haroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η haroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 353 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:06 Η haroula έγραψε: #81 15-09-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από johngreek_mad: Και Λατινικα χρειαζονται, γιατι στην Γ' Λυκειου θα πεσουν παλουκια! Ειναι καλο να εχεις εξασκηθει πληρως στην υλη της Β' Λυκειου, ωστε να μην εχεις κενα στη Γ' και να ξερεις και κατι παραπανω Click για ανάπτυξη... ακριβώς. :iagree: εγώ και έχω κενά και δεν ξέρω το κάτι παραπάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. loobs Νεοφερμένο μέλος Η μελινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 17:08 Η loobs έγραψε: #82 18-01-10 17:08 εγω προσωρινα για την δευτερα κανω αρχαια, λατινικα κ εκθεση σε ιδιαιτερα, κ για φετος, δεν χρειαζομαι κατι παραπανω.. του χρονου θα συνεχισω σιγουρα αυτα, αλλα δεν ξέρω για κείμενα/ιστορία κατευθυνσης... τι νομίζετε; αν εχω την καθηγητρια που νομιζω οτι θα εχω του χρόνου στα κείμενα, ειναι καταπληκτικη.. τα παιδια της θεωρητικης που ειναι τωρα τριτη μου λενε οτι κανει μαθημα σαν φροντιστηριου... νομιζετε χρειαζεται κατι παραπανω; οσο για την ιστορια, η καθηγητρια που διδασκει ειναι ηλιθια[] αλλα σκεφτομαι οτι η ιστορια ειναι να κατσεις κατω να την μαθεις.. παιρνεις κ ενα καλο βοηθημα... το μονο θεμα ειναι οι πηγες! θελουν δουλεια κ θελουν τν βοηθεια καθηγητη... διλημμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 17:56 Ο Hephaestus: #83 25-06-12 17:56 για τα λατινικα της β λυκειου τι λετε;; 1 η 2 ωρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 18:00 Ο Aeneas έγραψε: #84 25-06-12 18:00 1 ώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lordi13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο φίλιππος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 18:17 Ο lordi13 έγραψε: #85 25-06-12 18:17 οσο χρειαζεσαι 1-2-3 -καμια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 18:42 Η ~Lös~ έγραψε: #86 25-06-12 18:42 το καλοκαίρι ΚΑΜΙΑ!απο σεπτεμβρη ενα 2ωρο ναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Aggel0sss melina_51 Schlimazel GabrielaM Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από johngreek_mad: Και Λατινικα χρειαζονται, γιατι στην Γ' Λυκειου θα πεσουν παλουκια! Ειναι καλο να εχεις εξασκηθει πληρως στην υλη της Β' Λυκειου, ωστε να μην εχεις κενα στη Γ' και να ξερεις και κατι παραπανω Click για ανάπτυξη... ακριβώς. :iagree: εγώ και έχω κενά και δεν ξέρω το κάτι παραπάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
loobs Νεοφερμένο μέλος Η μελινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 17:08 Η loobs έγραψε: #82 18-01-10 17:08 εγω προσωρινα για την δευτερα κανω αρχαια, λατινικα κ εκθεση σε ιδιαιτερα, κ για φετος, δεν χρειαζομαι κατι παραπανω.. του χρονου θα συνεχισω σιγουρα αυτα, αλλα δεν ξέρω για κείμενα/ιστορία κατευθυνσης... τι νομίζετε; αν εχω την καθηγητρια που νομιζω οτι θα εχω του χρόνου στα κείμενα, ειναι καταπληκτικη.. τα παιδια της θεωρητικης που ειναι τωρα τριτη μου λενε οτι κανει μαθημα σαν φροντιστηριου... νομιζετε χρειαζεται κατι παραπανω; οσο για την ιστορια, η καθηγητρια που διδασκει ειναι ηλιθια[] αλλα σκεφτομαι οτι η ιστορια ειναι να κατσεις κατω να την μαθεις.. παιρνεις κ ενα καλο βοηθημα... το μονο θεμα ειναι οι πηγες! θελουν δουλεια κ θελουν τν βοηθεια καθηγητη... διλημμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 17:56 Ο Hephaestus: #83 25-06-12 17:56 για τα λατινικα της β λυκειου τι λετε;; 1 η 2 ωρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 18:00 Ο Aeneas έγραψε: #84 25-06-12 18:00 1 ώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lordi13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο φίλιππος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 18:17 Ο lordi13 έγραψε: #85 25-06-12 18:17 οσο χρειαζεσαι 1-2-3 -καμια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 18:42 Η ~Lös~ έγραψε: #86 25-06-12 18:42 το καλοκαίρι ΚΑΜΙΑ!απο σεπτεμβρη ενα 2ωρο ναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Aggel0sss melina_51 Schlimazel GabrielaM Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εγω προσωρινα για την δευτερα κανω αρχαια, λατινικα κ εκθεση σε ιδιαιτερα, κ για φετος, δεν χρειαζομαι κατι παραπανω.. του χρονου θα συνεχισω σιγουρα αυτα, αλλα δεν ξέρω για κείμενα/ιστορία κατευθυνσης... τι νομίζετε; αν εχω την καθηγητρια που νομιζω οτι θα εχω του χρόνου στα κείμενα, ειναι καταπληκτικη.. τα παιδια της θεωρητικης που ειναι τωρα τριτη μου λενε οτι κανει μαθημα σαν φροντιστηριου... νομιζετε χρειαζεται κατι παραπανω; οσο για την ιστορια, η καθηγητρια που διδασκει ειναι ηλιθια[] αλλα σκεφτομαι οτι η ιστορια ειναι να κατσεις κατω να την μαθεις.. παιρνεις κ ενα καλο βοηθημα... το μονο θεμα ειναι οι πηγες! θελουν δουλεια κ θελουν τν βοηθεια καθηγητη... διλημμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 17:56 Ο Hephaestus: #83 25-06-12 17:56 για τα λατινικα της β λυκειου τι λετε;; 1 η 2 ωρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 18:00 Ο Aeneas έγραψε: #84 25-06-12 18:00 1 ώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lordi13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο φίλιππος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 18:17 Ο lordi13 έγραψε: #85 25-06-12 18:17 οσο χρειαζεσαι 1-2-3 -καμια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 18:42 Η ~Lös~ έγραψε: #86 25-06-12 18:42 το καλοκαίρι ΚΑΜΙΑ!απο σεπτεμβρη ενα 2ωρο ναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Aggel0sss melina_51 Schlimazel GabrielaM Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
για τα λατινικα της β λυκειου τι λετε;; 1 η 2 ωρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 18:00 Ο Aeneas έγραψε: #84 25-06-12 18:00 1 ώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lordi13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο φίλιππος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 18:17 Ο lordi13 έγραψε: #85 25-06-12 18:17 οσο χρειαζεσαι 1-2-3 -καμια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 18:42 Η ~Lös~ έγραψε: #86 25-06-12 18:42 το καλοκαίρι ΚΑΜΙΑ!απο σεπτεμβρη ενα 2ωρο ναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Aggel0sss melina_51 Schlimazel GabrielaM Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
1 ώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lordi13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο φίλιππος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 18:17 Ο lordi13 έγραψε: #85 25-06-12 18:17 οσο χρειαζεσαι 1-2-3 -καμια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 18:42 Η ~Lös~ έγραψε: #86 25-06-12 18:42 το καλοκαίρι ΚΑΜΙΑ!απο σεπτεμβρη ενα 2ωρο ναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
οσο χρειαζεσαι 1-2-3 -καμια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 18:42 Η ~Lös~ έγραψε: #86 25-06-12 18:42 το καλοκαίρι ΚΑΜΙΑ!απο σεπτεμβρη ενα 2ωρο ναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
το καλοκαίρι ΚΑΜΙΑ!απο σεπτεμβρη ενα 2ωρο ναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.