέλω. Όλες οι σχολές που θα δηλώσω εκεί θα είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:49 Η !Βάλια! έγραψε: #46 14-04-08 14:49 https://ischool.gr/member.php?u=312 @!Βάλια! Μην τους ακούς Θεσσαλονίκη και ξερό ψωμί Click για ανάπτυξη... https://ischool.gr/member.php?u=312 Θεσσαλονίκη για πάντα τους το έχω πει πολλές φορές αλλά δεν με ακούν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Astraxan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 171 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 21:36 Ο Astraxan έγραψε: #47 14-04-08 21:36 Το χωριό μου από τη Θεσσαλονίκη απέχει 1 ώρα..Αν είναι να έχω κάθε μέρα την μάνα μου να έρχεται να βλέπει τι κάνω στο σπίτι...ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...Αθήνα ή Κρήτη!!χαχαχα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. virginia Εκκολαπτόμενο μέλος Η, αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 13:03 Η virginia έγραψε: #48 29-04-08 13:03 Αθήνα θέλω να περάσω,εκτός και αν κοιμηθεί ο θεός και απο θεωρητική μπω μοριακή βιολογία και πάω αλεξανδρούπολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κ.Κ. Νεοφερμένο μέλος Η Κ.Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 03:09 Η Κ.Κ. έγραψε: #49 24-01-13 03:09 πιστευω πως οπου και να πας αν σ αρεσει η σχολη καλα θα εισαι..εγω φοιτω καλαματα και ειναι υπεροχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: calliope Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
https://ischool.gr/member.php?u=312 @!Βάλια! Μην τους ακούς Θεσσαλονίκη και ξερό ψωμί Click για ανάπτυξη... https://ischool.gr/member.php?u=312 Θεσσαλονίκη για πάντα τους το έχω πει πολλές φορές αλλά δεν με ακούν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Astraxan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 171 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 21:36 Ο Astraxan έγραψε: #47 14-04-08 21:36 Το χωριό μου από τη Θεσσαλονίκη απέχει 1 ώρα..Αν είναι να έχω κάθε μέρα την μάνα μου να έρχεται να βλέπει τι κάνω στο σπίτι...ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...Αθήνα ή Κρήτη!!χαχαχα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. virginia Εκκολαπτόμενο μέλος Η, αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 13:03 Η virginia έγραψε: #48 29-04-08 13:03 Αθήνα θέλω να περάσω,εκτός και αν κοιμηθεί ο θεός και απο θεωρητική μπω μοριακή βιολογία και πάω αλεξανδρούπολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κ.Κ. Νεοφερμένο μέλος Η Κ.Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 03:09 Η Κ.Κ. έγραψε: #49 24-01-13 03:09 πιστευω πως οπου και να πας αν σ αρεσει η σχολη καλα θα εισαι..εγω φοιτω καλαματα και ειναι υπεροχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: calliope Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το χωριό μου από τη Θεσσαλονίκη απέχει 1 ώρα..Αν είναι να έχω κάθε μέρα την μάνα μου να έρχεται να βλέπει τι κάνω στο σπίτι...ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...Αθήνα ή Κρήτη!!χαχαχα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
virginia Εκκολαπτόμενο μέλος Η, αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 13:03 Η virginia έγραψε: #48 29-04-08 13:03 Αθήνα θέλω να περάσω,εκτός και αν κοιμηθεί ο θεός και απο θεωρητική μπω μοριακή βιολογία και πάω αλεξανδρούπολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κ.Κ. Νεοφερμένο μέλος Η Κ.Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 03:09 Η Κ.Κ. έγραψε: #49 24-01-13 03:09 πιστευω πως οπου και να πας αν σ αρεσει η σχολη καλα θα εισαι..εγω φοιτω καλαματα και ειναι υπεροχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αθήνα θέλω να περάσω,εκτός και αν κοιμηθεί ο θεός και απο θεωρητική μπω μοριακή βιολογία και πάω αλεξανδρούπολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κ.Κ. Νεοφερμένο μέλος Η Κ.Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 03:09 Η Κ.Κ. έγραψε: #49 24-01-13 03:09 πιστευω πως οπου και να πας αν σ αρεσει η σχολη καλα θα εισαι..εγω φοιτω καλαματα και ειναι υπεροχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πιστευω πως οπου και να πας αν σ αρεσει η σχολη καλα θα εισαι..εγω φοιτω καλαματα και ειναι υπεροχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.