Σε ποια πόλη περάσατε ή θέλετε να περάσετε;

Και θες να μείνεις Θεσσαλονίκη ;
Περίεργο.
Εμείς εδώ στην "επαρχεία" , θέλουμε πως και τι να πάμε Αθήνα ή Θεσ/νικη
Σε εμένα αναφέρεσαι?
Και που να πάω δηλαδή?
Αφού Θεσσαλονίκη μένω, να πάω Αθήνα? Λίγο άκυρο....:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ ρε μένω κοντά Ηράκλιεο αλλά θέλω να πάω Αθήνα.
Αυτό εννοώ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μα η Θεσσαλονίκη είναι μεγάλη πόλη και έχει πολύ καλό πανεπιστήμιο γιατί να φύγω από την πόλη μου και να πάω σε μια χειρότερη?

@!Βάλια!
Μην τους ακούς :p
Θεσσαλονίκη και ξερό ψωμί :)

Αθήνα θέλω. Όλες οι σχολές που θα δηλώσω εκεί θα είναι.

https://ischool.gr/member.php?u=312
https://ischool.gr/member.php?u=312
Θεσσαλονίκη για πάντα τους το έχω πει πολλές φορές αλλά δεν με ακούν!!

Το χωριό μου από τη Θεσσαλονίκη απέχει 1 ώρα..Αν είναι να έχω κάθε μέρα την μάνα μου να έρχεται να βλέπει τι κάνω στο σπίτι...ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...Αθήνα ή Κρήτη!!χαχαχα!!:P

Αθήνα θέλω να περάσω,εκτός και αν κοιμηθεί ο θεός και απο θεωρητική μπω μοριακή βιολογία και πάω αλεξανδρούπολη

πιστευω πως οπου και να πας αν σ αρεσει η σχολη καλα θα εισαι..εγω φοιτω καλαματα και ειναι υπεροχα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back