nikodim14
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
@reti
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johngreek_mad
Δραστήριο μέλος

maraki love
Διάσημο μέλος

Και Λατινικα χρειαζονται, γιατι στην Γ' Λυκειου θα πεσουν παλουκια! Ειναι καλο να εχεις εξασκηθει πληρως στην υλη της Β' Λυκειου, ωστε να μην εχεις κενα στη Γ' και να ξερεις και κατι παραπανω![]()
:iagree: όντως....αν κάνεις από τώρα μετά δεν θα έχεις κενά!

sweety<3
Νεοφερμένο μέλος

stefanosK
Δραστήριο μέλος

Η ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΘΕΛΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΕ ΑΡΧΑΙΑ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, ΛΑΤΙΝΙΚΑ, ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ... ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΑΙΔΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΗΓΕΣ!!
Μιλάμε για Β λυκείου...
sweety<3
Νεοφερμένο μέλος

Mimoula
Νεοφερμένο μέλος

Φέτος γράφτηκα για πρώτη φορά στη ζωή μου σε φροντιστήριο και έχω ψιλοαγχωθεί λίγο γιατί δεν ξέρω τι με περιμένει και ήδη έχω ένα πάρα πολύ πιεστικό πρόγραμμα με ανεξάρτητες από το σχολείο εξωσχολικές δραστηριότητες. Θα ήθελα όμως να ακούσω και την δική σας γνώμη σχετικά με ένα θέμα που με απασχολεί.
Έχω μετακομίσει εδώ και δύο χρόνια στην Ελλάδα από το Βέλγιο και αν και είμαι μαθήτρια του 19 πιστεύω πως υστερώ σε βασικές γνώσεις σε σχέση με τα άλλα παιδιά. Νομίζετε ότι μου αρκεί γι' αυτή την χρονιά να περιοριστώ στο φροντιστήριο στα αρχαία και στην έκθεση; Έχω κάνει ήδη μια χρονιά λατινικά στο Βέλγιο αλλά δεν ξέρω αν το επίπεδο είναι το ίδιο με εδώ.
Επειδή όσοι φίλοι μου που ξέρω της θεωριτικής θα πάνε και λατινιά αναρωτιέμαι αν θα έπρεπε να κάνω την ίδια κίνηση... Θα ήθελα να ακούσω την άποψη σας.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
~Valentina~
Πολύ δραστήριο μέλος

Mimoula
Νεοφερμένο μέλος

Ειρηνάκι
Εκκολαπτόμενο μέλος

Κ εγώ θα σου έλεγα να μην κάνεις φέτος!!είναι πολύ νωρίς ακόμα..του χρόνου που θα έχεις κατεύθυνση κ απ'ότι κατάλαβα είσαι της θεωρητικής,τότε ναι να κάνεις..αλλά φέτος άστο..δεν χρειάζεται εφόσον έχεις κ πιεστικό πρόγραμμα,μην φορτωθείς από τώρα με επιπλέον μαθήματα,τα οποία δν θα διδαχτείς φέτος...:iagree:Γεια σας παιδιά!
Φέτος γράφτηκα για πρώτη φορά στη ζωή μου σε φροντιστήριο και έχω ψιλοαγχωθεί λίγο γιατί δεν ξέρω τι με περιμένει και ήδη έχω ένα πάρα πολύ πιεστικό πρόγραμμα με ανεξάρτητες από το σχολείο εξωσχολικές δραστηριότητες. Θα ήθελα όμως να ακούσω και την δική σας γνώμη σχετικά με ένα θέμα που με απασχολεί.
Έχω μετακομίσει εδώ και δύο χρόνια στην Ελλάδα από το Βέλγιο και αν και είμαι μαθήτρια του 19 πιστεύω πως υστερώ σε βασικές γνώσεις σε σχέση με τα άλλα παιδιά. Νομίζετε ότι μου αρκεί γι' αυτή την χρονιά να περιοριστώ στο φροντιστήριο στα αρχαία και στην έκθεση; Έχω κάνει ήδη μια χρονιά λατινικά στο Βέλγιο αλλά δεν ξέρω αν το επίπεδο είναι το ίδιο με εδώ.
Επειδή όσοι φίλοι μου που ξέρω της θεωριτικής θα πάνε και λατινιά αναρωτιέμαι αν θα έπρεπε να κάνω την ίδια κίνηση... Θα ήθελα να ακούσω την άποψη σας.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

κωνσταντινα Β
Νεοφερμένο μέλος

Παιδια θα παω δευτέρα λυκείου και δεν ξέρω σε ποιά μαθήματα χρειάζεται να κάνω κάποιο ιδιαίτερο ή φροντιστήριο!Τι μου προτείνετε?
για μενα εκθεση και αρχαια....τα λατινικα απλα ειναι αθλια και γελοια....εγω στην τριτη τα πρωτοανοιξα και εγραψα 20....θεμα διαβασματος και καθηγητη....ριξε οσο διαβασμα μπορεις στην εκθεση τωρα στην δευτερα γιατι στην τριτη ουτε να πεις την λεξη εκθεση δεν θα προλαβαινεις...θα σε τρεχουν κατι λογοτεχνιες και ιστοριες και εισαγωγες στα αρχαια...αααα και αρχαια αν κανεις ιδιαιτερο φροντισε να τελειωσεις γραμματικη και συντακτικο.....στην τριτη απλα επαναληψη θα κανεις.....ετσι περασα νομικη....δυσκολο αλλα αποτελεσματικο....:no1:
johngreek_mad
Δραστήριο μέλος

για μενα εκθεση και αρχαια....τα λατινικα απλα ειναι αθλια και γελοια....εγω στην τριτη τα πρωτοανοιξα και εγραψα 20....θεμα διαβασματος και καθηγητη....ριξε οσο διαβασμα μπορεις στην εκθεση τωρα στην δευτερα γιατι στην τριτη ουτε να πεις την λεξη εκθεση δεν θα προλαβαινεις...θα σε τρεχουν κατι λογοτεχνιες και ιστοριες και εισαγωγες στα αρχαια...αααα και αρχαια αν κανεις ιδιαιτερο φροντισε να τελειωσεις γραμματικη και συντακτικο.....στην τριτη απλα επαναληψη θα κανεις.....ετσι περασα νομικη....δυσκολο αλλα αποτελεσματικο....:no1:
Αυτο το "εγω δεν εκανα φροντιστηριο στη Β Λυκειου και εγραψα 20 στην Γ, τα λατινικα ειναι αθλοια και γελοια" δε σημαινει οτι αντιπροσωπευει ολους τους μαθητες της Γ'Θεωρητικης της Ελλαδας

Αλλο για ενα μαθητη του 20 πχ και αλλο για εναν μαθητη του 13, χωρις να ξερω τι βαθμο βγαζει η κοπελα

antigrafakias
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εκτός αυτού, πάντα έχουμε μια τάση να υπεραπλουστεύουμε τα πράγματα και να είμεθα και ολίγον τι... φαφλατάδες!!!Αυτο το "εγω δεν εκανα φροντιστηριο στη Β Λυκειου και εγραψα 20 στην Γ, τα λατινικα ειναι αθλοια και γελοια" δε σημαινει οτι αντιπροσωπευει ολους τους μαθητες της Γ'Θεωρητικης της ΕλλαδαςΟ καθενας τα αντιμετωπιζει αλλιως
Αλλο για ενα μαθητη του 20 πχ και αλλο για εναν μαθητη του 13, χωρις να ξερω τι βαθμο βγαζει η κοπελα![]()
kotsis1
Δραστήριο μέλος

Επίσης,το τόπικ αναφέρεται σε όλων των ειδών τους μαθητές.Δεν μιλάμε αποκλειστικά ούτε για τα 20αρια ούτε για τα 10αρια.Πρέπει,λοιπόν, να σκεφτούμε σοβαρά την αναγκή ατομικού διαβάσματος και μετά την ανάγκη φροντιστηριακής υποστήριξης,όχι το αντίθετο.
johngreek_mad
Δραστήριο μέλος

kotsis1
Δραστήριο μέλος

Αυτό που έχω να πω είναι ότι εκτός της υποτίμησης της ελληνικής παιδείας από μέρος όλων,της οποίας υποτίμησης τα ερείσματα φανερώνονται καθημερινά,υποτιμούμε και τον ίδιο μας τον εαυτό.Δε δίνουμε καν την ευκαιρία να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας και να προσπαθήσουμε λίγο παραπάνω.Δεν εννοώ βεβαίως ότι προσπαθούμε λίγο ως μαθητές.Αν μη τι άλλο αν πίστευα κάτι τέτοιο.Αλλά η όποια κάποια αναγκαιότητα των φροντιστηρίων μετατράπηκε σε συνήθεια,την οποία όσο εμείς ενισχύουμε τόσο πιο επιτακτική φαντάζει.
johngreek_mad
Δραστήριο μέλος

superman
Δραστήριο μέλος

1)Οι καταληψεις μας πανε πολυ πισω στην υλη και χανεται πολυτιμος χρονος ενω στο φροντ συνεχιζουμε ακαθεκτοι και
2)Γραφουμε πιο συχνα διαγωνισματα σε στυλ πανελληνιων κι αυτο βοηθαει πολυ να εξοικειωθουμε...
αυτα απο μενα...

powerman
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.