Α, μόνο γι'αυτά, ε?![]()
Ε φυσικα και για το Αρνι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος

Ε φυσικα και για το Αρνιεντάσσεται στο "ξερω κοσμο"
Κρίμα,γιατί του χρόνου θα τον χάσουμε στα λεωφορεία εμείς εδώ οι ντόπιοι

Εγώ που είμαι επαρχιωτάκι και έχω περάσει στα Χανιά, θα πρότεινα, στους υποψήφιους να σκεφτούν πολύ σοβαρά την Θεσσαλονίκη. Καλές πόλεις τα Χανιά (σπουδάζω) και το Ηράκλειο (εκεί μένω) αλλά μου φαίνεται πως θα αφήσει ένα μικρό "κενό" στους φοιτητές που ψάχνουν μια ενδιαφέρουσα φοιτητική ζωή.
Και μια επιπλέον συμβουλή (λίγο emo ακούγεται αλλα είναι η αλήθεια). Καλύτερα η επιλογή να μήν γίνεται με βάση πια άτομα ξέρουμε/βρίσκονται στις τάδε πόλεις αλλα να βλέπουμε λίγο μακρύτερα στο μέλλον και να κάνουμε κάπως προσεκτικά τις επιλογές μας. Αυτό το λέω γιατί βλέπω αρκετά άτομα να επιλέγουν σχολές που επιλέγει και το έτερον ήμισι και τα λοιπά (έχω ένα αδερφό σε ηλικία εξετάσεων και αν κάνει καμιά τέτοια μπούρδα θα το σφάξω το καλόπαιδο)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
D|m|tr|
Νεοφερμένο μέλος

Κρίμα,γιατί του χρόνου θα τον χάσουμε στα λεωφορεία εμείς εδώ οι ντόπιοι
Εγώ που είμαι επαρχιωτάκι και έχω περάσει στα Χανιά, θα πρότεινα, στους υποψήφιους να σκεφτούν πολύ σοβαρά την Θεσσαλονίκη. Καλές πόλεις τα Χανιά (σπουδάζω) και το Ηράκλειο (εκεί μένω) αλλά μου φαίνεται πως θα αφήσει ένα μικρό "κενό" στους φοιτητές που ψάχνουν μια ενδιαφέρουσα φοιτητική ζωή.
Και μια επιπλέον συμβουλή (λίγο emo ακούγεται αλλα είναι η αλήθεια). Καλύτερα η επιλογή να μήν γίνεται με βάση πια άτομα ξέρουμε/βρίσκονται στις τάδε πόλεις αλλα να βλέπουμε λίγο μακρύτερα στο μέλλον και να κάνουμε κάπως προσεκτικά τις επιλογές μας. Αυτό το λέω γιατί βλέπω αρκετά άτομα να επιλέγουν σχολές που επιλέγει και το έτερον ήμισι και τα λοιπά (έχω ένα αδερφό σε ηλικία εξετάσεων και αν κάνει καμιά τέτοια μπούρδα θα το σφάξω το καλόπαιδο)
Θα ερχομαι κι εγω ντε

Ναι συμφωνω με αυτο που λες, αλλα προσωπικα δεν ειμαι 100% σιγουρη για καποια συγκεκριμενη σχολη, οποτε το βαζω στις προτεραιοτητες μου να εχω γνωστους στην πολη που θα περασω.

Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος

Θα ερχομαι κι εγω ντε![]()
Δεν παίζει, θα τον στέλνω με το ζόρι

Σοβαρά τώρα, ένα απο τα καλύτερα πράγματα που μπορεί να κάνει ένας υποψήφιος είναι μια "έρευνα αγοράς" για τις σχολές που νομίζει οτι τον ενδιαφέρουν. Ρωτώντας κυρίως άτομα που φοιτούν σε αυτές (και όχι απλά τις επισκέπτονται) για να μαθαίνει και να προετοιμάζεται.
Νομίζω οτι ό,τι χειρότερο, είναι να περάσεις σε σχολή που, εν τέλει, δεν σου αρέσει. Τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα όταν αυτή η σχολή είναι και δύσκολη.

Anarki
Διάσημο μέλος

Και το καλύτερο που έχεις να κάνεις σε αυτή την περίπτωση είναι να φύγεις, είναι μέγα λάθος να πεις "ε αφού πέρασα εδώ ας κάτσω, τι να κάνω", θα βασανίζεσαι.Νομίζω οτι ό,τι χειρότερο, είναι να περάσεις σε σχολή που, εν τέλει, δεν σου αρέσει. Τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα όταν αυτή η σχολή είναι και δύσκολη.
Εντός θέματος, στα Χανιά σπουδάζω και δεν έχω παράπονο. Είναι όμορφη πόλη και μια χαρά για μένα που δεν είμαι και πολύ του ξεφαντώματος στις εξόδους μου, προτιμάω ήρεμα πράγματα. Απο άλλους πάντως ακούω κάποια παράπονα οτι δεν έχει αρκετή ζωή η πόλη.
Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος

Ισχυει αυτο, αλλα δε μ'αρεσει τιποτα και μ'αρεσουν τα πανταΘελω να δοκιμασω καποια σχολη, αλλιως δεν θα βρω τι μου αρεσει :/
Δεν νομίζω να δίνουν διαφημιστικά σαν τις DSL πάντως :/
Μπορώ πάντως να πω το εξής για την σχολή μου:
Όποιος δεν πορώνεται με τα ηλεκτρονικά, τις τηλεπικοινωνίες η την πληροφορική μην τολμήσει και ακουμπήσει το στυλό στην σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών στα Χανιά, θα περάσει μερικά αρκετά ζόρικα χρόνια χωρίς ιδιαίτερο λόγο.
Valandil
Πολύ δραστήριο μέλος

SCULLY
Πολύ δραστήριο μέλος

efiskyros16
Νεοφερμένο μέλος

HearTEyeD
Εκκολαπτόμενο μέλος

Theoni
Νεοφερμένο μέλος

!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος

Αντώνης
Δραστήριο μέλος

miv
Επιφανές μέλος

Luciferous
Νεοφερμένο μέλος

Ωρίωνας
Εκκολαπτόμενο μέλος

!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος

Αντώνης
Δραστήριο μέλος

Περίεργο.
Εμείς εδώ στην "επαρχεία" , θέλουμε πως και τι να πάμε Αθήνα ή Θεσ/νικη.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.